Bogancsi,
még ruhában ült rá.
Csak úgy le van téve a földre, ha birizgálja, elmondom, hogy a pisi meg a kaki odavaló. Aztán õ a fejérehúzza, telepakolja játékkal, meg ilyesmi. Meg idõnként ráül.
Szila
2003.02.14 09:23

Nem itt kérdezted, de: én megmondtam mindenkinek (gyerekdoki, védõnõ, nõgyógyász), hogy Ármin szopik még - mondjuk szerintem már rajtam ezen nem csodálkoztak OLYAN nagyon
) A nõgyógyász egy fél szót sem szólt ellenében, a gyerekdoki kicsit húzta a száját, de már máskor is láthatta, hogy szopiügyben képzettebb vagyok nála, ráadásul hajthatatlan - és hát Ármint sopsem látta elhanyagoltnak v. ilyesmi, szóval többször nem szólt. A védõnõ, mikor kitöltötte a kiskönyvemet, kérdezte, meddig szopizott Ármin. Mondtam, hogy hát még mindig, és hogy eszembe sincs leszoktyatni róla, hiszen semmi panaszom - erre beírta, az "emlõk állapota" részhez, ogy szoptat, legközelebb pedig már azt mondta, hogy õ sem tudja, mi az oka annak, hogy nem javasolják. Uakkor a barátnõmnak, aki egy héttel jár mögöttem hetekben és uaz a védõnõ és a gyerekdoki, azonnal írtak fel elválasztó tápszert, neki a nõgyogyija is azt mondta, hogy egy hetet "kapnak" leszokásra (2 héttel idõsebb ankisfia, mint Ármin) - úgyhogy õk tényleg 1-2 hét alatt leszoktak. SZóval, szerintem ate hozzáállásod a döntõ
Ha neked és Balunak jó az, hogy szopizik, ne hagjátok abba! 

Persze, ha bvan görcs vagy vérzés, az más, de remélem, nem lesz! És hivatkozhatsz az LLL-re és a Szopt. Magy. Egy-re és SArlaira is - esetleg hívd fel, ha fontos, hogy orvos is támogasson benne!
(ezt a Vilka-Vilmát, amit utoljára írtál - még jó, hogy
-k vannak mellettük, mert látom, hogy vmi pozitív - csak az én felfogóképességem negatív
) SEgíts!

2003.02.14 09:36
Bocsi! Most nagyon szégyellem magam.
Csak egy is-t értettem félre, azért kotyogtam. Pedig megint gondolkodnom kellett volna elõtte!
2003.02.14 09:44
- már csak azért sem, mert megint nem érteném: miéééért???? 

Ez itt egy belekotyogós topik
ezért járunk ide! Gondolkodni meg ráérsz még! Kora reggel van, nem???
Most megyek Ármint felébreszteni, mert mennénk el és ESTE 3/4 TÍZ ÓTA ALSZIK!!!!!!!! (????????) 2003.02.14 10:38
!
Ezert sincs sok idom ide jonni. Manapsag napkozben max. 1 orat alszik, addig fozok a csaladnak. Nalunk legnagyobb veszelyben a szamitogep van
Ez Madike kedvence! Na meg persze a novere szobaja lenne, ha nem csukna be mindig valaki az orra elott az ajtot.
2003.02.14 11:09

2003.02.14 11:44
Én is akarok pezsgõfürdõzniiii!!!
2003.02.14 12:07
, de túl vagyunk rajta. Legújabb mérések szerint Zsani 10,38kg és 79cm
! 2003.02.14 13:33

... a GYES tényleg olyan kevés? Akkor nekünk sürgõsen össze kellett volna/kellene hozni a kistesót Csengének ... 
De méginkább vissza kellene mennem dolgozni legalább fél évre ..
és közben csodával határos módon le kellene diplomáznom ...
Megint "felderítõ körutat matattam" a szájában ... hát az a felsõ metszõ nem akar kijönni ... lehet, hogy megvárja a többit? Viszont az egyik bal felsõ rágónak a külsõ élét már egész jól érezni az íny alatt ...
Tegnap adott puszit 

