A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Györgyi,
én is örülök, hogy jó helyre vittem Mátét :-) Pénteken pedig neurológushoz megyünk, biztos ami biztos, a gyógytornász küldött el, állítólag szuper a pasas, majd mesélek!
De aranyos vagy, hogy nem felejtettél el, igyekszem alkalmazkodni, nekem jók a délutánok általában.

Barbi,
hason alszik Máté. Most csak konzultáció volt, közben masszírozgatta a gyógytornász Mátét, nem zavarta őt, elnézelődött közben.
Azt mondta, hogy ne tegyem nagyon járókába, hanem inkább a szőnyegre és ott forgassam meg ott játszon. Gondolom azért, hogy lássa mennyi helye van és mocorogjon?!???

Steffi,
már mindent leírtak előttem, csak csatlakozni tudok, felháborító ami veletek történt!

Masni
masni

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól!! :D :D Na szóval még nagyon korai stádiumban vagyunk, de összejött, valóban jön a kistesó. Jövőhéten megyek a kórházba ott majd megnéz hüvelyi uh-gal is, (itt a magánban nem volt)meg amúgy is kell mennem a laborba. EKG-ra a szokásos. Kérdeztem kórházügyileg! Teljesen megnyugtatott! ÉS ha ő nyugodt ,én is az vagyok... De ápr.30. után már majd tuti lesz minden. A Jánoshoz eleve nem is csatolhatnák, mert SOTE II-höz tartozik. (Szóval amit itt összevissza hallunk az mind hülyeség.-ezt én mondom)
SZóval én úgy vettem ki a szavaiból, hogy szerinte megmarad az osztály is, ők is. Mert ugye nehéz lenne tovább ugy müködtetni,hogy ennyi szakembert elküldenek. Pláne amennyi pácienssel rendelkeznek az orvosok. Ugyhogy csajok! Fel a fejjel!
SZerintem mi is, és utánunk is lesznek még kútvölgyis anyukák!!! :D :D

Steffi! Le vagyok döbbenve :shock: hogy milyen alja emberek vannak. Egyáltalán gyáva szemét egy alak az,aki hátulról támad!
Pláne ha nem is közli hogy mi a fészkes fene baja van? :evil:
Nagyon sajnálom a történteket. ÉS azok az emberek is szemetek, akik nézték és nem csináltak semmit. :evil: Olyan közönyösek az emberek. :evil: Teljesen együttérzek veletek. Hát tudod, ilyenkor ha van tényleg valami önvédelmi fegyver akkor lehetne használni is. Az az igazság fényes nappal sincs biztonságban az ember, se gyalog, se autóban se sehol... hol élünk??? nagyon mérges vagyok....fúúúúúj :evil:
Vendég

Ancsa!
Anyukám esküszik rá. :idea: :?: én még nem tudom.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi,
köszönjük szépen a friss infókat! Borsának is továbbítottam, hadd legyenek meg neki is a fórum hírei, amíg nem tud netezni. :)
És persze nagyon drukkolunk, hogy a kismanó kényelmesen befészkelje magát nálad! :)

Ancsaboszi,
én is úgy tudom, hogy gyermekorvosi igazolás kell az úszáshoz, hogy nem fertőző, közösségbe mehet, stb. De csak 3 hónap után mehet pancsizni.
Laranna egy kész hercegnő! Csodaszép!

Masni,
tök jó, hogy rátaláltál a gyógymasszőrre és felismerte Máté "problémáját". Legalább küldenének tovább a dokik, ha nem tudják van-e baj vagy ha nem tud segíteni..

Mára mindenkinek szép álmokat!

KépKép
Kép
gyuzso

Tigri család!

gyönyörű a kis jövevény. Olyan jó látni az ilyen képeket. Nemsokára már együtt otthon, igaz! nagyon szép lesz! :)

Nemes Gabi,

teljesen kedvet csinálasz itt az emberfiának/lányának... :) Gratulálunk!

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt hölgyeim!

Köszönjuk szépen a gratulációkat, nagyon jól esik.
Ha minden jól megy szombaton haza mehetünk. Tigri Anyuka puszil mindenki (mondtam neki, hogy milyen aranyosak vagytok).

Nem térek magamhoz Én se ami a Steffiékkel történt, ez borzasztó -ha nincs világítás a bicikliden egyből elkapnak, de ilyen hulladék emberek meg szabadon garázdálkodhatnak, felháborító -

Lehet, hogy estére újabb képekkel tudok szolgálni.

Addig is legyetek jók és vigyázzatok egymásra!

