A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

És mennyi túrot ettetek meg? Húsfélék, sajtok, joghurtok is megfelelnek erre a célra?

Kép

csibe
csibe32

Timy :lol:
Gratulálok és boldog pocakos hónapokat kívánok :!:

Lucia
Köszi, de nem csak rajtunk múlik, mi iparkodunk a másik topicba :!: :wink:

manda

Csibe!
Én napi kb.15-20dkg túró+sajt+grillhúsi+tojás stb.Amennyit bírsz!
Nekem nagyon hiányzott a krumpli és a tészta,úgyhogy csaltam nem is kicsit.
Volt,hogy csak 2db túrórudi volt a fehérje bevitelem,mert már mindent untam!
A túróban van állítólag a legtöbb valami ami jó a betapadáshoz!
Vendég

Timy:
Micsoda meglepetés!!! :D :D :D
Lukrécia:
Engem nem zavarnak a terhességi dolgokról az infók, legalább tudni fogom mire számítsak. :)
Lexi:
Jól vagy?
Vendég

Benszi, köszi az infókat :) Én szeretem a túrót, mondjuk ekkora mennyiségben még nem kellett ennem...
elan

Benszi!
Igen anyukám most nagyon boldog!A legnagyobb nővérem is hívott, hogy mi ez az ájulás csak nem terhes vagyok?? :lol: Háááát, csak neeeeeeeeeem??Őmis teljesen meg volt hatódva, mert ráadásul a fárjánek ma van a szülinapja!Sok jó dolog történt ma!

Lányok!Mit gondolotok ha választani lehetett volna én mikor nem szerettem volna babát?hát persze, hogy december!Nem akartam kiszúrni a gyerekkel, hogy karácsony körül legyen a szülinapja...erre mit dog ki a kalkulátor?DECEMBER 26.... :roll: :shock:
ha leényzó akkor ráadásul Luca lesz...elrőre mérges lesz ránk... :?

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Beindult a babaeső, de jó látni. :)

Timy, Lexi, Nefke, Réka gratulálok Én is. :)

Réka Én is igy voltam, hogy csak decemberben ne szülessen, mert mekkora kiszúrás, de hidd el, nincs szebb, mint a karifa színeiben, nyugodt, meghitt napokban egy kisbabát haza vinni. :)

chesti

Sziasztok!
Nekem nagyon jól indult a napom..vagyis most, mert most ébredtem! :oops:
Sikerült elérnem a BMC-t, és a tündéri Irénke vette fel...Megismertem a hangját, és mondtam is, nagyon örülök, hogy ő vette fel...Olyan édes volt, azt mondja:
-Jajj de aranyos!(mármint én) :oops: :lol:
Komolyan mondom, nehéz lenne szavakkal leírni, mennyire kedves!!!!!
Szóval, a helyzet a következő...
Májusban újra kell telefonálni, hisz újra meg kell ejteni egy nőgyógy , sperma, és vérvételt....És ha lesz még hely, és perzse a kedves Szűcs doki nem megy szabira, akkor júliusban kezdés!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha megy, akkor csúszok kicsit!

Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!Mondta Irénke, ha nagyon ragaszkodom a dokimhoz, akkor lehet várni kell, mert szabira megy....Bízom benne, és nem szivesen pártolnék el, bár tudom, mindenki jó szakember!!!

Na, megyek, visszaolvasok, annyit írtatok, míg aludtam!!!! :lol: Csak gondoltam, gyorsan beírom a jó hírt!!!
Vendég

Timy
Kép
Gratulálok!!!!!!!!

Elan
Én úgy tudom nem kell abba hagyni,nem befolyásolja.Mióta szeded?

Lányok engem sem zavar ha ide írtok!
gabicsibe

Réka!
Gratula Neked is! én is mindig azt mondtam, hogy nem szeretnék januári vagy decemberi babát, de egy idő után nem számít, csak legyen és most sikerült Neked is!
lTetszik ez az április!
Na jó a többi hónap is jó lesz, de mi most ennek örülünk!

