A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Mi az, hogy tetra?
nenoke

Kispiskóta!

Azt mondják, hogy először a frotír törcsi nagyon durva.
Ezt Zsuzsika mondta..Szal a Tetra kifogó finomabb a pici bőrének, ami csecsemő korában nagyon érzékeny.
torolve_20131003125716

nenoke
Szívesen mennék a Margit szigetre! Főleg napközben májustól! Sokan dolgoztok még?

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

még tartom a nézetem bkomp és műa.motorról szósemlehet!!!!

vettem ma nagyon aranyos kisnadrágokat,kord meg macinaci stb.
meg nagyi bugyit (mondta a csaj akit nagyon bírok hogy sírni fogok ha meglátom)elég érdekes de beleugrottam egybe és felvéve olyan mint egy kis rövidnaci.vettem is 8db-ot annyira kényelmes.

Bridzsi

Kép
esztora

Nenőke!

Hagyományos textil pelenka..
Tetra az végülis..négyszög nem?? :roll:
Négy sarka van :lol: ez a tetra
torolve_20131003125716

Na úgy néz ki, hogy eladtuk a férjem lakását!
Május 16-ig ki kell költöznünk..

[size=7]Aztán jöhet az enyém..de az majd ha Samu picit nagyobb lesz[/size]
torolve_20131003125716

Textilpelus anyagú kifogó: Én a mai napig azt használom a Violával, nagyon szeretem, bármelyik másik baba törülközőnél jobb a nedvszívó képessége. Pillanatok alatt megszárad a gyerek. Puha, nagy, én imádom :D

Esztora: Engem is kirázott a hideg a műanyag motortól, amíg a játszótéren a Bogim rá nem ült egy idegen gyerekére és nem lehetett levenni róla :lol: Úgyhogy minden elvem félredobva szerváltam neki egyet! A mai napig motorozik, Violának is van imádja. Ha nem a játszón akkor a bölcsibe, oviba fog rákapni..... :wink: Úgyhogy én azt gondolom (mosmá így baromi okosan utólag :lol: , hogy nem bánom, hogy rákaptak :wink: )
Bébikompunk nekünk sincs, nem is volt nem is lesz!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok csajok!
Elööször is, köszönjük a kuki dicséreteket! :lol:

Bébikomp! Borinak igaza van és mint szintén pszicholófus, ua-t tudom mondani. Biztos nem vennék a gyerekemnek és még ajándékba sem fogadnám el... Nagyon lelassítja a mozgásfejlöödést és ugyanakkor a késööbbiekben bizonytalan mozgásokat eredményez, összehasonlítva azokkal a gyerekkel, akiknek ilyen nem volt. Sztem, sokan azért vesznek, mert egyszerüüen kényelmesebb nem mindig a babára figyelni és ugye, abban jól elvan. Remélem, nem bántottam meg senkit.

Légzésfigyelöö! Nekem azt mondták a kórházban, hogy szóljak, ha ilyet akarok használni, mert megtanítanak az újraélesztésre, mielöött kiengednek Picurkával. Engem is megnyugtatna, az biztos.

Pénteken babakocsi és hasonló nyalánkságok... megnézését tervezzük. Egy családhoz megyünk el apával, akik felszámolják a cuccokat és olcsón adják. Már nagyon várom.

Nemtom, mi volt ma velem. Reggel 8 körül reggeliztem és azután visszazuhantam az ágyba és eddig aludtam. :oops:
Èjjel meg olyan görcsöm volt, keményedett a hasam és a gyomrom tájékán, szinte mindenhol fájt. Alíg tudtam elaludni... lehetnek ezek már jósló fájások? Elég rossz volt és teljesen legyengített.

