A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Pandácska:
Most nézem! Márcsak 2 nap! :wink: Nagyon izgi, kiváncsi vagyok már, hogy mit fogtok megbeszélni a dokival, mi lesz a lombik forgatókönyve.
Vendég

Bien:
A teratogén hatás asszem az, hogy a túladagolásának nincs káros hatása.
Vendég

Andi, úgy legyen :lol:

Panda, a barátnőmnek is elég furi ciklusai voltak, stresszes nagyon, mint én - és neki is az E vitamint plusz a cickát javasolta a dokija. És azóta: Máté júniusban lesz egy éves :wink:
bienvenue

Mano,
Ha úgy érzed nem a jó a progit csináltas egy vérvétel és akkor megnyugszol.
Vendég

Bien,
Azt hiszem én vagyok az aki a legtöbbet hangoztatta hogy szedjetek E vitamint szóval én tudom. Többször bemásoltam ide hogy miért jó.
Vendég

Panda:
Én is a Te hangoztatásod miatt kezdtem el szedni. :)
Vendég

Sziasztok!

A napi móka:
Olvasd el, tanulságos, és talán tudod használni .

Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és a női szexuális szükségletek.
Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak fejjel, a nők viszont szívvel.
És a végén, soha nem értettem, hogy miért csökken a női szexuális vágy a nagy "Igen!" kimondása után.
Például: Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk AZ ágyban. Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem..... Csak akartam, hogy megölelj egy kicsit.
- MIII??? - mondtam - ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytől fél minden férj a bolygón:

- Te egyszerűen nem érted az ÉN érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van mint nőnek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet.

A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerűen magam miatt, és nem csak azért amit az ágyban csinálok veled?

Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam. Következő nap felhívtam a főnököm és kivettem egy szabadnapot,
hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi női ruha üzlet volt.
Körbe mentem vele, amig kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset.
Cipőt is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához valót. Elérkeztünk AZ ékszer boltig, ahol vettem gyémánt fülbevalókat.
Mondhatom, hogy itt már naagyooon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy a esti vitánkért akarom kárpótolni.

Aztán már látszott, hogy próbára tesz amikor kérte a tenisz csuklópántot, mert még ha életben nem fogott tenisz ütőt. Biztos látszott AZ arcomon, hogy gondolkodoba ejtett, ám, így válaszoltam : Persze, drágám.

Végre mosolyogva szólt: - Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy NE röhögjek, amikor válaszoltam:

- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- Miiiii?
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a ruhákat... Te egyszerűen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel meg kell küzdenem mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nőnek.
És amikor rám nézet úgy mintha ölni akarná, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerűen magam miatt, és nem csak azokért a ruhákért amiket veszek neked?

Szóval, aznap este sem volt dugás... :-)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Panda, épp azért írtam, hogy csatlakozom Hozzád ebben a témában - is :D
bienvenue

2. napi móka:

Pandus az E vitamin gyár ügynöke. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Hanna,

Akkor Pandi utánam már rendesen kaphatott jutalékot, mert november óta már egy valaggal beszedtem belőle. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na jó Hanna lebukatatott százalékot kapok ha sokat vesztek szóval légyszi használjátok :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judy! Én is. :lol:

Közben melózok ám. :oops:

Kép
hanna30

Judy,
Köszi akkor neked köszönhetem az új úszómedencémet :lol: Hálás vagyok :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hanna, ez nagyon jó, át is küldtem Apának :lol: :lol: :lol:
bienvenue

Pandus! hihi

Kép
hanna30

Pandi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandus: a medence után,mi a következő??Mert akkor elkezdeném én is szedi,ha már van mire költeni a jutalékot :lol: :lol:
vedresandi

Panda, ráadásul az ásványvíz palackozó üzemek rekordbevételeit is Te generálod :lol: :lol: :lol:
bienvenue

Hát lányok most jön az a szöveg hogy a lombik drága arra kell szóval vegyétek azt az E vitamint :lol: :lol: :lol: na meg egy új Jakuzzit is megrendeltem már :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én meg filmet csinálok Pandáról.... :lol: :lol:
vedresandi

