A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ruz :) Boldog névnapot!!

Fibi :) Vhol azt olvastam, hogy a pocakosság alatt előjövő szeplők meg egyéb foltok elmúlnak utána, szóval ne aggódj! És hogy-hogy Bálintod ruhája nem lesz koszos kertezés után?? Ezt (is) meg kell tanulnunk Tőletek!! :wink: :D

Barbi :) Nagyon ügyes vagy az altatással! :D Én is szoktam ruhát cserélni a gyereken kerti tájm után (de csak a felső/külső réteget), mert olyan homokos és koszos lesz :oops:

Indi :) Áááá... megint fogzás! :roll: sok ++++++ Nektek!

Neet :) Most tényleg nem hagytál ki, jó vagyok Nálad? :wink: :lol: :lol: Eszti csudaédes a képeken, a kutyusos favorit! :D

Votiv :) Gratula az első kiruccanáshoz!! és a köldökcsonk-leeséshez is! :D piercing :lol:

Curse :) Hú, átfordulás! Nagy-nagy gratula Adélnak!!! :D :D

Szrek :) Babapiskótát megsütöttem és jóóó lett! :D igencsak nagy adag lett, egy darabig elég lesz asszem 8)

Kép
Kép
denizsa

Fibi,
mikor mentek Pécsre, mennyire vagytok múzeum fanok? mert sztem nem sok érdekes múzeum van, de sztem ezt 19 év Pécs mondatja velem...
kávézókat, éttermeket tudok ajánlani, de kérdés,h mikor mentek.
És ott is alszotok, vagy csak egy nap?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi,
www.pecs.hu
Csemegézz. :)
neet
neet

Kép hastalavista béjbi
fibi

Neet,
köszi, ezt már nézegettem, de még nemtom, hogy mit érdemes megnézni :wink:
és miért is kell lakat? :)

Zsan,
hosszu 7végén mennénk le csak 1 napra (vas. v hétfö), és én nem vagyok múzeum fan. Étterem ajánló jöhet, kössz :D

Deni,
hát, ö ilyen, és kész :) Zsoló szerint elözö életében kisherceg volt, ezért szereti a patyolat tisztaságot :lol:

és ezt még muszáj, bocs:
Kép minden sájga lett
fibi

[quote="neet"]
írta:
neet
Fibi,
Pécsett egymillió dolog van. Vagy nézz egy netes útikönyvet, vagy csak vágjatok neki a városnak, minden sarkon lesz érdekesség. Lakatot vigyetek, ugye tudod, miért? :)

Nnna, ezzel azért vitába szállnék!!!!!!!!!!!!!!
:lol: 8)
de igen erősen!!!! :lol:
én úgy érzem...na jó, el sem mondom, h érzem, mert...kemény szavak jönnének!!
Egyre boldogabb vagyok, h nem kell már ott élnem!!!
okés, lakatot vihetnek, az még megvan!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