Az elööbb már akkorákat rúgott Picurka, hogy az már szinte fájt. Tehát, biztos növünk. :D
molkata

De, mi az, hogy kifogó???

kispiskóta

Gurgula, ami itt van az a tied?

kispiskóta

Kata, nem bántottál meg szerintem senkit, de engem pl. még mindig nem győztetek meg bébikomp ügyben. Nővérem idősebb fia használta leginkább, a kislány már egyáltalán nem, és 11 hónaposan már járt, azóta is olyan, hogy ha bedobod a vízbe, úszik, ha rálököd a jégre, korcsolyázik, bármilyen sportágba fog bele, nagyon ügyes. Nyilván ezt is csak mértékkel érdemes, mint minden mást is, és ez is nagyon gyerek-függő, van, akinél beválik, van, aki nem is igényli. És ahogy a gyerekek is különböznek, úgy a szülők is, a vélemények is, ezen nem fogunk összeveszni. :wink:

Kép
nenoke

Akkor, képzeld el a nöövéred kisfiát komp nélkül :wink:
Szal, én akkor sem tudok még egy fél jó szót sem ehhez a témához írni.

Zsú! Kifogó=törölközöö, amibe kiveszed (kifogod) a gyereket fürdés után. Nekem anyukám így hívta a törölköözömet és sokáig én is csak így mondtam.... :D
molkata

Kata, amúgy biztos a front van Rád ilyen alvós hatással. Én meg annak tulajdonítom a folyamatos sírógörcsömet.
nenoke

Kata, ezt nem mondod, hogy a törölköző az a kifogó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Esztora
Rajtam röhög a egész család a bugyogóim miatt! Az enyémek akkorák, hogy ha lenne kosár rajtuk, jó lenne cicifixnek..A zuram szerint jó lesz a gyereknek ejtőernyőzni, vagy sátrat építeni :lol:
Majd jelentkezz, hogy mi volt a fejtágítón!!
Kösz a tegnapi bolt tippet, én meg a Malom u-ban a Táncházzal szemben fedeztem fel egy jót!

KépKép

KépKép
szivvi

Kispiskóta! Ezen én is sokat röhögtem, hogy a törölközőt miért kell kifogónak hívni.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsu!

Igen, ami Újpalkón van az az enyém.

Jaja, kifogó=törcsi :lol:

Kifogom a babát a kádból, kihorgászom :lol:
torolve_20131003125716

Zsú! :lol: :lol: :lol:

Nenoke! Az meglehet... Sírógörcseim nekem is szoktak lenni. Az a szörnyüü, hogy olyankor jön rám, amikor inkább jól ki kellene kérnem magamnak. Pl Veszprémben az állomáson nem adtak jegyet Stuttgártba, mert aznap ép nem dolgozott az a nöö, akinek nemzetközi jegyekbööl szakvizsgája van... már ennyitööl sírni tudtam volna... de ekkor még elkértem az állomás telszámát, h többet ne kelljen potyára lemennem. Erre azt mondja a nöö, hogy elööbb kiszolgálja a többieket (egy hosszú sor volt mögöttem) és én álljak félre. Na, ekkor már sírtam, úgy hogy inkább eljöttem és nem is tudtam megmondogatni sem...

Most spenótot fogok föözni.
molkata

Ha nem baj, bedobnám a következő kérdéseimet?
kézi, vagy gépi mellszívó?
orrszívó porszívó, vagy abból is a kézi a jó? Tapasztalt mamik??

