A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lányok, mivel mi még csak most kezdjük a vizsgálatokat, szeretném kérdezni tőletek, hogy érdemes lenne-e nekünk kérni valamelyik dokit, vagy nem? Mit tudtok, jó mindegyikőjük?

A másik kérdésem az lenne, hogy a hormonvizsgálat ugye a mensi -ik napján van. A barnázgatás az még nem számít napnak ugye?

Előre is köszi az infókat. :)
Vendég

Sziasztok!
Juci, dehogy baj, hogy megosztottad velünk a híreket. Itt valóban mindent megtudunk beszélni egymással és ez nagyon jó. Várunk nagyon a további hírekkel!!

Babyka, holnap minden rendben lesz, ne aggódj! Hány órára mész? Ki kísér el? Sms-ben tartsuk a kapcsolatot és ha gondolod, én szívesen informálom a lányokat.

Kriszti, nekem is eszembe jutott Lukrécia. Nagyon eltűnt... Remélem minden rendben van vele!
Tini és Csibe iwiw-es elérhetőségét átküldheted. Megkeresem őket.

Benszi, Tini, várunk holnap benneteket a hírekkel!

Mi tegnap lagziba voltunk. Tök jól éreztük magunkat. És a menyasszony helyes kismama volt :) Jól volt kicsit leereszteni, és az is jó, hogy nem görcsölök most semmin. Érzem, hogy segíteni fog nekünk ez a pár hónap pihi. Férjem is állást keres, mert elege/elegünk van az állandó éjszakázásából. Ritkán van szabad hétvégéje, sokszor még ünnepnapokon is dolgoznia kell :( És ha sikerül valamit jót találni, akkor belevetjük magunkat a bulikba :)

Szóval mi most tök jól érezzük magunkat :)

Brumi, Te is eltűntél!!! REmélem minden oké! Igaz, picit odébb van az eredményhirdetésed, de azért néha jelentkezhetnél! :wink:
süni76

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon eltűntem, de most megint itt vagyok egy kicsit. Az igazság az, hogy vagy az edzőteremben adom le a felesleges kilókat, vagy dolgozom, vagy a kertben szedem a gyomokat, hogy a következő inszemre, minden szép legyen. A köztes időben meg csavargunk a párommal. Amikor meg itthon vagyok,alig várom, hogy ledögöljek a fotelba és tévézzek, vagy olvassak. Szóval azért sokat gondoltam rátok.

Mindjárt vissza is olvasok egy kicsit , milyen babásodások történtek az elmúlt időszakban :wink:

Üdv. az újaknak:)
nellike

Nyunyi,
szia:) Persze nem egyedül megyek, elkísér az anyukám:) Ja, küldöm a palacsintát:)

Köszi mindenkinek a drukkot!!!
Egy kicsikét izgulok,de majd lesz valahogyan:)

Málna,
nagyon jó nyaralást nektek:) És azért ott is leeht próbálkozni, a klímaváltozás hátha segít:) Hajrá!!! Vigyázzatok magatokra!
Süni,
ok majd írok sms-t, ha kész vagyok!! És, ha lesz mit írni, bár mindenképpen írok majd és akkor megírod a lányoknak. Bár most én nem akarok végig feküdni,mert a múltkor nem jött be:( Puszi és köszike:)
Lexi,
látom írtál privit, "megyek" megnézem:)
baby.81

Süni,
ezt elfelejtettem, 10-11 közt kell menni! 8-kor indulunk itthonról! De jó lenne, ha megmondaná nekem valaki, hogy sikerülni fog-e?????:)
Lexi,
válaszoltam:)
baby.81

Hello!!
Nincs itt sneki, csak én????? Én meg, most megyek teregetni!!!
baby.81

Babyke!
Drukkolok neked honapra én is!

Berta! A barnázás még nem számít vérzésnek. A mensi első napja az, amikor a friss, piros vér megjelenik. A hormonvizsgálatra a mensi 2. vagy 3. napján kerül sor, és ilyenkor még nem kell orvost választani.

