A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

rosszkedvű rebellis de ugyanakkor tehetetlen szrek :?

Kép

Kép

:D
szrekuc

hajrá Leni!

fogzás és/vagy takonykór miatt itt is nagy sikere van ennek a sportnak - de nagyon nehéz megnyerni az egyes meccseket ;) :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Bochkorék: császárnál engedélyezve van az apának a köldökzsinór elvágása????? vagy ezt a Blikk költötte ki? :roll:

ez olyasmi lehet, mint hogy a keceli kisfiúk "az udvaron játszottak és véletlenül megitták a rovarirtót". Egy kétéves még talán, de egy öthónapos??????? :shock: hol játszik az udvaron meg hogy iszik???

Fibi, nekem a fülbevalón kívül nem jönnek be a testékszerek, de ha a lányomnak majd igen, lelke rajta. de nem is ezért írtam amit írtam, hanem mert épp a fura gondolattársításokról volt szó (köldökcsonk-leesés vs. pirszing)

Ha valaki emlékszik még, az egyszeri anyaságin, családi pótlékon meg a tgyáson kívül vagyok vmire jogosult?
köszi előre is

Zsanci, Szent Imrében egy jobb telihold vagy front után is teltház van, a 10 új dokiból meg még nem sokat láttak - legalábbis 2 hete még fel se tűntek a színen. szerintem ne aggódj ezen, lesz helyed és kiskocsid is!

votiv 8)
votiv

Neet: Hajnali Balcsi kép tetszett a legjobban és Eszci+Marci :)

Curse: forgáshoz grat!

Barbi: nálunk gatya csere van meg pulcsi le + kézmosás

Tinu: jövőhét csütörtök???

Fibi: Pécs jóó lesz !! :) A Székesegyháznál is van egy szép kis park a Barbakán és az is veri romantik. Áfium, Tettye, Morrik mind léteznek még és valóban jó helyek! Többit Zsan mondta jól, UFF!

Zsan: legutóbb épp Mo idegenforgalmi földrajza óránk volt és hát a tanbácsi is hasonló véleménnyel volt Pécsről mint te is írtál és elkeserítő ilyen téren a helyzet nem csak Pécsett :? Ja és van már 4* szálloda ám, csak a 6-os mentén az Árkád mögött a legbüdibb, zajos, forgalmas sarkon :!: :roll:

Rylie
rylie

Hahó emberök!!

annyit had mondjak Bochkorék védelmében,( noha részben nem érdekel, részben B.-tól a hideg is kiráz), hogy én is úgy voltam vele, nem lehet gyerek. Ugyanis egyik petefészkem kaputos lett végleg, egy méhgyulladás miatt, a másiknak meg nem érlelte be a petéket...
nem is estem teherbe egy évig, már úgy volt, hogy májustól hormonális kezelést kapok, amikor kiderült, már nincs miért, mert Füles ott lapul a hasamban :D :D :D :D szóval mondjuk azt, lehetséges, hogy tényleg véletlen volt..... hátha ez egyszer jóhiszemű tévedésről van szó.... :mrgreen:

Vera,
részben egyetértek a bővítéses hsz-eddel, részben annyi fenntartásom van, hogy a mennyiség(jelen esetben bővítés miatti létszámnövekedés), általában minőségromlással jár... vagy dokikat kell felvenni még, de nem biztos, hogy ilyen remek gárdát, könnyű hasonszőrű dokikkal bővíteni. Szánthó-félékre meg ugye nincs szükség...

Zsána,
azér' veszek egy nikont és lekapom, amint a H kertjében szülsz. :mrgreen: nem baj? :mrgreen:
macskanyu

Votvi: te mint szerencsétlen egyedülálló lányanya kérheted a magasabb családi pótlékot ami ugye +1 ezres havonta (ez azért röhejes nem??) Bián nem adnak valamit a frissen született dednek? Nálunk 20e ft ad az önkormi, plusz babakötvény is jár Lilinek!

