A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Urszila!
Akkor ez biztos másik recept, mert ez tök egyszerû volt! Tessék (hátha mást is érdekel):
Hozzávalók:
50 dkg liszt
1 tejföl (kis pohár)
1 ráma margarin (25dkg)
pici só
Az anyagokat jól összegyúrjuk, majd félretesszük pihenni, legalább negyed órára, majd kb. 3 mm vékonyra nyújtjuk. Kockára vágjuk, és nem folyós (inkább zselé szerû)lekvárt teszünk bele. A két átlós sarkát ráhajtjuk, majd elõmelegített sütõben egészen halványra sütjük (180 fokon). Még forrón vaníliás porcukorba forgatjuk.
Bármilyen lekvárt lehet beletenni, de ettem már olyat is, amiben diós meg mákos töltelék volt, amilyen a beigliben.

Sós vizes öblögetést próbálom, orrcseppet holnap hozatok Kispapámmal.

Pusz
Franyo
38
franyo

sziasztok Kismamekok,

Reg jartam feletek...

Miszike-csalad,
Oriasi gratula Nektek! Emlekszem, amikor egy talin Te voltal a kispocis, es hat most kezedben tarthatod a csoppseget. Kép

Myssnia,
Huzz bele. Tudom milyen turelmetlen tud lenni ilyenkor az ember lanya. Igyal malnalevel teat, es vegezz intimtornat...hatha besegit...

Kangi, Judo, Franyo,
Lassan Ti is babaztok Kép Aztan majd megvaltozik minden. Faradtabbak lesztek, a lakas szaladni fog, nem lesztek mindig szalonkepesek, de a vilag legboldogabb emberenek fogjatok magatokat erezni.

Leszter,
Igen, en Magdi huga vagyok. Jol vagyunk. Lili ejszakankent mar 8 orat alszik, de nappal szinte semmit.
...es ime egy link Lilirol: [url=http://kep.tar.hu/ferinyul/index.phtml?aid=27551975" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/ferinyul/index.phtml?aid=27551975[/url]

pusz,

gomb es Lili (6 het +5 nap)
gombolyu

Norka Kép
szuper, hogy irtál! További sok minden jót nektek! Kép

Myssnia Kép
még mindig drukkdrukkdrukk! Kép

Mi ma nagyon egyszerüt étkeztünk, maradék tésztaszószt (tésztát is persze Kép). Vacsorára tökehalmájat gondoltam, citromcseppekkel és piritóssal, de lehet, hogy sütök egy kis krumplit is?! Hmmm ... asszem sütök Kép

Azért most belegondoltam, és hát itt két héten belül valszeg babánk lesz! Szülök leszünk! Segiccség! KépKépKép

Pussz
Kangi
39+2
kangi

Miszike, S78,
Gratulálok, nagyon sok boldogságot és örömet, mielõbbi gyógyulást, sok tejcsit!Kép
Köszi a beszámolót, olyan jó volt olvasni (még a cukromat is majdnem elfelejtettem megmérni). Egy írói vénával megáldott apuka?
Örülök, hogy még nem utazott el a dokink. Miszike, ha már jobban vagy és sikerült pihenned is egy kicsit várjuk a beszámolódat.
Végülis megfogadtátok a szülésznõt (kit)? Milyen a szoba, az ellátás, a kórház...? Szóval minden érdekelKép.

Pildi,
Gratulálok a szigorlathoz.

Zsurló,
Ez aztán a jó hír, csak így tovább! Mikor költözhettek?

Myssnia,
Remélem minden rendben lesz veled és hamar kijöhetsz a kórházból a babáddal.

Mariann,
Szegénykém, rád jár a rúd.
tali: Írjátok meg mikor lesz, és ha tudok megyek. Sajnos még mindig nem tudom mikor lesz egy "maratoni" értekezlet. Addig is csütörtökre szavazok, aztán majd meglátjuk. De általában kb. este 7-ig, 1/2 8-ig jó.

Kangi,
Elõbb utóbb tényleg baba lesz belõle. Drukk, hogy elõbb.
Nem rosszallásból mondta ám kispapa.Kép

Zsuzsi,
Kitartás, és egy kis drukk hozzá. Miki egyre édesebb.

Momo,
Drukk neked is. Nekem is nagyon tetszik az Adrienn, csak a nõvérem kislányát már így hívjákKép. Egyébként a Tímea is a listán van.

Kaska,
Felolvastam amit a babanetrõl írtál. Azóta is emlegeti kispapa, szerinte te is olyan függõ vagy mint énKép.

Judo, Franyó
Ti sem maradtok ki. Drukk (Franyó: és jobbulást).

Norka,
Köszi a beszámolót, én is ilyet szeretnék.

Gömbölyû,
Nagyon aranyos Lili baba.

Pénteken voltam a dokimnál. Hát most az egyszer nem éreztem úgy, hogy teljesen megnyugtatott volna. A SOTE-n megállapították, hogy az átlagosnál kevesebb magzatvizem van. A doki erre azt mondta, hogy ez nagyon szubjektív, mert a mérésére nincs módszer. Utána csinált UH-t és õ is kevésnek találta. Ja, és volt egy olyan megjegyzése is (bár ne lett volna), hogy sok olyan betegség... van, amit UH-val sem lehet látni.Kép

Akkorát estem ma reggel, boltból jövet csúszós jégen. Biztosan vicces lehetett, ahogy esés közben balettozva helyezkedtem, hogy ne a pocakomra essek és a szatyrot is eldobtam inkább. Szerencsére csak egy néni látta, de nem nevetett ki és segített felállni.

Voltunk ma a Kikában. Ilyen még nem fordult elõ velünk. Kiválasztottuk a függönyt a babaszobába, kértük. Az eladó 5-10 perc után megállapította, hogy nincs belõle, és nem is lesz mert kifutó termék. Szomorkodva mentünk másikat választani. A nylont már sikerült is, csak sötétítõt kerestünk még, amikor visszajött az eladó, hogy megtalálta az elõbb kért anyagot, mennyit szeretnénk. És ez még nem minden, mert az összes anyag kb. 20-30 cm-vel volt több, mint amennyi nekünk kellett.Kép

Na megint kisregény lett belõle. Kaska, nem csak neked megy!

