A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Elszállt a hsz-om. :twisted:
Judis, köszi az infókat! Akkor maradok a napi egy folsavnál, az Elevitet majd megkérdem a dokitól. Nem vagyok híve a nagymennyiségű vitamin evésének, ráadásul ezek általában tele vannak tartósítószerrel, amire allergiás vagyok. :?
Tényleg, az E vitamint szedjem még?
Lehet, hülye vagyok,de arra gondoltam, ha holnap megint felmegy a hőm, akkor két beágyazódási esés látszik a görbémen... :shock:
Bettike, fura, hogy neked nem jött be az E vitamin, nekem is az hozta helyre a ciklusomat. 35, sőt volt, hogy 40 napos volt, irtó késői pével, és az E vitamin óta beállt 28-30 naposra (kivéve a mostanit).
Megnéztem egy kalkulátort, ami szerint ha 25 napos ciklushosszt írok be, január elseje a szülés dátuma. Brutális, nem? :D
Egy cseppet sem éltem bele magam, áááááááááááááá! 8)

Kép
szilcsi

Bonika,
:( :( :(
Gaby,
ez nagyon jó!!! :D :D :D (a marketinges izé)
Szilcsi,
a napi 1 folsav elég lesz, szedd szépen minden nap. Az 3 mg, a szükséges meg 0,8mg, de a felesleget úgyis kipisiled, és nincs az az anyag ami 100%ban hasznosul.
Vendég

Áfi, köszi a választ, elröppentem mászkálni a városba. Szép estét, holnap jövök!

Kép
szilcsi

Macspacs: jó a CD? Külön is meg lehet venni? mert nekem a könyv már megvan.

Boniko: sajnálom :(

Szilcsi: voltam UH-n a 12. napon, és nem volt egy nyamvadt tüszőm sem:( Nálad ki mondta az anovulációs ciklust? orvos?
UH? vagy a görbe alapján?

Gaby: de jól tudod, ezért is döbbentem meg. Eddig kétszer kaptam Clostit és mind a kétszer tökéletes tüszőket produkáltam, de nem repesztették, nem repedt rendesen, cisztás lettem.
Most, egy másik orvos repeszteni akart de nem volt mit :(
eddig a hőgörbéim szuperek voltak, most meg.....nagyon ki voltam akadva, ezért is megyek Avivázni.

Kata: nyugi, nekem is volt ilyen a mensi ideje alatt, és terhes voltam! drkkk

Veramama
veramami4

Gaby!!
Nagyon ari vagy :D :D :D !!
De én nem hömérözök,ugy mint régen ,akkor bezzeg tele irtam a topicot :lol: :lol: :lol: !! A babát szeretnékbe nagy a pangás :( :( !!MIndenki szivessen lát ott téged is ,csak épp a pangás miatt alig inak , föleg akik már babáznak :D Vicával azt se tudom mi van :roll: :roll: !!

Kata!!
Megy a drukk+++!!

Mindenkinek további szép napot :D :D ,annyira jó,hogy süt a nap :lol: :lol: !!

Puszi.Sziasztok!!
Vendég

Boniiiiiiiiiiii_:(((((((((((((((((((((((((((((((((((

babaimádó
Kép
babaimado

Kata!Szupi a csík, de én is a dokit ajánlanám!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi: E vitaminnal azonnal állj le!! Nekem azt mondta az orvosom (ugyanaz aki a Tiéd is ugyebár :lol: ) hogy a + teszt után azonnal abbahagyni, magzatkárosító hatása miatt!!!!!!!! Én hallgattam rá, tedd azt Te is :wink:

Judis: Szééééééééép kis picipocak. Olyan fiús :lol: :wink:

Boni: Sajnálom :(

(((((((((((((((((((((((((((((Kataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)))))))))))))))))))))

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Teszek nektek egy inszere készülő siralmas görbét (igaz, hogy beteg vagyok, de akkor is..)

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

inszere=inszemre :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Klarisszáról tud valaki valamit??

