A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Pandácska: nagyon drukkolok, hogy ez a mennyiség se csináljon semmi kellemetlen tünetet...Ezek a francos hormonok mindenkire máshogy hatnak, igazad van...Tavaly a szülés után kaptam bromicriptint, engem az gyilkolt meg...Ömlött a vér a számból, ájultam, st....Erre miután abbahagytam, ugyanúgy folyt a tej a cicimből...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Babszi: mi mindig elkerüljük egymást. :cry: Jó munkát!

Andi: :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee: nekem idáig csak hüvelyit csináltak! Ahogy írja Pandácska, 12.hétig azt szokták!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Nem csodálom a bromoról én horror dolgokat hallottam :(

Mercure,
De számít mindig egy időben kell mérni.
Vendég

Szép napot mindenkinek!!!

Panda: Gondolok Rád ma délután és a tesódra is :P

Andi: kombinálj csak nyugodtan! A hőd alapján a végén már teszt nélkül is tudni fogod, hogy van ott valaki :wink:
Dani ... 8) Én már most tartok ettől a korszaktól :shock:
Érdekes: nálam meg a tesómnál soha nem merült fel a lázadó tini korszak. Mindig is jól tanultunk, szótfogadó gyerekek voltunk, semmi terror nélkül. Egyszerűen eszünkbe sem jutott. A férjem is ezt mondja. ( DE! Akkor más idők voltak :wink: )

Jaimee: Láttam tegnap felügyeltél minket :lol: Jól van, csak végezted a vonalzófelelős munkádat :!:

Rólam: Szokatlanul kevés a mostani vérzésem. Általában NIAGARA, most meg egy kics csobogás. Előtte 3 napig pedig nagyon görcsöltem. Több volt a füst...

Kép
Kép
Kép
olik22

Panda: :shock: :shock: Ez a meglepetések reggele...Akkor hüvelyi UH premierem is lesz szerdán. Na még olyanom sem volt. Bár nem tudom, van e dokinak privin.

jaimee

Panda: ha tudom,hogy a meglepit te osztod,már kértem volna :lol:
vedresandi

Pandácska: igen, olvastam a tájékoztatóban, hogy a doki felemelheti az adagot napi 600mg-ra, hogy tutira megmaradjon a terhesség! De a piciért mindent!! Tudom nem a legkellemesebb kúpozgatni, meg állandóan bugyit cserélni, de viszonylag hamar eltelik ez a pár hét...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Olik: Igen, olvasgattam szorgosan. :D :D

jaimee

Olik: az jó, hogy legalább nem Niagara :D

Jaimee: nagy élmény lesz :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee,
Én botmixernek hívom hehe :lol: csak ugye nem olyan nagy a vége de nekem az jut róla eszembe. Ez azért jobb mert ilyen fiatal terhességnél pontosabb képet mutat. Nekem mindig ilyet csinálnak hasi talán kétszer volt életemben.
Vendég

Megyek, hívom a védőnőt és a Klinikát időpontért! Pandácska: majd javítassz, ha meglesz az új dátum?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda: BOTMIXER :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Még annyit: nagyon kíváncsi vagyok Lányok minden fejleményre!!! Este jövök!! Pandácska, Hanna szorítok!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Mercure,Olik!

Olik: Danival sincs semmi baj,betartja a szabálykat...csak időnkén elmegy az összes esze.Nem vészes...azért nem sűrűn panaszkodom,hogy gondom lenne vele :lol:
vedresandi

Sziasztok!
Anditól tudom, hogy aggódtatok. Nem kell, csak visszaaludtam, most meg elvagyok késve, úgyhogy elhúzok. Este jövök.

A hőm 37.

Puszi Mindenkinek!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Heni,
persze javítalak!
Vendég

Panda: Na legalább jó kedvvel tekintek majd a "botmixerre". :D :D :D Nekem eddig mindig tüszőt néztek, azt is hason át.

Heni: Én is várom már a szerdát, valami csak lesz. Csak nehogy bőgjek, mint a záporeső. :D

jaimee

Andi: Akkor jó 8) Csak sokat láttam, amíg iskolában meg szakiskolában tanítottam :shock:

Kép
Kép
Kép
olik22

Hanna: 37? Ez nagyon jó hír!

jaimee

Hanna: :wink: No comment. Várjuk ki a végét :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Hanna:örülök,hogy minek okés.A hőd megy egyenesen zseniális!!! :lol:
vedresandi

Megyek a nagyfiúhoz. Majd nappali szundi alatt jövök.
Mindenkinek további szép napot!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: ezt a szundit már ismerjük :wink: :wink: :lol:
vedresandi

Olik: Várunk vissza!

jaimee

Lányok, terror alatt vagyok, hogy menjek el a temetésre... :cry: :cry: A család kinyír, ha nem...

jaimee

Jamiee: én azért kiállnák a család ellen a helyedben...olyan nincs,hogy "kinyírnak" Én sem mennék,ha nagyon felzaklatna,pláne a te állapotodban!
vedresandi

