A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Baby
délután írtam, hgoy akkor még nem kaptam meg, de mindjárt megnézem, hátha azóta megjött.
Vendég

Sziasztok :) :)

Ma már úgy döntöttem Én írok nektek, próbálkoztam is napközben, de nem engedett be babanet :(
Fúúúúú lányok, hogy Én mennyire nem bírom a fekvést!
Persze mindent a cél érdekében!
Ráadásul ólom lábakon megy az idő, persze nektek ez nem ismeretlen!
Na és unalmamban egésznap eszek :(
Ti a beültetés után hány nappal mozdultatok ki egy pici sétára?
timy28

Baby
Válaszoltam. Az üzenet dátuma kettő óra körüli, és 5 körül érkezett meg róla az értesítő az emilcímre. Érdekes.
Vendég

Szia Sorstársam :) (Timy)
már vártalak. Gondoltam, hgoy neked se egyszerű ez a fekvés dolog. Halálra unom magam, zabálok, de értelmes dologhoz nincs kedvem. Pl olvasás, tanulás, dvd-zés, helyette szenvedek. Én kedden mozdultam ki először, vagy szerdán? hú , már nem is tudom. Belegondoltam, hgoy van aki végigfekszi a 9 hónapot. Le a kalappal, de remélem ezzel engem már nem büntet a sors. Jutott már éppen elég. Hasad fáj még?
Vendég

Szija :)

Én is sokat gondoltam rád!!
És ahogy neked is, értelmes dolog nekem se jutna eszembe fekvés közbe.
Abból állnak napjaim, hogy fexem az ágyban, és kapcsolgatom folyamatosan a tv-t, közben meg ma is 2x ebédeltem, stb... :D
És alig várom a délután, hogy hazaérjen Petim, és ne egyedül unatkozzak.
Itthon is lenne mit csinálni, de Peti nem enged semmit, inkább Ő megcsinálja.
Na nem baj, ha ez kell a sikerhez, akkor kibírjuk, igaz? :D
Úristen, sose lesz 20.-a!!!!!!!
timy28

Jah, hasam már nem fáj. Most inkább szúrkál hasam alja/jobb oldali petefészkem.
Vagy már asse tom mim :D
Úútálom, hogy egésznap azon parázok, hogy baj, hogy szurkál, vagy nem.
Jobb lesz mikor már nincs szigorú fekvés, akkor talán könnyebben telnek a napok, és nem egésznap magamat figyelgetem!
timy28

Baby és Lexi:
Köszönöm mindkettőtök közreműködését a Sejtjeink c. lemez ügyében. Meg is néztem, nagyon tetszett. Tisztára erős voltam és tök örültem, hogy sírás nélkül kibírom, de aztán az Éva-János történetnél elbőgtem magam. Eszméletlen mik vannak. Hihetetlen történetek, melyeknél sokszor magamra ismerek, az a hülye kérdés, hogy: "miért pont én?"
Gondolom Ti is gondoltatok már erre. Az vigasztal, hogy nem csak ÉN gondolok erre, és nem csak ÉN hiszem ezt, és ez boldogsággal tölt el. Tudom hülyén hangzik, de annyira pozitívvá tesznek ezek a filmek, történetek, sőt ma még Lexi édes pocijától is annyira boldog lettem. :)
Egyre jobban érzem, hogy NEKÜNK IS SIKERÜLNI FOG CSAJOK!!!

Juci:
Milyen volt a koncert? Nem hánytál le senkit? :)
Vendég

Estrella!
Én is meglepődtem Lexi pociján..De be kell vallani, nagyon jól áll neki!!!!!

Lexi!
Remélem már párod hazaért, és már a szurit is megkaptad!!! :wink: :roll:
Dobok egy új táblát, aztán elteszem magam holnapra...Korán kelek, meló lesz!!!

