A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexike,
írtam iwiw-re:)
Kriszti,
szia, te is megjöttél! Látom a héten és jövőhéten lesz össz.5 erdmény és mond, hogy 5, vagy 10, vagy mindenkinek legalább egy babója:) Légyszike!!!!
Na, megyek tusolni:)
Hali
baby.81

Sziasztok,

Tudom mar megint regen jelentkeztem de nyomon kovetek am mindent, illetve igyekszem :-)

Juci,

egesz nap nagyon sokat gondoltam ratok, sot szombat ota! Ezek azert nagyon jo hirek. Meglatod nem lesz semmifele telefon. Szoritok tovabbra is.

Lukrécia,
erted is nagyon izgultam ma. Az egyik baratnomnek is volt haematomaja, o is barnazott es most mar egy honapos a kislanya :-), ja es o nem is tudott pihizni, mert ott volt vele a masfel eves kisfia, aki ugye nem nagyon hagyta. Szoval ne izgulj, minden ok lesz. Csak pihizzel es nyugi. Tudom az a harom het neked nagyon lassan fog eltelni, de minden ok lesz.

Mindenkinek sok sikert kivanok!

Nalunk minden ok, hetfon megyunk UH-ra, remelem megmutatja magat a kis pindur-pandur. A ferjem lanyt szeretne en meg fiut, hat valakinek igaza lesz, bar mind a kettonknek az a legfontosabb hogy egeszseges legyen.

Udv mindenkinek!
Sviszter
sviszter

Baby!
Maximum 10 baba legyen a jövőhéten!!!!! De ha tényleg 5 lesz, az sem baj....!!!!!Örülök neki, hogy Te is túl vagy rajta...2.5 hónap múlva én is benne leszek a sűrűjében....Alíg várom már...

Valahogy ki kellene kalkulálnom, hogy mikor telefonáljak a BMC-be, kezdési időpont miatt...Bár, ha jól számoltam, július elején kellene kezdenem szúrni magam...Pont nyaralás utáni napon...
Akkor előtte még el kell menni nőgyógy vizsgálatra???
Azt tudom, páromnak tuti...De ő megejti nyaralás előtt hónap elején...Remélem a Gynevac közreműködésével nem lesz bacija... :wink: :lol:

Sviszter!!
Örülök, hogy hallok rólatok is!!Épp most szerkesztettem a táblát, és végígnéztem, kik nem írtak régen!És Te benne voltál!!! :wink:
Remélem a kis huncutka megmutatja magát!!!Bár igazatok van, mindegy, csak egészséges legyen!!!!Várunk a hírekkel hétfőn!!!!
Vendég

Lukrécia!

Azt elfelejtettem írni a priviben, hogy 3x1 volt nekem is.
Pusz!

KépKép
naposoldal

Babyke drága!

Jó pihizést, eredményrevárást kívánok!!!!

KépKép
naposoldal

Drága Sünike!
Olyan ólesik, hogy hiányolsz!
Minden rendben van, csak próbálok nem odafogyelni arra, hogy mi történik most velem. Úgyhogy lefoglalom magam, sok dolgom van, teszek veszek, igyekszem a gondolataimat terelni.
Azért minden nap bekukkantok és szorítok a Lányokért!
Most főleg egyvalakiért, de nem írom le a nevét, mert úgyis tudja, hogy Ő az:-)

Majd még jelentkezem, sok puszi: Brumi
brumi_30

Sziasztok!

Holnap megy valaki a bmc-be,mert én lehet, hogy dél körül ott leszek!?
Ha holnapig nem jön meg. :oops:

Kép
taptau

Kriszti,

azert figyelek am, csak en nem nagyon tudok hozzaszolni a dolgokhoz. En csak szoritani tudok mindenkinek.
Hetfon jelentkezem az eredmennyel :-)
sviszter

Lexi:Ne légy ilyen, pláne ha nem teszteltél még. Gondolok rád holnap. :)
Benszi:
Dupla örömök, ez igen! :)
Baby:
Jó legyél, és NE pihenj túl sokat! :) Persze azért ne kapálj meg ilyenek.
Juci:
Örülök a jóhíreknek, remélem minden rendben lesz.
Zsókuci:
Tök jó, hogy Te is irogatsz mostanában, cuki a kutyus is.
Kriszti:Ezek szerint jöttök nyaralni??? Huráááá!!! :D
Lukrécia:
Pihenj sokat, vigyázz magadra!

