A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nikie!

Ne haragudjKép, de erre most nem fogok válaszolni, mert ugy érzem, hogy nem lenne értelme, bár továbbra sem gondolom, hogy igazad lenne. Föleg azért nem, mert az egész válaszodból az látszik, hogy azért, mert nem ezt tanultam, nem lehet semmiféle tudásom róla, igy nincs jogom véleményt sem irni.
Kár, hogy Erazmusz nem járt erre, nincs most idöm visszakeresgélni, de mintha már erröl az UH nyomonkövetésröl jóval korábban lett volna szó.
valakiben mindenkinek biznia kell, nagyon jó, ha bizol az orvosodban.
Viszont meglehetösen veszélyes dolog másik orvost "pénzéhséggel" vádolni, csak azért, mert a te orvosod ezt nem ugy csinálja. Az orvostudomány egy olyan tudomány, amiben többféle helyes módszer is lehetKép. Egyáltalán nem biztos, hogy nincs igaza azoknak, akik mindenképpen követni akarják UH-val a tüszöérést, és hasonlóan a te orvosod is jól csinálhatja, ha nem követi.
(Egyébként Erazmusz ama hozzászólását "élöben" olvastamKépKép anno, és még emlékszem rá...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

AdélKép
Engem is érdekelne a 3 rétegû méhnyh. Én egy könyvben azt olvastam, hogy az a jó, ha 3 rétegû, mert a 3. réteg segíti a baba beágyazódását. Ha nem felejtem el, akkor hétfõre megnézem és pontosan leírom.
ErazmuszKép!!, ha olvasol minket, tudsz nekünk segíteni, hogy most akkor mi az igazság?

NikieKép
A hõgörbe jó elemzésre, de nem mindenkinél. Valakinél pl. hiába emelkedik meg a nagy könyvben elõírtaknak megfelelõen a hõ, mégsincs tüszõrepedése. Ezt mivel magyarázod? A sárgatesttermelése jó (tehát hormon jó), emiatt persze a görbe ennek megfelelõen követi az elõírt ívet, de a tüszõ mégsem reped meg, vagyis csak átalakul sárgatestté. (Az átalakult sárgatest viszont árasztja a hormonokat, ami miatt a görbe íve emelkedõ tendenciát mutat.)
A peteérés-, tüszõrepedésfigyelést uh-val én mindenesetre fontosnak tartom és nemcsak akkor, ha valaki inszemre vagy lombikra megy!
Saját tapasztalat alapján az a véleményem, hogy a görbe utólag ad információt arról, hogy mikor lehetett! a tüszõrepedés, kivéve azt a körülményt, amikor az ember lánya már egy jó pár havi ciklus görbéje alapján meg tudja mondani sacc/kb (mivel minden ciklus más) az idõpontot.
Picit annak is ellentmondanék, hogy a hõ ha lemegy 36,2-36,4-re tüszõrepedés van. Az én esetemben is lemegy a hõm tüszõrepedéskor, csak éppen nem eközé az általad megadott intervallum közé esik le. Másrészt pedig (megint csak magamról tudok beszélni, hozzátéve, hogy a görbéim nagyon jók) nálam tüszõrepedés elõtt lemegy, aztán hirtelen egy nagyot fel és aztán egy még nagyobbat le és csak utána emelkedik meg, ami már a második fázist jelenti. Most akkor gyanakodhattam volna az elsõ leesésre, ha nem tudom, hogy a görbe az én esetben mit produkál. Sõt volt olyan hónap is, amikor az elsõ fázisban 36,6 volt egyenletesen a hõm, és nem volt csökkenés a tüszõrepedéskor, hanem 4 nap alatt 1-1 tizedet emelkedve elérte a második szintet. Van egy nagyon jó könyv "Természetes fogamzásgátlás" címmel, amelyikben kb. 100 oldalon keresztül csak görbéket elemeznek, de többfélét!!! Érdemes elolvasniKép

