A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szép Jó Reggelt!

Ceni, szép a pocakod!!!!!!!!

Boni, szép a görbéd!!!!!!

kispiskóta

kispiskóta! :wink: kata hője visszamászott vajon? :lol: :lol: +++++++++++++++
Vendég

Biztosan!!!! :lol: De egyébként fogalmam sincsen! :lol: Ma még nem értekeztünk.

Boniko látom pesti vagy. Hol laksz?

kispiskóta

13,kerület
Vendég

kispiskóta, most lesz az esküvőtök?
Vendég

Igen, május 5-én. :D polgári, és jövőre babuci keresztelőjével egybekötött templomi és lagzi. Igazából június 2-án lett volna idén, de Marci baba úgy döntött jön, mi meg nem ellenkeztünk! :wink:

kispiskóta

Ja nem vagyok babaonás: 5. hó 5-én. :lol:

kispiskóta

Boni és Piskóta és minden talizni vágyó!

A Blaha (Deák tér) környékén ismertek valami jó csehót? Valami kiülős, nem túl zsufi kellene, lehetőség szerint ne a kipuffogók gázát szagolós helyen. Inkább a sörtől bóduljunk! :lol:

KedD 16 óra jó?

Szirmi! Ha minden igaz, ma felétek cangázunk! Ha van védőnős kérdésed, a tesóm egy szörp mellett mindenre hajlandó válaszolni!

Kép
zölddisznó

...akkor lesz a névnapom! Jó nap!

Kép
zölddisznó

coca én sajna nem

kispiskóta! de jó, hipphipphurrá! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok :D ,

Tegnap anyukámat vittem havi kontrollra, aztán az OBI-ban bújtuk a növényeket, virágokat több mint két óráig. Utána bevásárlás, egy csomó pénzt elköltöttem, kicsit büntudatom is van, hogy nem igaz, hogy a gyerkőc előtt nem tudom visszafogni magam.

Délután pedig a terhességem második pihenését megejtettem, 3-5-ig úgy aludtam, mint a bunda. szerintem aludtam volna tovább, csak jött a vízvezetékszerelő, aztán fel kellett kelnem..... :)

Kár volt, mert utána akkora családi veszekedés volt apuval (társasház szerüen lakunk, külön, de közel :( ), olyan hangon beszélt az anyuval, ami már nekem is sok volt, aztán engem akart sértegetni.......Anyu nálunk vacsorázott, szegénykém teljesen ki volt. Nem elég, hogy beteg, még apu is bántja....még ha szavakkal is, az a legrosszabb :cry: :cry:
Szóval jó 9 óra volt, mire megnyugodtam, gondolom a babónak sem volt jó ez az egész. :cry:

Gaby, örülök, hogy lemnetél és megvetted a könyvet, nagyon jó :wink: Egyébként azt mondják, úgy jó, ha mindkét fél elolvassa (én anno nem tudtam rávenni apát, de így is sokat tanultam belőle). :D

Lili, hogy én mekkora bunkó vagyok, hát persze, tudom, anno mi történt, emlékszem is rá, de totál kiment a fejemből :( A görbéd viszont tuti, úgyhogy tuti, hogy helyreállt minden. Bocsánat a kérdésemért 8) .

Bonika, szuper a görbéd, tegnap is megnéztelek, de nem volt erőm már írni, nagyon jó, ez a nagy ugrás benne és a 37 feletti hő is szuper!!!!!!Nagyon szorítok és kiváncsi vagyok már most :wink:

Ceni, kispiskóta, nagyon szép pocakotok van Mindkettőtöknek :wink: A pocak formáról csak annyit, hogy nekem sincs csúcsos pocakom és mégis kisfiunk lesz, ami tuti, mert két különböző orvos is megerősítette :D
Ceni, ne reménykedj :lol: :lol: (Tudom, hogy mennyire lány párti vagy :D ) A lányaid zabálni fogják a kis Lackót :wink:

Zöldi, barátok köztben semmi nem történt azon kívül, hogy András megnormálisodott és rájött, hogy jobban jár, ha nem támad.... Kinga, meg nem szerelmes.....Toni, meg rátér a drogosok útjára...... Magdinéni meg összejött Lacival........, na jó, az utolsót, csak azért írtam, hogy valami feldobjon, az nem igaz :lol: :lol:

Áfi, mizu, sikerült a vizsgád, tudtál eleget tanulni? :shock:

Purc, köszi a megnyugtatást az "anyás" szüléssel kapcsolatban :wink: . Nem tehetek róla, egyszerűen a párom viszolyog a kórházaktól, amikor egyszer bent voltam, még a napi látogatás is nagy erőfeszítés volt neki, de azt mondta, hogy végig kint lesz a folyosón és szurkol értem. :) Ettől függetlenül imádom :wink: Neked lesz segítséged valaki a szülés után, esetleg kinti barátnő, vagy bárki? Mármint apán kívül :wink:

Megyek, napközben is jövök majd, irány a szabad levegő, ma is gyönyörű idő lesz. Apa délután dolgozik, lehet, hogy anyut elcsalom a győri állatkertbe :D .

