A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok!

most nincs időm visszaolvasni.

nemsokára indulunk a gabyval együtt vadasparkba, aztán beugrunk ceniékhez csajozni, és aztán elmegyünk igazi finom halászlét enni.
irigykedtek???? :lol: :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Katica: nem irigykedek, mert én meg dokihoz megyek mindjárt, ez sokkal jobb program, mint holmi vadaspark meg halászlé meg csajozás :lol: :lol: :lol:

Jó szórakozást!

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: hát jó, ha úgy gondolod. :wink: drukk++++

katica
katica30

szezso kitartás! este gyere

katica ,gaby szilcsi jó vadasparkozást :lol: gaby hozzon halászlét :!:
Vendég

Tudom múltkor már kérdeztem de mensikor kinek milyen görcsoldó vált be? Nekem eddig a No spa, de váltanom kell mert a gyomrom nem bírja!

Az előbb kétségbe estem mert én hülye megnéztem a méhszájam állapotát és úgy éreztem hogy nyitva van! :cry: Pedig a hőm fent a melleim meg mintha szilikonnal lennének dúsítva és még a bimbóim is fájnak!

Kép
kata05

Kata! Hát én nem sokat tudok segíteni, mert nem szoktam görcsölni! :roll:
Ja te kis türelmetlen, kíváncsi! :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Hát kipurcantam rendesen, annyian voltak az üzletekben, mint karácsonykor, komolyan :roll: . Nem lehetett kikanyarodni az Auchanból, döbbenet :shock: Asszem kirándulni mentek oda a népek, vagy nem is tudom :lol:

Kata! Nekem az Algoflex M mostanában jó volt, szolidabb helyzetben néha a Panadol extra is, de volt idő, amikor csak a Donalgin segített. De az lórúgás és receptes, csak a lábműtéteim miatt valahogy mindig volt itthon. Nospa nekem mint halottnak a csók, meg a másik régi is, a Meristin.

Szezso! Drukkolok!

Szegedi különítménynek meg jó mulatást!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike, beírod majd nekem, hogy április 24. korionbiopszia? nem sürgős :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: korionbiopszia??? :shock: Miért csinálnak???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! mert 38 leszek szeptemberben.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

És ez kötelező vagy ajánlott x év felett?

ceniko
Szeged

Hello Csajok!

Mégsem volt megcsúszva a doki, csak fél órát kb...így hamarabb végeztem :lol:

Vizsgálat nem volt, csak átnézte a leleteimet, meg hogy mi történt velem...Azt mondta, ő is a lapart javasolja még az inszem előtt.
Jövő pénteken megyek hozzá az SZTK-ba, és ad időpontot a laparra. Azt mondta, valószínűleg júliusra fogok kapni, és addig folytatjuk az UH-s tüszőkövetést, de már valószínűleg a 7. naptól kell UH-ra járnom kb. 2 naponta hogy lássuk a változást...Szóval nem az lesz, mint eddig, hogy elküldött a doki 1 ciklusban 1x, tüszőrepedés után...
Ja, és mivel ugye ez a doki UH-s is, ezért ezentúl nem kell bemennem külön időpontot kérni a SZTK-ba UH-ra, utána meg visszamenni a lelettemmel!!!!!!!!!! Hurrá!!!!!!! :lol:
Szóval nagyon pozitív volt minden! :lol: és még emlékezett is rám, hogy voltam nála UH-n a kórházban :lol:

Kata: múltkor írta talán Tontica, hogy közvetlenül mensi előtt kell zártnak lenni a méhszájnak :wink: ha nagy ritkán kell görcsoldó, akkor én Nurofent szoktam bevenni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ajánlott 35 felett, mert a korral nő a Down-kór veszélye. Nem kötelező. Ha valaki eldönti, hogy beteg babát is vállal, akkor nem érdemes elmenni. Mi hosszú gondolkodás után úgy döntttünk, hogy megnézetjük, mert nem vállalnánk. Tudom, hogy vannak, akik másként gondolkodnak, de mi átrágtuk és sok ok miatt is így határoztunk.
Nagyon durva ezt leírni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom akármennyire szőrnyű, igazad van, teljesen megértelek.párom családjában is van beteg, így ugyanigy járnánk el mi is. :cry: de nem lesz semmi baj :lol:

szezso hurrá! végre egy jó orvos! már csak egy lépés a babó :lol:

bettike fincsi volt fasírtka?

kata nőgyógyászosat játszunk? probálj megnyugodni, pár nap múlva úgyis kiderül. ha babó ott van, akkor ott is marad mégha nem is vizsgálgatod magad :wink: legalább vannak tüneteid :lol:
Vendég

Szirom teljesen megértelek, mi is így döntöttünk, én azt gondolom valaki elbírja ezt a terhet valaki nem...

kata, én algofelx forte-ra esküszök, nekem nagy görcseim voltak, bevált.