"Az ovuláció a mélyponton van..., de mi ezekbe ne menjünk bele, mert nem tanultunk egy sort sem az egyetemen ciklusdiagnosztikát! Aki tanult annak várom véleményét!"
Attól függetlenül, aki nem tanult az egyetemen "ciklusdiagnosztikát", még lehet tapasztalata. Pl. a saját példájából is tanult és nagyon sokat segített másoknak is. Aki ezen a topicon van -esetleg már régóta, de nem muszáj- nagyon sok könyvet olvasott már ebben a témában, ezer órát töltött a neten, hogy az infókat magába szívhassa. Szerinted az egyetemen hogyan tanulják meg és mibõl az orvosok, amit tudni kell a témáról? Persze van gyakorlat is, de ott nem görbéket elemeznek. Ha kell gyakorlat, akkor az sajna nekem is van.
Tehát itt igenis MINDENKINEK JOGA VAN elmondani a véleményét, még ha ciklusdiagnosztikában nem mondható "jártasnak", de csak azért, mert nincs róla papírja.
Meg, ha jól tudom a "megint megjött"-ös lányok között nincs orvos vagy tévednék?!Kép Ez a topic nem is kifejezettem orvosoknak jött létreKép, mert ha igen szóljatok és én már itt sem vagyok KépKépKép

pussza
Bogár

jaj bocsi, nagyon hosszúra sikeredett...
bogár

BesztiKép
egyetértek
bogár

LUJZA:csodálatos érzés lehet, és már fotóitok is vannak! Lehet megkezdeni az albumot(pl. olyan cuki Anne Geddes-borítóst!)Kép
ZSÉ:köszönöm a bíztatást!
OFF:a mûtét hétfõn lesz és már elõre kialkudtam, hogy kedden engedjen is haza a dokim. Azt mondta meglátjuk.
Rájöttem, hogy ennek is megvannak az elõnyei: soha többet nem kell védekezzünk a fürjemmelKép, soha nem kell fogigátló-bogyókat szednemKép(kivéve a lombik felkészülést!)és nem fenyeget több csúnya mûtét veszélye.
Elvileg a mûtét után 6 héttel már kezdhetjük a felkészülést, de szeretnék 3 hónapot kihagyni, hogy lelkileg megerõsödjek és egyenesbe jöjjünk a költözést illetõen.
Mindenkinek akciódús hétvégét kívánok és a jövõ hétre csomó babás hírt!CAT:sms-t küldj a jó hírekrõl, biztosan lesznek!
CINCI:próbálok mail-t küldeni!
Virág
Virág

VirágKép
Nagyon örülök, hogy újra érezhetem a mosolyt az írásaidbanKép
Bizony vannak elõnyei...
pussza
Bogár

Jó hétvégét Mindenkinek, én is megyek haza...
bogár

CINCI:bocs,mégis inkább NOÉMINAK kellene írnom!
Virág
Virág

BOGÁR:hát igen, az ember sokmindent túl tud élni és jobban jár, ha nem felejt el nevetni.Jó hétvégét!
Virág
Virág

Sziasztok!

Egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni.
Mi még nem szeretnénk babát, de mivel iszonyú könnyen felfázom elkezdtem cickafarkfû teát inni. Most nem szedek fogigátlót és az elõzõ hónappal ellentétben nem éreztem a tûszõrepedést (vagy vélt tr.-t) és amikor megjött volt elõtte 3 nap pici rózsaszín és azóta is olyan bárnás. Ne haragudjatok a részletezésért!
Kérlek, ha valaki közületek próbálta írjon.

Lonch

Lonch
lonchi

LONCHI: én nagy felfázós voltam, 14 éves korom óta szinte megállás nélkül petefészek, kismedencei stb. gyulladásaim voltak.(gondolom Te is nõgyógy."felfázásról" beszélsz, nem hólyaghurutról!).Folyton antibiotikumoztak, volt hogy hónapokig. Eredmény:átjárhatatlan petevezetõk. Amióta a lányok tanácsára beadattam magamnak a GYNEVAC vakcinát nem jött elõ többet!! Van honlapja, de a felettünk levõ "hasznos..." topicban is olvashatsz róla, vagy kérdezd Erazmuszt a topicjában!
Virág
Virág

Lányok,

Nekem is van olyan ismerõsöm, aki barnázott és terhes lett. Doki szerint ez jelzi, hogy valami gond van, azok, amiket Ti már felsotoltatok. Dokim szerint valószínû így is lesz bébink, de sokkal lassabban...