A Mecseki Parkerdöben volt már valaki? az gondolom szép lehet :)
fibi

Fibi,
fiad jó pasi, ez nem is vitás.
Étterem:
nagyon jó kaját adnak a Fregatt étteremben, ami a Király utca közepén van, valamint a Replay-ben, ami meg a KIrály utca elején (mindkettő drágább árkategória). Vele szemben van a Király pizzéria, régen ISTENI pizzájuk volt, de még sokkal jobb volt a PIZZASZÓSZUK!!!
Mivel jó idő lesz és Bálinttal mentek meg Ábellel nem ajánlom most az Áfiumot, pedig ott is isteni kaja van (lepények-nnna, ez a Királyban is jó volt régen, talán most is)
ha hagyományos étterembe vágytok, akkor a Tettye étterem, fent a Tettyén, oda kocsival lehet eljutni, mentek felfele, amerre a táblák mutatják Tettyét.
Kávézó:
most nem tudom milyen minőségű a kávé a az Elefántos házban, de régen ott egy Morrik nevű kávézó volt, ISTENI kávéval, és a tér, ahol van, pár éve lett felújitva, gyönyörű, kis szökőkúttal, Bálint biztos élvezné. Ez az Elefántos ház a Széchenyi tér alján van, nagy sárga ház, van benne cukrászda (Virág-sztem nem annyira jó, és buszok is járnak arra) meg van pizzéria is. Most a tér neve nem jut eszembe, de ha Levi hazajön, megkérdem. Jó kávét adnak még a Coffein nevű helyen, ez a Széchenyi tér legalján van, szemben az Elefántos házzal.
A legeslegjobb kávé sztem az Árkád üzletházban van, de gondolom nem ilyen helyre vágytok.
Ja, még egy jó hely, a barátnőmék kávézója/étterme/kocsmája a DANTE nevű hely, a SZent István téren (oda is jó elmenni,talán már megy a szökőkút). Ez a hely a Csontváry Múzeumban van benne, és most már sztem nyitva van a kertjük, ami egy belső kert, hatalmas zárt tér, gyerekkel ideális. Ha még nincs nyitva, akkor nem olyan jó, mert valszeg akkor még kaja sincs, és bagóznak is bent, de kert rész nagyon jó!!!! Nagyjából szemben van a Székesegyházzal.
Jó cukrászda még szintén a Széchenyi téren a Mecsek cuki, ez kb a közepén van a térnek a jobb oldalon, ha alulról mentek.
Érdemes megnézni a Széchenyi téren a Dzsámit, ha nyitva van!! Ez kultúra is, meg közel is is van... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ha felmentek a TV toronyhoz, az is tuti, Bálintnak tetszen, és ott van erdő is, az egész Mecseki erdő rész gyönyörű sztem....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nnna, most jól észoffoltam a topikot.

legyek ON.
irtóra fáj a lágyékom, szeméremcsontom. homeós bogyók már megvéve, remélem használni is fognak!!!!!
Dokim jófej, és a szülésznőm is. Bárkinek szivesen ajánlom!

Indi,
sztem hol tudnánk összefutni? Nektek délutáni talik nem jók? Mert most,h jön a jóidő, talán többször lesz már tali, nem???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi :) Napszemüveges Bálint szuperédes!! :lol: :lol: kisherceg, ez jóóó :lol: akkor enyim B. meg kismalac :mrgreen:
denizsa

Zsan,
kösziiiiiii minden infot, el is mentem :D
és nem jön velünk Bálint, addig anyuméknál lesz Baján :) ez lesz kettönk utso kirándulása szerintem 1-2 évig 8)
fibi

Zuz, :D ejha! ez mindjart mas ;) nagyon szep! :D

Neet, aha, ebben a sorrendben :lol:

Zsan, Pecs ilyen rossz emlekeket hagyott benned? :? mindig azt gondoltam, h az egy jo hely... :(

kimentem ma B-vel a critical mass-ra. na nem biciklivel, csak ugy gyalogosan. hat, nagyon klassz hangulata volt!! a kovetkezoig megtanulok normalisan biciklizni ;) :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jó reggelt mindenkinek 8)

Szerda tejnap! aki kér, kérem dobáljon meg, szokás szerint méllel :)

Recca,Zsána,
Pécs szerintem is remek hely, csodaszép, de emberek miatt a legjobb hely is olyanná válhat, ahová jobb nem visszamenni... sajnálom, ha erről van szó..

Fibi,
én még javasolnám a pezsgőgyárat, szerintem őrült érdekes :D és ha szeretitek, akkor az állatkertet. És ha egyetlen múzeumba sem mentek be, akkor is az óvárosi séta... hááát... nekem nagyon bejött!!! :D
Szemüveges Bálint :lol: :lol:

Talis képek Remek jók!!!! Fibinek valóban kellene egy csíkos póló :D
Szeplőt nem láttam :)

Neet,
képek mind tök jóók :D Eszci kész Csaj!!

Ruzinak boldog névnapot!!