Maci_2
31+5
maci_2

Leszter
Tejladó reflex: van, aki érzi, van aki nem én éreztem és érzem most is. A szülés után mikor már meginult a tej rendesen, akkor sokszor éreztem két etetés között is többször illetve, amikor Dani szopott. Most már csak akkor érzem, amikor szopik.
Furcsa érzés, kicsit szúrós, bizsrgõs, feszítõ érzés, nekem nem valami kellemes. Olyankor, amikor kicsi volt Dani, akkor állandóan csöpögött a tej a reflex érzésekor, most már csak pár csepp. De az mindenképpen jó, ha érzed, mert akkor lövell be a tej a szopási inger hatására.

Zsuzsófi
A hintszéket 16E Ft-ért vettük és én egy 10E Ft-ot gondoltam érte. Persze kipróbálhatod egyáltalán jó-e, ha nem tetszik, akkor sincs gond.

Kaska
amikor nekem nagy pocim volt állandóan a tükörben és a kirakatokban nézegettem magam. sokszor még most is úgy alszom, hogy a hasamon van a kezem.
amíg nem tudja az ember lánya milyen, mikor mozog a baba, akkor sokszor a bélmozgásokhoz hasonlítják. amikor sokszor így a hasamra téve a kezem alszom és ottbent rendezõdnek a kajcsik, tényleg tisztára olyan érzés, mint mikor Dani ottbent ficánkolt. Nagyon furcsa érzés. Aztán majd szülés után lesz nagyon nagyon furcsa érzés, hogy egyszer csak semmi nincs ott és nem mozog, hullámzik. Kép
Az én pocim pont 100 cm volt a szülés napján.

Én EDA nélkül szültem és simán ki lehetett bírni. Gátmetszést ált. nyomás közben csinálják, csak a férjem mondta, hogy mikor volt. Varrásnál kaptam lidocain helyi érzéstelenítést, amibõl csak az elsõ szúrást éreztem, az egész varrást egyáltalán. Tehát EDA nélkül is nagyon jó volt!

Majd az lesz furcsa, amikor szülés után elõször álmodjátok, hogy szültök. Korábban sosem éreztem álmomban semmit, csak odaadták a babát, de mióta van ilyen valós élmányem, tisztára úgy élem meg álmaimban is, mint a valóságban, még fel is szoktam rá ébredni! Nagyon klaszz egyébként!

pusz
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

MiszikeKép
Nagy-nagy gratula nektek! Sok boldogságot és tejcsit kívánok!

NorkaKép
Szupi, hogy ilyen könnyû szülésed volt. Szerintem mindenki ilyenrõl álmodik.

ZsuzsiKép
Miki nagyon-nagyon aranyos baba.

Finiselõknek pedig nagy-nagy drukk.

Puszi mindenkinek, Panka
36+0

panka

Maci2 Kép
kevesebb magzatviz: ne aggódj, nekem is kb ilyen idösen mondta ezt a dokim. Semmi szervi okát nem látja, a baba is jól van, és én is úgy érzem, hogy nincs semmi baja. Talán emléxel, hogy mennyire paráztam itt karácsony elött emiatt. Ha úgy érzed, a babóka jól van, akkor hidd el, nem lesz semmi baj!
Szájraeséssel vigyázz ám! Jaj, annyit irjátok, hogy elestek, ez rémes!!! Kopp-kopp, én még eddig megúsztam, de ezek után nem remélem, hogy elkerül, pedig most különösen pocsék lenne!

Gumicukor Kép
de jó, hogy irod, hogy 100 volt a derekad a szüléskor! Mert nekem még most is csak 98, és úgy aggódtam, hogy a kevesebb viz meg a pici baba miatt van! De most kicsit megnyugodtam, hogy 160 centi magassághoz elég a 100-as derék Kép Köszi!

Pussz
Kangi
39+2
kangi

Sziasztok Lanyok,

Csak egy rovid bejelentkezes, aztan megyek visszaolvasni 3 nap termeset( najo azert ide-oda mar bekukkantottam)

Norka,
Meg egyszer gratula, nagyon ugyik vagytok a szopival.

Miszike, Rebeka es Apuka,
Nagy gratula nektek!!!

Minden finisesnek drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angi
24+2
angela2

Sziasztok!

Maci_2!
Ne aggódj a kevés magzatvíz miatt. Attól nem lesz több. Kép Na jó, nem viccelek. Lilivel nekem is kevés volt a magzatvizem, ezt írtam is már. A 30. héten annyira kevés volt, hogy az uh-n szinte semmi nem látszott, mert nem volt, ami visszaverje a hullámokat, vagy mi. Utána 10 nappal már jobb volt, de még akkor is az alsó határnál volt. Valószínûleg ezért volt kicsi a hasam is. Lili is pici volt, amikor született, de ennek nem volt köze a magzatvízhez. Szóval ne aggódj, nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Biztos gyönyörû, egészséges babád lesz. Kép Kép Kép

Ildianyu
21+5
ildianyu

Manócska!
Most jut eszembe: boldog névnapot neked! Kép
Merre jársz mostanában?

Franyo
38
franyo

Sziasztok!

Maci 2 !
Vigyázz magadra.Csak óvatosan!
A magzatviz ha annyira kevés lenne biztos jobban foglalkoztak volna vele,ne izgulj,biztos nincs semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!

Beázás:
Végre komolyan foglalkozott vele a lakás tulaj,és kedden jönnek kijavitani a hibát.Állitólag ez már a 3.eset és a fûtés víz csöpög,ahogy azt gondoltam.
Szerencsére kifesteti a lakást a tulaj,legalább nem a mi gondunk lesz,és mire jön a kis Marci,már minden rendben lesz.De a biztositót azért kihívjuk.....KépKépKép

A talin még gondolkozzatok,ahogy néztem hatunk-nak jó a csütörtök délután.És három maminak nem jó a csütörtök.KépKépKép

Mariann
25
Névtelen

Most fejeztem be a romeltakarítást a vendéges vacsi után. Jó vendégek voltak, végig õk meg kispapi látták el a háziasszonyi tisztet. Áldás legyen azokra, akik kitalálták a mosogatógépet!

Vigyázzatok a sunyi jegekre! Állítólag az esés csak akkor veszélyes, ha hasfalon van a lepény, l. a víz összenyomhatatlanságát (fizikát végeztem valahaKép), de inkább ne ültessük gyakorlatba az elméletet.

