A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Jó reggelt Hölgyek!

Tigri APUKA vagy, nagyon sok jót hallottam rólatok, és örömteli és büszke kötelességemnek teszek eleget mikor hírül adom, hogy tegnap (2007.04.16. 17:30-kor 3700g 57 cm ) megszületett első gyermekünk Zajzon Gréta Jáznim.
A körülményekről majd a párom pontos beszámolót ad, ha gépközelben lesz.
Legalább olyan boldog napot kívánok mindenkinek mint amilyen nekem van.

Z.L.

Képet a következő üzenetben küldök (délután)[/img]
tigri

Tigri és Tigri Apuka!!!!!!
Gratulálok!!!!!!Jó egészséget!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Nagyon gratulálunk Tigriéknek!
Bocsánat de egész este nem engedett be a babanet nem tudtam híreket hozni.
Gyuzsó már megelőzött nem igen tudok újat írni a helyzetről. Az biztos hogy a doki berendelt vérre és megbeszéltük a ctg-t is azt mondta hogy eddig csak azt tudja ígérni hogy végigviszi a terhesgondozást de nem tudja a helyzetét.
A magánosításról sem igazán tudott semmit mondani.
Állítólag április 30 ig átmeneti időszakról kell beszélni aztán meghozzák a döntést de még azt is elmondta hogy a kálvária legelején azt mondták neki hogy nem akarják megszűntetni az osztályt, nem éreztem nagyon idegesnek talán megússzuk.
Ami még bíztató az az hogy állítólag már most látják hogy a megmaradt Budai kórházak nem bírják a megnövekedett szülésszámot.
De azért meg kéne nézni a doki szerint egy másik biztos helyet is.... hát nem lettem okosabb.
Szerintem végigcsinálom a terhesgondozást aztán valahova csak bevisznek szülni nem?
Abban reménykedek hogy addig elhúzzák ameddig nem szülünk és még valahogy beleférünk majd...
Mindenkinek szép napot én ma suliba megyek este mindenképpen jövök....
Ja és Tünde köszi a táblázatot

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Tigri!! Gratula!!!!!!

Kép
gyorgyi33

Tigri család!
Gratulálok én is!!!

Györgyi! Egy kicsit nyugodtabb vagy? Nem tudom miért, de úgy érzem.

Memme! Melinda nagyon édes! Kicsi gödröcskés arca :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Azta!

Tigri és Tigri-apuka, GRATULÁLUNK!
Na. 'Ma se éltünk hiába.'

Emano,

gondolom, hogy a kórház-mizéria miatt is szeretnél megszülni, de szerintem - de hát tudod ezt te is - a legfontosabb az, hogy Ő mikor akar elindulni kifelé. A kicsi-kicsi manócska. :)

Zsófi,

megint egy példa arra, hogy mennyire különbözőek a csemeték. Melindának már két foga kint van, mellette folyamatosan nyáladzik. Nem beszélve Jázminról, vagy Benedekről, aki meg már húst eszik. Martin már mászik, Melinda még nem. 'Pedig négy nappal előbb született!!'' :)

Ki is kérdezte: a Táncművészetire Járok, néptánc-tanári diplomát szerzek. Sajnos most olyan táncból is lesz vizsga, amiről csak azt tudom, hogy "már láttam, aki látta", meg egy csomó elmélet. Szeretek vizsgázni egyébként és tanulni, csak most Melindától vonja el az időmet és az energiámat és ez idegesít. De majd megbirkózok valahogy. Utolsó félév.

De jó, hogy lett még egy baba. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Tigri család!

Gratulálunk!!!
Akkor tényleg miattatok csúszott a rendelés, jó volt a megérzésem! megyek lottót venni, hátha.. :)

Cukorfalat,
mi is vacilálunk az őssejt-levételen. A párom rámbízza a döntést, én meg kétségek között. és sajna tényleg anyagi kérdéssé változik, ha a kútvölgyi fizetős lesz.

Ez van, előbb -utóbb csak kiderül, mi lesz a hőn szeretett osztályunkkal!
A jelek szerint, aki májusig szül, nincs gondban! Mi meg április végéig nem izgulunk, úgy döntöttem!