Aki ért hozzá......kezdetű Lexis írásra én is kíváncsi lennék, sajnos nem vagyok otthon ezekben az orvosi témákban. Tehát aki ért ezekhez (Kriszti, Gomba..főleg) válaszolhatna hogy mi is történik Juci babájával. És ha már ilyen okosok vannak itt, engem érdekelne az is, hogy mi az a haematoma? :? Bocs, de nem tudom.

Mindenkinek jó éjt!
Vendég

Máris dobok egy táblát!Hogy legyen ezen az oldalon is, és Taptau is lássa, ki megy holnap!!! :wink: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

ESTRELLA!
Bocsi, én elsiklottam e hsz felett..Épp Lexivel beszélgetek msn-n...Írok majd! A haematoma vérömleny....
Nyaralni tuti megyünk, de hogy hova!!!! :roll: :lol:
Vendég

Estrella!
Írtam privit!!!
Vendég

Sziasztok!
Jucika, örülök a jobb híreknek és nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.

Babyka, pihizz, tegyél-vegyél aztán majd 1,5 hét múlva oszd meg velem a sikeres recepted titkát :D

Brumi, neked jó figyelemelterelést!

Lexi, nem mondok semmi... Csak annyit: ez még akár Sikerülhet is!!!! :wink:

Taptau, csak nem kezditek a következő projektet? :)

Berta, ha reggel mentek vérvételre, akkor kígyóznak a sorok. 12-kor már nyoma sincs a tömegnek. Majd meglátod! Szerezz be könnyű olvasmányokat a sorbanálláshoz :)

Jóéjt!
süni76

Kriszti:
Küldtem püt.
Vendég

Kép
Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációt!! :lol: :lol:

Lukrécia!
3X1 Rutascorbint írt fel a Zeke és mellé eszem 2X200mg-os C-vitamint!Azt magamtól,mert olvastam,hogy jó.
Baby31!
Nagyon szorítok!
Jucicuki!
A legjobb hír,hogy felszívódott az ödéma!Meglátod minden ok lesz!Szorítok!
Lexi!
Én is voltam már ilyen gödörben.Nekem ssem segített semmi.A lelkem elfáradt a sok kűzdésben.(8 év)Én jártam pszihómókushoz és kineziológushoz is.Valamennyit segített!!Tavaly elindítottuk az örökbefogadást és valószínű nyárra már kaptunk is volna egy újszülötett.Ettől betojtam és elkezdtem hinni a lombikban,más esélyem nem lévén!Sajnos mindig úgy indultam neki,hogy áhh,úgysem fog sikerülni!Most nagyon akartam ,mert már vészesen kevés volt az időnk az örökbefogadásig!És mivel tudatalatt mindig eltoltam magamtól a lombikot,így azt éreztem,hogy nem tettem meg mindent a saját gyermekért!!
Most hittem és valószínű megkapom a csodát!
Ha egy pici erőt tudsz meríteni a történetemből a folytatáshoz,akkor megérte leírnom neked!
DRUKKOLOK!!!!
Nellike és Madrin!!
Látom Ti is Érdiek vagytok!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lexi!

Alighogy felébredtem, eszembe jutottál, hogy ma van a nagy nap, nagyon drukkolok!! És várom a jó híreket!
ballagyo

Lexi
Várom a híreidet!!!!!!!!! Drukkolok!!!!

Baby
Babatapik mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Erika
A narancssárga ruhás hölgy az Irénke volt, ő egy tünemény. Ő a legaranyosabb a recepción, meg talán a BMC-ben!!!
Mártika nagyon érdek ember.
Mikor voltatok tegnap?
Mi 1/4 10 ill. 1/2 10 körül kerültünk a recepcióhoz.

Lukrécia
Te is a BMC-ben voltál tegnap?
Neked is nagyon drukkolok, biztos minden rendben lesz!!!!!

manda

Erika
Bocsi, most olvastam el, hogy mi volt.

manda

Haliho!

Jaj, Lexinek nagyon szorítok, remélem sikerrel jár, nayon megérdemelné:)
Azután szorítok Nefkének, s te csináltál tesztet?
Aztán megy a drukk Bruminak és Timinek, és végül magamnak:)
Nagyon unom magam:(
Kismamik vigyázzatok magatokra!!
Süni,
ha sikerül, tutira elmondom:) Csak sikerülne!!!!!!!!!!!!!!!
baby.81

Sziasztok!

