A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Csucsuka!
Ha jól emlékszem (ami nem biztos Kép), te írtad, hogy valahova a Campona közelébe jártatok babaúszásra. (?) Megírnád, hogy pontosan hol van ez a hely?
Franyo
38
franyo

Sziasztok!

Akkorát takarítottam, hogy fáj a derekam. Pedig csak két szobát tettem rendbe. A lányom minden este bõgve hív fel, hogy hiányzom neki, majd megszakad a szívem. Reggel meg jókedvûen csicsereg. A fiam meg határozottan élvezi, az apja, aki Zsuzsival síel, azt sem tudja, hogy merre jár a nagyobb gyerekekkel.

Én meg az éjjel azt álmodtam, hogy karcsún és soványan kedvenc miniszterelnökünkkel sétálok a Margit-szigeten, és az a legfõbb gondunk, hogy hogyan tartsuk titokba a világ elõtt! Nekem se férj, se gyerek! Pedig isten bizony ébren eszembe se jutott! A kolleganõ rögtön azt kérdezte, hogy néztem tegnap a beszédét? Hát igen. A másik álmom meg az volt, hogy egy benzinkútnál!!! poharakat vágtam a férjem lábához! Ezt legalább meg tudom magyarázni, a hétvégi "sótlan a hús" kritikája és az én bõgésem vsz. így vezetõdött le.

ZsuzsiKép
Gyönyörû a fiad! Határozotan szép baba! Én nem is az otthonszülést irigylem tõled, hanem azt, hogy rögtön nyugiban együtt voltatok! A gyerekek hol voltak, amíg szültél? Drukkoltak az ajtó elõtt, mint a kosztümös filmekben?

KangiKép
Boldog szülinapot!

FranyóKép
Megkaptam a mélt, köszi, meg is néztem a képtárat. Majd teszek fel én is pocisat.

MagdiKép
Kösz a pelenkázólap infót. Merre van ez a Nagy Lajos 112? Az Ikeához vagy az M3-hoz van közelebb?

ManócsKép
Az én anyukám 10 évvel idõsebb mint a tiéd, de még így is túl hamar megöregedett. Valahogy nem tudok belenyugodni. Én is úgy látom, hogy az, hogy az ember fiatalnak vagy öregnek gondolja magát, sokat nyom a latba. De ezen kívül néha sajna, néha szerencsére van egy biológiai életkor is, ami nem mindig fedi a naptárit. Asszem az enyém seKép + az infantilizmus is fiatalon tart!

Urszila
30+1
urszila

Zsuzsi Kép
Ha majd egyszer gépközelben leszel, akkor érdekelne, hogy hányszor teszed mellre a kicsit? És meddig lehet várni, hogy a tej elinduljon? Mert gondolom azért olyan sokáig nem. Vagy butaságot kérdezek?

Zsófi Kép
Üdv itt, és elismerésem, hogy így döntöttél. Szorítok neked! Egyébként az én babám sem tervezett, bár én idõsebb vagyok. Mellesleg már majd megesz a fene, hogy találkozhassam vele. Kép

Urszula Kép
A reggelek és az esték már csak ilyenek. Míg Pesten rostokoltam a napokban, reggel jókedvel ébredtem és terveztem a napot,majd minden este eldöntöttem, hogy holnap hazajövök. Kép
Az álmod az elnökkel vicces lehetett. Kép

Franyó Kép
De jó, a babaúszás engem is érdekel. Én mindenképp szeretném kipróbálni.

Többiek!
Merre vagytok?
Miszike! Már nagyon várom a fejleményeket!!!

myssnia
39+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsi,
nagyon örülök, hogy minden rendben ment veletek! Nagyon irígykedem ám! Kép Miki gyönyörû baba, nem csodálom, hogy egyfolytában nézegeted! Sok boldogságot! Hihetetlen, hogy ez a tökéletes csöppség benned lakott idáig, nem?

Köszi mindenkinek a rengeteg drukkot, nagyon jólesik, bár a pocaklakóm nem hallgat rátok! Kép Végülis érdemes volt várakozni, Zsuzsi átadta az elsõ helyet, bár nincs benne sok köszönet. A rokonok és ismerõsök állandóan telefonálnak, hogy "NA MI VAN??? Nem mára vagy kiírva?" Ma is öten zaklattak, és nehéz udvariasnak maradnom... Kép Úgyhogy kihúztam és kikapcsoltam minden telefont. Képtelenek elhinni, hogy az ember szervezete nem programozható. A pocakom hatalmasat nõtt az utóbbi napokban, már magam is elgondolkozom, hogy vajon nem ikreket várok-e Kép.

Kangi,
Boldog szülinapot!!!
sajnos a tegnapi szuperdrukkod nem jött be Kép. Ez a kiírás dolog csak arra jó, hogy bosszantsa a kismamákat. De azért én drukkolok majd neked a vasárnap miatt, ok? Kép
Azért nem vagy semmi, hogy még ilyenkor is suliba jársz! Le a kalappal!

Momo,
nagyon aranyos lehet Timi a pocaksimi közben! Kép
Kis cetli 2 névvel Kép. Jó megoldás!
Hazaért már a kispapa az utónévkönyvvel? Kép

Csucsuka, Momo,
irígylem tõletek a fodrászt! Én már nem merek elmenni, mert nem bírok nyugton ülni egy órát! Kép

Magdi,
a te kisfiad is tündéri lehet pocakolás közben!

Márti,
gratulálok a már tényleg Vilka babához! Remélem, a nevét is megtarthatja Kép.
ezek szerint senki nem ment közülünk az elõadásra... Vagy Maci2 esetleg? Képtelen voltam visszamenni, annyira éhes és fáradt voltam délután, hogy csak most keltem fel (persze elõtte vígasztalódtam egy kis túrótortával).

Dé,
macskariasztásra nem próbáltad még a citrom (vagy milyen) illatú spray-t? Állatfelszerelés boltban lehet kapni.

Myssnia,
egyujjnyi méhszáj? Akkor te vezetsz! Kép Pedig igyekszem átadni az elsõ helyet, jó dolog az, megérdemelné mindenki egyszer! Kép
Szerintem nem érdemes aggódni a nem túl hullámos CTG miatt, mert én pl. 36. héten tök bekajáltam, ettem szõlõcukrot, meg minden, és a pici meg csak aludt... De holnap majd megnyugszol biztos, minden rendben lesz!
Remélem az egyforma ágyukban egyforma jól fogják érezni magukat a babáink! Kép

Ildianyu,
kedves vagy, hogy aggódtál értem, de nem lett volna értelme hamarabb bemenni a kórházba, mert nem a méhszájnál repedt a burok, és úgy nem tartanak bent, nem csinálnak vele semmit.

Zsurlo,
nagyon örülök, hogy nem veszett el a pénzetek!
Sima szivacsmatracot a hipermarketekben is árulnak (ott,ahol lehet kapni kiságyat is persze).

Kaska,
tiszta jó, hogy ennyi energiád van a különféle tornákra, remélem segítenek majd a szülésnél!
Jó netezést a hétvégére!