Szép napot! Jó sétit! Kitartást a nyűgösebb babákhoz!

KépKép
Kép
gyuzso

Hali, éljen Tigribaba!!!!
Be is írom majd.

V30 Bocsi, nem én vágtalak le, hanem a Picasa automatikusan levágta a széleket :twisted: te is ott voltál... Bocsi :( DEaz igaziban benne vagy!!!!

Emano, végülis 1 hét múlva már ihatsz tonikot, nem? Ha nem akar kibújni az a babó, a toniktól sem fog, ha meg ez segít... beleférsz az áprilisba legalább...
Hát én nagyon nem irigyellek benneteket lányok. Nagyon nem. Én legalább mire terhes leszek, csak tudok valamit...

ncsa, a hideg sterilizálás a chocco sterilizáló folyadékkal történik.

Masni, ha víztisztító kell, megadom a számát annak a muksónak, akitől mi vettük, ez a mosogató alá szerelt nagy tartály és 4 szűrő és külön csapon folyik a tiszta víz, és kaptunk hozzá egy zuhanyszűrőt is, ami nagyon hasznos, sokkal kevésbé száraz a bőrünk, mert kiszűri a klórt.... Szerintem ilyeneket nem érdemes hiperben venni, inkább kifejezetten ezzel foglalkozóktól.

Tünde

Györgyi, ez a kalap... Kislányt akarok!!!

mtunde

Sziasztok!
Rég voltam :oops: , és nem győzök visszaolvasni.
Babák gyönyörűek....és....hát ....az a kis kalapos-napszemcsis Jázmin...kis Tündér! :lol:
Tigri-családnak én is teljes szívemből gratulálok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

-Ktina-
ktina

Tigri Apuka: Gratulálok!!!!!
cukorfalat

Emano,
csak azért mertem javasolni, mert nekem a konyhabútor szerelés után inult be a szülés :-)

Györgyi,
köszi az infót, valamikor beugrom Mátéval és megnézem.

Steffi, nincs kedved csatlakozni egy Árkádozásra???

Tigri apuka,
Sok-sok boldogságot kívánunk és gratulálunk! Gyönyörű neve van a babának, biztos pont olyan szép, mint ő maga! Várjuk a képeket!

Tünde,
ja, ez ilyen profi dolog? Azt hittem arra a kis műanyag tartóra gondoltál, amibe valamilyen szűrőt kell tenni és kb. 2 liter vizet tisztít!
Elküldenéd priviben a részleteket?

Masni
masni

Tigri!
Gratulálok Tigribabához! :)

Barbi!
Útólag is nagyon sok boldogságot! :D

Ancsa!
Nem olyan rossz a feketeretekbe töltött akácméz. Régi ősi gyógymód köhögésre. Csak az édes ízét érzed, de nem olyan sűrű mint a méz. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme!
persze a Töki (Balázs) a legfontosabb akkor jön amikor ő akar, de a szülésznő azt mondta megszülünk 30ig!!!
Én csak reménykedek!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde

Nekem is elküldöd? Érdekelne a víztisztító.

Kép
gyorgyi33

Tigri és Tigri Papa! Gratulálok, jóegészséget kívánok Nektek!!!

Cukorfalat!

Mi is sokat gondolkoztunk az őssejt levételen, végül mellette döntöttünk, -tegnap voltunk megkötni a szerződést. Én elötte megpróbáltam kikérni Tóth doki véleményét, de nem sokban segített, mivel azt mondta, ha most ő lenne ilyen helyzetben akkor sem tudná egyértelműen megmondani, hogy hogyan döntene. Ez egy lehetőség, egyenlőre azonban csak korlátozott körben lehet felhasználni, vannak biztató kutatások, de ez a jövő zenéje. De ez biztosan Te is tudod. Mi mindenesetre a legrövidebb időre szóló szerződést választottuk és olyan céget, aki itthon tárolja az őssejtet;- nekem ez megbízhatóbbnak tűnt.

Györgyi!

Sajnálom, hogy a kis Jázmin ennyire megszenvedi a fogzást. Remélem hamar túlesztek rajta!