Drága Lexi, gondolok Rád!!!!
süni76

Ez az óra hülye:)
baby.81

Sziasztok!

Manda

Mi kb fél 11-re kerültünk a recepcióhoz. Szerintem rengetegen voltak, de Irénke szerint közepes volt a forgalom.
Akkor már tudom, hogy ő volt az Irénke.
Majd megismerem őket.
Rátok nem emlékszek. bocsi érte.
Majd menem kell 3,20,24 napon vérvételre.
Megnyugtatak, hogy ápr. 30.-án dolgoznak, ha akkor kell menem, mehetek.
Ti voltatok 2. 4. hét keddjén tájékoztaton?
Apa bevan zsongva, hogy jövőhéten menjünk. Lehet, hogy összekötjük 20.-ai vizsgálatokkal.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Manda!

Én csak dél felé értem oda,alig voltak.....Tök rendes volt a Mártika,rögtön bevitte a kartonomat és már mehettem is be.Biztos Te már addigra nem voltál ott.....

Erika

Bizti nem az voltam,sőt,láttam én is azt a lányt!Akkor tuti egy időben voltunk ott.Rajtam hosszú fekete pulcsi volt és csak rövid ideig álltam a recepciónál aztán mentem hátra.Így esetleg emlékszel?

Benszi

köszi az infót,jó pihit :D Mikor mész megint?Engem csak május 7-re hívott vissza a drága doki bácsi.

Juci

De örülök hogy újra van remény!!!!!!!!Pedig annyiszor emlegettünk Bibarral tegnap!!!!!!Nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!!

Sviszter

Köszi a megnyugtató sztorit,jó hallani....Gondolok rád hétfőn,tök izgi.... :D

Taptau

ez mire akar utalni?Miért mész a BMC-be?Le vagyok maradva vmiről? :D
lukrécia

Jucicuki

Most olvasom az örömhirt, hogy még 4-en vagytok. Remélem nem lesz az a ronda telefon. Pihenjél sokat.

Lexi

Mi ujság? Jelentkezzél! Szoritok neked!

Jerika

Kép
jezsoerika

Manda!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!!
Smile lemaradt, mert dolgozom....

Lexi!!!
Nagyon várunk!!!Puszi
Vendég

Kriszti
Köszönöm szépen!

Lukrécia
Mi kb.1/4 12 felé jöttünk el.

Erika
Sötétbordó kardigán volt rajtam, alatta világoskék blúz. A férjem sötétszöke hajú és bajusza van, ő sötétkék pulcsiban és világos polóban volt. Egy darabig álltam hátul vizsgálatra, utána a Szücs doki behívott a Tanár úr rendelőjébe, mert Zeke doki rendelt a másikban, és ott vizsgált meg. Aztán ültünk elöl is összevissza, ahol éppen volt hely.
Ha leírnád hol voltatok lehet, hogy emlékeznék rátok?
Mi voltunk az előadáson minden második hét keddje, jő volt, bár akkor még nem értettünk mindent, inkább akkor már, amikor stimuztunk, akkor jöttem rá, miről is beszéltek.
Én mondjuk, nem szeretek előre semmiről olvasni, hagyom, hogy történjen minden ahogy kell.

manda

Lányok!

Köszi a drukkokat! Átvészeltük az éjszakát, nagyon féltem a vetéléstől is, most már remélem nem lesz baj. Pihenek sokat.

Lexi! Szorítok nagyon!!!!!

Estrella!

Igazából a tarkóredő miatt a legnagyobb esélye a Down-nak van a babánknál, de mivel az orrcsont egyértelműen látszik, bizonytalanok a dokik. Persze még ezer féle genetikai eltérés lehet sajnos. Ha pedig nem találnak kromoszóm-rendellenességet, akkor a szívbetegség valószínű az ödéma miatt.
Egyébként a Bátorfi doktort és a Hajdú Krisztinát ajánlom mindenkinek , akinek esetleg kétségei vannak, v. aggódik. Hajdú doktornő oszágosan elismert ultrahangos szaktekintély. A Praxia-ban( XI. Bartók B. u. 92-94) csinál 4D-t is.
Azért mertem megnyugodni egy kicsit, mert a biopszia után azt mondta, hogy ő bízik benne, hogy nem beteg a baba ...
Hihetetlenül emberségesek mind a ketten. A mintavételt a Bátorfi doktor csinálta és Hajdú doktornő végig beszélgetett velem az előkészületek alatt, mert észrevette, hogy alig élek a félelemtől :oops:
Szóval úgy gondolom, hogy amíg vannak ilyen orvosok, addig nem reménytelen a magyar egészségügy.

