A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hahó!

Áfi, köszi! De akkor kérdezek még, nem akarom zaklatni emiatt a dokit. A múltkor kiszámoltuk, hogy elég lesz, és remélem elég is lesz, mert még kb. egy heti adagom van. Szóval megvártad a csökkentéssel a 12. hét betöltését vagy azon a héten kezdted el? Én 2x1-et szedek, és arra gondoltam, hogy talán nem 1x1-et kéne majd szednem, hanem 2x1/2-et, aztán 1x1/2-et, szerinted?

Ceni! Én úgy tervezem, hogy elmúlik a hányigerem, fő az optimizmus :wink: Meg Áfi is mondta még a múltkor és írta most is, hogy amikor leállt a progival, akkor sokkal jobban lett. Mondjuk azt már sose fogjuk megtudni, hogy ez most attól volt, hogy épp egybeesett azzal az időszakkal, amikor sok mindenkinek egyébként is múlik a hányiger vagy tényleg a progi elhagyásától, de mindegy is asszem :wink:
Köszi a magnóliát, gyönyörű :lol: :shock: Én is szeretnék egyszer, csak hát helyhiánnyal küzdök. Tavaly elhódítottam a füvesített területből négy ágyást (amőbák :wink: ), de jó nagy meló volt. Most idén biztosan nem állok neki felásni a füvet, meg kitisztítani, meg új földet hozni az erdőből, kiskerítést leásni és hasonlók. Az uram azt mondta még annak idején, hogy azt csinálok, amit akarok, de az ő dolga a fű, mással nem foglalkozik :lol: Azért tetszik neki nagyon, bírom, hogy büszke a kertre :wink:

Eliza! Még szerintem is lassíts, az érdeklőknek mondjad, hogy néhány hét múlva hívjanak! Ne pörgesd még föl az agyadat szülés témában szerintem, mert mi lesz veled, ha mégis végigviszed? Vagy mint én, a 42. hét végén szülsz? Ha jól belegondolok, én egész jól bírtam, hogy nem akar kibújni a kölyök, de ismerek olyat, aki már a 38. héten meg akart őrülni. Szóval pihi, szuszi, nyugi :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi! Nem utrót szedsz?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Duphastont szedek.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De Áfi utrózott. Az más ám!

Kép
zölddisznó

Tudom. De végülis progipótlás mind a kettő.
A dokim már a múltkor is azt mondta, hogy tulképp csak óvatosságból szedem, főleg a 12. hétig. Semmi gondom nem volt, görcs se sok, de vérezgetés és hasonlók főleg nem. És ő azt mondta, hogy szedjem be, ami még van, de közben meg olvastam, hogy nem árt a fokozatosság.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szerintem 2 nap 2*3/4, 2 nap 2*1/2, 2 nap 2*1/4, 1*1/4 - én így jönnék le az anyagról (ez pont egy hét)

Kép
zölddisznó

Köszi!

Bár ebben az esetben tovább tart a cuccom, mint egy hét :lol: Mer ennek az igénye így 3 és 1/4 tabletta, feltéve ha jól számolok :oops: Már nem nagyon látok, csak Miksa negyedórája még nem aludt (mama, van egy dongó a szobában! :lol:, majd pisiltünk is ), én pedig meg szoktam várni, hogy elaludjon és letakarjam a kislámpáját éjszakára. Nem alszik töksötétben.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát szerintem a Duphaston ennyire fokozatos abbahagyása felesleges! Mivel semmiképp sem ártalmas, így ha jól esik neked Szirmi negyedelgetni, tedd azt, én felezésnél nem mennék messzebbre. Én amúgy már a 12. hétben elkezdtem csökkenteni, utáltam nagyon hogy (bocsi) folyton folyik ki. És miután abbahagytam többé nem volt rossz ízű a szám, nem hányingerkedtem, és ami a legjobban zavart nem éreztem egy nehéz kődarabnak a méhem többet (ez nagyon aggasztott).
Szóval én Szirmi leállási verzióját támogatom.
Vendég

No, most döntsem el :lol: :lol: :lol:

Áfi! És ezeket a javulásokat te egyértelműnek a leállásnak tulajdonítod? Mert végülis tényleg egybeesik azzal, amikor egyébként is javulni szokott a helyzet, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bleeeee!