KépKép

KépKép
szivvi

Nenőke - bébikomp témában nem vagy egyedül, aki nincs meggyőzve.
Edónál még nem győzködött az ellenkezőjéről senki, így volt, akkor úgy láttam jónak. S mert mivel a gyerekem egyáltalán nem fogta vissza semmiféle fejlődésben, így nem hiszek abban, hogy egyetlen gyereknek sem való. Adriennél már adva volt, s használtuk. Mert képzeljétek, adva van egy jó hosszú udvarrész, ahova ha kimentünk, akkor azzal ő is rettenet bírt rohanni mint nővére a saját lábán. S ettől marha jól érezte magát. Udvaron mászkálni? Hát meg is ütne a gutta, ha egy kisbéb hangyát meg bogarakat enne. S amilyen kíváncsiak, megtennék.
Egykori barátnőm is pakolta az Edónál pár héttel kisebb lányát kompba, na attól meg bírtam volna futamodni. Gyerek fejlődésben olyannyira visszamaradott volt, hogy 11 hónaposan nem bírt támasztás nélkül megülni. S anyuka kompba pakolta. Na ilyentől tuti kiakadok. Szal azért mindennek megvan a maga rendje s múdja, tiszta szerencse, hogy nem a szülészetről akarta kölkét abban hazatoloncolni.
Uff.

Kép
kissmanó

Nenokéhez és Manóhoz csatlakozva: kb 12-13 gyereket láttam az utóbbi 2-3 évben testközelből, mindegyik gyönyörűen megtanult járni attól, hogy néha kompozott. Tesóm gyerekei 10 és 11 hónaposan :D

Kép
Kép
emma1976

Gépi mellszívóról a beszállító hülyesége miatt maradtam le. Megrendeltem még szülés előtt. Persze nem jött meg, bótba akkoriban nem lehetett itt kapni (legalábbis nem Brassóban). Volt egy ősöreg kéci, üveg alapú, amivel Edónál boldogultam, de az eltörött az első héten mikor Adriával használtam. Más kézi mellszívóról van történetem, relatíve happy, de akit zavar az ezzel kapcsolatos elmese, az szökje át az apróbötűt.

Most pici történelem velünk, amitől aztán lehet engem gonosz anyának titulálni, de nem érdekel. Szal mikor Adria olyan 8-9 napos lehetett, egy beszállítónk felcsillantott egy olyan lehetőséget, hogy szállítás, szállás, étkeztetést állva, 5 napra, úttal együtt, meghív Isztambulba. S mindezt úgy, hogy 3 napon belül választ kellett adni, s 10 napon belül indulás. És.... és... és bevállaltam. Gyerekek maradtak a nagymamával, tejecskét meg gondoltam fagyasztok addig be eleget hisz olyan voltam mint egy hatalmas tejgyár. Persze ahogy megadtam a megyünk verdiktumot, másnap eltört a mellszívó, vettem egy Chiccot, nagy szart ért, bőgtem mint állat, fejtem kézzel, nem bírtam magam utolérni, annyira sok volt. S ekkor találtam egy kézi NUK márkájút, ami fecskendő elven működik. Na, az volt a megmentőm. Isztambulban is jól elvoltam vele, gyereket indulás előtt még megszoptattam éccaka, s mikor szintén éccaka hazaértünk, kölök kb. 10 perc múlva megébredt, ehetnéke volt, s úgy cuppant a cicire, mintha az előző kajánál is azt kapott volna. Nem mondom, azért itt picit megkönnyebbültem. S ment a szopi még további 2,5 hónapig, átvészeltünk egy enyém tüdőgyulust is, mialatt antibigyótikumot kaptam, persze alatta no szopi. Tehát happy end lett azért az utazásom vége, s a kézi mellszívó meg marhára bejött. Azóta ez a cucc megjárta már Kecskemétet, Sepsiszentgyörgyöt, Marosvásárhelyt, meg még ki tudja követni hun tett jó szolgálatot.

DE ennek ellenére most azért ismét kacérkodom a gépi mellszívó gondolattal, hisz az azért lerövidíti a procedúra idejét. Meg még emléxem milyen jó is volt a szülészeten mikor Edóval voltam ott, szal mily jó volt a gépi. Se perc alatt lefejte a cicinkénti szűk 2 decinyit szopi után.
Na asszem légzésfigyelő tuti nem lesz nekünk, de gépi mellszívó az meg igen.