Ja és itt egy link a tavalyi (júli. 8.) esküvőnkről.

http://beatrix_laci.extra.hu/
tigri

Szép jó reggelt Mindenkinek és csodás napot!

Nagyon szép idő van!
Úgy látom tegnap este, éjszaka már senkit nem engedett be a babanet! :cry:

Gabi,
Még egyszer gratulálok!!! Ez szuper!!! De jó nektek!!! :wink: Encinek lesz kistesója!!! :lol: Fantasztikus! Akkor még idén bővül a család? Karácsonyi vagy szilveszteri ajándék lesz? :wink:
És tök jó, hogy a dokid ilyen pozítivan áll hozzá, akkor mi is!!!

Steffike,
Hogy vagytok ma?????? Férjed szeme????

Barbi,
Ti hogy vagytok? a TE férjed gyógyulgat?

Györgyi,
hogy vagytok? Tejci? szopi? És akkor most mit eszik Jázmin? Mást is kap?

Gyuzso,
Köszönjük a dícséretet!!! Mindig örülünk neki!!!
Ok, akkor remélem kapunk hozzá igazolást! Bár a védőnénink azt mondja, hogy a dokinőnk nem szereti mert félti a babát. De hát mi vagyunk a szülei, talán mi dönthetjük el, hogy hova visszük nem? ő csak tanácsolhat meg ha valami baj van akkor nem ad igazolást, de hát ha nincs akkor mehetünk nem? :oops: :twisted:
Köszönöm az infót!

Képzeléjtek! Tegnap Apa tejfakasztó buliban volt, ezért Tündér Larával kettesben fürödtünk már 3*, de most először fürdött egyedül a kádban, a fürdőmaciban (mert a múltkor én is bent voltam vele a nagy kádban, de most csak Ő) Nagyon élvezte, már pancsolt is a lábacskáival! Egy kis tündér!!! Gondoltam megosztom veletek!

Puszika

Ancsa Kép Nagyon laza vagyok én már!

ancsaboszi

Neked is Jó reggelt Tigri Apu!!!

És várjuk, várjuk a képeket!!!
Olyan jó olvasni, látszik hogy sugárzol!!!
Szuper!!!

Július 8-án volt az esküvőtök? Tényleg?
De jó!
Nekünk is, csak nekünk egy évvel korábban!
Gratulálok nagyon szépek vagytok!!

Puszi kis családodnak!!!

További szép napot!

Ancsa

ancsaboszi

Szia Rita!

Hogy vagy? Már rég hallottunk rólad!!! :cry:
Remélem minden rendben van, és nem visel meg nagyon ez a helyzet!! Bár borzasztó lehet, ez a bizonytalanság!Ennél nincs is rosszabb!
Vigasztaljon az hogy mi nagyon sokat gondolunk az egész csapatra és minden jót kivánunk!!!

A barátaink nagyon boldogok és köszönik Neked a segítséged!
Bocsánat, hogy eddig nem reagáltam erre :oops: Ég is az arcocskám emiatt!!! De aranyos vagy, hogy még itt is írtál róluk! Már otthon vannak és tejcsi is van bőven!

Puszi Neked és szép napot!

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!!!!
Steffi!
nagyon sajnálom ami a férjecskéddel történt!!!Undorító!!!
Gabi!
Gratulálok a pötyi manóhoz!!
Mi jól vagyunk,megyünk ma (nemsokára indulok) doktorbácsihoz!!!Már izgatott vagyok,hátha történik valami!!!!2 napja olyan furi a hasam görcsölget, de nem tudom,hogy joslófájás-é, mert azt nem tom milyen :oops:
Szépnapot mindenkinek,remélem ma már jó idő lesz!!!
emano

emano/Andi
KépKép
emano

Szia, szia Emano!

Jujj, akkor lehet hogy hamarosan kezedben tarthatod Tökikét! :wink: Mi is lesz a neve? :oops:

De igzi!!! Akkor ha este nem jelentkezel, akkor tudjuk, hogy mi a helyzet! De azért a párodnak szólj, hogy ne hagyjon minket kétségek között!

Szép napot!!!Szorítunk!!!

puszi

Na megyek még aludni!

ancsaboszi

SZia ANcs!
Balázs Gergő lesz a :lol: tökike
Párom mindenképp szólsz,ha van valami :lol:
Jó pihenést!!

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:55-kor.
Vendég

Szép reggelt lányok!