Kép
zölddisznó

Cocus,
továbbra is imádlak, de én akkorse pöcsölnék negyedeléssel.
Szirmi,
biztos vagyok benne hogy a sok plusszprogi miatt voltak tüneteim, főleg a méhglöffösödés, meg a vacak szájíz (kartonszám ettem e mentolos rágókat, cukorkákat). A hányinger lehetett natúr, de ezek biztos hogy az Utrótól voltak.
Vendég

csak görbére van időm pusszKép
Vendég

Boni, ez szuper!!!!!!!! 37,2 :wink: gyanús :wink: szurkolok.Pussz.

Rohanok a védőnőhöz........

Kép
melcsi6

melcsi ari vagy, de az előző hónapban is volt 37,2 oszt leesett :cry:
szép napot!

szirom, remélem sikerült állás foglalnod :wink:

eliza csak pihengess

mindenkinek ölelés! (((((((((((((((((((((mindenki))))))))))))))))))))))

SZÉP NAPOT NEKTEK!

én ma 12 órázom :twisted: így szilcsi: egész nap gép előtt ülök majd :wink:
Vendég

kata , bettie, szezso drukk++++++++++++
Vendég

Jó reggelt!
Jajjj, elkések! 1 órát válogattam a kihízott ruháimat, útálom a szekrényemet, és a vállfákat, meg a vasalót, és a csülkös pacalt, hajrá Norbi, hajrá ásványvíz!
Puszi!

Kép
zölddisznó

Boni: nagyon szép a görbéd!!! Figyu, nem lehet hogy inkább 15-16. nap körül volt a pé-d? Mert akkor holnap már tesztelhetnél is egyet a 84 Ft-os teszttel :lol: Jó poén lenne, ha a dílernél lenne az első pozitív :lol: :lol: :lol:

Melcsi: jó védőnőzést! Ha a "védő"-t lehagynám, akkor "jó nőzést" lene! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

lene= lenne nem nyomódott le a másik n

SzezsoKép
KépKép
szezso

zöldi hajrá norbi! és az Update csülkösbab :lol:

szezso szerintem is előbb volt kb a17-18 án éreztem a szúrkálást és a hasfájást! teszttel még várok! :wink: és majd dilerkedek egy pozitívat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: viccet félretéve múlt hónapban is volt ilyen magas hőm, oszt :cry:
Vendég

Bettike! Kéred Pirit, vgy inkább már abszolút nem, mert itt vendégeskedik nálam.:-) Véééggggrrrreee
Most fogok tel.ni UH időpontért..
Én is örülök, hogy megismertelek Titeket!!Nagyon sok kis szívemcsücske van itt :D

Tegnap 16 km-t bicajoztunk apával (ahhoz képest, hogy sok-sok éve nem cajgáztam, csak egy kört pár hete, ez óriási teljesítmény tőklem..nagyon élveztem...
erősítenem kell, mert Zöldi tempóját nem fogom bírni :oops: :D

babaimádó
Kép
babaimado

(((((((((((((Snfikám))))))))))))))ne keseregj, kérlek..látod, nem vagy egyedül..mi is mindent megtettünk és mégsemsikerült...

babaimádó
Kép
babaimado

babaimi végre jöhet az inszem!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii+++++++++++++++++++++++++++++++

SZezso! Látom, jó a kedved:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Igen Bonikám, jöhet..de siessen az a baba, mert már nagyon várom..

babaimádó
Kép
babaimado

baba siess babaimihez mert nagyon vár már! ne csavarogj!
Vendég

baba siess babaimihez mert nagyon vár már! ne csavarogj!
Vendég

Jó reggelt!

boni: jó ez a görbe. drukk++++

baba: hajrá inszem!

coca: neked van reggel egy órád ruhavállogatásra? :roll:

rólam: ma hosszú nap lesz, suliban csak négy óra, de az egyetemen este nyolcig órám lesz. elalszok közben :D hétvége jó volt. örültem, hogy gaby itt volt. :D
katica30

A tó partján ül a nyuszika és füvezik. Mocskos jól érzi magát, teljesen
szét van esve... Arra megy a hód és látja, hogy a nyuszika milyen jól
érzi magát, így megkérdi:

- Mit csinálsz, Nyuszika?
- Hát füvezek, Hód.
- És jó az neked, Nyuszika?
- Hallod, Hód, k... jó!
- Nem adnál nekem is egy slukkot? - kérdi a Hód.
- Dehogynem, szívesen - válaszol a nyuszi -, de az a titka, hogy
beszívod, beugrasz a tóba, bent tartod, átúszol és a túlparton kifújod.