ELEGEM VAN A TÉLBÕL!! Most már csak egy bõ hátú télikabát fér rám, ami normál állapotomban még jól is áll, de most kitartja a hasam ugyi, ettõl szétáll hátul is, van válltömése is, és úgy nézek ki, mint egy 120 kilós. Különben 69 vagyok, ennyi még soha életemben nem voltam! Ez fix 9 kiló hízás, ennyit híztam máskor a végére.

Ma a gyerekek egy hozzáértõ, normális, rendes, ritka madár védõnõ anyuka fiánál buliztak. Megtapizta a hasamat, mármint az anyuka, azt mondja, nagyon fent van a babus feje. ezt érzem én is, kb. 9 hónapos szinten nyomja a gyomromat, alig kapok levegõt sokszor. Viszont nagyon lent rugdos. Megfordulhatna, mert neki is kényelmesebb lenne!

FranyóKép
Kipróbálom a hókiflit, tényleg egyszerûnek tûnik! A Sterimar nem orrcsepp, hanem spray, sterilizált tengervíz van benne. Gyerekeknek is be szoktam lõni, ha egy picit taknyosak, mindig használ! Kivéve persze, ha nemKép, de akkor már komoly vírusfertõzés, torokgyulladás derül ki dokinéninél.

Maci_2!
Nekem Zsuzsival a sok magzatvíz miatt jósolgattak rosszakat. Hál'istennek tévedtek.

GömbölyûKép
Milyen szép kislányod van! És milyen kedves, anyakímélõ, hogy 8 órát alszik egyhuzamban! Inkább nappal ne aludjon, mint éjszaka!

GumicukorKép
Emlékszem én is arra, amikor egy jó bélmozgásra elmosolyodtam magamban, megsimiztem a pocimat, hogy mozog a babó! Aztán rájöttem, hogy kint van már!Kép És a drága poci már csak egy dagadt has!

NorkaKép
Fantasztikusan ment nektek!

Urszila
mindjárt 31
urszila

Halihó Kismamekok!

Miszike S78, nagy gratula a kicsilányhozKépKépKép!! A leirás nagyon tetszett, de azért kiváncsi vagyok Miszike szemszögébõl is a történtekreKépKép.

Norka, irigykedemKépKépKép, örülök, hogy jól mennek a dolgok, és nagyon szép a babátokKépKép!!

Gomb, jó látni Téged is, és Lilibaba is szépségesKép!

Manó, Ildianyú, ne csináljátok már!! Koribajnokságra ne most gyúrjatok, jó???

Kaska, nekem saját magamhoz képest van egyre jobban szómenésemKépKép, Te csak irjál úgy, mint szoktál, szeretem olvasni a soraidatKép!

Kangi, szóval keménykedsz?KépKép

Urszila, mi is gondoltunk rá, valszeg Danó is kap egy kisautótKépKép. Bár már most nagyon vigyáz a tesóra, szépen betakarja óófibabát, ha már eleget simizteKép. Lehet, hogy egy élveteg nõszemély vagyok, de imádom, mikor mindkét pasim a pocakkal foglalkozik, közben cinkosan egymásra vigyorognakKépKépKép

Kaska, pocakmérettel kapcsolatban: én mindkétszer 74 centirõl indultam. Na ez Danónál a végén 111 centi lett, most tartok 117 centinél, én mit mondjak?KépKép Tudod mit, nem mondok semmitKép.

Mariann, ha csütörtök mellet döntötök, sajna tényleg nem tudok menni, mivel dokibácsival van randevúnk...

Apócával tegnap rendbetettük a spájzot, kicsit lassan ment, mert Danó is segitettKép, de nagyon örülök, hogy kész lett. A héten meglesem, hogy megjött e a kiságy... Ez már fészekrakás?Kép

Zsuzsi, kitartás!!!!!!

Na megyek, legyetek jók, pusszantás!
Zsófi
33+3
Csucsuka

Gumicukor!

Megköszönném, ha elküldenéd mailben a képet róla, meg hogy hol laktok, merre találunk meg benneteket!
Aztán a többit már mailben!

Zsófi(20+5)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kismameszok!

Elõször is köszönöm mindenkinek a gratulákat! Átadtam nyomtatott formában Miszikének, aki nagyon örült neki! Õ is üdvözöl titeket, s ha végre ki tudná magát pihenni+gép közelébe jutna, biztosan maga írna. Addig be kell érnetek velem.
Nos elnézést a laza, bõlére eresztett írományért... De akikkel közületek találkoztam a legutóbbi kismamatalálkozón, az tudja rólam, hogy egyébként sem beszélek keveset, s ha fáradt vagyok pláne mindent megpróbálok színesen elõadni... Azt viszont nem akartam, hogy ennyire elérzékenyüljetek, hogy néhányótok szemébõl még könnyek is gördüljenek! De azért bevallom, jól esett a szeretetetek eme megnyilvánulása... Kép Javaslom, hogy inkább együtt vidámkodjunk a képeken, amiket a picirõl és az anyuciról készítettem a szülészeten!
Akit érdekel közületek, az zarándokoljon el a következõ címre, s válassza a "Megszülettem" menüpontot:

[url=http://kep.tar.hu/simonrebeka" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/simonrebeka[/url]

Nézzétek meg, két keményedés, lábvizesedés, hajnali pisilés / és még sorolhatnám az apróbb, s nagyobb kellemetlenségeket / között, hogy a kitartásotoknak mi is lesz a végeredménye... Legalábbis valaki hasonló kis élõlény, akiknek ti leszetek az ANYU! A többedik babások már tudják ezt, de az elsõ babásoknak is hátha erõt ad ez a tudat, hogy a verejtékük végül meghozza a gyümölcsét, s nem hiábavaló mindaz amin keresztülmennek...
/ Lehet, hogy kicsit dagályosan hangzik majd a számból, de a tegnapi éjszaka után tényleg úgy gondolom, hogy közületek mindenki hõs, hogy elvállalja, és végigcsinálja minazt, amivel egy új élet világrahozatala jár. És talán az összes kispapa és papa nevében is mondom azt, hogy büszke vagyok rátok! Kép /
De nem is szaporítom tovább a szót, hanem megyek aludni, mert még sok teendõ vár rám, míg haza nem jönnek a szeretteim. Szerdán már valószínûleg Miszike ír nektek.