Kép
Kép
Kép
Kép

MIndenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!Én sajnos holnap dolgozom....
Szép éjszakát mindenkinek!
Vendég

Kriszti, Estrella
Hát igen, ami a hasamat illeti kicsit kezd kellemetlen lenni a dolog. Már egyetlen ruha sem jön rám, és naponta sok-sok ember gratulál. Pedig még ugye nincs mihez, majd csak ítélethirdetés után. Meg amúgy se szeretném elmondani senkinek a kritikus idő előtt. Mármint városi ismerősök szintjén, meg a suliban. Páromtól is tegnap megkérdezték,hogy apa lesz? Ő meg mondta, hogy egyszer biztos, de még nem tud róla. Ciki! Meg jött szembe egy terhes csaj, jó nagy pocival és irigykedve néztem a pociját, erre ő is ránézett az enyémre. Röhögtem magamban, hogy ha tudná, hogy ez csak az Utrogestán golyócskák mellékhatása....... Mindenesetre ha ezt így folytatom, akkor jövő héten a suliban érdekes lesz, mert ott kb 200 ember fogja érdeklődve figyelni a hasam és nem szeretnék magyarázkodni. Remélem vannak lakók, vagy lakó, (nem vagyok telhetetlen) és akkor úgy már nem annyira fura a helyzet. Bár ha egy hetesen ekkora, akkor mi lesz a végén. Jézusom, ezt el se tudom képzelem :oops:
A mai injekcióval nem volt gáz. Vettünk krémet, amit mondtál, de nem találjuk. A mi lakásunk tényleg egy fekete lyuk.
Vendég

Szép jó reggel mindenkinek!

Baby sajnálom, hogy "egyke" maradtál pár napra.
Nekem már az is rossz, ha éjszakára megy horgászni a párom.

Nyunyi 82 megnyugtatál. Köszönöm.

Mindenkinek jó napot, sok sütkérezést a napon. Keveset lenni a lakásban. Élvezzük ezt a hirtelen meleget.

Gabi

Megprobáltam képet mellékletként feltenni, de ez most nem jött össze. Mindig kiir valamit.
Majd a párom megoldja.

Lányok a ti párotok is megnézi a lapot "titokban"?
Olyan aranyos, és annyira kiváncsi, hogy mi történik veletek.

Bocs egyedül vagyok. Ő elment dolgozni, nekem meg még korán van az itthoni munkához. Így titeket fárasztalak. :oops: :oops: :oops:

Erika

ui: babanet idője nem jó. Nálam 06.41

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jó reggelt lányok!

Én is ébren vagyok, nem tudok aludni, annyit feküdtem/aludtam az elmúlt napokban.

Az Én párom nem dolgozik, csak még mélyen alszik :D
timy28

Sziasztok!
Timy kérdezted, hogy mikor kezdtek el járkálni akiknek beültetése volt. Nekem vasárnap volt és csütörtökön kezdtem el egy kicsit a lakásban járkálni, de azt is csak azért, mert a párom már dolgozott és magamat kellett ellátni kajával stb. Addig mindent megcsinált Ő is. Megmelegítette a kaját és mikor már az asztalon volt, csak akkor kellett a konyhába menni, meg ha olyan volt a kaja, akkor ágyba hozta. :P Szóval teljesen kiszolgálta.
Sétálni sajna én nem igazán fogok, de itt a házon belül van egy kis kert és majd oda lemegyek egy kicsit, csak gondolom délután sok lesz a gyerek, szóval lehet, hogy csak az erkélyre fogok kiülni.
Amúgy néztem a táblázatot és jövő héten hárman is megyünk vérvételre, remélem mindenkinek jó lesz az eredménye.
Nefke
nefke