Jaimee,
Hát én se hagynám magam ha nem akarok nem megyek ne ők döntsék el :evil:
Vendég

Elmegyünk, már eldöntöttem. :cry: :cry: :cry: Kibírunk egy órát, talán. Majd persze meglátjuk, hogy leszek szerdán.

jaimee

Csak psizok rosszul esett, hogy anyuék hogy állnak a dologhoz. Itt bőgtem vagy 5 percig. Na, csak pozitív gondolataim vannak. Szegény gyerek...

jaimee

Jaimee,
És elmondtad hogy te miért nem szeretnél?Mit mondtak erre?
Vendég

Érzelmileg zsaroltak, hogy apu mennyire szeretné, ha mi is ott lennénk és hogy ha a temetésre nem megyek el, akkor kutya kötelességem később elmenni keresztanyuékhoz, ami talán még rosszabb lenne...Úgyhogy elmegyünk. Majd lemegyek alfába és csak a babára gondolok.

Az érveim szerintük nem elég erősek... :shock:

Azért király lesz, délután temetés, után menjek dokihoz UH-ra...

jaimee

Oh, te szegény! :( Nem értem miért kell erőltetni, talán nem a külsőség a fontos!

Kép
mercure

Mercure: Szerintem sem. De ezzel egyedül maradtam.

jaimee

Sziasztok Lányok!

Rengeteget írtatok. Elég lesz visszolvasnom.

Köszi a drukkot. Sikerült a vizsgám. :)

Panda!
Drukkolok nagyon!

Jaimee!
Erős legyél. Babádra gondolj!

Na én is dobok egy görbét.

Kép[/img]

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Ügyes vagy! Gratulálok!

jaimee

Köszi Jaimee!

Te hogy vagy? Hányinger?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Kép
Vendég

CHRIS:GRATULÁLOK!!!

Kép
vedresandi

Chris: Én jól vagyok, köszi. Hányinger este-reggel, napközben folyton aludnék, szóval semmi különös. A munkahelyi adrenalin ébren tart többnyire. :D :D

jaimee

Vonalzó visszatéve. :D

jaimee

jamiee: sok energiát küldök a holnapho...és tényleg próbálj meg alfában maradni...és inkább a délutáni UH-ra koncentrálni (már ha lehet ilyet kérni Tőled)
A vonalzóért írjál be magadnak egy piros pontot :lol:
vedresandi

Panda, Andi!
Nektek is köszi! :)

Jaimee!
Helyes, hogy visszatetted a vonalzódat! Minden rendben lesz. Ne pánikolj!

Csajok!
Nem akarja valaki összefoglalni mi történt a hétvégén? Teszt? Mensi? stb. Akkor nem kell vusszaolvasnom 12 oldalt.. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi: Köszi. Mindkettő szerdán lesz. Aznap nem is dolgozom.

jaimee

Chris: Pedig érdemes, megint alakítottak a lányok. :D :D :D

jaimee

Sziasztok!

Annyit tudtok írni, hogy csak na! Nem is tudom mikor fogom visszolvasni!

Gyors kérdés valaki tesztelt pozitívat a hétvégén???

Jaimee! Sajnálom, hogy terorrban tartanak. Próbálj meg valahogy másra gondolni a temetés alatt, aztán az uh-on majd tök jó lesz. Látod majd a pici pöttyödet! De jó is lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Chris! Gratula a vizsgához!!! sOk vizsgád van még??? Ja az összefoglaló jó ötlet!

Hát az én ciklusom sem normális azt hiszem. Ebben a hónapban hüvelyben kezdtem el mérni, és szerintem szerdán volt a pé-m, mert előtte volt tojásfehérjém és szerda után elkezdett felmenni a hőm is, de most meg a hétvégén 3 napja lent van, a váladékaim tegnap creamy volt ma meg watery, de olyan mennyiségben, hogy néha azt hiszem , hogy bepisiltem. :oops:
Szóval akkor nem is volt pé-m a hőm szerint? Vagy most mi van?
Dobom a görbém is:
Kép
Vendég

Krisz: :shock: Fura görbe, mivel leesett a hő, nem nagyon lehetett pé szerintem....

+ teszt még nem volt, de Andi és Hanna körül forró a levegő. :D :D :D

jaimee

Bien, Betty, Olik, Ditke új ciklust nyitott. Kihagytam valakit?

jaimee

Jaimee!
Még nem lehetett pém, mert csak a 7. napnál járok. Majd 16. nap körül számítok rá.. Addig is hűségesen mérem. AZt mondtátok, hogy tök jó buli. Tényleg. Reggel, ha elfelejteném megmérni, férjem szól, hogy hőmérő. :lol: Nagyon aranyos. Mondtam neki, hogy még én fel sem ébredtem, és az ébredési hőt kell mérni. :) :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Jó fej a párod!
Az én párom nehezményezi,hogy minden reggel egy hőmérővel ébredek,mert nem a számban mérem :oops: :wink:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?