Na sziasztok!
Végre megint gépközelben vagyok, mostanában annyi minden dolog történeki, hogy lehetetlenség írni, csak olvasni van időm! Manóka forog-pörög, persze még csak hátról hasr, így pár perces hason szenvedés után meg ordítás van, így elég sokat kell ugrálni hozzá
Györgyi: köszi, hogy hiányoltál!!
Szerintem fogadjátok meg Zsófi tanácsát, nálunk Daninak az volt a mániája, hogy valahol a sarokban találtunk rá mindig és rájöttünk, hogy felülről a fejéhez hozzá kell érnie valaminek, amikor alszik, ezért egy párnát rakunk a fejéhez, persze nem alá(gondolom szereti érezni, hogy hol van az ágy vége)
Jó az új vonalzós képetek!
Kriszta
Velem szóról-szóra ugyanez játszódott le a védőnővel, csak én a járóka miatt kérdeztem ugyanezt és nekem is félig nevetve mondta, hogy egy baba nem tudja kitörni magának a kezét vagy lábát, ne aggódjak, amint fáj neki, rögtön sírni fog
Zsófi
Hát, képzeld, most én úsztam Manókával és hihetetlenül fáj a combom nekem is, csak persze nekem volt annyi eszem ,hogy nem dolgoztam még jobban rá (apa azt csinálta és azért húzódott meg ugye a combja). Neked nem szokott utána rettentő izomlázad lenni??? Mert ugye kb derékig ér ott a víz, ahova én járok és guggolni kell, ami persze 30 percen át nagyon megerőltető!! Vagy nálatok mekkora a víz?
Ancsa
Hát igen, nagyon örültem minden ajándéknak, tényleg mindegyik nagyon hasznos és persze jól is néz ki!
3200 forintba kerül az úszás, szerintem nagyon jó, bár elég drága, de mi azért járunk ide, mert férjemnek rendkívül hülye a munkaideje, össze-vissza dolgozik, így az olcsóbb Szérűskerti uszoda ki volt zárva (az csak szombaton van 5-től 6-ig).
Ez az úszás minden hétköznap nap van délelőtt 9-től 11-ig, ill. kedd-csüt- du. is, ami szerintem nagyon jó, így még mi is tudunk menni minden héten!!
Na, Danca megint hasra vágta magát és követeli, hogy fordítsam vissza. Ki mit csinál ebben a szép időben?? Steffi???