Ha valaki megtud valami konkrét részletet a magánkórházról, kérlek írjon. Különösen, hogy mennyibe kerülne pontosan. Mert ha szülés elött tudom meg pár nappal, hogy mennyibe is kerül akkor biztosan nem tudom összeszedni rá a pénzt . Minden esetre ma megyek és felkeresem a körzeti kórházat és megpróbálok valamilyen pótdokit találni vész esetére.
Iszonyú ciki lesz odaállni egy vadidegen orvos elé bekunyerálni magam, úgy hogy május 7-re vagyok kiírva, vállaljon már el de ha áprilisig meszülök, vagy magánkórház lesz és az orvosom is marad és mégis megfinanszíroz a család, akkor mégsem ő lenne az orvosom, mert akkor mégis maradnék az eddiginél. Totál abszurd ez az egész! Égni fog a képemről a bőr!
kangamama

Nyugi Kangamami!
Szerintem ebben a helyzetben nem a Te képedről kellene égnie a bőrnek. :evil:
És ebben a helyzetben akármi megengedett egy pocakkal rendelkező Kangamamának :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!!

Bocsi, h nem jöttem, csak apa sokat dolgozik, plusz szegélnynek nagyon fáj a lába, állítólag babaúszáskor meghúzódott a combja, mivel neki alacsony volt a víz és rosszul guggolt vagy térdelt... :( szóval ha itthon van, akkor is rám hárul minden :?

Tigri, nagy gratula nektek!!

Köszönöm szépen a szülinapi gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!

Ancsa, 24 lettem, családtól főleg ruhákat kaptam, felsőket, dzsekit, gatyát, mivel ugye elég sokat kihíztam sajna :oops: nem baj, amint vége a szopinak, úgy leadom, mint a sicc!! :lol:
ti is gondolkoztok úszáson? lassan már nektek is aktuális! :wink:

Zsófi: igen, igen, Csillaghegy, de mi 11re mentünk oda, szóval barátnődék előttünk lévő csoportban voltak! De sajna nem emlékszem, mivel ott 6-an voltak, mi csopinkban csak négyen!
Gratula a foghoz!!

Masni, Györgyi: én is akarok napszemcsiiiit!! Nem csak iszonyat édi, de praktikus is! ti hol vettétek???

Május 12-én lesz bababörze a biopiacon, akit érdekel!! Steffikém?? Martini hogy van? És te?

Szerdán hozzánk jön a védőnő, de még nem tom pontosan, h mikor, a séta du. lesz??

Hú, hozzánk is jöttek ilyen víztisztítósok bemutatni a gépüket és kikérdeztük pár orvosbarátunk véleményét és nagyon ellenezték, de már nem emlékszem a pontos indokra, majd megkérdezem apukámat (ő tárgyalt velük) és leírom...

Györgyi
Jázmin hogy van? Ez akkor tuti, h a fogzás, szegényke, lmeg persze szegény te, lehet, h azért is viseli meg őt ennyire, mert korán jön neki... :shock:

KépKép
barimami

Egyetértek Krisztával!

Masni
masni

Memme
Melinda nagyon édes, kis kerekarcú, szoktátok becézni valahogy?

KépKép
barimami

Barbi

NA végre már izgultam. :roll: A szemüveget én a MiniManóban vettem, de biztos lehet minden bababoltban kapni. A víztisztítót mindenképpen kérdezd meg.köszi!!!

NEkem sajnos a héten nem jó a séta. :(

Kép
gyorgyi33

Decathlonban is vannak bébiszemcsik. Nekünk onnan van :D

Kép
Kép
kriszta36

Tigricsalád!

Nagy-nagy gratula nektek!

A kórházmizériát már inkább nem is kommentálom...

Barbi!

Mi a Brendonban vettük a napszemcsit.
Utólag én is boldog szülinapot! Milyen fiatalka vagy! :D
Köszi a gratulációt!

Memme! Tündéri Melinda! És igen, én is tudom, hogy minden baba más és más, csak az én tapasztalatomat írtam le. Barátnőmék kisfiának 5hósan jött ki az első foga, ha én is arra számítottam volna, elég nagyot csalódtam volna... Szóval tényleg minden baba más és más.

Györgyi! Nem tudom elégszer megnézni Jázmint a kalapban és a napszemcsiben, annyira gyönyörű!!!!