Leszter,
örülök, hogy örülsz a sok szép ruhácskának! Kép

Beu,
azért remélem, hogy nem használja ki a babó, hogy még meg tud fordulni! Kép

Hermi,
hihi, nem engedted be a védõnõt! Kép Jó taktika!
Ja, és vigasztalódj, én a 63. helyrõl indultam a táblában...

Manócska,
ez a "képért jelszót" dolog azért van, mert aztán ellustulnak a kismamik, és csak nézelõdni akarnak. Így meg mi is láthatunk mindenkit.
Boldog szülinapot a kispapidnak!

Franyo,
ezek szerint még lehetsz elsõ is a táblában? Tök jó! Örülök, hogy minden rendben a babóval!

Tündimami,
gondoltam ám rád, hogy esés nélkül megúszd a síelést, látom sikerült! Kép

Pusz mindenkinek!
Miszike
40+3
miszike

Zsuzsi,
Miki baba csoda szep es egyaltalan nem latszik, hogy tegnap szuletettKép Tejcs pedig bizti lesz, ha ilyen szorgalmasan probalkoztok.

Myssnia,
Bizti minden rendebn baboval, csak mar keszulodik kifeleKép A tejcsi bar nem engem kerdeztelKép, szerintem valtozo, hogy indul be. Normal szules utan van akinek rogton van merheto mennyisegu eloteje, van akinek azert varni kell 1-2 napot, hogy igazan merheto mennyiseget szopizon a babus, de ez a tejcsi nagyon taplalo. Aztan kb. egy het utan az elotej, ami szep sarga alt. atlalakul rendes tejcsive. A csaszi utan kicsit mas a helyzet, legtobbszor kesobb indul be a tejtermeles, van akinek mar csak otthon lesz merheto mennyisegu teje, peldul en, megis 1 eves koraig szopizott Matyi.

Urszila,
Az alom nagyon joKép Latom kihasznalod az idot es pihizelKép

Zsofi
Udv itt!

Manocska,
Azert az a 28 ev sem a vilag vegeKép Egyebkent en latom edesapamat, aki igaz kicsit beteg is, de nincs igazan celja es bar 60 eves, de siman 70-nek mondhatna magat. Edesanyam, aki meg akitiv, dolgozik, plusz dolgokat vallala, nyuzsog, siman letagadhatna par evet.

Tundimami,
Ugyi vagy, hogy eses nelkul megusztad es orulok, hogy ilyen jol sikerult a kirandulasKép

Leszter,
Ahogy leirtad, hat ruhakbol azert nem sok mindent kell majd az elejen beszereznedKép Ugye milyen boldogsag rendezgetni a dolgaikat?

Kangi,
Azert latom a vegen sem unatkozolKép

Franyo,
Nem baj, tovabb elvezheted a tobbiek drukkolasatKép

Ma megyunk koncertre Kispapival, mar alig varom, olyan regen mozdultunk ki csak kettesbenKép Hurra....

Angi
23+4
angela2

Miszike
Már én is azt hittem, hogy a végén nem nõl a pocak, erre mindenki a fejét fogja, hogy egyre nagyobb. Az érdeklõdést már én is kezdem unni, mindenki aki felhív, azt várja, hogy azt mondjam a telefonba, hogy megszületett. Én most már kivárom türelmesen a napját, de mások is legyenek türelmesek. Tulajdonképpen mi volt a dokinál? Mert nem írtad. És a magzatvízzel? Mert ha jól emlékszem azzal is találkoztál. Tegnap reggel én sem tudtam eldönteni, hogy az szivárgott-e vagy sem, hajnalban és reggel mikor kilkeltem az ágyból éreztem valamit, de azóta sem.

myssnia
39+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsi,Kép
Miki baba egyszerûen gyönyörû.KépKépKép Gratula hozzá és sok boldogságot még egyszer.
Írtam mailt is, majd ha idõd van, nézz rá.Kép Örülök, hogy nem bántad meg az otthon szülést, mikor jön a tesó?Kép
Szopi ügyben, úgy látszik a fiúk már csak ilyenek...nálunk is így kezdõdött. Ne akarom elkiabálni, de mostanában már egész jól megy a dolog és a nyelve is jó helyen van, már csak az idõt kell csökkentenünk. Tegnap kezdtük az új idõszámítást, majd meglátjuk hogy válik be...Kép
Ma dokinál voltunk kettecskén babakocsival...hát elég szar volt az útviszony, de túléltük és Bence utána úgy bealudt, ogy alig bírtam 4óra lavás után felkelteni. Szegénykémet újra megszúrták a sarkán, mert nem sikerült a pajzsmirigyvizsgálat, amihez a kórházban vették le a vért.
Borzasztó volt látni, ahogy szenvedett, de utána egybõl be is aludt, úgy kifárasztotta a kínzás.Kép

Tündimami,
köszönöm a bókot, bár én még nem érzem magam vérbeli anyukának, de nagyon jól esett. Ami volt, volt a lényeg, hogy van egy yönyörû fiam és semmi sem tántoríthat el a tesóktól.Kép

Megyek etetni, jók legyetek, további jó pocakosodást. Finishben levõknek drukk.
Myssnia kérek majd egy sms-t, ha lehet, ha beindulnak a dolgok, nagyon drukkolok Nektek. Mi lesz a neve a babának?sajna lemaradtam róla.
Pussza
Timici+Bence(3hetes)
timici

Szia Timici!
Nagyon jó olvasni, hogy egyre jobban mennek a dolgok! Kép
Írok sms-t mihelyst történik valami. A baba Szilárd Márk nevet kapja, de csak a Szilárdot fogjuk használni. (A kispapi is nagyon várja már. Kép)

myssnia
39+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Egész nap égett a nyelõcsövem, hiába ittam a tejet. Végül is ráfanyalodtam az Antagélre, de az sem használ. Szépen nézünk ki, ha mostantól 9-10 héten keresztül ez lesz. Van még valami savlekötõ kaja javaslatotok? Én már elfelejtettem ezalatt a 7 évnyi szünet alatt.

A csuda vinné el a BB-t meg a Való világot, ha véletlenül jó film van, azt sem bírom ki ébren, olyan késõn kezdõdnek! Az m1-en meg DTV-n meg túl korán, fél8-fél9 a nagyüzem nálunk a kölykökkel! (kivéve most ugyibárKép)

MyssniaKép
Még van egy napod a 40-ig! Azalatt sok minden történhet! Tényleg hatalmas a pocid, végre meg tudtam nézni! amikor találkoztunk olyan karcsú voltál mégKép

TimiciKép
Örülök, hogy kezdenek rendezõdni a dolgok! Csak lazán, akkor sokkal jobban megy minden! Ezentúl havonta ki kell bírnod egy szurit+vizes borogatást+esetleges lázat, úgyhogy trenírozd magad lelkileg!

AngiKép
Jó néha egy kis kimozdulás, ugye? Olyan, mintha szabadságon lenne az anyuka foglalkozású emberfajta. Utána meg egy jó kis vendéglõi vacsi, stb.Kép

MiszikeKép
Nem lehet, hogy babóka mediterán lélek, és nem akar kibújni ilyen hidegben?

