Nemtudom, már nagyon reménykedni sem merek, ott tartok....
Májusban mindenki babás lesz, csak én nem....
Most mondjuk nagyon bízom ebben a maca vibében, mert a párom szedi, és majd mostanában éri el a hatásfokát....sok jót hallottam erről a készítményről...majd meglátjuk mennyire hatásos
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Bocsi csajok, csak ma van ez a rosszkedv remélem...
Még sokkhatás alatt állok Na és persze ma egész nap majdnem bőgtem, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen....
És bármerre néztem kismamák, babák, kismamák, babák.....
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Betty,
Megértjük ilyenkor rossz de azért ne vonj le ilyen dolgokat ebből hogy szerencsétlen vagy meg nem fog sikerülni. Pozitív gondolkodás az erőt nyújt mindig.
Betty: ha jól emlékszem február óta próbálkoztok....hát ez még nagyon rövid iső,Normál állapotban is 3 hónap után lehet élesben mondjuk gyógyer után.Ergo: próbálj nyugodt maradni!!!
Jelenléti ív a mai napom kicsir hézagos.a hiányzók a következők:
Gyabi,Chris,Kamilla,Nemen (Babszika igazoltan távol,mert úton van)
Ma megnéztem egy oldalon ahol kiszámolták hogy milyen protokolnál hány szurit kapsz lombik alatt és azt írták az enyémre hogy kb 21. Szép lila lesz a hasam a végére de így is várom.
Betty,
Nem olyan vészes a szuri csak az hogy lila lesz a hasam azt hiszik majd valami elvetemült drogos vagyok akinek már a karján nincs vénája és a hasába adja Ezt elöbb elhiszik rólam ha rám néznek mint azt hogy lombikozok Amúgy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb
Andi? te is eltüntél... Hanna eszik de a többiek hol vannak? Gyabi itt voltál láttam de nem írtál remélem nem bántódtál meg se Hanna se én nem akartunk a lelkedbe gázolni csak jót akartunk neked de ez persze a te dolgod. Kamilla? Betsy? Ninike? Tényleg Betsy ma volt uh-on írt már ide? Bikka totál eltünt Nemen is..
Igen Panda itt volta, de nem volt kedvem írni! Nem bántottatok meg, ti csak elmondtátok a véleményeteket, aztán mindenkinek szíve joga, hogy mit fogad meg belőle. Voltam vérvételen, amjd az eredménnyel hívnom kell a dokit. Röviden ennyi.
spermiumok 60%-a még 24 óra után is életképes, de a maximum élettartamuk akár a 48 órát is elérheti, viszont a szeretkezés és a fogantatás között eltelt időt nem lehet előre tudni.