Boldog szülinapot így nagyon utólag.
Angie
Nekem azt mondta a dokim nemrég, hogy ez a területi dolog nem lépett életbe és mindenhol kötelesek
ellátni és nem kell plusz pénzt fizetni.
Sajnálom, remélem jól vagy. Ez szuper, hogy érzed mozgolódik
Szerintem te meg baba most fontosabbak vagytok,mint egy tali. Úgyhogy ne sajnáld!
Sajna nem tudjuk
Hát nagyon gratulálok!
Hát ez a fiúcska nagyon meg akart születni!
Asztaa mekkora haja van
Farthy
Még egy kicsit visszakanyarintok az esküvős témához. Amit mi nagyon elszúrtunk és ti ne így tegyetek, hogy
szinte mindendt mi szerveztünk az idő szűke miatt. Még az esküvő előtt egy nappal 1kor lakást díszítettünk
és másnap 5kor kelés volt. Kicsit fáradt menyasszony voltam, de azért bírtam a hajnali bulit.
A ruha fazonját kb nekem is tudta a férjem, de a ruhát csak a barátnőm látta az esküvő előtt senki más.
Akkor már én is alig várom a jövő ilyenkort, hogy a gyönyörű esküvős képeiteket nézegessük
Kacsa
Szívből gratulálok a ki jövevénynek
Sziszka
Nem tudom gratuláltam e már, de ha nem akkor gratulálok!
Én is így tudtam meg, mint te
Évi
Le is maradtam
Monyo
És hogy vagy? Minden rendben?Monyó a beágyazódást gyógyszeresen tudják támogatni. Mit mond a dokid?
Bízni kell! Sikerülni fog meglátod!
Szia Klarka
Pankaa
Bíztató, hogy a cicik máris rendbe jöttek. Emili nagyon kis helyes volt a keresztelőn.
Puppy
Sanjnálom a rossz eseményeket.
Jeges Maci
Köszi
Bea
Nagyon cukiiii!
Narco
Remélem már jobban vannak a lányok. Lakással mi a helyzet?
Unique
Biatorbágy nagyon szuper hely. A múltkor voltunk ott kirándulni és esélyes jelölt a következő költözésünkre.
Ha lesz annyi pénzünk egyszer, hogy házunk legyen
És Laura baba boldog szülinapot!
Farthy
Az álmok valóra válnak egyszer
Ez tök jó én is szertnék ilyen modern dolgokat, ha egyszer építkezünk. Szerintem hosszú távon nagyon
behozzák az árukat.
Eszter
Vagy még fel sem kell ébrednie
Wish
Gratulálok!
Cicabogár
Szia. Én is Tri-regolt szedtem, azután valami mást (valami M betűset) engem teljesen felborított. Kellett fél év még helyre álltam.
De ez mindenkinél más. Próbáld a hődet mérni, figyelni a tested jeleit, a hüvelyváladékot. Ha minden ok,
a baba is jönni fog.
Narco
Jajj de szép nagyok lettek a pici lányok
Kacsa
Boldog szülinapot!
Ági
Ne görcsölj. A szurkálás a méhszalagok nyúlásától is lehet! Nekem is szokott!
Na látod
Sziszka
Örülök, hogy minden rendben.
Hehe ez vicces
Brill Gratulálok!Jajj olyan szépek vagytok!
Mindjárt még jövök.

kívánok neki!!!