A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Timi,
ez jó, babaesőfelhő:) Bárcsak így lenne! S te sem csináltál tesztet? Én már nem is tudom?! Neked is tutira sikerült, szerintem:)
Mivel foglalatoskodsz?
baby.81

Hogy mivel foglalatoskodok? Unatkozom kőkeményen :)
Teszt? Hm, nem szeretném megmondani, hogy csináltam-e. Holnap mindent elmondok :)
És Te mit csinálsz? Hogy telnek napjaid a férjed nélkül? Nem lehet könnyű!
timy28

Timi,
én is unatkozom:( Illetve, az előbb kinnt ültem a teraszon, napoztam:) Újságot olvasok, tv-zek, délután szokott lenni film a tv-ben, azt mindig megnézem, ma is lesz a RTL Klubon 12:15-kor Törésvonal, a TV2 13:20-kor A stadion örültjei.
Na, mit szólsz, jobb vagyok,mint egy műsorújság, nem? A férjem már nagyon hiányzik, de majd csak eltelik már ez anéhány nap, kedden jön haza, remélem jó hírekkel várhatom:)
Holnap haza megyek, mert hiányzik az otthon, most anyósoméknál vagyok!
Ja meg telefonáltak a melóhelyemről, mindig ilyenkor keresnek valamit:)
Te egyébként érzel valamit, mert én semmit! De sose tudom, hogy ez jó, vagy sem?! De a fenekem fáj a szuriktól:(
Na, jó legyél továbbra is! Egyébként te fekszel még most is?
Nefke,
már biztosan túl vagy a vérvételen:) Bízom benne, hogy tényleg felettünk van az a babaesőfelhő:)
baby.81

Lexi,
hogy van a kismami? Sikerült már felfogni azt a csodát, amit átélhettél? Ma is mentél suliba? Majd jelentkezz! Vigyázz magadra:)
Nellike,
nem sokára te is mehetsz, ugye? Hogy vagy, mi újság veled?
baby.81

Nyugi csajok, biztos minden ok lesz!!!!

Hát megint berágtam Mártikára! Ő vette fel a telefont, az biztos, mert megismerem a stílusát. Fehívtam őket, hogy megkérdezzem a vizsgálati eredményeinket, fel is vette jó pár csörgés után és közölte majd hívjam 13-15 között. Ok, még beszéltem hozzá, de ő meg se hallgatta, letette. Na, ez azért már szerintem pofátlanság. :evil: De hát mit várjak tőle! Nem egy Irénke, ő mindegyiket ezerszer lekörözi kedvességben!!!
Na, mindegy, akkor még délután próbálkozom újra, hátha 100 telefon után felveszi valaki. :evil:

manda

Sziasztok!
Lányok!!
Már érdemes volt felébredni!!!!

Lexi kismami!!
Mégegyszer gratula, és vegyél vissza magadból!!!!!! :lol:
Nekem jó a héten a tali, jövőhét nem annyira, vasárnap kedden csütörtök péntek dolgozom nappal....Hétfőn szerdán spinning,szombaton edzés, és péntek este valami buliba megyünk párom által!De beiktatjuk....Nekem szombat délután és vasárnap jó....
Én kaptam még egy hónapot, hogy fogyjak tovább! Valahol örülök neki, de nemsokára mi is megyünk vissza...ha sikerül elérni a BMC-t, azonnal írok!!!!
A smile jeleket pedig nyugodtan mentsd el, azért írtam meg a múltkor a honpalot, hogy legyen mindenkinek!Leírom mégegyszer!www.kiscsilli.try.hu Csemegézz kedvedre!!! :lol:
Szóval 3-as ikrek....Tényleg lenne feltünés! :lol: :lol:

Estrella!
Úgy néz ki nyaralás nem jö össze, mert a barátnőm, és párja(pont a főszervezők) jún. első 2 hetére kaptak szabit, ez pedig utolsó 2 hetében lenne....De még megpróbálnak valamit alkotni!Ha nem, akkor Bécsbe átruccanunk pár napra, és onnan még valamerre....
És ha a Szűcs dokinál még van hely, akkor június 12-én kezdenénk.... :wink: Lesz pár hónap agyerekeink között, de annyi kell!!! :lol: :lol:

Réka!!!!

Ez szuper!!!!!!!Kívánom, hogy így legyen!!!Nagyon szerencsés vagy!!!!Nagyon várunk vissza!!!Ha tudsz valamit azonnal jelentkezz...Persze a családnak való közlés után..

Juci!
HIhetetlen erős vagy!!!Meglásd, nem lesz semmi baj!!!!!