Kriszta!
Örülök, hogy sikerült elérni a BMC-t, Irénke tényleg egy tündér. szoritok, hogy Szűcs doki ne menjen szabira és tudjatok kezdeni, amikor szertetnéntek!
nefke
nefke

Kriszti!
öRÜLÖK, HOGY sikerült elérni a BMC-t, Írénkét aranyba kéne foglalni velem is annyira kedves volt ma is, hogy le se lehet írni.komolyan ha minden jól alakul, akkor a végén viszek neki valamit, mert nagyon sokat számít, hogy így áll az emberhez :!: :!:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Ok,mindegy,én sem azt mondtam,hogy ne írjanak ide kismamák....hagyjuk. :?

Nefke

Bocsi,hülye vagyok,Benszi is írta,hogy az első UH-ra egy hét múlva menni kell,persze!De barom vagyok. :oops:

Krisztike

De jó hírek,remélem nem megy szabira a Szűcs,dejóóóó!!!

Réka

most jól értem,másfél nap múlva derül ki a véreredmény???A Luca gyönyörű név amúgy.....
lukrécia

Timy :lol: :lol: :lol:

Vigyázz Magatokra!

Puszi!

Judit

jucicuki

Na, vagyok!!
Igaz, felére nem emlékszem, mit is olvastam, még nem vagyok képben.....

Lucia!
Rohanunk!!!!! :lol: :lol: Már csak pár hónap választ el, és le sem tudtok vakarni magatokról bennünket a sok aggodalmunkkal!!! :lol: :lol:

Timy!
Sejtettük, és be is igazolódott!!!!Akkor ma új tábla készül!!!
Hisz Timy valami oknál fogva a 4. lett a sorban, (kicsit elnéztem, 3.-nak kellett volna lennie), és mivel a 4 a szerencseszáma,, ezért nem tettem napok óta táblát, hogy hozzon neki szerencsét!!!!Így is lett!!!

nekem a 2 a szerencseszámom, és a 2. prpóbálkozás lesz...Ezért bízom benne....(ezt csak úgy mellékesen) :oops:

Réka!
Ez az ájulás tényleg nagyon gyanús!!!!! :wink: :lol: Remélem nem mutat semmit a laborod.... :lol: Semmi rosszat!!!

Benszi!
Transzferemnél alíg ettem túrót....Most meg a fogyi előtt nem volt olyan nap, hogy ne egyek meg egy 25 dekásat...Cukorral....Remélem fogyi után is megmarad e jószokásom!!! :wink: :lol: :lol:

Ez a méhpempő dolog nagyon kezd izgatni...csak nem tudom, errefelé hol is lehet venni!!!Majd utánajárok!

Valaki írta az előző oldalon, hogy szedi az E és C vitamint...Azt nem csak a pasinak kell????Ki ajánlotta?(bocsi, azt hiszem Nefke volt....) :oops:

Estrella!
Akkor nyaralásra fel....Ha tudsz valamit még intézni, légyszi!!!!!!!!! :roll: :lol:

Lukrécia!
Még nem tartok ott én sem, hogy rosszul essenek a beszélgetéseitek!!(akkor már nagyon elkeseredett lennék, ha irigykednék...) :wink: :lol: Bár való igaz, állandóan átmászkálok a babás topikba is, és szedem a hasznosabbnál hasznosabb tanácsokat!!! Elvégre azért alapította Chesti!!! :wink: :lol:
Szeretünk benneteket, de ha úgy érzitek, minket zavar, elengedünk, de kérünk néha helyzetjelentést!!! :lol: :lol:
Aki maradni akar, maradjon....Még egy kis ideíg! :lol:

Na, most ennyire emlékszem....
Nemsokára dobok egy új táblát!!Azt hiszem ezek a lányok nagyon megérdemlik a kis szivecskét!!!!
Vendég

lukrécia: nem, sajnos 1,5 hét múlva....sajnos :(

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Timy, GRATULÁLOK!!!!!!!
süni76

Lányok tudom, hogy még csak pár hete vagyok itteni tag de ugye én is maradhatok...annyira :?: jeles még minden, nem szeretnék másik topikba menni :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka!
MI tavaly nem tudtuk megoldani a hálálkodást, de az idén simán belefér...(nem nagyzolok, csak annyira olcsó lett a gyógyszer....és nem erre számítiottam!) :oops: Majd jövök ötleteket kérni, ha valaki adott már....Persze priviben...
De nincs az a pénz, amivel meg lehet hálálni a kedvességét..(Ezt nekem is sokszor elmondják) :oops: :oops: :lol:

Lukrécia!!

