Szóval volt ott két másik kisfiú egy két és egy két és fél év körüli. Gergő ráült az egyiknek a motorjára, pedig ott volt az övé is. Ezt észrevették és elkezdték lökdösni, végül a nagyobb kisfiú nagyon nagyot lökött rajta és leesett róla. Nagyon sírt, de szerintem inkább azért mert elvették tőle. Hiába mondtam neki, hogy adja oda, mert nem az övé. Utána is megpróbáltam neki elmagyarázni, hogyha nem az övé és kérik tőle, akkor oda kell adni, mert különben így járhat. Hát ennyi történt.
Utána az anyuka kérdezte, hogy nagyot esett-e, de ennyivel elintézte. Nem mondta a fiának, hogy ilyet nem szabad, szerintem még meg is dicsérte, mert elég agresszív volt egyébként is mindkettő. Már amikor a homokozóban játszottak a "mieink" és ők odajöttek. De hát ilyen esett a bölcsiben, az oviban is megtörténik.
Jó sokan voltunk, jó volt találkozni. Már megint egy kicsit be voltam zizzenve. Már nagyon költöznék.
A többieknek mondtam, hogy a jövő héten jön az unokatesó (mostohatestvérem szintén 2 éves kisfia). Remélem, hogy Gergőt le fogja kötni, bár számítok a csetepatékra is. Ő is elég erőszakos kisfiú.
Az interjú jövő hét kedden lesz. Még nem tudom hogy megyek. Lehet, hogy itt marad mindkét gyerek és busszal megyek és fejek le tejcsit Dávidnak. Bár van autója a mostohaanyámnak, egy BMW, de nem biztos hogy ideadná, lehet hogy el se kérném.
Dorkamama örülök, hogy találkoztunk!
Jolka: Remélhetőleg kislány lesz valóban, a lényeg hogy egészséges legyen. Gratula az apukának!
Egy kicsit pihenek én is. Dávid már elég nehéz és hazafelé a fél úton kenguruban hoztam, Gergő bele akart ülni a babakocsiba.
További szép napot és hétvégét (főleg ha a férjek nem dolgoznak holnap!)
Nusi