Urszila
30+1
urszila

Urszula!
Én már nem bánom mikor jön, csak a kórházban szülessen. Kép Nekem a péntek is tetszene, pont napján, sõt Valentin napon. Nagyon-nagyon szép ajándék lenne. Kép

Meglátszik, hogy hazajöttem, már megint az én hozzászólássaimmal van tele a topik. Ügyeletet vállaltam. Kép Kép Kép

myssnia
39+5
myssnia
Budapest XI. kerület

sziasztok!

Maci_2,
Ez nagyon jo, hogy nem kell inzulint kapnod, de mi az amit meg ehetsz ezek utan?

Panka,
Gratula a 10. helyezeshez!Kép
Tenyleg kicsi a vilag! Meg sem kerdezem, hogy hogy hivjak a baratnodet, mert en nem ismerek az utcabol senkit...

Babajaga,
Beirtalak a tablaba, ugye jol tudom, hogy a Tetenyi az ugyanaz, mint a Szent Imre?
3 hetetek lesz a felujiitasra es a babacuccok beszerzesere? Hat nem semmi menet lesz, oriaspocakkal! De ha muszaj lesz, biztos bele fog ferni!Kép

De,
Orulok, hogy minden rendben volt az UH-n, en is nagyon szeretem latni a picurkat!Kép Nyugodtan omlengj!Kép
Nekunk egyebkent semelyik korhazi UH-n nem tudtak megmondani a babo nemet.
Szarnyashangyad hogy van?Kép Remelem, figyelsz a tajolasra!Kép

Angi,
Tovabbi jobbulast kivanok, remelem, mar nincs igazan szukseged ra.Kép

Urszila,
Es Ti mikorra tervezitek a felujitast?
Majd a nagyobb gyerkoc elszorakoztatja a hattal utazo piciket!Kép

Manocska,
Gratula a masodik felidohoz!Kép
Jo otlet az ujabb tali, en tamogatom!Kép
Lehet, hogy en inkabb nem drukkolok, amikor babanem-nezobe mentek, mert multkor az nem jott be.Kép

Marti,
De joooo, gratula a majdnembiztos-kislanyhoz!Kép

Zsuzsi,
Koszi a tortenetet, nagyon orulok, hogy osszejott az otthonszules, minden a varakozasaidnak megfeleloen alakult, es hogy minden rendben Veletek. Meg egyszer sok boldogsagot!Kép Es kulon koszi, hogy maris leirtad az elmenyeidet!Kép
Miki nagyon kis aranyos, es igazi kisfius arca van!KépKépKép

Kangi,
Boldog szulinapot, megoregitettelek a tablaban, ahogy kerted!Kép

Magdi,
Aranyosak lehetnek a gyerkocok!Kép

Csucsuka,
Mifele gorcseid voltak? Kemenyedes, vagy az a bel-dolog? Jobbulast!Kép

Kaska,
Acelvaros, hehe!KépKépKép
En a Vodafone GPRS szolgaltatasaval netezek, es az amugy is nagyon vacak, de ugy 5 napja egyszeruen hasznalhatatlan. Es valahogy a babanetes szerverrel nincs joban...Kép

Momo,
Hat ha jol szamoltam, es Te sem hagytal ki egyet sem a kedvenc neveid kozul, akkor 13 tagu csaladotok lesz?Kép Szep kis terv!Kép (Most olvasom, Csucsuka is majdnem ugyanezt irta.Kép)

Beu,
Csak nem fordul mar meg a babad, beszelj a fejevel (ha mar tudod, hogy hol tartjaKép)!
Irtam Neked mailt tegnap, megkaptad?

Hermi,
Tenyleg kicsit tulbuzgo a vedonod! Valoszinuleg en sem engedtem volna be, csak nekunk nincs ilyen kukucskalonk az ajton, szoval nem tudtam volna, hogy o az... En az enyemnel egyszer voltam 11 hetesen, aztan nem, mert egy idoben mindenfele gondjaim voltak es fekudnom kellett. O egyszer volt nalunk decemberben (elore megbeszelt idopontban, es egy leletemet hozta ki hazhoz, nagyon kedvesen), ezen kivul kb. havonta felhiv telefonon, hogy hogy vagyok. Tegnap hivott utoljara, es mar feltem, hogy beszol, hogy ugyan miert nem megyek mar be hozza, ha nincs semmi bajom, erre csak azt mondta, hogy ilyen idoben maradjak csak a fenekemen.Kép

Zsofi,
Beirtam a korodat!Kép

Mariann,
Orulok, hogy jol vagy, en kicsit aggodtam a kemenyedeseid miatt.Kép En szivesen taliznek, csak nekem a jovo het vege (febr. 21-23-a) biztos nem jo, akkor lakasfelujitunk...Kép

Franyo,
Gratula a jo eredmenyekhez!Kép

Myssnia,
Biztos minden rendben a babaval! Azert persze drukkolok, hogy holnap megnyugtassanak!Kép Holnap is hazamesz, vagy maradsz Pesten?

Ez nem igaz, megint gyengelkedik a netem, ugyhogy a delutani hozzaszolasom ota nem tudtam frissiteni. Bocsi, ha kicsit kesve reagalok mostanaban...Kép Igy pl. nem is tudom, mi lehet Miszikevel... Ugyhoggy drukk!Kép

Na puszi:

Leszter
31+6
leszter

Sziasztok Pocakosok!
Egy barátnõm -napsugár- írt a Placenta previa topicba, mert sajnos neki is elöl fekvõ méhlepénye van. Nincs véletlenül köztetek is olyan, akinek hasonló problémája van, vagy volt, hogy írjon neki pár bíztató sort? Szegény eléggé el van keseredve.
Más:
Nagyon nagyon ajánlom szülés elõtt állóknak A születés mûvészete címû könyvet. Én elolvastam és ugyan még nem vagyok várandós (viszont már van egy kislányom), de annyira jót tett a lelkemnek, hogy már nagyon várom, hogy megint babát várjak és fõleg, hogy szülhessek. Már nem félek a szüléstõl, pedig akkor nagyon féltem. Nagyon jól írja le, hogy mit is jelent normálisan szülni.
És nagyon ajánlom még Leboyer könyvét a Gyõngéd Születést!
Ha rajtam múlna, akkor kötelezõ olvasmányként ajánlanám a kismamáknak.
Na jó pocakosodást és jó szülést nektek!
Puszi!
Menta
menta

Halihó! Kép

Fúú de drágák vagytok, még sose kaptam ennyi szülinapi köszöntést! Szuper! Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm!!! Kép

Kispapám kifújta magát, és képzeljétek, hozott 3db kréééémest nekem szülinapra, meg kaptam egy musical-válogatás CD-t (imádom ezeket, és gátlástalanul belevinnyogok én is Kép). Ja, meg egy rendes Bp-térképet a kocsiba, ami igazából praktikus aji, de már nagyon kellett.