nefke! Köszi a választ!
Akkor Te jól bírod a fekvést! Gratu!
Én már annak is örülök, hogy wc-re kell mennem, addig is felkelhetek :)
A férjem engem is kiszolgál,mondjuk napközben nem,mivel dolgozik,de ha itthon van bepótolja!
Képzeljétek! Tegnap még mufint is sütött!
Jó az igazsághoz hozzá tartozik,hogy ilyen dobozos,csak össze kell önteni a hozzávalókat (asszem Dr.Otker),de akkor is.
Egy tündér :)
Erkélyen egyébként bevallom Én már ücsörögtem picit tegnap.
8.-on lakunk,kint napsütés,lakásban dög meleg,erkély egésznap nyitva,előttünk játszótér, mellettünk is, + iskola, ovi,és bölcsi. Gondolhatjátok! Szeretem hallgatni a gyerekzsivajt :) Így engedélyeztem egy kis kiülést :)
Huhh, az eredményt ne is említsd, rögtön csomóba a gyomrom,ha arra gondolok. Bár annyira biztos vagyok a dolgomban...Remélem nem vág át a női megérzésem!!!
timy28

Jó reggelt! :D

Én csak benéztem mi újság!Jól van mindenki?Megyek mert nyitnom kell a bababoltot!Majd 2 fele jövök!!!!Szép napot! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nekem sajnos nincsenek jó híreim...
A tegnapi tarkóredő mérésen az egyik babánál 5 mm mértek.
Rohantunk Pestre az Istenhegyi útra éppen ott volt a Bátorfi doktor, az ottani profibb géppel, már 6,2-t mért és az egész kis teste körül másfél mm víz van a bőre alatt.
Kedden 11-re kell mennünk a Szabolcs utcába hozzá...
Ő javasolta a redukciót, mert szerinte nagyon beteg, keddig el kell döntenünk, hogy a másik érdekében megtesszük-e v. kérünk további vizsgálatokat, de minden egyes nappal a másik esélyeit rontjuk...
Kaptunk felvételt az UH-ról, egyébként teljesen egyformák, szopják a kis ujjukat...

Nem tudom mi lesz. Az ésszerű döntést tulajdonképpen meghoztuk, de képtelenek vagyunk kimondani...

Judit

jucicuki

Timy és Nefke!
Csak lesek: kiszolgálás, muffinsütés...... Jézusom, nem semmi. Nálam ez egy-egy alkalomban kimerül. Már rég éhenhaltam volna, ha nem csinálok kaját. :) Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy én sem a gondoskodó feleségek táborából kerülök ki. :oops: Szóval lehet, hogy több nem is járna nekem. :lol: Mindegy, jobb,ha nem szokom meg.
Timy a megérzésedet megoszthatnád velünk is, de legalább velem :lol: , mert engem nagyon érdekel. Én már nem merek ezen gondolkodni, mert az elsőnél is eleinte éreztem, hogy minden szuper, aztán egyszercsak, hogy már nem az. Igaz bejött, de a második részt most kihagynám.

Ti a Gravida és az Elevit mellé szedtek Folsavat? A tesóm a Jodicum ásványvizet iszogatta, mert valahol olvasta, hogy az mennyire jó és azt mondja attól lett ennyire gyönyörű a babája. Én mindenesetre magamba öntök napi egy üveggel, ha sikerül venni, mert nem mindenhol lehet kapni.
Vendég

Jucicuki

Megdöbbenve olvasom soraidat. Szóhoz sem jutok.
Nagyon nagy lelkierőt, és kitartást kivánok nektek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jucicuki!
Nagyon sajnálom a babátokat, és kitartást kivánok én is Nektek!

Lexi! ez a kiszolgálós dolog nálunk se volt mindig igy, sőt! De most a baba vagy inkább babák :lol: érdekében Ő is megtesz mindent. Még mosott is! Bár nem értette, hogy hogy lehet ennyi trikóm, de felvilágosítottam, hogyminden nap másikat veszek fel! Most még éjszakára is, hogy nehogy megfázzak! :P
Amugy én most semmilyen szurkálást nem érzek és nem is tudom, hogy ez most jó vagy sem?!
Na megyek, mert kész a bundáskenyért! Ja és már boltban is volt a párom!
Nefke
nefke

Juci!
Ez döbbentes!!!!! :cry: :cry: Ennyire nem lehet igazságtalan az élet!!!!!! :cry: :cry:
Én nem is tudom, mit csinálnék....Nagyon nagyon sok erőt kívánok, és biztos jól döntetek!!!!!!!