Lexi, Timy, Nefke! Kitartás, szorítok és mennek a babatapik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lexi! A herpesz nem túl jó, nekem is sűrűn van, legutóbb az inszem után jött ki. Én most azt hiszem a stimu előtt csinálok egy Epavir kúrát.

Málna! Jó nyaralást! Aztán tessék ám feltenni a képeket az iwiw-re, mert keresni fogom! :wink:
nellike

Én meg bringázni mentem :) Férjem pedig kocogni :) Elkezdődött az új életünk...

Berta, úgy van, ahogy Nellike írta, a barnázás még nem az első nap. Tőlem Irénke (a recepción) már a konzultációt követő első alkalommal kérdezte, hogy melyik orvoshoz szeretnénk kerülni. Biztos vagyok benne, hogy itt mindegyik lány könnyű szívvel fogja ajánlani a saját orvosát. Mi a konzultáción Szűcs dokinál voltunk és mivel szimpatikusnak találtuk, maradtunk is nála. Egyre készülj fel, itt egy orvosnak sincs túl sok ideje a páciensre. Lelkiismeretesen elvégzik a dolgukat, de a lelkizésre ne számíts. Persze nekik is vannak jó és rossz napjaik, ami érthető, hiszen látni fogod, elképesztően le vannak terhelve. 4 orvos dolgozik itt: Konc tanár úr, Zeke, Wiegandt és Szűcs doktor. Várd meg a többieket is, aztán dönts belátásod szerint. De kerülj bármelyik orvoshoz, jó kezekben leszel. :) Sok sikert és kitartást!

Nellike, legalább Te sem unatkozol :)
süni76

Málna
Ha megérkeztek Egyiptomba az legyen az első dolgotok, hogy Antinal nevű gyógyszert vegyetek. Nem drága, ha jól emlékszem pár száz forint volt. Ha már jelentkeznek a hasfájás, hasmenés tünetei kezdjétek el szedni és egy-két szem után semmi bajotok nem lesz. Volt, akivel több ezer forintos gyógyszert vetettek az arabok, és semmit se használt. Ez tutira beválik, az egész turnus ezt szedte. Ha ezzel bebiztosítjátok magatokat nem lehet baj. Ja, és egy kis pálinka, Jagermeister is jó ha van.
Remélem nem baj, hogy okoskodok.
Szia
Vendég

Málna!

És semmi olyan gyümölcsöt ne egyetek, amit vízzel mosnak le pl. szőlő, körte. ( mi a szőlővel jól megszívtuk) Inkább olyat válasszatok, amit ti hámoztok meg, vagy a héját, amit a víz ér nem kell megenni. pl. a dinnye jó. Ja! és csapvizet még fogmosáshoz se vegyetek a szátokba, öblögetni is csak palackos vízzel szabad! Amúgy ha ezeket betartjátok, nem lesz baj. A szállodák nagyon tiszták, a tenger kristálytiszta, az ágyak kényelmesek... :oops: Mi kell még?! Kiránduljatok sokat és nézzetek meg mindent ami egy hétbe belefér!
nellike

Baby
Holnapra Kép
Nem lesz semmi baj és élni fog az iciri-piciri babókád!!!!

Lexi
Kávét én minden reggel iszom és meg van a hatása is.Holnaptól gyümölcsöt,salátát és grill husit eszem :) Kolleganőm az ecetre esküszik herpesz ügyben.

Málna
Nagyon jó utat kívánok,érezzétek jól magatokat!kívánom,hogy 3-an gyertek haza!
gabicsibe

Lukréci
Szorítok,hogy ne legyen semmi gond!Pihenj sokat,gondolunk rád!