Bogár, Cat,
Nekem azt mondta, hogy a repedés után 7-8 napig jó, de amikor a beágyazódás van, akkor már nem. Én sem tudtam ezt eddig. Utánanézek az Elek Cs. könyvben én is.
Ma kiderültek az eredményeim: ösztradiol és prolaktin nagyon magas sajna... Még lehet ez a closti utóhatása.
Most igazából azt sem tudom eldönteni, hogy csak próbálkozzunk türelmesen szépen és ne foglalkozzak a barna rémmel, vagy folytassam a kezelést.

Jó hétvégét!
Adél
adél

Virág
Köszönöm a gyors választ, én is ettõl félek. Nekem már olyan volt, hogy ha éjszaka nem három gatyó + zokni volt rajtam akkor már fájt is másnap a méhem környéke. Ez most javult a cickafarktól, csak hát...
Most külföldön vagyok, de amint hazaérek rákérdezek a Gynevac-ra! Remélem még nem késõ.
Még lehet, hogy Erazmuszt is megkérdezem és a másik topicot is megnézem!
Sokat segítettél!!!Kép Drukkolok neked!

Lonch
lonchi

VirágKép
Természetesen hívlak majd hétfõn a kórházban, és közvetítek a topikra. Az a lényeg, hogy pihenj, és ne gondolj semmire, hogy minél hamarabb felépülj.És maradj továbbra is ilyen Vidám Virág.

KarmenKép
Természetesen dolgozom, de Utrogestant kell napi 2*1-t használni. Az az érdekes, hogy spontán aktus után kifolyik, de inszem után nem, ezért nem is fekszem. A reggeli Utrogestant szájon át veszem be, és csak este hüvelybe, így az sem folyik ki.

AdélKép
Én a helyedben folytatnám a kezelést, mert a magas prolaktint le kell szorítani. De tudod mi nem vagyunk orvosok, és nem tanultunk ciklusdiagnosztikátKép
A 3 rétegû nyh azért engem is nagyon érdekelne, hogy jó-e vagy sem.
LujzaKép
Nyithatjátok az elsõ babaalbumot. Annyira örülök, hogy minden rendben van. Azért hamarosan csatlakozunk, hogy a meleg nyári napokat ne kelljen nagy pocakkal egyedül végigszenvedniKép Jösz a talira?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat,
én úgy értettem a kérdést, hogy a barnázás hogy néz ki,
tehát, hogy olyan feketés, ragadós trutyi-e?
Bocs a gusztustalanságért, mert ha az, akkor ismerem, csak eddig nem törõdtem vele, de nekem csak a menzi alatt van, elotte nincs.

Virág,
nagyon be akarnak ágyazódni már a kis embriók,
végre megfelelo helyre kerulnek, hajrá neked!

Bella
Névtelen

Csak bekukkantottam, hogy Virágba kis lelket öntsek a hétfõi mûtét miatt, de látom, hogy minden rendbenKépKépKépKépKép
Örülök, hogy vidám vagy, maradj mindig ilyen!

Hétfõn gondolok Rád!

Puszi:

Krissi
krissi

BellaKép

Ha mensi alatt van barnás, az az alvadt vér szerintem, tehát nem jelent rosszat. Én úgy értettem, hogy elõtte van napokig, mert ettõl sokan szenvednek itt a topikon. Szerintem utánna sem gond, mert a hüvely faláról jön le a barnás vér.

Cat

Cat
Kép
cateye

Nekem is volna egy kérdésem, ha már témánál vagyunk Kép
Én világ életemben onnan tudtam, hogy meg fog jönni, hogy elõzõ délután/este ilyen barnás folyásom volt, illetve a mensi után 1-2 napig?
Ez most gond vagy nem? Szerintetek?

Köszi!

Mandula
svm

MandulaKép

Én úgy tudom, hogy 90% hogy a mensi elõtti barna nem oké. Utáni, az rendben van. Itt sokunknak volt, van aki még mindig küzd vele, de így vagy úgy, gyógyszerrel stb., ezek a panaszok megszûntek. Ajánlom a felettünk levõ Hasznos linket, abban bõvebben olvashatsz a témában.