Pécsi képek, ahogy Macs szereti:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
És séta közbe ded meg ezt csinálta! A képek januárban készültek azé van igy beöltöztetve a Manci.
Kép

R
rylie

és újságolom, hogy 12.-én és a köv szombaton,( így, 2 lépcsőben) költözünk, tehát 19-20.-ától nem lesz netem, fogalmam sincs meddig... de majd gondolok rátok sokat :D
macskanyu

Rájli,
képek rulezzzek :D és a sors fintora, de én is Mancinak hívom a Házibrügylimet (Fülest) :mrgreen: :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy megemlékeztetek rólam, nagyon, nagyon aranyosak és jófejek vagytok!!! Kösziííííííííííííííííííí :)

Bocsi, hogy mostanában nem nagyon jövök, de annyi dógom van ezzel az egyetemmel, hogy brrrrrrrrrr

Viszont végre jó idő van és talán nem leszünk majd mindig betegek, igaz Bendi köhécsel már hetek óta, de talán lassan elmúlik az is és már én is egy nap csak egyszer-kétszer köhögök.

Tali nagyon jó lehetett, képeket megcsodáltam és nagyon tetszett. :) Pocakosok egy rakáson az a kedvencem, no persze a gyerkőcöck is édesek. :)

ruz
ruzicsky

Rylie, XI. kerületi lakos vagyok, azok szép anyaságit kapnak :wink: Bián csak minimálnyugdíj felét asszem.

itt volt ma a védőnő és közölte adjam Istit családi napközibe (nemrég nyílt egy a közelben - vajon százalékot kap???) a "közösség" miatt...
azt nem is mondtam, hogy Istókot "beirattuk oviba" :lol: :lol: vagyis felvették a várólistára, 2 évre előre :wink: (persze még az is kéne hogy szobatiszta legyen meg egyedül egyen meg még vagy 100 dolog, hogy fel is vegyék egyszer majd)

votiv 8)
votiv

Votiv,

most látom az új avatarod. SZUPER :D :D
macskanyu

Kamillának nagyon szép kis arca van, a pillái egészen líraiak :)

Szia Ruzi! :D :D :D

én is szeretem Pécset, Bp után kedvenc városom. vszínű mert csak jó élmények értek ott. ugyanilyen okokból utálom szegény Egert, legyen bármilyen szép is...

votiv 8)
votiv

ne kövezzetek meg, de reggel a csajomnak irtó jó kedve volt és nem tudtam eldönteni, melyiket linkeljem be a képekből....

így kaptok Fülit 3x... nem büntinek szánom!!! De ha nekem muszáj röhögnöm, hátha jó lesz kedvjavítónak , mint a telivigyor Kamilla fotó :D

Kép

Kép

Kép
macskanyu

Macs: óó Mancinak igazán ritkán hívom inkább ezek a hívószavak vannak mifelénk: Csibi, Csiri, Babi, Bogo, Kamilla :) és néha Manci, meg Marika 8)

Szuper a költözés!!! de hogy nem lesz netetek :( hüp-hüp
Füles az utcsó képen tetszik leginkább :) :)

Votiv: szal adva van IStókkal a feladat! És ez a cs.napközi mit jelent pontosan??? Ott kell ülnöd vele, szal ez egy játszóház-szerűség vagy mi?

Ruz: egyetem csak véget ér egyszer!! Nekem is olvasnom kéne egy kis médiaismeret cuccot, de sehogy se visz rá a lélek..kb 800 oldalra van 3 napom, szerinted? :roll: :lol:

Rylie akinek teregetnieiskénemá
rylie

Sziasztok Lányok!

Tegnap óta végre az új lakásban is van netünk, így megpróbálok visszakapcsolódni a "vérkeringésbe" :D Nagyon jól érezzük magunkat itt, szerencsére Emma is első perctől szereti az új lakást. Persze még sok apróság, rendezgetnivaló van, de a nagy dolgok készen vannak, aztán a többi majd szép apránként... A kiságy már a helyén van, Botond ruhái is ott lapulnak kivasalva a komódban, és a kórházas cuccom is be van csomagolva.
Én most nagyon jól vagyok, lehet, hogy ez az utolsó napok plusz energiája már? Na jó, estére nagyon el tudok fáradni, de napközben egész jól bírom a strapát, és megyünk Emmával mindenhova.
Egyetlen gondom, hogy sajnos a streptóm pozitív lett, így elvileg nagyon gyorsan be kellene érnünk a H-ba, hogy megkapjam az antibigyót, ami Emma születési gyorsaságát tekintve nem tudom mennyire fog sikerülni.