Hidegsterilizálás: van egy felesleges üveg bontatlan chicco sterilizáló folyadékom, mert a síelésre vettük, de végül nem használtam. Itt porosodik a polcon. Nem kéri valaki, aki ilyet használ? Gabbó? Ancsa?

Séta: nekem jó délelőtt és délután is, ma, holnap, csüt délelőtt? Meg jövő héten is bármi...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Séta, nekem is csak jövő héten jó :( Ezen a héten vasárnpa lesz Bene keresztelője és addig még vár rám a nagytakarítás és pakolás. Na, most nagyzoltam, mert nagytakarítani jönnek profik. Bene mellett nem vállalom az ablakpucolást. Rám csak a zsőnyegtisztítás, kamrapakolás és egyebek hárulnak :)

Víztisztító: elküldöm a fickó számát, de engem is érdekelne, hogy mit mondtak orvosok. Minket meggyőzött. Főleg, hogy milyen tiszta vizet csinált valóban, és nem utolsósorban nagyon finom is, én azóta szinte vizet iszom csak, addig meg alig bírtam meginni.

Kangamama, ne égjen a bőröd, mert ténlyeg nincs miért, de persz eezt úgy mondom, hogy nem kell átélnem azt, amit neked :(

mtunde

Helló!
Én is itt. Olvaslak titeket, de írni nincs erőm, időm, igaz Györgyinek írtam privit a fogzással apcs-ban, de az más.

Zsófi!
Gratulálok a fogacskához!!! Majd, ha le tudod kapni dobsz fel képet? Biztos édes! :D

Györgyi!
Ha valaki akkor én max. megértelek a fogzással kapcs-ban. Nekünk most 4 jön egyszerre és nagyon megszenvedi. Ő aki már tök jól aludt éjszaka és nappal is és 4x szopizott, most átment újszülöttbe. Éjjel-nappal 2-3 óránként kelünk. Szerencsére du. szokott aludni egy nagyot és bevallom, hogy ilyenkor én is vele tartok, ciki, nem ciki...
Ja és tök jó a sapi és a napszemcsi Jázminnak!!!! Cukiii!

Memme!
Nagyon édes Csöppkéd, és olyan aranyos ez a becenév! Ti milyen időközönként szopiztok kb nagyjából?

Masni!
Persze benne vagyok árkádozásban!

Tigri család!
Szívből gratulálok! Apától várjuk a képeket és tőled az élménybeszámolót!

Ancsa!
Ma adom postára az újságot, nemsokára indulunk!

Gabi!
Köszönöm tegnap megjött a csomi, bár reklamálok, mert én úgy tudom, hogy ajánlott küldeményt aláírás ellenében lehet csak átvenni ennek ellenére ez simán be volt dobva a postaládánkba :x

Rólunk annyit, hogy Martin vasárnap felállt! Majd megállt bennünk az ütő. Nem bír az erejével a kis kóma én nem tudom hova ez a nagy sietség. Valószínüleg ez is piszkálja ez a sok új tudománya meg a fogacskák is. Éjjel egyébként sokszor arra ébred, hogy hasra fordul és már egyből áll négykézláb, mire beérek addigra már 2x körbejárja a kiságyat a kis vakond :shock:

Barbikám!
Sajnálom a párod! :( És téged, hogy ennyi van most rajtad, de megértlek teljesen. Megyünk majd a bababörzére naná!!!!!

Szép napot, sziasztok!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Tigriéknak nagy gratula, sok boldogságot és jó egészséget kívánok. :D

Veronikusz, Kiscsillag csak annyit írt, hgy vérzés miatt volt bent a Jánosban, remélhetőleg minden rendben, ha már otthon van.

Gyuzso, régebben írtad, hogy elméletileg a TB-s számláról is rendezhető a magánszülészet... Erről sikerült többet megtudni?

Üdv:

Zita
ziva

Hű Steffi!
Martinnak tényleg nagyon mehetnékje van, ha már felállt! Nagyon édi lehet, ahogy körbe-körbe megy a kiságyban :D

Kangamama! Hát persze, én is úgy értettem, hogy nem neked kéne égned, csak az a baj, hogy neked kell odamenned. És ha olyan vagy, akkor még érdekel is, hogy te égeted magad. És ezért külön mérges-mérges, hogy ilyen helyzetbe hoznak.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:54-kor.
Vendég

Lilluska, ez nagyon durva!!!