Indike,
sok +++++ a fogacskákhoz....

na Ldugultam...

csók

Macsek
macskanyu

Recca,
mi az a critical mass?

Macs,
kössz a tippeket :) akkor jösztök ma Ti is? :wink:

KépKép
fibi

ja bocs, most olvasom a mélt. de kár :(
fibi

Nekem úgy tűnik, h ez a Pécs-kérdés azért osztja meg ennyire a népet, mert egész máshogy látják az emberek azt a helyet, ahol laknak és ahol csak túristák. Én vagy 5x jártam Pécsett oszt.kir, családi hétvége, stb, gyerekként, kamaszként, majdnemfelnőttként (legutóbb elég régen), és még egyszer sem unatkoztam. Valahogy úgy vagyok vele, mint Macska, ha csak a régi utcákon sétálok, már beleszagolok a város történelmébe, de ez nem csak Péccsel, hanem minden hellyel így van. (nekem)

Fibi,
lakat: romantikus lelkületű párok viszik oda egy ilyen kapuhoz vagy mihez, ami már telis tele van lakatokkal, de egy azért még biztos ráfér. :) Jelképezi az örök együvé-tartozásotokat. :D Nem tudom, pontosan hol van, de biztos megtaláljátok, csak kérdezősködjetek.
Szemüveges Bálint édes! és mi az, h nem sározza, homokozza össze magát?? 8)

Reckám,
akkor írd meg lécci, mit írtam, ami nem vili, már nem találom visszafelé, pláne, h sose arra az oldalra dob a bnyet, amire szeretném. :?

neet
neet

Most látom csak Kamilla telivigyori arcát egy előbbi oldalon! Hát ezt kár lett volna kihagyni! :D :D :D
És a pocaksorozat is nagyon jóóó!
neet
neet

Neet,
valóban elkaptad a lényeget. Egy város, hely rengeteget elárul magáról és a történelméről. Ezért is szeretek csavarogni. Elsősorban kotta nélkül szeretem felfedezni a világot, de érdekesnek tűnő múzeumokat, épületeket stb.-is megsasolok :D A Füli előtti időkben, gyűjtöttem (fényképezővel!!! ) a tetsző épületdíszeket, faragványokat, apróbb-nagyobb részleteket.. csak most már ez a fajta vadászat lehetetlen, néhány évig..szerencsére a díszek maradnak addig is :D
macskanyu

Neet,
jaja, sztem is :) én is pl tök uncsinak tartom Baját, oszt ha vki elöször jár ott, nagyon tetszik neki a Sugovica meg a Türr emlékmü, stb, stb :D
Lakat... jaaaa :lol:
Most mit mondjak? finnyás a kölköm és kész :lol: ha picit is homokos lesz a keze, akkor szól, hogy "Anyaaaa, töröld leeeee" :lol: legalábbis régen igy volt 8)
fibi

Macs, Fib,
egyetértünk, de azért Zsant is megértem, éljen ismét a demokrácia. :D

Fib,
Bálintról egy régi ismerős jut eszembe (vagy csak urban l.?): a gyereket már egyéves kora körül csak úgy kellett etetni, h egy plusz partedli volt kéznél, mert ahogy egy csepp mellément, a gyerek idegesen mutogatott a szája szélére, h tessék letörölni. És addig nem volt hajlandó tovább enni. :shock: :lol: :lol:
neet
neet