annyira megörültem, hogy megfogtam az arcomat .. na azóta ha puszit ad, akkor mindig megfogja a saját pofiját ... annyira aranyos
Ma reggel pedig pusziva ébresztette az apját is, meg engem is ..
Beszélni még mindig nem hajlandó, de folyamatosan ümmög (megjegyzem roppant dallamosan
)... vagy olyan hangokat ad ki, mint amilyet a majomházban hallani ...
2003.02.14 13:42
Ne nagy elszaladásra gondoljatok, a pelenkázóról nem tud lejönni, hanem feláll, és a pelenkázó feletti polcon pakolászik. Na, most is ezt csinálta, én meg nézegettem, hogy valami fura pöttyök lettek a hátán. (ja, mert úgy összespenótozta magát, hogy át is kellett öltöztetni.) Ici-pici, tûhegynyi kis piros pöttyök, az egész háta tele van velük, van egy kevés a pociján és at arcocskáján is belõlök. Tényleg, nem tudja valaki, hogy mi a fene lehet? Szóval a gyerek egy szál zokniban játszogatott, én meg a hátát nézegettem, mikor megcsörrent a telefon. Gyorsan betettem a kiságyba, mivel pelenkázás közben már lepisilt, nem is aggódtam miatta komolyan. Gondoltam, gyorsan megmondom annak, aki hív, hogy visszahívom, ha felöltöztettem a gyerköcöt. Csakhogy Életem Párja volt, és õ aztán nem akarta megérteni, hogy alkalmatlankor hívott, részletesen hallani akarta, hogy miért alkalmatlan a pillanat, aztán mondta, hogy csak egy perc, ami persze jóval több lett. Mire visszamentem a gyerekszobába, az én okos ügyes nagyfiam éppen egy kupac kakival gyurmázgatott nagy boldogan.
) ágynemûben a kutya-családja nélkül. Pedig milyen szépen kitaláltam, hogy ne egy játékhoz kötõdjön az alvása, van egy egész kutya családja, papa, mama és kicsi kutya. Azt hittem, így mindig marad kettõ, ha egyet-egyet kimosok. Hát, most az egész kutya család szarban van.
(Bocs.) 2003.02.14 13:58

2003.02.14 14:06
Alig várom. De szombaton jönnek a keresztszülei (az öcsémék), úgyhogy akkorra is jut ajándék. Egyelõre kapott egy bébi-taxit, sok ruhát, és egy olyan kockát, aminek a nyílásaiba különbözõ formákat kell beledobálni.
A kutya családnak jobbulást, szerintem a radiátoron hamar megszáradnak. Legalábbis nálunk ott száradtak az alvótársak. Lehet, hogy a fiúkat össze kéne ereszteni, és akkor együtt szobrászkodhatnának. Na, nem erre az alapanyagra gondoltam!
Lassan kezdem azt hinni, hogy így marad a fiam!
2003.02.14 14:24
A butikról meg írj léci valami pontosabbat, ami alapján meg lehet találni! Jaj, de szeretnék egy ilyen helyen vásárolni!
2003.02.14 14:38

És úgyis mindenkinek elõbb-utóbb 20 foga lesz!
) De bármi lehet. Nem tudom van-e háton kezdõdõ pöttyös betegség. 

Ha eddig nem tettétek, de minden mást kizártatok, kérj egy vizeletvizsgálatot, biztos ami biztos alapon! Nem fáj, csak macerás levenni a pisit!
Elõször gondoltam rá, hogy megtiltom, de ilyen bimbódzó tehetség láttán kinek lenne erre szive?
2003.02.14 15:02
Képzeld, a védõnõkkel karöltve kitaláltuk, hogy legyen már kismama-klub Kalászon is. Kaptunk is a Faluházban (két nap is egy héten) helyiséget. Állítólag lesz baba-mama torna meg terhestorna is.
Én is azt hittem, aztán tessék. 2003.02.14 15:26
2003.02.14 15:28
Mondjuk én azért nem mindig élvezem, de nálunk tényleg mindig történik valami.
2003.02.14 15:56
2003.02.14 19:05

apósom
megkíméllek, hogy miért.
mail, ha a kölköm engedi
. 2003.02.15 00:18
2003.02.15 01:32
Így aztán inkább Huzella koncertekre fogunk járni, mint Gryllusra, pedig a CD-éi olyan jók! Szerintem Gryllus már belefáradt a sok koncertezésbe...
2003.02.15 07:27
2003.02.15 08:42
Nem volt baj, mert nem ölelgeti õket, csak tapogatja az anyagukat, és birbitélgeti a kiálló részeket, fülecskéket, farkincákat. Legalább a levegõ se volt olyan száraz a szobájában.
2003.02.15 10:10
Már sokat gondolkodtam a sífutáson is, csak akkor a nyári edzések olyan viccesek.
2003.02.15 12:54

2003.02.15 14:36
Kakis sztori
) 2003.02.15 18:07
, úgyhogy oda lett minden.
.
. Még akartam valamit, de elfelejtettem.
. Lesz itt Kalászon kismama-klub, lehet, hogy majd rád is szükség lenne. 2003.02.15 19:25
)
Hát unalomra nem panaszkodhatsz! 