Timy!
remélem a babaeső júliusra is kiterjed...Nekem kb. akkorra lenne... :lol: Ez a teszt dolog sokat sejtettő!!!!Remélem holnap jó híreket hozol!!!!Te kis 4.!!!! :wink: :lol: :lol:

Nefke!
Reméljük hamarosan jó hírekkel jössz!!!!!! Igaz én csak később olvasom el, mert megyed edzeni!!!De gondolatban melletted vagyunk!!!!
Vendég

Manda!
Akkor én nem is próbálkozom most!!!Majd délután, edzés után!!!
Sajnálom, hoyg megint csalódtál benne...Én általában Irénkével beszéltem!Ő egy tünemény!!!
Vendég

Manda,
ezt az érzésedet Mártikával kapcsolatban meg tudom erősíteni:) Nekem is volt vele bajom rendesen, és meg sem hallgat. Csak azt, akihez van kedve, vagy nem tudom, hogy mi szerint választ.
Pedig én az elején próbáltam kedves lenni, de amikor úgy beszél velem...
Még sokan vagyunk így ezzel, ezt tudom! Szerintem, ő olyan VIP asszisztens:)
Irénke, ő igen egy tünemény, tényleg mindent megtesz az ember érdekében, és mindig nézi, hogy mi a legjobb neked...stb.
Próbálkozz egy-két óra körül, hátha már nem a boszi veszi fel:) Bocsi, de így van!!
baby.81

Kriszti,
most nézem, akkor ti is kezditek a nyáron, tök jó és ez most neked sikerülni fog, ugye bár?:) Én is júniusra vagyok "felíratkozva" lombikra:) Ja, persze, ha addig nem sikerül!! Még ugye van 6 petesejt lefagyasztva. Abból próbálkozunk májusban, 100 eft ellenében!
Tényleg, van olyan, akinek így sikerült? Vagy egyáltalán van aki így kezdett neki?
baby.81

Manda, Baby, Többiek:
Mártikáról nekem is megvan a véleményem, de inkább nem írnám le ide. Az biztos, hogy ha viszel valamit neki csak akkor kedves, vagyis mézesmázos. Egy igazi VIP-recepciós ahogy mondjátok, és nyalizós. Nem bírom az ilyeneket. :(
Irénkét imádom, ő annyira kedves, mindig jó kedvem lesz ha reggel meglátom hogy ő van. :D
Kriszti:
Ha a szervező nem tud szabit kérni, csak június elejére, akkor ezt nem értem. Lehet nem egyről beszélünk, mert aki ezt szervezi az jön is nyaralni, és június végén. Intézkedj! :)
Vendég

Mindenkinek szép napot!

Timy
Most elárultad magad!!!! :lol:

Lexi
Ne hajszold magad túl!!!Most már ketten vagytok :D Kímélni kell magad!

Réka
Szorítok.hogy a vérvétel is pozitív legyen!!!

Nefke
Te is most az eredményhírdetésre vár,de neked is küldöm
Kép
gabicsibe

Nem-nem gabicsibe, nem árultam el semmit!
Annyit írtam, hogy nem írom le, hogy teszteltem-e vagy sem... :D
timy28

Babyke
Már nem lesz szükséged a fagyikra!!!
gabicsibe

Timi
De-de :lol: nagyon sokat sejtet ez a titkolózás :lol:
Mindenesetre szurkolok neked nagyon!!!A szerencsehozót holnapra te is megkapod :D
gabicsibe

Baby!
Ma eldől, ha sikerül felhívnom a BMC-t....Én mindenképpen szeretnék minél előbb kezdeni...
És sajnos nem veled, mert Te már Májusban babás leszel!!Én majd követlek júliusban!!!HIszek benne, hoyg sikerül, (bár tudm, az elsőben is hittem), :( de a 2-es a szerencseszámom!!!!! :lol:

Estrella!
Ő úgy főszervező, hogy általa mentünk volna...Tehát csak nekünk főszervező...Ő ugyanolyan kis dolgozó, mint bárki bent,nem főnök, és ha nem kap szabit(mert a nagyobb fejek akarnak menni), akkor mi sem tudunk....tetszik érteni???? :lol: :lol: És nem egy olyan nyalós fajta, beletörődik a sorsába...
Pedig tényleg jó lett volna együtt menni....De nem rajtunk múlik....Sajnos!!!

