A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Judy: ha baj lenne,biztos hívott volna.Szerintem hétfőn biztos bejelentkezik!!!!

Szia Druszám!

A gyerekem azt hitte,hogy elfelejtem felkelteni....de nem így történt.Már a suliban van :lol:
vedresandi

Remélem igazatok van, csak az a baj, hogy hajlamos vagyok a legrosszabbra gondolni rögtön.

Andi,

Szépen vagyunk, az otthonmaradottak várják a jó kis képeket, ti meg nem csináltok. El tudnék képzelni egy topic csoportképet. Szerintem tök jó lenne. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: tényleg klassz lenne egy csoportkép,de ha kicsit több hajéandóságot mutatna a kis társaság arra,hogy összehozzunk egy közös programot,akkor megcsináhatnátnk.
Remélem ha lemegy a nagy hajtás,néhány hét múlva sikerül összehozni a lányokat!!!
Énnagyon örülnék neki!
vedresandi

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Heni!
Örülök, hogy minden oké a babócával! A véreredmény miatt ne aggódj!

Judy!
Szerintem is minden oké az eredménnyel, ha baj lenne, jelentkezett volna már a dokid.

Betty!
Sajnálom pirit, de ebben a hónapban már kötelező pocakot ereszteni ;)

Tegnap voltam UH-n, csak pár napja nagyon rosszul vagyok, a gép elé sem bírok ülni. Sima UH-on nem látott semmit (hátrahajló a méhem), így hüvelyi UH-t csinált. Rögtön mondta, hogy egyértelmű.. Viszont kisebb, mint mensi szerint, de ez is érthető, hisz 30 naposak a ciklusaim, és a legutóbbi 34 napos volt. UH szerint a 22.napon lehetett peteérés, tegnap volt 5 hetes 4 napos, 19,8mm-es. Képet nem kaptam, de láttam a monitoron :) Egy tündér ;) Csütörtökön megyek védőnőhöz, 3 hét múlva pedig dokihoz UH-ra.

Mindenkinek kellemes 7végét! Legyetek jók!
Vendég

Jöjjön le az egész társaság Debrecenbe :D Én majd vendégül látlak titeket :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!

Én mennék, mert a családom Hajdú-Bihar megyei,sok ott a rokon :lol:
vedresandi

Betsy Drága: Nagyon örülök nektek!!! Ilyen korai terhességet nem is nagyon néznek sima uh-n, mert nem látszik ( így tudtam). Kerüljön el a rosszullét :? Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy: Szívből gratulálok...örülök,hogy minden rendben van!!!!!
vedresandi

Andi: Na látod :D Már csak pár ember kell, akit valami szál ide fűz. 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Képzeljétek!

A hőm visszaugrott 37-re.Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget,de hátha azért ment fel,mert Jamiee befenyegette....és tényleg van ott valaki :lol:

Kép
vedresandi

Jó reggelt Mindekinek!!!

Menni kell dolgozni. :?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szia Hanna!!!

Én már a munkahelyen :twisted:
vedresandi

Andi! Én most próbálom összeszedni magamat, de nem nagyon megy. SZép a görbéd! Dobok én is, mert megtört az egyhangúság. 8)

Kép
hanna30

Hanna:
Legalább felfelé ment??? :idea:
vedresandi

Na, akkor dobom görbém. hihi
Kép

Kép
hanna30

Igen Andi!

Kép
hanna30

Andi,

Az a baj, hogy mi vidékiek nem tudunk olyan egyszerűen összejönni. Mondjuk nyári szünetben amikor nem lesznek fiuk én könnyebben mozgok. Most elég körülményes itt hagyni őket.
De tényleg jó lenne összejönni valamikor mindannyiunknak. :D :D

Betsy,

Gratulálok a kis csemetéhez. A rosszulléteket sajnálom, de hát ezen is tól kell esni. Már ilyen hamar kell menned a védőnőhöz?? Én ha jól emlékszem a 12. hétig csak dokihoz jártam, és csak utána mentem a védőbe. Akkor kaptam kiskönyvet is. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hanna!!!

EZ ELKÉPESZTŐEN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Nagyon drukkolok!!!!
vedresandi

ANdi! Látod, csodákra képes az utro. 8)

Kép
hanna30

Judy: én is erre gondoltam,hogy setleg a nyári szünet idején össze lehetne hozni...
vedresandi

Hanna!

Nyugodtan fogjunk mindent az utrora....a mai munkanap is az utro miatt van!!!Azért imádlak ám! :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jó reggelt Hanna,

Húúúúúúúú nagyon jó a görbéd. Drukkolok. :D :D

Andi,

Ahogy a te görbédet is elnézem, hát szerintem valaki beköltözött a pocakodba. Legalábbis a görbéd az tuti jó. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,

Akkor simán benne vagyok. Felülök a vonatra és oda megyek ahova mondjátok. Akár az apucikat is össze lehetne hozni. Csapnánk egy jó kis kerti party-t valahol. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: én már nem tudom....hál istennek semm tünetem nincs.Ez csak egy görbe...megbizonyosodtam attól,hogy jól működöm.Meglátjuk a jövő héten. 8)
vedresandi

Andi,

Kedden akarsz tesztelni???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: nem szeretnék kedden tesztelni.Bár ha jók az információim,akkor PÉ után a 14 napon általában meg szokott jönni (nekem ma van a 10 DPO).Nyilván vannak kivételek.Inkább szombaton tesztelnék,tekintettel a múlt havi 4 nap késésre.
vedresandi

Judy! Ne izgulj, minden rendben lesz. Én szivesen megyek hozzátok! Sajna egy Debreceni esküvőn elkapott csokor miatt lett tuti esküvőm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok! Sajna tényleg így van. Aki szedi, az más. Na, mindegy hátha boszik vagytok. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Betsy: örülök, hogy minden oké Veletek is!! Hányós vagy?