Üdv:

Krissi
krissi

Cat, kosz a felvilágosítást.
Én is így gondoltam. De mivel olyan sokszor elojon ez a téma
és mindig csak a fogalom: barnásozás, már elkezdtem hipohonderkedni.
Egyébként ezzel szokott indítani nálam.

Jó hétvégét mindenkinek, kár, hogy hétvégén olyan keveset írtok, nekem ez a jó idoszak, munkában nem tudok.

Bella
Névtelen

Kép Kép Kép
Sziasztok Kép
Visszajöttem, egyben Kép Nagyon jó volt ez a kis síelést, leszámítva azt, hogy a rossz izületeim miatt alig mozognak a térdeim... de ez nem érdekel.
LEginkább annak örülök, hogy a rettenetes kezdés után, azért egészen jól fejezõdött be ez a hét. A végén már csak mi maradunk a párommal ebben a topicban...

Cat Kép
gondolok rád, és megy a drukk, hogy találkozzanak a sejtecskék.

Virág Kép
örülök, hogy jobban vagy, és, hogy megtaláltad ebben a rettenetes dologban is a jót. Drukkolok, hogy a lombik sikeres legyen, és, hogy minnél gyorsabban mehessetek.

Minden babásnak nagy nagy gratula, és nagyon kellemes 9 ónapot (vagy mindenkinek annyit, amennyi még hátra van) kívánok.

A 24-e nekem megfelel, de csak fél hat- hat körül tudok menni Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat! Ez tényleg érdekes amit irtál.Szerintem is mindenkinek a normál aktus után kifolyik, nem tudom az inszem után miért nem. A lényeg, maradjanak is csak ott bent.
Én nem birom szájon át szedni, mert erõsen szédülöm tõle. Ezért kellett hüvelybe tenni. Kiváncsi vagyok majd mit mond a doki,a tesztig ugyis itthon maradok (szabin). Utána lehet hogy 2 hét tp. majd melo ha mehetek.

Gitta! Régen volt táblázat. Nekem lassan 3. lombik, szerdán tudom meg mikor kezdik pontosan.

Karmen
karmen

Jó reggelt Lányok!
Minden babásnak nagy-nagy gratula! Végre beindult a babaesõ.
Virág! Neked is nagyon drukkolok!

Pénteki témához én is hozzátenném a magam tapasztalatát. Sajnos nekem is szépen fel ment a hõm általában a 24. napon, és ott is maradt 12-14 napig. Még se volt pé-m, szóval nem jelenti mindig a magas hõ a pé-t.
Én most bevettem az 5 szem serophene-t, és várom, hogy legyen eredménye. Annyira bizom benne, hogy ez a ciklusom már jobb és rövidebb lesz, mint a korábbiak. 40 nap baromira hosszú!

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Sajnos, egyenlõre nem tudok tablicskut dobni, mivel másik gépnél ülök, és ezen nincs excel. Remélem, még a mai napon helyrepofozza a rendszergazdánk a gépement, idegesítõ ez a másik! Kép Már a múlthét óta rossz a masinám. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Most jutottam pár percre újra nethez.

Köszi mindenkinek a gratulációkat Kép

Barbi, Lujza, Rita Kép Nektek is minden jót Kép

Én még csak március közepén merek majd fellélegezni, akkor leszek túl a 12. héten.
Addig Utrogestan kúpok mennek ezerrel Kép

Ja egyébként megvan a SOTE vérvételem eredménye (ez a baba fogantatása körül készült, csak 6 hét az átfutási udõ Kép )

Hát elég ramaty volt a progim 20-22-25 nap : pontosan nem emlékszem atizedesekre , de 15,5 és 13,9 között (21 feletti kellene). Kicsit mérges vagyok az elõzõ dokimra, mert már hónapok óta rágtam a fülét ezzel Kép

bera
bera3

Sziasztok!

Szerdán megyek repesztetni, ez már a hatodik. Úgy döntöttünk, ez az utolsó, ha nem sikerül tovább lépünk valami komolyabb orvoshoz. Szerintetek itt BP.-en melyik a legelfogadhatóbb?(anyagi szempontból is...)Lehet, hogy még megpróbáljuk a Gynevac-ot, így még pár hónapot várunk hátha az segít.