Benszi,Tini
De jó lesz nektek holnap!Gondolom már nagyon izgultok :D
gabicsibe

Nellike
Köszi a kiegészítést én ezeket el is felejtettem, de igazad van, hiszen csábítóak a gyümölcsök, de utána lehet a klotyón nyaralni. Mondjuk nálunk az ágy nagyon kényelmetlen volt, ezért a szivacsot leraktuk a földre és úgy aludtunk. A szoba akkora volt, hogy a fiúk a szobában fociztak, mert ott kellemesebb volt a hőrmérséklet a klíma jóvoltából. Jó kis kiképzést adtunk Málnának!

Baby válaszoltam

Timy felvettelek (duplán is)
Vendég

Málna, érezzétek nagyon jól magatokat!!

Lukrécia, pihizz sokat!
süni76

Babyke!

Mikor jön az a fini csinta,férjecském üzeni ö is kér!!!Meg a kicsi fiam is!!!! :D Holnap én is csinálok patahintát /palacsinta/kisfiam igy hívta!Holnapra millllllliiiiioooooo druuuukkkk!Vigyázz magadra!!!!Fiamtól megkérdeztem üzen e valamit neked ,holnapra , és azt üzeni ,hogy szeret meg puszil! :D :D :D

Lányok holnap mindenkinek megy a drukk akinek szügsége van rá!!!!!
Benszike merre vagy nagyon el vagy tünve!Minden oké????Szédülés??

Na jó ét mindenkinek!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke,
éreztem én ezt is, azt is.
Az egyetlen különbség, valami kis megérzés féle volt, hogy igen, ez talán most sikerült.
A korábbi eredményhirdetésekre mindig azzal a biztos tudattal mentem, hogy belüléreztem: nem.
Én sosem teszteltem előtte.

Bibar, légyszi mondd meg Lukréciának, hogy talán emlékszik rá, hogy nekem is volt mindenféle vérezgetés, barnázgatás az elején, no meg a hematóma, de hál istennek,végül minden rendben volt, úgyhogy ne aggódjon, jó?
Mondd meg neki, hogy szorítok,és néha tájékoztass minket, hogy mi újság! Köszi :D
No, meg persze neked is nagyon zorítok a bacimentességért, és a kezdésért!!! Hajrá, Bibar!! :lol:

Kriszti,már én is gondolkodtam egy pocifotón a családi albumba,csak per pillanat nincs gépünk, így kicsit még benneteket is váratlak vele. De bepótoljuk :lol:

Babyke, ne izgulj, holnap ilyenkor már kismami leszel!!! :lol: :lol:
Drukkolok!!!

KépKép
naposoldal

Bibar!

Ha minden jól megy - és miért ne menne jól - akkor ti is a jövő héten kezditek a stimut? Mi is :oops:

Csajok! Én azt hittem, hogy annyira fogom várni az újabb kezdést, erre most lassan itt az idő, szerda tájékán mehetnék uh-ra és tessék, semmi kedvem az egészhez :cry: Ki érti ezt????

Most akkor mi a helyzet a gyógyszerárakkal? Pl. a Puregon és az Ovitrelle ára vagy a támogatás mértéke változott március óta?

Kriszti! Köszi a táblicskut, mármint ami az email-re jött. Mostmár értem, hogy miért jelölgettek mostanság be az iwiw-en innen a babanetről páran :wink: Fogyókúra? Sikeres volt? Nekem szerencsém volt, mert amit felszedtem a kéthetes utró kúra alatt, az szinte magától lement a mensi végére. De azért rátornáztam én is :)
nellike

[quote="kriszti78"]
írta:
kriszti78Zsókuci drága!
Ha a zöld tűvel szúrtál, (olyat amiből párat vittem), akkor igen!!!! :wink: MI is megkaptuk már az elsőt...Nekem most picit begyulladt!!(pedig nem szűz kéz adta!) :lol: :lol:
Igen lehet ugyanoda adni....Elvileg megkeresed a csípőcsontod, és hátrafele egy araszt mérsz..Majd elolsztod képzeletben 3 fele...És a 2. és a 3. rész között legideálisabb beadni....(Ugye nem zavaros??? :oops: :oops: )Csak csinálni egyszerűbb... :lol: Ha közelebb lennél, be is adnám!!! :wink:

Kriszti,
megnéztem, világoskék a tű, a végén már ezzel adagoltam a progit. Remélem ez is jó lesz... Gondolom, ha arra jó volt... max. mélyebre nyomom, és nem a 3/4-éig... Vélemény? Ha tudsz, írj erre.
Köszi, puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Bibar!
Köszia tájékoztatást! Nyugodt nem lettem, de legalább tudom mi van!

