A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

smile :oops:

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Sziasztok Kismamik!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek! Örülök, hogy meglettek az elveszett báránykáink és minden rendben van!

Szylett üdv a csapatban! Érdekes ez a hangulatingadozás dolog, nekem is van, de engem az jobban aggaszt, hogy én bántom meg a páromat, szegénykémet a hétvégén is sikerült, pedig nem szoktam és nem is állt szándékomban. Meg panaszkodni szokott szegény, hogy én keveset törődöm vele és csak magammal vagyok elfoglalva, úgy látszik rajta is kijön ez a hangulatingadozás dolog!

Italoman mi már megvettük az ágyat meg a babakocsit is hordozóval együtt, valamelyik korábbi oldalon tettem is róla fel képet, ha van kedved nézd meg az 54. oldalon van márc. 27-ei hsz-nél.

Az én pocaklakóm nagyon aktív, szinte egész nap érzem, tök jó érzés, na az már nem annyira amikor a hólyagomon tapos! :D

Nekem már annyi pecsét van a kiskönyvemben, hogy már pótlapot tettem be, mert lassan minden szabad oldal betelik!

Szép napot mindenkinek!

Üdv
Móni

Kép
szamo

Sziasztok!

Az én kiskönyvembe a védőnő és az orvos is mindig nyom pecsétet..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ma egész nap majd leesek a székről. Rettenetes álmosság tört rám.
Ági

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Kedves Kismamik!

Köszönöm a kedves fogadtatást, és a hsz-eket is a depis témához.
Megnyugtattatok, köszönöm! Remélem hamarosan el fog múlni ez a "korszakom"!
A pecsételős témához kapcsolódva: én az I-es klinikára járok, ott a doki egy belső (nem tudom mi a neve) lapot vezet.
A védőnő azt mondta, hogy a kiskönyvemet ő pecsételi, mert a klinikán az a gyakorlat, hogy a doki csak az ő saját lapjukat vezeti.
A babaholmival kapcsolatban kissé én is babonás vagyok, így még semmi nincs, de az utolsó harmadban már biztosan el kell intézni a vásárlást, hiszen nem tartom valószínűnek, hogy az utolsó hónapban a nagy melegben, nagy pocakkal kedvem lesz a bababoltokat járni. De azért egyenlőre még várat magára a vásárlás.

Üdv: Szilvi

Szilvi
Kép
szylett

Sziasztok Kismamik!

Látom többé-kevésbé mindenkinek jól telt a húsvét. Szerencsére nekem is. Anyukámék jöttek hozzánk szombaton, még nem is látott pocakosan. Hétfőn mentek haza, mi pedig mentünk anyósomékhoz a nagy össznépi családi ebédre (14-en voltunk). Utána anyósom eljött velünk haza, mivel a Márknak tegnap még nem volt iskola, úgyhogy itthon volt vele. Jobbnak láttuk, ha eljön velünk, mintha busszal jöttek volna tegnap, ahol gondolom tömegnyomor volt. Még tegnap este is itt aludt, ma reggel ment haza busszal. Szerencsére a Márknak is jól telt az első nap a suliban a nagy szünet után.

A picurim nagyon jól érzi magát, jó nagyokat rúg. Bezzeg mikor odateszem a kezemet a hasamra, vagy meg akarom nézni, hogy mekkorát ugrik a pocakom, akkor alábbhagy a focizással.

Szilvi: üdvözöllek a csapatban, gyere hozzánk gyakran.

Kép
Kép
márkanyuka

Küldök nektek pocis képet, bocsi, hogy fejnélküli :oops: Kép Kép , de egyedül csináltam

Kép
mona76

Szilvi!
Nekem inkább szörnyű napjaim vannak, amikor semmi nem sikerül... persze ettől rosszkedvű leszek és morcos, úgyhogy ugyanoda lyukadok ki, ahová te.
Ma is ilyen napom van, remélem hamarosan véget ér...
A csúcs az volt, amikor a pékségnél fokhagymás csigát kértem fahéjas helyett. No comment :)

Kép
Kép
pfranciska

Mona!
Nagyon aranyos a pocakod! :D

Kép
Kép
pfranciska

Mona!
Nagyon szép a pocid, de olyan nekem is van ilyen szép felsőm viszont nincsen sajnos :lol: Tényleg csini!
Kórházválasztás egy verziója:Ma voltam a dokimnál, és felvetettem neki, hogy mizu ezzel a kórházválasztósdival, aszonta, ha a Női II-ben akarok szülni akkor ki kell töltetnem egy formanyomtatványt, és egy beutalót amit adott a körzeti orvosommal. A lényeget leírom belőle, de lehet, hogy be is szkennelem majd, ha valakit érdekel. Tehát

"Blalabla.. A klinika szabad kapacitása lehtővé teszi a páciens ellátását. Annak érdekében, hogy az ellátás 100%-ban OEP által finanszírozott legyen, kérem Önt lássa el a a pácienst az Intézetünkbe szóló mellékelt beutalóval, mely tartalmazza az Ön pecsétszámát, 9 jegyű ÁNTSZ azonosítójátés a 8 jegyű naplószámot."

Ez csak arra vonatkozik, hogy a Női II-ben szülök, ha a dokimnál akarok és a kórház főmuftija indokoltnak tartja szakmai szempontból,
elvileg elrendelheti, hogy ő vezesse le a szülést, de ezeken a kiskapukon még dolgoznak augusztusig.
Ha nem indokolt a dolog akkkor csengetni kell a szülés 30%-t egy sima komplikáció mentes szülésért az államtól 87000 ft-ot kapnak(ez nekünk akkor kb.25000-et jelent+hálapénz) ha komlikáció merül fel, pl. császár és egyéb cifraságok akkor többe kerül, de nekünk legfeljebb 100 amit a kórháznak ki kell fizetnünk. Ezen akadt ki a dokim hogy az eltérő összegeket, hogyan indokolják majd hogy ő 2ml-re több fájdalomcsillapítót kapott, az +5000ft???és ki dönti el hogy mennyi az annyi? :?:
Ja és ez az egész kórházanként is eltérő lehet.
Puszi
Zeze

Kép
Kép
zeze

Szylett
Hangulatváltozás előfordul....

Császár... egy nagy hasi műtét... minden veszélyével... akkor van létjogosultsága, ha akár a baba, akár a mama egészsége veszélyeztetve van a természetes szülés folyamán...

Simán szültem a lányomat... az volt, hogy a legkisebb bibinél császár lesz... de nem volt rá szükség...
Most is így tervezzük... pedig már nem fiatal vagyok és ugye, nekünk nem egyszerűen zajlott a baba-projekt...

