A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja és vissza fele úton fel kellett tenni a napszemüvegünket Vincére, hogy az alagút MÉG sötétebb legyen :lol:

Votiv,
bár emailben is gratuláltam, még egyszer itt is!
V. az elején mondott olyat, hogy a babák bújjanak vissza a mami hasába, de most már nem mondja sőt inkább már hívja őket játszani pl: "gyere, gyere már szaladgálni!" A kicsik pedig nagy kerek szemekkel bámulják a bátyjukat és szerintem nennének, ha tudnának... :lol:
Istinek is egyre jobb lesz, ha Lili Róza már tud vele szaladgálni :D

Blaye
blaye

Macs: áááá és nem őszültél le?? Én biztos sokkot kaptam volna!
tökéletes anya pediglen nincs-ezt már megtárgyaltuk ;)

Blaye: milyen szépek!! És minden elismerésem én szerintem sokkot kapnék az ikrektől és a velük járó plusz feladatoktól! Szerintem csak az kap ikreket a Jóistentől aki bírja is a feladatot!!!

És íme Kamilla aki igy tett-vett amikor még csak hőemje volt:
Kép
Kép

Ja és azzal nem is dicsekedtem, hogy ilyeneket mondd már:
kot-kot-kot-kot kotkodááá, kukoji, ku-ku-ku-kujik
na vajon melyik mese dvd-t néztük amikor lázas volt ?? 8)

Rylie
rylie

Rájli,
alapvetően nem vagyok az a parázós tipus :) de az a szitu, hogy reggel 6-este 8ig egyedül vagyok Fülessel és hát néha hiába igyekszem, ellankad a figyelem. meg néha pisilni is kell, vagy mi... :mrgreen: Takarító Hölgyed csúcs ebben az előlkötött kendőben!!! :D tudsz írni nekem dvd-t? Minden régi, jó mese érdekelne. Pityke őrmesterem, az van :D meg VUK is. Magyar népmesék és Mátyás király meséi is jók lennének....

Blaye,
ikrek gyönyörűek!!! :D de jó, hogy bírod enördzsivel!! :D jó hallani rólatok. Vince édes lehetett a napszemüvegben+alagútben :D
macskanyu

Sziasztok!

Indi és Curse! Küldöm a címünket.

Ha még kéri valaki, küldjön eg yprivit, nem tudom, mikor jövökmegint gép elé.

Viszont arra kérnék mindenkit, hogy csak akkor gyertek, ha tényleg makk egészséges a gyerkőc, mert ugye Grétinek 3 hete hagytuk abba a 4 hónapos antibiotikum kúrát, ráadásul saját felelősségre, mert a doki szerint még legalább fél évig szedni kellene. Így egyrészt szerintem elég ramaty állapotban van eleve az immunrendszere, másrészt bármi kis betegséggel kockáztatjuk, hogy visszajön ez a fránya vesemedence gyuszi, főleg, ha tényleg igaza van a dokinak, és még a legkisebb baci is bajt okozhat. (a múlt heti pisiminta szerencsére teljesen negatív :D

KépKép
KépKép
lindicita

Zuzi :) Bulást az egész családnak!! ++++

Votiv :) 1 órás öltöztetési és etetési rekordhoz gratula! ez még nálunk sem megy :lol:

Fibi :) Persze hogy jöhettek pénteken aludni hozzánk, fél1-től már itthon vagyunk!!!

Gabi :) Ovis beiratkozáshoz gratula! És most már jöhet a saját kutyus :wink:

Vera :) Tegnap délután "jósolgattam" egy kicsit, ennek örömére el is mentünk fagyizni a kedvenc helyünkre :wink: gondoltam Rátok is :D

Rylie :) Takarító Kamilla szuperédes!! :D :D Remélem mielőbb meggyógyul!! Grapefruit-kivonatot tudsz Johitól is venni (www.netbio.hu) vagy bioboltban, DM-ben, stb. :wink:

Nuk :) Réka nagyon szépséges! :D Cicakakikat én fültisztító pálcikával szoktam a ded orrából kihalászni (na most mehetek a mókusok elé), nem kell mélyre bedugni, csak épp a maszatig, ott megforgatod, ráragad a trutyi és kihúzod :wink:

Macs :) Bulást Nektek!! ++++ Kés dizájn :shock: :lol: asszem először én is frászt kaptam volna!