:lol: Én is így mosolyogtam magamban!!!!Tavaly augusztusban volt szabin, épp a punkcióm előtt....Így az egész "nagy dologról" lemaradt....Rossz volt! Ennek tudtam be a sikertelenséget!!!
Most tutira megvárom...Nem számít az az 1-2 hét... :lol: :lol:
De júliusban elmehet, és július elején is, mert ha minden ok, akkor 4-5 körül kezdem csak a deca-t szúrni!!! :lol:
Ragaszkodom hozzá, annyira bízom benne! Na, és a 2. próbálkozásban!!! :wink: :lol: :lol:

Nefke!
húúúúúúúúúúú, már nagyon várom..Mint valami drogfüggő, hogy mikor is szúrhatok!!!! :lol: Fele szuri már itthon van, és kísért, hogy szúrjak.... :lol: :lol:
De még van 1-2 dolog,amit el kell intéznem, hogy nyugodt babavárás legyen!!! :lol: :lol:

Na, most a föld felett 2 méterrel repdesek!!!De mitől???? :shock: :shock: Hisz még semmi nem történt!! :lol: :lol: Mi lesz még??? :lol:
Vendég

Jaj csajok KÖNYÖRGÖM NEEE!!!!!!!!

Most még ki fogja megkérdezni hogy maradhat-e?????

Miért én hol vagyok,hova írok????Félreértettétek,kérlek benneteket haggyuk a témát, felejtsétek el!!!!!!!
Amit írtam nem magam miatt írtam,DE TÉVEDTEM,ZÁRJUK LE!

KÖSZI
lukrécia

Krisztike

Nekem is Ő csinálta a beültit és nem kellett csalódnom benne.... :wink:

Réka

Hú,az naggggyon durva.Nem értem mi tart ezen másfél hétig.Telefonálnod kell vagy be kell menni???
lukrécia

Lukrécia!
Ne zaklasd fel magad!!!! :wink: HIdd el, nem zavartok!!!Senki!!! :lol: Tudjuk, hogy nem magad, magatok miatt írtad, hanem miattunk!!!Hisz átélted Te is párszor ezt a fordított helyzetet...De szerencsére már másik helyzetben vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Minket nem akartok" bántani"....Értjük.... :wink: :lol:
Vendég

Vagyis én levettem..... :oops: :lol: :lol:
Vendég

Lukrécia
Tudom miért írtad és ne érezd magad kellemetlenül!Oké? :wink
És .

Kriszti
Tök jó,hogy neked is van már időpontod!Furcsa lenne ha nem várnád ennyire és nem járnál a fellegekbe!És ez a sok kismama reményt is ad!Meg hát itt a tavasz is :D
gabicsibe

Lukrécia!
Írtam privit!
Vendég

Lukrécia!
Én is annyira bíztam benne, nem mintha másban nem bíznék,, és annyira rossz volt, mikor a tüszőrepi beadás napján mondta, hogy elmegy szabira, azt hittem, onnanstól végem van...Jelezte ő már korábban is, mikor elkezdtem hozzá járni, de nem tudott pontos időpontot....Ugye a Tanárúrtól függ, miko r mehet el...

Így szinte feladtam, hogy ez nekem nem fog sikerülni, hisz nem ő csinálja...És a tudatom nem tudtam befolyásolni, még ha hazudtam is magamnak!!! :(

Na, megyek eszem egy kis fehérjét, mert éhen pusztulok...Egész éjjel nem ettem...Éhes vagyok!!! :lol: :lol:
Vendég

Timi!