Vásárlás... Saskia kapott ágyat... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zeze: Ez érdekes! Reménykedem benne, hogy mire szülünk, addigra letisztázódnak a dolgok! Egyébként azt mondják, hogy júliusban még fognak változtatni a szülésekkel kapcsolatban. Ugye onnantól lesz fizetős a dokiválasztás!

Azt hiszem estére megint kidőlök, alig aludtam valamit az éjjel!:(

Judit

mamiblue

Szilvi, örülök hogy itt vagy velünk :wink:
Én is mindenen elsírom magam mostanság :cry: , remélem ez változni fog :roll: Nagyon gyenge lettem, pedig a terhesség elején nem voltam ilyen, mert emlékszem mikor apu beteg volt, az egész családot én vigasztaltam, én tudtam magam legjobban tartani.
Bár én kislányként is könnyen elsírtam magam :cry:
Na de majd megemberelem magam, még szerencse, hogy nem mindennapos dolog :D
Csajok vettem egy gatyót, nagyon tetszik, a pocakomra jó lesz késöbb is, /mert van benne olyan betét mint amilyet a Kriszti is tesz a nacikba/, de a csípőmre éppen jó, szerintetek még szélesedni fogok? Már szélesedtem a csípőnél 5cm-t. Nemtudom, hogy kicseréljem nagyobbra, vagy jó lesz. Ahhoz meg nagyon drága volt, hogy csak 1*-2* legyen rajtam, de legalább amig nem jön be a kánikúla tudjam hordani.
Képzeljétek ma reggel kegyetlen fejfájással ébredtem, ittam egy kis tejeskávét, és már jobban érzem magam, biztosan a vérnyomásom a béka feneke alatt /amúgy sem ment még soha életemben 100fölé/ :(
Csajok a magándoki ad beútalót laborba? Azt mondta a védőnő, hogy nem baj ha nem, mert akkor ő szerez nekem, de azért a dokitól jobb lenne /bár nemtudom mi lenne a különbség/ :roll:
Hűű, ma nagyon pörgök, szóf.....m van :oops:
Mindenkinek kellemes napot :wink: Kép

Kép
mona76

Sziasztok Kismamik!!

Szylett, üdv köztünk.. :lol:

Zeze, én is a II. Nőin fogok szülni és ugyanezt mondta nekem is a dokim múlt héten, hogy fog majd adni nekem 2 papírt az egyiken a klinika kéri fel a körzeti orvosomat, hogy nyugodtan utaljon engem a klinikára, a másikon pedig a körzeti orvos kéri fel a klinikát, hogy fogadjanak engem. Sajnos akkor még nem voltak nála a papírok, úgyhogy csak 3 hét múlva kapom meg, de ezzel még egyáltalán nem vagyunk késésben. Úgyhogy talán a hely már megvan hogy hol fogok szülni :lol: :lol:

Egyébként én nem tudom ti hogy vagytok vele lányok, de én most valahogy egyáltalán nem érzem úgy, hogy annyira ragaszkodnék ahhoz az orvoshoz akihez járok, hogy csak nála akarnék szülni, és nem azért mert nem szimpatikus, vagy nem bízok benne. Persze én még nem szültem, nem tudom mi vár majd rám, lehet, hogy augusztusban majd másképp gondolom, de most úgy vagyok vele, hogy annyira problémamentes a terhességem, hogy nem érzem, hogy ez a doki bármivel is többet tudna rólam, mint akihez esetleg majd beesek és elmondok neki mindent, odaadok minden papírt.... Az persze biztos más lenne, ha gondok, nehézségek lennének, de lekopogom, hogy eddig minden álomszerű... :lol: :lol:

A legutóbbi alkalommal is mondta a doki, hogy meséljek mi újság és egyszerűen azon kívül, hogy nagyon jól érzem magam nem tudtam neki mit mondani... :oops: :oops:
Én lányok ezeket a nagy hormon változásokat se érzem amiről írtok, persze néha-néha van egy kis megbántódás, durci, de nem apró-cseprő dolgokon és nem gyakrabban, mint korábban....A múltkor már azon viccelődtünk a párommal, hogy találjak már ki valamit amit ráfoghatnék a hormonokra.... :oops: (remélem ezzel nem bántok meg senkit, aki szenved ezektől a változásoktól, tényleg ne értsétek félre..)

A kiskönyvembe egyébként nekem is pecsétel mind az orvos, mind a védőnő...

Bogesz, tényleg nagyon szép a kutyusod.. :D

Jaj és képzeljétek pénteken voltam úszni egy kicsit, a szabadtéri medence volt csak nyitva, de annyira jó volt a napsütésben úszkálni, remélem a babó is élvezte, mert akkor nem nagyon mocorgott....

Sziasztok és most már tényleg itt a tavasz... :lol:

Kari

Kép
kkarol

Sziasztok! Régen jártam felétek, csak hát mostanában nemigen vágytam semmire.... főként nem társaságra... mit szépítsem, én sem voltam valami rózsás társaság..... Én is a hormonokra fogom, no meg a "kedves" férjemre.... úgy megbántott, hogy már három napja nem térek magamhoz. Azóta egy falat sem ment le a torkomon, tegnap még a víz is kijött belőlem.... valószínű az idegességtől.... ma már az benn maradt, de enni még nem volt kedvem. De legalább fogytam két kilót! :) Van miből.... sajnos.....
Látom a társaság szépen együtt van, köszöntöm az újakat!
Remélem nektek jobb a kedvetek! Ha rendeződni látszik a lelkem nyomora, jelentkezem.... lehet, hogy előbb is.... de még úgy érzem kell némi idő...

Addig is puszi lányok! Csak gondoltam... hallatom a hangom egy kicsit.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mandala, nemtudom mi lett a férfiakkal, hogy kitavaszodott, de másik topicban is olvastam, hogy nagyon sok a párkapcsolati próbléma, és a férfiak miatt :cry:
Engem is kedden nagyon megbántott a párom, de én sajnos nagyon konok vagyok, és tegnap ő jött bocsánatot kérni :)
Persze telefonba, mert szemtől-szembe, neki úgy nem menne :roll:
Remélem gyorsan rendbe jön nálatok is minden, és újra a régi leszel :wink:

Kép
mona76

karol, és ha szülésnél lenne valami bibi, nem akarnád, hogy az a doki legyen ott veled akihez kilenc hónapig jártál? :roll:
Persze ezt nem mindenki teheti meg, de még azért is idegeskedj a fájdalmak között, hogy olyan orvos van veled, akit soha nem láttál :roll: ?

nyuszifül mi van veled?

