Sziasztok!
tegnap reggel után már nem igazán volt időm netezni a munkahelyemen. és otthon se jutottam gépközelbe, ezért csak most válaszolok.
Sheepy,
szívesen készítenék vonalzót, de még nemigen tudom, hogyan kell.
egyébként jól vagyunk
ha a területileg illetékes kórházba mennék, akkor én is a Jánosban szülnék, de nincs sok bizodalmam hozzájuk.
Agica26,
remélem jobban vagy. szerintem is többet kéne pihenned. amikor a terhesség elején volt egy kis vérzésem, én egyből rohantam a dokihoz, hogy ez nem normális. de szerencsére mindent rendben találtak. ami nagyon elgondolkoztatott, az a dokinak az a kérdése volt, hogy mennyire szeretném ezt a babát. mert ha szeretném, akkor jobban tenném, ha otthon maradnék két hétig és pihennék. na erre több se kellett és már másnap kiírattam magam betegállományba. szerencsére nálam most úgy néz ki minden rendben.
Cukika,
nekem a 16. héten az afp-vel együtt végeznének toxoplazma szűrést is. én kértem, mivel gyerekkorom óta volt cicám, és ha hazamegyek most se bírom ki, hogy ne nyúljak hozzá. a doki azt mondta, hogy így valószínűleg védett vagyok ,de megcsináljuk a szűrést. remélem, negatív lesz. eléggé elkeserítő, hogy a védőnők között is van olyan, aki "ennyire érti a szakmáját".
A baba nemét illetően már kifúrja az oldalam a kívácsiság, de a 12. héten még nem lehetett látni semmit. igazából ami elszomorított, hogy nem is nagyon mocorgott. mondták, biztos alszik...
legközelebb a 18. héten megyek uh-ra és remélem, akkor megtudom, hogy fiú-e vagy kislány.
Évi,
én egyelőre egy sima tornára járok, ahol különféle nyújtó-erősítő gyakorlatokat végzünk, nem kifejezetten kismamatorna, de ide jártam aerobikra is, és szeretek ott. viszont érdekel az intimtorna, a jóga, sőt a vízi torna is kismamáknak. ha valakinek van infója erről, várom.
Üdv,
Ági