Képzeljétek, ha minden igaz 24.én születik meg a leendõ keresztfiam!
Csutka

Cat,
Én is úgy tudom, hogy a magas prolaktin tutira nem jó. Viszont, ma van a 29. napom és nincs barna rém csak ha nagyon megnézem, sötétsárgás egész halványrózsaszínes valami, de inkább sárga. Neked szokott ilyen lenni?

Ha szedem a Bromot (hogy levigyem a prolaktinom), akkor sajna mindig van barna rém (a progim tökéletes, tehát nem attól van), úgyhogy a hormonok kapcsolatát kell szerintem nézni. Most mit csináljak? Tuti le kell vinnem a prolaktinom, ugye? Majd megyek ám dokihoz is, de nem mostanában, akartam szüneteltetni a járkálást és csak a próbálkozásra koncentrálni...
Fájdgál pár napja a hasam, nincs megduzzadva a cicim, bizti meg fog jönni. Mivel 17. nap volt a repedés kb, ezért csak 30-31 napra 8nem) várom...

üdv
Adél
adél

SziasztoK, ismét itt vagyok, azt hiszem ezentúl megint olvasgatlak Titeket mert hiányoztatok nagyon.
Barbi, Lujza és (bocs de régen nem tudom az eseményeket) mindenki aki babás lett nagy nagy gratula, és remélem sikeretek mindannyiunknak erõt ad majd.
Kiestem a ritmusból de majd belerázódom, röviden az eseményeinkrõl:
PCO lapar mûtét szuperül sikerült, érik is tüszõ, talán meg is reped, ez lesz az elsõ monitorozott ciklus, prolaktin kivételével minden hormon jó, továbbra is szedem a bromót és ezért ismét szédült tyúk vagyok. És új dokim van mert a régi nem csinál inszemet. Fürjecske eredményei nem túl kecsegtetõk ezért inszemre megyünk és nem kísérletezgetünk amig beheggesedek, szóval clostis bromós és majd profasis inszemfelkészítésben vagyunk és ismét reménykedek. Ja és síeltünk és minden rosszat csináltam amit nem szabadott (ugrabugra, síelés megerõltetés, emelgetés, szauna, esések, alkohol)és olyna jó volt végre szabadon élni, így kibírok ismét jó idõt. Kitartás mindenkinek! puszi Hurki
És végre szeretnék én is menni minitalira remélme hamarosan lesz!
hurki

Karmen
inszemnél centrifuzázzák meg mindenfélét csinálnak a matyikkal, gondolom ezáltal kevesebb selejtes lesz köztük, és egybõl a méhüregbe juttatják õket. Aktus során a hüvelybe érkeznek és a nagyon ügyesek feltornázzák magukat a méhbe onnan meg tovább, de a zöme még a hüvelyben kinyiffan, meg van ilyen a mozgást segítõ léjük is, szóval inszemnél már a megtisztítottakat juttatják fel, és egyenletesebben ürül ki belõlünk de kijön az is csak nem vesszük észre mert ne olyna kibuggyanós érzetû mint egyébként. Kép
Hurki
hurki

Sziasztok !

Van valami hír a Virágról ?
Üdv :
Zsé
zsé

LányokKép

Most agyon hajszolnak annyit dolgozom, nem érek rá elolvasni Titeket.
Virágot megmûtötték, jól van, mindenkit puszil. Találtak egy cisztát is Nála, azt is kiszedték. A hangulata nagyon vidám, most hoztak valami levesnek látszó azonosíthatatlan objektumokat tartalmazó löttyöt ebédre, de nem mer hozzányúlniKépKépKép Még szerencse, hogy fel van pakolva több hónapra való édességgel, bár holnap megy haza.

Cat

Cat
Kép
cateye

AdélKép
Ez nagyon szupi, hogy nem barnázol. Nekem a 29. napon már javában támad a rém (szintén 31 napos ciklusnál).(most utrogestannal van lefojtvaKép). Egyszer egy dokim mondta, hogy a mensi elõtt megnõ a folyás mértéke az alhasi vérbõség miatt. Nem ez van Neked ?

HurkiKép
Üdv. megint itt. Nagyon hiányoztál, bár a Friss-bõl jobban. Az inszem Nálatok tuti siker, ha a párod eredménye nem túl bíztató spontán.