Tinu, Curse :) Sztem már nyugodtan megdönthetitek kicsit a kocsi háttámláját, gondolom van vmilyen "félig döntött" fokozat a kocsin, akkor jobban tudnak nézelődni!
Tinu, alvó lánykád nagyon édes!
Curse, próbáltatok már vmit a hozzátápiból, vagy még infót gyűjtesz?

Johi :) Szupi, hogy túl vagy a pil. vizsgán! :D Kár, hogy pénteki tali nem jó Nektek :( Hova utaztok?

Kép
Kép
denizsa

Blaye,
Milyen klassz két gyerek!! Nagyon szépek vagytok.

Tinu,
És ha viszel kendőt? V amiről Indi és még vki mesélt? Ha nyekereg az elvetemültje beteszed és marad kezed tolni az üres kocsit.

Móni
Kép
Kép
monisa

Sziasztok :)

Deni,
úgy látom mi akkor írunk, ha a dedek alszanak ;) Ma is egyedűl aludt el Bálint? Orsim próbálkozott...... mutatta hogy anya is csicsikál, de nem engedtem 8) Végűl eelaludt :wink:
"jósolgattál"???? Húúúúúha :P Végül is már lassan...... úúúú de izgi :)

erröl jut eszembe! MANÓKA????

Gabi,
kutymót sajnálom :( Szerintem ha megint sikerűl meglógnia, akkor Nálatok köt ki ;) Szeretett Benneteket. Nem is értem miért nem dönthet egy kutyuli, hogy kinél akar maradni :roll:
Szeptemberben ovi .... :shock: :shock: :shock: Tyúúúú de megy az idő......

Zuzi,
búljatok!!!!++++ Remélem Pannust nem fogják nagyon kínozni a fogacskák és hamar előbújnak!

Neet,
Balaton :P MMMmmmmmmmm, szeretem :) de jó Nektek hogy sűrün tudtok menni ;)

Rylie,
szegény Kamilla :( Úgy tudom sajnálni a kicsiket, ha betegk :( Azért remélem hogyezt kinövi a kiscsaj. Örülök hogy jobban van :) És ez a takarítós kép :P :P :P Szuperédes :)

Nuk,
Tarzanos lábaidon jót nevettem :lol: :lol: :lol: csajod éééédes és grat az új rekordhoz ;) Megy ez!!!!! :)

Tinu,
olyan ééédes a lánykád :) Akkor a legszebbek, ha békésen alszanak, ugye ?! A hajszin sokat változhat........ Majd írd meg milyen színű lesz ;) Itt a lakóparkban van egy vörös göndör hajú kislány :) Valami meseszép és különleges! Olyan helyes a kis förös fűrjeivel hogy csak na!

Macs,
Füli késes sztorija nem is nagyon lepett meg 8) Tudom én milyen az, ha az emberfia elfordúl egy percre. Nálunk az Orsi ilyen kis "fürge". De szerencsére még nem vett a kezébe kést. Ellenben a Zapája aksis fúrógépét..... és meg is nyomta :? Az az igazság, hogy ahogy nő a pocak, egyre nehezebb :roll:

Rólunk:
héétvégén apóséknál voltunk. Orsi eszméletlenűl jól érezte magát :) Próbálkozott a fáramászással, úgy hintázott hogy ráhasalt a hintára és még füvet is nyírt :)

Tegnap akartam jönni, de nem volt B-nyet :?

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

Most van csak megint ídőm írni kicsit! Sajnos olvasni nem sokat tudok, most is rohanok éppen!:(

Den!

