A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Most lelépek, mert apuékhoz megyünk ebédre, és egyenlőre még itt ülök hálóingben a gép előtt...

Mindenkinek nagyon szép napot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy: nekem még soha nem késett.A múlt havit magamnak generáltam,mert annyira akartam,hogy elsőre sikerüljön... :oops: :lol:
vedresandi

Heni,

MINDEN RENDBEN LESZ. :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Heni! Én is pizsiben vagyok, és nekem is szurkál időnként. Ne izgulj!!!!!

Hanna! Ne csináld! Nagyon várjuk!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Akkor azt hiszem Andi, nem szabad nagyon görcsölnöm, hátha azért fog majd késni. :P :P A női szervezet eléggé furcsa dolgokat képes produkálni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mercure: Na látod, még egy emberke :lol:

Hannácska: Márpedig kénytelen leszel tesztet vásárolni, mert irgumburgum :lol: Viccen kívül - nagyon várunk a holnapit!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Én csak akkor tesztelek, ha ennél fentebb megy a hőm. Amúgy is állandóan fázom a lakásban. BRRRRRRRR...

Kép
Kép
Kép
olik22

Hanna,

Megszavaztuk neked holnapra a tesztet. Ez ellen most már nem tehetsz semmit. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hanna...én elfogadom a döntésed,de ha nincs időd tesztet venni,nekem van egy otthon,szívesen átengedem holnapra Neked :wink: :wink: :wink: :wink:
vedresandi

Sziasztok lányok,

Betty, mindenekelőtt Neked írok: sajnálom a pirkót, de ne aggődj, ez a hónap a Tiéd lesz :wink:

Hanna, Andi, nagyon jó a görbétek, csak így tovább :D

Omnia, Heni, Betsy, kellemes gömbölyödést Nektek! :D :D
bienvenue

Sziasztok Lányok!

Én is munkában, szerencsére úgy néz ki nem lesz hajtós nap, asszem sztrájkolnék is, ha munkával mernének zaklatni. :)

Betty:
Ne szomorkodj! Ilyenkor rossz érzés, tudom, de bizakodónak kell lenni, mert jön az új hónap, új esély. Szóval hajrá! :wink:

Betsy:
Biztos, tök jó érzés lehetett létni a babókát. Kívánom Neked, hogy legyél jobban, rókák kerüljenek el, és akkor gyakrabban hallhatunk felőled.

Csheni:
Nagyon édi a babócád! :) A könny is kicsordult a szememből a látványától.

Judy:
Ne aggódj! Szerintem is szólt volna már a doki, ha valami baj lenne.

Noh, a többit elfelejtettem.. öregszem.
Vendég

Csajok! Édik vagytok, de még átgondoljuk. Az Uram is azt mondja, ne teszteljünk. Szóval, ha holnap semmi, akkor hétfőn vérvétel. Jó?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szia Bien és Mano!
vedresandi

Szia Bien, Mano,

Hanna,

Ne mánnnnnnnnn.. :cry: :cry: (persze a ti döntésetek)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na, elmentem dolgozni.

Sziasztok!

Kép
hanna30

Hannácska: Hát persze. Ezt csak is Te fogod eldönteni :P Bocsika, ha rámenősek voltunk :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Hőjelentés:

Kép

Vajon milyen hosszú lesz ez a ciklusom? Lehet tippelni! :)
Vendég

Bien, Mano: sziasztok!!

Bien: Veled mi van? Nem csinálsz egy vonalzót? :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Mano!!!

Ebből még bármi lehet, bár Pandus a görbeszakértő! :lol:
vedresandi

Érdekes, én annyira tudok izgulni, amikor valamelyikőtök teszt előtt
áll. :wink: :wink:
Normális ez?????

Kiváncsi leszek a saját tesztelésem előtt. Lehet meg sem merem majd csinálni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, ezt majdnem elfelejtettem:

http://www.danubius.hu/radio/122174

Kép
hanna30

Bien:
Jaimee jön hétfőn, és fekete pontot fog beírni Neked, ha meglátja, hogy nincs vonalzód! :)
Vendég

Judy: ezzel én is így vagyok.Akkora pofával tudom mondani valakinek,hogy teszteljen,és amikor rám kerül a sor összekakálom magamat :oops: :lol: :lol:
vedresandi

Mano,

Tipp 37 napos, és a végén ++++++++++ teszt. Szerintem egész szépen kúszik felfelé. Majd toljuk alulról egy kicsit. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Bien! Válaszoltam iwiwen! Persze! Bea nevében egyenlőre nem beszélhetek, de eljuttatam neki is az üzit. Veled mi újság? Mikor tesztelsz?