Neet,
aha, Bálintnak is voltak furcsaságai :) pl ha belenyúlt a kajába, akkor nyafogva mutogatta, hogy nyaljam le neki az ujját :lol: most már fejlödött: beletörli simán a polójába :lol:

na, megyek a dógomra :P
fibi

Neet, Macs, Rec, Fibi,

Itt lesz 2010-ben a Kulturális Főváros (egyik), és nagyon fája szivem,h ENNYIRE nem akarnak/tudnak értelmes dolgokat csinálni, és annyira LOKÁLISAN gondolkoznak, h valszeg a pécsieken kivül SENKI nem fog oda ellátogatni. PEdig annyi klassz dolgot lehetne ott létrehozni, de kicsit máshogy értelmezik a régi angol mondást.. :wink:
ők igy gondolják:
THINK LOCAL, ACT LOCAL... :roll:
tök car... :?
tényleg szép a város, de ez annyira kevés...
pl. volt egy megbeszélés ott nemrég, soksok külföldi vendéggel, és akkor derült ki, h Pécsen NINCS pl. 4 csillagos szálloda. Hogy akarnak igy embereket odacsábitani külföldről??? (onnan jönne a piiiiz, ugyi)
de persze ez minket nem érint, mert sem én, sem ti (valszeg) nem vágytok 4 csillagos szállodába, ha Pécsre mentek.

A kis helyek nagyon klasszak.

és persze, igazából ez egy CSODÁLATOS város, csak hát ezt igy sokan sosem fogják észre venni... :roll:

Neet,
első fiam ilyesfajta urban legend volt. A második meg pont az ellenkezője. Hosszú élete során talán KÉTSZER sikerült rá partedlit kötni...fája szivem, mikor halászlét eszik... :? :shock:

Ja, Fibi,
a tér neve, ami a Széchenyi tér mögött van, ahol az a jó kávézó van/volt a JÓkAI tér, ahova meg a lakatot rakod, az a Széchenyi tértől felfelé balra egy utcában van, onnan nyilik az utca, ahol a Dzsámi van. Ott van egy utca, ami a Szt István térre visz, ott lesz a "lakatos" hely...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ON:
tényleg igaz,h annyian vannak a sztimrében, h két lábbal rugdossák ki az anyukákat, és dobálják utánuk a babákat???? :roll:
ki mit tud??? :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
sztem a Szt Imrében mindig (közel) ennyien voltak. Eddig csak az anyukák akartak hamar elmenni, most már a személyzet is így gondolja? :shock:
neet
neet

Sziasztok!

Miután tegnap de. megint meglátogatott a Kutya,úgy döntött a gazdája,hogy mostantól a miénk :lol:
Mesélte,hogy egész délelött sírt a kertben,mivel hallota Dorka hangját :shock: Utána már csak azt vette észre,hogy ismét lelépett 8) Na persze nem ingyen döntött így,hanem 10ezerért :? .
Mindegy,a lényeg,hogy most már 3 kutya szedi szét a még meg sem lévő kertet,ugyanis anyósnak is van egy :roll: :lol:

A talis/pocakos képek nagyszerűek :D

Neet:
üdv. itthon :D
Köszönöm,hogy 2x is megszólítottál :mrgreen:
Szerintem Esztivel kapcsolatban/pl.:cumi/ semmi féle félelmed ne legyen,Ő elég extra csajszi :lol:

Fibi:
Bálintod,mint kisherceg...ez jó :lol:
Dorkámat akkor nem is jellemezném :wink: Igaz az apja,csak mauglinak hívja :mrgreen:
Ja igen,többek közt az óvi miatt is frusztált ez a bili téma,ne meg,hogy majd 3éves már :?

Indi:
csak ennyi:+++++++++++++++++++++++++++++

Zsan:
megkaptam a pü.-t :wink:

Zuz:
ismerős az az érzés,amikor végre van rosszabb gyerek az enyémnél :wink: :lol:
Pannus igazi KISLÁNY!Nekem nagyon tetszik :D

Ruz:
Isten éltessen névnapodon :!:

petergabi

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Gabi,
:lol: :lol: én úgy de úgy drukkoltam a kutyának ;) :D :D persze a gazdája továbbra is marha jó fej :?

Zsan,
köszi a pécsi infókat :lol: jó lesz ez még vmire ;) :D
tesóm is odajárt 3évig főiskolára és iszonyatosan utálta a várost :?