Akinek nem írtam bocsi, pusszancs.
Melcsi

Kép
melcsi6

Jó Reggelt!

Coca, 16 óra oké, de nem tudok helyet!

Piskóta, Boni, igen visszacamogott a hőm 37,0 lett!!! :lol:

Kép
kata05

Kispiskóta, a barátainknál is a keresztelővel lesz együtt a templomi, tuti nagyon megható lesz, ráadásul nekik két közös gyerkőcük van, biztos nagyon szép lesz :D

Kép
melcsi6

Melcsi! Üdvözlöm a majmokat! Én is rendeteget jártam anno, amikor még ifjú voltam és bohó.

Kata! Tessék azonnal kitalálni egy helyet! Miattad megyünk arra a környékre :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Piskóta!!!!!!! HHHHHHHHHEEEEEEELLLPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te bizti tudsz ott vmi jó helyet ahova be lehet ülni!! A végén még lemaradok a taliról, így sincs sok dőm akkor!!!!! :lol:

Kép
kata05

Na jól van! Ha mindenki alszik még akkor én elvonszolom magam a piacra, utána a Brico-ba, legvégül a CONSTRUMA-ra, és délután Piskótáékhoz!!! :lol: De azért leszek még!

Kép
kata05

kata szedd össze magad! :lol: drukk++++++++++++++

melcsi én is kiváncsi vagyok :wink:
Vendég

Hahó!

Megint nem tudok rendesen visszaolvasni, de látom, hogy jól alakul Boni görbéje, és mindenki levegőre készül, Zöldi is! :wink:

Zöldikém! Mi most délelőtt nem vagyunk itthon, mer az én uram névnapos (és dolgozik ma), és Miksával átmegyünk nagybevásárolni és ajándékot venni neki (meg tankolni). Szerintem kora délutántól itthon vagyunk, és akkor bármikor vendégeink vagytok egy szörpre :wink: Najó, van itthon sör is, annak, aki azt kér :lol: Jó így?

Kispiskóta! Bevallom, én nem bírtam lefogyni annyira a következő nyárra, hogy bevállaljam az esküvőt :oops: :lol: De nem is annyi kiló voltam, mint te indulásnál, az is igaz.
Szóval Miksa 1,5 évesen végigrohangálta a murit :wink: Kicsiben teszem ide, mert a koszorúslányok szüleitől nem kértem engedélyt (mondjuk 2 éves kép lesz :wink: :)
Kép

No, megyek készülni, talán elfogyott már a kölyök reggelije...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csajok, én már rég jártam arra, de akkoriban, amikor még rádióztam, a Mikszáth téren voltak rendes helyek, például Darshan (nem emlékszem, hogy így írják-e) és társai.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, NAGYON jó ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
melcsi6

Szép jó reggelt mindenkinek!
Képzeljétek, nem bírtam ki, és teszteltem ma egyet, a beülti után 12. napon. Picit + lett, de semmi tünetem nincs...
próbálom feltölteni a fotót...

Kép
macspacs

Macspacs, de jól tetted :lol: :lol: :lol: Tyűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem baj, hogy nincs tüneted, korai még :D Majd lesz :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kép

Kép
macspacs

Szirmi! Addigra mi már az északi részen leszünk, de majd legközelebb. Május elején megyünk sulisokkal ottalvósra, akkor tuti elfogadjuk a pogácsát, amit a sör mellé kínálsz nekünk :wink:

Macskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Pszt! ...de az nagyon király!

Kép
zölddisznó

Macsi! Az nem halvány! Buta tojás vagy!

Kép
zölddisznó

macspacs jujjj halk drukk az erösödéshez!

szirom gyönyörű voltál :lol: szívesen látnánk másik eskis képet :wink:

Párodnak pedig BOLDOG NÉVNAPOT!
Vendég

csepegtetés után kb 1 perccel már megjelent a csík, de még nem túl erős. Kíváncsi leszek hogy hétfő reggelre eltünik, vagy megerősödik.
Köszi Szirom a biztatást. :lol: :lol: :lol: :lol:
Most indulunk egész napos furdószoba konyha berendezés kereső túrába, Este jövök! Szép napot mindenkinek!

Kép
macspacs

Macspacs! Szerintem se halvány :lol:

Zöldi! najó, de jöttök visszafelé is, nem? Vagy nem erre?

Melcsi! Kössz :D

Boni, köszi megmondom neki! :wink: Esküvős képekkel nem ígérem, hogy elárasztalak benenteket :lol: Esetleg arra az oldalra, ahol a talis képek vannak, és amiről szó volt, teszek néhányat. Abból ki is maradtam, valaki tett föl oda?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi! Tahinál átmegyünk, és a budai oldalon gurulunk haza.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Hát nagy kár! De akkor májusban mindenképp! Ja, pogácsát is sütök természetesen :lol:

És most tényleg elköszönök, pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Macspacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hip-Hip HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Jajjjjjjj de jóóóóóó
macspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitívmacspacstesztpozitív
:D :D :D :D
Mindjárt táncra perdülök
éljen éljen éljen éljen macsbaba!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Jó vásárlást SziromMiksa!

