A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hahó!

Na, elküldtem... végeztem, majd jövő hétfőn kapok új melót.

Bimi! Ha nem látnám jónak a görbédet, nem mondanám!

Enikő! Szép pocak! :wink:

Szezso! A te görbéd is nagyon szépen megy felfelé!

Boni! A tiéd is vonal fölött van :wink: Valakinek volt ilyen viszonylag alacsony babás görbéje, talán Robcsinak, bár most nem akarok hülyeséget mondani. De én korábbra tenném a pét, mint a ferti.

Purc! Szerintem lehet változtatni a nyilatkozatotokon közösen. Nekünk is megkérdezték a házasság előtt, hogy mi legyen a kölkek neve, de akkor már nekünk ugye megvolt Miksa az apja vezetéknevével. (Én bevállaltam a kötőjelest, de a gyerekkel nem akartunk kitolni. Az ő nevéről még az apaságiban kellett nyilatkozni). Szóval ez már irányadó, mert mindegyik gyerekünknek azonos vezetéknevet kell kapnia.

Csajok, talizni majd egyszer én is bemegyek szívesen, de akkor szóljatok, ha nem sör lesz meg hal :lol: Vagy most már lassan elmőlik remélem a hányigeres időszakom, és akkor nem zavar majd a sör szaga/illata :oops: :wink:

Még a szülésre akartam mondani, hogy én nagyon sajnáltam volna, ha az uram nem jön be, mert rajta kívül mással nem tudtam volna elképzelni, még anyuval sem, pedig vele nagyon szoros a kapcsolatunk. De az uram nem nagyon akarta, így úgy egyeztünk meg, hogy csak a vajúdáson lesz bent, aztán persze bentragadt kitolásnál is, mondjuk a vége császár lett, de ott volt, amikor szükségem volt rá.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

bettike, jókat kuncogok rajtad, de én 25 vagyok, nem 26. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boni az előző is szép volt, ez is! egyébként, abban az egy hónapban, amikor hőmérőztem a ferty rajtam akadt ki. Mindig variálta, de sehogy nem volt jó!

Pocakfotó, nézzétek el, hogy a fejem is rajta van, de még reggel volt. Kép

kispiskóta

Szép jó reggelt!

Ceni, Zsú, szép pocakok! :lol:

Enyim hő visszament, mégsem volt pé, viszont akkor a 10 milisekből még lehet pé később??? Vagy ne is reménykedjek ebben a hónapban? Szerintetek??? A nyálkahártya pedig jó... :?

Szezso, mégsem csatlakozok a rövid ciklusúakhoz, sőt... Ki tudja, mikor lesz ennek vége. :?:

Kép
szilcsi

szirom én is remélem, hogy Miksa babaiminek igazat modott :lol:

ha ebben a hónapban senem jött össze, akkor május 3án megyeka doktornőhöz úgyis, oszt Gynevacozok

kispiskóta, a te pocaklakódnak is szép a háza .remélem igazad lesz katával kapcsolatban, mert én együtt haladok vele

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Kép
szilcsi

szilcsi teszel görbét?
Vendég

szilcsi annyira azé nem ment le :wink: még bármi lehet :lol: ++++
Vendég

Kép

Kép
bettike
Eger

Kispiskóta! :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:
Hát ezt benéztem! Kész vagyok magamtól teljesen! :?

Kép
bettike
Eger

Helyzet: tegnap este 9 után mentem haza, szia-szia, kérdezte anyuja elért e telefonon, színházba akar hívni, mondtam igen, de hát nem leszek itthon nem tudok menni, erre ő, ja nem tudta hogy most lenne a színház :roll:
reggel kérdezi mikor érkezik GAbika (unokahúgom)? Mert hogy akkorra nem vállal be esküvőt, és megyünk e Horvátországba? :shock: Mondom neki, ne szaladjunk ennyire előre, az aktuális helyzet megoldásra vár. (eleve miből mennénk?) :roll: Őt nem érdekli az én hisztim, egyik nap ezt mondom másik nap amazt :? miért csinálom ezt, ő befizette a számlát, ő csinálja a dolgát....
szóval változás egyelőre nuku :(
a lényeg, hogy ha az ő közeledésére ( jobban mondva tegyünk úgy mintha semmi nem történt volna) nem úgy reagálok ahogy ő szeretné, megint átmegy hülyébe. :(
Anyuja válaszolt én anyumnak, hogy ő is aggódik, tudja, hogy milyen nehéz ember a fia, és megpróbál beszélni a fejével hétvégén :P

Szezso
így gyógyszerek nélkül milyen szép szabályos a görbéd tényleg :wink:

Babaimi
én azért nem mondaná, hogy esélytelen :wink:

Szilcsi
hát lehet mégsem volt pé, csak lesz??? :roll: az a két nap mérés hiányzik a görbéből, anélkül nehezebb értékelni:?