Kívánunk / Miszikével és Bekivel együtt / nektek jó gömbölyödést, és erõt a hátralévõkhöz!

Üdv S78
S78

Sziasztok!

huh, teljesen elrohant az ido, ugyhogy most csak villamgyorsan atfutottam, amit irtatok.

Megtanultam scannelni, most virul a fejem magamtol :-) Raktam fel a profilomba is egy vigyorgos eskuvoi kepet magamrol. Kispapa megigerte, hogy holnap felteszunk meg nehanyat a tar.hu-ra (ha rajovunk, hogyan kell), es ide is akarok osszevagni tobb kepbol egy osszeallitast. De szegeny, o mara kidolt :-)

Jaj, de jo, hogy frissitettem kuldes elott :-)
S78,
Beki egyszeruen gyonyoru baba, olyan kis falatka, mondhatni Mc kell enni ;-))) Es Miszike is szinte sugarzik, meg a szules utani foton is :-)))
Koszonjuk a kepeket, es a biztatast :-)))

Maci2,
kuldtem mailt!
Es tenyleg ne izgasd magad foloslegesen! Szerintem most a dokidnak volt rossz napja. Amit mondott, az barki kismamara igaz lehet! Amig ki nem bujik a pocibol, a babank egy rejtely - sot, utana is. Mindig tartogathat meglepeteseket, jot es rosszat is. De ha folyton ezen spannolnank magunkat, hat egy remalom volna a kismamasag.
Probald magadban megkeresni a derut es biztonsagerzetet (szerencsere ez is belenk van kodolva ilyenkor). A babad egesz biztosan gyonyoruen fejlodik, es jot mosolyog magaban az egesz felhajtason :-) Emlexel, meg a cukrod is jobb lett, mikor nyugisabb voltal!
Es foleg ne potyogjal!
A fuggoseget bevallalom :-)

Gombolyu,
Gyonyoru a kis Lili, ahogy mosolyog Rad, az kulonosen tunderi :-)))
Ez remek! Szalonkepes eddig se gyakran voltam, a lakas most is szalad, faradt is szoktam lenni - akkor ha meglesz a baba, semmi valtozas, csak total boldog leszek :-)))

Kangi,
hat bizonybizony, kibol lesz a cserebogar ;-) Amugy meg lasd fent :-)

Lanyok, kezdek elgondolkozni, hogy a mereteim megiscsak extremek, 22 hetesen 95 centis pocak... Es terhesseg elott olyan atlagos voltam, 163/58. Ugye ennek nyugodtan orulhetek, vagy illene parazni? :-)))
Csucsuka, most olvastalak, es kicsit fellelegeztem :-)

Manocska,
boldog nevnapot :-)))

Mariann,
orulok, hogy hamarosan megszunik a Titanic feeling a lakasotokban :-))

Urszila,
en is nagyon rimankodom, hogy jojjon a jo ido, mert mar nagyon passzos a kabatom :-)

Myssnia - MEGADRUKK! :-)))
Kangi - DRUKK! :-)))
Judo - DRUKK! :-)))
Franyo - jobbulast, es aztan DRUKK! :-)))
Momo - DRUKK! :-)))

Es mindenkinek nyugodalmas jo ejszakat!

Kaska
22
kaska

Kaska, nagyon jó a képKépKép

S78, szuper az oldalKépKépKép Miszike is jól néz ki, nem csak az ifjú hölgyeményKépKép

Pussz
Zsófi
33+4
Csucsuka

Norkapapa!
Jázmin egy pici tündér. Kép

Mariann!
Hát nem irigyellek a beázásért, remélem hamar meg tudjátok oldani.

Leszter!
Igen, Gömbölyû a húgom, jól vannak, csak Lili állandóan a cicin lóg. Kép

Zsófi!
Anna is nagyon szép kislány. :9)

Miszike és Kispapája!
Gratulálok a kis Rebekához és köszönjük a részletes és élvezetes szüléstörténetet. Kép

Zsuzsi!
Miki nagyon aranyos, Kép és drukkolok a szopihoz is.

Manócska!
Boldog névnapot. Kép

Minden finisesnek hatalmas nagy drukk!

Magdi
22+1
gallainémagdi

Helloka, itt vagyok, de rohanok, mert megyek NST-re, meg utána a dogozóba, hogy balsorsú utódomat egy nap alatt bevezessem a mit-hol-találsz rejtelmeibe. Szegény ...
Szóval jövök este, addig:

Mysnnia!!! Kép
DRUKKDRUKKDRUKK!!!

Mindenkitöl bocsi, de tényleg kissé elúsztam!

Pussz
Kangi
39+3
kangi

Zsuzsófi
Inkább te írj a mailcímemre, lévén a tiédet nem tudom (karolina.csik@freemail.hu), kép pedig a profilomban látható.

Miszike és MiszikePapa
Nagyon édi a kis rebi, kedvenvcem a ...könnyû álmot hozzon az éj! Sok boldogságot mégegyszer!
És köszönöm a többi anyukatársam nevében is a hõssé avatást! Hát tényleg nem semmi küzdelem egy pici kis életet a világrahozni!

pusz
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Most próbálok behozni 4 nap lemaradást,hát nem túl egyszerû! Kép
Off egy kicsit:
Tudok egy megbízható, középkorú bejárónõt, beszéltem vele és megengedte, hogy beírjam a mobil számát: 06203347310 - Moldován Zsuzsának hívják.

Ha végére jutottam még írok
Ányez
31 (!)

Ja, Leszter, légyszi öregíts meg engem is, mert Valentin-nap, az az én születésnapom! Köszönöm
Anyez

Sziasztok lányok!

Az iránt szeretnék érdeklõdni, hogy kit-hányszor ultrahangoztak az elsõ 12 hétben és milyen módon (hüvelyi, vagy hasi) Szerintetek árthat-e a sok ultrahang az elsõ 12 hétben, itt a hüvelyire gondolok elsõsorban.
Tapasztalatom az, hogy utána 1-2 óráig elég kellemetlen.

várom válaszotokat, sziasztok:

biga
9hetes
Névtelen

S78!

Rebeka tunderi baba es a cumi nagon ott van a szajaban!
Most mar ertem hogy a amikor Miszikevel vagyok miert inkabb en beszelek,mert Te helyette is beszelsz KépKépKépKép

Koszi a dicseretet es nektek is olyan kis nyugodt babat kivanok mint Alex.
mond meg Misziknekek hogy megerdemel egy extra adag Tiramisut tolem !!!!

