A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Lili! Ezt így most meg nem mondom! 8) Én február 17 körül teszteltem egy nagyon halványat! Akkor szerintem az nem én lehettem, mert nektek az már próbálkozás nélküli volt nem? :roll: Hű de nem emlékszem, hogy hogy is volt! :oops:

Hű ennyi 1-est mára! :lol: És mindenkinek így jó? Ez biztos jelent valamit! :lol:

Kép
bettike
Eger

Boni!
Kicsit megijedtem, mikor olvastam az álmodat. Nem szabad ilyeneken gondolkodnod. Amíg nem jön meg van remény, de sajnos te érzed az előjeleket. :(

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike!
Akkor jól emlékszem, mert én febr. 14-én Valentín napon teszteltem +-at és utána pedig te. :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike!
A táblában még a ciklusaim hosszát is javítsd ki légszi, mert azóta beállt 28-30 naposra. Lehet, hogy az E vitamin miatt?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Ja! Tényleg, én ott vagyok megkavarodva, hogy míg nekem 1-szer jön meg, addig nektek min. 2-szer! :lol:

Katica! Remélem szomorkodáson túl vagy és azt is, hogy nem komoly dolog miatt!
Egyébként fogorvos holnap délután rendel, akkor tudom hívni, hogy hogy jártam! Gondolod akkor itt túrórudiznék? :lol:

ANCSA!!!!!!!!!!!!!!!
Nem jelentkeztél, hogy mi volt a konzultáción! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Mindenkinek bevált az E vitamin ciklushosszilag?
Nekem miért nem? :(

Kép
bettike
Eger

Sonjus, Lili, Szilva: jó, hogy benéztetek! :lol:

Babaimi: hiányoltál 1 sort a görbém alól :lol: szóval: 10-11. napon volt romantika :lol: :lol: :lol:

Katica: nem hiszem, hogy eljutok a tesztig :? már most úgy görcsölök, hogy csak na...

Tényleg valami gáz lehet velem, ha már 11.dpo-n ennyire görcsölök :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szilcsi nem hari, énsem akartam tesztelni, snufi követelte :wink: de csak 84 ft

lili egy hete már fáj ahasam, nem tom mi van, de bettike nem engedi el pirit :lol:
Vendég

Bettike: privi ment :roll:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szezso ne má!á milyen nap ez?
Vendég

ZÖLDIKép :lol:
Vendég

Boni! Bingóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Kép
zölddisznó

Eszembe juttatjátok régi szakközepes növényhatározóval bóklászós nagyon utált biológia óráit (a többit szerettem de ez rém unalmas). Egyszer a tanár cannis merga-t kerestetett velünk (magyarra fordítva kutyasz*r, de akkor nem tudtuk, kerestük.
Vendég

Zöldi, remélem átmentem, és megvan az % ös, tanítónéni :lol:

Áfi jó fej lehetett a tanárotok :shock:

na mivel nincs mozgás, én is elteszem magam holnapra!

pussz
Vendég

%=5 :oops:
Vendég

nahát, ma piri névnap van a naptárban? :shock: :roll: :wink:

Szilva
menniyre volt kevés, hogy clostit írtak fel apjuknak? enyémnek nem írtak fel, pedig az övé sem jó, szabolcs utcában felírta neki a maca vibet, de azt már szedi. Milyen indokkal dobták vissza a dogád??? Nekem a küldő konzulens ötöst adott (elárulta), a belsőt azt nem tudom még.

szervezeti átalakulás azt hozza, hogy megszűnnek a mostani szervezeti egységek, és projekt csoportok ill. szakmai csoportok lesznek, és én gazdasági igazgató alá fogok tartozni gondolom. Kérdés az, hogy ha minden szervezeti egység pénzügyese odakerül, kellünk e ennyien :roll: viszont a gazdasági igazgató volt a külső konzulensem aki ötös adott, remélem jó benyomást tettem rá :wink:

Kép
gaby25

ja, és remélem jobb fizetést is kapok ha oda kerülök :P , mert a mi szervezeti egységünknél van a legalacsonyabb bér :?

Kép
gaby25

Gaby, drukkolok! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok :D ,

Tényleg csak kutyafuttában jövök, mert rohanok, festünk....tegnap este többször próbáltam belépni, aztán feladtam, nem lehetett :twisted: :twisted:

Boni??????????

Lementettem amit tegnap este írtam:

Robcsi, hétfőn csak a vékony katalógus volt, azt mondták csütörtökön érkezik a nagy és pénteken kapnak új árut.

Bonika, úgy tünik, hogy akkor 17cn-en volt pé-d ahogy először is láttuk.