Kép
kissmanó

Kifogó azért kifogó, mert nem törülköző anyaga van,avagy nem flottír, hanem textilpelus anyaga van. de ugyanarra a célra szolágl, de sztem jobb mint a türcsi (tapasztalat) :wink:

Mellszívó: Ha valakinek ömleni fog a teje, és sokat kell fejnie, esetleg ad le az anyatejgyűjtőbe, akkor mindenképp érdemes elektromosat venni, mert azzal gyorsabb a lefejés.
Ha nem egy tejcsárda az ember lánya, akkor a sima kézi is elég szerény véleményem szerint. Nekem kézi Medelám van, azt árultak a klinikán amikor a Bogit szültem, a célnak megfelel. Mostani eszemmel ha első gyerekem várnám Avent mellszívót vennék (kézit mivel nem vokk tejcsárda :lol: )

Orrszívó, a porszívós ezerszer több trutyit kiszív mint a kézi. Én mindenképp porszívósat vennék. Kézi akkor jó ha utazunk, de hát betegen,takonykórosan hosszú távra úgyse viszem a gyereket.... :roll:

Ezek az én tapasztalataim 2 gyerek után :oops: :lol:

ceniko
Szeged

Manó: Cicinkénti szűk 2 decinyi szopi után??? :shock: :lol: Aztaaa, én 1 nap alatt nem fejtem annyit 2 ciciből :lol: :lol:
Na az ilyen esetekbe télleg kurvajól jöna gépi mellszívó :wink:

ceniko
Szeged

Bébikomp.
Igen csajok, sok ellenvélemény van. Főként a mama nyugalmát hangsúlyozóak...
Azért írtam, hogy 3-4 oldalon keresztül kéne leírnom a láncolatot, amiben több szempontból is rossz tényező a komp.
Sokféleképpen felnő a gyerek. Van valahol egy népcsoport, ahol 3 éves korukig egy deszkához szorosan hozzákötözve hordták a gyerekeiket, mert annyit kellett menekülniük, és csak így volt biztonságban a gyerek. Utána fél év alatt bepótoltak mindent. Sokféle lehetőség van. Válasszatok!
Én jó szívvel senkinek nem ajánlanám, sőt, akit tudok, lebeszélnék róla! (riasszon el a részképesség-zavar szitokszó, aminek a kialakulását, ha megvan a hajlam - illetve további rizikófaktorok-, akkor erősítik a komp által lehetővé tett akadály-átugrások) Nem véletlenül nem tudunk korábban szaladni, meg kell érnie a testnek és a szellemnek is, fel kell szedni minden tudást a megfelelő lépcsőfokokon!
((gondolom kiderült ebből, hogy utálom a bébikomp létezését is))

Körözés van Jovika és Blur ellen! :twisted:
Vendég

S akkor a porszívózásról:

Edóval nem volt csak valami hibbant kézi ketyere, bár ha jól tom, akkor vót valami nem akármilyen neve is. De értékelésem: nagy SZAR vala.
Aztán kapcsolatba kerültem Mo-i kismamikkal, s ők áradoztak a porszívóra szerelhetőről. Na, a húgommal vetettem egyet, s mivel Edó már ovis volt, s hordta haza a cuccost, így hamar bevetésre került. Elmondhatom, a kisasszony addig készségesen tartotta a fejecskéjét szippantyúzni, míg annyira nem nőtt meg, hogy meg bírjon fordulni, s próbáljon elmászni. Így aztán volt jó pár békés alkalom is, mialatt nyugisan szípóztam, de későbbiekben voltak kemény harcok is. Míg törpe első gyerek, s nem nagyon hordanak a nagyok haza bacikat, addig oké, nincs sokat takkosan, de ha a nagy hazaviszi a fincsiséget a kistökinek, akkor kezdődik a gáz.
Na, mi azóta is használjuk, Adria most is útálja, bár tudja fújni az orrát, azért van olyan eset, hogy megkínzom vele, hisz könnyebben tud utána magától pucolódni a dolog, ha besegítek. Nem akar alkudni, sosem engedi, mindig lerohanás van, s utólag azonnal belátja, hogy jobb mintha orrot fújt volna.
Sőt, én magamnál is soxor bevetettem, hisz van olyan, hogy kifújom az orrom, a zsepibe már nem jut semmi, de én érzem, hogy még van ott benn. S azt is kihozza. Azt a megkönnyebbülést olyankor.
Ja, s egy tipp, amit a porszívóra szerelhető ketyerével kapcsolatosan javasolhatok.
Hallottam olyan anyukáról, aki az orrszívó hegyét odatette kifőzni. S előtte folyó víz alatt nem mosta át. Na, kitalálhatjátok, hogy belefőtt a cucc, s dobhatta el, vehette a következőt. A miénk már 3,5 éves, kifőzve ritkán volt, de olyan soxor, hogy egy porszívózás közben volt hegy mosogatás.
Na, lőjjetek le.