Macspacs, aztaaaaaaaaa hét meg a százát, de nem mondok semmit inkább.

Lili, szerintem sem lenne semmi gond, ha éppen baba lenne a dologban :wink:

Melcsi, hát segítségem az Uram lesz :lol: . Anyósomék jönnek ki elvileg majd kicsit később.

Megyünk megint autót nézni, már kezd elegem lenni :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

purc már hiányoltalak :wink:
Vendég

Sziasztok!

Sajnos a program nem lett az, mint amire számítottam, kicsit átszervezték a csajok, így nem tudtam velük menni a vadasparkba, és Ceniékhez is nagyon sokára értek oda, így fél órát tudtam velük tölteni. :( Jönnöm kellett vissza dolgozni. :roll: De most legalább aludtam egy nagyot.

Szerintetek ez a görbe mit csinál????? Az már tuti, hogy kétfázisú, de mikor lehetett pé??? Sztem a 11. napon...
Kép

És ha beírok aznapra egy 36.4-es átlagot, akkor be is rakja a vonalat.
Kép

Kép
szilcsi

Ja, azért nem lehetett tegnap, mert a 36.5 nekem már a második fázisban szokott lenni, 36.8 meg csak egyszer volt eddig, a + tesztemnél, ennyire soha nem ment fel máskor. És nem hiszem, hogy az uh óta eltelt 4 nap alatt a 10 mm-sekből megnőtt annyira, hogy pé legyen. Sztem a 11. napon mégiscsak megvolt, vagy nemtom. Ez döbbenet! :shock:

Kép
szilcsi

Sziasztok,

csak bekukk, mert holt fáradt vagyok.
Ma sulim volt aztán jött értem férj és Rolika, mentünk Gellérthegyen csúszizni, játszózni. Meg még mostam, stb...
Szóval kész vagyok.

Szilbee, gratula a bébidhez. Úgy néz ki akkor beelőztél, mert nekem szerintem még nincs akkora :)

Kata, én úgy tudom,csak mensi előtt nyilik ki... minek nézel még ilyeneket???

Boniko, nemsokára jöhet a te teszted is :) Csak pozitív.

Macspacs, gratula. Ez azért már elég erős, nem kell keresgélni rajta. :)

Mindenkinek további jó hétvégét.
puszi: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Jaj azt a bunkó fejemet, Macsi éljen! Azét még ne kiabáljuk el, de reméljük, nem lesz baj!!! Két nap múlva újra teszt? :D

Csikken, akkor jól kihasználtátok a szép időt. :D

Kép
szilcsi

Macspacs én is akartam :oops: Most pótolom, halk hiphiphurrá :lol: :lol:

Szilcsi: Elmentek a lányok vacsizni, várja őket a szögedi hallé :lol: , a kicsikéimet megvacsiztattam, megfürdettem, most játszanak..... Bogi adott puszit Gabynak, pedig ő tudod, h nem ilyen pusziosztogatós tipus! Gaby nagyon jó hatással van a gyerekekre :wink:
Holnap megy a zuram horgászni, sztem mi is kimegyünk a csajokkal és bepuszilunk egy jó kis hallevet, úúúúúúúúúúúgy megkívántam, ahogy a lányok beszéltek róla :lol: :oops:

Szirom: Szégyen, nem szégyen, de én is így döntenék ha ebben a szituban lennék :wink: Csak a Down kórt szűrik, vagy az összes többi szindrómát is?????

ceniko
Szeged

szilcsi lehet egy két nappal később volt a Pé . bár 4 nap alatt is nőhet azért akkorára, hogy pl orgazmus hatására előbb megrepedjen :oops:
és akkor lehet reménykedni, remélem fennt marad a hőd és jó lesz a vége :lol:
sajnálom, hogy csajszik átszervezték programot. :cry:

csikken, azé a teszt még odébb van kicsit.., mert kb a 10DPO-n vagyok(bár ferty későbbre tette, de én előbb éreztem a szúrkálást, nyákot, hasfájást. :oops: próbálj pihenni.pusz
Vendég

ceni nekem is küldhetsz halat :lol:

gaby tényleg jó hatással van gyerekekre, enikőt is ő fürdette talikor :lol:
Vendég