Ma még jövök, ha lesz időm!
Vendég

Sziasztok!

Juci!! Jaj ne!!!!Csak ülök és szóhoz se jutok!!Én is nagyon nagy lelkierőt és kitartást kívánok!!

Lexi, Timy, Nefke!Lányok biztos iszonyú szar feküdni, és haláli unalmas, de a cél szentesíti az eszközt! :lol: Kitartás, nemsokára lehet, hogy már nagyokat sétálhattok....bár a multkor említett ikres barátnőm az első 20 hetet végig feküde, majd az utolsó 10-et is...de veletek úgyse lesz ilyen!
Én nem leszek hvégén net közelben, kívánok mindenknek szép napokat!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Olvasom egy ideje az oldalt,gondoltam felmerészkedek.Mostanában lesz a 7.beültetésünk,a sorokat olvasva úgy érzem erőt merítek belőlük.

kriszti78!
Nagyon tetszik az idézet!

lippa!
Üdv itt is!

kita
kita

Hogy öszinte legyek, nagyon rossz a fekvés, de próbálok olvasni és tv-t nézni, így talán jobban telik a nap, meg alszok is napközben. Nem tudom miért, de 10-11 körül álmos leszek. :roll:
De én már azt se bánom, ha azt mondják, hogy 9 hónapig feküdni kell, csak sikerülne! :P Biztos ki lehet valahogy azt is birni, úgyis van elég sok könyv amit el szeretnék olvasni, legalább lenne rá időm! :P

Kita! üdv köztünk és kitartás. Sikerülni fog Nektek is!
Nefke
nefke

Kép
Berta78!
Üdv a csapatban!!

Nyunyi!
Küldtem privit !!

Timy28!
Én már a beültetéstől számított 4.napon sétáltam a Corában és bevásároltam!Na jó mindent egyesével vettem le a polcról és nem hajolgattam!!
Az előző5-nél végig feküdtem és nem jött össze.most taktikát váltottam!!Főztem,vasaltam,autóztam és meglett az eredménye!! :lol:

Jucicuki!!!
Őszíntén sajnálom!!Valószínű ez csekély vigasz,de együttérzek veled!!!Közhelynek tűnik,de inkább most menjen el,mint ha megszületik és utána szenvedés lenne mindenki élete :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kita!
Üdv neked is a csapatban!Bízz a lombikban!Nekem 6.-ra jött össze!
Szorítok!!! :lol:
Vendég

Juci
Most olvastam vissza a hírt. Valóban nagyon igazságtalan, ami Veletek történik. Nem akarok nagyobb fájdalmat okozni, de úgy gondolom hogy az egészséges baba életéért kell mostantól küzdenetek és nagy fájdalom, de el kell engedni a másik picikét. Hiába szereted, hiába törődnél vele, ha megszületne, nem lehetne teljes az élete. És attól kezdve a tied se és a másik babáé sem. Ezt valóban csak úgy lehet túléli, ha innentől kezdve csak arra összpontosítasz, hogy a másik baba miatt nem omolhatsz össze. Remélem nem tűnök kegyetlennek a szavaimmal, mert tényleg csak vigasztalni szeretnélek, mégha tudom, azt most lehetetlen.
Vendég

Szisztok csajok!!!!
Mindenkinek szép napot, akiknek kell azoknak jó pihenést!!!
Kicsit izgulok!!!! Kerti parti lesz egy haverunknál, és cirka 30-an leszünk összesen, ez a " kis " baráti társaságunk!!! Bizti érdeklődve fogják nézni a kisebb hordónyi pocim!!! / Még mindíg teli vagyok vízzel :oops: / Van aki azért tudja hol tartunk, de többen nem!!!! Páom azt mondta bízzam rá az első szavakat!!!! :D :D :D Hát kíváncsi leszek mik lesznek azok!!! :shock:

Nagy buli lesz az bizti, bográcsolás és egyebek!! Gondolatban mind velem lesztek!! :D

Remélem jól vagytok! Pussza nektek!!!/ Kicsit nehezen ütöm a billentyűzetet frissen lakkozott körmökkel!!! :oops: /

Kép
tini75

Drága Jucus!!!!

A nagy bánatotokban csak arra gondolj, hogy van még egy kis pocaklakó akiért érdemes küzdenetek!! Remélem az én szavaim sem bántóak! De szerintünk a párommal ezt kell tennetek! Kérlek nagyon vigyázzatok magatokra! És várjuk a híreket!!!!

Kép
tini75

Drága Jucika, ledöbbentem, amikor olvastalak. Nagyon sajnálom... :( Borzasztó nehéz lehet a döntés, el sem tudom képzelni, de koncentrálj most magadra/magatokra és az egészséges babára. Nagyon-nagyon sok kitartást!
süni76

Timcsi!!
Azért pihizz sokat és ne nagyon ugrálgass!!!

Csajok!!
Én má hányok a sok folyadéktól!Olyan klassz koktélt csináltam magamnak!!!
5db alma leve
2db narancsleve
1db banán
25dkg eper
3dl tej
Összeturmixolva!!!Nagyon fini!Vitamin és folyadék is egyben!!
Mindennap iszok egy ilyet!!
Az egész kb.800ml lesz!
Próbáljátok ki,ha már unjátok az ásványvizet!!
Pihizzetek sokat leendő kismamák!!
És Ti is Anyukák!
Vendég

Csajok én most gondoltam bele úgy igazán (még a hideg is kirázott), hogy az életünk mostantól csupa-csupa aggódás. Sikerüljön a beültetés, egészséges/ek legyen/ek, szülésnél ne legyen komplikáció... Majd később: ne törje el a lábát, ne üsse el az autó, ne... ne... ne... Te jó ég, fel vagyok én erre egyáltalán készülve???? :(
süni76

Süni!
Erre nem lehet felkészülni!!Mindig lesznek váratlan dolgok az életben!!!De ettől izgalmas!!
Képzeld ha mindenre tudnánk,hogy mit kell csinálni!!
Az lenne ám a dögunalom!!
Vendég

Tini!
Ez lemaradt!!!!Érezzétek nagyon jól magatokat!!!Kíváncsi vagyok én is mit is mond a kispapi!!! :lol:

Sünci!
Sokszor én is azt kérdezem magamtól, fel vagyok e készülve erre???Hogy nem aludhatok délíg, nem akkor pihenek, amikor akarok, hogy teljesen át kell alakítanom az életem...De mindig oda lyukadok ki, IGEN!!!Hisz ez minden vágyam...Végre aggódni akarok egy kicsit én is, hgy rendben fejlődik e a pocimban, hogy a szűlésnél nem lesz gond.....
Igazán jó szülők leszünk!!!!Még ha néha úgy is érezzük, nem vagyunk felkészültek!!!

Kita!
Üdv köztünk! Köszi a dicséretet, valami inspirálót gondoltam...Ez lebeg előttem most!!!! :wink: :lol: Mert az eszköz megvan ahhoz, hogy babások legyünk(szerencsére az orvostudománynak), és rajtunk múlik, meddig bírjuk! Ha végíg visszük, meglesz az eredménye....Nem hiába éltünk! :wink: :lol:
Vendég

Benszike!

Nem találak az iwiwen!!!!! :( Nyunyi Göd jelőlj be léci!
Jól vagy?