Gratulálok! Hát, igen, tegnap azért már lebuktál! :D

Hát, szuper, hogy ezt minden nap lehetett írni valakinek!!!!!

Réka!
Akkor már hangosan is lehet neked gratulálni? Remélem, minden rendben lesz!

Engem se zavar, ha írnak ide a kismamik, csak sajna sokan nem tudunk még hozzászólni az ő problémáikhoz :cry: Jó lenne, ha lassan átalakulna ez is babás topikká, de egyelőre még néhányan sajnos nem tartunk ott... Pedig jó lenne együtt tologatni a babakocsit! Én már néha gondolkodom az örökbefogadáson, csak párom nem érzi még készen magát erre, pedig lehet, hogy barátkozni kéne a gondolattal, hogy saját esetleg nem lesz....

Hajrá Brumi!

Jó lenne már egy inszemes baba is!
gil

Gabi!
Sztem is ez van benne, ez a sok kismami most így hírtelen...nem is tudom, volt e valaha ilyen jó sikerszériánk!!!!És ez a jóidő!!!!!

Bár ha sikerül(persze sikerül) :wink: , akkorén végíg télen leszek terhes, és áprilisi baba lenne....Én már előre kiszámoltam...Így is terveztük annó, hogy az első áprilisi legyen, mint párom, a második februári, mint én!!Persze tökmindegy mikor születik, csak ordítana már!!!!A szomszédok örömére!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halló-halló Csajócák!
Én azért megköszönöm Lukréciának, hogy gondolt azok lelkivilágára is, akiknek eddig nem sikerült.
Én nagyon-nagyon szorítok mindenkinek, tiszta szívből örülök, ha sikerül közülünk bárkinek.
Remélem, hogy nemsokára mindannyian átélhetjük akár a kétcsíkos teszt látványát, akár a dokink és a biológus mosolygós arcát, amikor közli a jó hírt. Azt hiszem azért mindenkiben benne van egy kis egészséges irigység, amikor a másiknak sikerül, nekem meg már megint nem...
Én annyit mondhatok, hogy továbbra is figyelemmel kísérem a topikot, de mivel velünk most pár hónapig nem történik semmi egy cseppet háttérbe vonulok.
Ja, és igyekszem vigyort csalni az arcotokra a hozzászólásaimmal :D Oké, Krisztike????
süni76

Timi,
hát ez SZUPER, nagyon gratulálok nektek:) Szóval te is teszteltél:) De jó tényleg ez az április, csak nehogy előttem záruljon le a sikerszéria:(
S neked volt valami tüneted?
Szerintetek az jó, vagy nem, hogy szúrkálgat a hasam, hol jobb, hol bal oldalon!?
Brumi,
megy a drukk, neked is ilyen jó hírekkel kell jönnöd:)
Pihenjenek a kismamik!!!
Ja én meg haza jöttem:)
Lexi,
hogy vagy?
Kriszti,
örülök, ogy sikerült elérni a BMC-t és hogy Irénkével beszéltél az külön jó dolog:)
baby.81

Gabicsibe, 1 hónapja szedem az Elevitet, most azt hiszem átállok a Gravidára, hátha attól nem lesz székrekedésem :) És májusban megyek vizsgálatra... de talán pár vitamin meg nyomelem nem kavar be...
elan

Kriszta!
Nekem egyszer valaki azt mondta, hogy az e-vitamin bármilyen formában (búzacsira olaj (nagyon rossz) ) segít a megtapadásban. Ezért szedtem.
ja és a turót én is eszem, bár most nincs itthon, de majd a párom hoz, ha jön haza.
Nefke
nefke

Elan!
Az Elevit nekem is olyan székrekedést csinált!!!! :shock: :shock: Pedig alapjában véve, reggel 1 kávé, és egséz napra megoldotta aproblémám...De amikor szedtem az Elevitet, napi 3 kávé nem segített...És olyan kis hordós hasam volt!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nefke!
Finom is az, ha nem kötelező!!!! :roll: :lol: :lol: Még mindig ugyanannyi túrót eszel??Vagy azért adtál le belőle???
Vendég