Nyunyi!
Édes lehetett a fiad!!! :lol:

Nellike!
Köszi, a fogyókúra sikeres, eddig 5 kiló volt, de ma ráálltam a mérlegre, és csak 4 volt!Én annak tudom be, hogy 3 nap múlva jöna mensimanó, s ilyenkor felfújódom, és többet nyomok a kelleténél... :wink: Vagy lehet más miatt??? :roll: Majd kiderül.Tünetem nincs, pedig előtte 1 héttel majd leszakad a derekam! :roll:
Ha esetleg nem jönne meg, akkor jövőhéten pénteken tesztelek egyet! :wink:
Vendég

Berta!
A barnázgatás még nem mensi...Az első nap a "piros " vérezgetés....Sajna nekem is általában 2 nap barnázás, aztán1, 1.5 nap mensi, majd ismét 2 nap barnázás...Ilyenkor tisztaságival elvagyok! :roll: Ennyi előnyöm van belőle!
Vendég

Ja, még annyi, hogy 23G van ráírva...

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci!
A tű mérete 23 G X 1 1/4??? Az nagyon kicsike....A zöldnek 21 G a mérete, és jócskán van méretkülönbség.....Kár, hogy nem laksz közelebb, akkor tudnék küldeni...Ha gondolod, priviben írj címet, holnap adok fel.... :wink: Legyen legközelebbre is!!!
Vendég

Kriszti,

az van ráírva még:
0,6 x 25...
Akkor ezzel inkább ne?

Kép

Kép
zsókuci

Jajjj, most látom, már írtál is....Én is épp írtam! Az biza kicsi!!!Megnéztem kb. 1.5 cm-rel kisebb mint a zöld, az átmérője majdnem a duplája a zöldnek...
Elvileg nehezebben megy át, mert a lumene jóval kisebb...
Vendég

Adhatod azzal, de a következőt már a zölddel add...Ezt most tényleg egészen szúrd be.... :lol: És tényleg komolyan gondoltam a címet.... :lol:
Vendég

Kriszti drága,

Próbáltalak hívni, egyszerűbb lenne szóban :D :wink:
Na, mindegy, veszek akkor holnap zöldet...

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Drága vagy, de ne fáradj, veszek holnap. :) Nem kerül sokba, szerintem Neked több lenne a postaköltség :wink:

Köszönöm a segítséget illetve a felajánlást is! :D

Akkor beszúrom most ezzel...

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jajjj. bocsi, a telefonom kint a táskában...Behozom...Épp dolgoztam....De ráérek!!!!!
Vendég

OK, akkor hívlak :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Köszönöm a segítséget! :D

Kép

Kép
zsókuci

Jucicuki! Az a fontos, hogy akkor legalább az egyik baba egészségesen megszülessen. Mi az elején egy hétig azt hittük, hogy ikreink lesznek a 180-as HCG után, és már többesszámban beszéltem hozzájuk, aztán megszoktuk, hogy csak egy van, tudom, hogy ez sovány vigasz, de lehet hogy most nincs jobb... Kedden én is gondolok rátok és kívánom a legjobbakat a körülményekhez képest!

Lukrécia! Pihengessél és reméljük elmúlik a barnázás. Gondolom ezért is nem írsz, amíg nem rendeződnek a dolgok odabent... biztos minden rendben lesz!!!!

