Sziasztok Lányok

,
Tegnap laptoppal a kezemben elaludtam, annyit irtatok, hogy nem tudtam elolvasni..........
Most is csak rohamfuttában köszönök be, mert a festés kész lett, de ma még egész nap pakolunk, ablakpucolás, radiátor takaritás, függönymosás.......papírokat lefűzni (na ezt délutánra hagyom...), de nagyon szépek lettünk ám

.
Írok, akinek tudok és a többieknek pedig mennek az ölelések:
Boni, Kata, nagyon sajnálom
Boni, nem is tudom mit fogunk csinálni nélküled két napig

, hiányozni fogsz
Robcsi, jövő héttől tuti pihengetés, ezt fogadtam meg és nem is lesz már mit csinálnom
A kórházi cuccomat már egy hónapja rakom, még mindig nem pakoltam el.......
Ceni basszus, akkor tessék pihenni, nem tud valaki segíteni neked?

Még nagyon az elején vagy, muszáj pihenni, ha azt mondják.
Szilcsike, mennek az ölelések

, de jó
Monyó, tegnap nem voltam napközben, én is boldog születésnapot kívánok neked.

Még olyan fiatal vagy....
Veramami

, ez olyan elszomorító amit írtál, hogyhogy nem néznek rád jó szemmel a korod miatt??? Meg, hogy három gyereked van......Hát nem az a gond, hogy nincs gyerek az országban? És aki szeretne annak adjanak meg minden lehetőséget, hogy legyen, kortól és a gyerekek számától függetlenül......Ne hagyd magad, hogy belédültessék azt, hogy ők tesznek szívességet neked....Tudom, hogy nehéz.
Babaimi, ne aggódj, a görbe eleje tök mindegy, a vége legyen szép

Pozitívan
Áfi, te még vizsgázol, vagy már végeztél egy időre?
Snufi, nagyon arik vagytok Enikővel
Katica, már tuti kérdezték a többiek is, de miért nincs vonalzód

?
Gaby, ha van kedved és megosztanád, majd küldj helyzetjelentést, mizu nálatok
Kispiskóta, tényleg nagyon ari pocid van. A csíkokkal meg ne foglalkozz. Állitólag alkat kérdése, én is kenem napi 2x a pocimat, bár még nincs rajta csík a kozmetikusom azt mondta, h valakinél krémmel, kis babóval is kijön, ha olyan típus.
Többieknek puszi, megyek dógozni.
Puszi
Melcsi