Kép
kissmanó

Csajok, nektek nem fáj a gyomrotok. Nekem nagyon. Mit lehet ezzel tenni?
molkata

Atyavilág. Ha valaki manapság akar hozzánk csatlakozni, akkor asszem képtelen lenne az archívum átböngészésére. Bár van sok hely elfoglalva vonalzókkal, meg különféle képekkel (uh, babakocsik, pocaifotók, babaképek), azért vannak off, kisbötűsek is, amik azért teret spórolnak. Termékeny egy banda vagyunk. Vagy szóbőségünkkel van gubanc?

Kép
kissmanó

Bori: Violám hipotón volt, és Dévényes gyógytornász járt hozzánk néhány hónapig. Ő sem javasolta a kompot (nem mintha nekünk lett volna :lol: ) Érdekes az orvosok, gyógytornászok, gyógypedagógusok nem javasolják.... Sztem jogosan, ha belegondolsz egy természetellenes láb és testtartást biztosít a gyereknek, a gyerek lábujjhegyen jár, miközbe a súly a derekára nehezedik és nem a lábára... :roll: És még nem elég erős a baba lába, testének egyéb része a "járáshoz".
De mindenkinek szive joga vesz-e agyereknek avgy sem. Ami biztos, hogy télleg sok anyuka kényelmi szempontból teszi bele a gyereket, ezt tapasztalatból tudom az ismerősi körből, mert még be is vallják.... :shock: Szal hna..... :?
Én nem szólnék bele a természetes normális, önálló mozgásfejlődésbe....

ceniko
Szeged

Szivvi a Táncházast én is a múltkor fedeztem fel de csak a hirdetését láttam egy újságban.
mondtam én is Ricsinek hogy kész lesz ha meglátja a bugyikáimat
:wink:
persze hogy megírom mi volt délután a ftágítón nagyon kiváncsi vagyok
Nekem Avent kézi mszívom van.

Kata én meg sóskát eszek mindjárt.

Bridzsi

Kép
esztora

Kata
Nekem segít, ha 2-3 párnán fekszek egy kicsit!

Köszönöm a véleményeket!

KépKép

KépKép
szivvi

megjöttem a Margitból. Voltam vércsopi leletért (ezt minden hónapban kell nekem csinálni). Nincs változás... :(

Kép
zsuzsi**

Kata! Nekem is fáj a hasam, már két napja. Nekem a kefír segített rajta, most azt eszem esténként és attól elmúlik. Bár szerintem nekem a vastól fáj, amit szednem kell.

Emi

Kép Kép
emi_25

Szilvi! Emi! Köszi a tippeket. Èn is szedek vasat és magnéziumot meg kálciumot az eleviten kívül. Lehet, hogy ez a sok bogyó...
molkata

Gurgula tök jó akkor Samu és Marci lehet együtt fognak babakocsizni? :wink: :lol: Mikor mész védőnőhöz?