Nefke!
Ennek az E vitaminnak utánajárok.... :wink: :lol: Akkor talán párom sem felejti el bevenni!!! :lol:
Vendég

Elan, Kriszti

Én tavaly szeptembertől szedtem az Elevitet és szintén székrekedést okozott, de szerencsére nem jött több plusz kiló.
Jó egy hónapja átáltam a Gravidára és nincs panaszom, sőt jobb a közérzetem, és szintén nem hiztam.
Nekem ez a tapasztalatom.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika!
Köszike!!
Én híztam is tőle, nem is keveset!!! :lol: A Gravida állítólag van ugyanolyan jó, és a 100db-os kerül annyiba, mint az Elevitből 30 szem.....Az sem mindegy...Sokan dicsérik!Sztem én is azt fogok venni, bár van 1 doboz Elevitem még....

Hááát, ha valaki tud Fejér megyében méhészetet, az írja meg legyen kedves, mert én nem találok!!! :roll:
Vendég

Kriszti!
BP-en ha jársz én tudok a Ferenc körúti kék metrómegállónál egy méhészetet, ahol lehet kapni friss igaz méhpempőt!Az íze elég fura,de ez legyen a legkevesebb....

címet nem tudk, de a Ferenc körútnál a Perőfi híd felé kell tovább menni a bal oldalon és lesz egy HERMESZ növénybolt, ahol az emeletén van egy kis méhészet...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

:D Timy :D Nagyon ügyes vagy!

Lányok, ilyen hírek után elég nagy most rajtam a teher :-)
ezért egy kicsit most odébbállok és hétfőn jelentkezem, hogy mi lett az eredmény.
Mindenkinek további szép napot!
Brumi
brumi_30

Elan
Én a Gynexre gondoltam!De most olvastam,hogy már régóta szeded!Mennyit szedsz belőle?És a krémjét is használod?

Lányok
Én is a Gravida mellett tettem le a voksom!Az Elevittől dettó ugyan ezek a tünetek,a Gravidától semmi bajom.
gabicsibe

Réka!
Köszi az infót!!! Árat is tudsz írni???? :oops: :oops:

Brumi!
Nem lesz semmi gond!!!Meglásd!!!Te is jó hírekkel fogsz jönni!!!!Érzel már valamit??(tudod, ez az általános hülye kérdés!) :lol:
Vendég

Gabicsibe,

A Gynexet legalább 3 hónapja szedem úgy, hogy 3 hétig napi 1x9 cseppet, aztan 1 hét szünet. A krémjét nem használom, azt sem tudom, mi az :) A Gynexet amúgy eleinte napi 1x5, aztán 1x7 adagban szedtem, aztán tértem át a napi 1x9-re. Egy üveggel már elpusztítottam, de sajnos egyelőre nem tapasztalom semmi hatását, se mensi, se peteérés, se semmi....:((
elan

Köszönöm mindenkinek a gratulációt, nagyon aranyosak vagytok!!!
Nagyon hamar végeztünk ma BMC-be, már fél 11 körül tudtuk az eredményt:)
Csak még haza is kellett érni, ill bevásároltunk, mert már semmi nem volt itthon.
Kicsit megijedtem, hogy nekem nem olyan magas a hcg-m, mint az előttem kismamikká válóknak, de Tanárúr és Katalin megnyugtattak, hogy ez tökéletes 1 babára.
Azért nyugtatás képpen akár piviben is megírhatná akinek volt hasonló alacsonyabb értéke mint nekem, hogy ezen már ne parázzak!:)

Kriszti! Köszönöm a táblás dolgot, Én nagyon hittem a 4-es szám erejében:)
Neked pedig ezáltal a 2-es fog bejönni! :wink:

Lexi, Nefke! Bocsi, hogy eddig nem kaptátok meg ami jár, miattam volt :D :D

Baby és Brumi! Most Ti jöttök! Én nagyon szorítok!!!

