A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Olik,
Szerintem ők se tudják nekik annyira spontán megy ez az egész.
Vendég

Itt vagy, Andi, azt hittem, tényleg elszundikáltál. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee: Sajnálom, hogy NINCS választásod :( Nem baj, a babóka megérti, előtte magyarázd meg neki, jó?

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: Igazad van - inkább majd kellemesen csalódsz :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: ANyuék most hívtak, hogy akkor mégse menjünk a temetésre. Mit kínlódnak, most már megyünk és kész. Ha nem lehet leülni, úgysem bírom fél óránál tovább.

Egyfolytában a szerdai UH-ra gondolok.

jaimee

Jamiee: tényleg pihentem kicsit, de holnaptól 4 napig egy EU parlamentet népszerűsitő filmet forgatunk,és össze kell szednem az embereket.Már mondtam a főnökömnek,hogy fél 3 kor elmennék haza,mert álmos vagyok :) :lol:

elengedett :wink:
vedresandi

Jaimee: Arra készülj fel, hogy ez az uh nagyon szép és megható élmény lesz számotokra!!! Vigyél sok papírzsebkendőt :P

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Egyedül megyek. Talán a doki sír velem. :D :D Hú, biztos, hogy bőgni fogok, mert már most tudnék. Ha valami gond lesz, akkor még hangosabban zendítek rá. :D :D

jaimee

Jaimee,
valami gond lesz? Ezt nem is hallottam okés? :wink:
Vendég

Jamiee: a mondat második felét vegyük úgy,hogy le sem írtad :!: :!: :!: :twisted: :lol: :lol:
vedresandi

Mindjárt indulok :roll: :lol:
Vendég

Lányok, mennyiért áruljátok az optimizmus dekáját? :D :D

jaimee

Jamiee: ez belülről fakad...el kellene járnod optimizmus edzésekre.Jöhetsz hozzám is..... :lol: 8) 8)
vedresandi

Hu neked majd valami baráti áron számolok :wink: :lol:
Vendég

Andi: Az gáz...Innen nem fakad semmi. Ki vagyok száááradva. :D :D :D

Megfogadtam különben hogy más topikot nem olvasok, esetleg a szolnoki kismamikat, semmit nem nyomozok a neten. Be fogok csavarodni így.

Doki is kérdezte, hogy sokat csalódtam már, hogy ilyen pesszimista vagyok? Mondtam, hogy: :shock: :shock: Nem. Erre ő: Ja, akkor biztos túl keveset... Háááát. Nem tudom.

jaimee

Jaimee,
De tényleg szerencsére nem volt semmi olyan rossz tapasztalatod ilyen téren szóval ne törödj azzal hogy milyen bajok lehetnek nem lesz semmi! Inkább mesekönyveket olvassál :wink:
Vendég

Pandácska, Olik, Bien,
köszönöm a tanácsotokat, elgondolkodtatóak. Már próbáltam beszélni a párommal, de egyszer azt mondja, hogy, ha azt mondom, hogy csináljuk, akkor őrajta ne múljon, máskor meg, hogy inkább ne, na de majd beszélek még vele addig. Habár én azt gondolom, hogy legjobb lenne tényleg spontán próbálkozni, mindenféle számolgatás nélkül, csak az a baj, hogy szerintem úgy sem birom ki...

Babszika apukájának én is gratulálok!!!

Jaimee,
szerintem sem kellene elmenned arra a temetésre, meg kellene érteniük, hogy babás vagy, meg én úgy tudom, hogy terhes nő különben se menjen temetésre, de lehet, hogy ez csak babona, nem akarlak ijesztgetni!!!
sirkici

Jaimee: Na igen, tanulj Anditól. Mondd magadnak:
8hónap múlva egy egészséges pici Jaimeeke lesz a karomban!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sirkici: Köszi, most még rosszabbul érzem magam.

Olik: én ezt leírni sem tudom.

jaimee

Jamiee: ctrl C, ctrl V
tudod, ahogy tanítottalak :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee: Nem kell írni, csak magadban 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Oké! :wink:

jaimee

MÁR A 200. oldalon tartunk :lol: :lol:
vedresandi

Juhhhhééééé...Felmentést kaptam a temetés alól!!! kÜLÖN ENGEDÉLYT KAPTAM!

Úgy megkönnyebbültem, nem hiszitek el.....Szóval szerdán pici Jaimee UH!!! Juhéééééééééééééééééééééééééééééééé!

Andi: Bizony, már a 200. oldal. :D :D
Ki is alapította a topikot? Nem te voltál, Christel?

jaimee

Jamiee: neked is volt olyan,hogy azt érezted minnyá megjön?
Me én most ezt érzem a hasamon és a derekamon.
vedresandi

Drága Andi: Olvass má' vissza! Én a végén folyton azt éreztem, hogy megjön !!!!! Az a baj, hogy korábbi ciklusokkor is, csak akkor tényleg megjött. Annyi a különbség, hogy most a derekam is fájt, ami nem szokott. És fenn maradt a hőm!!!!
Volt, hogy a szupermarket közepén legyőzhetetlen vágyat éreztem, hogy letoljam a gatyám és megnézzem, hogy megjött e vagy mivan, de csak ez a folyás volt.... :oops: :oops:

Jaj, úúúúgy drukkolok neked!

jaimee

Sziasztok!
Hogy mennyit írtatok.................