Jajj, nem is meséltem, hétvégén apjuk összerakta a bringákat, Bene tök leklesen ül be az ülésébe, megtanulta, hogy a sisak kötelező, és imádja az egészet! Legközelebb a szigetre is azzal megyünk, akkor talán jobban viseli, hogy körbemegyünk veletek :)
Amúgy meg tök könnyű így is tekerni! Na,mondjuk a Szépvölgyire nem vállalkoznék, eléggé farsúlyos a bringa :D

mtunde

Sziasztok!

Martinnak gratulálunk ez már igazán nagyfiús tett volt tőle!

Jázminnak pedig a fogacskák miatt ugyancsak gratula!

Ahogy látom Bene is nagy esemény előtt áll:D

Ez az autós sztori elég durva... no comment...

Azt elfelejtettem mondani hogy tegnap rákérdeztem a dokinál kb mekkorák is vagyunk és azt mondta Emma súlya kb 2.60 a fejecskéje pedig 9 cm és még van több mint egy hónap...:D
De a lényeg hogy jól van nagyon aktív és egy- egy jól irányzott pacsival folyton jelzi hogy "itt vagyok" !
Nah elindulok a suliba szép napot nektek!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ziva,
kérdésedre válasz. nem a TB fizeti ki a magánszülést, hanem az egészségpénztár. Nálunk ez került be a munkahelyi adó- és tb-mentes munkavállalói támogatás-csomagba, így most azon gyűlt össze a havonta átutalt appanázs.
Szolgáltatói szerződés kell hozzá a kórház és az Egészségpénztár között. Ez most van, de ha kiszervezik Kft.-be, akkor nem tudom mi lesz.
Ha többe kerül, mint ami rajta van, Te fizetsz még be vagy kifizeted az egészet és visszautalják, plusz az állam 30%-át a saját befizetésnek leírhatóvá teszi az éves bevalláskor az adódból. Tehát évente egyszer visszautalják, de csak az egészségpénztári számlára.
Onnan viszont üdülésre, pelenkára, biciklire költhető.
remélem nem volt zavaros.
Ha valakinek kell segítség, visítson és elmagyarázom rendesen :)

Bene bringázik, Martin járni akar! Micsoda lekesedés van a Csöppségekben!

A kocsiban szülésre az édesapát kell felkészítenem leginkább úgy látom. :)
Odaadom neki a szülészet könyvünket, lapozgassa, hátha hasonlít a tehén szüléséhez.. :)
Meg ki kell pakolni a kocsi csomagtartóját és lehajtani az ülést. :)
Műszerek, forró víz, törülköző bekészítve és akkor én is igényelném az Oep-től a 135000 Ft támogatást! :)
Agyament!

Lilluska,
meg tudod kérdezni, kinél szült volna a barátnőd, aki azt mondta, hogy csak pízért lehet bemenni a szülészet ajtaján?
Köszi!

Kangamama,
drukkolunk a Lurkódnak, hogy jól időzítsen számára és számodra is!

Jó pihit/babázást/sétát és egyebeket!

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó! :D
Ez jó, de apának szólj, hogy neked nem kell majd megenned a méhlepényt. Legalábbis gondolom, nem szándékozod. :wink:
Végülis ha én féláron levezetek szülést, szerződik velem az OEP? Nyithanték a benzínkutaknál autómosó helyett szülés-garázst. Bemegy, és kijön kettőben. Mehet is haza, még jól le is mosom! :)

mtunde

Köszi csajok, én örülök a fejlődésének, csak nem értem hova a sietség? :shock:

Kriszta!
Tiszta hülye vagyok akartam írni, hogy nagyon cukkancs Panna a minimaxos hajon! :lol: És hajnali 2kor azért nem olyan vicces ahogy körbe-körbe járkál, de reggel mikor mesélem az apjának akkor már igen :lol:

Mikor kezdik már átaludni az éjszakát? Azt hallottam, hogy az anyatejes fiú babák sokáig nem alszanak, mert szeretnek éjszaka is cicizni, összebújni. Míg a kislányoknál nem így van. Fogalmam síncs, van valakinek tapasztalata?