A babaesőfelső kitart lányok, nem aggódni!
Addig marasztalom amíg át nem kerül mindenki abba a bizonyos másik topicba!!!
timy28

Timy!
Nagyon örülök!!!!És gratulálok mégegyszer!!!
Örülök, hogy kicsit hozzá tudtam járulni a sikeredhez!!!! :wink: :lol:
2 perc, és jön a tábla!!MIndenki megkapja, amit érdemelt!!! :lol: :lol: Nem hinném, hogy haragudnának ezért....

Bibar!
Ti mikor is indultok pontosan????? :roll:
Vendég

Elan
Cytovital a neve.Kicsit most elkeserítettél,mert ebben reménykedtem ugyan is nekem azt mondták,hogy a "mellékhatása"
a babásodás!Na mindegy majd meglátjuk,remélem nekem a kettő kombinációja beválik!ja és nekem is így kell szednem, a krémet pedig naponta kétszer a petefészkek felett kell bekennem.

Timy
Tratsd erősen :lol:
gabicsibe

Réka!
Egy kérdés!!!!Szeretnél átkerülni a másik topikba????Megelőlegezzem??? Nagyon szivesen megteszem, de kérem a Te véleményed!!!
Annó Share-nak megelőlegeztem, és már ringatja Mátét...Szivem szerint most is azt tenném.... :wink:
Vendég

Kriszti!

Méhpempőt két méretben lehet kapni 10 és 25 ml azt hiszem, a 10 ml, vagy 2 -3 hónapig is kitart és talán 1000-2000 között van, de lehet, hogy kevesebb....

Az átkerülést hova gondolod?A bűBMC babás topikba?vagy hova? :oops:
Lehet, hogy jobb lenne a jövő csütörtököt megvárni, amikor Zeke doki is rábolint a terhességre, most még csak majdnem biztos... :?

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka!

Igen, a babás táblázatba gondoltam....Akkor maradsz ott egyenlőre, ahol vagy, nem kiabáljuk el a dolgokat!!!Ok??Aztán csütörtökön örömmel átteszlek!!! :lol: Köszi az infót, azt hittem drágább!!! :oops:
Vendég

Dehogy haragszunk a tábla miatt, sőt, annyira örülök és drukkoltam, hogy mindenkinek akinek a héten derül ki, egyszerre kerüljön át, csak ezt nem akartam írni, mert nem akartam csalódni és nem is kell!!!! :lol:
Amugy gyorsan felhivtam anyukámat is és elmondtam a jó hír, hogy mindenkinek sikerült a héten és ő is úgy örült. Sajna messze vannak, de néha kell a távolság.
De örülnek, hogy sikerült és azt mondta, hogy ez lesz a karácsonyi ajándék és semmi mást nem akar és majd ez fogja kicsomagolni, nevettem rajta, hogy majd ha pelenkázza biztos jó lesz:-)
CSináltam magamnak vonalzót, ugy döntöttam, hogy addig míg a doki nem változtat rajta, addig az utolsó mensitől számolom! :roll:
Kép

Nefke
nefke

Timi,
úgy legyen, maradjon az a babaesőfelhő:) Kérem szépen:)!!!!!
Most már, azért telhetne gyorsabban is az idő:)
Már nagyon várom a keddet, mert jön haza a férjem:) Szerdán meg eredmény!!!
ja és azt hiszem,
mintha úgy emlékeznék, hogy Napcsinak volt alacsonyabb a hcg-je és lásd már növekszik a pocija:) Jól emlékszem?
baby.81

Nefke!
Én pedig lemásoltam a kismamiságod idejét.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Nefke!
Akkor azért volt az előbb a kavarodás....Ugyanis láttam, hogy a babásba tettél könyvjelzőt, és gyorsan be is írtam az időt...Erre mikor mindennel kész voltam,akkor látom, más az idő.... :lol: :wink: Én nem tettem ugyan 2 babát, de ha gondolod..... :wink: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?