Hihetetlen, hogy megy az idő és már Te vagy az egyik következő, aki babázni fog!:)
Kérdeztél a munkáról! Tegnap előtt még azt mondtam volna, hogy tök jól érzem magam az új helyemen, de tegnap kimutatta a foga fehérjét az új főnököm! Teljesen ki vagyok borulva rajta és legszívesebben most elmenekülnék valahova a világ végére! Pont az a főnökösködő típusú csaj, aki mindent ellenőrizni akar és ha valami nem tetszik neki, mások előtt aláz meg! Szerintem ott hagyom az egészet a fenébe! Legalább már nem köt a munkahely sem költözés tekintetében (eddig azért sem akartam költözni, mert szerettem a munkahelyemet)!:(
Van valami ötletetek? Olyan helyet keresnénk, ahol olcsók a családi házak, de nincs azért nagyon messze Budapesttől, illetve ahol vannak társasházak, mert párom csak úgy tudja csinálni a közös képviseletet!

Votiv!

Belladonna C30-at ajánlott dokinéni Timinek a nyugtalanságra, 2X2 golyót! Ezt szedjük most! Majd meglátjuk használ-e!

Mindenki gyerkőce gyönyörűséges a képeken!:)

Jövök majd még, ha tudok olvasgatni kicsit!

ILdi
ildi76

Rájli: szerintem grapecseppet bárhol tudsz venni, értsd patika vagy dm.... a lényeg, hogy glicerines legyen és ne alkoholos, mert az nem is keserű. Amúgy ez még jó immunerősítésre, én ezzel szoktam fertőtleniteni a mosogatáshoz beáztatott cuccokat valamint néha babuci dolgait.
Aranyos a takarítócsajod... jöhet hozzánk is. Fanni felmosásban a legjobb, úgyhogy majd megosztják a munkát.

Blaye: nagyon helyesek a babákok.... és tök jó, hogy Vince igy haverkodik velük.

Macs: késes történet nem semmi, a dizájnra kiváncsi vagyok. :-)

Zuz: bulást nektek.

Rájli: én nagyon szeretnék ikreket, de néha Fannival sem bírok, pedig olyan jó lenne, de szerintem ahogy írod Jóisten nekem nem fogja megadni, mert tudja, hogy beleőőőőőőőőrülnék.
johanna1975

Blaye,
ooooolyan helyesk vagytok így :) Én is akarok ikreket :P Biztosan nagy kihívás, de dupla öröm is ;) Mégegyszer gratulálok !!!!

Mása
szmagdi

Johi,
egyszerre írtunk :lol: :lol: :lol: Te is ikreket akarsz?! :lol: :lol: :lol:
szmagdi

Zsan!!!
Tesség magadra találni!!! Mi volt az UH-n??? Mekkora a pocaklakó???

Macs,
akkor Nálatok biztos hogy punija van pocaklakónak? Bocs, lehet hogy lemaradtam, de mintha egyszerazt írtd volna, hogy még a doki sem esküdött volna meg arra, hogy kiscsaj........ Vagy csak összekeverek valamit??? :oops: :roll: :oops:

Mása
szmagdi

ZSan,
TesséKKKKKKK, bocsi, elírtam :oops: :oops: :oops:

Mása
szmagdi

Kamilla, no meg az ikrek is csodásak! Itt tényleg csak szép babákok vannak. :lol:

Móni: a kendőt nem tudom megkötni. Vagyis egyszer próbáltam, de a gyerek nem nagyon díjazta. Van még két erszényem, de az egyikbe még segítséggel sem tudom belegyömöszkölni, a másikba betehetném, de abból nem tud nézelődni. Ha profi kendős lennék, biztos menne. Mondjuk ha leveszem a lábáról a sínjét, mert persze azzal egyáltalán nem lehet kendőzni. De majd ha találkozok Indivel, remélem, tart egy gyorstalpaló kendőkötözést és akkor kiművelődök.

Kép
Kép
tinu

Ildi,
sajnálom hogy ilyen hülye főnöknőd van :roll: Remélem előbb, mint utóbb sikerűl jó helyet találnod, ahol jól érzed magad :roll: Drukk!!!

mit akartam még??? :roll: na, majd eszembe jut.....