Ceni, Zsú
tényleg szép pocik :)

Sonjus válaszolt msn, sok a meló :?

Kép
gaby25

Csajok! Mondjatok már valami okosat, mert mára elfogyott a türelmem! De ez így 54 nap után gondolom nem is baj! CSak k.ra elegem van, ha most azonnal nem jön meg, vagy nem derül ki, hogy babás vagyok, akkor török, zúzok!
És NYAFOGOK!!!!!!!!!

Kép
bettike
Eger

Bettike, szerintem megérne egy konzultációt a dokiddal! Mutogasd meg neki a görbédet, és mondjon rá valami okosat. Látom, negát teszteltél ma. :( Hívd fel a dikot, ha nem tud fogadni, mondd el neki, hogy volt pé, csak nem tudod pontosan, mikor.
Sztem a norcolutot ne szedd be most már, max. egy hét múlva, ha addig nem jön meg, de mivel volt pé-d, így előbb-utóbb meg kell jönnie (hacsak...) :D
Még egy picit legyél türelmes!!! Ha valóban a 10. dpo-n vagy, akkor még korai volt a teszt amúgy is. Sztem mondjuk kedden csinálj egy újat, ha akkor sem jön meg, elő a Norcoluttal!
Szerintem...
Boni, köszi! Most csak várok türelmesen, és a hétvégén nem leszek lusta felkelni mérni... :roll:
Gaby, akkor gyüvöl hozzánk? Mikor? Melyik vonattal jössz? Holnap vagy ma? Hátha anyukája tud rá hatni... :roll:

Kép
szilcsi

Bettike
nehéz mit mondani, hiszen nem tudni a görbe alapján mikor volt pé :roll: most 7 napja fenn van a hőd, azt tuti. Mondjuk 5 nap türelem? :P :wink:

Kép
gaby25

bettike drága! próbálj megnyugodni! t8dom mit érzel, mert nekem is volt 60 napos ciklusom egyszer. minden héten teszteltem.Kitartás!
GAby remélem anyós sikerrel jár!

és Péntek 13 ra nektek!

Kép
Vendég

Köszi csajok!
Türelem! Hát! :roll: Na jó lehet, hogy nem lesz 5 nap türelem csak 4! És azt sem ígérem!
Nagyon rendik vagytok! :P

Kép
bettike
Eger

Bettike Drága!
Megértelek..
Hívd fel az orvost..bár szerintem a Norculutra fog szavazni..

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi
gyüvök ma :D főnök függő melyik vonat, ha nem lesz itt, akkor 15.28, ha itt lesz 16.28 ami 19.14-re lesz Szegeden. Ceni írta, hogy neki szombat du. lenne jó tali, apjuk otthon van délelőtt, 14-re megy dolgozni, csajok alukálnak, és 4 körül már ok.
Hát jó lenne ha anyukája tudna rá hatni, de makacs és önfejű :roll:

Kép
gaby25

Szép jó reggelt mindenkinek. TZegnap nagyon gáz napom volt, a cég egyik tulaja olyan bunkó módon leugatta a munkánkat a kollegámmal, hogy egész nap tiszta ideg voltam.......Lehet hogy emiatt van, hoyg éjjel 2-kor felébredtem, baromi éhes voltam, ettem egy kis korpovitot, de miután elmúlt az éhségem nem tudtam visszaaludni. 2 óra múlva megint baromi éhes lettem, ismét korpovit ásványvízzel, kb 1/2 6 körül aludtam el, 1/2 7-kor pedig csörgött az óra. Olyan vagyok mint a mosott szar. Kb 3 napja mindíg ez van, hogy felébredek 3-4 óra körü, és kipihentnek érzem magam, reggle meg hulla fáradt vagyok...... Terhességi tüneteim vannak is , meg nincsenek is, egyszer úgy gondolom hogy sikerült a lombik, egy óra múlva meg úgy hogy biztos nem. Már nagyon várom a hétfőt hogy tesztelhessek.

Bettike: Szegénykém, nagyon át tudom érezni a helyzeted, mert a bizonytalanságnál semmi sem rosszabb. Az a baj, hogy tényleg nem léehet tudni hogy mikor volt pé, a léyneg hogy biztos hogy volt! :lol: :lol: :lol: Nagyon szorítok hogy 9 hónapig elkerüljön a Miki, hamár majd 60 napja feléd se néz! :wink:

Gaby: Szorítok hogy anyós pajtás hatni tudjon egy szem? fiacskájára! ++++++++++++++++++Még jó hogy ők jó fejek!