Én Avent kézit vettem, mert a Corában akció volt. Tehát megelőlegeztem magamnak, hogy lesz tejem.

A barátnőm meg az orsziporszi mellett van, azt mondta a kézi az semmit nem ér.

Nekem a fejem fáj... :(

Én, ha akarnék se nagyon tudnék bébikompot mert küszöb és rentgeteg ajtó van.

kispiskóta

leleményes gyereknek egy küszöb nem akadály.
Bocs a többi, kompot ellenző tagtárstól.
Edina még a felcsavart szőnyegen is hipp-hopp átevickélt kompostól, mindenestől. Még fotó is készült róla.

Kép
kissmanó

[quote="gurgula"]
írta:
gurgulaAzt mondják, hogy először a frotír törcsi nagyon durva.
Ezt Zsuzsika mondta..Szal a Tetra kifogó finomabb a pici bőrének, ami csecsemő korában nagyon érzékeny.

Engedd meg, hogy ebben ne higyjek. Legalábbis ilyen szinten ne. Hisz nem azért könnyűipari mérnök a végzettségem, hogy ezt a kijelentést ilyen formátumban lenyeljem.
Szerintem a készítéstől sok függ, maga a cucc amiből készül a kifogó hogyan, milyen eljárással meg milyen alapanyagból készült.

Kép
kissmanó

[quote="szarvasbori"]
írta:
szarvasbori
Körözés van Jovika és Blur ellen! :twisted:

Azért én nem kímélném a körözéssel Mütyürkét sem.

Kép
kissmanó

Csatlakozom a kompellenes ligához! Nem volt, nincs és nem is lesz! Én is nagyon ártalmasnak tartom! Bocs aki másképpen gondolja!

Mellszívóbol 3-at is próbáltam. 1 egy elektromos pesztonka. Kész csőd! 2. chicco kézi, ez aránylag jó volt, de hamar eltört :roll: 3. avent kézi. Csúcsszuper! Sajnos eladtam, azt hittem már nem lesz rá szükségem :lol: Jelen pillanatban nics rá pénz, hogy vegyek, majd menet közben kiderül kell-e. Ha igen beszerzem valahogy!

Légzésfigyelőm sem volt soha, most sem tervezem. Bébiőröm viszont van, az hasznos ha nem egy szobában vagyunk éppen! Bár azt nem hiszem, hogy a baba szuszogását lehet rajta hallani, de arra jó, hogy jelezzen ha felébred és egyébbként nem hallanám!

Törölközőnk mindig is frotir babatürcsi volt, nekem megfelelt :lol: Egyik gyerkőc sem panaszkodott, hogy durva lenne :lol:

Nem tudom mi van velem, de egész nap olyan ideges vagyok, hogy na :cry: Biztos a hidegfront! A srácok is tisztára meg vannak zakkanva :roll: Alig bírok velük. Délután már nem tudtak kimenni játszani, hát komolyan már szétszerdték a lakást és egymást meg az én idegeimet. Már számolom vissza a perceket mikor mehetünk fürdeni és fektethetem le őket. Még kb 1.5óra, remélem nem zakkanok meg addig :oops:

Uxi: mi volt a házmegbeszélésen?

Jovival msn-eztem valamelyik nap, jól vannak, csak sokszor elszált az üzije amit írt ezért kicsit elment a kedve!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