Mása
szmagdi

Ezt meg kell mutatnom ;) Lányom hétvégén gombócot gyúrt :) Úúúúgy élvezte :lol: Kép
szmagdi

és van egy kedves barátja is az Orsinak :) Szeretik egymást ......
Kép

na, eldugulok......
szmagdi

Mása,
70%-ra mondják hoogy csajszi :) Apa egyenlőr elyánynak könyvelte el, de mondtam, hogy legyen biztonsági fiúnév is :lol: Dagasztós Orsi :D

Johi,
utólag is grat a vizsgákhoz :D

Én nagyon megkönnyebbültem, hogy nem ikrek... :lol:

Deni,
máris finisben? :D drukkdrukkdrukk :D kezd izgalmas lenni..

Dedet negyed órás üvöltés után sikerült lerakni... most persze, mint egy angyalka... :lol:
macskanyu

Mása,
de jó fej retriver :D

és ha már képdömping, akkor én is :oops: :oops:

tegnap fújtam szappanbubikat Fülesnek.... :lol: :lol: :lol:

Kép

de mindig elpattantak...

Kép
macskanyu

Köszönjük a gratulákat :D , de azt azért el kell mondanom, hogy 1-2 éve én is azt gondoltam, hogy alkalmatlan lennék egy olyan nagy feladatra, mint ikrek nevelése-ellátása, és amikor teljesen váratlanul megtudtuk a jó hírt, hogy ketten jönnek, még akkor is ugyanígy gondoltam, és most meg minden jól megy, szépen cseperednek - persze hozzáteszem, hogy SOK segítséggel megy ez(nagyik főznek, párom bevásárol, dokinéni házhoz jön, stb.)
Szóval az ember felnő a feladathoz. :roll:

B.
blaye

Blaye,
tök jó, hogy van segítséged és jól elboldogulsz az ikrekkel. Nagyon jó lehet :)
én azért mégis örülök, hogy nem ikreim lesznek, mert nálunk nincsenek sem nagymamák, sem segítő személyek, így tuti nem bírnám... :(
macskanyu

Voltunk csípőszűrésen!!!
Nagyon gyorsan megjártuk, összesen volt fél óra, pedig kellett uh-ra is menni, hál istennek nincs semmi, csak tornáztatni kell, meg "szétpelenkázni". Viszont vicces, hogy vissze rendeltek minket 3 hónap múlva, de mondta a nő, hogy telefonáljunk előtte, hogy még leéteznek-e egyáltalán...
:?: :shock: :?: :shock: :?: :shock:

Minden gyerkőc, baba gyönyörűséges, fantasztikus dolgokat produkálnak!!!

nukada

Kisün, Macs, Deni,
Köszi a babakocsis infot, ma már úgy használtuk :D

Zsanci,
Sok ++++!!!

Nuk,
Látom nektek sem vmi kicsi a kert :lol: Elismerésem a füvesítéshez :lol:

Kata,
Szállító simán belefér, olyan böszme nagy dög a babakocsi, köszi a tippet :D

Rylie,
Kamillád nagyon édes és milyen segítőkész :D Jobbulást nektek!!!

Macs,
A gyerekek sokkal fürgébbek és találékonyabbak, mint a felnőttek, szóval ne edd magad a késes dolog miatt :wink: Szappanbubis Füles :lol:

Blaye,
Húú, én annyira csodállak, h ilyen jól bírod. Le a kalappal, én biztos képtelen lennék rá :roll:
Nagyon szépek vagytok!!!! :D

Johi,
Gratula a vizsgához!!! :)

Deni,
Jósolgatsz, hú de izgi :D Hozzátápit még nem kezdtem el csak szeretek minden infot időben begyűjteni, én már csak ilyen vagyok :) Majd május elején akarok neki kezdeni.

Ildi,
Milyen kedves lehet a főnököd, ettől nagyobb bunkóság nem létezik :evil: Tényleg jobban jársz egy másik munkahellyel.

Mása,
Nagyon helyes Orsikád a tésztával is és a kutyival is :D

Lindi,
Persze, csak akkor megyünk, ha nincs velünk gond és egyenlőre úgy néz ki :) Címet még nem kaptam, de lehet, h nem is küldted még :?