Lányok, front közeleg, Gumimacim úgy mozog, mint a megveszekedett hercehurca. Nem nagyokat, de nagyon élénken!

MINDENKI KISPAPÁJA figyelmébe ajánlom Pierre Antilogus és Jean-Louis Festjens "Kezdö apák kézikönyve" c. müvét (Minerva, 1991). Kispapám tegnap megkapta egyik cimborájától, és akkorákat nyerit rajta, hogy a verebek is benéznek az ablakon Kép

Miszike Kép
akkor csak drukkolok neked tovább!

Myssnia Kép
jön majd a manócskád neked is, remélem, hamarhamar!

Amúgy pocinövekedés: szerintem nem igazából növekedés ez, hanem lefelé száll a pocak, és ettöl tünik nagyobbnak. Tudom, mert nekem is Kép

Zsófi Kép
üdv körünkben, én is irigykedem, hogy ilyen fiatal mama leszel! Kép Én meg majd kisérgethetem az "onokámat" az ovis farsangra Kép ... és csak örülhetek, ha nem öszülök meg addigra boszorkányszerüen Kép

Hermi Kép
az én védönöm csak egyszer jött el, mikor megbeszélük, egyébként én jártam hozzá. Nem is értem, mit szökdécsel a tiéd, bár ha amúgy normális, az sem nagy baj, ha nem neked kell elevickélned hozzá. Ettöl persze még kuttya kötelessége lenne bejelentkeznie!

Urszila Kép
én kb két hete gyaláztam ezeket az ostoba valóságshow-kat, és azóta csak romlott a véleményem Kép

Angi Kép
nem unatkozom, ez igaz! Kép Pedig kicsit tartottam töle ... de már látom, hogy örülhetek, ha a cuccok vasalásával végzek a héten, és még a barátnömnek is ki kell festenem a vázákat szülinapjára! Hüüü ...

Asszem megyek aludni. Nem vasalok ma sem Kép

Pussz
Kangi
38+5
kangi

Leszter Kép
Holnap is hazajövök, majd jelentkezem. Kép Én sem aggódok annyira, mert egész nap mocorgott Szilárd bébi.
Megkerestem a babakocsidat a neten, nagyon aranyos, és gondolom most a ruhácskák is elvarázsoltak. Hogy megy az idõ, innentõl kezdve észre sem veszed, hogy hamarosan te is finishben vagy, hisz már a 32. hetet taposod.

Mára elteszem magam!
Mindenkinek jó éjszakát! Kép

myssnia
39+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Zsuzsi Kép
Miki extra szép baba!!! Tényleg nem öregapós Kép

Kangi
kangi

Sziasztok!

Végre vége mindenféle protokollnak.A vendégek elmentek,újra vissza állt a rend.
És ahoz képest hogy az utolsó 2 napban mennyit voltam talpon,meg mennyit zsezsegtem egyszersem keményedett a pocakom!!!HURÁ!!!!

Leszter !
Aranyos vagy hogy agódtál,én is bevoltam sz...va.*
A talit nem feltétlen hétvégére gondoltam,kinek mi a jó és egyeztetjük. ???
Bár egyenlõre még nem nagyon volt túl nagy a rámozdulás...?Kép
Meglátjuk.

Megyek aludni,hát ha ma is sikerül.ÉS MA SEM AKAROK PISITÚRÁZNI!!!

Jóéjt Mindenkinek!

Mariann
25
Névtelen

SZiasztok!

Csak Miszikének és a többi finisesnek akartam írni egy nagy DRUKK-ot! KépKépKép

Márti
23+1
márti

Ja! És ZSuzsinak, hogy Miki nagyon-nagyon szép, kisimult arcú baba, tényleg olyan, min aki nagy békében, nyugiban született! KépKépKép

Márti
márti

Sziasztok megint!Kép

Tundimami,
Jo lehetett a sieles, es ugyes vagy, hogy nem potyogtal. Kispapadnak jobbulast!Kép

Galuska,
Orulok, hogy rendben van az eb.Kép

Miszike,
Ezek szerint meg korai a drukk, de azert csak nem vesz karba...Kép Orulok, hogy minden rendben, mar nem kell sokaig turelmesnek lenned!Kép

Myssnia,
Ma a szuleselokesziton pont volt szo a tejbelovellesrol is, es azt mondtak, hogy a babanak van tartaleka ugy 2-3 napra, epp ezert hizik olyan gyorsan az utolso hetekben. Egy kis viz azert nem art neki a keringes tamogatasara, lehet bele tenni cukrot is, hogy energiat is juttassunk neki. De elvileg e nelkul is kibirja.Kép

Angi,
De jo Nektek, jo szorakozast!Kép

Timici,
Nagyon orulok, hogy alakul a szopi, olyan jo olvasni Teged, erzodik a szavaidbol a boldogsag!Kép Ugy latszik, Teged szerencsesen elkerult a szules utani depi.Kép

Na jo ejt mindenkinek:

Leszter
31+6
leszter

Halihó kismamekok!

Zsuzsi, nagyon szép a kisfiadKépKépKép

Franyo, jól emlékszelKép a campona mellé járunk úszni a mûv.házba. Ez a Nagytétényi úton van a XXII. kerületben, sajna házszámot nem tudok...

Leszter, megint a belem rendetlenkedik megint... most újra nospázom, de kitartokKép

Kangi, Myssnia, Miszike drukkolok ezerrelKépKép

Na akkor mikor is lesz a tali?Kép Tessék úgy szervezni, hogy még egyben legyünk, imádok traccsolniKépKép

Na megyek, mert a párom adótvall, és én vagyok a fõellenõrKép
Pusszantás!
Zsófi
32+6
Csucsuka

Myssnia

A CTG-n ha a szívhangja 120-160 között volt a babádnak, akkor biztosan nincs oxigénhiány odabent, az meg természetes ilyenkor, hogy a 40. hét végére már öregszik a lepény, az a feladata uis.
Nekem pl. a 36. héten az elsõ ctg-n olyan fájásgörvbéket mutatott a gép, hogy csak na, de én ebbõl nem éreztem semmit, a doki is meglepõdött. aztán a szülés elõtti napon is volatm ctg-n, akkor pedig semmi szülés elõjel nem volt, másnapra pedig már vígan babáztam.
Flowmetriát néztek nálad? Abból is sok minden kiderül, ha jó, akkor nincs okod aggodalomra.

Panka
NST elõtt igyál kólát vagy egyél valami édeset! Csak aztáén nehogy csukoljon a babád, mint nekem a 3Dkor, mert elõtte benyomtam egy kakaóscsigát Kép Így van egy csuklós uh videónk is Daniról Kép

Myssnia
Tejbeindulásra úgy kell várni, hogy már a kórházban sokszor, ahányszor kéri a babád mellre teszed. Szerintem felesleges számolni, mert nagyon sok lesz! A tej attól indul be a legjobban, ha minél elõbb kezelásbe vesz a picurka, nemcsak a hormonok játéka, nagyon fontos a szopási inger! Én egyszer számoltam, hogy egy nap hányszor szopik a Dani és volt vagy 16 alkalom a babanaplóban... Most már csak 6x eszik 1 nap.
Nekem a 4. napra indult be a tej, de addig olyan kõkemény volt a mellem, hogy majdnem szétdurrantam. Látványnak szép szép volt a mellem, de szörnyû érzés volt. De pl. a szobatársammal egy napon szültünk és õ már másnap vígan szoptatott, dõlt belõle a tej, nekem meg csak épphogy szivárgott. Mindenki más, de én is mégis itt vagyok és még mindig szoptatok, pedig elég keservesen indult...