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szia Kia!

Janiee: na én is pont ezt érzem,a derekam nekem sem szokott fájni,csak PÉ idején,most viszon 2 napja leszakad.A cicim meg lassan akkor a mint a fejem.A főnököm velem szemben ül,és ma közölte: hú vazzeg mekkora a melled :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kia: Hát fel kell kötnöd a gatyád, hogy mind a 200 oldalt végigolvasd! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Szegénykém...örülök, hogy korán csatlakoztam. :D

jaimee

Andi: :D :D :D :D Hát mindenkinél másképp van, szerintem. Dzsémi-nek szerintem ugyanakkorák a mellei, bimbó duzzadt és folyton áll és picit lilás - kihülök???....De tipikus tünet lehet a nagy cici, ha egyébként nem duzzadnak meg.

jaimee

Kamilla.cs
Igen, tavaly tavasztól szedtem a Clostit,...stb novemberig, amikor volt az átjárhatósági vizsgálat.
Aztán pihent a szervezetem, a doki épp felírta ismét a Clostit, de már nem kellett beszednem.... így megmaradt a két doboznyi, de nem baj, elraktam....... emlék.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Andi: MÉg mindig röhögök a főnöködön. Nagyon vizuális típus vagyok. :lol: :lol: :lol:

Panda: Elmentél már, ugye? Veled vagyunk!

jaimee

Végigolvasgatom :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia: Á, ráérsz ám! :wink:

jaimee

Jamiee: nem tom mennyit nézet tv-t,de ha láttad az új horgászos suzuki reklámot, na az egyik a főnököm.Hogy könnyebb legyen,ő van elöl kék sapiban:

Kép
vedresandi

Közben felraktam az UH képet a szgépre....
Így nézett ki Manó csüt-ön: Kép Manó majdnem 8 hetes

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Andi: :D Hihi! Ismerős! :lol:

jaimee

Kia: Csini! Drááága!

Andi: Téged mikor láthatunk hasonló főszerepben?

jaimee

Pandácska egy fél óra múlva...............
Remélem minden rendben lesz a megbeszélésen..........és főleg utána.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jamiee: engem már láthattál,csak akkor még nem "ismertél" :lol: 8)
vedresandi

Andi: Nebeszélj!!! Miben?

jaimee

Jaimee,

Örülök a felmentésnek, jobb ez így, hogy nem kell menned. Gyászolni otthon is, magadban is tudsz, koncentrálj a babó uh-ra. Ezt mindenkinek meg kell értenie a családodban.

Pandi fél óra múlva ott lesz. Nagyon izgulok érte, hogy mit fognak mondani.

Kia,

De jó neked már az uh-nál tartasz. Bár már nekem is oda kellene mennem. Na de majd egy hónap múlva. :D

Andi,

Gondolj arra, hogy Jaimee-nek is egyfolytában mensis tünetei voltak, aztán tessék egy kis Jaimee költözött be. Szerintem nálad is ez a helyzet. :D

Megvan Bazsi eredménye. Nem jó hírekkel fogadott a doki. Terhelésre középsúlyos asztma. Azt mondta, hgy alulkezeljük a gyereket. Írt fel Singular-t azt kell reggel bevennie, Xyzal este, és a pipa csak akkor kell ha nagyon fulladna. Hát mit ne mondjak eléggé letörtem. Javulást vártam, erre roszabb lett mint volt. A doki szerint viszont a sport (foci) jót tesz neki, mert erősíti a tüdejét. Legalább ez az egy jó hír is volt ma délután.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jamiee: megírtam priviben :lol:
vedresandi

jaj lányok írni sem bírok olyan álmatag lettem, pedig ittam kv-t. LEHET EZ EGY VÍRUS AMI A GÉPEN KERESZTÜL TERJED? (nem akartam kiabálni :D , bocsi) Szóval a kismamiknál ok, de én hol vagyok még attól...

Szia Kia! még nem találkoztunk...

Kép
mercure

Judy, sajnálom, biztos kinövi majd!

Andi ez nem igazság...én is szeretném tudni... elvégre nem mindenkinek vannak filmcsillag topiktársai :D

Kép
mercure

Judy: A sport tényleg nagyon jót tesz, főleg az úszás. Fel a fejjel, meg fog erősödni a tüdeje Bazsinak. :wink:

Mercure: Kávé?!? Ideje leszokni, nem, így baba előtt... :wink: :wink: :D :D

jaimee

Szia Mercure!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Mercure: zenésznek készültem....énekelek 6 éves korom óta :lol:
vedresandi

Andi,

Köszi, én is felírtalak.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee, akkor már rég horpasztanék :D ha babás leszek leszokom,, otthon úgyis kevésbé kell.. mondjuk alacsony nagyon a vérnyomásom, így azt hiszem annyit nem ártok vele

Kép
mercure

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?