Kép Kép
curse

Nincs babanet, vagy mindenki a napon volt délután? :D

Deni, jósolgatás :D ez már kezd nagyon izgi lenni! :D

Kátyával beszéltem ma, már túl van a 3. oxitocin-terhelésen is, de semmi eredmény, és a prof megint beígérte neki a császárt... holnap tölti a 39. hetet, úgyhogy Emma talán már magától is elindulna(?), de az uh szerint már nem gyarapszik, Kátya vérnyomása viszont egyre durvább és volt némi fehérjéje is (toxémia-gyanú), úgyhogy talán mégis előbb kikapják a kisasszonyt. De azért még lehet drukkolni nekik egy szép hagyományos szülésért :wink: és mindenkit puszil és reméli haramosan jön, már mint anyuka :D

Rylie, jobbulást Nektek! őrület, mennyi kórság talált meg titeket egyszerre. remélem hamar kigyógyultok! Borax homeós szerként is jó az aftára (9ch és napi 2-3x3 golyó) és jobbulást!

gyerkőcök cukik a képeken :D

Blaye, köszi és jó Téged itt látni, és klassz, hogy ilyen jól megvagytok! tejecskéd is van elég, hát ez már szuperzöld :D :D

Móni, írjál még, mert attól megnyugszom (Istivel kapcs.) :D

ma itt volt az új dokinénink (Tóth Ildikó) és nagyo szimpi! :D Lilirózánál mindent rendben talált, Isti ekcémájára ajánlott pár dolgot (pl gyógyszertári fürdetőkenőcshöz keverjek teafa olajat) és a testvérféltékenységre adagolhatok még egy kis Hyosciamust is :)
Lilike meg kapott saját vigantolt meg kokaint. már nagyon hiányzott a véres ampullafeltörés :mrgreen:

Macsek :D :D :D

Zuzi rátok is sokat gondolok! sok +++++!

Zsanci, mi volt UH-n??? és léci ne depizz, inkább panaszkodd ki magad!! és vegyél be Sepiát :wink:

ma du. apjuk mellén altatta Lilikét, én addig Istókkal játszottam, olvastunk képeskönyvet, énekeltünk, mondókáztunk, egyszervoltoztunk, én etettem, fürdettem, és már egész jól megvoltunk. de azért még ha csak alkalma van, hisztizik, földhöz veri magát, lefejel és rugdos :?

a gátsebem marha lassan gyógyul, még most se bírok rajta ülni, úgyhogy most ledőlök gyorsan, áú

votiv 8)
votiv

Lindi Drága! Mi egészségesek vagyunk, de nem kaptunk elérhetőséget... Pedig holnap szénhidrát napom lesz, némi sütin törtem épp a fejem :wink:

Hogy Benke szereti a lovacskákat, én is tanúsíthatom, élénk üdvrivalgásban tört ki minden egyes arra járó lovaskocsi ill. traktor láttán (merthogy ilyenenk is vannak ám aMargitszigeten a szuperjó játszók és az óriási füves réten és virágzó gesztenyefákon kívül :)

indianyo

Visszavontam, elérhetőség megérkezett!

indianyo

Votiv,
:D ampullázás :D

Kátyának drukkok!!!

Zsána??!

és közkívánatra, a pörformansz kés:

Kép

Kép

szép estét mindenkinek és szép alvásteli éjjt :)

csók

Macsek
macskanyu

Mása :) Orsika már fára mászik?! :shock: ejha, belevaló kiscsaj! :wink: :D Gombócgyúró Orsika eszméletlen! Nem akarod átküldeni, egy kis ebédkészítésre? (imádom a gombócot, de nincs türelmem macázni vele :oops: ) Kutyus nagyon helyes, ott lakik ő is a lakóparkban?
Igen, ma is egyedül aludt el Bálint, persze előtte megkapta a jól megérdemelt meséjét :D
Jósolgatások ma is voltak, de tudom, hogy ez még nem jelent semmit, csak hogy nemsokára szülni fogok, ezt meg amúgy is tudom :mrgreen: :lol: Ma is voltam nst-n, szépen görbölgettünk :lol: És szülésznő megerősítette híreidet, hogy júliusig nincs változás a kórházban! Viszont egyre többen vannak, így a többedszer szülőket állítólag hamarabb haza engedik! 8)