Kép
mona76

Sziasztok!

Csak beugrottam pár percre, nehogy azt higgyétek, hogy csak úgy eltüntem. Sajnos visszaolvasni megint csak felültesen volt időm. A kórházválasztással kapcsolatban: Én most jelentkeztem be állandó lakcímre Debrecenbe. ( Ideiglenesem nincs, de továbbra is itt élek Bp-en) Ja, az I-es Klinikán szeretnék szülni, persze én nem oda tartoznék ha lenne ideiglenes címem akkor sem, hanem Kistarcsához. Megjegyzem a háziorvosom is itt van, mármint Kistarcsán. Ha csak állandó lakcímem lesz, ( Debrecen) akkor ha rámjön a szülés odáig küldenek???

A másik dilemmám, hogy félek, hogy a dokim pont augusztusban megy szabira. ( Emlékezetm szerint akkor szokott) Még nem kérdeztem erről, eddig elfelejtettem. De mi van, ha tényleg akkor megy??? Most válasszak másik dokit? Na, és ha az is pont akkor megy szabira amikor szülök?? Amúgy a mostani dokimban maximálisan megbízom, csak miatta választottam a Kilinikát.
Köszi előre is a jó tanácsokat!

Sajnálom, hogy gondok vannak a férjecskékkel... Nem akarok dicsekedni, de az enyém egy angyal! Nyugi lányok, szerintem náluk is működnek a hormonok, úgyhogy mensokára ők is " jobban" lesznek! :D

Sok szeretettel üdvözlök mindenkit! mirr-múr

Kép
mirr-múr

Sziasztok

Végre itt.Kicsit már elvonási tünetem volt mostanság.Sajnos rossz volt a gépünk valami vírust kapott ami mindent hazavágott :cry:
Mi jól vagyunk .....igyekszem behozni a lemaradásomat. :wink:
jucu

Kép

Kép
jucu

Szia Jucu!
Gondoltam rád, reméltem nincs gond veletek :)
Kkarol: Szupi, hogy te is ott szülsz, én kitöltettem a háziorvossal a papírt, úgyhogy megnyugodott a lelkem, mindenképpen ott szülök, hogy ki lesz az orvos az nem lényeges nekem sem, a kórház biztonságos, és a csecsemő intenzív is. Ne legyen szüksége senkinek természetesen erre.
Örülök, hogy könnyen viseled a terhességed, a védőnő azt mondta, most kell örülni a középidő a legjobb időszak, hát azért sokan vannak, akik vitába szállnának ezzel, habár most én is jól vagyok.
A dokibácsitól kaptam kúpot, meglett az eredménye a fürdőzésemnek, nagyon bőséges folyás.
Mandala: nagyon sajnálom hogy kiakasztott a párod, ezek a pasik néha nagyon gorombák és igazságtalanok tudnak lenni, ápold a lelked, és próbálj meg egy kevés táplálékot venni magadhoz, ami jól is esik,gyere mert hiányoznak a tanácsaid nagyon.
Ma este visszakapom végre a gyermekemet a mamától és megígérem nem fogok ilyen sokat írni. :oops:

Nyuszifül jól vagy???
Zeze

Kép
Kép
zeze

Mirr-múr
Debrecen jó hely... :lol:

Szülésnél szerintem fontosabb egy jó szülésznő, mint az orvos... ők inkább az nayuka mellett vannak... egy normál szülésnél az orvosnak sok szerepe nincs... és miért ne sima szülésünk lenne?
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyok a cukor vizsgálaton!most fel vagyok dobodva a megkönnyebüléstől!:) Kb 3 órát aludtam az éjjel. :(
Én a dél-pestiben fogok szülni bár normális wc-t még nem sikerült találnom (talán most, egy másik kismama ajánlott egy tuti helyet :) ) De olyan rendesek és ügyesek és gyorsak a laborban az uh-on sem kell 5 percnél többet várni. Májusban vagy júniusban megyek szülőszoba látogatásra, azt mondják az is jó, hát majd meglátjuk!

Karol: Bocs, aki már olvasta...Én úgy jártam, hogy karácsonykor elutazott a dokim sopronba...jó messzire. 27-én hajnalban indult meg a szülés, az ügyeletes kijelentette, hogy ő nem vállalja, mert túl nagy a baba meg nagyon fent van, és szerinte császárra lenne szükség. De a dokim felhívta azt a dokit aki éppen jött az ügyeletbe és nála szültem meg Tamarát, kb 2 órán belül, simán. pedig tényleg nagy volt, de mikor megindult, akkor semmi nem állította meg! Szerintem jó, ha olyannál szülsz akit ismersz, de arra is fel kell készülni, hogy nem tudsz nála szülni! Nekem a szülésznők nem jöttek be annyira. Főleg mikor minden előzetes jelzés nélkül elkezdett tágítani, ami baromira fáj. És mikor rákérdeztem, hogy miért fáj ennyire, akkor sem válaszolt! mostmár tudom, hogy kézzel tágítottak, ami lerövidití a vajúdást, de nem igazán értettem miért nem lehetett ez előre mondani...
mirr-múr: Múltkor írtam, hogy én rákérdeztem a dokimnál, hogy megy-e augusztusban nyaralni. Roppant kínos volt, de azt mondta, hogy még nem tudja, valószínű nem akkor megy, mert nyáron születik az unokája. Igazából tényleg van aki 3-4 hétre is elmegy, ez szerintem azért rossz, mert szülés elött van egy csomó fontos vizsgálat, méhlepény keringése pld. ..., meg ugye ha késik a baba, akkor jó, ha olyan dönt a megindításról, aki ismer téged. De addig még van pár hónapunk!
Kicsit hosszú lettem,bocs!
Egyre biztosabb, hogy fiúcska lakik a pocimban, ma is úgy látta a doki bácsi!

Szép napot!
Judit

mamiblue

Sziasztok Lányok!

