A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Mano: Akkor mostanában már beágyazódsz kb.... :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok :lol:
Vendég

Andi: SZóval babás???? Á, úgysem mondasz semmit. De nem ér, hogy te már mindent tudsz....

Mano: Én megvagyok, számolom az órákat a holnapi UH-ig. Terhesnek még terhes vagyok, tegnap megint teszteltem. Ha egyszer beindulok, alig akarom abbahagyni. :D :D

jaimee

Szia Panda!

Jaimee:
Milyen lett a csík (erősebb)?
Vendég

Hellllllló Panda!!!!!!!! Nagyon szépek a vonalzóid. :wink:

jaimee

Szia Pandus!
vedresandi

Mano: Most más típusút vettem. Nem ugyanolyan erős, mint a kontrollcsík. Kb. ugyanolyan, mint a múltkor. Már mindegy, holnap minden kiderül. Van e petezsák, nincs, mi van....

jaimee

Íme a görbém:

Kép

Február eleje óta mérem a hőmet, ennyire magas még sosem volt, mint ma (pedig nem vagyok beteg).
Vendég

Mano: Eddig szupi. Maradjon 37 körül!

jaimee

Mano: amilyen nehézkesen indult,most azt kell mondjam,egész szép a vége felé :lol:
vedresandi

Mano,
Ha ez így maradna... :wink:
Vendég

Sziasztok,

Tiszta rosszul voltam, hogy egész nap nem tudtam felmenni a babanet-re. Minden nap tartogat valami meglepit nekünk.

Andi,

Baromi jó az a hő, bárcsak már péntek lenne, akkor megnézhetnénk a ++++ tesztedet. :D

Hanna,

Gyere minél hamarabb az eredménnyel, bár Andi elég sejtelmes, így gondolom csak jó híreket hozol. :D

Jaimee,

Ne parázz már annyira, terhes vagy és kész. Ez tény. :D :D :D

Lányok,

Visszatérve a tegnapi hólyaggörcsömhöz, ma reggel alig tudtam felkelni annyira fájt. Amikor meg pisilek rámjön a sírhatnék. Majd megbolondultam reggel. El is késtünk, mert nem voltam képes kimászni a forró vízből. Kaptam 400 mg-os Nolicin-t 2x1-et kell bevenni belőle. Most egy kicsit már jobb, sokat kell innom és pisilni.
Remélem holnapra jobb lesz. Most viszont azért parázok, hogy elvileg 1-én és 2-án akció lesz. Szerintetek nem fog ártani ez az antibiotikum????? Nem nagyon akarok már megint csúsztatni, már így is annyit vártam november óta. Mit gondoltok???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee:
Ha más típusú, akkor szabad semmiféle következtetést levonni. A lényeg, hogy ott a csík és ne aggódj!
Vendég

Mano,

Most látom a görbédet. Szupeeeeeeeeerrrrrrrrr.
Még hogy nincs hormonváltozás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, már nem parázom...annyira. :D
Mano: Nem voltam le semmilyen következtetést, sőt, én örültem neki. Továbbiakat holnap. :wink:

Judy: SZerintem nem, hol van még az ovu...Ovu előtt szerintem nem árt semmi. Még a röntgent sem tiltják. Volt valami nem odavaló a pisiben?

jaimee

Szia Judy!!!
Jobbulást Neked...gyógyulj meg hamar 8)
vedresandi

Judy: AZ antibio egykettőre rendbehoz. Csak arra vigyázz, nehogy visszaess, ne újuljon ki a nyavalya!

jaimee

Jaimee,

Nincs semmi, teljesen normális a színe, csak rettentően fáj.
Jövő hét végén lesz ovu. Azért az még odébb van.
Hát tényleg remélem nem zavar be.

Köszi Andi, csak már lennék túl az egészen. Roszabb mint bármi ezen a világon.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!

Hát, jah, úgy néz ki mégiscsak működik bennem valami (ha nem is tökéletesen, de legalább van valami). A cicim is fájdogál, az is hormonális. De majd következő hónapban kiderül (megyek vérvételre).

Neked jobbulást, gyógyulj meg mielőbb, aztán hajrá, babára fel!
Vendég

sziasztok, már szinte meglepődtem, hogy bejött az oldal :D

Andi nagyon drukkolok, szép a görbéd!Manó a tiéd is , ha fent marad akkor lesz igazán tuti

nekem már negyedik napja 36,9... később kipróbáltam a hőmérőt, hogy működik-e, olyan fura hogy mindig ugyanannyi a hőm :D

Jaimee, rajtad fog meggazdagodni a tesztgyár :D

Kép
mercure

Judy,
Az még jó pár nap szerintem így nem baj.
Vendég

Mano,

Köszi.

Látod, hamarosan te is babás leszel, aztán a múltkor hogy el voltál kenődve. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

Szia Druszám! Jól vagy? :lol: :lol:

(én is remélem,hogy fent marad)
vedresandi

Sziasztok!