Gabi,
köszi az infót, egészen felvillanyoztál! Akkor mégiscsak nagyobb lesz a füst mint a láng a szülészeteken?!?? Igaz, hogy a Margitot is újra meg akarják nyitni?
Mit szóltok HÁ-hoz? Ha elvállalja a miniszterséget, akkor valószínüleg nem terhes...

Megvettük a kisfiunknak az esernyő-babakocsit is (mert már nagyfiú :-)) Nekünk csak a városban rohangászádhoz kell meg hétvégén, úgyhogy a fő szempont az volt, hogy könnyű legyen és kis helyesn elférjen. Idelinkelem mit választottunk, olyan 50 cm-es csomaggá lehet összehajtogatni, jópofa :-)
http://aruhaz.bababorze.hu/product_info ... ts_id/2371

Mindenkinek nagyon szép napot!!!!

Masni
masni

Sziasztok!
Csak most olvastam vissza a tegnap délutántól.
Steffi! Ez döbbenet! Meg az a közömbösség, amit az emberek mutatnak. Csak tudjatok megnyugodni, és ne féljetek. Ez a legborzasztóbb az egészben, hogy most bennetek lesz a félelem állandóan, ahogy már írtad is, hogy mikre gondolsz.
MInt Vica, hogy egész nyáron zárta magára az ajtót.

Ancsa! Nem is tudtam, hogy doktornéni ilyen kis konzervatív. ondjuk én valahogy nem gondoltam babaúszásra, biztos ezért nem derült ki. (De lehet, hogy engem anyós is lebeszélt volna már első menetben. :lol: )

Fú Emano!
Lehet, hogy lesz valami? Nálunk Panna 39. hét+ 1. napon született. Az mindjárt itt van neked is :D

Gabi!
Gratulálok! És jó híreket hoztál. És a Kútvölgyi-János összevonás című agyrémre is azt mondta, hogy hülyeség?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Gratulálok Tigri Családnak, gyönyörű babátok született!

Steffi: erre nincsenek szavak... mihamarabbi gyógyulást kívánok párodnak és a lelketeknek.

Minden pocakosnak meg kitartás és köszönöm a mindig friss infókat. Mi jövő csütörtökön megyünk UH-ra a rendelőintézetbe, akkor hátha tudunk új hírekkel szolgálni. Azért elkezdtem nézelődni más kórház után is, de remélem nem lesz rá szükségem. Viszont annyi minden bizonytalan az életemben, hogy ezt a kórházasdit már nem bírom kivárni tétlenül, ezért nézelődöm máshol is.

Jó hír, hogy végre eladtam a lakásomat (nem laktam ott, csak nagy banki hitelt fizetgettem már elég rég óta), rossz, hogy az új építése csúszik, még rosszabb, hogy ahol átmenetileg lakunk úgy néz ki, hogy eladásra kerül és még nem tudjuk, hogy mikor akarnak költözni a vevők. Szóval nem egyszerű ez a kellemes babavárás. De Tündér nagyon kedves, mindig szépen mocorog, sokat kommunikálunk és tudjuk, hogy itt vagyunk egymásnak meg persze a párom is segít minket, így azért könnyebb.

Voltunk 4D-n és már 1115g-osnak mutatta magát a kishölgy. Próbálok képet feltenni, ha engedi a Babanet.

Üdv: Dori Kép Tündér

KépKép

KépKép
snowwhite

Hogyan lehet kicsinyíteni a képet, mármint, hogy ne legyen féloldalnyi? köszi Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Jaj Dori, ez a kép annyira megható........

Vékony lányos anyukák nyugi! Szandi egy évesen nem volt annyi, mint most az öccse. Igaz, már vagy 1,5 hónapja nem mértük Benit, de azt tudom, hogy már akkor túllépte Szandus 1 éves súlyát. A kisasszony most múlt 5 éves és 14,5 kg. Na????? Őrá sem lehet mondani, hogy jó húsban van. 5 hónapos koráig hurkás volt, aztán elkezdett nyúlni, azóta folyton azt hallom anyósomtól, hogy milyen sovány. Bezzeg az öccse.........

Steffi: az eszem megáll milyen emberek lézengenek az utcán. :twisted: Nagyon nagyon sajnálom , sok erőt nektek, hogy mihamarabb kiheverjétek. Ez valami iszonyat lehet, nem is tudom mi a "jobb" verzió ha személyes-tervezett bosszú volt vagy ha csak pillanatnyi elmezavar. Vigyázzatok egymásra! És gyere ahogy tudsz!