Hááát ezzel az orvosos kérdéssel még mindig hezitálok... Azért mert havonta egyszer találkozok a dokival és max 10 percet vagyok nála én nem érzem azt hogy ő ismerne, meg azt se hogy én ismerném őt. Tudom a végén már gyakrabban kell dokihoz menni és biztos ahogy közeledik majd a szülés "komolyabban is elbeszélgetünk" nem csak a leleteket nézi meg és mondja hogy minden rendben, mire, hova menjek legközelebb...és az is lehet hogy ha más nem is de az ismerős arca megnyugtat majd, de most én is annak örülök a leginkább, hogy tudok a klinikán szülni... :lol: :lol:
az is lehet hogy ez még csak a tapasztalatlanságom a szülések terén és a következőnél már én is ragaszkodni fogok a dokihoz, hát majd meglátjuk....
zeze, te tudsz valamit a klinikán a szülésfelkészítő tanfolyamról? úgy hallottam, hogy áprilisban indul. Tervezed, hogy elmész egy-kettőre?
most rohannom kell egy találkozóra, de majd még jövök...

Sziasztok,
Kari

Kép
kkarol

Sziaztok!

Na, azt gondolom elég a nyafogásból.... kezdek visszatérni az élők közé.... zombiként elég rossz ám....
szóval: a párommal tisztáztuk a dolgokat. Úgy néz ki, hogy az a bizonyos zöld szemű kerülgetett egy kicsit..... tegnap este tudtunk beszélni tompított hangvételben a dologról. Azt hiszem be kell látnom, hogy egy félreértés volt. Ettől függetlenül azért megkértem az én tisztelve szeretett "uramat", hogy a jövőben bizonyos általam elfogadottnak ítélt normákat méltóztasson betartani... történetesen ne ebédelgessen huszonéves, szingli (és magunk között szólva: feszes seggű és mellű....) p....kal egy lassan négy gyermekes családapa, még ha annyira ártatlannak tűnik is a dolog, ez engem mélyen lesúlyt és megaláz! Még ha CSAK (ez mélyen kihangsúlyozva!) kolléga is az illető hölgy, és állítólag az én édes kicsi páromat nem érdekli mint nő..... nos én azt mondom AKKOR SEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
huh! Azt hiszem túl vagyok a nehezén.... nem igen hiszem azonban, hogy a férjem felfogta mi is ezzel az én bajom.... ő ugyanis úgy érzi, abban semmi nincs, hogy leülnek, megebédelnek, aztán megy mindenki a maga dolgára... hát, nem tudom... lehet, hogy tényleg nincs....
Aranyos az egyik barátnőm apukája. Ő azt mondta, a lányának amikor hasonló problémáról beszélgettek: Édes kicsi lányom, amíg csak esznek és nem dugnak, addig nagy baj nincs! Csak hát a pasikhoz a gyomrukon keresztül vezet az út.... és igen: forró vacsival és még forróbb paplannal vártam az én drágámat tegnap.... félretettem a sértettségem és úgy döntöttem: hát na nem, majd a feszes seggű cicababa kápráztatja el! A fenét! Úgyhogy ketté állt még a füle is attól amit kapott..... egy időre rendben vannak a hormonjai....
Na, lányok asszem Mandala alakul.... kezd a régi lenni.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mandala örülök neki, hogy helyre kerültek a dolgok, persze 100%-ig igazad van :wink:
nyuszifül, mirosz, mi van veletek? :roll:
Remélem mindenki jól van, és élvezi a 25fokot :wink:
Én tegnap egésznap kint voltam, persze trikóban, és annyira leégtem, hogy ordítani tudnék ha valami a vállamhoz ér. :cry:
Szóval vigyázzatok, mert ez a tavaszi nap is már nagyon éget :D
Kép

Kép
mona76

csajok, nektke is zsokott fájdogálni a pocakotok? olyan kicsithúzós szerűen? nekem eddig semmi bajom nem volt, de pár napja olyan furi. lehet azért, mert nő?? néha keményeek is, de csak 1-1 percre. az normális. meg a petefészkembe is belenyilal néha. hm. remélem nincs semmi baj....
dimet

Sziasztok!
Mona!
Nem tűntem el, minden nap olvastam a fórumot, de csak este és akkor már sose volt energiám írni.
Nappal természetesen élvezem a nyári időt kint a kertben, kertészkedek, nézem ahogy rugdalózik babóka és csomót énekelek neki, na persze ezt inkább a négy fal közt teszem, de ő nagyon szereti, mert rögtön elkezd mozgolódni.

A borusabb napjaimon meg félek a szüléstől és aggódok, hogy minden rendben legyen babókával.

Mandala!
Örülök, hogy sikerült túllenned az ügyön. Abszolut megértelek, mert az ilyen dolgot még a nem ilyen hormontúltengéses időszakban is nehezen viselném. De hát ezek a férfiak nagyon naívak... Bízz a férjedben és élvezd ezt a szupi időt!

Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Kép
mirosz

Szivacstok!

Újra itt, kicsit lemaradtam, de bepótoltam :)
Napok óta kinnt vagyok a levegőn, bár ugyan a városban, de nagyon jólesik mászkálni, nézelődni! Tegnap már szandiban róttam az aszfaltot és folyt rólam a víz, nem tudom mi lesz amikor 30-35 fokok lesznek!?

Mandala, teljesen megértelek, jogos a sértettséged! Főleg most, amikor az ember amúgy sem érzi magát valami sexinek.....
Sajnos nálunk ilyan helyzet minden hónapban előfordul, mert a páromra tapadnak a strapakancák, a kis bringák, minden korosztályból.... :? és ilyankor az a legszomorúbb, hogy tesznek rá, mondhatni leszarják, hogy én vagyok mellette, én vagyok a párja! Undorító! Szerencsére eddig csak egy esetben nem tudott lekezelni egy nőt, amit én megtettem helyette! :twisted: Abba sem volt köszönet .....

Dimet, nekem pont az éjjel fájt nagyon, szúrt a bal oldalam és begörcsölt a lábam is. Megijedtem, hogy valami baj van, mert egész éjjel mocorgott a kis Pocakpöckölő! Legalább 4-szer felkeltem rá az éjjel, nem tudom mi lehetett????? Este gyümölcsöt (eper, grapefruit, kiwi, banán, sárgadinnye) ettem összevagdosva. Lehet, hogy ez nem tetszett neki?? Ma viszont még hozzám se szólt :shock: , gondolom kipiheni az éjszakát!

Fagyiiii, fagyiiii, most éppen megkívántam, de csak 10 től nyit a cuki :?

Szép napot Csajok!