A babaúszást én is ajánlani tudom mindenkinek, ,aki gondolkozik rajta! Danival 4 hónapos kora óta járunk az Almássy térre , nagyon szereti, és tényleg jó idõtöltés az egész családnak! Már nagyon várom, hogy elkészüljenek a víz alatti képeink is!

na pusz és drukk minden nagyon nagy pocisnak!
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Myssnia,
Azert nem olyan rossz otthon sem! Kép
Szopi ugyben nem vagyok nagy szakerto sajna, ketszer mar nem sikerult, most viszont kell, hogy menjen. Meg nem lovellt be a tejem, amikor Miki hajlandosagot mutat, probalkozunk! Egyelore eleg sokat alszik-de azert mar kicsit "megcsocsalt". Igyekszem figyelni, hogy jol kapja be, de ugye, akinek nincs gyakorlata!
Ma kakilt eloszor, es mikor kesz volt sirt is jelzeskeppen-ezt szinten eloszor szuletese ota (akkor is csak a 10/10-es Apgart sirta ki maganak, nem akart lemaradni). Tisztaba teves kozben nyomott meg egy adag magzatszurkot, es ahogy tartottam a labacskait jol le is pisilte magat, koldoket is, ugyhogy volt ma egy kis cicamosdas (konyhai mua. edeny boven eleg meg, nem kell kad), oltozkodes!

Miszike, Myssnia,
nagyon drukkolok!!! Allitolag a teli babaknak tobb ido kell, hogy megerjenek? Nekem is nott meg Miki az utolso heten!

Kangi hol van? Unnepel, vagy???

Befejezem egykezesemet!
Zsuzsi
zsuzsi74

bocs, ez kicsit kesobb ment el, mint gondoltam...

Azota beindultak az esemenyek, Miki razendult. Szoptatnam en ot egesz nap akar, ha birna a cicim, de most egy-ket orat azt hiszem pihiztetni fogom. A hordozokendoben tok jol elhallgat, a vad orditasbol ertelmes nezelodes okolszopas lesz!
Gondolom, most, hogy kiurult hirtelen a mekonium a pocijabol furcsa erzesek gyotrik. Nemcsak ot, tiszta lelkiismeretfurdalasom van, hogy ehes, es nem adok neki.
Ezek az utofajasok nagyon brutalok...

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Manócska!
Igen, jó a harmatcseppes cím. Kép

Zsuzsi!
Miki gyönyörû szép! És olyan megható, ahogy írtál. Kép

Leszter!
Jó napod lehetett! Nagyon jó nézegetni a kis ruhákat! Kép

Miszike!
Én már biztos voltam benne, hogy szülsz. Kép Na, sebaj, egyszer az is eljön.

Myssnia!
Drukk neked is!

Ildianyu
21+1
ildianyu

Sziasztok!

Mariann!
Köszi a telcsiszámot, holnap hívom. Taliban benne vagyok. Valószínûleg a csütörtökök nem lesznek jók, a többi nap mobilnak tûnik.

Franyó!
Azt hallottam, hogy az aneszteziológusok spinált sem szívesen szúrnak, inkább mindenkit elaltatnak. Ezt a sürgõsségi fõorvos mondta. A nõgyógyászok azért nem szeretik, mert gyakorlatlan kézben (nõgyógyász és anesztes is) megnyúlt kitolási szakot jelenthet. Ez elkerülhetõ. Viszont nagy könnyebbség az anyukának. Amikor nem bírod tovább, akkor szólsz, akkor a modifikált tudatállapotodban lebeszélhetõ leszel róla és meg is fogják próbálni. Azért a legjobb akkor betenni, amikor még csak 2-3 ujjnyi a méhszáj. Ha már nagyobbra nyílt, akkor a nõgyógyászok attól tartanak, hogy gyorsan nyílik, a kitolásban még hatni fog az érzéstelenítõ és akkor keveset tud segíteni a kismama.

Valaki kérdezett a cukorbeteg mamik fájdalomcsillapításáról. Semmi akadálya. Az EDA kifejezetten ajánlott. Valószínûleg azért, mert a fájdalommal járó stressz növeli a vércukrot, ezt viszont az EDA megszünteti, legalábbis majdnem teljesen.

Snoopy
snoopy

Szia Rita!
Igen emlékszem, mostanában megint sûrûbben járok a netre Kép biztos babás mánia. Kép

Manócska!
Köszi, megkaptam a mailt. Egyébként az én anyukám 70 éves, de annyit nyüzsög, hogy mindenki 55-60-nak nézi. Kép

Zsuzsi!
Miki gyönyörû baba, nem is olyan öregapós, mint ahogy mondtad.

Urszila!
A Thököly út és az Egressy út között van, ha az Ikea felõl jöttök, ahogy elhagyjátok a MC Donald's-ot(Egressy tér), mindjárt ballra be a 112-es kapun. Van parkolójuk is az udvarban.

Nyugodt éjszakát mindenkinek

Magdi
21+3
gallainémagdi

Csatlakozom Gumicukorhoz, tényleg nem kellemes élmény a tejbelövellés. Nem elijesztésképpen, szerintem jobb, ha tudjátok I. babások, hogy mi vár rátok. Nem lesz mindenkinek, de én is úgy éreztem a melleimet, mintha kõbõl lennének. Az egyetlen ami segít rajtuk, az a szopi.

ZsuzsiKép
Eszembe juttattad az utófájásokat! Brrr! És minden baba után erõsebbek ugyebár!

Bocsika, szintén I. babások, még egy kis riogató. Szopi közben húzódik össze a méh, és eléggé fájdalmasan az elsõ napokban! Fõleg ha még szopi elõtt egy kis oxitocin támogatást is adnak szuriban! De azért ki lehet bírniKép
Azért írtam le ezeket, mert nekem anno senki nem beszélt róluk, valahogy kimaradt, és nagyon váratlanul értek. A másodikkal tudván, hogy mire számíthatok, könnyebb volt elviselni.

MagdiKép
Kösz a pontos helymeghatározást!

Jó éjszakát!

Okos(kodó) Urszila
30+2 mindjárt
urszila

Jó reggelt! Kép

Myssnia, Miszike Kép
drukkdrukk! Drukkdrukk! Kép

Megyek az oskolába Kép

Pussz
Kangi
38+6
kangi

Franyó, Myssnia,
Köszi, megkaptam a levelet, már meg is néztük kispapával a pocakos képeket. Nagyon jók, fõleg a nagypocisok tetszenek.