Baby! Mindent bele holnap (szó szerint) :D aztán most ne izgulj annyit!! Köszi az érdeklődést, én már most egész jól vagyok, kezd elmúlni az állandó hányinger (azért a dezodorok és a tusfürdő továbbra is inkább az ellenségeim). Már kezdtem megnyugodni a legutóbbi UH után, hogy akkor rendben van minden a babával, de bevallom, hogy most a Jucival történtek után ismét eléggé be vagyok parázva, és már alig várom a május 2-át, mikor megyünk a János kórházba a 12 hetes UH-ra. Hát sose lehet nyugodt az ember, na de majd 4 év múlva meg azon fogok parázni, hogy szegény picúrnak milyen lesz az első napja az óvodában :)

Kép
gombahölgy

Köszönöm a jó tanácsokat!!!!! aranyosak vagytok még várom ha van......Annyira szeretném ha hárman jönnénk haza!!!!

Csajok én úgy tudom ha jól értettem a dokinál hogy a gyógyszerárak csökkenése csak a lombikosokat érinti, az inszemeseket nem. Vissza kérdeztem hogy akkor az inszemeseknek nem lett olcsobb, és rábólintott. EGyenlőre az 5 beavatkozás is marad!! Hétfőtől él a támogatás!!!

BAby szorítok neked!!!!!!

Bibar, légyszi mond meg Lukréciának hogy sokat gondolok rá!!!! és érzem hogy minden rendben lesz. Te voltál nőnogyászatin? Nálunk a párom ok, de nálam valami egyensúly nincs meg és kaptam kúpot. 26-án kiderül hogy indul e a lombik.

Szép estét mindenkinek!
málna79

Beültetés Után Fekvéspárti Lányok (BUFL) :D !

Senkit nem akarok megbántani, és persze mindenki azt csinál, amit akar, csak azt szeretném üzenni nektek, hogy a beültetés utáni fekvés tévhit, hogy használna bármit is a megtapadás szempontjából. Nekünk az orvos is mondta, hogy felesleges feküdni, hiszen nem ólomgólyokat raknak vissza, amik csak úgy kiesnek. A megtapadás a nyálkahártya állapotától és az embrió minőségétől/életképességétől függ. A mozgás egyáltalán nem zavarja az embriót a megtapadásban, sőt a továbbiakban még segíthet is neki, hiszen így jobb lesz a méh vérellátása. Spontán terhességnél sem kell feküdni, hiszen ekkor még nem is tudod, hogy mi történik odabent, és egy lombik sem számít ilyen szempontból másnak, hiszen úgyis csak akkor lesz megtapadás és terhesség, ha olyan embrió kerül be, ami élettani körülmények között is létrejöhetett volna, és teljesen egészséges. Plusz könnyeben is telik el az a két hét, ha közben kellemes dolgokkal töltjük el az időt és nem unalmas fekvéssel. Ígérem többet nem írok ilyeneket, de gondoltam utoljára még teszek egy próbát. :)

Kép
gombahölgy

Itt egy jó cikk a beágyazódásról. Ebben azt a következtetést vonták le, hogy az IVF programok alacsony implantációs rátája valószínűleg annak a következménye, hogy az embrió és a méhnyálkahártya nincs szinkronban egymással. Ennek pedig az oka, hogy a petesejt leszívás-megtermékenyítés- embrió tenyésztés (azaz maga a kezelés, amin átesik a pete és az embrió)során nem ugyanúgy fejlődik az embrió mintha mindez a szervezeten belül történne.

http://publish.uwo.ca/~kennedyt/t108.pdf
gombahölgy

Zsókuci drága!
Nagyon szivesen....Már túl is vagytok rajta....Majd holnap azért várom az eredméynbeszámolót!!!! :lol: Könnyen becserkészted Zo-t???? :lol: :lol:

LÁnyok!
MIndenkinek mennek a drukkok akik holnap mennek!!!