Kép
h.bogesz

csajok, kezdek kívánós lenni....eddig nem voltam az :?
anyósommal beszéltem (szülésznő volt most tantja, ezt is , azt is, de képben van....), kérdeztem tőle a fájást. ő is azt,mondta, hogy amíg nincs sokáig tartó keményedés, nincs baj. és a méh is feszül, meg nő is, meg ilyenek, szóval ezek fennálhatnak.

hm. kéne vacsizni..... :roll:
férjem kanbuliba :) tuti éjszaka hívni fog :lol: ilyenkor jókat beszélgetünk, amire aztán ő nem emlékszik. no, de néha kell neki egy kis szabadság :lol:
dimet

na, ma addig gondolkoztam, hogy vajon amit érzek normális-e, hogy beugrottam a kórházba. vki doki nézzen rám, belém
mert az egy dolog,hogy keményedtem, vagyis csak néha, de olyan furi érzésem is volt. na, mindegy. de semmi baj. uh. és annyira kedvesek mindig a kórházban, hogy ledöbbent fejjel jövök ki...amíg vártam a dokira, egy szülésznő megnézte a szívhangot. dobogott ezerrel.
de semmi baj. és a doki is elmondott tök kedvesen, figyelmesen mindent. mondjuk ezeket anyósom is elmondta, de vele nem akartam megvizsgáltatni magam

ma mindneki eltünt???? :lol:
remélem mindnekivel minden okés!!!!!!!
dimet

Sziasztok!

Én is jó régen voltam, de mióta kitört a "nyár" alig vagyunk itthon. Mire elolvasom a termést már vagy olyan fáradt vagyok, hogy nincs erőm írni, vagy mehetek tovább.
Ha a kislánykám ilyen iramot fog nekem diktálni a nyár folyamán nem lesznek gondjaim a kilókkal.

Nekem szerintem nem lesz választott orvosom amennyiben így maradnak a dolgok, hogy a kórháznak még + fizetni kell. Meg ha belegondolunk az éppen ügyeletes dokinak is vannak páciensei akik hozzá járnak, megbíznak benne. Persze ízlések és pofonok. Van akinek bejön egy doki van akinek nem.

Mandala, örülök, hogy visszatértél és már jobb a kedved. Én kb. fél órája akadtam ki nagyon, mert a múlt héten szinte nem is láttuk apánkat, hétvégén megkérdeztem tőle, hogy akkor ezeket a túlórákat mikor csúsztatja le és mondta, hogy majd csak csütörtökön megy dolgozni. Örültem, mint majom a farkának, ma reggel bevitte a céges kocsit, az előbb hívom, hogy akkor hazahozzák, vagy menjek érte és erre közli, hogy ő dolgozik, csak viccelt, hogy itthon lesz. :evil: Most hogy leírtam megint nem tudom, hogy bőgjek, vagy a falhoz csapjak valamit. Egyenlőre bőgök. :cry: :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok Lányok!

Én is jó régen írtam már. Gőzerővel készülök a vizsgaidőszakra, ráadásul egy házidolgozatot is be kellett adnom, no de
túl vagyok rajta, és az a lényeg....
No és persze élvezem a jó időt, amint lehet, megyek ki a szabadba, de legalább az erkélyre egy kicsit napozni.

robcsi: a múlt héten volt nálam a védőnő, és tőle hallottam én is a hírt, hogy elképzelhető, hogy júniustól a választott orvosért külön fizetni kell a kórháznak. nekem is ugyanaz jutott eszembe amit te írtál, hogy akkor én majd szülök az ügyeletes orvosnál. Tudom, ezer az ellenvélemény, de én akkor is kitartok a saját véleményem mellet, hogy nem feltétlenül azon múlik a szülés milyensége, hogy a válsztott orvosod van jelen, vagy az ügyeletes orvos.
Én eleve nem vagyok parázós, nekem nem kell, hogy simogassanak, vigasztaljanak, stb.. Ami nagyon fontos, hogy a szülésznő jó fej legyen, bár ha egyébként is jól haladnak a dolgok,( és ezen mi magunk sokat segíthetünk) még az sem biztos, hogy a szülésznő olyannyira befolyásolja a dolgokat.

Ami a lényeg, hogy mennek a hetek őrülten, én is épp beléptem a 24. hétbe. Mehetek a vércukor vizsgálatra. Éljen :(

Mindenkinek szép napot, hetet kívánok, és hasonlóan jó időt, mint a múlthéten volt.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Szia Bee73!

Ezen a topiknban még új vagyok.Én a 2,Babaproject 2007 szoktam írni.
Azt halottam a másik topikban fix.b-től hogy ti is a harmadik babát lánynak terveztétek. Hogy csináltátok mert van már két fiam és nagyon szeretnénk egy csajszit is a családba?????
Mielőbbi válaszod várom!Lehet privibe is bukri0426@freemail.hu
Most a holdállás alapján áprili 21.-től próbálkozunk mert akkor van a hold lányos állásba. Segíts!!!
Köszönöm Márti!
márti80

Sziasztok kedves Kismamák!

Annyi időm van csak hogy beköszönök, hoyg minden rendben van velünk. A kis albérlőm nagyon izgága, rángattom magammal minden vizsgámra és segít is rendesen. 1 hónap múlva államvizsgám lesz, szorítsatok nekem, hogy lelkileg kibírjam ezt a pár hetet.
Kicsit visszaolvastam és láttom hogy mindenkivel minden rendben van.
Rohanok vissza a könyvekhez.

Puszi

Szilvi

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Én is nagyon ritkán vagyok, hogy kijött a jóidő, télen kimenni sincs kedvem, nyáron pedig a benti munkákat hanyagolom :oops:

Robcsi, ez a helyzet nálam is 1-2 hete kialakúlt, hogy állandóan egyedül vagyok, reggel elmegy a párom, és csak késő este jön haza. Hétvégén ritkán megyünk valahová, mert akkor meg már nincs kedve autóba ülni. :?
Persze az eszemmel tudom, hogy nagyon kell hajtania, hogy nyáron költözhessünk, /lehetőleg a szülés elött/ és hogy miattunk csinálja. :roll:
Csak mindig lesz valami célunk, amit szeretnénk elérni, megcsináltatni, megvenni, és akkor majd ha már a baba meglesz, akkor is igy akarja csinálni? Persze, ő azt mondja nem, és hogy ez az állapot megváltozik augusztustól :) hááát, nemtudom :roll:
Majd kialakúl, remélem jóirányban :wink:
Mindenkinek szép napot!

Kép
mona76

Sziasztok Lányok!