Biztos akartam még mást is, de most ennyi jut szembe.....
megyek rámolni, míg a kiskrapek alszik.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Tigriék: Gratulálok!!

emano: Szorítok, hogy elinduljon Tökike és minnél hamarabb a kezedben tarthasd.

Steffi: Kész rémálom ami veletek történt. Nem is tudok mit mondani. Remélem minnél hamarabb rendbe jön a férjed.

Shnowhite: Én teljesen megértelek, nekem is van másik orvosom is. A másik kórházban csináltattam meg a terhelésest, bár még mindig úgy vagyok, ha marad a Kútvölgyi akkor maradok.
Szerintetek nem gáz, úgy odaállni a dokim elé, hogy ugyan más kórházban csináltattam a vércukrot, de mégis itt maradnék? Vagy hivatkozhatok erre a hülye helyzetre? Nem fog a dokim elküleni a francba?
cukorfalat

Cukorfalat: biztos írtad már, de nem emlékszem.... ki a dokid?
Biztos vagyok benne, hogy a helyzetre való tekintettel meg fog érteni, úgyhogy szerintem nyugodtan mond meg neki.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok lányok!

Snowwhite! Nagyon jó a kép! de jó újra ilyen felvételt látni, az embernek eszébe jutnak azok a pillanatok amikor mi éltük át ezt az élményt.... :D

Csajok ! Írtatokok a kg-ról, hát Enci 14,5 hónapos és 12 kg. De egyáltalán nem kövér. :D Szóval ez a kg-kérdés szerintem relatív.
Egyik gyerek ilyen a másik olyan. van amikor kerekednek, és van amikor nyúlnak.A lényeg!hogy egészségesek legyenek!!!!és mi is! :D :D :D :D
Vendég

Szép reggelt!
steffi,
tegnap már nem volt erőm visszalapozni, csak ma, így ma olvastam a full sztorit a reggeli "csatáról". Megdöbbentő! Az a baj, hogy tudjuk, hogy nemtörődömök az emberek, de szembetalálkozni ezzel a közönnyel megrázó..
Mi Vácott laktunk 1 évet, aztán miután mindkettőnk kocsiját jobb oldalon az összes elemben vasig végighúzták kulccsal, úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk sok szomszédot.. :(
Így most nyeles telken lakunk, a nyélszomszédok a figyelőink, mi meg biztonságban. De nem normális, hogy faluba kell költözni, hogy ne féljek a szomszédoktól. Meg a szolistúdióba abarátnőkért jövő vastag nyakú pasiktól..
Az utcán meg járunk a PocMikivel, sőt BKV-zunk is, természetesen nem ritkán állva. Inkább nem veszik észre a hasam, amit kicsit nehéz.
De ez van.

Tigri apuka dicséretet érdemel, amiért ennyire rendesen tartja a kapcsolatot velünk.
néha a párom is beleolvas, ő csak mosolyog, hogy függő vagyok. :)
De már megígérte, hogy követi Tigri Aput és tájékoztatja a "csajokat", ha esetleg történik majd valami. :)
Ránéztem az esküvői fotókra, nagyon szép a pár!

Mi is poccal költöztünk, bár akkor még csak 15 hetes volt, de már a 8. héttől kifelé nőtt és mutogatta magát. :)
24 hetesen meg esküdtünk.. :)

Snowwhite/Dori,
nagyon szép Tündér! mennyire jól látszik az arcocskája!

Ancsaboszi,
egészen pici kortól lehet a fürcsimaciban fürdetni a babát? Könnyebbnek tűnik a pancsit megoldani az első napokban a macival, úgyis mindenki izgul (első gyerkőc), segítség, ha tartani nem kell. :)

Vékonyka Lányok Anyukái meg ne aggódjanak, még egy gyerek sem olvasta ezeket a hülye grafikonokat, hogy hogyan kell nekik nőni.. ha tudnának olvasni már kicsi korban, biztos nem hoznák a frászt Anyára és a védőnő/gyerekorvos kombinációra a most van kedvem enni-most meg nincs akciókkal!

Szép napot mIndenkinek!
Mi a költözés, esküvőszervezés, munka miatt lecsúsztunk a 4D-ről, úgyhogy várjuk, milyen lesz Miki arca.

Emano,
drukk, drukk, küldjük a frontokat, hátha..

Masni,
én is szeretnék nálatok "nagyfiu" lenni, ha ilyen szuper esernyőkocsival ralizhatok utána!

KépKép
Kép
gyuzso

Csináltam egy vonalzót a "kistesónak"is. :D
Lehet,hogy még korai... de remélem minden rendben lesz... :D :D
Vendég

Sziasztok!