Hát a hód így is tesz. Beszívja, beugrik, bent tartja, kijön a másik
parton, kifújja és.......DZSSSSS....Nagyon bejön neki.

Éppen arra megy a víziló és látja, hogy a hód milyen nagyon jól érzi
magát, így o is rákérdez:
- Mit csinálsz, Hód?
- Hát, ne tudd meg, Víziló, a Nyuszikának a túlparton olyan füve van...
nagyon állat...
- És szerinted adna nekem is?! - kérdi a víziló.
- Szerintem igen. Ússz át és kérjél tole!
A víziló így is tesz. Beugrik a tóba, úszik, úszik, és végül kiér.
> > Ahogy a nyuszika meglátja, hatalmasra kerekedik a szeme és elordítja
> > magát:
> > - ÚRISTEN, HÓD, FÚJD MÁR KI, BAZDMEG!!!

Kép
bettike
Eger

bettike: :lol: :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Sziasztok! :lol:

Ceniko! Egerszóláton voltunk a tónál (milyen meglepő, hogy tó)! :lol: Fújt a szél ott is, csak néha-néha, így mindig jól esett a napon!

Lassan azt is írhatjuk, hogy Hőmérösök és Pecások! :lol:

Boniko! Tényleg jó a görbéd! Csak így tovább!

Babaimado! Akkor inszemre fel! Piri ügyben pedig most már tanácstalan vagyok! :roll:

Snufi! Ugye mára már lelkes vagy?

Gaby?????????????????????

Katica! Kitartást akkor a mai egyetemhez!

Zöldi! Ezt a reggeli 1 óra válogatást én sem értem? :roll: :shock:

Kép
bettike
Eger

JA Boniko egy korábbi kérdésedre!
A fasírt fincsi lett a páromnak egy az egyben! Apukám szerint egy kicsit sótlan lett, szerintem meg még kellett volna bele pirospaprika, hogy belül ne legyen olyan sápadt, de amúgy tökéletesre sikerült! :lol: Gyorsan elfogyott! :?

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Bettike, ez jó! Mensi sehol?

Babim, örülök, hogy megérkezett piri.

Boni, szép görbe. drukk.

Mától kezdve 12 munkanap következik nekem. Szombat ugye munkanap, vasárnap babazsúrt tartok, hétfőtől meg újra (napi 10 óra)..... na de nem baj, elöre!!! :arrow:

Viszont van egy gondom: egy heti Bromom van és most pénteken nem tudok menni a dokimhoz, úgyhogy vhonnan kéne szereznem,..... legalább receptet... :roll:

Pussssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Ehhez nem nagyon értek, de háziorvos?

Hát piri még sehol és a görbém se várja: :oops:

Jaj csajok! Marhára elkezdtem reménykedni! :oops:

Kép

Kép
bettike
Eger

JaJ a lényeg!

MACSPACS?????????????????+++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

sziasztok:)

visszajottem.a ferjem majdnem egy egesz hetig itthon volt ezert nem birtam jonni,reggeltol estig kint dekkoltunk.csinaltunk egy tavat :lol:
ma elkezdtem szedni a tuszonovelomet,remelem hatni fog.

macsipacs?teszteltel azota ujra?

Kép
monyo83

Snufi! Mintha nekem maradt volna Bromocriptinem, de nem vagyok benne biztos....Velem most épp nem szedetik..Otthon megnézem, ha gondolod

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike! A táblához adatok (ja és nagyon jó a vicced):

1.cn (de lehet, hogy a tegnapi volt az, de nem egyértelmű :oops: :D :(
24-én UH a tüszők nézésére és Clostilbegytet kell szednem.
pusszantás

Snufi! Kitartás a munkához!

babaimádó
Kép
babaimado

lányok köszike a biztaatást!

bettike, a következő fasírt már profi lesz :wink:

snufi kitartás a héthez.

katica neked is kitartás!

gaby??????????????????
Vendég

Katica! Te álomkóros lettél? Vagy babás??? :D

babaimádó
Kép
babaimado

bab te menyi bromot szedtel?