Sonjus, sziiiiia, csak olvass vissza, hogy milyen sokan kerestek már, gyere többet jó?

Szilva, sajnálom a dipimunkát, ez tényleg nagyon gáz, hogy csak most dobják vissza. Volt külső és belső konzulensed is? Vagy ez már nem úgy müxik? Ők nem mondták, hogy esetleg gond lehet?
Mennyi időd van, hogy javits rajta, vagy nem is lehet?

Lili, Bettike, mennek a drukkok a következő ciklushoz, a május szép hónap, remélem nektek is babót hoz.

Este jövök nőgyógyi után.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

mensi még sehol, snufi éáltal kiharcolt tesztem ahogy előre várható volt csont negativ lett, hőm visszament 37 re :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Revidiáltam tegnapi 1. cn ötletemet, még mindig csak spottingolok.

Boni! Ez érdekes. Dobsz egy hőt? Melle van a Bosnyák körül a tesztlelőhely? Beruháznék egy kupacra, oszt majd elfogy, ha kell még valakinek...

Kép
zölddisznó

melcsi szép napot!este várunk!

kata drukk+++
szezso mi ahelyzet a görcsöléssel?+++++++++++
szilcsi++++++++++++

mindenkinek pussz
Vendég

Boni
lehet még korai volt a 12 dpo, az jó hogy megint 37 :wink:

Kép
gaby25

zöldi a Bosnyákkal párhuzamosan, a Telepes utcában, az Erste bank melletti utcában kell bemenni, és jobbra a 2.épület .egyébként ovulációs tesztet is lehet 50 dbost kapni.

"Revidiáltam tegnapi 1. cn ötletemet, még mindig csak spottingolok" ez azt jelenti, hogy neked sem jött még meg? :oops:

görbét reggel akartam, de szarakodott a gép otthon, este majd dobok.

GAby nincs mézesmadzag, csak késik . :wink:
Vendég

Gaby! Te is a napokban lógatsz pisibe csíkot?

Kép
zölddisznó

coca
ugyan minek lógatnék, nem volt pé-kor, csodálkoznék ha zebra lenne :lol: :lol:

Kép
gaby25

gaby se előtte, se utána? :wink:
Vendég

nem volt keksz pé-kor :P a keksz kimaradt az előbb :oops: elszégyelte magát :lol:

Kép
gaby25

boni
jóval előtte, és jóval utána :wink: most nyugis hónap volt ezen a téren, nem is mértem

Kép
gaby25

gaby értem. na de lányok a májusi eső aranyat ér!
Vendég

helyesebben májusi eső babát ér :P :wink:

Kép
gaby25

sziasztok.

ne haragudjatok nem olvastam vissza.ki vagyok utve nagyon,annyi mellekhatasa van ennek a szar gyogyinak hogy neha ugy erzem elegem van es nem veszem be.
hanyinger,gyengeseg,hol melegem van hol fazok,hasmanes stb.
szoval eleg gaz,ezert keveset ulok itt a szam,itogep elott.

bettike.javithatod a korom a tablaban.24 :oops:

1 cn eseknek buksisimit kuldok,fel a fejjel.

Kép
monyo83

sziasztok.

ne haragudjatok nem olvastam vissza.ki vagyok utve nagyon,annyi mellekhatasa van ennek a szar gyogyinak hogy neha ugy erzem elegem van es nem veszem be.
hanyinger,gyengeseg,hol melegem van hol fazok,hasmanes stb.
szoval eleg gaz,ezert keveset ulok itt a szam,itogep elott.

bettike.javithatod a korom a tablaban.24 :oops:

1 cn eseknek buksisimit kuldok,fel a fejjel.

Kép
monyo83

Teljesen off, de k..va jó ötlet. Na és a stílusa...

http://www.criticalmass.hu/blogbejegyze ... agyi-ellen

Kép
zölddisznó

Kikérem magamnak a muskátlik nevében! (Én szeretem a muskátlit parasztkultusz ide vagy oda, ez legalább megmarad még nálam is!) :twisted:
Vendég

szia monyó! jobbulást kivánok neked! pussz
Vendég

koszi boni.

afi,en csak a folyosmuskatlit szeretem a pirosat.

lanyok meg van 3 honapom hogy teherbeesek ugy hogy az almom valaora valjon.25 eves koromig vilagrahozni 1.gyermekem.
ez valahogy olyan lehetetlennek tunik most :cry:

Kép
monyo83

Jó reggelt!

melcsi: drukk mára+++

boni: amíg nem jön meg, addig van remény :wink: drukk++++

coca: te is nagyfogyasztó leszel tesztből? bonitól én vettem a legtöbbet. :wink: bár alig használtam belőle....

gaby: vannak csodák :wink:

monyo: remélem nemsokára múlnak a tünetek.