Dé,
Mi már december vége óta tudjuk, hogy kislány lesz. A listán meg nemhogy fogynának a nevek, éppen ellenkezõleg.

Julcsi,
Anno az én AFP-m sem lett jó, de az amniocentézissel szerencsére azt állapították meg, hogy nincs genetikai eltérés és kislány.Kép

Manócska, Kaska, Leszter,
Fõleg salátákat ehetek. Csak azért nehéz, mert imádom a krumplit. De a babáért vállalom.Kép

Márti,
Örülök, hogy minden rendben. Gratulálok a kiscsajhoz.

Kangi,
Boldog szülinapot!

Csucsuka,
Elhízással nincs gondom, na majd a szülés után.Kép

Zsurló,
Ez aztán tényleg örvendetes hír, hogy "csak" adminisztratív hiba történt. De a biztonság kedvéért a drukk megy továbbra is.

Manócska,
Gratulálok, ez már félidõ!

Hermi,
Ledöbbentem a védõnõdön. Én eddig 3-szor voltam az enyémnél, még szülés elõtt megyek egyszer. Õ nem volt nálunk, szerencsére.

Zsuzsi,
Köszi, hogy megosztottad velünk az élményeidet. Miki nagyon édes kispofi, a képen nem is tûnik öregapósnak.

Leszter,
Gartula a szerzeményekhez.

Miszike,
Votunk az elõadáson. Teltház volt. Nagyon jó stílusa van Marton dokinak. A császárról és az érzéstelenítésrõl beszélt. Utána meg egy gyerekorvosnõ. Túl sok új infót nem kaptunk (babanet Kép).
Gondoltam, hogy nem akkor szülsz, mert a dokink is bent volt az elsõ részen.
Most már neked megy a drukk gõzerõvel.

Myssnia,
Drukkolok ám neked is.

Maci_2
31+2
maci_2

Ha már szóbakerült a tejbelövellés - méhösszehúzódás téma: ha teli a hólyag, sokkal jobban fáj. Érdemes úgy intézni a dolgot, hogy szopi elõtt eljussatok pisilni. (Már csak azért is, mert némely babák szeretnek szopimaratont tartaniKép)
Borcsa, a belebeszélõ - és Luca, aki szétszerelné a gépét Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Tudtam, hogy valami lemaradt!
Zsuzsi! Miki baba gyönyörû! És ne félj, hamarosan szopi-profik lesztek!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Ma korán ébredtem. Azt hittem 3/4 8 van, de kiderült, hogy egy órával kevesebb. Legalább el tudtam olvasni amit írtatok.
Elég nehezen tudom mostanában követni az eseményeket. Itthonról dolgozom és közben nekiálltunk az átalakításnak. Egész jól haladunk. Végül nem gipszkarton, hanem lambéria lett. Az elõbbit glettelgetni kellene meg tapétázni...
A fal felsõ részére és az ajtóba dombormintás üveget kértünk. Ma jön az üveges, a hétvégére kész is lesz remélem.Kép
Tegnap olyan szép idõ volt, hogy ablakot mostam a leendõ gyerekszobában. Már csak függöny hiányzik.

Leszter, Kaska (kispapák),
Már akartam kérdezni. Hallottam egy ingyenes szolgáltatóról, amivel lehet internetezni és csak a vonal használatot kell fizetni. Tudtok róla valamit (mi ez a szolgáltató, hogy kell használni...)?

Úgy látom még sokan alszanak. Majd még benézek.

Maci_2
31+2
maci_2

Sziasztok!

Leszter!
Nagyon sok ruhácskát kaptál, jó neked! Kép Már én is alig várom, hogy mikor eshetek neki az üzleteknek. Egyébként Bp.-re készülünk bevásárolni és az elsõ turnus február 21- tõl-23 -ig van tervezve. Az már csak 2 hét. Kép Esteleg, ha akkor lenne a tali, még én is ott lehetnék a férjemmel. Tudom, ti pont akkor rendezkedtek, esetleg majd máskor.

Kangi!
Hol tudnám megvenni azt a könyvet? Bármelyik könyvesboltban kapható, vagy van biztos hely? Érdekelne, mert Kispapinak nemsokára lesz a szülinapja és két két múlva úgy is megyünk Bp.-re.

Mariann!
Zsezsegtem - ez jó! Kép meg az is, hogy nem keményedett a poci, de azért sokat pihizz. Volt pisitúra?

Zsuzsi!
Biztosan butát kérdezek, de hogy reagál a baba, ha nem jön a tejci(gondolom nálad már minden okés)? Vagy valami azért akkor is jön? És az anyukának hogyan kell regálni? Én biztosan holt rémült lennék, ha a baba pár napig nem eszik. Valahogy nem szimpa a cukros víz.

Tündimami
18+2
tündimami

Javítok! Február 21-ig kb. 1 hét van hátra.Kép
Tündimami
tündimami

Tündimami!
Én ugyan nem Zsuzsi vagyok, és lehet, hogy csak született mázlista, de azért válaszolok:
Az enyémek vígan elcuppogtak a cicin, és benyelték azt a kezdetben teáskanálnyi/alkalom, késõbb már evõkanálnyi/alkalom elõtejecskét, amit találtak.
Mindkét lányom pénteki napon született, és mindkétszer hétfõn ébredtem arra, hogy valaki orvul átplasztikázott Samanta FoxszáKép. Akkor jöttek a nehézségek, fõleg a nagyobbal: nem bírt ráharapni a degesz cicire. Ami segített: kis puhítás - ezt csak késõbb hallottam, de utána hasznos szárazra törölni a cicit, hogy ne csússzon - és amig nem harap rá úgy a baba, hogy ne tudd kivenni a szájából, addig újra és újra kell próbálkozni.
Amire jó készülni még: nem csak a méhösszehúzódás fájdalmas szopi közben, hanem a tejleadó reflex is fájdalmas lehet eleinte.
Ha nincs túl sok pocikeményedés, érdemes elõre edzetni a cicit, hogy ne érje váratlanul, amikor a kis jövevény rákapcsolja a pincevákuumotKép.

He-he, ahhoz képest, hogy nem engem kérdeztetek, írtam ide egy kis(?)regényt.
Borcsa, aki ma billentyûmenést kapott

Borcsa
KépKépKép
borsts

Halihó,

Zsófi,
de jó, csak 37 éves lesz a nagyiKép na, ez aztán a fiatal család! akkor akár 55 évesen dédi is lehet, ha a lurkótok is igyekszik majdKép

Amúgy a nem tervezett terhességekrõl csak annyit, hogy néhányan fel vannak háborodva, hogy hogy lehet úgy gyereket szülni, hogy nem is tervezte elõre az ember. sajnos nekem is mondták már, mert mi nyáron szerettük volna, de így alakult, amit nem is bánok, és mi úgy voltunk vele, hogyha jön, akkor itt lesz és nagyonis örülünk neki. még mindig jobb ez a helyzet, mintha terveznénk, és nem jönne össze, nem? amúgy szerintem kb az emberek 90% úgy születik, hogy effektív nem tervezték.