Teganp este nem sikerült elküldeni a lentieket, remélem most sikerül:

Steffi, nagyon sajnálom, ami a pároddal történt, csak a többieket tudnám ismételni a mai világról/közbiztonságról/emberek hozzáállásáról... Hogy vagytok?

Nem sok újat tudtam meg a kórházzal kapcsolatban, biztos, hogy marad április 30. (várhatóan az átmeneti időszak vége) után is. Még mindig sok a bizonytalanság, kiadtak egy tájékoztatót (SOTE) amelyben nyilatkozni kell a kismamának, hogy tudomásul veszi a következő lehetőségeket (összefoglalva írom, nem szószerint, kivéve a 3-as pont egy részét):

1. Nem ragaszkodik a Kútvölgyihez és orvosához sem, így a területi kórházában választ magának új szülészt,

2. Ha nem ragaszkodik a Kútvölgyihez de az orvosához igen, a területi kórháza köteles a szülész részére engedélyezni (szerződést kötése után), hogy a szülést ott levezesse.

3. Ha ragaszkodik a Kútvölgyihez és az orvosához is, akkor a "szülésért azt az összeget kell kifizetni, amelyet az OEP fizetett volna, ha közfinanszírozás keretein belül és annak szabályai szerint zajlott volna az esemény."

Összeg nem szerepel a tájékoztatóban, de ha jól tudom (orvossal beszélve+hírek a médiában) az OEP eddig 84 000 Ft-ot fizetett egy természetes szülésért. Ehhez jön még a kórházi tartozkodás kb. 30-40 000 Ft-tal.

Igaz a tájékoztató úgy fogalmaz, hogy "ragaszkodik orvosához", de ebből a pénzből ha jól tudom az orvos és szülésznő nem kap, így ez pluszt jelent (mint eddig).

A terhesgondozás/szakrendelés során végzett vizsgálatok (labor, CTG...) továbbra is térítésmentesek.

De azért még nem 100 %, hogy már májustól indul az új rendszer, még lehet reménykedni...
Ha mégis, akkor meg legalább már biztosat tudunk majd, pontos árakkal (gondolom az első számlákat 5-6. körül kiállítják...).

Talán észreveszik fent, hogy a területi kórház egyedül nem bírja, és időben lépnek. Habár HÁ, mint eü. miniszter? No comment...

Gabi, mégegyszer gratulálok a pocaklakóhoz.

Borsa, nekem is nagyon tetszik az Emma név, már az elején kedvenc volt a Dóra mellett (Dorka becézéssel), majd többen a Dórára szavaztak, de egy hónapja biztos vagyok az Emmában. Persze még érhet minket meglepetés, mert az UH-kon zárva volt a combja, így mind a kétszer csak valószínűre mondták a kislányt.

20 hónapos lányunk befelé rakja a lábacskáit járásnál, szaladásnál, jövőhéten megyünk ortópédiára. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Mitől lehet? Kinővi?

Üdv:

Zita
ziva

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:56-kor.
Vendég

Sziasztok!

Steffi, hát a pofám leszakad mik meg nem történnek. Jobbulást a férjednek!! (az én férjemnek a Kútvölgyi elött volt egy hasonló esete, a barom majdnem elütött a Merci kisbuszával és még neki állt feljebb. - Ja, és a kilencedik hónapban volt épp az elsővel.)
Ilyenkor, ha valaki pisztolyt adna a kezembe.............

Tigiéknek én is gratulálok! megkukkoltam az esküvői képeket, rögtön kiszúrtam, hogy Martonvásáron volt az esküvő. mi pont mellette lakunk Tárnokon. Azért dunaújvárosból merész vállakozás volt a Kútvölgyiben szülni, bár Várnai Gabi is onnan jön be. Az én férjem meg ott dolgozik, csak hogy senki ne ott legyen ahol lakik:)
Az olvasással teljesen le vagyok maradva.
Réka
Vendég

Mármint én voltam a terhes, nem a barom.
Vendég

Sziasztok!
Hazaértem :lol: De szombaton reggel megint mennem kell nyitva van a méhszájam és meg is van rövidülve!!!!
Hát mitmondjak a vizsgálat nem volt valami "kellemes" :shock: Kép töki 28 hetesen
Kép a tökikénkről

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Ancsa

Görögszéna magból kell teát főzni, aztán meg a magokat lehet rágcsálni. Jó szar. :? Csak tejcit kap, mert most szopik rendesen. rEGGEL 220-at evett, aztán 120-at, ez elég cdsak maradna így. Volt már ilyen, hogy jól evett két napig, aztán... Jó a kép!!