áfi: tegnap mire végre odajutottam, hogy tanuljunk, eltűntél...

rólam: ma hajnalban, ahogy megint öt után keltem, nem működött még a babanet :evil: egyre többször döglik meg.
ma nyolc órám van, meg szakkört is kéne tartani. mára kérnék egy drukkot, a főnökömmel lesz egy beszélgetésem.

katica
katica30

Áfi! Ezt most nem értem :cry: Nem bántotta senki a muskátlikat! Szeresssük őket, azért ültetjük majd ki az randa vasszerkezetekbe. meg másért is...

Na pusz, megyek dolgozgatni!

Kép
zölddisznó

áfi: én is szeretem a muskátlikat, van is az erkélyemen. épp virágzik :D

katica
katica30

én is szeretem a muskátlikat, de nincs erkélyem :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Coca: jó a cikk! Te is mész ültetni?

Kata: Te nem tesztelsz? Na, légyszi… :-D

Szilcsi: kíváncsi vagyok a görbédre, nagyon! :-D

Gaby: remélem úgy alakulnak a dolgok a munkahelyeden, ahogy várod! :-D

Boni: jajj, ne már, negatív? De mi az az 1.cn a tickereden? Még nem jött meg ugye???
Tegnap egy kis fürdőzés és tea után elmúlt a görcsölés, de sajnos ez nem jelent semmi :-(

Monyó: sajnálom, hogy rosszul vagy a gyógyszerektől :-(

Katica: akkor drukk a főnökhöz! :-D

Rólam: holnap reggel megyek az SZTK-ba lapar időpontot kérni…

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

hát önállósította magát a tickerem, biztos tud valamit. de eddig még nem jött meg :?:

jó, hogy elmúlt a görcs :wink:
Vendég

SZezsokám! Visszanéztem a görbéd és csak annyit fűznék hozzá, hogy nagyon drukkolok!!!!!!!
Bogyó nélküli görbéd tetszik ám nekem:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Coca,
az ötlet és a stílus marha jó, csak valahogy le lett "parasztozva" szerencsétlen muskátli. De nem írtam ám komolyan! :wink:
Katicám,
szép lelkem, te komolyan negyed10kor akartál belekezdeni? :P Mellesleg apa ült a géphez, de a 9 utáni kezdéshez nekem sincs sok szellemi kapacitásom.
Vendég

Sziasztok! Szép reggelt!

Nekem van erkélyem csak még nem vettem bele muskátlit!

Babaimado! Nem tudtam megdönteni a rekordod! :?

Szezso! Dobhatnál egy görbét! +++++++++++

Kata????????????????

Boni! Te is egy görbét!!! Lehet később volt pé-d? De akkor meg már nem tudtatok együtt lenni igaz? Jaj hülye vagyok! A tegnapi beágyazódási esés lesz! Én tudom!

Monyo! Jobbulást és Happy Birthday! Valamint fel a fejjel!

Katica! Drukk a főnökhöz!

Gaby! Reméljük akkor, hogy a gázsi is növekszik!+++

Nekem ma marha sok dolgom lesz itt bent a suliban, aztán még tornázni is megyek! Remélem azért még lesz időm rátok nézni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Halihó!
A hétvégén le kellett cserélnem a melltartómat nagyobbra. :)
Jövő pénteken megyek dokinénihez, akkor már a 8. héten leszünk. Remélem, minden rendben.
Nem volt időm visszaolvasni, de mindjárt pótolom.
Puszi nektek

vhencsi
Kép
vhencsi

lanyok sonjus mert nem ir ide?mashol lattam. :?

Kép
monyo83

bettike nem huzunk el mézesmadzagot bonika előtt! :lol:
Vendég

Hahó!

Csajok, senki ne kövezzen meg, de belém bújt a kisördög, és teszteltem ma egy pozitívat.
Nem tudom, mi lesz ebből, most tiszta nyugodt vagyok, lehet, csak rossz ateszt, de reggel úgy keltem, hogy nekem tesztelnem kell, már tegnap is egyébként, de tegnap legyőztem a kísértést.
De a 10. dpo-n +-at tesztelni, ráadásul ilyen fos görbével??? Nem értem, félek nagyon, de holnap megismétlem a tesztelést reggel.

Kép

Ja és nem halvány, ahhoz képest, hogy még csak 10. dpo van. Szerintetek? Lehet, hogy most sikerül???

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?