Puszi
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Hát ez a gép furcsa tegnap írtam este, és ahogy látom eltünt, vagy valami gondja volt mikor küldte...

Ma akkor újra nekiveselkedek.

Köszönöm a hintaszékes képet, de az a helyzet, hogy már pénteken megvettük, és azóta azon megy a harc itthon, hogy ki nézze onnan a tévét...

Nos az a helyzet, hogy ez amit vettünk, egész más módón mûködik, a talpa egyenesen áll a földön, és 4 kis csapágy segítségével ringatózik vizszintes irányban, olyan mintha egy picit hintáznál a függõhintán, de nagyon kicsit...
Nehéz leírni, de ebben nincs olyan érzéseg, mintha fel akarnál borulni, nekem a normális hintaszékben mindig az a bajom, hogy hátra akarok esni..Megpróbálok képet kavarni hozzá...De hogy kell felrakni? ezt nem tudom...
Az árkádban is van 62900 vettük, ha nincs akkor meg kell rendelni 4-5 nap és szállítják, a földszinti Baby bellben, és a soroksári úti Mega toysban, de ott 86-96 e között van az ára, szövettõl függõen.
Myssnia tegnap írt sms-t, jól van, szerinte 1-2 napig nem lesz semmi, de majd a babó eldönti, holnap megyek behozzá, akit érdekel János korház szülészet 1 em 4 szobába van.

Hát szóval lányok nem húztok bele, nem leszek elsõ a táblázatban, sebaj, hamarabb babázok...

Sziasztok
Manó2
38+2
manó2

Miszike, S78!
Gratulálok Bekihez, gyönyõrû baba és még most is csorog a könnyem a történet után Kép! Sok boldogságot kívánok Nektek!

Norka Kép!
Gratulálok még1x és köszönjük a történetet, ezt is megkönnyeztem!

Myssnia, Kangi, Judo, Franyo, Momo és aki esetlek kimaradt -megy a drukk a könnyû, gyors szülésért!

Ányez
31
Anyez

Sziasztok Lányok!

Miszike GRATULÁLOK!!! Kispapi nagyon jó kis beszámolót írtKép

Norka, hát most irigykedemKép Én is ilyen szülést akarok!!!Kép

Biga, engem háromszor néztek meg UH-n az elsõ 12 hétben, kétszer a saját dokim 5 illetve 8 hetesen, hogy biztos minden rendben van-e az elõzményeim miatt. Ez hüvelyi UH volt és számomra nem okozott kellemetlenséget. Harmadszor meg már hivatalos UH volt 12 hetesen és az már hasi UH.

Hermi
14Kép
hermi

Szia Miszike es csaladja!

Oriasi gratula a picihez! Kép Nagyon ugyik voltatok es ez a tortenet feler egy csudajo fejtonnal. Az apuka netalan ujsagiro vagy valami ilyesmi? Csodalotasan irtad le az egeszet, meg most is folynak a konnyeim a meghatottsagtol! Kép

Nagyon sok oromteli, csodalatos percet kivanok nektek! Azt hiszem csodalatos szulei lesztek a kis aprosagnak, aki ugye nem is olyan apro - a mereteibol itelve. Kép

Meg egyszer nagy-nagy gratula!!!

Tundimami
18+6
tündimami

Miszike, 578!

Nagyon gratulálok Rebekához! Nagyon aranyos a kiscsaj!Kép

Betti és a holnapután 15 hetes Ádám

Kép

Betti
fodbetti

Halihó Mamekok,
na ma már vagyok, olyan jó volt nem dolgozni péntekenKép
Kispapimat felköszöntöttem 30. szülinapján, egy tök szép olvasólámpával, aminek nagyon örült, és csináltam neki egy nagyon fini vacsit, meg palacsinta tortátKép Valaki írta, hogy írjam le milyen torta voltKép nem vittem túlzásba, de az az igazság, hogy mi nem is nagyon szertjük az egyéb sütiket! ja és mindenkinek köszi kispapi szülinapos jókívánságait, ja meg a névnaposomat isKépKép Bár Lili napkor tartom a család egyik felének, de a másik fele most tartjaKép

Zsófi,
azért a fiú is gyerekKép gondolom az a lényeg, hogy egészséges legyen!
Amúgy kistesód nagyon ari, fõleg a napszemüveges kép tetszettKép és jó, hogy csak fél év lesz a tesód meg a te babid között!Kép

Miszike,
nagyon ari Beki, és kispapid történetleírása is fenomenális voltKép Sok boldogságot nektek!!!!!!!!!KépKép

Gumicukor,
ugye, hogy a szerelembebák a legszebbek?KépKép

Beus,
gratula a kissráchoz, gondolom kispapid nagyon boldog, hogy két lány után fia leszKép

Kaska,
asszem én nagyikorban is gyerek leszek mégKép

Mariann,
nekem jó a fél 7 utáni idõ is, csak nem most pénteken, bár már elvesztettem a fonalat, hogy mikor is lenne a tali!

Norka,
aranyos a story, és még egyszer sok boldogságot!!!KépKép

Kangi,
van valami változás, vagy még mindig lépcsõzgetsz?

ÓÓÓÓÓÓÓÓ, de sok finises van már a táblázatba, drukk mindenkinek!KépKépKép

Nektek is sokat mozog ma a babátok? idõjárás változás van, vagy mi?

Na pusz, és bocs a kisregényért:

Manócs
20+5
manócska

S78, Miszike,
Nagyon jók a képek és édes a hajasbaba. Miszike jól nézel ki, egyáltalán nem tûnsz nyúzottnak, pedig nem lenne meglepõ.

Manócska,
Boldog névnapot.

Ányez,
Boldog szülinapot.

Biga,
A 7. hétig 3-szor UH-ztak (2 hüvelyi, 1 hasi), majd a 13-14. héten (utplsó hüvelyi).

Drukk a finiselõknek továbbra is.

Köszi mindenkinek a biztatást magzatvíz ügyben.

Sajnos most a cukrom kezdi már megint.Kép Igaz, tegnap én voltam a bûnös, mert ettem 5-6 db teasütit. Meg is lett a hatása, vacsi után jó magas lett az értékemKép. És a reggeli utáni sem jóKép. Ilyenkor teljesen bedepizek.