Miszike,
jó, akkor képfüggõ lesz a jelszóKépKép

Tündimami,
és a nap is sütött? barnultatok?Kép

Leszter, akkor légyszi ne drukkolj!Kép
És szerintetetk mikor legyen a tali?

Urszila,
én sem tudtam belenyugodni, hogy anyu teljesen elhagyja magát, de az nem az én életem, és mindenki úgy éli le a saját életét, ahogy akarja. Én már annyiszor mondtam neki, hogy kicsit változtasson, de semmiKép most meg már belefáradtam a dologba, és bele is nyugodtam, ez van!

Ildianyu, Panka,
15 percen belül megy mél!
Panka, nem tudom miért nem kaptad megKép

Magdi, na én is ilyen energikus anyut szeretnék, hogy csináltad?KépKépKép

Maci_2,
a sali is fini, és különben is már nem is kell olyan sokat kibírnod!KépKép

ÓÓÓÓÓÓ, de hosszú lettem, bocsi:

Manócska
20+1
Manócska

Sziasztok!

Borcsa!
Köszönöm, hogy válaszoltál, egyáltalán nem gond, hogy te írtál. Zsuzsinak bizonyára van más elfoglaltsága is a netezésen kívül. Kép Jókat írtál, nem gondoltam volna, hogy kiskanalanként kezdõdik a dolog. Naivan úgy képzeltem, hogy megszületik a baba és sup-sup jön a tejci is. Kép Jó tudni ilyesmiket elõre.

Manócska!
A nap sokat sütött, de a pályára csak 1 nap. Aztán még mikor sétálni voltunk az erdõben, akkor is sziporkázott. Egyébként szinte végig hullott a hó. Így nem barnultunk, de a kollégáim szerint jobb szinem van. Kép

Urszila és a többiek, akiknek gondjuk van a szüleikkel!
Az én tapasztalatom is hasonló Manócskáéhoz. Ugyanúgy, mint a férjeket a szülõket sem szabad akarni megváltoztatni.Hisz már felnõtt emberek és mire te is felnõttél olyan szintre, hogy befolyásolhatnád õket, addigra már nem elég képlékenyek. Az én szüleim 42 évesek mindketten, de úgy viselkednek, mintha 60-ak lennének. Ezt fõleg nevelési, környzeti és temperamentumi tényzõk alakítják. Pont a saját gyerekük az utolsó, akitõl tanácsokat várnak. Sajnos. Na most a professionális énem beszélt belõlem, abba is hagyom az okoskodást.

Csak még valami. A gyerekek nagyon fogékonyak és itt a nagy esély, hogy saját belátásunk szerint, minél talpraesettebb emberkéket neveljünk belõlük. Szerintem ez a fontos, tehát hogy a saját csemetéinket neveljük úgy, hogy örömünk teljék bennük és a szüleinket pedig fogadjuk el úgy, ahogy vannak. Nehéz, de az egyetlen békés út.

Tündimami
18+2
tündimami

Borcsa!

Hogyan lehet elõre edzeni a cicit?
Tündimami
tündimami

-hideg-meleg vizes váltózuhany
-frotírtörölközõ
-lézengés melltartó nélkül
-kispapaKép - the bestKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Borcsa!
A kispapa-the best a legjobb!!!!!KépKépKép

Snoopy!
Én kérdeztem hogy cukros mamiknál lehet e EDA.
Köszi!Megnyugodtam!Itt nagyon propagálják,szerintem élbõl adni fogják.
A talit úgy alakitjuk,hogy ne csütörtök legyen!!!Kép

Leszter!
Nagyon sok babaholmit kaptatok,ez nagyon jó kezdés.
És az óriási segitség,hogy még babakocsit is.Mert az a leghúzosabb.
Nemsokára már én is nézegethetem ,hogy miket kell még venni Marcinak,mert nálunk is sok a csecsemõ a baráti körben és most hogy megyek haza,most fogom megkapni a kölcsön dolgokat.

Én febr.19.-tõl 27.-éig leszek otthon.Ha lehetne akkor ,olyan jó volna a tali.

Tündimamai!
Szerintem tudnánk valahogy úgy alakitani a talit,hogy Te is ott tudj lenni.

Zsuzsi!
Nagyon szép kisbaba MIKI!!!!Szerintem az otthon szülés miatt ilyen kis nyugodt!

Egy kérdés:
Itt nem veszik videóra az UHt,és mivel most megyek haza ,arra gondoltam otthon elmegyek egy 3D,4D-s UHra.
Szerintetek a 26.héten már érdemes,vagy jobb késöbb?
És persze hová menjek?
Van e tippetek?

Mariann
25
Névtelen

TALI!!!!MIT SZÓLNÁTOK FEBR.21,péntek délután?

Már ötletem is van hogy hová lehetne menni,teázó,és nem földön ülõs!Wesselényi u.

???????????????????????????????????????????????????????????

Mariann
25
Névtelen

Sziasztok!

Borcsa!
Köszi az infót, ezek tényleg egyszerûen praktizálható dolgok. Azt hiszem, Kispapi szivesen besegít az edzésbe! Kép

Mariann!
Szerintem érdesmes már most elmenned. Nekem a 16. hét végén csináltak videós UH-t és szuper jó lett, mert a babuci még elfért a képernyõn és csodálatos lett az 7 perc, mert szinte reprezentálta magát - csuklott, integetett, rugdalódzott és kerersztbe rakta a lábait, hogy ne lássunk semmit amibõl kitalálnánk, hogy fiú, vagy kislány. Kép Nálad már talán olyan nagy, hogy nem fog beleférni a képre egészen és ezután is csak nyúlni fog.

Lányok!
Ma úgy örülök! Babanézõbe megyek!!! A barátnõmnek hétfõn született meg a kislánya, Adél.Kép Már olyan kiváncsi vagyok rájuk és annyira örülök nekik, mert Dagmarnak már volt egy csunyán végzõdött terhessége. A 6. hónapban meg kellett szülnie a babát, mert az orvosok késõn vették észre, hogy nyílt gerinces. Kép De ez a mostani csuda nagy, 3800 g és 52 cm, teljesen egészséges. Kép Kép Kép Óriási ám a boldogság!

Tündimami
18+2
tündimami

Sziasztok!!!

Manócska!

Most is majdnem így van, hiszen a nagymamám júliusban lesz 59 éves, én meg ugyi július 1-re vagyok kiírva Kép

Tényleg fiatal család vagyunkKép
Csak a párom lóg ki a sorból, aki 9 évvel idõsebb nálam Kép

Zsófi 20+2
Zsófi

Sziasztok!
Megérkeztünk a CTG-rõl, most szerintebb jobb lett, de ennek ellenére holnap is mennem kell, akkor lesz feltérképezés méhszáj ügyben. Ettõl eltekintve semmi változás, kicsit fáradt vagyok, valószínû alszom is délután egy kicsit. A kedvem tök jó, vagyis semmi szülés elõtti depi. Semmiféle fájásom, görcsöm nincs, a doki és csodálkozott. Csak a prücsök buksija feszít néha lent, mikor mocorog. Mint például most iiiiiiiiiiiiiiis. JAJ!
Tényleg!
A kórházi pakkba ti raktatok cumisüveget? Mert én nem. Vagy jó ha van?