Masni

Jövő csütörtökön déltán megyek, akkor rendel de a másik épületben a II. em. 218-asban. :( Az neked biztos nem jó ugye?

Showwite

NAgyon szép, de tényleg. Ritka hogy így látszik. :lol:

Kép
gyorgyi33

Zita!
Mi is kérdeztük dokinéninket az ortopédiáról, mert Panka eléggé megcsámpásodott a télen. de azt mondta, hogy még várjunk, mert a téli cipők nagyon nehezek, és rontanak a dolgokon.

Én azt nem értem, hogy mindek fizetem a járulékokat, ha nem fizet utánam az OEP akkor, ha fizetősben szülök? Akkor kérem vissza a pénz, és majd abból fizetek. :evil:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Emano

Egyszerre írtunk! Mennyire van nyitva? Hú de izgi, szurkolok!!!

Cinicini

SZia!

De régen voltál. El is hiszem, hogy lemaradtál az olvasással. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Látom rengeteg új kismama-anyuka van. Hiába no, ezek a kórház körüli herce-hurcák mindenkit felizgattak.

Zita, nálunk a kislánynak volt ez, de neki azért mert terhesség alatt elfeküdte bent. Ő kapott bebax kiscipöt és azzal korrigálták neki amikor még pici volt. Most csámpi, de már nem olyan vészes. Mondjuk neki nagyon befelé állt a lábija, sokáig nem is rakta le rendesen a földre.
Vendég

Emano!
Hajrá!!!

Olyan jó, hogy megint lehet szurkolni, meg izgulni... Remélem még így is lesz egy darabig. És nézhetünk egy csomó manóképet.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, ezen filoztam én is. Vajon miért nem fizeti azt az összeget, ott ahol te akarod, ugyanazért amiért máshol fizetne???
Vendég

Masni

NAgyon jó az a kocsi!!!! Nemsokára nekünk is kell, mert a másik nagyon nagy, Jázmin meg nem hajlandó már sokat feküdni, de a gyógytornász már engedélyezte neki a félállást a kocsiban, mert nagyon erős. Ezt szereti, mert nézelődik. Lehet hogy ilyet fogunk majd venni. Akkor majd még biztosan rákérdezek egy párszor, hogy mhol is vettétek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Szerintem max 1 ujnyi körül,nem mondta pontosan!!!Ha több lenne szerintem nem engedett volna haza!!!!Meg meg is van rövidülve(De ezt is csak mutatta kb.2cm)
De vasárnapra jön front :lol: Legalábbis a rádió azt mondta erőteljes felmelegedés kezdődik :lol:
TISZTA IZGI

emano/Andi
KépKép
emano

Cancan:Küldtem privit, remélem megkaptad, mert utána errort írt ki.
Nem akartam nyilvánosan az orvosom nevét kiírni
cukorfalat

Emano,
drukk-brigád beindult! Itt még áprilisi baba lesz, ha jól látjuk!
A legeslegjobbakat, meg persze türelmet a várakozáshoz!!!

Ziva,
hol érhető el a tájékoztató? Szülészeten, Kútvölgyi portán, honlapon??
Érzésem szerint újra visszakanyarodtunk a legjobb esetben fizetős, de senki nem tudja mennyit szituhoz. Mert azt nehéz elképzelni, hogy Tóth doki akár még kettőnkért (Borsával egy napra vagyunk kiírva, ugyanaz a területi kórház..) is kicsámpázik Vácra, hogy aztán elmenjen Kistarcsára szüleszteni.. Valami lesz, csak kiderül addig. na, most kaptam két oldalbarúgást a pocakfocistámtól :))
Küldöm HÁ-nak a Parlamentbe!

Addig is megyünk sétálni, hátha a rázkódástól kicsit pihizik a fiatalúr!

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
:D :D :D

Kép
Kép
kriszta36

Emano! Hajrááááá!!! :D
Ha nyitva van akkor már jön kifelé... ctg mit mutatott? fájások már voltak? pocak keményedik? juj de izgi... :D
Hát a vizsgálat ilyenkor már sajna nem kellemes, nagyon jó a 4D kép. A kórházban csináltattad? mert úgy tudom ott is van már lehetőség 4 D re.