Látom mindenkinek meg van a maga kisebb-nagyobb baja...Fel a fejjel! Egyszer minden rossz véget ér! Azért örülök, hogy minden kismama és a babócák is jól vannak!
Vigyázzatok magatokra!

mirr-múr

Kép
mirr-múr

Lányok!
Nem akartam lavinát indítani! Nehogy mindenkinek előjöjjön valami apa-para jelensége!!!!! :)
A pasik kicsit félre vannak programozva, de azért teremtett minket melléjük a Jóisten, hogy ezeket a hibáikat korrigáljuk! Hát, rám nem lesz panasz! Korrigálok időközönként Neki olyat, hogy belezöldül!
Mirosz: :)
Bogesz: ez nagyon tetszett, megnevettettél..... köszönöm! A párom kimagyarázta a dolgot. Hát, elég hihetőnek tűnt....pedig már rá akartam moccanni a csajra, hogy eligazítom a fürtjeit..... Ma megyek be a céghez, ha látom a bigét, bemutatkozom neki, hogy én vagyok én...... :twisted:
Dimet: használd ki az alkohol előnyös hatásait a beszélgetésnél... szemtelenül őszinték bírnak olyankor lenni...... és a legszebb, hogy tényleg nem emlékeznek rá később..... az enyém sajnos még sört sem iszik soha, csak kólát...... így ez nálam nem működik.... :(
Robcsi: szívem szerint azt mondanám (én aki 3 napig ugyanezt tettem....), hogy kár a könnyekért.... de tudom, hogy fáj a szíved! Mondd meg neki, hogy ne vicceljen ezzel, mert Neked jólesne, ha több időt lehetnétek együtt, és nagyon vágytál arra, hogy itthon legyen. Úgyhogy kapja össze magát.... jön egy vacsorával! :)
Mona: ismerős a helyzet.... ráadásul cégváltáson gondolkodik az enyém.... most ment át másik projekthez és utálja, szóval eddig azért nem láttam, mert 2 hónapig bedolgozta magát, ezek után meg azért nem fogom, mert új helyre megy dolgozni és bizonyítani kell...... átérzem a gondod, de hidd el, a kis jövevény otthon tartja majd! Annyira szép dolog egy kisbaba, hidd el, augusztusbtól minden időt Veletek akar majd tölteni.... addig viszont tényleg húzni kell..... sajnos, ezt meg kell értenünk.... én is szívesen mennék színházba (uram ég, mikor is voltam utoljára....???) meg vacsizni kettesben..... dehát a házat kell csinálni, hogy a gyerekeknek midnen meg legyen augusztusig.... Úgyhogy én most kb másfél évre ismét lemondhatok a kultúráról..... :( :)
Sziszike: szorítunk, légy ügyes!
mirr-múrr: puszika!

Lányok: szorítsatok nekem, ma megyek a praxisba uh-ra. A dokim kért időpontot, mert szerinte tapintásra 3 hét lemaradásban van a baba és nem érzem mozogni..... Azt mondta sos uh, és azonnal hívjam az eredménnyel. Nem gáz, nagyon, ugye?!! Hát belém tette az ideget tegnap, annyi szent! Én, aki elhatároztam, hogy a negyedikkel már nem hagyom magam.... ezt csinálták velem eddig mindnél.... és nem lett semmi gond.... amikor meg lett, nos akkor meg lesz...ták az alapos vizsgálatokat..... kezdődik a para.....
De belül azt érzem, hogy a gyerkőc jókat kuncog a doki és az én aggodalmamon! Úgy döntöttem pozitív leszek! Ja, hogy mondjak jót is: lecseréltem a dokimat és a mostani támogat (tudjátok a csasziban), legalábbis ígéretet tett arra, hogy megoldja.... Így legalább az elkötés ingyé van..... az sem kevés! Óh Istenem! Csak jussunk el a kiírt időpontig egészségben!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mandala, nyugi!!! nekem is volt múlt héten 2-3 olyan nap,amikor nem nagyon akart mocorogni. el is kezdtem parázni. aztán meg a hasam is fájt. de aztán elmúlt pár nap alatt minden és most akkorákat rúg,mint a fene :)
persze pimasz. mert mikor odateszem a kezem, vagy férjemet odaugrasztom abbahagyja :) de már lehet látni kívülről is, így végre férjem is átélheti.
dimet

a parxisban mennyibe kerül az UH??
dimet

Jó reggelt, üdv mindenkinek!
Már jó régen nem írtam, de olvasgattam a hozzászólásokat.
Hála Istennek jól vagyunk Kismucival, egyre többet érzem, hogy mozog és már csak kismamanacikat tudok hordani :) Főleg este, amikor lefekszünk, akkor érzem erőteljesen a mocorgást. Múltkor Apa is rátette a kezét a hasamra és kettő olyat rúgott, hogy Apa szinte el se hitte :lol:

Nálatok az allergia kezd előjönni? Én nem tudom eldönteni, hogy megfáztam, vagy allergiás vagyok....
Ági

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok

Hú nagyon szégyellem magam ,de itt a jóidő és én szinte semmit nem tartózkodom itthon.Főleg nem a gép előtt.
Örülök ,hogy mindenkivel minden rendben van.

Mandala
[quote]K írta:orrigálok időközönként Neki olyat, hogy belezöldül!

ez nagyon tetszett :lol:
Biztosan minden rendben lesz ,ne aggódj.Igazad van pozitívan állj hozzá.
Orvosváltás?Miért is?
Feltétlen jelentkezz ha megjöttél a vizsgálatról!

Sziszike neked is megy a drukk az államvizsgához majd!

Nálunk úgy néz ki nem olyan aggasztó mégsem ez a lepkehimlő dolog,csak a para volt nagyobb.Még ilet életembe nem hallottam erről.De neten is megtaláltam. :cry:

Babakocsi nézegetés előtt állunk,de nagyon nehéz dönteni.
A nagy batár kocsiktól félek ,mint Bergon,Toma,stb viszont a kisebbek meg nem tudom elég kényelmesek e.
Cam Apollo Travel System meg a graco amit eddig elég könnyűnek találtam ,de a favoritom a Roan Jolly Joker és a Wampool Rider.

Lassan nekem is kéne dokit váltanom ,de nem vitt rá a lélek még eddig.Pedig így 24 héten már illene megkeresnem az utánpótlást.

KÉpzeljétek 23-i hétre egyeztettük a festőt már kb. 2 hónapja erre tegnap felhívja a párom ,hogy színmintát kérjen és közli ,hogy később jönnek majd egy héttel mert közbejött egy meló.Hát hagy ne mondjam kiborultam mint a bili.Mondom apusnak még jó hogy fewlhívtad mert képes lett volna vasárnap este szólni ,mikorra mi már összepakoljuk a lskáat ,hogy nem jönnek.
Szóval nekünk sem sikerál minden.
És nálunk is volt egy kis beszélgetés kb.2 hete,nem is tudom....nehéz ez a házasság ,de valahogy meg kell oldani mindent.Szóval volt sírás rívás nagy lelkifröccs,mindketten elmondtuk mi az ami megváltozott és más lett,amin kéne javítani.Egynek viszont örülök,ismét nem a paplan alá söpörtük a gondot hanem leültünk beszélni róla.

Na puszi lányok ,lassan indulok radiátort nézni meg boltba.További szép napot mindenkinek.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Szivacstok!

Mandala, drukkolok a vizsgálathoz, biztosan minden rendben lesz, csak pozitívan állj hozzá!!! Már érzi a babó ha szorongsz...

Mi a jövő héten megyünk 4D-s UH-ra és persze már most izgulok, hogy minden rendben legyen!!!!

Ági, én is így vagyok vele, nem tudom, hogy megfáztam, vagy allergiás vagyok! Tegnap elkezdett folyni az orrom, pont a kismama torna után és azóta fújom. Apropo, te voltál tegnap tornázni?? Szegény babó, éjjel minden egyes orrfújásomra felébredt, gondolom milyen szörnyű hangja lehet...

Jucu, megértem az elkeseredésedet! ÚÚÚÚtálom a munkásembereket!!! Olyan linkek mint a véreshurka :x Mi év elején voltunk benne ilyen dologban és a hajam égnek állt! Ráadásul koszosak, bunkók, cigiznek mint a gyárkényény a saját lakásodban..... pfujjj! Én már a második napon összevesztem velük, kiosztottam őket! Aztán persze megkaptam a páromtól, hogy nem tudok viselkedni :(

Sziszike, szorítunk, kemény dolgon mész keresztül, de tuti sikerülni fog! Nem olyan vorzasztó, meg biztosan kedvesebben állnak majd hozzád, nem fognak szadizni!

Na, ha egy kicsit jobban kisüt a nap, kiteszem a pocimat barnulni, mert már nagyon fehér :oops:

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Képzeljétek most jöttem a védőnőtől, és hallgattunk magzati szívhangot :D
Olyan mintha a víz alatt hangosan búgyborékolnál, de közben a háttérben hallod a kis szívdobogását :D
Ti már biztosan ismeritek ezt, de nekem nagyon nagy élmény volt :D .
Először nem hallott semmit, és tök nyugodtan mondta, hogy hát ez a készülék elromlott, én meg, majdnem frászt kaptam :roll:
Aztán mikor megmérte a súlyomat, és 3kg-al többet mondott mint amennyit én mértem itthon, hát az is mellbevágott kicsit. :roll:
Talált fehérjét a vízeletemben, azt mondta ez még talán nem fertőzés, hanem biztosan keveset iszom. :roll:
Hááát, csak néztem rá nagy szemekkel, mert a párom is mindig ezzel cseszeget, hogy kevés a folyadékbevitelem, na de ha nem kívánok többet Kép
Jővőhéten kell mennem laborba, és már a körzetis dokitól kell kérnem beútalót :x de már több mint 2 éve nem voltam nála, mert útálom, egy nagy tapló :x
Már nagyon régen láttunk uh-os fotókat, vagy pocisképeket :(
Mindenkinek szép napot kívánok!

Nyúszifülről valaki valamit nem tud? :roll:

Kép
mona76

Sziasztok!

Beköszönök én is,mert már rég tettem :oops: .Itt a jó idő,nincs kedvem nagyon a szobában kuksolni.Ha meg mégis,az első,hogy alszom egyet.Csuda álomszuszék lettem :) .Na meg elkapott egy jó kis takonykór(apával együtt),amiből még nem igazán kecmeregtem ki :( .
Mona nálatok a védőnő még szívhangot is néz?Nálunk csak a doki.A mi védőnőnk csak megcsinálja a kötelező méréseket(vérnyomi,súly),már a haskörfogatot se,és ezzel letudva.Ja meg vizeletet néz,de ezzel kész.

Kép
Kép
huni

Szia Bogesz, tegnap nem voltam, mert forraltboros kúrát tartottunk Apával és majdnem meggyógyultunk. Holnap megyek, ha minden klappol. Meg volt egy kis hőemelkedésem is napközben és nem akartam túlerőltetni magam. Egyszer csak sikerült összefutnunk :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Lányok, ezt nem hiszem el... épp bocsánatot kértem mindenkitől, amiért az egész oldalt teleírtam..... és elszállt! Épp menteni akartam és elszállt.... mind!!!!! Most sírok!
Annyi szépet írtam.... és olyan sokat..... kész vagyok teljesen!
Úgy néz ki a technika mentesíteni akar titeket attól, hogy a hülyeségeimet olvassátok! Pedig mindenkinek írtam és olyan sokat! Brühühühü...... zokogok....
Most már csak távirati stílusban:
dimet: UH 6 ezer.... mondd, hogy csak kontrollra jöttél, nem a mozi miatt, és csak 2D-t kérsz... úgyis megcsinálják a 3 és 4D-t..... de nem kell fizetned...
jucu: doki váltás - az előző dokim elutasította azon kérésemet, hogy császárral szüljek. Így kerestem olyat, aki hajlandó orvosi indok nélkül is megcsinálni.... értitek.... így nem kell kifizetnem a közel 100 ezer forintot az elkötésért... mert csaszinál ingyé van....
a mesterembereket én is utálom... a sztorimtól megkíméllek....mivel elszállt az is.....
mona, huni: a védőnőtök nagyon aktív.... az enyém vérnyomást- és testsúlyt mér, oszt annyi... ezért nem is járok hozzá... ha tehetem kihagyom.... ezeket én is kontrollálni tudom otthon.... csak beutalókért megyek... vizelet, terheléses cukor.... stb....
Ja, és az UH-on minden OK volt, visszaminősítettek két héttel, tehát betöltött 19 asszem... szóval nem gond, doki elszámolt.... a babó egészséges és minden ok vele, pont annyit fejlődött az előző Uh-hoz képest, amennyit kellett, áramlás szív tökéletes!
Legyen egy szép napotok!
puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok Kismamik!

Látom elég nagy a pangás, de azért beköszönök! Hát igen itt a jó idő, bár én a munkahelyemen gályázom! Hétvégén viszont nagyokat sétáltunk! Bár egy idő után szúr a bal oldalamon a mellem alatt, gondolom rosszul veszem a levegőt, nektek szokott ilyen lenni?

Mandala örülök, hogy minden rendben!