Manókáék jól vannak, ők is nst-znek :D csak még nincs netük. Szóltam neki a pénteki Bikásról, és ők is próbálnak majd jönni :D

Ildi :) Főnököd :evil: :evil: hú, ez nagyon komoly, ha már költözni is akarsz :( sok +++++

Blaye :) Nagyon szépek vagytok az ikrekkel! :D gratula, hogy ilyen jól bírod!

Macs :) Szappanbuborékokat kergető Füli nagyon édes!! :D :D És szupi, hogy alszik a csajod! :D

Curse :) És bejött Adélnak a félig döntött háttámlás kocsizás?

Nuk :) Szupi, hogy gyorsan végeztetek a csípőszűrsen és nincs gond! :D

Zsan :) uh??? és+++++

Votiv :) Gátsebednek bulást!!! Tök jó, hogy Istivel alakulnak a dolgok, ne aggódj, egyre jobb lesz!!++++
denizsa

Macs :) Kés rulez! :lol: Elrakod emlékbe?

Indi :) Ezekszerint ma is jó napotok volt! :D Fogzásban most szünet van?
denizsa

Deni :) A legutolsó fog óta csak jó napjaink vannak - remélem, nem kiabálom el :)

Lehet, hgoy én már nem is látlak pocakosan :( Sebaj, majd meglátogatunk benneteket is, ha már szabad az új babával :)

indianyo

Szép estét :)
Délután sétáltunk egy hatalmasat :) olyan szépen sütött a napocska.... :)

Macs,
Buborékfogós Füli :lol: :lol: :lol: Az első képen olyan, mintha imátkozna 8) :lol: :lol: :lol: Kés : :shock: :shock: :shock: Nem semmi....

Votiv,
Gátsebnek bulást! És ha van időd, írj szüléstörténetet. És szeretném megköszönni Neked IS hogy megerősítettél a szülésznős szüléshez.És megfogadtam tanácsod ;)

Deni,
most már úgy leszünk vele, ha nem írsz, akkor tökre izgulni fog a társaság :lol: :lol: :lol: Orsimat ma úgy altatta el apa, hogy űlt az ágya szélén :? De elaludt egy perc alatt, mármint a lány :) Kutyus a házban lakik és egy írtó kedves "személyiség" :) Egyébként ez a kedvenc kutyafajtám :) Úgy mászik fára az Orsi, hogy van egy ilyen öreg almafa, aminek az egyik ága majdnem vízszintesen nő. Nos, oda fel kell rakni és ott meg mászik, mint egy hernyó :) :) :)
Ja, Deni, Köszi a Manókás infót :)
És akkor lehet hogy "csak" két-három napot leszünk bent???? ;)

Mása
szmagdi

Ja,
és Kátyának megy a drukk és a +++++++ :)
szmagdi

Votiv,
szüléstörténetet én is várom :) és gátsebednek jobbulást! (én szülés után pár hétig olyan nyakpárna-szerüségen tudtam csak ülni)
És a Sepia mire jó?

Deni,
köszi a felajánlást! ha délelött nem lesztek otthon, akkor más megoldást kell kitalálnom, mert csak úgy tudunk bemenni Bp-re, hogy Zsoló elvisz a Bosnyákig, és onnan 7-es busz. És fél 1-ig akkor nem tudom, mit csináljunk :? Igy lehet h nem megyünk mégsem az eheti Bikásra, csak a jövö hetire. Remélem, még egyben lesztek, és láthatlak szülés elött :wink:

KépKép
fibi

sziasztok,
UH-n minden rendben volt, megint azt a kedves UH-s hölgyet fogtam ki, mint múltkor, és megint egy kis 4D-s kukucsba torkollott a dolog, mert szerinte irtó szép, és kénytelen megnézni 4D-n.
:lol:
Épp sikerült elkapnunk egy ásitást, hát totál oda voltam!!!!

Szóval, szépek és jók vagyunk, méretre stimmelt minden, kicsit már nagyobb volt, mint kéne, 2400g körül, magzatviz most áltagos volt...
nagyon boldog voltam ám...

most ennyit,
a többin még rágódom, ma kaptam egy újabb adag pelenkát, ez már a 3. csomag. Ebben sokféle volt, volt egész nagy, amiről kiderült, h Iginek is jó még, pedig egy egyéves babáról kaptuk, de hát Igi olyan kis vékonka, h már az egyévesek is simán verik (fenékben).

Votiv,
nagyon örülök a dokinéninek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és annak is, h sikerült Istivel egy kicsit együtt lennetek!!!!!!!!
LiliRóza rendes csaj!Nincs mese... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Tök jó, hogy minden rendben, Zsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nagy puszi Ásitó Memének :)
és rileksz!!! ;) :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Kátya kicsi lánya, Emma tegnap este 21.01-kor 2700 grammal és 53 centisen megszületett császárral, gyönyörű és jól vannak

indianyo

Szépséges reggelt :)

Isten hozta kicsi Emmát!! Gratula Kátyának és sok tejcit mindkettőjüknek :D

Kép
macskanyu

Jó reggelt!

NAGY GRATULA KÁTYÁNAK MEG A KICSIT EMMÁNAK! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Fibinek, Kisherczegnek, meg az összes lappangó Andreának Boldogságos névnapot kívánok!! :D
Kép
macskanyu

Jó reggelt!

Kátya:
gratulálok! :D
ISTEN HOZOTT KICSI EMMA!

Zsan:
ezek remek hírek :D ,de még mindig nem tetszel nekem :?

Votiv:
látod,menni fog ez,csak idő kell Istinek :!:

Den:
nagyon izgi :lol:

Mása:
el sem hiszem,hogy Orsid már ekkora :shock:

Rylie:
na csak a lényeget nem írtam :oops: Szóval ugyan ez volt Orsimmal,amikor kórházba kerültünk.Mandula és vesemedence gyulladás egyszerre :cry: 2 nap múlva a manduláján már nem látszott semmi,"csak" a vizeleteredmény volt katasztófális.
Szorítok nagyon,hogy Kamilládnak ne legyen ennyire gázos++++++++

Macs:
imádom Fülit :lol: Nem egy elveszett csajszi :wink:
Egy kép a fürdőnkről :lol: :
Kép

Zuz:
jól vagytok???

Indi:
olyan jó olvasni,hogy most minden oké! :D

Botanikusok!Ez micsoda? :roll:
Kép

petergabi

ISTEN ÉLTESSE AZ ANDREÁKAT!
Kép

petergabi

Mutatok én is 2 képeket,még húsvétról:
Kép
Orsi a TH jegyekkel :lol: :
Kép

petergabi

Gabi,

ez egy cincér :D :D :D azt hiszem havasi cincér, de ez utóbbi nem 100% védettek!!! és ez a fajta nagyon ritka :)

Füli ölemben, még írok :)

fürdő rulezzzz :D :D :D
macskanyu

KÁTYÁNAK ÉS EMMÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ISTEN HOZOTT EMMA!!!! :D :D :D ÉS HATALMAS GRATULA ANYUKÁJÁNAK!!! :D :D :D

ANDREÁKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D

Zsanci,
Szupi, h minden rendben volt az uh :D Ásító Meme :D

Deni,
Tetszett nagyon Adélnak, h végre nemcsak fent lát ki, hanem most már előre is :D

Gabi,
Lányaid szépségesek :) fürdőszoba rulez :)

Kép Kép
curse

milyen csudajó hír, öröm ide benézni :D :D :D

Emmát isten hozta idekinn :D sok boldogságot és szép hosszú életet neki! a szülőknek is gratula, Kátyának minden elismerésem a rengeteg türelemért és jókedvért, ahogy a kórházi heteket viselte!!