Szilcsi, Ez az esés nem olyan vészes, sztem a holnapi hőd alapján már könyebben meg lehet állypítani hogy volt-e pé-d. A 10 mm-es tüszők símán megnőhetnek. Nekem az első uh 7 db 10 mm-es tüsző volt, abból 2 nap múlva már 4 14mm-volt, amik szépen fejlődtek tovább. Még bármi lehet! :wink: :lol: :lol:

Bonikó, nagyon cuki ez a kép :lol: :lol: :lol: Fontolgattam hogy ma reggel tesztelek egyet a babona napján, hátha + lesz, de nem mertem..... :oops:

Babaimi: Akkor holnap újra teszt? Nagyon szorítok +++++++++
Én egyszer tiszta hülye voltam, alig vártam a reggelt hogy tesztelhessek, belenyomtam a pisibe a tesztet, és 5 perc múlva vettem észre hogy az ellenkező végét mártottam a pohárba. :lol: :lol: :lol:

Többieknek Pusza!

Kép
macspacs

Nagyon elkezdett görcsölni a pocim.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
macspacs

Bakker, nem tettem el könyvet az útra :?

Macspacs
az nem feltétlenül rosszat jelent :wink: nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

macspacs!
:( Hányadik nap beülti után?

babaimádó
Kép
babaimado

Macspacs köszi neked is! Én amúgy babonából teszteltem ma csak azért is! Gondoltam, hogy negatív lesz, de megadtam az esélyt a péntek 13-nak! :lol:
Nem is tudom, hogy akkor melyikünk a türelmetlenebb! :roll: :lol:

Babaimado! Köszi! Ahogy most kinéz a görbém a doki biztos nem engedné a norcolutot! A tavaly nyári ilyen ciklusomnál is, akkor pedig még nem is görbéztem, még az UH után is vacilált, hogy mi van ha, mert sosem lehet tudni! Így csak beutalót írna UH-ra, az meg jövő hét, addigra meg már gondolom kiderül, hogy mi van! Csak egy kicsit nyafogtam nektek! :oops: :lol:

Gaby! Vegyél újságot, vagy keresztrejtvényt!

Kép
bettike
Eger

macspacs drukk++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Köszi a drukkokat!
A beülti utáni 11. napon vagyok....

Kép
macspacs

macspacs..írtam neked, de elszállt.
Xaraxcikk a bnet

nem akarsz tesztelni? Ha jól emlékszem zöldi írta egyszer, hogy beülti után előbb lehet tesztelni, de lehet, h. hülyeséget írok és i fogok kapni zöldcocatantónénitől, mert nem figyeltem az órán:-)))

babaimádó
Kép
babaimado

Húúú..de passzív minden fórumozó!! Leendő kismamák!! Rajta!! Babaimi végre beszélgetni akar.. :lol: :lol: :D

babaimádó
Kép
babaimado

itt vagyok
Vendég

Babaimi, Nekem is egész nap szarakodott a net... :cry:
Nem merek még tesztelni. A doki hétfő reggelt mondott. Ha nem vagyok terhes, lehet hogy addig meg is jön miki. Azt olvastam a lombikos fórumon, hogy az utró nem tartja vissza a mensit, a duphastonnal ellentétben..... Úgy érzem ha most tesztelnék tök negatív lene, és rossz lenne ezzel a tudattal nyomkodni magamba a progipótlást....

Kép
macspacs

Babaimi
itt vok én is :) nyamvadt babanet sokáig szarakodott :twisted:

Olyan jól jártam, hogy késnek a vonatok Cegléd felé :twisted: kimegyek a pályaudvarra és nem tudni mikor indul majd vonat :twisted:

Kép
gaby25

macspacs akkor türelem héfőig++++++++++++

gaby :cry:

nálam nemcsak a babanet, hanem a gyomrom is szarakszik :twisted:
Vendég

nekem a fejem..iszonyú migrénes vagyok napok óta (erős hányingerrel és látási problémákkl, de ha vki azt meri írni, hogy terhes vagyok, azt kinyúvasztom!!) :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

babaimi nem írom :lol:
Vendég

babimi menj szemészetre :wink:
Vendég

boni hogy áll a takarítás?ha végeztél, jöhetsz hozzánk is

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
már én is mondtam neki, hogy takaríthat nálunk is :lol: de nem akar :? :lol:

Apjuk kapálódzik :P elkezdett irogatni msn, ott beszéltünk, majd kérte hogy hívjam, nem hívtam, erre hívott ő mobilon, nem vettem fel, írtam hogy drága, erre ő, ennyit megérek :wink: nahát :shock:
aztán írta, Gabííííííííííííííííí vedd már fel, nem bíííírom :lol:
No beszéltem vele végül, most nyugodtabban tudtunk mint eddig.
Nem tántorított meg, mondtam neki, külön hétvége, és vasárnap majd átbeszéljük, de ezen az úton nem mehetünk tovább, mert ez vakvágány.

