A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Így már jobb, nem?

Kép

Kép
szilcsi

Melyiket hagyjam? :D Jaj nem tudom, eddig sosem jártam így, ha az az egy érték meglenne, akkor tudnék biztosat. Egyelőre kiveszem a 11. napi mérést, aztán majd látjuk.
Az tuti, hogy az uh-n nem volt érett tüsző, volt viszont folyadék, ami pé után 24 óráig látható, szóval lehet, aznap reggel volt pé. :?: :?: :?: :?: :roll: :shock: :shock: :shock:

Kép
szilcsi

szilcsi.

Regelli:1 meforal,fel bromo,1 folsav,1 tuszonovelo,1 kanal aloe.

ebed:1 meforal,1 tuszonovelo,1 kanal aloe.

vacsi:1 meforal,1 tuszonovelo,1 vitamin ize,1 kanal aloe.

Kép
monyo83

szilcsi: így tényleg jobb. :D

katica
katica30

Szilcsi
így kafa, mert elkaptátok :wink:
nálatok is volt kenyértörés elköltözés, mint írtad, és csak rendbe tudtátok hozni a dolgokat, remélem nekünk is sikerül

Kép
gaby25

szilcsi drukkolok, nagyon szép ahőd
Vendég

Szerintetek mi van már:

Macspacs új tesztelésével?

és

Kata, illetve Lili hőjével?
Az övéké is olyan izgis! :)

Akinek a cicije szokott fájni pé után, az olyan, hogy belülről fáj? (Ezt most nem tudom jobban megfogalmazni! :oops: )

Kép
bettike
Eger

Bettike, nekem tegnap este kezdett érzékeny lenni, ha hasra feküdtem akkor már fájt is, amúgy csak érintésre érzékeny. Olyan érzés, ha ráfekszek, mintha egy gomb lenne benne, vagy valami kemény gömb alakú valami és nyomja. :oops: :oops: Ja és igen, belülről fáj.

Kép
szilcsi

Gaby, igen, nálunk is volt kenyértörés, el is költöztem pár napra, de azalatt rájött, hogy mennyire fontos vagyok neki. Amikor már nem tudsz több kompromisszumot kötni, akkor kell lépned és kiderül, hogy érsz-e neki annyit, hogy megváltozzon. Én értem... :D És reméljük, te is fogsz! Kíváncsi lettem arra a könyvre, majd megveszem én is. :D
Monyo, az aloéról hallottam nagyon jókat! Én az allergiámra használom kenőcsként, 99 %-os, 3 nap alatt helyretette a bőrömet, pedig nagyon ronda volt. :wink: Belső használatra is csodákat mondanak róla!

Kép
szilcsi

Szilcsi köszi! Nekem szombat óta van ez! :roll: Csak azért fura, mert nem nagyobb, nincs bedurranva, tehát kívülről nem lehet érzékelni! Csak magamnak érzem!Kezdem gyártani a babás tüneteimet! :P

Egyébként most néztem egy szülési kalkulátort, akkor születne, mikor apjuk! Érdekes!
Meg még kaptam egy e-mailt, még réges régen regisztráltam egy oldalra és minden nap küld valami misztikus dolgot! Milyen üzenetet kaptam: "BELSŐ GYERMEK"
Most már agyalok bocsi! :oops:

Kép
bettike
Eger

bettike drukk++++++++++++++++++++++++ nekem is fáj már a cicim :oops: :lol:
Vendég

nekem is fáj a cicim, de nekem premensi az tuti, mivel nem volt keksz pé-kor

Kép
gaby25

bettike nem csak te agyalsz, párom kiszámolta, hogy karácsony és szilveszter között lenne meg a babó :oops:

bár nekem már egész nap mensiszerűen fája ahasam.kellett nekem reklamálni, hogy nincs tünetem. :?
Vendég

kata!!!!!!!!!!!!!!!!

macspacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Boniko! Az azért tudod, hogy nem az a tünet! :wink:
Én szombat óta biztos voltam benne, máig, hogy másnap megjön!

Kép
bettike
Eger

[quote="bettike"]B írta:bettikeoniko! Az azért tudod, hogy nem az a tünet! :wink:
Én szombat óta biztos voltam benne, máig, hogy másnap megjön!
Vendég

Csajok, most úgy elkezdtem én is reménykedni, hogy az "anovus" ciklusomnak mégis lehet baba a vége! Ez a ti hibátok!!! :lol:
Hna, ha addig nem jön meg, akkor egy hét múlva nyomatok egy tesztet, az lenne a 14. dpo, ha minden igaz... :shock:
Szezso, ha ezek után igazad lesz és még babás is maradok, akkor... akkor... akkor... nemtom, de nagyon hálás leszek neked!!! 8) :lol:
Boni, bakker nemá, ne görcsöjjé máááááááááá! Két nap múlva teszt?
Bettike, te meg sztem nyomass egyet holnap! Már tűkön ülök, hogy mi van veled!!! :wink:

Kép
szilcsi

mindenki babásodjon be! :wink:
Vendég

az lenne a csoda, ha én lennék babás keksz nélkül :lol:

Kép
gaby25

itt már történtek csodák gaby :lol:
Vendég

szilcsi szerintem én hétvégén fogok csak tesztelni, ha addig nem jön meg

bettike!
Vendég

HIHI BABAESO LESZ ITT :lol:

szilcsi mi belsoleg hasznaljuk a ferjemmel,undorito egy ize van..fuj.

lanyok tok gaz,semmi kedvem a ...hoz :oops: az este beprobalkozott a ferjem de ugy tettem mintha aludnak.szerintem tudatalatt mar elore felek a meghatarozott idoben torteno sexualis egyutlettol :lol:
elhataroztam hogy nem tartsuk be a doki utasitasit.

Kép
monyo83

monyo ne má ! bár megértelekl,de inkább sírd ki magad, és próbálj elvonatkoztatni az időszerű ...től

((((((((((((((((((((((monyo)))))))))))))))))))))))))
Vendég

boni,nem sierok igazan nincs most miert.

majd akkor csinaljuk amikor kedvunk tartja,a doki meg mondja a magaet.ha akar igy is osszejon ha nem akkor meg hiaba vagyunk pon ejfelkor egyutt.

Kép
monyo83

örülök, hogy nincs most miért sírnod!

és jól teszitek, lazábbak legyetek.pont éjfélkor???ilyeneket tanácsolt az orvosod ?
Vendég

Igen Boni, tessék!

Gaby! Bocsi, gondolom elmentél ebédelni, engem meg riasztott a főnök, még ezt sem tudtam leírni! :oops:

Kép
bettike
Eger

hogy értetted azt bettike, hogy ugye tudod az nem az a tünet :?
Vendég

Sziasztok!

Macspacs?????????????

Boni, ez igen, naggggyon jó görbe!

Bettike, jó az ha fáj a cici!!!

Monyó nagyon drukkolok neked, hogy végre sikerüljön babó!!

Szilcsi, volt pé-d, nem lesz anovus ciklus!

Snufi, de azért ne hajsd magad túl!!

Coca, én nem hiztam ki a ruháim, bár nem is fogytam! :cry:

Hőm, 37,2 volt reggel és olyan mintha lufit hordoznék kővel a méhembe! Nagy koppanás lesz ha megjön az biztos!!!!!

Kép
kata05

kata dehogy jön meg :wink:
Vendég

Boni! Hát úgy értettem, hogy az nem feltétlenül mensis tünet, ha úgy érzed, hogy görcsöl! :wink:

Kata, de jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike ja! hihihi elmentem ebédelni, erre elmúlt a mensiszerű hasfájás.mégilyet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ha kő, akkor biztos koppana, de látom te sem mered magad beleélni .kár, hgy nem vagyunk jósnők :lol: :lol: :lol:

türelemtürelemtürelem
Vendég

Én abszolút nem merem magam beleélni! Már kezdem tervezni, mit fogok csinálni ha megjön, hogy ne legyek annyira elkeserdve! Különben én is padlót tudok ám fogni!!

Kép
kata05

Helló mindenkinek!
Most sikerüléz csak beérnem a munkahelyemre... :twisted: Ma reggel is teszteltem, és határozottabn erősebb lett a csík. :lol: :lol: :lol:
Erre a sz* munkahelyi gépre nem tudom feltenni a tesztet, de este otthon feltöltöm és megmutatom! :lol: :lol: :lol: :lol:
A dokit felhívtam, és nem lesz vérvétel ha egyértelműen pozitív a teszt..... :cry: :cry: :cry: Holnap reggel mégegyszer tesztelnem kell, és du 2 kor konzultáció a dokival a terhes uh időpontjáról. :lol:
Most megyek és elolvasom hogy kivel mi is történt!

Kép
macspacs

Macspacs! juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjj! Hurrrááááááááááá! Kafa!!!!!!!!!!!
Örülök nagyon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata! Nekem végül is annyival könnyeb, hogy ha megjön akkor Clostyira fel!

De egy életem egy halálom most babásodom! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

macspacs látod a sok drukk az erösödéshez nem volt hiába! +++++++++++++hogy minden rendben legyen :lol:

katám mivel együtt haladunk, vagy együtt fogunk padlót, vagy együtt léphetünk át a másik táblába punktum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bettike ámen :lol:
Vendég

kata ezt csak viccnek szántam egyedül is mehetsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni, nem vagyok irigy, DE most nem adom meg a lehetőséget előbb!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettike, ahogy Szilcsi írta a cici kérdésedre a választ az nálam is úgy műkszik kiegészülve azzal hogy futni ne fuss mert az borzalmas legalább is nekem és most még ég is a bimbóm!