Na, megyek is, nem akarom itt rontani a légkört.

Maci_2
31+6
maci_2

Manócska!

Úgy tûnik a csütörtök lesza tali napja!Pontos idõpont még nincs!

Mariann
25
Névtelen

Maci_2,
ne légy szomorú, a babid is jobb szereti, ha jókedvû vagy!KépKép már nem kell sokáig kínlódnod, ez vígasztaljonKép

Mariann,
a csüti nekem jó!Kép

Manócs
Manócska

Sziasztok!

Miszike csalad!
Rebeka tunderi kisbaba. Apuka, koszi, hogy ilyen hamar felraktad oket nekunk!

Norka!
Ari a torteneted, jo, hogy ilyen hamar tudtal irni! Koszi!Kép

Lanyok!
Csak most tudtam jelentkezni, mert a hetvegenk eleg zuros volt. Egyebek mellett vettem magamnak most eloszor kismama rucikat: egy farmer ruhacskat, egy elegansabb rovid ruhat es egy polot, olyan has felett megkotoset. Nagyon tetszenek,igaz meg nem nagy a pocim, de az eddigi ruhaim mar nagyon kenyelmetlenek. Ja es vettem egy orias bugyit, meg 2 oriasharisnyat is. Kép

Mariann!
Megiscsak elmehetek a talira! De nekem csak a pentek jo es ott lenne Kispapa is. Nem baj?
Reszvet a lakassal torteno szornyusegekhez! Meg jo, hogy mar vegre kezdenek vele valamit!

Marti!
Latom halmozod az elvezeteket! Kép Erdekes lehet terhesen szoptatni. Tisztara irigyellek!

Franyo!
A Bioparox nagyon jo ilyenkor es csoppet sem art! Gyogyulj hamar!

Potyogos Kismamakok!
Vigyazzatok, ne ijesztgessetek magatokat, sem minket! Kép

Kangi!
Drukkk-drukk-drukk! Mar nemsokara te is babazhatsz! Jaj, de jo!
En is tegnap egesz nap vasaltam, de sajnos meg nem babarucikat. Mar alig varom, hogy hasonlokat panaszkodjam, mint te.
Ha jol emlekszem te reagaltal egyedul a lampas kerdesemre. csak az erdekelt, hogy tenyleg olyan jo-e, ahogyan propagaljak. Fontolgatom, hogy megvegyuk, de eleg draga.

Zsuzsi!
Miki igen edi baba! Olyan kis nyugodt es elegedett a vilaggal. Kép Kép Kép

Lanyok!
Picurkam mar ket napja nagyon hallgat. Tegnap is epphogy csak ketszer mozdult. Mit gondoltok, csak en aggodom feleslegesen? Azt modjak, hogy eleg hamar ereztem eloszor. Viszont mar harom napon keresztul intenziven erztem ot es mar szinte megszoktam. Valami baj lehet?

Bocs, hogy sokat irtam, de ket napig semmit, ugyhogy most bepotoltam. Kép

Tundimami
18+8
tündimami

Sziasztok!

Emmának jön az alsó foga! Már érezni a kis recét, tegnap vettem észre. Ti tisztítjátok valahogy a kis fogacskákat? és kb mennyi idõ alatt fog kibújni ?

manó és Emma (18,5 hetes)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Bocsi lányok, ezt nem ide akartam!!!

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Miszike! Gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!

Lányok, mindenkinek köszönöm a gratulációkat!

Zsuzsi! Kitartás és nyugi!!! Hidd el, ezek a legfontosabbak! Attól, hogy elsõ kettõnél nem ment, attól még lehet, hogy most máshogy lesz! Nõvérem se tudta az elsõ kettõt szoptatni, a harmadikkal viszont sikerült! (5 hóig csak szopi, aztán meg kb másfél volt, mikor abbahagyták) Pedig õ se úgy kezdte a harmadikkal, hogy na most fog sikerülni.
Próbáld minél hosszabb ideig és minél sûrûbben (óránként félórára akár) rátenni Mikit! A köztes idõben meg a babával együtt is pihenjél nagyon sokat! Langyos víz a szopi elõtt segíthet a lazításban. Nem tudom, lehet-e ott szerezni, idehaza doki tud írni oxytocin ampullát, amirõl vattára kell önteni az oxytocint, orrba felhelyezni -belélegezni- kb. negyed órával szopi elõtt (na ja, ki tudja, mikor lesz az), segít ez is a lazulásban (vagy a tejleadó reflexben? most hirtelen nem tudom).

Finiselõknek nagy drukk!!!

Sziasztok:
Ildi (32+2)

Ildi
pildi

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a jótanácsokat, meg a "gyógyuljmeg"-eket!!! KépKépKép Sokkal jobban vagyok, mint tegnap, bár a köhögés meg az orrfújás még megvan, de érezhetõen javuló tendenciát mutatok. Kép És végül is nem vettem be semmi gyógyszert.

Gömbölyû!
Tök jó, hogy jól vagytok, Lilibaba gyönyörû! És milyen rendes, hogy éjszaka alszik! Gratula még egyszer! Kép

Maci2,
itt már sokan megnyugtattak a magzatvíz-dologgal kapcsolatban, nekem szerencsére nem volt ilyen problémám, de drukkolok, hogy tényleg semmi probléma ne legyen. Szegény, neked tényleg minden összejön, ami csak lehet egy terhesség alatt!

Panka,
köszi a drukkokat, már nem sok kell, és neked drukkolnak a többiek! Kép

Mariann,
erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó. Legalább kifesteti nektek a lakást. Kép

Urszila!
A kabáttal én is így vagyok! Utálom, hogy úgy nézek ki benne, mint egy dagadt hatvanéves. De hát ez van. Kép

Tali:
csütörtök jónak tûnik, de látom, nem mindenkinek. Kép Akkor hogy lesz?

S78 és Miszike!
Gyönyörû kislányotok van!!! KépKépKép

Kaska!
Ari vagy azon a képen! Ha esetleg nem sikerülne a képtárba felraknotok a cuccot, szívesen besegítek! Kép

Anyez!
Így utólag akkor boldog szülinapot neked! KépKépKép

Leszter,
merre vagy??????????????