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Szilcsi!
Halk gratula!!!! :lol: :lol: nagyon örülök ennek a jó hírnek!! :lol:

Kata!
Nyugodj meg!! Ott lesz az a zebra még 9 hónapig. :wink: Nem szabad idegeskedned, inkább hívd fel a dokidat. (persze könnyű ezt mondani. Tudom milyen érezés ez) (((((((Kata))))))))) Nagyon drukkolok!!!+++++++

Zsú, Judis!
Nagyon szép pocitok van!!

Boni!
:cry: :cry: :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili!Veled mizu?

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm a pocidicséreteket!!!

Boni, Kata: Kép

Egyébként a legutolsó infóm, hogy Katkának elindult, aminek el kell...

kispiskóta

Na, végre hazaértem!!!!

Sziasztok!!! :lol:

Kata: szerintem nem lesz semmi gond, nyugodj meg :lol:

Szilcsi: mire ideértem, elmentél :wink: nagyon örülök Neked is!!!!!!!
Ha lehet, akkor légbuborékos csokit kérnék! :-D

Boniko, kedves tesztdíler!!!! Nem elkenődni!!!! mindjárt május 3., mehetsz a doktornőhöz, és akkor már semmi sem ment meg a babásodástól :lol:

Babaimi: túl sokat akarsz :lol: minél csúnyább egy terhesgörbe, annál reménykeltőbb mások számára!!!! :-D
ja, és gondolj az én görbémre, milyen volt Closti mellett :lol: vagy Te csak holnap kezded szedni? :oops: (Különben, most este megint érzem a hasamat...azért örültem ám, annak amit a görbémről írtál :-D

Judis, Kispiskóta: helyes pocik!! :D

Macspacs: azt hiszem, még csak magamban gratuláltam, most megteszem nyilvánosan is!!! :lol:

Veramami: a dokid mit mondott a Closti ellenére anovus ciklusodra és a magas FSH-ra????
Bocs, de most megírom a frankót: szerintem még mindig meddőségi központba kellene menned, nem pedig Aviva tornáznod...

Rólam: holnap reggel 8:30 SZTK és megkapom a laparra az időpontot, meg a beutalókat!

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zsú: most tényleg???? Jaj, de kár!!! Hülye mézesmadzag.... :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

KATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
kispiskóta, ugye nem?? :cry: :cry: :cry: :cry:
(((((((((((((((((kata))))))))))))))))))))+++++++++++++++++++++++

mindenkinek köszi mégegyszer az együttérzést!

szezso, szertném ha az én álmom nem válna valóra, a tiédet akarom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

katica, bocsi, nem voltam gépnél :shock:
Vendég

Ezzel, nem viccelnék, nálam senki nem vágyik jobban arra, hogy a tesójával legyen áldott állapotban. Az igazság, hogy nekem boldognak kéne lennem, ma mégis szomorú vagyok! :cry:

Ja és nekem kijött több csík is, csak a pocakon... :cry: :cry: :cry:

kispiskóta

Boniko, a rémálmok nem szoktak valóra válni... :lol: engem pl. még egyszer sem robbantottak fel arab terroristák, és nem üldöztek rendőrök a lépcsőházban, a hajam sem nőtt meg, és nem is gyújtottam rá :lol: sőt a kontaktlencsém sem nőtt meg 20 centisre :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

kata nnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee :(

babaimádó
Kép
babaimado

szezso! Msn-en várlak percek óta

babaimádó
Kép
babaimado

Lenne egy kérdésem:
Férjem egy hónapig closty-t szed, utána egy hónapos closty mentes időszak után megint menni kell andrológushoz megnézetni, hogy hogyan hatott a gyogyi. A dokimmal úgy beszéltem meg, hogy miután megvizsgálták a férjemet és ha minden rendben nála, akkor menjek vissza hozzá és megbeszéljük az átjárhatósági műtétet. De most hogy kiderült, férjemnél csak van egy kis bibi....Mit csináljak? Várjak megint két hónapot? Vagy csináltassam meg a műtétet közben???

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Judis szép a pocid!!! Kis csinos!!!

Szezso, kiváncsi vagyok a laparod eredményére, te voltál valaha ilyenen???