Jövő héten megyünk 4D-re, nagyon kiváncsi vagyok!

A védőnő nálunk is néz szívhangot, tényleg nagy élmény! Vérnyomást szokott még mérni, súlyt nem, be kell mondanom azt, amit otthon mértem!

További szép napot mindenkinek!

Üdv
Móni

Kép
szamo

Sziasztok lányok!

Látom keményen kijött mindenkinek a tavasz.Senki sem ül a gép elött.(Vagy csak nincs vélemény,nyugis az időszak.)

Mandala
Nagyon örülök,hogy minden rendben van,tényleg.Tetszik a pozitív hozzáállás!!! :wink:
De hogy is van ez az elköttetés??Komolyan,mert engem is érdekel,én is megszeretném csináltatni.Milyen orvos,milyen indok kell hozzá??Mennyi??Ha császároznak egyböl megcsinálhatják??
Csak a választott orvos?

hbogesz.
Nem számonkérés amit írok,de szeretnélek megkérni,hogy ha egy mód van rá,akkor finomabban fogalmazz.
"""Jucu, megértem az elkeseredésedet! ÚÚÚÚtálom a munkásembereket!!! Olyan linkek mint a véreshurka Mad Mi év elején voltunk benne ilyen dologban és a hajam égnek állt! Ráadásul koszosak, bunkók, cigiznek mint a gyárkényény a saját lakásodban..... pfujjj!"""
Az én férjem a te szavaiddal élve csak egyszerű,bunkó munkásember.Pedig azt hiszem,hogy sok ember összetehetné a kezét,akinek ő és persze sok ezer másik kollégája dolgozik.Becsületes,pontos,megfizethető,Sőt,túl olcsó,mert nincs pofája lehúzni a NEM MUNKÁS embereket,föleg ahol van gyerek.
Ne írd vissza,hogy bocsi nem úgy gondoltam.Tudom,hogy nem.Köztük is vannak tényleg ilyenek.De ha lekáderezed,előre tisztázod a dolgokat,ilyen nincs.Amúgy meg pont ti választottátok ki azt a "csodálatos embert" aki ilyen rossz emléket hagyott.Úgyhogy még egyszer kérlek,hogy ne álltalánosíts,mi munkásemberek sem mondjuk,hogy a seggükön ülők,vagy valami hasonlót.
tuza edit

Sziasztok Kismamák!

Én is jó régen voltam már, olvasni minden nap bejöttem, csak válaszolni nem volt kedvem, erőm. Tegnap pedig egyáltalán nem tudtam feljönni a babanetre, azt írta ki, hogy server error.

Velünk minden rendben van, nagyon aktív a pocaklakó. Ma voltam a terheléses vércukor vizsgálaton, már megvan az eredmény is, határértéken belül vagyok. Nekem 6,28 lett a terhelés után, a megengedett felső határ 6,6. A vasam egy picit kevesebb, meg még van pár érték, ami 1 csillagot kapott, de szerintem ahhoz képest, hogy semmi vitamint nem szedek, nagyon jó eredmények. Csütörtökön megyek EKG-ra és belgyógyászatra, remélem ott is minden rendben lesz.

Kép
Kép
márkanyuka

Na, kérem szépen!
Kedves Edit, akinek nem inge az ne vegye magára! Ez az én véleményem, még ha dúrva is és sajnos nagy általánosségban ez van, mivel szüleim is építkeztek, párom szülei is évekkel ezenlőtt, és a család barátai is most vannak benne 2 családi házban, és mindegyik ezekre a dolgokra panaszkodik és véletlenül mind ugyanezt mondja és csak húzódik, csak húzodik a munka átadása...
Természetesen lehetnek kivételek, sőt kell is hogy legyen! Hálás lenne minden ember, ha olyan szakembert találna, mint a férjed és nem kérek bocsánatot, hiszen nincs miért, nem titeket degradáltalak! Azt sem tudtam, hogy ezzel foglalkozik a férjed! Mégegyszer mondom, nem sértésnek szántam csak meg tudom érteni azokat az embereket, akik qrva sok pénzt kifizetnek az ígéretekre, a munkára, a "szakmunkára"!

Mandala, én úgy szoktam, hogy mikor leírom a mondandómat, kijelölöm az egész szöveget, és jobb gomb katt, másolás és utánna küldöm el a szöveget és ha közben kidob a rendszer nem kell mást tennem, mint megint belépek jobb gomb, katt és beillesztés........ sok bosszúságtól kíméled meg magadta! De gondolom erre már rájöttél miután kisírtad magad! Szóval nem oktatni akartalak, csak én így szoktam!

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Velem is dettó ugyanaz a helyzet, mint veletek. Majdnem mindennap végigolvasom, hogy kivel mi a helyzet, örülök, és sírok veletek együtt, de valahogy nincs erőm írni.

Hála istennek mineden rendben van, csütörtökön voltam védőnéninél, ott volt a drbá is, megvizsgált és teljesen zárt a méhszájam(!!!! :D :D :D ). A visszereimre azt mondta, hogy belgyógyinak is rendszeresen kell látnia, nehogy trombi legyen belőle..., de azóta az ominózus eset óta nem romlott a helyzet, szedem a gyógyszert, hordom a harisnyát (borzalmasan kényelmetlen :x ). Védőnéni nekem is nézett szívhangot, olyan jó volt hallgatni!!!! Nézett pisit, vérnyomit, ezek rendben voltak, csak a súlyommal nem volt elégedett, azt mondta, hogy ennyi idős kismaminak illene már kicsit többet gyarapodni, főleg, hogy viszonylag vékony vagyok, így a baba nem fog fejlődni :? ... Mindössze 20 dekával vagyok nehezebb, mint 8 hetesen, pedig akkor sem volt rajtam sokkal több ruha, mint most... Mindegy, ezután igyekszem többet enni...

Nálunk most épp az egész család meg van fázva, adogatjuk egymásnak a papírzsepiket, de most már lassan lábalunk ki belőle...

Képzeljétek! Ma rókával kezdtem a napot :shock: :? , teljesen ledöbbentem, utoljára 6 héttel ezelőtt volt ilyen, már egészen el is felejtkeztem róla.... Ráadásul pont előtte 10 perccel vettem be a Gravidát, meg a Maltofert (vas)... hogy maradt-e bent valami belőlük, azt nem tudom, de szerintem nem sok... utána nem volt semmi bajom, bírtam enni, a Maltofert mégegyszer bevettem, a Gravidát nem... Remélem, ez csak egy véletlen eset volt, és nem lesz rendszeres...

miniliza

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?