Kép
Kép
manoka11

Érdekes, amikor én szültem, tök üres volt minden szülöszoba, még az Ikeával is mázlim volt, hogy bemehettem :D (a vajúdoszobát csak hirböl ismerem....) na, majd most akkor meglátjuk.... :roll:

Deni,
fagyit én is viszek Neked szivesen, meg amit csak kivánsz :wink: :lol:

Votiv,
én is még a babakötvényt akartam irni, hogy igényelhetitek Lilinek :)
És mi az a családi napközi pontosan??? :shock: :shock:
És idén összel már felvennék Istit oviba, ha befér? vagy csak ha betölti a 3 évet?

Rylie,
köszi a pécsi képeket (nagyon szépek) meg a tippeket is :D már várom :D És Kamilla szempillái..... sóhajtós smiley :lol:

Macs,
költözés miatt irigy-irigy..... :wink:

Zsan, Leni,
nekem az elsö talin megkérdezte MG, hogy szeretnék e pótbábát az ö szabija esetén, és én mondtam hogy nem. Lesz ami lesz, csak optimistán 8)

Szrek,
osztom véleményed: én is rebbelis lennék, de tehetetlen vagyok mégis :?

Ruzi,
egyetemhez kitartááás, mondom én, aki pár hete semmit sem haladt a szakdolival... :?
fibi

Szia Manóka :)
Jó volt Téged is látni pénteken :D Dejó hogy Emma is szereti az új lakást :) Streptohoz meg drukk!+++
fibi

És bibibiiiiííííí, itt voltak ma Barbiék, és Angi olyan édesen vigyorgott meg mutogatott rám, hogy majd' megzabáltam :D és a gügyörészése fantasztikusan aranyos :D és kaptam egy hordozókendöt IS, olyan jó kis nyári anyagból van :D :D :D

na, eldugultam, monológ vége.
fibi

Sziasztok!

Én is a Szent Imrében fogok szülni máj. közepe felé, miután a Kútvölgyi szülészete is teljes bizonytalanságba került.
Azt kérdezném Tőletek, hogy a gyermekágyas osztályon a látogatási rendet mennyire veszik szigorúan? Tényleg mindenki (az apa is) csak üvegajtón át láthatja max. a babát?

Köszi!
Niki
Vendég

Niki,

valóban szigorúan veszik. Senki nem mehet be a gyerekágyra, de te kitolhatod az üvegajtóig a babát és ki is mehetsz. De befelé senki. Esetleg, ha egyágyasban vagy és fizetsz, vagy valami miatt nem tudsz felkelni (mint anno a szobatársam), akkor beengedik, de ez sem jellemző...
macskanyu

Macskanyu,
Köszi az infót! :)
Vendég

Maryni,
szia! Igen, látogatni csak üvegajtón át (te kimehetsz, de más nem mehet be), de ezt bármikor, egész nap (mondjuk éjjel nem.)

Lányom mai szösszenete (miközben a hasát puszival soroztam meg.):
"Nem nagyon megrázni magad, mert a hajad a szemembe megy meg a számba megy!" :lol: :lol: :lol:

És új szava: összeveszekedni :lol:

Vot,
avatar nagyon szuper!!! És Istinek (is) nagyon jó lesz a közösség, ebben biztos vagyok!

Macska kiscicája úúúgy tud nevetni! :D

Szia Manoka! Éljen az új kecó! :D
neet
neet

[quote="votiv"]
írta:
votivez olyasmi lehet, mint hogy a keceli kisfiúk "az udvaron játszottak és véletlenül megitták a rovarirtót". Egy kétéves még talán, de egy öthónapos??????? :shock: hol játszik az udvaron meg hogy iszik???

no,ezen már én is erősen elgondolkoztam, h miként is tudta meghúzni az 5 hónapos az üveget, amikor még önállóan ülni sem tud...furi.
[quote="votiv"]
írta:
votivHa valaki emlékszik még, az egyszeri anyaságin, családi pótlékon meg a tgyáson kívül vagyok vmire jogosult?
köszi előre is

a szeretetemre... :wink: ja, és mint 11. kerületi, az ő egyszeri anyaságiukra is, de ezt már biztos irták!!!

Ja, és én SZERETEM PÉCSET!!! de tényleg!
és ott nyilik/nyilt az ország első tesco SZUPERMARKETje!!!
ez már vmi!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rylie: nekem jó a csütörtök!
és Macs: nálunk a tesóm kislánya a Manci, holott Flóra a becsületes neve. Tényleg melyik névnek a becézője elvileg a Manci? :shock:
És vicces, de apukám meg Tündét Lujzinak hívja. :lol:

Kép
Kép
tinu

Nem is írtam, pedig akartam, hogy a képek fantasztikusak! Az összes. De Füli vigyora tényleg szenzációs. :D

Kép
Kép
tinu

Votiv,

Macs,
lányod szintén!

Rylie,
te leányod úgyszintén!

Mind szépek vagytok!!!

Ma vettem 2 db szoptatós melltartót, és majdnem bőgtem (ez a legújabb, de asszem Igivel is igy volt a vége felé) mert elfogyott a kismama fürdőruci, ami elég jófajta volt, olyan, amit később lehet, "rendesnek" is használni.

Manóka,
helló itt!!! Ügyi vagy,h már igy összepakoltál, nekem még sehol a kórházi cuccom (babonából) és persze kiságyunk sincs (nem mintha hely lenne) de valszeg a babakocsi mózesében fog aludni, abba' kb 3 hós koráig elfér, utána meg már elég erős lesz csontilag, h kibirja,ha éjjel B ráfekszik... :wink: Vagy Igi megrugdossa... :?

erről jut eszembe, IKEÁban kinéztünk egy tökjó emeletes ágyat, szóval van két eladó ágyunk ,egyik olyan, mint Deniéké, a másik meg olyan, h magas, és alatta nincs ágy, hanem asztal van, és elfér benne szekrény, stb...
szóval, 5-5ezerért elvihető...

Rek,
tüntetni én is mék! Már csak a balhé kedvéért... 8)
és nekem még aznap este visszairtak a Fonóból, h mennnnnyek csak RJ-re.
Szóval, én ott leszek.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan, Rek,
recept marha nehéz. Megfőzöm a spárgát és nyakon öntöm rokfortos öntettel (ez 10dkg márványsajt, 1 kis doboz tejföl [vagy több], kis citromlé, só, kis olivaolaj) :lol:
kisün

Zsan,
álmom egy ilyen ágy. Csak hozzánk nem fér be, a belmélység miatt. Sajna.
neet
neet

Ruz,
boldog nevednapját utólag!!! :D

Manóka,
szija :lol:

Votiv,
nekem nagyon az a kép sejlik fel, hogy nagyobbik gyerek teadélutánt játszik kisebbikkel, és ő itatja meg a picit, meg ő is iszik... Dóci is mindig boldogan hozza Marci cumisüvegét, és nyomja bele a szájába, nagyon oda kell figyelni...
kisün

Neet,
összeveszekedni :lol: :lol:

Niki,
és hidd el, jó ez a látogatási rend, nagyon gáz, amikor a szobatársad párja-tesója-anyja-apja-barátja beslattyog, miközben te egy szál csecsre vektőzve próbálsz szoptatni :)
kisün

Macs,
imádom Fülit :lol:

Rylie,
Kamilla ismét szépséges :lol:
kisün

Fibi,
Dócinál teltház volt, Marciná viszontl azt hiszem, épp akkor csak én szültem, ill. a vajúdóban volt valaki, meg utánam érkezett még egy kismama, akivel Karcsi futott össze, amikor lement a kórházi csomagért a kocsiba. Mondta, hogy tuti szülni jött, mert gyors menésből hirtelen korlátmarkolászásba váltott, pont úgy mint én fájás közben :lol:

Macs,
teljesen jogos félelem a minőség romlása! De én pl. megkockáztatnám, mert szerintem rövid időn belül szét fog szakadni a szülészet a bezárások után sok odasereglő kismamától :? De ne legyen igazam!
kisün

Macs,
magyarul ugyan már nem tudok, de remélem érthető :lol:
kisün

Köszi, Kisün, biztos így van, :)
Nekem elég lenne az is, ha csak a férjem csak egy picit, néha megnézhetné (netán megfoghatná) :)
No mindegy.. Ez már a legkevesebb, így is örülök, h. a 36. héten találtam még egy ilyen jó kórházban egy orvost, aki elvállalt. :)
Vendég