Hát lányok sajna tényleg megjött, h...e voltam hogy teszteltem!!!
Új hónap...........!! Megyek dokihoz, mert nekem már a 2. ilyen eset. Úgyhogy a május nem menekül előlem!!!!!

Ja, és jöttem ma haza a kisföldalattin! Néha leszoktam ülni, de most annyira ki voltam hogy leültem. Mellettem volt egy hely, és az Oktogonon felszállt 3 kisebbség, 1 srác, 2 lány! A srác leültette a csajszit mellém, és rám meg a csajra ránk ült!!! :shock: Komolyan mondom a c....ny srác rajta ült a fél combomon!!!!! És közölte velem hogy álljak fel, mert ő olyan beteg!! Hát lányok ha nem lettem volna elkeseredve, megkapta volna a magáét, de most első felébredésemből csak annyit tudtam mondani neki, hogy te bunkó, és felálltam és átmentem a kocsi másik részébe!!! Komolyan a sírógörcs kerülgetett! :cry: Hát lassan tényleg ők vannak többségben! :evil:

Kép
kata05

Szerbusz nővérkém!!!

Szerintem nem lassan.... Ha ott lettem volna..... Huhhh......

kispiskóta

Kata: nem igaz, hogy egyeseknek mihez van képük :evil: nagyon sajnálom, hogy még ez is kijutott neked ma!!! :(
Csak sima átjárhatóságim volt tavaly novemberben...

Szilva: műtét lesz vagy HSG? Mennyire rossz Apa eredménye? Inszemre sem alkalmas?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szia Piskóta!

Szezso, mi a különbség lapar és átjárhatósági között?

Kép
kata05

A HSG egy ambuláns vizsgálat, nem vágnak, nem altatnak. Feltöltik egy katéteren keresztül a méhet kontrasztanyaggal, majd röntgennel/UH-val követik az útját, hogy kifolyik-e a petevezetőkön át.
laparnál lyukakat vágnak, altatnak, és bekamerázzák a hasamat. Ez műtét, de több minden kiderülhet pl. endometriózis, ami máshogy nem...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja gyedhez, tgyáshoz: a legjobb az oep honlapja. A 180 napnak nem munkanapnak, hanem biztosítotti időnek kell lennie. Ez 8 óra esetében fél év.

kispiskóta

Sziasztok!

Kata! :cry: Hát nem tudom mit mondjak!
Igen irány a doki, gyors vérvétel, aztán megjósolom csak úgy, hogy progipótlás és májusban már babás is leszel! :wink: Harcra fel! Babára fel!

Boniko! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ha ilyen hülyeségeket írsz agyon csaplak! Ejnye!
Holnapra a régi legyél nekem, mert átnyúlok a monitoron! :twisted:

Judis, Kispiskóta! Nagyo szép pocik!

Ceni! Jobbulást a csajoknak!

Szezso! Akkor drukk holnapra, de úgy sem lesz rá szükséged! :wink:

Katica! Alakformáló, tartásjavító torna! Nagyon jó utána mindig 20 centivel magasabbnak érzem magam!

Szilva! Szerintem csináltasd meg, annyival is előrébb lesztek!

Babaimado! 4 db hőtől még nem lesz hülye a görbéd! :lol:

Egyébként mindent feltettem erre a ciklusra! Teázom, joghurt, tejtermék, turmix, ásványvíz, E-vitamin, Closty, folsav, C-vitamin! Ha így sem nyert az ügy, akkor visszatérünk a védekezésre októberig, ugyanis akkor elvállalom az állást, ami egyenlőre még csak 90%, de nagyon szeretném! :lol:

Kép

Kép

Akinek valamit kihagytam az please priviben írja! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Kata! Nagyon sajnálom, a fene egye meg :evil: Tudom, milyen érzés :( De tényleg az a legjobb, hogy ezt megbeszéled az orvossal!