Kép
monyo83

baba: én csak álomkóros vagyok. no meg gaby tiszteletére hétvégén korán keltem (10.00-kor), és nem aludtam délig. így ma hiányzik, hogy nem aludtam ki magam. babás biztos, hogy nem vagyok, hisz ebben a hónapban pé-m sem volt még.

monyo: képet kérünk a tóról!

katica
katica30

katica,nem tudok kepet feltolteni,szar az internetem.

Kép
monyo83

Na, újra munka mezején :?
Apjuk ki jött értem az állomásra, és csinált vacsit is, rántott májat és sült krumplit :D Most nyugodtan tudtunk beszélgetni végre, használt nekem is a könyv amit olvasok (férfiak a marsról a nők a vénuszról jöttek) :wink: utánam ő is kiolvassa, és akkor leülünk, megbeszéljük, ki milyen következtetéseket vont le, és próbáljuk együtt kialakítani a helyes utat amin továbbmehetünk :P remélem sikeresek leszünk

Jaj, már megint mennyit írtatok míg én vonaton ültem és apával voltam :shock:

Katica
ezúton is köszi a vendéglátást, és a 10-kor ébredést :P :wink:

Keddi tali:
eszembe jutott nekem 7-re tornázni kell mennem,így nem érek rá sokáig :?

Baba
mocskos mikije :evil: pukkadjon meg Kép

Bettike
vicc k..va jó Kép drukkolok, hogy hő fennmaradjon +++++++++++++

Snufi
hát akkor hosszú heted és jövőheted lesz :? kitartás

Boniko
szép görbe :wink: hát igen, nekem is szokott lenni 37,2, de még a 37,6 sem jelentett semmit :? remélem neked máskép lesz, drukk ++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Gaby! Apa milyen kis házias lett! Remélem innentől már csak a jó irány marad nektek! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike
tud ő ha akar :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Gaby, én osztom Ceni véleményét, de drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy nektek a legjobb! +++++++++

Bettike, én már itt csendben drukkolok, nagyon biztató a görbéd! Mikor tesztelsz? :D

Snufi, bromoügyben nem tudok segíteni, és én gondoltam ám, hogy kicsit magad alatt vagy, azért tűntél el, szerintem ezen mindannyia átesünk néha. Örülök, hogy jobban vagy!! A május gyönyörű hónap, babára fel! :wink:

Liza, ha már most elárasztanak sms-ekkel, mi lesz később, mondjuk úgy két hét múlva? Én tuti kiosztanék mindenkit, hogy hagyjanak békén, van elég bajod nélkülük is!

Monyo,a tó csodaszép lehet! Mit kell szedned?

Én még várok, tényleg úgy néz ki, hogy nincs pé, vagy pedig ma van a 7. dpo, már nem tudom. :shock:
Kép

Kép
szilcsi

gaby: örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. :D máskor is gyere hozzánk!

szilcsi: érdekes a görbéd :roll:

katica
katica30

Szilcsi köszi! Holnap, vagy holnapután, vagy holnapután után! :oops: :roll:
A görbéd furiságára te sem panaszkodhatsz! 8)

Kép
bettike
Eger

Katica, ha a 11. napra - ez az uh-t megelőző nap, ahol szabad hasűri folyadákot láttak, ami lehet, hogy pé utánt jelenet -, szóval ha a 11. napra beírok egy 36.4-et, beteszi aznapra a pé-t, de mivel nem mértem, ezért nem akarom befolyásolni. :shock: :shock: Szóval az is lehet, hogy ma van a 7.dpo, az sztem egyértelmű, hogy ez egy kétfázisos görbe, nem???

Kép
szilcsi

Szilcsi! Mivel neked ilyen alacsony az alaphőd, ezért igen 2 fázisú szerintem is!

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?