Ruz,
boldog Ruz napot! :wink: :lol: :lol:

Neet,
Horváth Csaba vagy ki a bánat (aki a választási plakátokon úgy nézett ki mint egy vámpír :D) msp-s nemtomkicsoda is mondta vmelyik nap h ami a kismama dolgot illeti ezt bizony elszabták, merhogy nem elég a hely - úgyh most jól bezárják akármi pl a margitot aztán meg jól visszacsinálják,persze nem úgy, hanem másképp :shock: :?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Recca,
critical mass-szal laza vagy :lol: milyen volt? :D
persze, jegy okés, ha úgy alakul mindenkinek ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
nem mondom, h értem, amit írtál, de sebaj. Beállok Recca mögé. :D

Asszem, régen élveztem bulvár híreket. Bochkor apa lett??? Ezek szerint a Nagyő Anikó után lett új nő (mert ugye nem ő szült?) aki terhes lett és már szült is? Rakétakorszak, apppám. :lol:

Ruzicsky,
innen is boldog névnapot!!! :
)
neet
neet

Neet,
lassan mondom :mrgreen:
szóval H.Cs.mszp-s képviselő (aki asszem a fővárosi közgyűlés egészségügyi valamije) mondta vmelyik nap a tv-ben, hogy nincs elég hely a kismamiknak és ezt kicsit elrontották a reformban; úgyh az is lehet, hogy most bezárják pl a margit kórházat de utána megnyitják :o :lol:

Kép

Kép

szrekuc

és igen Bocsi apa lett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a klasszikus a-nő-úgy-tudja-nem-lehet-gyereke-aztán-mégis történet :mrgreen: mit tudhat ez a Bocsi :mrgreen: :wink: :lol: (bocsánat kicsit paraszt de kihagyhatatlan volt)

tegnap Ábel gégecsövön keresztül feltöltötte a porszívót építőkockákkal amivel akkor szembesültem amikor elkezdett krákogni a szerkezet - de végül mind megérkezett épségben a porzsákba és ez a lényeg :mrgreen: :lol:

ezen kívül úgy tűnik tud orrot fújni, persze még nem 100%-osan hatékony de annyit utánoz és úgy tűnik ezt is felvette a repertoárba :shock: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

A Margitot a Budai Gyermekkórházzal meg még valamelyik budai kórházzal akarják összevonva megnyitni - legalábbis ezt hallottam legutóbb. Indoklás: külön-külön nem voltak eléggé kihasználva :roll: :roll: :roll:

Csak Besenyő Pista bácsit tudom idézni: "noooooormális???"

Mindekitől bocs, hogy csak read-only vagyok, de sajna keményedések maradtak, így energiamegtakarítás van nálam minden vonalon - ezért sem tudtam menni a pénteki játszózásra, meg critical masssra, meg RJ-re, meg, meg - közben meg a szívem szakad meg meg :cry:

És megfázni is sikerült kollektíve, úgyhogy most birkózhatok a 13 kilósommal orrszívás céljából napi 200 alkalommal - ehhhh

De még én szoktam nyerni :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Szrek, Bocsi kapcsán azt a kérdést is feltehetnéd: "ennyi nőügy után még mindig ilyen naiv?" :lol:
leni

http://www.horvathcsaba.hu/index.php?r=2&t=64&cid=2468

itt a link h mit mondott ez a jóember :)

Kép

Kép

szrekuc

A főváros elfogadhatatlannak tartja a budapesti szülészeti és nőgyógyászati osztályok 40 százalékos leépítését, ezért a fejezet újbóli megnyitását kéri a kormánytól – jelentette be Horváth Csaba humánpolitikai főpolgármester-helyettes. Horváth szerint pár héttel az átalakítás után már „látszanak a kapacitáshatárok”, ezért a főváros az ágyszám növelését kezdeményezi.