Kispiskóta! A jogosultsághoz valóban a 180 nap biztosítotti idő kell, de ahhoz, hogy a fizudból számolják ki a gyedet, és jobban járj, mintha a minimálbért veszik alapul, melózni kell 180 napot az igénylést megelőző évben.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj Kata!! A r.....dt életbe!! :evil: :evil: :evil:
(((((((((((((((((((((((Kata)))))))))))))))))))))))))) :cry: :cry: :cry:

Bimi!
Velem minden Ok! Köszi szépen! Ha beteg vagyok én nem szoktam jelölni a fertin, hogy ne kavarjon be.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Kata,
nagyon sajnálom! :( :( :( A legjobb amit tehetsz tényleg a doki!
Szezso,
téged szívem szerint keblemre ölelgetnélek! Aki ilyet mond hogy torna helyett menjen meddőségibe, az szívemből szól! A lekattanás, a csodateák és tornák, mégcsodább szurikúrák, a kineziológus és még ki tudja hány szemfényvesztő butaság helyett ha mindenki időben szépen meddőségibe menne (akinek kell persze) sokan előrébb tartanának (nem a topikból sokan, csak úgy általában!).
Vendég

Áfi! Szerintem ne torna helyett, hanem torna mellett menjen meddőségibe :lol:

Megyek pogácsát szaggatni, ha megkelt végre. Úgy hiányzik ilyenkor, hogy nem melegek a radiátorok, de hát hová fűtsön? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi! :lol: már írtam korábban is Veramaminak a meddőségit, de nem hallgat rám :evil: pedig szerintem a 22-es FSH érték nem túl biztató....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom, én nem értek hozzá, csak azt tudom, amit olvasok és ebből értelmezni tudok (specko ehhez tök hüle). Történész vagyok. :lol:

Áfi ez a beírásod tetszett!

kispiskóta

Sziasztok,

megyek visszaolvasok, hulla vagyok, egész nap festettünk, este meg nőgyógyinál voltam....

Barátok köztös lányok benneteket nem idegesít ez az Imi gyerek? Annyira kölyök arca van és a haja, legalább azzal valamit öregíthetnének rajta....Most fekszenek Kingával az ágyban, hófehér a felsőteste is.......

Nektek nem tünt fel?

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok

Már megjöttünk fél hétkor, csak még megnéztünk egy filmet, ezért most írtok csak!

NST-n minden ok volt, vizelet - vérnyomás is ok! Abban a szülőszobában csinálták az NST-t ahol szülni szeretnék, tök szép! :)
Domcsi baba mar 2650 gramm, BPD-t nézett a doki, csak most nem mondta, hogy mennyi....de minden ok vele, a magzatvíz mennyisége, a lepény fekvése, a köldökzsinór áramlás és a szíve is, szóval ok :) A méhszájam rövidült, már 2000 helyett 1000-es, de zart....szülésznő szerint könnyű szülésem lesz, meg hát ugye kapok EDA-t is....JA, a feje mar teljesen lent van, bevan ékelődve, egy hete még nem volt....de mondtam is vizsgálat előtt a dokinak, hogy lejebb ment a pocim, és alul tök nyomja a szeméremcsontomat, úgyhogy valami történt, és lám, igazam lett :)!
SZÓVAL MOST BOLDOG VAGYOK, HOGY MINDEN OK! :)

Ti hogy vagytok? Hogy telt a mai napotok?

Kép
elizabeth25

bettike :oops: kérlek ne nyúlj át a monitoron!
most holnap hazamegyek anyukámhoz, nem is leszek , kibőgöm magam nekije és jobban leszek remélem.

Azon gondolkodtam, hogy mivel pont 14 naőp múlva megyek dokihnlnihez, meg tudja nézni UH-n van e volt e (ahhoz a naphoz viszonyítva) érett tüszőcském. kiváncsi vagyok a vérvétell eredményére is. nem tudommi lesz, akkor beszéljük meg

:lol:

szezso látom te is szoktál baromságokat álmodni, velem együtt!
Vendég

melcsi de , engem is idegesít, és nem tudom összeilleszteni az ANdreával, hogy házasok :shock:
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

NEm vesztem ám el csak tudjátok végre dolgozok este 6 után érek haza akkor pedig már a családé kell legyek! Ma nincs itthon a párom ezért van időm írni.
Ja egyébként tudok ám mindent, mert azért olvasni ráérek ám a munkahelyen!!!