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Jah, és tegnap óta fáj a cicim is, szóval valami mégiscsak dolgozik bennem. Pedig már azt gondoltam, hogy bennem semmiféle hormonváltozás nem zajlik a ciklus során. :)
Vendég

Judy:
De jó is lenne + teszt. :) Akkor nem kéne mennem jövő hónapban hormonvérvételre, júniusban meg a meddőségibe.
Vendég

Mano, szerintem is 37 napos,végén + teszttel! :lol: :lol:
vedresandi

Mano:
Zolikával nagyon hasonló görbém volt ám... Nézd csak:

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy, Andi: Végülis lehet akár 37 is. Máskor is már volt ilyen (csak akkor még nem hőmérőztem). Én 35-re tippelek. :)
Vendég

Mano,

Nem lesz itt gond ne aggódj. A cicifájás és a hő emelkedés mindenképpen hormonváltozást jelent. Csak pozitív gondolkodás és minden ok lesz. Segítünk itt neked teherbe esni. :wink: :wink:

Bien,

Én is kiváncsi lennék rá, hogy hol tartasz??!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Atya világ Olik, de hosszú ciklusod volt!!!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik:
Én is szeretném, ha ilyen befejezése lenne ennek a ciklusomnak. :)
Vendég

Dobok egy görbét:

Kép

Még mindig fáj a cicim, görcsölgetek, de ennyi. Ja, és képzeljétek, Apa is számon tartja, hogy tegnap kellett volna megjönnie - este nagyon romantikus hangulatban volt, és sóhajtozott, hogy a piri miatt már úgysem lehet. Mondtam, hogy pirkó még sehol, erre Ő elkerekedett szemekkel: ha babás vagy, akkor viszont nem szabad szerelmeskedünk, mert nagyon kell rá vigyázni, hogy egészségesen fejlődjön :lol: :lol: :lol: Olyan édes! Persze aztán megnyugtattam és király volt az esténk :oops: :lol:

Csajok, egyébként tényleg: a luteális szakasz mindig csak 14 nap lehet? Mert nekem az már a 15....
bienvenue

Olik: irigylem a türelmedet...nem semmi ez a görbe!!!!Tanulhatnék tőled???? :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Vonalzó ügyben béna vagyok... Egyszer már megpróbáltam, és sokadszorra eluntam :evil:
bienvenue

Bien:
Tesztelj!!!!!!! :) Ha babás vagy, már mutatja a teszt.
Vendég

Bien: elveben a PÉ után 14 nappal meg szokott jönni, de vannak kivételek.Én pont tegnap beszéltem egy ismerőssel,akinek nem azért késett mert babás :cry:
vedresandi

Omnia, nem enged be a hülye iwiw :evil: :evil: :evil:
bienvenue

Bien,

Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!
Szerintem is bújkál ott valaki. Egyébként azt hiszem max 16 nap lehet, de nem vagyok benne biztos.
Mikor akarsz tesztelni???? :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bien: Hány naposa ciklusod általában?
Ha gondolod,csinálok neked egy vonalzót,elkültöm,és neked csak be kell másoni a megfelelő helyre
vedresandi

Mennyire izgis ez az április vége!!!!!!!!!!
vedresandi

Andi: :D Én a 30 napon már tampont raktam a táskámba. Minden jele megvolt a pirinek, a hő, a napja, a közérzet. Aztán meg rádolgoztunk apával, ( még mielőtt Pirike beköszönne :wink: ). Ki tudta, hogy pont akkor ovulálok :shock:

Kép
Kép
Kép
olik22

Hú, Andi, rettentően hipochonder vagyok... :oops: Konkrétabban pánikbetegséggel kezeltek pár éve, mert annyira parázom mindenféle rettegett kórságtól... Ma már nem szedek gyógyszert, helyette átkapcsolom a fejemben a "váltót", ha hülyeségeken jár az agyam.

Mano, mondtam Apának este, hogy veszek ma egy tesztet, de Ő azt mondja, én mindig csak kapkodom, és hogy várjak még... :roll:
bienvenue

Olik:
Zolika nem véletlen Jónás napon fogant?
Vendég

Bien: ha ez vígasztal,én is tünetmentes pánikbeteg vagyok :oops: :lol: :lol:
vedresandi

Bien: Naaaagyon biztató :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy, egyre bizonytalanabb vagyok a teszt időpontját illetően (van már 2 korai negatívom is).

Andi, általában 30 és 32 között, ez most a 31. nap, peteérésem a Ferty és az ovu mikroszkóp, plusz a szubjektív jelek alapján is 17-én volt
bienvenue

Mano: De igen :D Csak ezt akkor nem tudtam. Mostanában számoltam ki, akkor pont fiú gyermekem lenne.

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi, komolyan??? Én azt hittem, ritka vagyok, mint a fehér holló :lol: :lol: :lol:
bienvenue

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?