Sziasztok!
Megvagyok!
Először is megkésve, de annál nagyobb szeretettel,
Márkónak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!
Nem haragszok senkire!!!!!!!!!! De nem is értem miért kellene haragudnom!

Már nem is tudtam rendesen visszaolvasni, mert csak azt olvastam, hogy kire haragszok!
Nincs gond, 2 napig nem jött be nekem a babanet! Akkor csak nekem nem, vagy rossz időben kapcsoltam be a gépet!
Na, meg Dóra mellett van mit csinálni!
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat! Kedd reggel csak felvittük Dórát dokihoz, nézze meg, szerencsére minden rendben! A lábával sincs gond!

A párom rákérdezett, mivel ez még csak lépegetés, kacsázás, nem kell izgulni!
Dóra! Írj, ha megvan az eredmény! A családban nálatok volt allergiás?
Annamari! Olyan ügyes vagy, hogy megállod, hogy nem adsz Ádámnak rudit! Én már adtam!

Bár a gyógyszerészünk azt mondta, hogy mértékkel, és ha megvan benne az az enzim ami lebontja a fehérjét, akkor nincs gond! Remélem nem írtam hülyeséget! És tudjátok mit olvastam valamelyik nap a neten? Hogy a tejpéptől is kaphat uu allergiát!
Anita! Nem haragszom!!!!!

Írom! Állatok a Vadasban kint voltak, padokat keveseltük, nincs pihenő, csak a kajáldáknál! Dóra nagyon élvezte! A kakas hangjára rögtön reagált, addig magyarázott, míg oda nem értünk! Nagyon édes volt!
Kérdezném, hogy mennyi volt a pneumoc. , ugye te már beadattad? Nekem a doki 2*16-ot mondott! Tényleg? Aztán valami menjugate vakcinát ajánlott!
Jolka! Én is kiváncsi vagyok az eredményre!!! Köszi, nem fogyok én! Tudod mennyit eszek? Szülés előtt is gizda voltam! Bár most nem akarok az lenni!!!! Márkó nagyon édes a képeken, és nagyon guszta a tortája!!! Lassan én is nézelődhetek, hogy hol rendeljem a csajszinak a tortáját!!!
Tünde! Beázás

, sapi

!!! Nem semmi! Sajnálom! Érdekes lenne, ha találkoznál a sapival! Mit szólna az anyuka!
Andi! Üdv a topicon! Boldog névnapot neked is utólag!!!
Tejcsire reagálva, sajnos nekem is nehezen indult meg, és Dórát megetették táppal, úgy engedtek haza!

Ez engem is nagyon elszomorított!!! Aztán hála Istennek, még a mai napig szopizik!
Tali? Még nem tudom, autó itt van, mehetnék, de a kicsivel kettecskén félek elindulni! NA, meg akkor alszik! Még apát fűzöm, hátha el tud vinni! VAgy mégis erőt veszek magamon, és autóba pattanok!
Szép napot!
Ági