Márti, Csucsuka, Zsuzsi, Ildianyu, Kangi, Maci2
Nagyon köszi a drukkot, bár kezdem megszokni ezt az állapotot, mintha mindig ilyen lettem volna. Kép

Manó2
Jánosos sorstársam, merre vagy?

Miszike
Mi újság felétek?

LeszterKép
Akkor most félig-meddig én is voltam felkészítõn, hogy ezeket megtudtam? Kép Ez megkönnyebbülés, mert egyen sem voltam. Jó tudni azért, hogy nem kell pánikba esni az elsõ napokban, ha nem eszik a baba semmit.

Gumicukor
Köszi a tejes infót, tök jó, hogy egyre tisztábban látom a dolgokat.
Flowmetriát nem néztek, legalábbis még nem találkoztam vele.

Zsuzsi
Remélem mielõbb elmúlnak az utórengések.

BorcsaKép
Köszi a tejinfót, minél több tapasztalat, annál jobb.

UrszulaKép
Jó tudni, hogy mi várhat az emberre a szülés után. De gondolom a baba látványa már tompítja ezeket a kellemetlenségeket. Kép

myssnia
39+6 (mingyáááá 40 Kép)
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Villám Beu bejelentkezik.

Zsuzsi! Gyönyörû!!!! Gratulálok!

Miszike, látod Zsuzsink is megmondtuk, hogy baba nem marad bent, és ugye, hogy igazunk lett.

Myssnia, drukk, de elnézve a többieket, van még idõd.

Leszter, köszi a receptet, de arra se volt idõm, hogy egy mailt írjak. Csak a finiselõk miatt futom végig idõnként a hozzászólásokat.

Ma végre itt a bababútor, csak össze kell szerelni. Sajnos, ez csak szombaton lesz meg.

Most rohanok tovább, holnap talán lesz idõm visszaolvasni.

Sziasztok, Beu
beu

MyssniaKép
A feszítés azért már valami! Nálam is így kezdõdött a másodikkal! Egész du. majd szétrobbantam szeméremcsont tájékán, reggel meg beindult! Hányadik héten is jósoltunk neked mindjárt szülést annak alapján, hogy dagadt a szád?
Babóca tényleg átsegít mindenen, lelkileg ezek más fájdalmak, mint pl. egy fog- avagy fejfájás. Tényleg nem riogatásnak írtam róluk, hanem hogy számítsatok rá, és akkor nincs negatív meglepi! Én valahogy azt hittem anno, hogy a szüléssel vége a megpróbáltatásoknak, és nagyon pofára estem!
Igaza van Borcsának, szopi elõtt pisilni kell! És az ellenkezõje is szükséges, azaz egy pohár víz, ui. oolyan szomjas lesz az ember szopi alatt!

Urszila
30+3
urszila

Mariann,
én 21.re vagyok bejelentkezve UH-ra, fél 7-re, így nem tudnék menni, max 1 fél órát.
Én a Hattyúházba megyek, ott fel is veszik a 3D-st, 10e Ft-ért. Húzós, de kispapi vállalta, hogy kifizeti. ha be akarsz jelentkezni, akkor leírom a telcsiszámukat, amit nem is tudom, ki volt oly kedves, és leírt nemrég nekemKép

Zsófi,
az én párom mindig azt mondja, hogy, ha megszületik minimanónk, akkor neki már 2 gyereke lesz, mert én is gyerek vagyok mégKép A te párod nincs így vele?KépKépKép
Akkor a nagyid még üknagyi is lehetne, nem?KépKépKép

Tündimami,
akkor a jobb színed attól lett, hogy felhõtlenül élvezhettétek pároddal a havatKép az én kispapim mikor nem fog annyit dolgozni, hogy valamit végre élvezhessünk felhõtlenül????Kép
Gratula a barcsinõdnek a babáhozKép

Myssnia,
holnap nem vagyok bent, csak hétfõn legközelebb, addigra remélem már babázolKépKép
megy a drukk a hétvégére ezerrel, és kispapid írjon ám, ha valaki érdekes történik!KépKépKépKép

Manócs
20+1
Manócska

Halihó Kismamekok!

Járunk Danóval zenebölcsibe a megatoys mellé, igyhát bementünk oda isKép. Van törzskártyám, és megint akcióznakKép, Zsófimnak vettem két hosszúujjú frottir badit, a kettõ volt együtt 850 ft. Na meg egy gyönyörûséges aranysárga plüs kezeslábast (mondjuk ez majdnem 3000 volt, de bánja kányaKép), szerintem ebben fogjuk hazahozni õladységét. Persze Danómnak is vásároltam, bár ha rajta múlik, versenyautón (olyan lábbal hajtós) jövünk hazaKép.

Élvezem a napsütést, tegnap is ma is mászkáltunk nagyot a lurkóval, ennek köszönhetõen ezerrel kijöttek a szeplõim, igy legalább nem látszik hogy vénülökKépKépKép

ciciedzéssel kapcsolatban, szerintem a melltartónélküli lézengés nem biztos, hogy jó, legalábbis terhesen... Amikor elkezd a babó szopizni, akkor viszont jól esik, ha pihiképpen csak úgy kint van a szabad levegõnKép

Tejcsi beindulása teljesen egyénfüggõKép, nekem az elsõ napon eléggé fáradt volt Danó, másnap viszont óránként lógott a cicimen, de ez inkább még csak "nyalogatás" voltKép. Viszont nagyon eredményes volt, mert következõ nap már majd meghalltam, úgy bedurrantak a melleim... Csak azt nem tudom, hogy az mit csinál, akinek aluszékony a babája, és nem olyan éhenkórász, mint az én fiam volt... Különben nagyon "jó" érzés eleinte, hogy ahogy sziv a babó, úgy görcsölsz egyre jobban... de ez gyorsan elmúlik, emiatt ne adjátok fel! Nagyon ritka az elején a reklámokból ismert, mosólygós anyuci... Ja és még egy fontos, az elején semmi rostos levet (narancs barack stb) ne igyatok, mert borzasztó hasgörcsöt tud csinálni a picinek!

Na jó hosszó lettem, bocsika...
Pussz
Zsófi
33 KépKépKép
Csucsuka

Urszula
Hát igen. A szám vagy két hete ilyen már, és többen is mondták, hogy a szám alapján már nagyon közel az idõ. ÚGy látszik mindenkinél más. A feszítés is csak akkor van, ha mocorog a drága, amúgy semmi. Ami az elmúlt egy-kéthét alatt változott, hogy logósabb lett a pocim, a köldökömet már abszolult nem látom. Kép Bánja fene, csak könnyû szülésrõl számolhassak be majd nektek, ha odérek. Kép

myssnia
39+6
myssnia
Budapest XI. kerület

Manócska!

Valahogy azért csak összehozzuk ezt a talit,keresünk valami mindenkinek jó idõpontot!KépKépKép

Mariann
25
Névtelen

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?