Többiek merre?

Kép
zölddisznó

Éljen éljen éljen, éljen macsbaba,
akinek az anyja most lett kismama,
éljen éljen éljen, jó sokáig éljen,
ő soha, ő soga senkitől se féljen...

babaimádó
Kép
babaimado

Szia babaimado és többiek,

"messziről" figyelgetlek benneteket. Te nem teszteltél?? Itt ülök reggel óta és várom, hogy írsz valamit a tesztről! (természetesen csak a pozitív az elfogadott :lol: )

Macspacs, neked gratulálok! További erősödést (a csíkodhoz :wink: )

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt!

Macspacs!!
Halk gratula!!! Én jól látom ám azt a zebrát! :lol: :lol: :lol:

Jó szórakozást a talizóknak!!! Nagyon jó idő van rájuk!

Dobok egy görbét, bár értetlenül állok a dolgok előtt :shock: ha nem vigyáztunk volna most nagyon örülnék :wink:

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili nagyon vigyáztatok?

babaimi tényleg ismételtél?
Vendég

Csajok! Én búcsúzom, késő este leszek.

Kép
zölddisznó

Boniko!
:roll: :roll: :roll: most már nem vagyok biztos benne. De pé előtt és után 3 nappal no keksz. Lehet, hogy ez kevés volt. :shock: Azért gondoltuk, hogy ennyi elég lesz, mert sok olyan hónap volt mikor pé körül minden áldott nap volt akció, baba meg sehol.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Macspacs, JIPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!! Gratula, ez nem halvány ám!!!!!

Hoppá, üdv körünkben!!! Én szoktalak ám téged olvasni a másik topicban!!!

Lili, biztos vigyáztatok????? :lol:

No megyek tovább a Brico-ba!!!

Kép
kata05

hát ez nem éppen a legjobb védekezés, szerintem tesztelj :wink:
Vendég

én is léptem, zöldi jó tekerést nektek :lol:
Vendég

Sziasztok! Végre csupa jó hírek, csupa szép görbék! :lol: :lol:
Minden reggel ilyen kellene,hogy legyen!

Zöldi! Jó utat, sörözést! :lol:

Lili! Annyira, de annyira kíváncsi leszek, hogy hogy alakulsz! :lol:

Macspacs! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tessék vigyázni magatokra nagyon! :wink: És erősödést a csíknak!++++++++++++++++++

Kata! Tudtuk ám, hogy visszakúszik igaz? Tesód is megjósolta! :wink:

Szezso! Jelentkezz gyorsan doki után!+++++

Boniko! Te sem panaszkodhatsz a görbédre! :wink:

Babaimado! Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy a délutáni pisiből való tesztelsét elfogadjuk? :?

Szirom! Nálad is hogy repül az idő, mindjárt vége az első harmadnak!

Melcsi! Nagyon jól bírod magad úgy látom, hisz elég sűrűek még mindig a napjaid!

Mosógép kimosott, kiteregettem, fasírt is kész! Ja és bár a hőm nem ezt akarja, de úgy érzem, hogy most már csak tényleg 1-2 nap és meg fog jönni! :D

Kép

Kép
bettike
Eger

Boniko, Kata!
Így utólag most már tudom. :oops: Na de igazából az se nagy baj ha összejött. A doki zöld utat adott. :lol: de most még csak a 11 dpo-nál járok. Korai lenne még tesztelnem, és nem is nagyon hiszek a dologban. Majd kedden ha addig nem jön meg. :lol:

Kata!
Jó csavargást!

Zöldi!
Nektek is szép napot kívánok!

Lépek én is. Vendégségbe megyünk. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike!
Én is kíváncsi vagyok! :wink: Most már tényleg kitartás! Látod működött ez gyógyszer nélkül is, bár én sem viseltem volna jobban mint te. Mondani könnyebb. Ezek után kell szedned valami bogyót?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili! Igen Closty! :lol: Alig várom! :oops:

Kép
bettike
Eger

OFF!

Ilyet is csak mi tudunk!

http://www.youtube.com/watch?v=P5JEvyv7U5A

Kép
bettike
Eger

bettike örülök, hogy sikerült a fasírozott :lol: szép a görbéd!

lili drukkolok nagyon!

egész délelőtt hasmenésem van, meg émelygek, attól félek, hogy összeszedtem valami vírust :?

bettike csak neked! Kép
Vendég

Boniko, ez inkább egy terhes görbe, nem vírus :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

hoppá ez nem az én görbém, csak bettikének tettem fel látványképp :oops:

azé köszike :lol:
Vendég

Hello Csajok!

Macspacs: ez szuper! :wink:

Lili: ez tényleg 4 fázisú görbe :lol:

14:30-ra van időpontom a dokihoz, de állítólag elég nagy csúszások szoktak lenni, úgyhogy ki tudja, mikor kerülök sorra...Utána megyünk köszöntőbe, aztán estefelé jövök és beszámolok...Kezdek kicsit izgulni...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?