Nem tudom mi van a Babanettel, már megint csak most tudtam feljönni reggel óta, karbantartják vagy mi van???? nektek müködik rendesen? :evil:
Vendég

Szia Gabi!
A ctg apróbb fájásokat mutatott, szerintem :lol: !
pocakom néha keményedik, ritkán,inkább hasam szokott (tegnap) görcsölgetni!
A 4D-set még a 28dik héten csináltuk a Brendonba!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Snowhite, Emano, Ancsa,

olyan szépek mind. :)

Kórház-téma: lányok, H. Á. -nak mint magánembernek teljesen mindegy, hiszen ő otthon akar szülni. Mint hivatalnokot pedig nem minősítem, mert nem akarnék bíróságra járni.

Emano,

az összehúzódás olyan (nekem legalábbis olyan volt), hogy nehezebbben esik ülni és érzed, hogy kemény. Mintha menstruáció közben néha, csak még nem fáj. Aztán majd fáj. De az már jó. :)

Szép estét mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
memme

Emano: ez tényleg rém izgi... Te, én is így voltam ctg-n 12 héttel ezelőtt dél körül, aztán hajnal egyre megérkezett Benő. Kórházban "apróbb fájásgörbék", röhögtünk is, hogy talán szombat-vasárnap. Nos, utána elmentünk hipermarketbe, ide-oda... Hm. És én is fájdogáltam. Jó ég, mintha most lett volna. Most meg itt ujjong a saját hangján ez a kisember.

Cinicini, jó, hogy jöttél, már azt hittem, eltűntél. Hogy boldogulsz a 3 gyerkőccel? Márkkal minden ok?

Pocakos csajszik. Higgyétek el, rém drukkolok. Egyébként én sem értem a területi kórházasdit. Tényleg a nővérpultokban fognak az emberek szülni, ahogy mi is terveztük... Szóval ha az oep fizet, akkor nem tök mindegy neki, melyik kórháznak fizet? Mindegy.

Édesek a 4D-s képek. Hja, mintha tegnap lett volna. Tök komolyan elkezdtem rágódni a kistesón. Férjem meg néz, hogy normális vagyok-e. :lol: :lol: :lol:
vbea

Sziasztok!
Emano! ez izgi!!!
Cukorfalat, írok privit :)

mtunde

Snowwhite,
gyönyörű a kis pocaklakód! Tényleg nagyon megható a kép :-) Élvezz ki minden pocakos percet!

A finiselőknek mennek a drukkok, olyan jó hogy ennyien vagytok! Az még jobb lenne, ha mind a Kútvölgyiben szülhetnétek...

Gyuzso,
pocakos nagyfiúnak jönnél hozzánk? :-)))
Szerencséje van Máténak, azt tuti, főleg az apjával... minden reggel megkérdezi tőle: kisfiam, ha szeretnéd, hogy hazahozzuk a kis pegperego dzsipet, szólj és apa hozza!
Lehet, hogy én is inkább gyerek lennék a családban és nem anyuka! ?!!??

Gabi,
helyes a vonalzód! :-)

Emano,
lehet, hogy már csak egykét nap van hátra?!?!

Györgyi,
tudom, nem nagy vigasz, hogy Máté sem eszik rendesen úgy egy hete és 3 napja megint ébred éjjel... 90 meg 120 között kajál napközben, 1 hónaposan jobban evett!

Nincs szerencséd, megoldom a csütörtököt! :-))) Fé1re viszem Mátét gyógytornászhoz, utána feldobom anyuhoz és már ott is vagyok :-))

Örülök, hogy tetszik a kocsi. Nagyon helyesek és profik voltak az eladók, nagy a választék. Mi 3 babakocsit néztünk ki, végül ez lett a befutó, mert annyira picira össze lehet csukni mint egy táska (najó, egy nagyobb táska)
Nyeklik-nyaklik 3 felé, a végére meg jó pici lesz, bárhová be lehet dobni a kocsiban.

Masni
masni

Sziasztok!

Teljesen kikészít ez a nyilatkozat. Hát kicsit sem egyenrangú a finiselő kismamákkal. Azt megértem, ha terhesgondozásra jelentkezem első alkalommal, akkor mivel magánszülészet lesz, ezért ezt aláíratják. De mennyire etikus ez azokkal, akik itt töltöttük a terhességünk 7-8-9 hónapját, illetve sok esetben az előző 8-10 évet?
Igazatok van, miért is fizetem ki azt a rengeteg TB-t? Utalják át részemre a szülés összegét, hisz gyermeket hozok a világra, ne büntessen már azért az állam, ha véletlenül jó kórházat választok és nem tömegintézményeket. A dokit meg a szülésznőt úgy is megoldjuk magunktól, de hát erre fel is voltunk készülve 9 hónappal ezelőtt.
Nem is lesz baj, ha több biztosítós rendszer lesz, mert ami itt megy az teljesen mesébe illő, döbbenetes és hihetetlen. De miért kell embereknek ennyire megszívni az átmenetet?