Megdöbbentő az autóban szülés sztori :cry: :cry: Erre már nem is igazán lehet mit mondani!

Ancsa, ha olvasol!
Sajna nem tudtam feladni a kismama magazint, nincs a szaros kerepesi postán borcsi :shock: :twisted: Amint tudom küldöm!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy fórumos, de időként szoktam olvasni a levelezéseiteket, már csak azért is, mert 2005. februárjában a kisfiamat a Kútvölgyiben szültem és most várjuk a kislányunkat, 28. hétben vagyok. Ugyanazon "görcsölök", mint Ti, vagyis szeretnék ugyanannál az orvosnál, szülésznőnél szülni, aki már egy egészséges kisfiút kisegített belőlem, de a magánkórházi tarifát meg nem szeretném (tudom) a kórháznak kifizetni. Nem tudom, hogy megnyugtató e számotokra, de az én orvosom azt mondta, hogy ő úgy érzi korrektnek, hogy akivel már elkezdte a terhesgondozást abban a reményben, hogy még a régi feltételek mellett szülhet nála, azoknál mindenképpen megpróbálja elérni, hogy ne kelljen fizetniük, valahogy úgy fogalmazott, hogy ugyanúgy szülünk a szülésznőmmel együtt, ahogy a kisfiamat szültük. Aztán, hogy valóban meg tudja e oldani, azt persze nem tudom, ha nem, nekem Vácra kell mennem, és arról a kórházról viszont semmit nem tudok. Ami biztos, hogy pénteken megyek a Kútvölgyibe vérvételre, aztán köv. kedden terhesgondozásra, ha bármit megtudok, szívesen megosztom veletek.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Gyuzsó, köszönöm a választ, egyértelmű. A férjem után és is jogosult vagyok egy egészségpénztárnál, csak már lefogyasztottuk a számlát (pelenka, terhesgondozás...). Majd megérdeklődöm van-e szerződésük a Kútvölgyivel, mert akkor megérné átutalni rá pénzt a szülésre (a 30 % miatt).

Egyébként ha már évekig fizetjük a TB-t szerintem logikus lenne, hogy azt a pénzt (84 000 Ft?) amit a területileg illetékes kórháznak utalnának, ha ott szülnénk, megkapnánk és "ott költenénk el, ahol szeretnénk", persze magánkórház esetén jócskán kiegészítve. Elvégre fizettünk, és most valahol biztos szülni fogunk (remélhetőleg nem otthon, vagy kocsiban)...

Borsa, ha lányka a pocaklakónk, valószínű, hogy Emma lesz, de a férjem még bizonytalan...

Steffi, lányos tapasztalat: 13 hónaposan kezdte átaludni az éjszakát a Manó, miután megbeszéltük, hogy már éjszaka nincs tejcsizés (kiderült, hogy jön a kistesó). Szerintem ez változó, babánként nagyon eltérő.

Üdv:

Zita
ziva

Zita!
Köszi az infot!

Pocakosok!
A sok rossz hír mellett, hogy viselitek még ezt a dögmeleget is?????

Paklincs!
Szia! Jó, hogy bemerészkedtél közzénk :lol: Nem akarok indiszkrét lenni, de érdekelni ki a dokid? Ha nem akarod nyilvánosan jöhet priviben is!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lilluska!
Én is kiváncsi lennék, hogy ki tájékoztatta félre a barátnődéket!

Tünde!
Méhlepény evésről jut eszembe! Mikor én Szofit szültem a kínai anyuka kézzel-lábbal elmutogatta, hogy kéri nem csak a köldökzsinórvért - amit megivott - , de a méhlepényt is, amit jóízűen elfogyasztott. :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Paklics!
Csak nem Mészi volt? Ő rendel kedden magánban. :P

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Paklincs!
bocs! Az "n" lemaradt. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bebuktam :) Dr. Mészihez járok (ahogy a kisfiam nevezi).

Kép
Kép
paklincs

Zsófi
Én pont tegnap vettem. :lol:

Veronikusz

Jézus! Ez komoly??