Jucika kültem pü! Még 1 x kitartás!!!! :(
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
küldök privit!
Vendég

Juci
sajnálom nagyon :cry: :cry: :cry: borzasztó lehet,annyira igazságtalan az élet :cry: :cry: próbáljatok a másik picicre koncentrálni,bár tudom hogy őrülten nehéz :cry: :cry:

Lexi,Timy
kitartás lányok,mindjárt eredmény,és csak jó :lol: :lol: :lol:

Kita
a barinőmnek 8.ra jött össze,ikrek,ma már 5 évesek,én is a 6.-ra megyek most,és tudom hogy sikerülni fog,sajnos nekünk többet kell szenvedni értük :oops: :oops: de ha meglesz........

bibar

LÁnyok!
Akik az első körben kapták meg a táblát, abban nincs benne LIppa, Csibe32, és Tini iwiw neve.....Aki akarja, kérje el tőlük..... :roll: :lol: De akár én is elküldöm....
Ők másnap a teljes adatokat kapták...Addigra fejlődtem! :lol: :lol:
Vendég

Szia Krisztike!

Mi újság???? :D
nyunyi82
Békéscsaba

Nem tudom mi van velem. Nem találom a helyem. Elmentem a párommal focimeccsre, de kb 20 percig bírtam, utána hazahozattam magam. Nevetett is, mert a 7 éves unokaöccse a múltkor legalább az első félidőt kibírta. Semmihez nincs kedvem. Ez mitől van?? A hormonoktól? mondjuk nincs rossz kedvem, nem vagyok szomorú, csak olyan semmilyen.

Estrella, Kriszti
Mi még miért nem vettük fel egymást MSN-en?
Vendég

Sziasztok!

Tegnap volt a lombikos visszaültetésem (ET). 4 gyönyörú zigótát kaptam vissza. Többnyire 4-5 osztódásúak voltak.

De most elgondolkodtam, hogy hogyan töltsem ezt a bizonyos 2 hetet. Csak feküdjek az ágyban vagy lemehetek sétálni pár métert?

Nektek mit szoktak tanácsolni?

KépKép
charlott

Sziasztok!

Benszi!
Jól hangzik ez a kis koktél,jól tele van vitaminnal.Ezt kipróbálom.
Hátha a sok vitamin megteszi hatását.

Kriszti78!
az biztos,fő a pozitív gondolkodás.Most jutottam el erre a szintre.

Bibar!
az biztos,hogy nem feladni,előbb-utóbb meglesz a gyümölcse.

kita
kita

Juci,
én is szintén nagyon sajnálom, nagyon ledöbbentem azon, amit írtál:( Sok erőt kívánok Nektek!!
Timi, Lexi, Nefke
kívánom Nektek, hogy sikerüljön a babóca!!!
Kitartást a fekvéshez, hétfőtől remélem nekem is feküdnöm kell:) Én is elég nehezen viselem, de ha ezen múlna, az jó lenne,mert akkor fel sem kelnék:)
Nézzetek valami jó filmet. Én ma képzeljétek napoztam, jó le is égtem:( Olyan erős a nap, hogy csak na!!
Napcsi,
merre vagy, remélem minden ok veletek????
És veled Gombahölgyike?
Süni,
ezen, amit írtál a folyamatos aggódást én is elgondolkodtam és szörnyű, de azért nagyon is várom:) Innentől kezdve, hogy elkezdtük ezt a lombikozást, (mint egy játék, úgy írom:)) örökös aggodalom az életünk, meg ciklustól ciklusig élek!! De akkor is akarom, akarjuk a babát,-kat!!!!! Ez van:) De te is akarod, tudom...
Puszi mindenkinek!
baby.81

Charlott!
Hivatalosan a leszívástól számított 5-7 nap ágyazódik be a bébi.Én addig megnyomtam a fenekemet!Mivel napközben egyedül voltam főztem magamnak kaját,meg hogy legyen estére az uramnak is,de amúgy pihi volt!
Utána shoppingolás,autózás,barátnőzés,némi takarítás óvatosan!!
És meglett az eredménye!!
Kita!!
Nagyon jók ezek a koktélok,mert már hócipőm van a víztől!!
Vendég