Boni: Igen maximálisan egyetértek, Gabyra nagyon ráférne egy gyerek. Végtelen sok türelme van, és olyan nyugalom sugárzik belőle :wink: És ahogy beszél róluk :lol: Jó anyuka lesz :wink: Szurkolok nagyon, hogy a párkapcsolati problémái is megoldódjanak, vagy így vagy úgy, és hogy minél hamarabb bebabásodjon+++++++++++++++++

ceniko
Szeged

szurkoljunk együtt :lol: gaby drukk

bár ugye ebben a topikban mindenki megérdemelné, hogy végre megtapasztalja azt az érzést, amire minden nő hivatott már születése pillanatától.

Én pl amióta az eszemet tudom anyuka akarok lenni, a tőlem 6 évvel fiatalabb húgom a megmondhatója, hogy mennyire :lol: érzem nemsokára eljön az én időm is :lol:
Vendég

Ceni, örülök, hogy jól sikerült a minitali és sajnálom, hogy nem tudtam tovább maradni! :cry: A Bogi-puszi tényleg nagy elismerés! :lol:

Boni, ha egy-két nappal később volt, az nem jó, mert nem voltunk együtt, most nagyon rossz hetünk volt, rengeteg munkánk volt, 16-18 órákat dolgoztunk mindketten egész héten. :( De nem is lehetett, mert egy-két nap alatt meg tuti nem nőhetett meg a tüsző akkorára!!!
Na kíváncsi leszek a továbbiakra. :shock: Egyelőre kivettem a 11. napi beírást, így most nincs benne vonal. De ha berakja tegnapra, én megőrülök. :evil:

Kép
szilcsi

szilcsi nem tom akkor. bár a spermák 24- 36 órán keresztül termékenyítő állapotban vannak. van amikor napok óta várakoznak a petére :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ferty meg ... nekem is későbbre tette :twisted:
Vendég

Boni: perszehogy mindenki megérdemli :) Én azért emeltem ki Gabyt,mert őt most élőben is láthattam és láttam, hogy viszonyul a gyerekekhez.... És tudom, hogy nem minden embernek van ilyen érzéke a gyerekekhez. Ez a magánvéleményem :wink: Tehát amikor a gyerek "tapad" egy "idegenre"! Szilcsi is ilyen amúgy .lol: Első perctől fogva tapadtak rá a csajaim, pedig főleg a Bogim kimondottan gátlásos kislány, és mégis rögtön nyitott felé....

Én is egészen kicsi korom óta anyuka akartam lenni, és életcélommá vált.... :wink:

ceniko
Szeged

Én is anyuka szeretnék lenni, de nem sikerül. :cry: :cry: :cry:
Baba, mizujs van???? Teszteltél ma reggel????????????????

Kép
szilcsi

ceni tudod nem relamáció volt :lol:

szilcsi azok leszünk,nyugi :lol:

baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok,
hiányoztatok! Ám most ágyba ájulok, csak beköszöntem, megártott a sok okosodás, és a 3 ZH amit írtam... :? ( úgy tűnik mind sikerült) Holnap megérdeklődöm a híreket!
Vendég

Léptünk haza, holnap sztem nem jövök, jó hétvégét, sok-sok szerelemmel és babásodással mindenkinek!
Pusszantás! :lol:

Kép
szilcsi

szilcsi , áfi jó pihit nektek
Vendég

Boni: Jól van akkor megnyugodtam :wink: , asszem itt mindenkit ugyanazok a nemes célok vezérelnek :wink: :D

Áfi, Szilcsi: Jó pihenést és további jó hétvégét :wink:

ceniko
Szeged

Hello! Baba jelentkezik! Nem voltam itthon, sok dolgom volt, de végre lefoglaltam az esküvői ruhám és megvettük apáét is.

Nem teszteltem, barnázok. Hőm 2 tizeddel lejjebb ment, mint a tegnapi. Jöhetne már Piri..ne sz..kodjon, mert elegem van és nagyon-nagyon türelmetlen vagyok.
Mindenkit puszilok.
Megyek robotolni tovább...(mosogatás, ágyruhás, stb..)

babaimádó
Kép
babaimado

babaimi :cry: de új hónap, új remény

és a ruhák megvannak hurrá! jó munkát! pusz
Vendég

Sziasztok Lányok :D ,

Elmaradt az állatkert látogatás, mert reggel a piacon annyi virágot vettünk anyuval, hogy egész délután azokat ültettük. Én inkább csak light-osan segédkeztem, közben napoztunk, mert annyira tűzött a nap, nagyon jó idő volt.
Délután 1-ig apával voltam, utána ő ment dolgozni :( , holnap délután is dolgozik, úgyhogy megint vmi programot kell találnom :wink:

Bonika, küldtem privit neked :wink:

Babácska :cry: , de az esküvő jó dolog, milyen rucid lesz? :wink:

Gaby szerintem el fog érzékenyülni, mennyi szépet írtatok róla :wink: Gaby, jó anyuka leszel, mostmár tuti :D

Szirom nagyon drukkolok neked, ne legyen semmi gond azon a vizsgálaton, bátor csajszik vagytok Purcival együtt.

Macspacs, én is két csíkot látok, de csak ölelést küldök, aztán később majd gratulációkat is, juhéééé :wink:

Katica, én nagyon irigykedtem rátok :) még soha nem voltam Szegeden, de tudom, hogy gyönyörű város, egyszer szeretnék lejutni én is. Majd egyszer nagy baba-mama talit szervezünk oda, mert mindenki bebabásodik és megyünk megmutatni egymásnak a porontyokat :D Ezt találtam ki.... :D

Szezsó, de jó, végre, pörögnek az események, érkezik a babó hamarosan :D

Szilcsi, nálam a 15cn is esélyes pé-re, korai pé-d szokott lenni egyébként?

Csikken, látom Te is pörögsz ezerrel :D , aktív kismama :wink: , így legalább gyorsabban telnek a napok :wink:

Ceni, kislányod végül bírta a foglalkozást? El tudtad altatni előtte? :D

Áfi, a lényeg, hogy túl vagy rajtuk, jó pihenést :wink:

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

melcsi privi ment :wink:

Jó ÉJT Mindenkinek!
Vendég

melcsi privi ment :wink:

Jó ÉJT Mindenkinek!
Vendég

húú, de sokat sétáltunk ma :P isteni volt a halászlé :D rendeltem harcsapaprikási is túroscsuszával, de a szemem nagyobb volt mint a szám :lol: elcsomagoltattam szinte az egészet, nagyon sok halászlevet kaptunk :wink: Szeged tényleg szép város :wink:

Ceni
köszi a dícséretet :D remélem is, hogy jó anyuka lehetek majd :wink:
Amúgy Bogi adott cuppanóst Katicának is :wink:

Szilcsi
Szépen alakul ez a görbe :P :wink: sajnálom, hogy nem mi később értünk oda Cenihez, és már nem volt sok időn dumcsizni :?

Melcsi
bizony bizony, hízott a májam :D

Áfi
biztos sikerült a vizsga, ügyes vagy :wink:

Mindenkinek puszi, akinek most nem írtam, de eddig beszélgettünk itt, és már álmoska vagyok :P

Kép
gaby25

jó reggelt Mindwnkinek!

görbedobás Kép

gaby elolvadtál ? :wink:

melcsi, ceni szép napot!

zöldi jól sikerült bicklizés?

katica milyen vendéglátónak lenni? :lol:

áfi,csikken remélem kipihentétek magatokat

kata , szilcsi, bettike remélem hő fennt van.+++++++++++++++++

snufi,szirom, babaimi pussz

macspacs extra drukk az erösödéshez!

ha valakit kifelejtettem bocsi
Vendég

szezso görbéd?
Vendég

Jó Reggelt!

Macs, én is látom mindkét csíkot!!! Halkan gratula

Boni, szép görbe!!! :wink:

baba sajnálom!!!!!

Mit álmodtam: Katának két csíkos lett a tesztje! Láttam az álmomban!!! Csak egy kissé foglalkoztat a gondolat... 8)

kispiskóta

Holnap dokker!!! Juhhéjjjjjjjj!!!!

kispiskóta

Ja, Blahán nem ismerek beülős helyet. Az Astoriánál, Kálvinnál igen!

kispiskóta

kispiskóta tetszik a hiperérzéknységed Kata felé :lol:
holnap dokker? juhhéjjjjjjjj :lol:
Vendég

muszály, nem szeretem a családtagjaimat szontyinak látni!!! No meg olyan jó lenne kis időeltolódással ugyan, de egyszerre babázni!!!

No persze, mindenkinek drukkolok itt, hogy sikerüljön! :wink:

kispiskóta

drukkolok én is KAtának! :wink:
Vendég

Te is szerdán tesztelsz?

kispiskóta

még nem tudom, a hőmtől függ.de szerintem hétvégén majd :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?