Puszi nektek, és szép éjszakát!
Vendég

Jó reggelt!!! :D

Sok sikert mára mindenkinek akinek szügsége van ráá!!!!!!

Krisztike!
Édi volt ,mert még nem beszél a legszebben és valahogy igy hangzott :szejetem meg puzilom! :lol: :lol:

Szép napot!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Gabcsi!!!

Tiszta depis vagyok! Már nemsokrára indulni kell!!!! Aggódom minden vizsgálat előtt, hogy minden rendben legyen! Nem mintha ezzel jobb lenne, de ez vagyok én!!! :oops:

Mindenkinek pihenést, szép napot, és pusszantás, szorítás!

Este jövök, ha csak nem leszek kiborulva teljesen!
Sziasztok!

Kép
tini75

Sziasztok!!

Nefke!

Beültetés után agolutyn injekciót kaptam!Már a leszívás napján elkezdtem.Gravida és folsav! ja és utrogestan!Vérvételnél derült ki.Az injekció miatt nem csináltam tesztet,mert az becsapott volna.
Mi az a crinon-gél?

Csajok akik beültetés alatt avnnak!!

Én egyetértekGOMBAHÖGGYEL!!
Én nagy bevásárlást csináltam beülti után 5nappal!!
Én úgy voltam vele,ha megmarad,megmarad,ha nem akkor nem!!
Már nagyon belefáradtam ebbe a 8évbe!!!

Timcsi!!

Amit mondott a drága urad az nem semmi!!Én is elpityeredtem magam.
Hívlak majd és drukkolok neked!!

Gabicsibe!
Már nagyon izgulok!!Remélem ott van még a lurkónk!!

Nyunyi!!
Jól vagyok a szédülésem is jobb már!!Egész hétvégén vendégség volt nálunk,azért nem voltam a net közelében!!
Már lef...om a bokámat az izgalomtól!!

Nekem olyan rendes férjem van,hogy ő takarít nálunk!!Főzés az én reszortom maradt!!A mosás,teregetés is.De az nem nagy kanyar!!
Majd jelentkezem UH után!
Vendég

Köszi Benszi! a crinone-gélt a progesteron injekció helyett adják most, mivel azt nem lehet kapni. Én az agolutyn injekcióról nem is hallottam. Ez is progesteront tartalmaz gondolom. Mennyibe kerül és milyen kiszerelésben van? Ezt is külföldről kell behozni? Te mindig ezt kaptál?
Várjuk ám a híreket, hogy mi lesz uh-n!

Nem tudom mi van csajok, de most is olyan hülyén érzem magamat, semmi se jó. ettem egy kis levest, de most úgy érzem, hogy akkor jól esett, de most nem igazán jó, inkább ki kellett volna hagyni. Álmosnak érzem magamat, de lefekszek és nem tudok elaludni.
Pedig tegnap este már azt hittem ez elmúlik, akkor egész jól voltam.
Remélem a babák okozzák és azért vagyok ilyen semmilyen.
Nefke
nefke

Baby,Tini,Benszi nagyon szorítok Nektek mára!Aztán minél hamarabb gyertek ám a hírekkel!

Timy,Lexi kitartás :wink: !

Nefke szívből kívánom,hogy a babák okozzák ezt a fura közérzetet(szerintem egyébként igen :D )!

Lukrécia pihizz sokat,biztos minden rendben lesz!

Lippa

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk és megyek pihizni!Átfutottam kivel mi történt,bár kicsit felületesen,de igyekeztem!
Annyi történt hogy csütörtökön megint elkezdtem barnázni,felhívtam Zeke dokit,mert most jól megijedtem és mondta hogy pihi,de ne izguljak mert látott haematoma nyomokat,biztos az ürül,az még jó is.... :?
Mára teljesen elmúlt és úgy érzem minden ok,mert a folyamatos hányinger meg émelygés megmaradt.
Azért nagyon izgulok a holnapi UH miatt,ma még fekszem.