Hidd el, az a pár nap nagyon gyorsan el fog szállni, és egy-egy "lopott" simi meg puszi simán belefér ajtón keresztül is :lol:
És HAJRÁ, mert akkor te is hamarosan szülsz! Ki az orvosod? És mikorra vagy kiírva? Első babátok lesz? Fiú vagy lány? Azt hiszem, elsőre ennyi megteszi :mrgreen:
kisün

És ha bármi egyéb kérdés van (mit kell vinni be a kórházba, milyen a kaja [ROSSZ]), akkor csak nyugodtan :lol:
kisün

Köszi! :)
Kósa Marianna az orvosom, máj. 15. körülre vagyok kiírva, és a 2. baba, van itthon már egy tüneményes 2 éves Laura Anna :)
A lopott simi bíztatóan hangzik! :) Az is valami! :)
Vendég

Ja és a nemét még nem tudjuk, meglepi lesz.. :)
Vendég

gratula a nagylányhoz! Akkor már "csak" a hely lesz új, a szitu már megszokott :lol: Nálam 22 hónap van a két gyerek közt, Marci most 9 hós, Dóri ...őőőőő... most számolok.... valahol 2 és 3 közt :mrgreen:
az orvosodat nem ismerem, milyen?

v
kisün

Köszönjük! :)
Egy rokonunk ajánlotta, lelkiismeretesnek tűnik :)
Majd meglátjuk!
Vendég

Macs,
képek tök jók költözés meg rulez :D :D
(a poénomra meg pont amiatt írtam, hogy paraszt, amit aztán te is meséltél; igazából én csak vicceskedni akartam B. Gabi képességeivel nem pedig vmi bántót írni - ugyi tudod? :oops: )

Kisün,
bemásoltam a recepted a receptes füzetembe :mrgreen: :lol:

Fíbsz,
neked meg akartam mér írni, hogy Pécs tök szuper mármint a kirándulás és fiad is nagy sármőr ;) :D

üdv Manóka :D

üdv Mariann! :D

Kép

Kép

szrekuc

bocsi NIKI :oops: :lol: mindenesetre üdv Kósa Mariann drnőnek is :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Niki!
Úgy emlékszem, Curse ennél a dokinőnél szült, ügyeletben és nagyon meg volt vele elégedve. De majd jön, és megerősít :D
zuzmo1

Kisün,
recepted :lol: és én is ettöl tartok, amit irsz, hogy hirtelen majd túlzsúfolt lesz a szülészet :? de lehet h amúgyis "mázli" kérdése, hogy épp akkor mennyien mennek szülni, amikor én :wink:

Neet,
Eszci gyerekszája rulez :lol:

Szrek,
kössz :) Te fiadnak meg a legszebb barna szemei vannak :D

Niki,
üdv :) többiek jól leirták a tutit :)

Zsan,
dejó Votivnak, hogy a szeretetedre is jogosult 8) :lol:
És mózesben alvás jo ötlet, sztem nálunk is egy darabig ez lesz a megoldás (legalábbis nappal).
fibi

Nekem nem írt vissza a lány még ma sem RJ ügyében :(

indianyo

Fibi,
ilyenekre végképp ne gondolj, majd lesz valahogy! :lol:

Indi,
fogzáshoz kitartást!!!! Hogy vagytok egyébként? :D
kisün

Kisün,
persze :D legfeljebb én is kimegyek az egyik bokor alá, úgyis meleg lesz már :lol:
fibi

Fibi,
pontosan, és amúgy ősanyásan kipottyantod a fiadat :mrgreen: szerintem a dokid benne lenne :lol:
kisün

Vera :) Szia:) Jól vagyunk, kicsi nyűgösségek vannak fog miatt, de nem feltűnő.

Zsanci :) Inkább küldj egy címet, nem tudok ígérni semmit tali-ügyben.

Szrek :) Nekem tetszik, hogy próbálnak pozitívan változtatni. Politikában ez ritka kincs - igaz, máshol is.

indianyo

Köszi mindenkinek! :)
Niki
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?