Omnia: régen hallottam felőled!

Judy: próbálj meg kikapcsolódni a hétvégén!! Biztosan minden rendben van a lelettel...

Betty: sajnálom a mensit!

Fagyis Lányok! Jó a cipős kép :D :D

Andi: örülök, hogy Jaimee jól befenyítette a hődet és minden szépen alakul!! Most már mindjárt tesztelsz!!

Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Neked is jó reggelt Heni!!!

Gratulálok a sztárfotóhoz!Remélem még sok ilyet látunk Tőletek!!!
vedresandi

Jó reggelt mindenkinek!

Kitartás a munka hőseinek!
Mi szünetet kaptunk, úgyhogy ha a szél nem fog fújni, horgászni megyünk!

Heni! Szerintem se izgulj! Mikor látjuk a sztárfotót?

Betsy! Nekem eleve csak hüvelyivel nézték. Fényképet pedig, ha nem kérünk, nem adnak. Kitartást a védőnénihez!

Heni, ha már a védőnéninél járunk... Kaptál Te is ilyen Várandós anyukák kézikönyvét?(valami ilyesmi a címe) Szerinted érvényes még a visszaküldős, meg a mintacsomag akció?

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Szia Heni! Szép a babád!

Kép
hanna30

SZia Omnia!

Hogy vagytok???
vedresandi

Na ilyen sokáig írkáltam!
Hemi! Nagyon jó!!!!!

Kép
omnia28

Szia Omnia!

Kép
hanna30

Csajok: nagyon szépek és biztatóak a görbétek.
Az enyém kevésbé :evil: Premensisek ezerrel. :evil:

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Bocsi:Heni

Köszi Andi. Nem vagyok hányingeres. Bár ma arra ébredtem, hogy fáj a derekam. Jók a fagyis képek! Többet is szeretnénk!

Kép
omnia28

Szia Olik! A debreceni meghívással velem nem járnátok jól! Ahányszor ott jártam(jópárszor), mindig esett az eső!

Kép
omnia28

Olik! Én már 2 napja futározok a wc-re, hogy megjött. De nem. Egyszer úgyis megjön. Nekem semmi más jelem nincs. Nemfáj a cicim sem. :roll:

Kép
hanna30

Heni:
De jó :D Nagyon szép a babókád :P Csak igy tovább!!!

Omni, Hanna: Sziasztok :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Hanna! érted reméljük már csak holnapig kell izgulni!

Kép
omnia28

Hanna! Ne foglalkozz a jelekkel! Nekem se volt!

Kép
omnia28

Hanna: Holnap tesztelsz? :wink:

Omnia: Eddig csak Londonról hallottam ilyet, hogy állandóan esik :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Omnia: még nem voltam védőnőnél! Hétfőn kell hívnom, mert továbbképzésen volt! Ha minden igaz, akkor csak szerdán lesz kiskönyvem...

Nekem 3 napja eléggé szúr a jobb oldalam, de egészen fenn....Most tiszta ideg vagyok, nehogy a végén vakbelem, vagy mittudomén mi legyen... Valaki tud a szúrásról valamit?

Hanna, Andi: köszönöm :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Omnia! Igen, ha ma ráveszem magamat arra, hogy vegyek tesztet. :oops:
Ha nem, hétfőn megyek vérvételre.

Kép
hanna30

Andi,

Igazad van abban hogy vársz szombatig. Mondjuk nekem legkésöbb a 31. napon megjön. Nem szokott késni soha. Szóval ha nekem késni fog akár 3 napot is, tudni fogom, hogy babás vagyok. :wink:

Heni,

Nagyon jó a fotó, gratulálok. Megpróbálok egy kicsit pihizni, ma este jönnek a szüleim megköszönteni. Holnapra meg egy kis kirándulást terveztünk be, bár még nem tudom hova. :D

Szia Omnia,

De jó neked nem kell dolgoznod. Jó kis kapást kívánok neked mára. :lol:

Olik,

Miért nem tetszik neked ez a görbe??? A mostani hőd még mindig jóval magasabban van, mint a pé előtti hőd. Szóval tessék bizakodni. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nekem sem volt semmi jelem Zolcsival, csak a cici. Most nem tudnék erre alapozni, mert még mindig szopcsi van 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Neked is köszönöm :D Én nagyon igyekszem!!! Bízom benne, hogy most minden rendben lesz!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Hanna,

Drukk holnapra. Nem feltétlenül kell, hogy legyen bármiféle jele a terhességnek, leszámítva azt hogy nem jön meg. Én sem éreztem semmit anno. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hanna: vedd rá magad :D Már nagyon várom a tesztedet!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nahát lányok, szép a hőtök... és még a fagyi sem hűtött le Andi :D

Olik nem is mondtam, a párom Debrecenben született

Heni, de jó hogy kaptál képet :D

Kép
mercure

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X