Steffi

Dehogy ciki!! Aludj csak jó sokat amikor ő is. Én is azt próbálnám, hátha visszajön a tejci. Ez a hétvége teljesen kiborított, tejem meg nuku. Ilyen még sosem volt!!!

Kép
gyorgyi33

Ja üdvözlet az újaknak akiknek még nem köszöntem, de azt hiszem csak Paklincsnak nem. :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Sorstárs vagyunk egymásnak az már tutker :D Pihenj is! Drukkolok nektek! A doktor néni nem adott valami csodabogyeszt?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz!
És ezt ott helyben tette? Fúj!

Kép
Kép
kriszta36

Steffi

Pedig nekem lányom van, de össze kéne kötni őket. :lol: :lol:
Nem adott, mert igazából ez a nagyon nagy gáz szombaton kezdődött és mi pénteken voltunk. :roll: Most meg már jobb.

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Ez halál komoly. Csak erről beszéltek a nővérek az osztályon. És mondták hogy ez más országokban - gondolom nem Európára gondoltak - ez bevett szokás, mert ezek tele vannak vitaminnal. Arra meg bőven szüksége van egy kimerült/strapált szervezetnek. Van, ahol ezeket összegyűjtik az osztályok és gyógyszercégek gyógyszert állítanak elő belőle. Az ember mindig tanul, de azért én Hármaskáét SE fogom megenni. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bocsi!
Üdv az Újaaknak!

Kriszta!
Kénytelen volt helyben, hisz az anyuka nem tudta tárolni. De csak a köldökzsinórvért itta meg, a lepényt a családja vitte haza "feldolgozásra" és úgy kaphatta vissza. De ne faggasatok, mert még valaki itt kidobja nekem a taccsot! :D :D csak viccelek! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

SZiasztok !
Tegnap egész nap nem engedett fel a babanet :twisted: :evil:
Most olvasom csak vissza a híreket, de nem is akarok mérgelődni előre, mert még túlstresszelem magam,holnap megyek a Tóthhoz aztán meglátom mit mond. Mondjuk én decemberig ráérek, addig meg úgyis kisimul ez az egész káosz.

Tigri! Tigri papa!Gratulálok!!Majd kérjük a képeket is!!!!

Veronikusz! Én már dobom is a taccsot... :shock: nem semmi eza lepényevés sztori.

Steffi! Örülök,hogy megkaptad az egeret, igen az ajánlottat csak aláírás ellenében dobhatná be a postás.. :!:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Régen olvasstalak titeket. Köszönöm Memme, hogy hiányoltál.

Most jöttünk haza az oltásról, nagyon rossz volt, mert én rosszul vagyok a tű látványától is :?
Viktor aránylag jól türte a dolgot.

Sajnos már nincsen tejem :oops: :x :cry:
Annyira írigylem azokat akik jó sokáig tudják szopiztatni a babájukat.

Memme nagyon aranyosak a képek a piciről.
Ha tudok még jövök,bár Viktor nagyon szeret ébren lenni napközben. :lol:
Mindenkinek szép estét.
V

valentina

Paklincs!
Mészis infókat remélem megosztod majd velem. Nagyon érdekel! :)

Lilluska!
Nem tudok napirendre térni a barátnőd felett. Kocsiban szülés! Brrrrr

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: áááááááá!!!! :shock: :shock: ez a méhlepényevéses sztori durvaaa! teljesen lesokkoltál! És megitta a köldökzsinórvért? Ez meg mire jó??

Valentina, sajnálom, h már nincs tejed, de gondolj arra, hogy valakinek egyáltalán nem is volt teje, neked legalább egy kis ideig volt! Egyébként meg az összes tápszeres baba felnő és teljesen egészséges ember lesz, pl. én is! (3 hónapos koromtól tápszeres voltam, mert anyának elment a teje)

Köszi a napszemcsi infokat, persze az árakat meg elfelejtettem megkérdezni, akinek van energiája, még elküldi, h mennyibe került!? Mert akkor oda megyek, ahol a legolcsóbb! :roll: Köszönöööm szépen!

Na, bejelentkeztem babaúszásra csütörtökre, ha addig Andris nem lesz jobban, akkor én megyek be vele, kicsit izgulok! :D

KépKép
barimami

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?