szerintem szerencsésebb voltam mint Szilvi a múlthéten.tündéri szülésznő tartotta a szülésfelkészítőt
.minket nem rémísztgetett hanem tök jó dolgokat mondott.szülőszéket is javasolta (dokibácsival kell megbeszélni ha ott szeretnél szülni mert nem minden doki vállalja be mivel ott kell lennie,szerintük(főorvos) a szülésznőknek kevés a tudásuk hozzá)
javasolta a gátvédő olajak használatát stb..
aztán lélegezni tanultunk a gyógytornásztól.kemény meló.
rajtam kivül még egy lány jár a 29.héten a többiek 2-3 héttel mögöttünk.
talán még végig tudom járni az 5 alkalmat utolsó juni 26.án lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: Milyen gátvédő olajokat javasolt?
Amúgy én sose tanultam lélegezni, akkor ott úgyis mondani fogja a szülésznő, nekem speciel nem úgy volt jó ahogy ő mondta, kidolgoztam egy saját technikát :wink: Sztem a megfelelő légzéstechnikával nagyon szuperül lehet csillapítani a fájdalmakat! :) Nem a fájdalomra magára, hanem a légzésre kell koncentrálni és egész elviselhetőek lesznek így a fájások :)
De ezt megtanulni előre nem hiszem, hogy lehet, akkor ott amikor fájsz akkor meg úgyis jön majd magától, hogy kinek hogy jó :wink: De lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel :lol:

Brigi: Mi újság apával? Jól vagytok???? Enyim kölkök is iszonyatosak ma, mondjuka kicsi lázas :( , és egész nap nyekereg... de a Bogimnak elvileg nincs baja, és mégis áááááááááááááááááááááááá

ceniko
Szeged

Jó estét mindenkinek! Én sajna rossz hírekkel jövök....
Már kibőgtem magam, szóval ma voltam terhesgondozáson és méhszájvizsgálatkor kiderült, hogy megrövidült a méhszáj, c 2000 és a külső ujjbegynyire kinyílt+tegnap este óta fájdogál a pocim.
A fogadott dokimmal beszéltem ezután, azt mondta, hogy holnap reggel 8.30-ra legyek bennt a klinikán,és megnéz, de lehet benn is fognak.
Úhhogy ha nem jelentkezem, nem tűntem el, csak nem leszek itthon :(
Ti vigyázzatok magatokra,mindőtök, majd holnap jelentkezem, ha tudok.
Sok puszi mindenkinek!!!! Kép

Kép
Kép
christine

Rózsa
Nagyon sajnálom! Pihengess addig, jó? Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen veletek!!

KépKép

KépKép
szivvi

Rózsa! Megy a nagy drukk nektek, hogy minden rendben legyen. Azért, ennyi vizsgálattal és felügyelettel biztos nem lesz gond.
Vigyázz magatokra!
molkata

Manó: Amit Gurginak mondtam, az nem kijelentés volt, hanem én is csak hallottam sok kismamitól. Főleg nem annak szántam, hogy neked le kelljen nyelned... Bocs, ha valakit megbántottam. Csak úgy hallottam, hogy jobb a tetra kifogó...
Mivel nekem még nem volt babám, nem tudom, hogy mi az igazság, de anyukám is inkább a tetrát használta a húgomnál, ezért mondtam Gurginak, hogy szerezzen be belőle, hátha jó szolgálatot tehet.

Kép
zsuzsi**

Rózsa: Vigyázz magatokra! Én nagyon drukkolok neked! +++++++++++++

Kép
zsuzsi**

Rózsa! Szorítok hogy minden rendben legyen!!!!!!+++++++++++

Emi

Kép Kép
emi_25

Rózsa: pihizz sokat, nem lesz semmi gond! a bicajt meg mostmár tedd el későbbi időkre :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Zsuzsi. Sértődés az nincs. Legalábbis nem nálam s nem ennyinél kezdődik. Ennél azért szélesebb a tűrőképességem. Meg én nem is annak vettem, hogy így lett volna indítva. Uff.

Rózsa. Én meg abban bízom, hogy most max picit beijesztettek neked/nektek, aztán max megússzátok annyival, hogy kistesó gyártásra felkérnek majd élesben gyakoroljatok, s ne ilyenkor, mikor csalni lehet. Ugyi érted? :wink:

Kép
kissmanó

Brigi: Olyan jó, hogy itt vagy! Jól vagytok?

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?