24-én lesz minitali, a szokásos helyen a Vista Caféban, ami jó lenne ha nem minitaliKép lenne, mint a múltkor. Kifogásokat nem fogadunk el, mert még VirágKép is jön varratokkal a pocakjában.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Adél! Nekem is az volt gyanús, hogy sokat fájdogált a hasam. Néha görcsölgetett, néha szurkált! És néhány nappal késöbb lett egy pozitiv tesztem. Kép Szóval még ne add fel!
Cat! Puszilom Virágot! Kép Annyira jó, hogy ilyen vidám! Kép
Karmen! Andyrol és Ritáról tudsz valamit?
Hurki! Hiányoztak a vidám soraid! Kép

puszi!
Andi
andi28

Andi, Cat,
Sajna tegnap este volt már pecsételés, de nem az a sûrû sötétbarna, hanem sárgásbarna. Ez van. Nem örültem... Most nem fáj a hasa, bizti vihar elõtti csend, de azért bízok. Tegnap a hangulatom a nullával egyenlõ volt.
Köszi a bíztatást!

Örülök, hogy Virág jókedvû...

üdv
adél

AdélKép
Szerintem még mindig ne add fel ! Bármi lehet még belõle !Nem tudom mi lehet ez a sárgásbarna, de biztos valami hormonkavar.

Andi28Kép
Hogy vagy ? Hogy-hogy dolgozol ? Azt hittem betegácsiban vagy. Tudják már a munkahelyen ?

VirágKép jól van, már hazament a kórházból, és nagyon vidám továbbra is.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Üdv mindenkinek! Kép
Sajna, tablicsku még mindig nem lesz, már 3x telepíti újra a rendszergazda a gépemet tegnap óta. Kép Mikor lesz már kész???
Még a magam napjait sem tudom megnézni, pedig fontos lenne! Kép

Olyan depis a hangulatom már pár napja. Kép Folyton az jár a fejemben, hogy már megint nem fog sikerülni, pedig olyan jó lenne. Közben meg azon gondolkodom, hogy hová tegyem majd a kiságyat. Tiszta gyagya vagyok nem??? Kép
Talán az a bajom, hogy tavaly ilyenkor már benn figyelt a babó a pocimban, csak még nem tudtam róla akkor. Kép
Esténként néha elkap a sírhatnék és tiszta ideg vagyok. Ez már több, mint normális. Teljesen kikészültem, azért is nem írogattam nektek. Látom, közben a topic majdnem teljesen kiürült. Ez jó lenne, ha mindenki a másikba ment volna.
Megfogadtam, hogy nem jövök gyakran, de így még rosszabb, nincs kiknek kipanaszkodnom magam. Kép Kép Igyekszem nem depizni, de olyan nehezen megy.

Babaesõt akarok! Kép Kép Kép
Inszemeseknek, lombisoknak drukk, drukk! A többieknek meg jó akciózást! Kép

Üdv:
Gitta

Virág!
Jobbulást kívánok.

Hurki!
Jó hallani rólad!

Cat!
gitta

Na, ez kicsit bekeveredett!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Ez az, nekem is volt ilyen napom a múlt héten, tuti erõs pms voltKép de neked biztos, hogy nem azKépKép
Hát nekem két napra rá meg is jöttKép Olyan hangulatváltozásom volt, hogy én is csodálkoztam. 3-szor voltam a mosdóban Kép, és alig bírtam visszatartani a könnyeim, minden apróságon is kiakadtam. Amúgy én is opti ember vagyok, másnap már nem is volt semmi bajomKép
Mivel kezelnek? Csak Bromot szedsz?
Nikie
nikie

Gitta !
Ne depizz az csak ront ( nálam is hasonló a szitu állandó dili szóval magamat is erõsítem ) ma már mindenre van megoldás. Elõbb- utóbb megszûnik a topic és átmegyünk a babásokhoz.
Üdv :
Zsé
zsé

Szia Nikie Kép

pénteken írtam neked magánban a webmail címedre. Megnéznéd, hogy megérkezett-e? Ha nem, még egyszer elküldeném.

Üdv.