Ez a franc nem engedett be!

Pandácska: nagyon örülök a jó híreknek...Már indul is a babókamenet :D Beírod a táblába: 2007. május 10 komplex szűrés? Köszönöm előre is!

Hanna: ne csigázz!!!! :D

Jaimee: ne aggódj van ott szép babuci! Jó a vonalzód!!! :D Drukkolok a holnapi uh-hoz!!!!!!

Andi, Mano: csak így tovább a hővel!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda:
Beírnád hozzám a táblába az Elevit mellé, hogy E vitamin és cickatea (ciklus első felében).
Köszönöm!
Vendég

Mercure: Van még egy otthon. :D Ez még csak a negyedik volt. :oops: :oops:

Judy: Nekem ugyanez volt!!!! Az urológus azt mondta, hogy valami nem stimmel, ha nekem fáj a pisilés, hatott az antibio, de nem volt a pisiben semmi. Szerinte ilyen nincs, kérte, hogy nézzek el a nőgyógyihoz is...Hát holnap ezt is előadom neki. Lesz annyi témám.....Igyál piszok sokat, hagy tisztuljon a hólyagod!

jaimee

Jaimee,

Hát ha tudnád már hány liter vizet ittam meg ma. Az életben nem ittam ennyit, elég kevés a folyadék igényem, ami persze nagyon nem jó. Ezt mindig elmondja a dokim. :D

Az igazat megvallva, most nőgyógyit csak akkor akarok látni, amikor megállapítja a terhességemet. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:
Remélem mielőbb eljön ez az alkalom, hogy nőgyógyihoz kelljen menned. :wink:
Vendég

Andi, jól vagyok, kezdődik a vízvisszatartás... utálom a ciklusnak ezt a felét, kis hordónak érzem magam, cicipoci feszülés, ilyenek... ez csak egy esetben lenne jó, ha tudná az ember hogy ott van valaki

Kép
mercure

Judy: Megértelek! Húúúú, nagyon álmos vagyok. Még bő fél óra van a munkaidőből...

jaimee

Kép
Vendég

Remélem így lesz Mano. :wink:

Hanna mikor akaródzik jönni??? Tudja valaki?? Andi?? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panda: nagyon csendben vagy! Alszol?

Gyabi: Itt vagy????

jaimee

Judy,
Szerintem amint végez a munkával jönni fog.
Vendég

Judí: Hanna dolgozik,szerintem hamarosan végez!

Pandus: annyira szőke vagyok,hogy a babás táblában Heninél úgy olvastam,hogy komplett szülés!!!!Persze hogy nem tom mi az :wink: :lol:
vedresandi

Andi,
:lol: :lol:
Vendég

Andi: :D :D :D

jaimee

Ok, csak nagyon kiváncsi vagyok. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Nyugi, te legalább akkor is gépközelben leszel, mikor Hannadrága felkapaszkodik a netre. Én meg nem. :cry: De eljő a reggel és remélhetőleg még babanet is lesz. :D :D :D

jaimee

Sziasztok!

É már majdnem szétvertem a gépet, hogy nem enged be!!!!

Andi, Mano! Megy a drukk neketek!!!!!!!!!!!!!!
emélhetőleg fent marad az a hő!!!

Hanna! Gyere már ne csigázzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!

Judy! Anno én is ezt szedtem, csak az a fontos szed be mindet, mert akkor semmitnem ér az egész.
Engem is küldtek akkor nőgyogyóhoz, de nem talált semmit se ő, se az urológus, se a vese UH-os. Valszínű én hajlamos vagyok a felfázásra, ugyanúgy, mint az anovura. Mindjárt dobok egy görbét is!!!
Vendég

Kép
Vendég

Na megyek is, lányok! SZép estét mindenkinek!
Holnap találkozunk! Pusssz!

jaimee

nekem is mennem kell mindjárt.
Judy kúráld magad, a többiek meg vigyázzanak magukra és a kismanókra!

Kép
mercure

Üdv Mindenkinek!
Kép

Chris! Gratulálok a vizsgádhoz, ügyi vagy nagyon!

Pandus: Remélem minden jól ment a megbeszélésen :wink:

Andi: Szerintem tesztelhetnél már igazán, mert egyszerűen csodálatos görbéd van!!

Hanna: Mi nem bírjuk ám ennyire a feszültséget :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek további szép délutánt!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Dobok egy görbét, de hát még nem sokat ér ez......... :lol: :lol: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty!!!
Nincs tesztem otthon... :lol: :lol:
Meg inkább várnék még egy pár napot...
vedresandi

Később még jövök csajszik, jók legyetek addig is..... :wink:

betty615

Miért Andi????Miért?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem ám, csak vicceltem..... :lol: :lol:
Nagyon izgulok érted, remélem babás vagy!!!

betty615

Sziasztok!

Na ezt nézzétek.... Kép

És még mondja valaki, h az április nem bolond hónap.... :shock:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?