Babaimi! az inszemre nem számít a hő lényeg a peteérés úgyhogy babára fel!!!!!!!!!(köszönöm, hogy hiányoltál)

Boni :cry:

Szilcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! reggel tesztet!

Bettike egy kicsit örülök, hogy végre megjött és nagyon nem örülök,hogy ez most nem a te hónapod volt!

Katicától bocsánatot kérek, de tegnap nem én voltam msn-en hanem a gyerkőceim és mire oda értem már csak köszönni tudtam.

Kép
klarissza32

Melcsi! attól a pasitól feláll a szőr a hátamon, annyi férfiasság van benne mint egy leveli békában kb. ilyen hatással is van rám :lol:

Kép
klarissza32

Tesókám, ölellek, sajnálom nagyon.

Gaby, naggggyon tetszett a marketinges duma!

Kata, sajnálom, ölellek.

Engem is idegesít Imi gyerek, én is pont most néztem a hófehér cingár teste!!! Brrrr! :twisted:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Klarissza köszi

Tesókám, ez az ölelés jól esett! :lol:

LE AZ IMI GYEREKKEL!
Vendég

Kata: Nagyonnagyonnagyon sajnálom :cry:
Cigánycsávó meg :evil: kurvaannyát :evil: :shock:

Eliza: Örülök, hogy jól vagytok :) Akkor hüvelyi szülésre készültök?? Ez remek hír :) De minek kérsz Edát??? Az lassítja a folyamatokat....én csak elhúzódó hosszú vajúdáskor kérnék, mint ami nekem volt Bogival (17 óra) és én se kértem hanem ajánlották a dokik a 10. óra után... de totál belassult tőle a vajudás :( . Mostani eszemmel nem kérném. Violával is ajánlották de én tiltakoztam ellene :lol:

Rólunk: Csajok javulgatnak (asszem) Én meg voltam dokinál, Seduxent írt fel 3x felet mivel, nagyon sokat keményedik a hasam, redszeres mérhető időközönkénti méhösszehúzódásaim vannak, és ez miatt írta fel a gyogyit, meg mééééég több magnéziumot....1 ujjnyi a méhszájam , ezért sokat kéne feküdnöm ami kivitelezhetetlen. Úgyhogy ameddig bent marad a bébi addig bent marad, ha jönni akar kifele, akkor meg jöjjön, ez van! Én nem tudok se befeküdni a kórházba se elvárni az éjjel nappal dolgozó páromtól, hogy körbeugráljon+ a kölköket is ő rendezze. Elvileg a terhesség nem betegség, akkor miért ágyban fekve kéne kihordani???? :roll: :shock:

Majd lassítok egy kicsit a tempón és kész! Ez van.... :roll:

ceniko
Szeged

Enikő, tudod nekem -8-as a szemem, és nagyon kell rá vigyáznom....nekem "kell" kérnem...a másik, hogy nem biztos, hogy attól lassabban fogok megszülni, a barátnőm ma szült a Péterfy-be és 4,5 óra alatt meglett neki a babója, a kórházba érkezéstől számítva...és EDA-val szült...

Kép
elizabeth25

Eliza: Nekem meg leálltak tőle a fájások :shock: és akkor nyomták belém az oxitocint (műcucc :x ), hogy legyenek.... ördögi kör....áááááááááááááááá
Tudom a szemed :( és nagyon sajnálom :(

ceniko
Szeged

Fábry show se köt le,..... :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

párom is azt nézi, én meg unom. kezet fogjunk? :wink:
Vendég

Nálunk meccs megy, az uram meg elaludt, mire lejöttem Miksától. Föl kéne kelteni, hogy menjünk inkább föl a hálóba, mert holnap koránkelés van. 7-re megyek Szentendrére uh-ra. Illetve megyünk, mert nem merek egyedül éhgyomorra elindulni. Reggel hihetetlenül rosszul vagyok, amíg nem eszem, és ez most ugye lehetetlen. Szegény kölket sajnálom csak, mert így őt is kelteni kell, dehát még mindig jobb, mintha elszédülök és nekimegyek egy fának :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?