Nati
nati

Szép napot mindenkinekKép

Cat:9
Örülök, hogy Virág jól van, jó a kedve. Mielõbbi felépülést kívánok neki! Veled mi van? Nem mostanában kéne tesztelened? Abszolút nem vagyok képben.
A talira úgy elmennék, de dolgozomKép 7 után érnék oda, de szerintem addigra mindenki hazamegy.

GittaKép
Ne légy szomi! És panaszkodj, ha jólesik, ez biztos segít. Néha úgy tûnik, minden olyan reménytelen. Aztán egyszer csak történik valami, amikor picit nem gondolsz rá. Ne a babaágyra összpontosíts, valami másra. Lesz eljegyzési buli? Ha nem, akkor szervezz egyet! Na, milyen ötlet?

HurkiKép
Újra itt! De jó!!!

Krissi
krissi

Hurki! Én azt hittem te babás vagy, biztosan úgy emlékeztem. Remélem akkor csak elöérzet volt.

Andi! Ritának márc. 6-án kell mennie UH, kissé soká van, de ekkorra hivták be. Egyelöre otthon pihen.
Andy-nek még mindig poz. volt a széklete, mint kiderült champylobacter (ha jó irom, rusnya nekem is volt) fertözése van. Csirkétöl lehet elkapni, már nem fog visszajönni dolgozni.

Gitta! Ne szomorkodj, nekem meg kicsit az esik rosszul hogy mások babásak lesznek, nekem meg a lombik is hiába volt. Sajnos ezekröl nem tehetünk, nekünk jobban meg kell érte szenvedni de biztos meglesz a jutalma!!

jaj, már annyira várom a holnapi napot! Drukkoljatok 14 óra körül (biztos megint megvárakoztatnak)

Karmen
karmen

KarmenKép
Drukk megy holnapra, hogy minél hamarabb menjen a lombik. Addig is szedd a vitamint szorgalmasan, nehogy megfázzKép

Andy-t pusziljuk, és mielõbbi gyógyulást Neki!

KrissiKép
Ott vagyunk 7 után is a Vistában. Általában 8-kor megyünk el. Jó lenne ha kicsit beugranál.

GittaKép
Ne depizz, tudod nekünk mindig talpra kell állnunk, és állni a megpróbáltatásokat. Le kell gyûrni az ingerültséget is, mert csak a vidám mamákat szeretik a babákKép Egy idõben én is úgy döntöttem, hogy nem jövök a topikra, de rosszabb volt, mert a férjemet nyaggattam a kétejeimmel. Õk meg mint tudjuk nehezen bírják.

VirágKép már otthon van, a katétert meg a dréncsövet kivették, így pihenget. Jövõhét kedden szedik ki a varratokat, és 3 hónap pihi után nyáron kezdik a lombikot. A talira mindenképpen jön!

Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok!
Köszönöm a bíztatásotokat, nagyon jól esik. Próbálok nem depizni, de elég nehezen megy. Félek attól is, ha megjön, meg attól is, ha nem. Ha ebben a hónapban sikerülne, akkor szinte napra pontosan egyidõs lenne az elõzõ babóval. Talán ezért vagyok most ennyire magam alatt. 2 nap különbséggel volt most a pé-m. Ez tuti biztos. KépEgyszerûen bõghetnékem van, ha erre gondolok. Na, bum, már megint.

Sajnos, a talira most sem fogok tudni elmenni, de egyszer akkor is el fogok menni, csak azért is!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányok, új vagyok köztetek, nem tudom tudtok -e segíteni. Múlt héten derült ki, hogy a férjemnek nagyon kevés kisfickója van, és azok sem épek, bár még megyünk kontrollra, de nagyon úgy néz ki, hogy lombik lesz belõle. Kérlek benneteket, ha tudtok ezt azt a pécsi lombik-programról, ossztátok meg velem a tapasztalataitokat, illetve a hallottakat.
Nagyon el vagyunk keseredve, váratlanul ért minket a dolog, mert még csak 7. hónapja várunk a babára. Talán annak örülhetünk, hogy ilyen hamar kiderült, hála az én aggódód természetemnek.

Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy teljesüljön a várva várt csoda!

