A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilcsi feltette a képeit, hurrá!!!

Áfinak:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi,
nagyon helyesek vagytok!!! 8)
Vendég

Nem ér 4 oldalt teleírni!

Szilcsíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí! Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Monyó! ...megkésve bár, de örülök az "öregedésednek".

Szépséges napot mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

coca: de korán keltél.

katica
katica30

Jó reggelt!

Azt hittem én leszek az első! :lol:
csajok, ki festette ki ezt a két gyönyörű leányzót? :o)

Szilcsi nagyon nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen++++++++++

Katám! ugye jobban vagy? ölellek!
Kispiskóta ölelgesd meg helyettem KAtát! pusz
CSjaok kkii
Tesókám bocsi a tegnapi értetlenkedésemért :oops: én mondtam, hogy technikai analfabéta avgyok

szezso remélem hőd fennt van, baba meg pocidban +++++++++++

babaimi, remélme inszem összejön neketek++++++++++++
macspacs++++++++++++++++++++++++++++vigyázz magatokra!

Szirom drukkolok, minden rendben legyení4

ímelcsi, Áfi, Zöldi, purc, judis, sonjus, katica, szilva, szilbee,
gaby, veramai és mindenki akit kifelejtettem hatalmas ölelés!

HÉTVÉGÉRE ZALÁBA UTAZUNK SZÜLŐKHÖZ! CSAK VASÁRNAP LESZEK! TESSÉK HIÁNYOLNI!!!!!!!!
:lol: :lol:
Vendég

Jajj, mikor lesz már vasárnap este! Úgy hiányzik Boni!
Őrségben mennyire vagy ismerős? Nyári programhoz kellenének infók.

Szilcsi! Tessék pisilni!

Kép
zölddisznó

Mentem a gyárba, pusz!

Kép
zölddisznó

jó reggelt

Kata
a francba :evil: :evil: :evil: Kép

Veramama
tényleg ideje lenne meddőségibe menni, mi is voltunk, és mindent megnéznek :wink:

Snufi
nagyon jó kép lett :)

valakinek akartam még írni valamid, de elfelejtettem :? nagyon reggel van, még nem ittam kávét :P

Kép
gaby25

Jó reggelt!!!!

Szilcsi???????????????? Csokim???????????? :-D

Boni: máris hiányzol! :lol:

Snufi és Enikő: cukik vagytok a képen! :lol:

Görbém:
Kép

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

még itt vagyok :lol: :lol: :lol:
zöldi ritkán járok arra sajnos esteleg szezso tud segíteni
szezso szép görbe jó görbe

elfelejtettem leírni, hogy KATA ma éjjel veled álmodtam, és nagyon sokat beszélgettünk, jól éreztem magam a társaságodban. félhosszú hajad volt egyébként! (pedig csak hosszú hajjal láttalak képen)
Vendég

Boni, Zalába merre? A párom zalaegerszegi!!! :lol:

kispiskóta

Szóval, de bunkó vok. Jó Reggelt, mindenkinek!!!

kispiskóta

Sziasztok!
(((((((((((((((((Boni)))))))))))))))))))))))))))))

Kata:-((((((((((((((

Szilcsi?????JELENTÉST KÉREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Coci :D

Snufi:mI újság?

Szezso! Nyami-nyami..fini ingyenfagyi:-))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

kispiskóta küldtem privit

babaimi ingyenfagyi?
Vendég

bettike mége egy kézfogás: félbetört a fogam áááááááááááááááá
Vendég

azé vagyok még itt, mert a párom nak még van pár dolga a cégnél :?
Vendég

Sziasztok!

Kata, nagyon sajnálom. Kívánom, hogy úgy járj, mint Szirom, kapsz egy kis progit aztán már ott is a baba.

Bettike, köszi :)

Boni, úgy hiányzol :lol:

Melcsi, pihizz (tudod most még megteheted) :wink:

Szezso, görbe szuper, drukkok mennek ezerrel!

Snufi szépek vagytok Enikővel :)

Szilcsi, jelentkezz!

Már régóta szeretném megkérdezni, de mindig elfelejtem. Van valaki aki jobban ismerős a Velencei-tónál? Az érdekelne, hogy mekkora a víz benne, van-e esetleg olyan rész ahol a Réka is el tud kepeszteni egyedül az úszógumival. Olyanra gondolok, mint a Balaton déli partja. Férjemék kapnak üdülési csekket amit még szülés előtt el kéne költeni, mert utána a hosszabbításért is egy csomót kellene fizetni.