Manó2,
ha mész Myssniához, esetleg meg tudod oldani, hogy kinyomtasd neki, amiket azóta írtunk? Biztos örülne. És továbbra is nagyon drukkolunk neki!!!!!!!!

Manócska!
Palacsintatorta is torta! És ráadásul milyen fincsi!!!!! Kép

Tündimami!
Gratula a szerzeményekhez! Kép

Puszi
Franyo
39
franyo

Gömbölyû, Kakukkfû, Hóvirág, Pocok, Heni1979, Kispici, Timici, Pirus, Gombóc, Nyúlandi, Norkini, Zsuzsi74, S78, Miszike:
kicsit régen voltam itt, de mindegyikõtöknek gratulálunk... Remélem, mindegyikõtök jól van. Majd benézek talán a Gyermekek fórumba is.
Finises kismamekok: DRUKK! KépKépKép

Üdv: Hayim Család (Márk 7 hetes is elmúlt már)

Hayim Apuka
hayimpapa

Franyó Kép, Maci_2 Kép
Köszönöm a gratulát, jól esett!
Maci_2
Ne depizzél, igyál sok vizet, egyél almát (savanykásat) és próbálj sokat mozogni, ez is segíthet a cukor-levitelben!

Franyó
Megy a drukk a jobbulásért, meg utána (egy)másért is! (Diapulmon gõzölés??? -nem bizti, hogy jól írtam)

Pussz
Ányez
31
Anyez

biga
Nekem volt hüvelyi a 6. 9. és 12. héten, ,utána a 15. héttõl már hasi volt. Nekem nem volt semmi ilyen kellemetlenségem, egyáltalán nem fájtam utána. Szerintem nem árt az uh, ne aggódj. Inkább nézzenek meg többször, mint kimaradjon egy fontos vizsgálat. Ha ártalmas lenne, akkor már biztosan hallottunk voln aróla, mert ugye ez már jó pár 10 éve mûködik. Az elején, de ezt biztosan tudod, azért van hüvelyi, , mert úgy jobban látszik az icipici baba, mint a hsafalon keresztül, ahol több a szövet és miegymás, ami nem engedné át a hullámot.

Manó_2
Remélem akkor beválik a hintaszék!
Ha mész be Myssniaához, akkor nagyon drukkolok neki én is! Szeretném már látni Jászberényben azt a kanárisárga babakocsit, ahogy tologatja!

Lilla
Igen a szerelembébikék! Kép Kép

pusz és drukk
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Franyó,
elfelejtettem írni, hogy minél elõtt gyógyulj meg!Kép
Igen, a palacsinta torti is torti, és nagyon finiiiiiiiiii. Most meg megyek enni, mert erre muszájKép

Tündimami,
gratula az új rucikhozKép

Akkor most mi is a végleges idõpont a talira?????

Manócs
20+5
Manócska

Sziasztok, lányok!

Megint itt vagyok egy hosszú tegnapi nap után. Itt voltak a szülõk, nagy családi ünnepség, csak tortából hármat sütött a mamám. Rengeteget ettem, úgy gondoltam, félre a diétával, kell egy kis finomság, hadd hízzon a baba. Elvégre nemsokára kijön! J

Nagyjából kész vagyunk a rendezkedéssel, a babaszoba is lassan egyben van. Nagyon szerettem volna egy tologatható bölcsõt is, úgy néz ki, kapunk egyet. Hurrá, hurrá! Megpróbálom rábeszélni kispapit, hogy a héten vegyünk egy digitális kamerát, akkor megpróbálok képet feltenni.

Holnap megyünk a dokihoz, meg akarom vele beszélni, hogy mire számítsak, ha a 10%-ba esõ farfekvéses fiam így marad. (Hiába, egy egyéniség, pedig nap mint nap a lelkére beszélek.) Megyek az elsõ CTG-re is. Nem tudom ott mi vár rám, de a biztonság kedvéért drukkoljatok!

Köszönöm a beceneveket, szerintem váltogatva fogom használni. És akkor még nem beszéltünk az „anya kicsi szíve” „bogárkám” „manócska” és a többi hasonló anyából, apából, nagyszülõkbõl váratlanul kibukó – és teljesen meglepõ – becézõ nevekrõl.

Zsuzsi! Miki nagyon édes! Szopigondok remélem rendezõdnek.

Kaska! Koncentrálj: „Narancsot kívánok! Narancsot kívánok! Nem szeretem az õszibarackot.” A hasamat én is rengeteget nézem a tükörben. A párom eleinte azt mondta, hogy ez már beteges, de mostanában õ is egyre többet nézi ámulva.

Ildanyu! Csak lassan, kapaszkodva lépegetni! Majdcsak itt lesz végre a meleg, és eltûnik ez a jég és latyak. Akkor járni is könnyebb lesz. Észrevettétek, hogy negyed 6 körül még világos van. Ez azért már jó! De végre tavaszi kabátban akarok járni!!!!! De legalább kigombolt téliben sapka, kesztyû nélkül! Nem elég a nagy has, még az a rengeteg ruha is!

Urszila! Azért ha két éves koráig szopizott alányod, az igazán nem rossz!

Kangi! Nagylelkû vagy, hogy elzavarod kispapát bulizni! Én is tudom, hogy így kéne, de alig bírom elviselni, ha véletlenül elmegy. Igaz, ha nem is bulizni, de min. kéthetente elmegy Pécsre kosármeccset nézni – fanatikus – akkor mindig egyedül maradok. Ezt már bevettem, egy szót se szólok, de nagyon utálom, mert sosem tudok rendesen aludni, és este én is félek egyedül. Csak ne egy PVSK meccs idõpontjában kezdjek el szülni, mert nem tudom, hova menne! Kép Forgás ügyben mi újság? Bízzunk! Bízzunk! J J J Úgy látom, nem csak én ettem magam tegnap degeszre!
Úristen, most látom, hogy Te is a 40-ben vagy! Drukk! Drukk!

Momo! Ne mondd meg a férjednek, hogy honnan jutott eszedbe a túrótorta! Akkor nem fog utálni minket!

Most egy kicsit befejezem, de csak azért, hogy ne egyben kelljen olvasnotok! Majd jövök ebéd után.