Juci

Mesélte Bibar mi történt veletek,nagyon ledöbbentem,én sem tudok mást tanácsolni,hanem koncentrálni az egészséges babóra. :cry:

Baby

Szorítok neked,bár most kicsit lemaradtam.....

Gabi

Küldök cisztaűzőt :evil: :evil: :evil: bár nem olyan ronda mint amit te szoktál,de reméljük legalább olyan hatásos.....

Naposoldal

Hú,köszi,megnyugtattál azzal amit írtál nagyon!!!!!!!

Tini,Benszi

Gondolok rátok!!!!Azért este még bekukkantok mi van veletek!!!!

Timy

Nekem Hamilton..... :D

Bibarci

Holnap jelentkezem mi volt :D Pusszantalak

Szép napot mindenkinek! 8)
lukrécia

Sziasztok!

Babyka kismamiként megy haza!!!! :D Visszakapta a babáját. Én pedig megfenyegettem, hogy ha túl sokat idegeskedik, akkor fenékbe lesz rúgva...

Puszi mindenkinek, este jövök.
süni76

Sziasztok!!!

Nem tudtam egész nap belépni!

Babyke ,mi újság????
KISMAMI VAGY??????? :D :D :D
Benszi!

Ma voltál uh?????Mi újság???? :D :D :D
nyunyi82
Békéscsaba

Tud valaki valamit Jucikáról??????????
:(
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Ma egész nap vagyis amióta felkeltem azóta rossz volt a babanet..Megyek, visszaolvasok, aztán jön az új tábla!!! :lol:
Vendég

Tini!
Itt is gratula!!!!! :wink: :lol:

Lukrécia!
Örülök neki, hogy jelentkeztél...Nagyon szorítunk értetek, hogy ne legyen semmi komoly!!! :wink:

Sünike!
KÖszi az infót Baby-ről...Akkor mostmár beírom a táblába, hogy ma volt a transzfer....Eredményhírdetése mikor lesz???Nem írta??

Nyunyi!
Juci holnap megy...Vagyis akkor kell nekik mennie!!!L :cry: :cry: Lélekben mellettük vagyunk!!!!!!
Vendég

Krisztike!

Kösz az infót!!!! :D

Jucika!!!!!Kitartás holnapra!!!!!Nagyon szóritunk nektek!!!!!! :( :( :(

Jó északát nektek!!!!Holnap megy a drukkkk mindenkinek akinek szügsége van rá!!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Na, túlvagyunk az első Gynevac szurin :) Nem is volt olyan vészes, mint gondoltam. Igaz, beadás után 1-2 percig nagyon kellemetlen volt, mert csípett, de azóta semmi tünetem nincs. Férjecskémnek ma még fájt a popója, de neki sem nagyon.

Kriszti,
Még egyszer köszönöm! :D

Lukrécia,
Helyes, pihizzél sokat! Holnap mindenképpen jelentkezzél! Puszillak!!!

Képzeljétek! Most már lemerem írni, mert már biztos. Lesz még egy kiskutyánk! :D Ő kinti kutyus lesz, a másik kutyónk – Mimi-, továbbra is bent fog lakni :D
Vanda lesz a neve, és a héten kapjuk meg. Örökbefogadtuk :)

Íme Ő:
Kép
Szerintem nagyon helyes! :D:D:D

Puszi mindenkinek!
Meg persze drukkok is, akinek éppen kell! :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Drága a kiskutyus....Nagyon helyes kis pofija van.....
Örülök neki, hogy aszurin túlvagytok...10 nap múlva jöhet a következő!!!! :roll: :lol: Nekünk már csak 5 nap!!!Erre emlékeztetem párom is...Kis gonosz vagyok!! :lol: :lol:
Vendég

Na, valamit elcsesztem a gépen, és nem neged mellékletet feltenni!!! :twisted: Majd holnap megnézetem párommal....

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Akikért holnap megy a drukk:
Manda, és Erika!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?