LÁnyok!
Nekem most esik le, hogy ki is az a Mártika!!!!!!!! :shock: :shock: A bosziról esett le!!!! Én a főnővér helyettesre gondoltam, azt hiszem ő is Mártika!!!Vagy nem???
MInket ő vett fel, és ő is aranyos...
De ez a másik!!!!!!!!!! Kép :lol: :lol:
Már bocsánat előre midenkitől, de velünk nem volt kedves ő....Így nem is lopta be magát a szívembe...MOndták róla, ha megy a boríték, kedves....Ez egy segítő szkma, és nem pénzért segítünk...Én így gondolom!!!!!!Bocsi, ha más más véleményen van!
Vendég

Juci
Tényleg egy hős vagy,pihizz sokat.Továbbra is nagyon szorítok Nektek!

Nefke
Várjuk ám nagyon a híreket,nekem nagyon titokzatosnak tűntél tegnap :wink: :D !

Réka
Ez szuper szorítok,hogy Zeke doktor megerősítse a jó hírt!

Timy
Nektek is nagyon szorítok holnapra,Te is nagyon titokzatos vagy :wink: :D !

Baby
Kitartást és jó tv nézést kívánok.Meríts erőt ebből a sok-sok pozitívumból!

Kriszti
Remélem még volt hely júniusra:wink:!

Mindenkinek szép napot

Lippa

lippa

Kriszti:
Ezt valami Maya szervezi egyébként.
Mindenképp az ismerőseiddel együtt mennétek? Mert ha nem, lehet tudok még intézkedni, hogy akkor jöjjetek amikor mi. Csak szólj! :)
Vendég

Juci:
Nagyon ügyes vagy, remélem minden rendben lesz.
Nefke:
Jelentkezz majd mi volt!
Timy:
:D
Baby:
Jó legyél Te is, és szorítok neked is.
Mindenki kismami lesz itt, a végén még egyedül maradok a fórumon? :shock:
Kriszti:
Küldtem püt.
Vendég

Lippa, Baby, Timy, Estella, meg mindenki akit kihagytam, nem gyiőzőm sorolni a neveket!
SIKERKÜLT!!!!!
Szóval a babaesőfelhő tényelg itt van és 188 a HCG!
Jövő héten kell menni uh-ra és akkor majd megmondják, hogy hányan vagyok! :lol: Én érzem, hogy két baba van.
Tegnap tényleg titokzatos voltam, most már elárulhatom! :oops: Szóval tegnap én csináltam tesztet és egyből pozitiv lett, szóval ma úgy mentük oda, hogy biztosak voltunk benne, de sokat kellett várni az eredményre.
Azt meg onnan tudom, hogy két baba van, mert egyszer megálmodtam, hogy egymás után szülök egy kislányt és egy kisfiút és karácsonykor. Ha most kiszámolom, hogy mikor szülnék az utolsó mensitől számítva, dec. 24.-re lennék kiírva. :P
Ja és a sogornőm tavaly volt egy jósnál és azt mondta, hogy akkor még nem fog sikerülni, lesz még egy műtét és csak utána fog összejönni a baba és ez is bejött és neki is ikreket mondtak. Szóval két baba van!
Na most megyek pihizni, mert nem volt kellemes ott ücsörögni egész délelőtt. De amúgy nagyon aranyos volt mindenki a bmc-ben és Irénke is nagyon szurkolt. De nem árult el semmit sem a szeme!
Puszi mindenkinek!
Nefke
nefke

Nefke! :lol: :lol: :lol: Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Kép
taptau

Nefke: Gratulálok :D :D :D :D

Kép

csibe
csibe32

Nefke! Gratula!!!!!!!!!
Tényleg titokzatos voltál tegnap :D
Huhh, csak el ne rontsam a szériát holnap!!

Nefke? Neked voltak valami tüneteid??
timy28

Nefke

Kép

Gratulálok!
gabicsibe

Nefke szívből gratulálok :)
Pihenjél sokat, a sok friss babás együtt:)

Estrella ne izgulj Te is költözöl hamarosan a másik topikba, remélem velem együtt :)
madrin

Estrella
Nem maradsz itt egyedül még én is itt vagyok :D
Majd csak el leszünk ketten :D

Timi
Nehogy most ezen izgulj!!!!Biztos sikerült!
gabicsibe

Nefke, én is gratulálok! :)
elan

Óóó persze, könnyű mondani :D :D
De persze próbálok nem izgulni, csak lenne már holnap délután :D
timy28

Helló!!!

Nefke, GRATULÁLOK!!!! :D

Réka, Neked is!!! Micsoda hírek!!! :D :D

Úgy tűnik, csak én rontom a statisztikánkat :(
De Estrella, azért sem maradunk ebben a topikban mi sem!!! Megyünk együtt szeptemberben!!!