Beu
37+1
beu

Kedves Lányok!
Ikerterhességem van, 4. lombikra sikerült. Most vagyok a 11. hét kellõs közepében. Meddig kell szedni az Utrogestánt? Pontosabban ti meddig szedtétek? Az orvosom már azt mondta nem kell szép lassan állítottuk le, 3x2, azzán 1 hétig 3x1, aztán 2x1, aztán el lehet hagyni. nem tudom engem megyugtatna, ha még pakolgatnám, de a doki már kenetvizsgálatot akar csinálni. Mit gondoltok? Hány nap alatt tünnk el a az Utrogestán "nyomai" a hüvelybõl?
Várom válaszotokat és hamarosan hivatalaosan is bejelentkezem hozzátok.
M.
M.

Szia M.!
Gratulálok! Mi is lombikosan sikerültünk, igaz, Bendedek egyedül van Kép
Az Utrogestan hüvelykúpot illetve gyogyót én kb. a 15-16. héten hagytam el. Addig pedig szépen csökkentgettem az adagot, kb. 3-4 naponta. Az orvos már nekem sem írta fel, de mivel párhuzamosan jártam a kaális és magán dokimhoz, mindkettõvel irattam fel, amíg még kellett, így maradt több ideig is.
A nyomaival ne foglalkozz, nem hinném, hogy kenetvételkor ezt is vizsgálják, hiszen ez egy hormon.
Jó babásodást és gratula még1x!
Ányez
31
Anyez

Köszi a vigasztaló szavakat. Csak azért öntöttem rátok a bánatomat, mert kispapát nem lehetett elérni. Azóta vele is tudtam beszélni, és az ebéd utáni értékem 4,7 (szuper) lett. Most már jobb egy kicsit.

Kaska,
Köszi a mélt, még nem tudtam kipróbálgatni, mert a múlt héten (babaszoba miattKép) eléggé elhanyagoltam a munkámat és be kell pótolni.Kép

M.
Gratulálok a pocaklakókhoz és üdv köztünk.
Nekem a dokim azt mondta, hogy a 12. hét után már nincs értelme szedni Utrogestant, mert akkor már a szikhólyag (vagy a lepény?) termeli a hormonokat.

Beu,
Csatlakozom, én is tavaszi, nagykabátmentes idõt akarok!

Nem tudja valaki, hogy van-e és hol Budapesten Nikon márkabolt, mert szeretnénk venni egy digitális fényképezõgépet (olyan helyen ahol többet is meg lehet nézni).

Maci_2
31+6
maci_2

sziasztok

én is lebetegedtem...elegem van a télbõl!!! eddig úgy vigyáztam, és azt hittem, megúszom. Fáj a fejem, a torkom, náthás nem vagyok, de olyan, mintha fejbe kólintittak volna.

Franyó, a sósvizes gargalizálás használt?

Anyez, az ajánlott takinéni Nálad dolgozik/dolgozott? azaz honnan lehet tudni, hogy megbízható? Egyébként nagyon köszi a segítséget Kép

most megpróbálok aludni egy kicsit, hátha jobb lesz utána.

Pocóka
18+4
Pocóka (pocóka)

Szia M,
gratula az ikrekhezKép
aztán majd gyere ám hozzánk többször is!Kép

Manócska
20+5
Manócska

Sziasztok!

El voltam veszve (Felévkezdési bolondokhaza és munka hegyek).

Mindenkinek aki azóta szült mióta nem jártam erre (olvasni sem volt nagyon idöm, de probálom bepótolni)gratula.
Március 1-re bejelentkeztünk 4D-s ultrahangra nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Remelem pocaklakó a lábaközét is megmutatja végre. Én lányt szeretnék ,de párom azt mondja ö fiut csinált. Majd kiderül.
A talira én is szeretnék menni!
Urszila,
Ha megyünk talira be tudunk vinni Téged is.

Ari
26+2
Ari

Halihó Kismamekok!

M. nagy gratulaKépKép. Én Danóval kaptam Utrogesztánt a 13. hétig használtam, a 11. héttõl csökkentve a napi dózist. Mivel a 18. héten problémák voltak, akkor megint kaptam egy hétig. Elvileg a 13. héttõl már termeli a lepény és nincs szükség pótlásra. Nekem csinált kenetvizsgálatot a doki ettõl függetlenûl...

Tavasz ügyben szerintem támadjuk le a Zsuzsákat!!! Ha szerdától nem tavaszodik, irrrgum-burrrgum és különféle szankciókKépKépKép

Pocóka, Franyó küldök nektek gyógyitó sugarakat, tessék jól felhasználni!!

Ari, jó hogy végre van idõd idelesni isKépKép

Leszter, merre jársz?

Anyez, boldog szülinapotKép!

Manó, nem semmi Emma, ha már most bújik a foga... Danónak 8 hónapos korában kezdett jönni...

Biga, most 3x csináltak hüvelyi UH-t a 6. 8. és a 12. héten. Danóval csináltak az 5. 7. 9. 11. 12. és a 13. héten. Szerintem az, hogy UH után fájdogálsz az orvos "kezétõl" függ... a babónak nem lesz tõle baja

Na megyek, pussz!
Zsófi
33+4
Csucsuka

Sziasztok!

Olyan érzésem van, mintha hasizomlázam lenne. Ez vajon mi lehet? Lehet, hogy nem jól emelgetem Lilit? Nagyon rossz. Kép

Maci 2!
Nagyon vigyázz magadra!

Mariann!
Jó, hogy megoldódni látszik a beázás probléma. Kép

Urszila!
Ha hasfalon van a lepény, az a mellsõ fal? Nekem ott van. De csak akkor van gond, ha hasra esem, nem? Én a fenekemre estem, meg a hátamra. (Sajnos nagyobb még, mint a hasam. Kép )

S78!
Gyönyörûk a lányok. Kép

Manócska!
Boldog névnapot! Kép

Ányez!
Boldog születésnapot! Kép

Biga!
Engem az elsõ 12 hét alatt most 3szor uh-ztak, ebbõl egy volt hüvelyi, Lilivel is 3 volt, de akkor mindhárom hüvelyi volt. Szerintem biztos nem árt, de nekem nem is volt kellemetlen utána.

Tündimami!
Az én picurkám is ezt csinálja. Szombat du. óta nem nagyon mozgott, de ma reggel megint elkezdte. Igaz, nem sokat, de legalább éreztem. Nekem is sokszor pihen. Ne aggódj! Kép

M.!
Gratulálok a babókákhoz! Kép

Ildianyu
21+6
ildianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?