Kép
Kép
robcsi03

robcsi a VElencei tónél Velencén a szabadstrandnál sokáig be lehet sétálni, fokozatosan süllyed, és szép is .mi oda járunk strandolni.
Vendég

Boni, nagyon tecc a kis elefánis vonalzód. :D

Kép
Kép
robcsi03

köszike! muszály volt váltanom. hőmérőt is eldobtam, mert már függtem tőle.BRRRR!
Vendég

Köszi Boni esetleg tudsz olyan szállodát ami tuti? (megfizethető de normális)
jöhet priviben is hogy ne itt terheljük a többieket

Kép
Kép
robcsi03

utána kérdezek nagybátyámtól, ok? és küldöm priviben, de csak vasárnap :lol:
Vendég

sziasztok!

szilcsi: teszt????

kata: annyira sajnálom :cry: következő hónap a tiéd lesz!

boni: ne már! sajnálom :cry: és már most hiányzol :D

gaby: tetszik a marketinges poénod :lol:

judis: szép pocifotó :D

ceni: lányok hogy vannak?

baba: a görbe eleje másnak is csúnyán néz ki, ne aggódj, lezs ez szebb is :wink:

bettike: a turmix, ásványvíz, joghurt hogyan segít? :roll:

liza: :D :D :D

klarissza: gyere gyakrabban :wink:

szirmi: drukk mára ++++

szezso: jó a görbéd :wink:

rólam: ma sikeresen elkéstem a suliból, de csak bő öt percet. ugyanakkor indultam el, mint szoktam, de mégsem sikerült időben odaérni. :evil:

katica
katica30

sziasztok,aszta menyit irtatok,nem todok enyire reagalni,meg most iszom a kv-em.

boni,sajnalom az 1cn-t,bizzunk a kovetkezo honapban.

kata,a fene vinne el.tudom hogy most nagyon sza*ul erzed magad de probald a dolgok pozitiv oldalat nezni.

szezso,bizti kell az a lapar???nem veletlenul neked szokott lenni rovidebb lut,fazisod?hm...es mostmameg 13-14 dpo.

snufi ezt te festeted?

rolam.nekunk nagyon jol telt az ejszakank :oops: :oops: :oops:
tegnap kaptam a szulinapomra egy versenypecabotot,nagyon meglepett vele a ferjem.Imadom.alig varom hogy kiprobalhassam.

Kép
monyo83

katica kerűlőúton mentél? :lol:
Vendég

monyo Én festettem :lol: jó horgászást és utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT :oops:
Vendég

boni: lekéstem a buszt. :( és csak a következővel tudtam elmenni.

katica
katica30

katica :cry: de akkor biztos szép napod lesz :lol:
Vendég

katica :cry: de akkor biztos szép napod lesz :lol:
Vendég

boni: remélem :D

katica
katica30

hol van mar szilcsi?

Kép
monyo83

SZILCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt! Vagy inkább szépséges szép napsütéses gyönyörű napot??? :D :D :D :D :D

POZITÍV lett a mai tesztem is, és erősebb, mint a tegnapi!!!

Mindjárt rakok görbét, voltam olyan bátor és bejelöltem a fertyn is, de vonalzót még nem merek rakni.
Párom aranyos volt, bementem a pulcsimért, kipattant a szeme és kérdezte, hogy mi van???? Mutattam neki a teszteket, egyből felismerte, hogy a mai az erősebb. Tegnap este pedig már aludtam, mire hazaért és felébresztett és megkérdezte, hogy a kisbabával minden rendben? :lol:

Kép
szilcsi

sziasztok, csak egy percem van, aztán este tudok jönni megint.

Szezso: dehogynem hallgatok Rád.Az orvososommal is megbeszéltük, hogy egy hónap múlva megyek, mert most Clostizni akart.
Az a baj, hogy jelen pillanatban 400 Ft. van a bukszámban, tele vagyunk adóssággal, a telefont kikapcsolták... nem folytatom. Most találtam állást április elején, egy kicsit gyűjtgetni kell a lombikhoz :( sajna ez a nagy helyzet.
a másik pedig az, hogy arra felkészített az orvos, hogy nem fognak rám jó szemmel nézni a korom miatt,/rontom a statisztikát/ meg, hogy van három gyerekem.Igaz, hogy a férjemnek nincs, tehát Ő általa jogosultak vagyunk.
Ennyi, dióhéjban.
Bocs, hogy most nem írok senkinek, de rohanok, este majd bepótolom:)

Veramama
veramami4

Ja, képet délután tudok rakni a tesztekről majd a másik munkahelyről, itt nem merek ilyesmiket csinálni. :oops: Leálltam az E vitaminnal, most magneb6-ot vettem be helyette.

Kép
szilcsi

Szilcsi óriási éljenéljenéljen! PUSSZ
Vendég

Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi: azért Neked csak írok! :)
nagy nagy gratula és pcaksimi :)
ki mondta Neked az anov. ciklust és miért?
Meséld már el, annyira sz@rul vagyok emiatt :(

Veramama
veramami4

szilcsi,nagyon nagyon orulok neked.nagyon halkan grtaulalok:)

veramami ez tenyleg nem konnyu helyzet.kivanom hogy megoldodjanak a gondjaitok.