Éljenek az Andreák és éljen Meme :D

Gabi, ez lenne Dorka legújabb háziállata? :shock: :lol:

votiv 8)
votiv

éljenek az Andreák! :D

Gabi,
lányaid szépek meg nagyon dizájn a hűtő (vagy nem az? ;) :lol: ) meg a fürdő is
viszont az állatról túl nagy volt a kép..... elzöldülős szmájli ;)

Kép

Kép

szrekuc

ja és Gabi, nem akartok kutyust, most, hogy pár hétre ott volt nektek Kutya? :D

Kép

Kép

szrekuc

Szóval az úgy volt, hogy...

Vasárnap reggel jó nagyot aludtam, apája ellátta Istit reggelivel, én meg lustálkodhattam még egy picit az ágyban, ekkor jött az elsö fájás...
aztán 10 perc múlva mégegy...
és mégegy...
ideje volt felkeni, gyorsan összepakoltam amit lehetett, még bedobtam egy mosógépet meg kiporszívóztam :mrgreen:
és közben szépen rendszeresen fájogattam.
Aztán lezuhanyoztam, és kicsit abbamaradt, ekkor már kezdtem elszontyolodni, de aztán dupla erövel újra rákezdett! Apája itt csodálkozott, hogy vagyok képes még reggelizni - dehát a húsvéti sonkát nem hagyhattam parlagon, és volt egy tippem, hogy legközelebb már csak szülés után ehetek, az meg lehet hogy másnap lesz, szóval kell az erőtartalék :D

11 körül indultunk itthonról, gyorsan leadtuk a gyerekeket - Istit a nagyijához meg nálunk volt a nővérkéje is, akit haza kellett vinni a Várba. én ekkor már ötpercenként fújtattam meg lihegtem :D

belefutottunk egy húsvéti közúti ellenőrzésbe is, én meg épp fájásban voltam :D Apjuk megkérdezte: Muszáj most szondáztatni? Mire a rendőr: persze hogy muszáj! Apjuk: De mi épp szülni megyünk a kórházba! Erre a rendőr rámnézett, látszott hogy baromira meglepődött, aztán rászólt apjukra, hogy akkor igyekezzünk, gyorsan, gyorsan!
tisztára mint a filmekben, már csak egy rendőrmotoros felvezetés kellett volna, dehát alig volt forgalom :wink:

fél 1-re értünk a H-ba, épp jött a dokim a folyosón (ügyeletes volt, várt vizsgálatra engem, de azt nem gondolta, hogy ötperces fájásokkal jövök - mondta is, hogy eztán az isten se mossa le róla, hogy nem programozott szülés volt)
megvizsgált, ekkor már két ujjnyi volt a méhszáj. beköltöztem a vajúdóba, saját ágy már nem jutott, mert minden tele volt!
hamarosan jött Irénke (Tóth Irén), az ügyeletes szülésznö, és bekötötte az antibigyót meg egy nst-t.

folytköv., szopitájm :D

votiv 8)
votiv

Isten hozta Emmát és nagy gratula Kátyának!! Sok tejcsit és boldogságot nekik!!!

Mása :) Orsika hernyómászása :lol: akkor is nagyon ügyes a kiscsaj! A 2-3 nap bentlét sztem a minimum, de az 5 már nem valószínű, és én is örülök neki :wink: :D

Fibi :) Na átszerveztem a pénteket, úgyhogy gyertek nyugodtan, Bálint megy nagyival a játszóházba, én meg majd itthon leszek és főzök vmi ebédet :wink: aztán alvás után jöhet a Bikás! :D
És a lényeg: nagyon boldog névnapot!! :D :D

Gabi :) Nagyon klassz a fürdőtök!! :D Te jó ég, mekkora lányaid vannak már!! nagyon szépségesek, kezdhetsz aggódni :wink: :lol:

Zsan :) Tök jó, hogy minden rendben és végre megnyugodtál!! :D

Indi :) Szupi, hogy végre van egy kis szünet a fogzásban (már Rátok fért :wink: ) és minden szép és jó! :D

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?