Kép
kata05

Monyó,
már megbocsáss de amit írsz kicsit csacsiság... igenis fontos hogy mikor vagytok együtt! És igenis akkor kell mikor a dokibácsi mondja! Én elhiszem hogy nincs mindig kedve az embernek, de le lehet zavarni a kötelező szexet 5 perc alatt, aztán alhatsz, de legalább a biológiai hátteret (és esélyt!) megkapta az a baba. Szerintem ez igazán nem nagy áldozat az ügy oltárán...
Macsi,
Kép
Vendég

kata értem
Vendég

Macsi, hurrá!!! Éljenéljen!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, Boni, akkor ti egyszerre fogtok tesztelni? De izgalmas!

Áfi, nagyon el vagy tűnve mostanában. Sok volt a zh?

Képzeljétek, úgy fúj a szél, hogy kifújta a kanálból a levest (teraszon ebédeltünk). :shock:
Vettünk tegnap lépegető gépet, de csak mert szobabicaj nem volt abból, amit kinéztem. Napi fél óra edzést írtam elő magamnak - egyelőre. :D

Kép
szilcsi

Szilcsi,
ma délelőtt a városban voltunk, a gyereknek szandi kellett, nekem utcai papucs (azt nem kell kötni-csatolni :D ) nagyon csiniket kaptunk, meg bevásároltunk, kiürült a hűtő. Meg petúnia palántákat vettünk, ahhoz kaspókat (már nincs hova tenni, hát fellógatjuk :lol: ) szóval ezért tűnedezek, de olvasok nagyon, és ha valaki kérdez vagy valamiről konkrét a véleményem azt úgyis leírom :wink:
És bár nem írogatom, de természetesen mindösszes drukkjaim a MÉG nem babásaknak! 8)
Kaptam olyan csini napszemüveget is! :) Rögtön Szirmi jutott eszembe aki aznap elhagyta amikor megvette :D Bár nem tudom meglett-e azóta.
Vendég

Szilcsi nem , átadtam katának az elsőbbséget, én korainak tartom a szerdai tesztet, bár akkor már elvileg a 12-14 dpo n lennék. de én várok hétvégéig, ha addig nem jön meg és nem fog akkor pozitívat pisilok :lol:
Vendég

Boni, hogy bírsz odáig várni????????????????????? Türelmes egy lányka vagy! :lol: :shock:

Áfi, vigyázz a szemüvegre! 8) :lol: Úgy irigyellek a kert miatt, bárcsak nekem is lenne... :(

Kép
szilcsi

Boni ezt én is akartam kérdezni, hogy hogy bírod ki????????

Mondjuk én szeretek tesztelni, tudom ez az én h...gem!

Kép
kata05

nagy a kisértés, mert nálam vannak a tesztek :wink: de énmár estem pofira, hogy pozitív után negatívat teszteltem :cry: így inkább várok, még ha bele gebedek is :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

macsi mikor lehet mar gratulalni? :lol: :lol: :lol: :lol:
ez stuper.

kata,a nehez meh nagyon jo tunet,komolyan.

afi.ertem en hogy mit mondasz es egyet is ertek vele,de akkor sem fogom azt ,megcsinalni mint mult honapban.ki kellet hagynunk egy napot es persze nekunk pont akkor volt kedvunk izelni,nem pedig masnap.
most nem igy lesz.eddig is mindig ugy es akkor sikerult ha spontan amikor akartunk akkor izeltunk.

boni a papiromra a doki rairta a datumot es hogy 24:00 korul legyunk egyutt.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Már napok óta csak olvasó üzemmódban működök, örülök ha erre is marad időm.

Macspacs, eddig csendben örültem neked, de most már HATALMAS GRATULA!

Áfi, gratula a vizsgákhoz, nagyon ügyi vagy! És gratula az új babához is a vonalzón :lol: Én is tegnap vettem szandit a leányzónak, kisebb vagyon.

Kata, már csuriban vannak az ujjaim érted :D Nagyon drukkolok!

Bettike, ennek a görbicseknek nagyon jó a vége, drukkolok neked is, hogy most már csak azért se jöjjön meg nagyon sok hónapig :lol:

Snufi, sajnálom, remélem ez a hónap már tényleg a tiéd (is) lesz!

Szilcsi, tuti 2 fázisú a görbéd, remélem te is megcáfolod a doki véleményét :)

Boni, mit dílernek jó példát kell ám mutatni a többieknek! Hajrá 2 csík!

Babaimi, akkor örülök, hogy megjött és kezdődhet az inszem.

Gabi, örülök, hogy rendeződni látszanak a dolgok! Azért csak továbbra is keményen :wink:

Pusszancs mindenkinek, akit kihagytam még nagyobb :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, ari vagy!! Ti hogy vagytok???

Monyó, jó ez az "izélés" kifejezés!! :lol:

Kép
kata05

Köszi Kata jól vagyunk, kistesó nagyon sokat ficánkol, nem bírja elviselni ha leülök egy kicsit. A csavargás már most a vérében van :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?