Timy, megy neked is a drukk ezerrel!!!
Meg persze Baby-nak :D

Jucika, nagyon ügyes vagy!

Húúú, micsoda hónap!!!!!
süni76

Nefke,
Nagyon-nagyon gratulálok!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Végre beindult a babaeső újra. Nemhiába tavasz van! :wink: :lol:

Estrella drága,
ne aggódj, én még itt leszek egy darabig veled, ha már mindenki átvándorolt a másik topikba... :roll:

Pussz.

Kép

Kép
zsókuci

Estrella,
rosszul fogalmaztam, bocsi. :oops: :oops: Szóval te majd átmész, és én maradok itt egyedül... :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Nefke,
hát ez fantasztikus, gondoltam, hogy csináltál tesztet, hogy bírtad ki, hogy ne mond el?:)
Nagyon gratulálok nektek!!!!!!!!
Timi,
most te jössz csajszika!!!!!!! Sikerülnie kell, muszály!!!!!!!!!!!!!!!
baby.81

Lexi!
Nekem jó a holnap de 2-óráig melózok de autóval megyek úgyhogy bárhova odaérek hama.

Juci!

Nagyon köszönöm, a részletes tájékoztatást. Nagyon bátor vagy! Szorítok nektek nagyon!
nikó

Sziasztok!
Köszi a sok gratulációt, nagyon jól esett!
Timi csak annyi tünetem volt, hogy szurkált a hasam alja vasárnap este óta, de amúgy semmi más.
Amúgy meg biztos sikerül. Én is Timi vagyok és már ebben a hónapban ha jól tudom több Timinek is sikerült. És szerintem már picit Te is sejted az eredményt, biztos csináltál tesztet, de nem is áruld el, majd csak holnap.
Mindenesetre tegnap nagyon nehéz volt, hogy ne irjam le, de féltem, hogy mi van ha csal a teszt, de valamiért éreztem, hogy nem, ez most tényleg sikerülni fog.
Baby! neked is szurkolok! Biztos sikerül Neked is és nem fogjuk itt hagyni a csajokat, irhatunk Nekik ide is és ha már teljesen kiürül a topik, mert mindenkinek sikerült, akkor is ide fogunk irni, Senkit se hagyunk magára!
Nefke
nefke

Nefke,
köszi, nagyon szertném, ha sikerülne, de...na mindegy, amíg nincs meg az eredmény próbálok reménykedni:) Nekem szúrkálgat a hasam, de ez nem biztos, hogy jó,mert nekem a múltkorinál is szúrkált! Ki érti ezt? Csak a kis lakó tudja, hogy marad-e velem vagy sem:)
Mégegyszer gratulálok:)
Timi,
látod, neked is sikerülni fog, illetve már sikerült is:)
baby.81

Nefke :lol: :lol: :lol: szuper! Gratulálok!

Réka???

Puszi!

Judit

jucicuki

Nefke!

Neked is szívből örülök és gratulálok! Már csak azért is, mert a te eseted is azt bizonyítja, hogy a fagyis beültetés is járhat sikerrel. Nekem ez óriási erőt ad, mert május végén nálunk is fagyis beültetés lesz.
ballagyo

Nefke

Gratulálok! Vigyázz magatokra.

Rékaróka?

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nefke :D
Szívből gratulálok!

Hát fél 2 felé felhívtam a BMC-t és hála égnek eredményeink jók, úgyhogy köv-ő hónap és indul a stimu!!!!!!!!!!!!!!!
Szupeeeeeeeeeeeeeeer!!! :lol:

manda

Na, ezt el sem hiszem !!!!!

Nefke!
Te kis huncut!!!!!Hogy bírtad ki, hogy nem árultad el??????Gratulálok!!!!!!! :lol:

Lippa!
Egyszerűen nem vették ma fel a telefont....2 körül próbálkoztam.... :( Majd holnap reggel vagy délben ismét bombázom őket!!! :lol:

Estrella!
Párommal konzultálok telefonon....Én nagyon szívesen mennék....Ennyi pénzért....ennyi időre!Nem lenne mindegy!!!De mindjárt írok privit!!! :lol:

Timy!
Érzem, Te sme szakítod meg a jó szériát...... :wink: :lol:
Vendég

Manda!
Ügyi vagy, hogy elérted őket!!Akkor holnap én is abban az időben próbálom..... :wink: Következő hónapban indultok????Tök szupi!!!!! :lol:
Vendég

Kriszti
Majd javíts a táblában!!! Köszi szépen!!!

manda

Kriszti
Hát igen hívtam felváltva mind a három számot, szerencsére fél órán belül felvették.
Nem tudom kivel beszéltem nem mutatkozott be, de olyan Kanyó dr.nős volt a hangja, bár ő be szokott mutatkozni.

manda

Manda!
Ez természetes!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

NEFKEEEEEEEEE!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És Timy is olyan titokzatos...... :lol: :lol: :lol:

Manda!