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok!
Lexi nagyon szorítok!!!!!

Nefke,Timy,Brumi,Baby Nektek is!

Mandának és Taptaunak én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Manda örülök neki,hogy már nemsokára kezdhetitek,szorítok nagyon! :wink:

Taptau írtam az iwiwre,Kriszti neked pedig küldtem pü-t!

Lukrécia örülök,hogy minden ok.Vigyázz magatokra!

Mindenkinek puszi

Lippa

lippa

Juci
Örülök a jó híreknek és kívánom járjatok szerencsével!

Lukrécia
Pihizz nagyon sokat és meglátod nem lesz semmi baj!

Babyke
Ügyi vagy,így kell hozzá állni!Műveld a gyerkőcöt,ne csak az anyatejjel szívja magába :D

Lexi
Te most az eredményhirdetésre vársz,de azért el küldöm hátha
Kép
gabicsibe

Manda

Kép

Boldog névnapot kívánok!
gabicsibe

Jucika!!!!

kitartás!!!!Bizni kell!
Megy a drukk mindenkinek!!!! :D
nyunyi82
Békéscsaba

Manda

Bocsi de tényleg nem emlékszem rátok. Mi a recepcióval szembe ültünk végig. Én barna nadrág, poló, pulover volt rajtam. A férjem tüsi hajú és kockás barna ing és kék farmer volt. A végén kissé türelmetlen volt már. Közölte velem, hogy csak akkor jön ide mikor nagyon kötelező. A javát vállaljam fel egyedül. Ez nem ujdonság.
Mindent én intézek. Megszoktam.

Jerika

Kép
jezsoerika

Én is mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok! :)

A hormonvizsgálatos vérvételnél az eredményt meg kell várni, vagy leveszik aztán kész? Hogyan készüljek? Mert még utána bejönnék dolgozni, sajna...
Vendég

Lippa!
Nem kaptam pü-t..... :(

Estrella!
Válaszolok, mihelyst lesz időm!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok,

Nemrég értem haza a BMC-ből. 9-kor még kint állt a sor a külső ajtónál. Megvan mostmár az összes gyógyszerem :)

Lexi szorítok nagyon.

Kép

csibe
csibe32

Manda, Taptau!

Kép

Boldog névnapot Andreák!

Jerika

Kép
jezsoerika

Szia Krisztike!
Megpróbálom újból!
Szóval képzeld az egyik barátnőm tegnap váltotta ki a gy.szereket,és 2 doboz Puregonért és 1 doboz Merionalért 25000 ezer Ft-ot fizetett :D !Nekik long protokolljuk van és és úgytűnik,hogy az egész nem lesz 100ezer Ft( 1 éve kb.60 ezerrel több volt,igaz akkor volt Progi is,de még így is jóval olcsóbb)!

Remélem megkapod!
Puszi
Zsuzsa
lippa

Na nem privibe küldtem,de nem baj,gondolom más is örül neki :roll: :wink: !

Puszi Mindenkinek

Lippa

lippa

Boldog névnapot Andreák!

Kép

csibe
csibe32

Lukrécia!
Hétfőn megy ek UH-ra!Még nem barnázok semmit!Remélem felszívódik!
Vendég

Sziasztok!

Lexi,
már biztosan tudod az eredményt!
Szorítok:):)
baby.81

Sziasztok Lányok!

Köszönet mindenkinek, aki szorított nekem. Nagyon sokat segített. Igazam lett, ma is sírtam, de végülis ez nem csoda. Pedig megfogadtam, hogy nem fogok, de nem bírtam ki. Tegnap nagy valószínűséggel a progeszteron injekció hiánya miatt eresztettek le a cickóim, mert más magyarázat nincs minderre, ugyanis a hcg-m 380 lett! El se akarom hinni!! Annyira boldog (és icipicit ijedt) vagyok. Igazatok van, ilyenkor jön az aggódjunk tovább, mi lesz két hét múlva fejezet. Numato, már egészen másképp látom az aggodalmadat a három baba miatt:)
Hazafelé a párommal megbeszéltük, hogy nincs mese építkezünk, és veszünk egy nagy autót. Bementünk a Brendon babaáruházba és megcsodáltuk a dolgokat. Mondjuk ikrekre nem annyira vannak felkészülve, de akkor is tök jó volt. A hármasiker-babakocsi nem semmi, mint egy vonat.
Most nem nagyon tudok mit írni, mert annyira boldog vagyok és erre nem találok szavakat. (Ritkán éreztem ilyet eddig) Talán Baby fogalmazta meg mindazt legjobban az sms-ében, amit most érzek:
Az élet mégis szép!!!!!
Vendég

