Most kapok szélütést!
Irtam egy frenetikusat és erre mit ír ki,hogy nem is vagyok bejelentkezve,elszállt,kezdhetem elölről
Elő a puskát,mert sok mindenről szó van,volt...
Bogyra szőrme sztorin visítottam tegnap,anyukám is feljött hogy mi történt,elolvastam neki is,hát görcsölt a nevetéstől,haláli csaj vagy!!!
Én cirkuszi produkcióval szőrtelenítek,állok a tetőtéri kecónk csapott mennyezetű fürdőjében,a sarok kád közepén 80%-ig kiegyenesedve,miközben kapaszkodok a gerendába,hogy el ne csússzak,majd igyekszem beosztani összesen kettő erre a célra hasznosítható végtagom,hogy tartsa a tükröt,a szerzámot,készítse elő a területet,és mivel nem sík a borotválandó rész,hanem dimbes dombos,igyekszem nem elvérezni a procedúra végére.
Én ,még gyűjtöm a bátorságot,hogy szóljak apának ez ügyben,de azt hiszem a szülés kontra kórház projecktben rá leszek utalva,mert fájások közben,nem biztos,hogy ugyan ilyen a koncentrációm.Abban meg csak reménykedek hogy nem fog az idegtől remegni a keze,mert akkor a szülésznő fog a legjobban szórakozni,és tutira el foja nevezni apát ollókezű Edvárdnak,vagy Zorrónak.
Hogy mennyire van megduzzadva,tükrös szembesüléseim alkalmával rá kell jönnöm,hogy egy nagy kifordított bundakesztyűt hordok a lábam között,de ha bele gondolok ,hogy egy citromnyi lyukon kell kinyomni egy görögdinnyét,ki bánja,hogy nekem narancsom van.Csak előnyömre lehet.
Bringa,
te egy hős voltál a kórházban,látod bátraké a cseresznye!!!!!!!!!!
Dóri, egy hatalmas gyógypuszi postázva,ha nem múlnak a tünetek szólj,és küldöm a következő dózist!!!!!
Pici,
én ezúton szeretném felajánlani minden varrás tudásom és gépparkom,istenien tudok lyukakat elszegni,van négyszálas tisztázóm is,amivel hermetikusan elzárhatnánk minden kijáratot babóca elől,amíg meg nem jön a dokid a csíkszeműektől
Nekem nem kell bemutatni milyen kiszolgáltatottnak érzi az ember magát egy ilyen szituban,nagyon együtt érzek veled,velem két hete volt ilyen mikor a dokimközölte hogy nyista kórház,mehetek ahová akarok.
Neked legalább van remény,hogy hazajön,csak ki kell bekkelni!!!
Szóval ha gondolod,minden szaktudásom a tied!!!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek nekem is sokat húzta a görcs a lábam ,de nem csak a vádlimat,hanem a combomtól a bokámig,azt hittem leszakad,már olyan is volt,hogy apa maszírkázta ,visszafeszítette,de semmi ,és már sírtam,mondtam neki inkább tépje ki tövestül,nem kell láb,ami igy tud fájni,és mióta iszom ezt a Hipp natal Aktivot amiben van magnézium meg folsav hogy gyorsabban felszívódjon nincs görcs.
Lekopogom.
Ingázó pocikról én is úgy tudom,hogy ha elindult lefele,az már a vég kezdete!!!Az enyém még a torkomban van,szóval szerintem én kihúzom a 3 hetet.
Apa sokat ül a gépnél,zenéket kever,mert régen dj volt,de szerintem nem tudom meggyőzni,hogy fórumozzon ,sorry lányok!
Most megyek berakom a mosó masát,aztán napfürdőzök a kertben,ebéd után folytatom,mert még a felét nem írtam le.
szép napot mindenkinek
Riella