2003.02.15 19:45
Aztán megnéztük a fickó számát a tudakozón, és egy céges telefonról hívott...
ilyen amatõr, legalább kikapcsolta volna a híváskijelzést. 2003.02.15 21:27
, aztán vagy elmszáik, vagy eldõl
. A babakocsit csak ülve és csak menetiránnyal szemben viseli el az utcán, akkor egy idõ után el is alszik
Így megvettük a sportkocsit
olyat mint Andi3-nak, meg Zafinak van
Tuti megyek talira ezzel már a villamosra is fel tudok szállni
Így tök nyugisak az esték
2003.02.15 22:46
2003.02.16 11:11

2003.02.16 12:01
Viszont az lett a kezdõtõke a mostani házhoz
), és telefonálgatott hozzánk haza. Már megvolt a 3 gyereke egyébként és ezt õ jól tudta. Ha én vettem fel, akkor nem szólt bele, csak letette. Ha a férjem, akkor persze beszélt. Aztán egyszer elfogyott a humorérzékem és elküldtem melegebb éghajlatra azzal, hogy fel fogom jelenteni zaklatásért. Na, akkor csönd lett.
2003.02.16 14:51
. Mondta, hogy neki több ilyen kis betege van, és õ is az Elocom-ot adja rá, mint a mi doki nénink. Azt mondta, hogy nem kell a mellékhatásoktól tartani, attól nem lesz semmi baja, ha az arcát bekenem néha. Általában 2 hetente egyszer fordul elõ, hogy kell, és akkor tényleg 1-2 óra múlva újra szép a bõre, és úgy is marad kiszámíthatatlan ideig. De többet nem használom utána, tényleg csak akkor, ha nagyon piros. Csak az az érdekes, hogy egyéb helyen se pötty nem jön rajta, se kiütés, se semmi, és nem is érzékeny a bõre. Úgyhogy különösebben nem aggódom, csak azért örülnék, ha tényleg kinõné majd.
De az biztos, hogy én nem fogom neki még egy ideig bántani.
Nálunk pár éve - még otthon laktam - az volt buli, amikor öcsém összejött a menyasszonyával. A leányzó miatta lépett ki egy 5 éve tartó kapcsolatból, amit az elhagyott barát elég rosszul fogadott, így kb. fél évig jöttek olyan telefonok, amit rögtön letettek, mire felvettük. Az elején elég bosszantó volt, aztán a végére már szinte megszoktuk.
2003.02.16 15:34
, ugyanis Életem Párja belázasodott.
A hétfõi talira tuti nem megyünk el, nehogy valami fertõzést vigyünk "ajándékba". Úgyis nagyon fáj még mindig a lábam, gondban voltam, hogy el merjek-e indulni. Hát, ez a kérdés eldõlt.
Ja, és a babás pizsamám! Azzal õszítettem szegény Anyukámat, hogy csak a babás pizsamámban akartam aludni, semmi másban. Szegény már 4 különbözõ pizsamát vett babás mintával, mert azt hitte, hogy az a lényeg. Persze én az anyaga miatt imádtam azt a pizsamát, és az összes többin hiába voltak babák, én a szárítókötél alatt hüppögve vártam, hogy visszakapjam A Babás Pizsamám.
Finom puha, agyonra kopott flanel anyagbol volt, már féllábszárig se ért, és csupa rongy volt, mikor megfosztottak tõle, de jó sokáig "gyászoltam".
Nálunk ez most teljesen elmaradt, én ugye szaroztam, az ünnepi vacsorából csak a desszert készült el, az se sikerült valami jól. Laci meg késõ este esett haza, persze üres kézzel, és egyáltalán nem ünneplõs hangulatban. Pedig nekünk a Valentin nap az eljegyzésünk évfordulója is...
Ha Laci veszi fel, akkor az ex azonnal leteszi, ha én veszem fel, akkor meg én teszem le azonnal.
Kár, hogy olyan messze lakik!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint