Nefke!!!!! HUrrá, hurrá! Ugye milyen jó érzés? Bár Te tegnap már tudtad, úgyhogy akkor egy napon tudtuk meg. Bár így minden napra jut egy kismami. Ugye Timy???
Timy! még egyet kell aludni és eljött a Te napod! Nekem jól telt az éjszaka, meg az egész nap, de még nem merem elhinni. Sokszor eszembe jut(nak), de annyira hihetetlen, pedig egész életemben erre vágytam.
Volt már valaha ilyen sikerszéria? én még nem olyan régóta vagyok fórumlakó.
Kriszti
Égi jel, ha nem tudtok menni nyaralni. Nem gondolod?
Nikó
Holnap 3-ra megyek a fősuliba. Neked a suli előtt 3/4 3-kor megfelelne? Ez az egy biztos pont van a holnapi napomban. Picit dolgozom, de főleg pihenni szeretnék. Valószínű, hogy fekete szoknya lesz rajtam (a nadrágok nem jönnek rám

) farmerkabát, aminek a vállrésze fekete szőrmével van dekorálva és valószínű, hogy rajtam lesz a fekete keretes szemüvegem, de ez még nem biztos. Csak azért írtam le, hogy nehogy mástól kérd el a cd-t. Többiektől bocsi, hogy nem priviben, de abban már nem bízom. Nekem sose jön össze.
Réka
Nem lehet, hogy kapsz valamit, amit ilyen hamar elvesznek tőled. Kizárt, hogy baj legyen. Lenne egy kérésem. Lefoglaltunk májusra Sárvárra szállást, de még nem voltunk ott. Ha hazajössz mesélsz nekem a tapasztalataidról?
Juci
Nagyon erős és bátor vagy! Remélem, hogy ez csak egy próbatétel volt (újabb, mert nekünk sok jut) és megmutattad mennyire erős vagy, úgyhogy nem lesz baj. Drukkolok Neked, nagyon!