Kép
monyo83

Boni, ok, köszi.

Szilcsi, annyira nagyon örülök neked. Pusszancs. Hát ilyenek ezek a babók kifognak mindenféle dokin ha jönni akarnak.

Kép
Kép
robcsi03

Veramami, ne haragudj, tegnap akartam már írni neked. :oops:
Szóval én is 12. naon voltam hüvelyi uh-n, de a görbém alapján tudtam, hogy még nem volt pé, gondoltam, majd a doki megnyugtat, hogy ott várakoznak szépen és még csak ezután lesz egy-két napon belül.
Na erre dokinéni közölte, hogy sok kicsi 10 mm-es tüszőm van, ez esélytelen hónap lesz, mert anovus lesz, ezekből a sok kicsikből nem lesz pé,és menjek majd vérvételre, ha megjön. Viszont szabad hasűri folyadékot látott.
Aztán bejöttem ide, elsírtam a bánatom a lányoknak, és Szezso (imádlak!!!!!) azt mondta, hogy azért nincs tüszőm van viszont folyadék, mert 24 órán belül megtörtént a pé. Nyilván emiatt nem látott már semmit a dokinéni, mert előző nap (húsvét hétfőn) megvolt a tüszőrepedés (és mi el is kaptuk rendesen, kétszer is...) :oops: :oops: .
Szóval ez volt az én esélytelen anovus ciklusom. :D A görbém alapján nem látszik, hogy lett volna pé, meg aznap nem is mértem, csak hasraütésszerűen írtam be egy értéket, hogy a ferty betegye a vonalat. :wink:

Kép
szilcsi

szilcsi en tudom miert jott mektek most ossze.
mert csakis a vagy miatt voltatok egyutt es nem gorcsoltel ra mert azt hitted hogy ezutan lesz a nagy akciooooo.
nekem is igy jottek ossze a bebik,mikor nem gorcsoltem ra a az idopontra.
ezert nem fog nekem ez a honap sem sikerulni,mert megvan hogy mikor kell egyutt lenunk,.

Kép
monyo83

Monyo, lehet hogy igazad van, a januári is akkor jött össze, amikor nem is számítottunk rá, ráadásul az esélyes napokon egyszer voltunk együtt, akkor is rohantunk utána vidékre vendégségbe, még csak nem is feküdtem utána, mint ahogy most sem... És akkor is a reggeli akció jött be, meg most is. Párom szigorú pihenésre ítélt a hétvégére, mondtam neki, nem vagyok beteg, csak terhes. Majd ha igénylem, pihenni fogok, addig meg ne terrorizáljon. :lol:

Kata, sajnálom a pirit, ribanc miki, a fene vinné el!!! :twisted: Mikor mész dokihoz? Sírd ki magad és utána ismét vidáman előre! 8)
Boni, jó szülőzést a hétvégére, már nekem is nagyon hiányoznak a családtagjaim, de nekem holnap is dolgoznom kell, le kell dolgoznunk az április 30-át. :roll: Így most sem tudok hazamenni, inkább pihenek.

Kép
szilcsi

Szilcsi: Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: Azt ugye tudod, hogy nekem is akkor jött össze a háromaska, amikor Emőke megkukkolta UH-val a tüszőimet :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Monyó,
Szezsot véletlenül se beszéld le a laparról légyszíves! :wink: Nem tudják mi a baja, és épp így fog kiderülni! Kell neki! :)
És nem biztos hogy jóelőre el kéne döntened hogy melyik hónapod fog sikerülni és ez a mostani meg biztos nem. Érdekes dolog ám a biológia, tojik minden "rágörcsölésre" egészséges petesejt+egészséges spermium+megfelelő méhnyálkahártya+egészséges osztódás+még néhány faktor amik közt nincs a "rágörcsölés"= terhesség
Szilcsi,
Kép
így örülök!!!
Vendég

Áfi! Teljesen osztom a véleméyned!

SZilcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiJajjjjjj, annyira örülök! Nagyon nagyon szorítok továbbra is!

babaimádó
Kép
babaimado

SZILCSI
Kép Kép Kép

Kép
gaby25

Vakonddal beszéltem:
tegnap volt UHon: a nemét még nem tudja (nálam pár nappal idősebb terhes) viszont BPD 35mm (koponya két falcsontja közti távolság) és FL 20mm (combcsont hossza) :D
Még annyit mondott hogy óriási a hasa pedig lánykorában lapos volt, aztán elrohant dolgozni :(
Vendég

na, lehet sógornőmék beelőznek minket :P most írt, hogy 3. nap és 37,2 a hő, pé 15. cn :wink: drukkoljatok ++++++++++

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?