Anita
Névtelen

Gittuska!
Ne szomizz nagyon, nekem meg nemsokára lenne 1 éves(júniusban), na ehhez mit szóltok, és kollégáim is nagyon sûrûn beszélnek babákról. Az egyik kolléganõm tavaly ment férjhez, most meg már a baba a pocijában van. A múltkor meg pl...., de nem is írom le, mert nem érdekel, elõre kell nézni, persze nehéz, dehát nekünk ez a sors jutott, most mit csináljunk. Az élet más részén viszont nagyon szerencsések vagyunk, nem?Kép Ez vigasztal. És egyébként is nekünk is lesz babunk, csak kicsit többet kel várni, de utána nekünk lesz a legjobbKép
Gitta, az orvosod legyen jó, és akkor már nagyon közel van a cél!
Kép

Nikie
nikie

Sziasztok!

Gitta Kép
Ne szomizz! De tudom, hogy nehéz. Néha rám is rámjön, és amúgyis mindenki babás körülöttem és néha úúúgy utálom, hogy én miért nem lehetek az ill. ha az vagyok, miért nem maradhat? miért nem mehet minden rendben?

Vannak idõszakok, amikor teljesen nyugisan vagyok. Bele sem gondolok, hogy még esetleg mi minden állhat elöttem. De aztán van amikor nagyon elborul... Kép

Már az is valami, hogy pontosan megjött. Kép Ilyennek örülni... soha nem gondoltam volna Kép Kép ...

Mindenkinek kitartás lányok!

Pusz
Noémi
noémi

CatKép
Megpróbálom, de a város másik végén dolgozom, és estére már hulla vagyok, arra van erõm, hogy bedõljek az ágyba... Meg ez a múlhatatlan tél már kikészít teljesen. Ahelyett hogy melegedne, inkább hidegedik. Szerintem attól vagyunk leginkább depik, rám is gyakran rámtör ez az érzés, én szerintem még babóval a hasamban is depiznék, nem bírom már ezt az idõt!!!
Szóval fel a fejjel mindenki, amint megjön a tavasz, rózsaszínbe borul a világ megint. Remélhetõleg. Ha meg sírni van kedvetek, hát sírjatok! Az csak segíthet. Csak ne apus elõtt, mert azt utálják.

Krissi
krissi

Anita! Örülj neki, hogy már most kiderült. Nekünk 2 év telt el mire a lombikra mehettem, ugyanez volt az oka, mint nálatok. A férjednek nem csináltak mütétet? Mert nekünk kellett (herevisszérsérv-re) de nem segitett, ezért járunk mi is lombikra.

Lányok! Aki nem tudja jobb helyre adni és szívesen adná az adó 1%-t a szegedi Kaálinak annak megköszönöm, itt a számuk: 18078068-1-43 (Kaáli Intézet Alapítvány).

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Ma már kicsit jobb a kedvem! Kép

Kármen!
Köszi, felírtam a számot! Kép

Akkor végre a régóta hiányolt tablicsku!!! Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!Új vagyok köztetek.Légyszi valaki írja meg,hogy az inszemet hogyan csinálják.Annyit tudok,hogy stimulálnak és katéteren keresztül juttatják fel a fiúkat.Fáj?Mit kell elõtte és utánna csinálni?Úgy néz ki,hogy a köv. ciklusban inszem lesz nálunk,köszi,kriszta2
Névtelen

Sziasztok!

Cat! Kép Dolgozom. De nem tudják a munkahelyemen. Tudod, itt már minden nagyon nyugis. És sokkal jobb, hogy lefoglalom az agyam. Otthon egyfolytában aggódtam. Kép Meg szerencsére nem is vagyok igazán rosszul. Kép Kivétel a tegnap délután. Szerintem nagyon sokat ettem. Jövö kedden megyek megint dokihoz. Kép
Kármen! Andynek jobbulást! A babával minden rendben van, ugye? Kép Neked pedig sok erõt a következõ lombikhoz! Sikerülni fog! Kép
Gitta! Légy vidám! Kép Keresd meg a jó oldalát annak, hogy nem vagy még babás. Nekem az sokat segített!
Kriszta2! Nekem egy inszemem volt. Egyáltalán nem fájt. Semmit nem kell csinálnod. Én kb. 5 percet pihentem utána még ott a rendelõben, aztán jöttem dolgozni. Ne izgulj! Sok sikert!

Puszi!
Andi
andi28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?