A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Chris! Jó fej apuci!!!

JAimee! Köszi az infókat! Rövid de velős válasz volt!

Hanna? ANdi! Megy nektek a drukk!!!

Mensizők! Sajnaálom! Együtt érzek veletek! De úgy látom ez az április szar hónap. Az én görbém is meghülyült és ennek egyáltalán nem örülök, mert előzőz hónapban olyan jól alakult minden, itt a viszonylag rövid cilusomra gondolok, ami CSAK 32 napos voolt. Most meg megint egy hoszzúra számíthatok!!! Utáááááálom!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Chris: Dejszen nem is neked írtam. :D :D :D

Buli, buli, majd akkor nem lesz buli, ha eléred a 12-13. dpo-t és szétvet az ideg, hogy vajon holnap leesik e a hő vagy nem. Legalábbis én így voltam vele. :D :D ANdi most hasonló cipőben van, csak jobbak az idegei, mint az enyémek. :D :D :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi,
csak nem féltékeny? :lol: :lol:
Vendég

Az április üres hónap volt, senki nem fogant meg. Jobb hónap a május! :D

Andi: Az én párom is fellélegzett, hogy nyugdíjba küldtem a hőmérőt. :D :D Én szájban mértem ugyan, ezen is jól szórakozott.

jaimee

CUNCIS A KERIBABÁM :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Panda: egy kicsit.Mondtam neki,hogy ez csak egy hőmérő...és még csak nem is élvezem :oops: :lol: :lol:

Jamiee:még jók az idegeim,mert ez a második éles hónapunk,és az első hőmérős hónap.Illetve a múlt hónapban nagyon ráparáztam erre a baba dologra, de most már tudom,hogy ennyire nem szabad....
vedresandi

Panda: De jóóóóó!! Minden jót a kis cuncisnak. :D :D :D :D :D

jaimee

Jamiee: ezzel a senkivel azért még várjunk egy pár napot :wink: :wink: :wink:
vedresandi

Sziasztok!

Éppen csak bekukkantottam hozzátok, itt vagyok, olvaslak Titeket. :)

A hőmérőzés tényleg jó buli. Én úgy kezdtem, hogy 3 hónapot fogok végigcsinálni. Lassan vége a 3. hónapomnak, le kéne majd tennem, de lehet, hogy nem fog menni. Mostmár esténként is mérem kíváncsiságból. :)
Vendég

Én is a májusban bízom!
Egyébként május 1-re vártam eddig a mensit, de pé hiányában tolódik az egész projekt,mert most védekezünk a decemberi baba elkerülése érdekében, és júliusban kell visszamennem a dokibácsihoz, ha nem jön addig össze a baba, de ha így haladok akkor már csak 1X vgok addig stukázni.
Vendég

Szombaton már én is láthatom eddig még csak fotót láttam róla :lol: :lol: Úgy örülök :lol: Jaimee köszi :D
Vendég

Andi: Húúúú, bocsi.... :oops: :oops: :oops: :oops: Nem is értem, hogy írhattam ilyet...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá, de hülye vagyok.

jaimee

Szerintem lassan begolyózunk ettől a hőmérőzéstől. Én is menden reggel nagy szemekkel bámulom milyen számit is ír ki! :shock: :shock: :shock:

Panda! De jó! Én is Cucist akarok majd!!!!!
Vendég

Jaimee:

Én is még reménykedem az áprilisban. :)
Vendég

Jamiee: nem mintha biztos lennék benne,mert semmi megérzésem nincs, de Panda tanítónénitől ezt tanultam ma:

nekem is ilyenem lesz csak erősebb csíkkal, megtudom csinálni, hamarosan tesztelek egy pozitívat
nekem is ilyenem lesz csak erősebb csíkkal, megtudom csinálni, hamarosan tesztelek egy pozitívat
vedresandi

Helló Mano!

Én sem tudnám letenni a hőmérőt, egy idő után sokat segít. Ebben az utolsó ciklusban ráadásul én már este is mértem, át is vert egyszer, mert lement este 36,6-ra, de reggel megint 37 volt. :D

jaimee

Jaimee!
Bocs. Azt hittem nekem írtad. :oops:
Hőmérő nélkül is szoktam parázni 12-14 DPO körül.

Andi!
Nagyon drukkolok. Az én párom is féltkeny lenne a hőmérőre.

Tegnap reggelire kőrözöttet evett. Mosolyogva megkérdezte, hogy tudom-e miért? És akkor rázendített a mondókára.. :) "Tejfölt eszek túróval, oszt nem bírok a fúróval." :lol: Olyan kajla... :lol:

Pandácska!
Mikor mentek a konzultációra?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi,
Ügyi bogár vagy :wink:

Krisz,
Nővéreméknek nagyon megy ez a kislány csinálás :lol: :lol: ő már a második.
Vendég

Chris: legalább van humora a párodnak,ez becsülendő...nagyon édes.

Én tojással tömöm a drágámat :lol:
vedresandi

Chris,
15.30-ra.
Vendég

Andi: SZerintem az esélyeid nagyon jók a görbe alapján. :wink:

Mano: :oops: Neked is drukkolok!

Hát igen, lehetetlen, hogy áprilisban is ne legyen egy új kismamink.
Legalább egy...

De jó lenne a jövőben nézni, mi lesz egy év múlva, ki lesz itt és mi lesz a téma...Remélem, cumik, szoptatás stb. ....

jaimee

Chris, gratulálok! akkor most szünet van? vagy van még? nem emlékszem :oops:

kedvet kaptam... megpróbálok én is tenni egy görbét

de úgy látom csak próbálok.. állandóan azt írja hiba történt

Kép
mercure

Andi!
Hát humora az van... :lol:

Panda!
Nagyon drukkolok. Aztán utána beszámolni ám!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Ezt a fúrósat nem is ismerem.... :D

Panda: Ha megválaszthatnám, én is két kislányt szeretnék. Az más kérdés, hogy a párom talán nem lenne olyan lelkes... :D

jaimee

Szia Mercure!

Vizsgára gondolsz? Még van egy pénteken és egy jövő szombaton. Utána júni közepén az államvizsga.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Én három kislányt szeretnék. Páromnak nincs ellenvetése. Neki már van fia. Így félig nekem is.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris, akkor szurkolunk tovább :D
Mondd, hogy raktad be a ciklusos görbét? nekem nem engedte

Kép
mercure

Jaimee,
Mi kislány pártiak vagyunk a párommal szóval most örülünk :lol
Vendég

Mercure: jpg formátumban, és 600x600 nem lehet nagyobb.
Ha kell,akkor segítek,küldd el nekem mailben,és felrakom Neked (vedresandi@freemail.hu)
vedresandi

újabb próba

Kép

Kép
mercure

sikerült :D kösz, nem a jpg-set próbáltam :oops:

Kép
mercure

ez a ciklusos görbe olyan fura hogy így elhúzza, majd a végén lehet rendesen kivenni az ingadozásokat

Kép
mercure

Mercure: ügyi vagy :lol:
vedresandi

Na,hát rám olyan mérhetetlen álmosság tört,hogy lefekszem a kanapéra.
Jól csináltam,hogy megvetettem a főnökömmel. :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok,

Megjöttünk a dokitól. Du fél 2-re lesz eredmény. 4x kellett fújnia a gyereknek. Egyszer mikor odaértünk, aztán futott 6 percet, majd megint, utána 5 perc pihi, új fújás, majd 15 perc múlva ismételten.
Kész tortúra. Utána sétáltunk egy nagyot, meg fagyiztunk. Nagyon jó volt, élveztük a napsütést.
Persze betévedtünk a DM-be is, vettem egy 5 db-os Corax ovu tesztet. Kiváncsi leszek működik-e. Ismeri valamelyikőtök ezt a fajta tesztet?? Vélemény??

Hanna,

Lehet, hogy tényleg tesztelned kellett volna, 37 az nagyon babás hő. :D

Jaimee,

UH mint botmixer? :lol: ? "Funny" Nekem a botmixer-ről más jut eszembe. Fúj de disznó vagyok.
Légy erős, temetés és uh egy napon. Hát nem irigyellek, de erős nőszemély vagy te (lsd HSG) nem lesz gond, csak szerintem ülj le ha lehet, nehogy rosszul legyél. :cry:

Krisz,

Hát ahogy elnézem a görbédet, valszeg tényleg nem volt pé. Múlt hónapban nekem sem volt, szóval ez nem jelent semmit. majd a május összejön. :D

Christell,

Óriási gratula neked. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: asztmás a gyerek??? :?
vedresandi

Andi: Én is tudnék hunyni. Vasárnap 2 órakor keltem fel. :D És este 10 kor már aludtam megint. :D

Judy: A botmixer Pandus ötlete. Nem vagy perverz, AZ nekem is eszembe jutott már. :D :D :D

Erős voltam a HSG idején? :shock: Hááát, remegtem, mint a kocsonya. :D :D

Én nem is tudok 6 percet futni...

LH: Nekem nem működött, de Heni itt az LH teszt rajongó. :wink:

jaimee

Judy! Én egyszer próbáltam, akkor nem mutatott semmit, prdig vagy 1 hétig csináltam.
De van még és a következő hónapban megint pisilgetek rá, vagyis csepegtetek.
Vendég

Andi,

Nem asztmás. csak hörgőszükülete van, arra kapta a pipát.
Most azért csinálta ezt a vizsgálatot, hogy mennyit javult az állapota. Ha jók lesznek, akkor lehet, hogy elhagyhatjuk a pipát, és csak az allergia gyógyszere marad.

Jaimee,

Szerintem elég erős voltál, az meg természetes, hogy az ember parázik. Én biztos betojtam volna. :D

Krisz,

Majd meglátjuk mit mutat. Azt írja, hogy a ciklus utolsó napjából ki kell vonni 17 napot (az nekem a 13. nap) és akkor kell elkezdeni tesztelni. Az nekem jövő hétfő. Szóval, ha 2 csík lesz rajta hétfőn akkor a következő 2 napra kell rágyúrni. Remélem működni fog. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: lehet ez ügyben majd még dumcsiznék Veled,mert Daninak is van valami, de a tüdőszanatóriumban megállapították,hogy nem asztmás, de időnként befullad.Neki ventolinja van,de még mellette pollenalergiás
vedresandi

Na megyek, lányok, veszek még egy terhességi tesztet. Holnap reggel megint teszt, ha nem lesz erősebb az a nyavalyás csík még mindig, kinyúlok. :D :D

jaimee

Sziasztok!

Pandácska!
Gratula a kiscsajszihoz, ezek szerint nekik is bejött az AFP szerint a nem. Majd gondolok Rád fél 4-től :lol:

Olik!
Sajnálom a mensit, úgy látszik Te is májusra hajtasz :wink:

Christell!
Gratula a vizsgádhoz! Szakdoga bírálatot mikor kapjátok meg?

Krisztinka!
A 32.napos ciklusod előtt hány napos volt a legutóbbi ciklus? Remélem, most nem fog elhúzódni!

Jaimee!
Sajnálom, hogy akaratod ellenére részt kell venned a temetésen, de tényleg csak a babádra gondolj. Hányinger mennyire erős nálad?

Judy!
Remélem, jók lesznek Bazsi eredményei! A Corax tesztről Henit kérdezd, de azt hiszem, a tájékoztatójában is le van írva, hogy kell használni.

Hanna, Andi!
Remélem, átkerültök hamarosan a kismamás táblába! ;)

Kia!
Gratulálok a pocaklakóhoz, vidám és problémamentes várandósságot kívánok!
Vendég

Andi,

Ok, beszélhetünk erről. Elküldöm a számom, meg a ,a maicímem is priviben.
Bazsi egyébként Berodual-N-t használ, allergiára pedig a Xyzal tablettát.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy: Helló! Nem vészes a hányinger, inkább az álmosság érint jobban, hómező az agyam és szinte semmilyen agytevékenységre nem vagyok képes. Egyébként változó. Tegnap este 8-kor jelenkezett, egy órát maradt az émelygés, aztán elmúlt. Ha eszem valamit, csak rosszabb, inkább inni szoktam gyümilevet.

Egy biztos, hányingerrel ébredek. :D

Vettem rögtön 2 tesztet, holnap felavatom az egyiket. :D
...Bár nem tudom, csak terhes vagyok tán, ha tüneteim is vannak... :?

jaimee

Judy:köszi...felírtalak!!!! :lol: :lol:
vedresandi

Itt vok, ragyogok :D

És nem alszom!!!!!!!!! :P

Kép
Kép
Kép
olik22

Chris: Ügyes vagy!!! Gratulálok!

Panda: Kérdezd meg légyszí a receptet a tesódtól, hogyan kell cuncisat csinálni :D Már gondolok rátok!!!

Andi: de jó, hogy van fekvőhelyed a munkában. Kismamáknak hasznos ám :!: :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: tényleg jó....hasznosnak hasznos,de be vagyok tojva ettől a teszeteléses időszaktól ám....paralizi vagyok :lol:
vedresandi

Andi: Én is így voltam :oops: Már többször is kezemben szorongattam a tesztet, de jó hogy kihúztam. Nekem nem sikerült most, de Neked fog!!!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: kicsit szkeptikus vagyok...ez az igazság :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?