no abbahagytam :D

Kép

Kép

szrekuc

Leni,
ez jóóóóóó :mrgreen: :lol: :lol: :lol: éljen Bocsi! :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
ez okés, de miért nekem írtad? Zsanci aggódik, és én nem is szülök a közeli jövőben. :D Majd Moose-szal, ha lesz a Holdon szülészet, megyünk, és lebegve szülünk vagy mi. :lol:
Ábel ügyes orrfújó és a porszívó is túlélte a kockaszívást, éljen! :D

Leni,
jó szöveg! És kollektív jobbulást! ++

neet
neet

Neet,
Rek azért irta neked, mert én irtam, h mennyien vannak, te meg irtad, h mindig is ennyien voltak, de neeeeem, mert most már SOKKAL többen vannak.
éééééérted???? :lol:
Leni, beelőzni nem ér. :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :lol:
Amúgy UH alapján 2 nap van köztünk!!! - amit a szallagom mutat, az a saját számításom - gyerökkel még nem konzultáltam, mi alapján óhajt megszületni. 8)

Zsanci, neked van "pótbábád" MG szabijának idejére? Vagy ha akkor jön Meme, akkor ügyeletes bába lesz?
leni

Neet, Zsan,
igen, mindig is sokan voltak SzentImrében, de most 10 új orvos viszi oda (másik H-ból) a pacienseket IS.... :shock: szal nem véletlen.... Deni dokija mondta multkor.

Leni,
már akartam kérdezni, mizujs. akkor pihizz sokat!+++ engem valszeg le fogsz elözni 8)

Gabi,
Maugli :lol: :lol: :lol:
fibi

Rek,
mindig hülyére röhögöm magam rajtad :lol: Köszi :mrgreen:

Amire emlékszem: Kamilla éééééééééééédes :lol:

Deni,
imádtam a pocakfotót :lol: Kórházba majd szállítom neked a fagyit, naaaaaa? :D

Macs,
Füli segítős képén könnybe lábadt a szemem, és nem a meghatottságtól!!! Még sok ilyet :lol:

Leni,
naná hogy lebírkózod, te ketten vagy :lol: Pihenj sokat, olvass minket :D

Éljen a Föld napja! Éljen a critical mass, ÉLJEN, hogy vasárnap mentek, és nem hétköznap, mert szívtuk már meg egyszer, és akármennyire imádok bicajozni, meg tartom tűrhetetlennek az itthoni közlekedési kultúrát, azért ott, abban a pillanatban géppisztolyt szerettem volna :mrgreen:

Hétvége tökjó volt, itthon voltunk, virágkiállításon mászkáltunk, vettem sokat, ültettem sokat, Dóci húzott virágtombolát, nyert egy kövirózsát, ami a többi növény szempontjából nagy fellélegzés, mert ezt ő fogja gondozni, és nem tudom, hány másodpercig élt volna egy virágos növény :lol:

Marci alsz, hűha, ezt most leírtam, akkor biztos mindjárt ébred. Ebéd előkészítve (spárga, héjában sült krumpli, rokfortos öntet), Dóci sétál (és nem velem :lol: ), zenét hallgatok, az élet ilyenkor azért nagyon széééééééép :lol:
kisün

Neet,
a te balcsis képeiden is csorgattam a nyálam néhány percig :lol:

Kórház és kapacitás: arra én is roppant kiváncsi vagyok, hogy meddig lehet még nyújtani az amúgy is túlterhelt szentimre tűrőképességeinek határait :shock: Én igazából elvárnám, hogy ha bezárnak szülészeteket, és orvosok átcsoportosulnak, akkor a leterhelt helyek új ágyakat kapjanak... mert bővíteni pl. nem ártana a szentimrében sem, és valljuk be, a kórház egyik legpíárképesebb ágazata jelenleg a szülészet...
kisün

Fibi :) Kettesben kiránulás apával nagyon rulez, tök jó hogy kihasználjátok a lehetőséget!! :wink: :D

Gabi :) Új családtaghoz gratula! :D anyagias ex-gazdi meg :evil:

Szrek :) Építőkocka és a porszívó :lol: orrfújáshoz gratula Ábelnek!