Sajnos mi nem készültünk +130e Ft-tal (ami komplikáció esetén többszöröse lehet), tudunk kölcsön kérni, de tényleg ezt kell tenni azért mert gyarapodunk? Azért háborít fel, mert tervezett babát várunk, mindene megvan, de április 19-én még nem tudom azt, hogy több százezer forintot ki kell fizetnem májusban? Lakáshitel, iskolakezdés stb. Azért a kórház vezetése sincs a helyzet magaslatán, ami a tájékoztatást és az empátiát illeti. Bár biztos összetettebb dolog ez annál, mint amit látunk, de azért a korrekt kommunikáció sok mindent megoldana. Szegény alkalmazottak, náluk a mindennapi megélhetésről beszélgetünk...

Na, kidühöngtem magam. :-(

Gabi, gratulálok, remélem Encikének stramm kistesója születik majd, nyugodt és békés terhességet követően! Vigyázzatok nagyon magatokra! :-)

Steffi, szóhoz sem jutok, mostanában annyi az erőszak, mi van a közbiztonsággal? Gyógyuljatok, nehéz lehet ezt férjednek feldolgozni...

Bocs, h hosszú voltam...

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Masni

Szuper!!! AKkor még megdumáljuk pontosan. Hát Jázmin most jól eszik két napja. Jó lenne ha maradna is. De már megfogadtam, hogy nem fogok annyira aggódni, ha nem eszik. A tegnap éjszakánk nekünk is kaka volt. Ő azért még egyszer kel és szopizik, de aztán alszik előtte, utána jó. Mostmeg alig aludt valamit. Lehet hogy Máténak is a foga. Kinnt van már neki? Ő már 6 hónapos simán lehet hogy az jön.

Steffi

Remélem jól vagytok és kiihevertétek ezt a történetet. :evil:

BArbi????

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Köszönöm, hogy probáltok felviditani tápszer ügyben.
Igaz van a környezetemben olyan aki alig tudta szoptatni a babáját. De akkor mért érzem magam pocsékul???
Van valakinek olyan táblázata, hogy mikor mihez kell a picit szoktatni/ Ételre gondolok/? :?:
Mert nem akarom bántani a védőnőt és a gyerekdokit de....
na mindegy.
jó éjt mindenkinek

valentina

Vali!

Köszi a gratulációt. Én is csak arra tudlak biztatni,hogy nyugodt legyen a hátralévő időd. Lehet.hogy nem is kell majd fizetni, mert minden marad a régiben!Mostmár hamarosan eldől. Addig tartsunk ki! Szóval nyugalom és türelem... :D
Vendég

Jó estét Hölgyeim!

Nemrég értem haza a látogatásból.

Köszönjük a további gratulációkat ( hihetetlen mennyire összetaró ez a közösség, ez tetszik)

Próbáltam visszaolvasni a tegnapi napig, úgyhogy megpróbálok válaszolni minden felvetésre.

Igen az esküvői képek egyrésze tényleg Martonvásáron készült a kastélyparkban ( Remek hely ajánlom mindenkinek !)

Az, hogy merész dolog-e bevállalni Dunaújvárosból a Kútvölgyit ez számunkra nem volt kérdés, mert inkább az az 1 óra autópálya mint egy (hogy finom legyek és diszkrét) az elvárásainknak nem megfelelő helyen szüljünk.

Különbenis hajnali 3-kor amikoris mentünk nem volt forgalom (de ez már egy titkos részlet volt a Trixi beszámolójából). pszt....

A kórház helyzetről:.....

A Trixi délután mintha olyasmit mondott volna, hogy azokkal a kismamákkal akiknek megvan az esélye, hogy 05.01-én vagy utána szüljön azokkal nyilatkozatot iratnak alá (persze aki vállalj), hogy vállalják a költségeket 150eFt

Ha jól vettem ki a szavaiból.

Jó éjt mindenkinek!

ui: A beígért képek csúsznak egy kicsit, mivel a lukasagyú, boldogságittas apuka elfelejtette elkérmi a mamától a fényképezőgépet. Bocsi Hölgyek. Szombaton jöhetünk haza már nagyon várom. Mellesleg azthiszem szerelmes vagyok a kislányomba ez nagy baj?
tigri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?