Kép
gaby25

nem megyek :lol: úútálok takarítani :cry: :cry: :cry: :cry: egyébként már csak vasalni kell
Vendég

gaby büszke vagyok rád! remélem minden rendben lesz
Vendég

Ja, amúgy reggel amikor megint átment hülyébe, simán otthagytam a francba, hagy mondja magának :lol: meg tegnapelőtt este is, otthaggytam azt átmentem anyuhoz
csak rájön, hogy ezzel nem megy semmire :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok,

Boni, szerintem akkor volt pé-d amikor érezted. Ezen ne görcsölj Szúúúúúúúúúúúúszáááááááááááá!

Betti, én is várnék, most hogy ilyen szépen fenn van a hőd, drukkolok ezerrel.

Gaby, büszke vagyok rád, nagyon ügyi vagy. Kitartás!

BImcsi, azért biztos, ami biztos, holnap folyt köv. :wink: Nem tudom otthon milyen az időjárás, de nálam a front szokott ilyen hatással lenni.

Kispiskóta, ceni, csoda szép pocakfotók :lol:

Kispiskóta, itt a kötelező UH 20. hét és a legvégén (a 8. héten valamelyik doki csinál valamelyik nem, általában nem, de nekem szerencsém volt, nálunk volt, kb 1 percig tartott). Nálam több volt, mert nagyobbnak találta a dokinéni a méhem, és ugye akkor látták, hogy nagyobb a picur veséje, amire számítottunk sajna az apja után. Ezt nézik majd hétfőn is meg. Úgyhogy, ha nőtt a vese, vagy valamit még észrevesznek, akkor nálunk is lesz még UH dögivel. De nem lesz semmi ilyesmi :roll:

Köszi, csajok az infókat, utána néztem azért. Na nekünk azért kellett nyilatkozni anno, mert én nem vettem fel az Uram nevét, ha felveszem, akkor automatice az ő nevét kapja. Azt találtam még neten, hogy az első gyermek megszületéséig lehet megváltoztatni a nevet, Szezso ne halogassátok, én most elintézném... Mivel kis faluban laktunk, ezért az ismerősöket ráuszítottam az anyakönyvezetőre, hogy legyen olyan édes segítsen (egy utcában laknak :wink: ). Remélem csak vissza kell küldenünk egy aláírt nyilatkozatot, meg befizetni egy csekket és nem fog ragaszkodni a személyes megjelenéshez.

Purc

Kép

Kép
purc

Na elindultam a pályaudvarra, remélem vonat is indul hamarosan :? fél órája még nem tudták megmondani, mikor lesz vonat, felsővezetéket loptak valahol :shock: :twisted:

Katica
előbb utóbb oda érek :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok! Végre itthon! YES!

Szilbee????
Veramami??????

Tessék dokibeszámolót írni! :twisted:

Gaby ügyi vagy, zökkenőmentes utazást! :P

Nagy terveim vannak holnapra: ÉLETEM ELSŐ FASÍRTJA! :roll:

Kép
bettike
Eger

bettike, csak a tojást ne felejtsd ki, én életem első fasírtjánál úgy jártam :lol: most már rutinos vagyok, és talán finom is a fasírtom.egyketten tapasztalhatták!

Purc a szúúúúúúúúúúúúúúúúszááááááááááááá az a lehelés? :?:
Vendég

Purc! Nekem is frontoktól...prújj

Gaby! Dícséret!

Boni! Reklamációt szeretnék neked benyújtani.

Csajok! Van egy ötletemÍ: rendezzünk versenyt, kinek lesz több negatív tesztje addig, amíg be nem babásodik..
Jelenleg én vezetek
(a 2. neg.lett, de én mondtam előre!!6 napja barnázom..tuti volt és 3 naoja görcsölgetek, de nem jött még meg..és ne is monja senki, hogy de ne add fel stb..mert hiú ábránd!!)
puszi mindnekinek!

babaimádó
Kép
babaimado

boniko, nézd meg a bad boys 2-t, abban van. De különben igen. A lényeg a filmben, hogy a rendőrfőkapitány azt hiszem buddhista lesz, és meditálással vezeti le a stresszt, és közben szúúúúúúúúúszááááázik :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

babaimi a teszt miatt?

purc :lol:
Vendég

igen bonikám :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado! Versenyben benne vagyok, de nem vezetsz, mert ebben a ciklusban a ma reggeli már nekem is a 2. volt! :lol: Sőt ha jobban belegondolok, akkor a 3.! :lol:

Purc! Igen igyekszem semmi alapanyagot kihagyni!

Zöldi! GÖRBÉT, GÖRBÉT! GÖRBÉT, GÖRBÉT!

Kép
bettike
Eger

mert azt íéjted nekem boninéni, hogy positív lesz és negatyv jett :D :(

babaimádó
Kép
babaimado

én nem tehetek róla :cry:
Vendég

gyűjtsük össze, és küldjük vissza
Vendég