Panda:
Új úszómedence? :) Meghálálhatod nekünk azzal, hogy meghívsz minket egy mártózásra. A belépő: E vitaminról szóló blokk. :)
Vendég

Mano
:lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én pedig megcsinálom a PR kampányát, és persze segítek majd a toborzásban is, ha majd bővül a cég :lol:
bienvenue

Bie,
A franca megint lebuktam :lol: :lol: :lol: ööööö az meg azért kell mert kinéztem egy csinos kis nyaralót a Maldív-szigeteken de cserébe ti is mehettek nyaralni csak igyatok igyatok :lol: :lol:
Vendég

jaj lányok, félrenyeltem itt miattatok... Pandus csináltass nekem szép sírt, h a megfulladnék :D

Kép
mercure

Nem baj Panda, csak szólj ha kell Neked még egy jó értékesítő a csapatodba - tudod, kötök, mint a beton :lol: :lol: :lol:
bienvenue

Bien,
Okés! :lol:

Mercure,
Persze hogy csináltatok saját piramist is ha akarod :lol:
Vendég

Mercure: majd Panda medencéje mellé csináltatjuk, hogy kísérthess!
vedresandi

Lányok,
Már megint kínos helyzetbe hoztok. :)
(Munkatársam nem tudja, hogy fórumozok, csak azt látja, hogy mosolygok magamban, röhögni nem merek.)
Vendég

Lányok,

Megszakadok a röhögéstől. :lol:
Így nem lehet dolgozni, állandóan a neten lógok. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: ebből is látszik,hogy jó csapat vagyunk!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Na, azért elmondhajuk, hogy Pandus tőlem vett egy Budai villát az elmúlt napokban. :lol:

Kép
hanna30

Andi:
Igen! Nagyon jó csapat vagyunk, szaporodjunk!!! :)
Vendég

Hanna: gondolom oda építtete a medencét!!!:)))
vedresandi

Andi!
Ez így van. Az ingatlanosnak is kell a pénz az inszemre. :lol:

Kép
hanna30

Jah, én meg azt hallottam, hogy gondolkozik vitamingyár alapításán. Ugye, mégiscsak jobb lenne a 100% bevétel, mint az a néhány % jutalék. :)
Vendég

Manó! Bizony! Lassan megveszi a gyárat is.(persze tőlem) :lol:

Kép
hanna30

Mano,

Szerintem eléggé rajta vagyunk a szaporodáson. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hanna:
Csináljátok csak, de kedvezményt kérünk a vitaminok után! :)
Vendég

Hanna,
Nem akartalak belekeverni de ha már így alakult akkor igen Hanna is részesedett a jóból mert bizony drága az inszem is :lol: :lol:

Mano,
Milyen igazad van csinálok Panda E vitamint és Panda Ásványvizet ami sok folsavat tartalmaz :lol:
Vendég

Nah, kész vagyok. Ki kell mennem a mosdóba röhögni. MIndjárt jövök vissza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pandus! Én nem árulok semmit. Te csak vettél tőlem ingatlanokat a sok pénzből, amit kerestél. :lol:

Kép
hanna30

Mano! Ugye nincs baj??? :lol:

Kép
hanna30

Ja,és Panda meggazdagodásáról megcsináljuk a filmet,amit jó pénzért elnyomunk majd hálivúdban....
vedresandi

Jaj de jó Andi, imádom az Oscar-t.
Első sorban a helyünk. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:még jó.külön asztala lesz a fórumnak :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Ugye nem árthat a babának a sok nevetés miatti hasizomösszehúzódás? :?
Vendég

Andi, egy nagyon kedves barátunk épp most írt, hogy felvették a Universal Pictures csapatába, szóval megvan a kontakt is hálívúdba :lol: Már látom Pandát, kezében a kis Pandával a hálivúdszájn előtt - a megvalósult amerikai álom :lol: :lol: :lol:
bienvenue

ANyám! Mennyi bőrt lehúzunk Pandusról. :oops:

Kép
hanna30

Hanna, Te és én ebből élünk, ne csodálkozz :lol: :lol: :lol:
bienvenue

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?