Örülök,hogy kezdhettek Ti is! :lol:

RÉKA?????????

Mártika védelmében annyit,hogy soha egy fillért nem adtam neki,se ajándékot,mégis mindig nagyon kedves velem.És nem nyáladzós-ahogy vki írta-hanem tök normális.
Persze biztos mindenkivel más,de azért gondoltam leírom,mert nekem ez a véleményem. 8)
Persze Irénkét nehéz űberelni...
lukrécia

Nefke!
üdv a kismamik között!!

Mindenkinek aki holnap megy szurkolok!!!nem szakadhat meg ez a jó széria!!!
Vendég

Sziasztok!!!
Nefke!!GRATULÁLOK!!!!ÉLJEN!!!

Voltam Zekénél, hát nem lettem okosabb, sőt...ugye du. mentem, ih-n megnézett, de persze még semmit se látott, csak azt, hogy 17mm vastag a nyh (nekem ált. 10mm szokott lenni)
egy hét múlva újra uh, és elég rendesen beparáztatott, mert ugye a márciusi vérvételen magas a toxoplazmozis érték, ezért vagy most zajlik bennem, vagy már átestem rajta...holnap reggel vérvétel, és reménykedek, hogy nem pont most talált meg ez a vírus(amióta az eszem tudom van ,macskám Kép )mondta, ha most dúl bennem az nagy gond, mert elég súlyos fejlődési rendellenességet okoz...úgyhogy para a köbön...ráadásul holnap utazik a tantestület Sárvárra, azt se tudom hogyan megyek utánuk...

szóval valószínűleg van terhesség, a többit meg meglátjuk a jövő héten...nem nagyon élem bele magam...

jaj lányok ugye nem lehet ekkora pechem?? :cry:

Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok Lányok!
Régen jártam már errefelé :oops: , de azt hiszem megérte bekukkantani.

Lexi!
Nagyon-nagyon örülök a jó híreknek! :) :) :) Most már nyugodj meg egy kicsit, bár magamról tudom, hogy mindig talál magának valami aggódnivalót az ember lánya. Mindenesetre lassan költözködhetsz a másik topikba! :)

Nefke!
Neked is gratulálok! És remélem, hogy ahogyan érzed és megjósolták ikrek lapulnak a pocakodban.

Timy!
Szorítok, hogy holnap Te is jó hírekkel érkezz!

Baby!
Te is növeszgesd szépen a picurokat a pocakodban!

Juci!
Nagyon örülök, hogy úgy tűnik nálatok is minden rendeződik. Le a kalappal előtted, hogy ilyen ügyesen tartod magad. Én nem is tudom mit csináltam volna a helyedben...

Kriszti!
Örülök, hogy nyáron kezdtek!
Lányok!
Mindannyiótoknak kívánom, hogy minél hamarabb kövessétek Lexit és Nefkét!

Gyorsan egy pár szót magunkról. Már a 17. hetünkben járunk, megvolt az afp vizsgálat, de eredmény csak kb 2 hét múlva lesz. MÁr nagyon várom a genetikai uh-t amire május 11-re jegyeztek elő... Egyébként szerencsére jól vagyunk a két héttel ezelőtti haskeményedési ijedelem elmúlt, de magneB6-ot továbbra is szednünk kell.

Puszi
Gica
gica1

Rékaróka!
holnap hcg-t néznek a véredből?
Még nem akarok gratulálni.majd ha minden ok lesz,nehogy elkiabáljuk :?
Ugye megérted?Azért nagyon szorítok értetek
Vendég

Persze, mondom még én se élem bele magam, sőt beszélem magam le arról, hogy reménykedjek...Zeke doki csak a Toxot írta rá a kérőre, de lehet, hogy majd rákérdezek Irénkénél!Jaj olyan aranyos volt!Mondtam neki, hogy teszteltem, erre, Ő, ne is foolytassam látszik a szememben az eredmény, és, hogyfeltétlen majd menjek, hogy mi volt...aztán a vizsgálat után mondtam neki, hogy mi a helyzet és mondta, hogy nagyon drukkol!Annyira kedves mindig, hogy el se tudom mondani!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Gica
Jó felőled hallani!

Réka
Remélem nem leszel ilyen szerencsétlen és jól alakul a dolog!
Szorítok!!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?