Benszi! Te a beültetés után mit kaptál? progesteron, utro, crinone gél? Tesztet csináltál vagy csak vérvétel után tudtad meg, hogy sikerült?
Nefke
nefke

Tiny! Te korábban Koncnak a magánrendelésére jártál? ezt csak azért kérdezem, mert korábban írtad, hogy oda hívott vissza uh-ra és hogy mennyibe kerül? Hát ha hetente kell menni az elég sok! Főleg, hogy szülést nem is vezet le, ahhoz másik doki is kell?
Nefke
nefke

Juci:
Egyik szemem sír a másik meg nevet. :( :)
Remélem minden jól alakul majd. Jelentkezz mindenképpen!
Lexi:
Elküldöm iwre az msn-címünket, a Krisztié már ezer éve megvan, valahogy ez eddig nem jutott eszembe. 8)
Lexi, Timy...
Pfúú én biztos szétunnám magam, és tuti nem tudnék egész nap feküdni, és azt hiszem nem is fogok.
Kita:
Üdv, itt nálunk.
Süni:
Persze, minden rendben lesz, majd az ÉLET megtanít bennünket mindenre. Olyan ez, mint egy új munkahely, bele kell tanulni. :)
Vendég

benszi: értem, szóval, akkor egy kis séta belefér a pihenésbe?!

KépKép
charlott

Charlott,
gratulálok a visszaültetéshez, reméljük sikerülni fog!!! Nekem még csak egy beülti volt, de én feküdtem legalább négy-öt napig a beültetés után, utánna is csak a házban, meg egy picit az udvaron sétálgattam, de sajna nem lett semmi, a babáknak nem tetszett valami! Most hétfőn lesz a következő, ha feléled:)
Ja, akartam kérdezni, hogy négy embrikét kaptál vissza? Nem is tudtam,hogy annyit is lehet:) És ez volt az első, vagy már volt? Nem vagy benne a táblicskuban? Na most aztán válaszolgathatsz nekem:) Bocsika!!:)
baby.81

Baby: én nem Jánosos vagyok, elnézést. Csak tanácsokat szeretnék kérni erre a 2 hétre. Schöpfibe (Nyírő) járok lombikozni. Sajnos kettő rendes lombikon vagyok túl és egy fagyin, de nekem sem indult el a tapadás, pedig én is végig feküdtem a 2 hetet.
Azértgondolotam, hogy most nem fogok ágyat nyomni egész nap.

KépKép
charlott

baby: akkor te most fagyira hajtasz? Szorítok hétfőre.

Csodálkoztam én is, hogy a biológust 4-et javasol. De a 6-ból ezek voltak jó minőségűek és a már a 3. lombikot csinálom, gondolom már engedélyezett ez a szám.

KépKép
charlott

Szia Nyunyi!
Hát, csak most van időm válaszolni...Hajtás volt, 10 perc alatt 4 paciens jött......
Egyéb dolog nincs, nagyon várom a júliust.... :oops: Ha tehetném, tekernék az idő kerekén.....

Charlott!
Üdv itt!
Én végíg feküdtem, vagyis a lakásban felkeltem, nem hajoiltam, nem emeltem, dolgozni sem mentem...Mégsem sikerült! :( Na, majd a következő!!!! :wink: :lol: Okos tanács talán nincs, mindenkinek más jön be....
Vendég

Sziasztok!

Kriszti írtam privit!

Kita üdv itt,millió puszi és tudod ez sikerülni fooooog! :wink: :D

Tini jó szórakozást a bulira,aztán csak óvatosan!

Nefke,Timy kitartás,nem lehet könnyű ebben a gyönyörű időben az ágyat nyomni,de megéri :wink: .Szorítok nagyon!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Szép estét

Lippa
lippa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?