Leni :) Bulást Nektek!!! +++++

Vera :) Hű köszi, fagyi jöhet! :D :D már fagyikorszak van egyébként is (nesze neked kalóriák :mrgreen: ), tegnap muszáj volt elmenni a boltba... :oops: Virágkiállítás klassz lehetett! gratula Dócinak a növényhez! :D nálunk Bálint imád virágot locsolni, és csak nehezen tudom megértetni vele, hogy nem kell minden nap :roll:

Azt nem bánom, ha a tömeg miatt esetleg majd korábban hazaengednek a kórházból, de remélem szabad szülőszoba azért lesz...
Jó ez a szét-meg összevonósdi meg reform, csak azt nem értem, miért nem lehet először felmérni az igényéket és átgondolni, aztán nekiesni az átalakításnak :roll: jönnek a tatárok vagy mi?

Kép
Kép
denizsa

Vera :) Sztem is azt kéne bővíteni, fejleszteni, ami jó egy kórh.-ban! A túlterheltség meg majd pont a minőség rovására fog menni... :?
denizsa

Kisün,
ez kölcsönös ;) :mrgreen:

Den,
akartam már írni, hogy örülök, hogy bejött a piskóta :D igen, mintha anyu említette vna h bazi sok lesz belőle - csak mivel ott 3unoka (igaz, abból csak kettő érte még csak el a piskótafogyasztási életkort ;) de ne feledkezzünk el a szülőkről :D), hamar elfogy

Zsanci,
tenk jú - igem így gondoltam ;) :lol:

micsoda verseny itt a finisben!!!!!!!! :D hajrá minden pocakos! :D

Kép

Kép

szrekuc

és és Kisün,
spárgás rokfortos cucc receptyét plíz :) és tök jó hétvégétek lehetett!
Ábel virágügyben Fülihez csatlakozik - ha jól emlékszem, múltkor írta Macs, hogy Fíbiéknél begyűjtötte a szirmokat :lol:

Kép

Kép

szrekuc

sziasztok ismét,

Zuz,
neked elfelejetettem megköszönni, h összedobtál nekem egy kis csomagot! KÖSZI!!!

Leni,
nem, nincs pótbábám, szivnék, mint a torkosborzika, nem??? :lol: Gabival ilyen "mélységekig" még nem jutottunk kommunkiáció szinten.
Neked van???
ja, és május 7-9 között nem leszünk itthon, igy meg úgyis mindegy.
Ja, és UH szerint én május 13-án szülök. :wink: de van ennek jelentősége??? niiiiincs... :lol:

Vera,
ez a recept nekem is kőne. Köszi.

és ugye az egy dolog, h épp hol szülök, mert én akár a folyosón is, meg a kertben, meg mindegy, DE:
én a gyerekemmel együtt akarok lenni, mert ugye erre jogom is van, de pl. ha a vajúdóban szállásolnak el, akkor oda NEM kapom meg a gyereket, hanem mehetek szoptatni, ha úgy érzem...

és ki is mesélte, h nem kapta meg egy napig a babát, mert NEM VOLT KISKOCSI, igy az inkubátorban kötött ki... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
:shock: :shock: :shock: inkubátoros sztorihoz

de miért hagyjuk???
menjünk mi is pelenkával miegymással tüntetni stb genis legyen elég hely - vagy inkább ne szülessen gyerek, mert most épp nincs elég ágy?

meg H.Cs. is leírta, hogy Budapest az EU-ban a második legrosszabb helyen áll a szív- és érrendszeri betegségekben, első helyen meg a rákban; vmit csinálni kéne h ez jobb hely legyen nem?
:?

Kép

Kép

szrekuc

Nem, ZSanci, nekem sincs "pótbábám" - detttó torkosborzika jelentkezik, de azért remélem, hogy UTÁNAD fogok szülni!!!! :wink:

Na, nyomulok az ágyba - ha már dedet letepertem végre :lol:
leni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?