Manda, Taptau és a többi Andinak Nagyon boldog névnapot kívánok. Legyen ez a napjuk nekik is legalább annyira boldog, mint nekem. Kép
Vendég

Sziasztok!

Lippa,válaszoltam! :lol:

Manda,boldog névnapot! :lol: :lol:

Csajszik,köszönöm a névnapi köszöntést mindenkinek! :lol:

Süni,Lukrécia,aranyosak vagytok,nem maradtatok le semmiről,mert nem történt semmi érdemleges,sajnos! :oops:
Éves rákszűrésre mentem a dokihoz,és egyszerűbb így ha a bmc-be megyek .Mobilon értekeztünk,és ahogy odaértünk(dél körül) már hívott is be!Lexi,bocsi,de nem volt időm figyelni téged!Remélem jó híreket hozol?! :lol:
No meg kicsit aggasztott,hogy már 3 hónapja nem jött meg,a teszt szerint negatív és ezt ma a doki is megerősítette.
Sajnos tele vagyok cisztákkal(ez a fő gond),ma kaptam Norcolutot,hogy végre megjöjjön.De elég kicsi rá az esély ,hogy spontán sikerüljön egy kistesó,így abban maradtunk,hogy ezt az évet már végigpróbálkozzuk!Jövőre pedig belevágunk újból,elvileg még van 4 inszemlehetőségünk.
Szűcs doki nagyon aranyos volt,(mint mindig),mondta,hogy kijön és megnézi ezt a helyes gyereket!Pacsiztak egyet a Mátéval és jöttünk is haza.

Lexi??????

Pusszantás! :wink:

Kép
taptau

Most látom,olvasom LEXI GRATULÁLOK!IGEEEEEN!!!! :lol: :lol: :lol:
Máris jobb a kedvem! :lol: :lol: :lol: Juhéé!

Kép
taptau

Lexi!

Gratulálok!!!! Nem akarok nagy szavakat írni, fölösleges, pihenjetek és örüljetek egymásnak!
ballagyo

Sziasztok!

Lexi:Hatalmas nagy gartuláció!!És az ilyen magas HCG nem feltétlenül ikreket jelent!Egy lombikos ismerősöm egy babával 450-es HCG-t produlált, a vérvételre rá két héttel az uh-n erült ki, hogy csak 1 baba van, kicsit már beleélték magukat az ikrekbe... :roll:

Jucicuki: jaj nem is tudod mennyit drukkolok a kis manócskának, hogy kiderüljön, hogy minden rendben!Szívből remélem, hogy így lesz!

ANdiknag nagyon boldog névnapot kívánok!

Holnap megyek Zekéhez, megtudom az elmúlt másfél hónap eredményeit...már tűkön ülök, és kitaláltam, hogy le van ejtve a suli nem várok én semmivel a nyárig, ha lehet, akkor már holnap kezdenék a legszivesebben (holnap kéne, hogy megjöjjön...),majd a kritikus napokra táppénzre megyek.vagy mittudomén, majd akkor kitalálom :lol:
üdv

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Lexi!

JUHÉJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Látod...!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Írtam privit

Taptau

Na én meg már kombináltam......pedig úgy megörültem neki!Mindegy,akkor majd picit később :D
lukrécia

Lexi!

GRATULÁLOK!!!!!! Látod? Nem kell minden előre olyan pesszimistán látni:) Pihenj sokat, vigyázz rájuk!

Málna ma már a tengerben fürcsizik. De jó neki ! :)

Babyke!
Drukkoltam neked is, és bár vasárnap óta nem voltam fenn, azért gondoltam rátok.

Mindenkinek szorítok és az Andiknak boldog névnapot kívánok!
nellike

Lexi!
gratulálok, annyira örülök, hogy sikerült!
Remélem holnap én is ilyen jó hirekkel jövők majd!
Szoritok mindenkinek ,hogy sikerüljön.
Nefke
nefke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?