A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Bocsi, de kicsit gusztustalan leszek, de hátha tudtok segíteni!
Szóval mikor pisiltem és megtöröltam magamat olyan volt, mintha a gél/utrogestan egy része összegyűlt (csomós) volna a hüvelyben és kicsit barnás volt, megijedtem és felhívtam a BMC-t és azt mondták, hogy ne menjek be, csak mikor uh-ra kell mennem (csütörtök) és rhutaskorbint szedjek addig.
Volt másnak is ilyen? Mitől lehet, lehet ez vetélés is? Amúgy nem fáj semmim sem és azóta se volt semmi hasonló, bár mindig félve megyek pisilni, ez amúgy reggel volt, csak nem engedett be a babanetre és eddig enm tudtam írni.
Kép
Nefke
nefke

Szevasztok,

néhány napra eltűntem, mert kertészkedtem. De látom, hogy sokat írtatok, csak győzzem visszaolvasni...

Brumi,

sajnálom, hogy nem sikerült, de majd legközelebb!!

Baby,

nagyon várom, hogy írj, mi volt ma!

Nefke,

fogalmam sincs, hogy mi lehet ez, de összeszorult a gyomrom, amikor olvastam. Nem tudok jobbat írni, a BMC-ben csak tudják, hogy mi a helyzet, ha azt mondják, csütörtökig nyugi, akkor próbálj meg bízni bennük. Persze könnyű innen okoskodni, tudom.

Velem "mindössze" annyi az újság, hogy már 2 napja szúrom a decapeptylt, hurrá! :)
ballagyo

Kriszti
Megnéztem a képeket és esz a sárga irígység! :lol:

Ballagyo
Hajrá!!!Hajrá!!!

Nefke
Sajnos én nem tudok segíteni,de remélem nem lesz nagyobb gond!Szerintem ha nagyon idegesít a dolog inkább nézesd meg magad!
gabicsibe

Estrella
Nagyon sok boldog 18. szülinapot!!! puszi. Most nem mondhatom, hogy pezsgőzzünk, de majd egy teát bedobunk:) Kép

Kriszti
megnéztem a képeket. Le a kalappal. Látszik, hogy komolyan veszed és nem csak a szádra gyúrsz, ahogy én szoktam. Aztán mindig csodálkozom, hogy egyetlen deka se ment le. Szép vagy!!!

Baby???????
Vendég

Lexi!

Irtam pü-t.

Kriszti

Gratulálok a fogyáshoz, és kitartás a kitüzött célért.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jezsoerika
Éppen most válaszoltam.

Kriszti
Majd küldjél nekem egy fényképet légy szíves! Amiről beszéltünk, tudod!?!
Vendég

Estrella és Süni!
Nagyon Boldog Születésnapot nektek!

Kriszti és Gil!
köszi a gratulát!
Kriszti!
Megnéztem a képeket!Ügyes vagy!Adj le mindent,amit tudsz,mert utána felejtős sajnos!
Nefke!
Írtam az iwiwre!!Ne aggódj,minden rendben lesz!
Vendég

Sziasztooook!

Hát lányok tudjátok már ott tartok, hogy lehet én vagyok kicsit gyagya a géphez, és ezért krepál mindíg be! :oops: :oops: :oops:

De amint jó úgyis itt vagyok!

Kriszti!!
Dunaújváros elég meszze van, de van időm bőven!!!!!
Majd szóltok!!!! Csak nagyon kell vigyáznotok rám azt üzeni a párom!!!
/ aviban is jöhet a Sejtjeink! /

Nefke!! Ne aggódj szívem, reméljük nem lesz gond, bár én is minden m,iatt hívom a dokit!!! :oops:

Benszi nagy gratula!!!!!!!!! Cuuuuupppp!

Kép
tini75

Süni!
Neked is boldog születésnapot!!!!

Kriszti
Mi tegnap tulképpen a film miatt futottunk össze:) Jól ott maradt a táskámban. Eszünkbe se jutott. Majd legközelebb.
Vendég

Süni,Estrella

Nagyon boldog születésnapot kívánok Nektek!

Nefke ha csak egyszer volt szerintem sem komoly,de ha ismétlődik szerintem menj be holnap.Szorítok,hogy minden ok.legyen!

Krisztike küldtem mailt :D !

Lippa
lippa

Sziasztok Mindenki!

Köszönöm a jókívánságokat aranyosak vagytok nagyon. :D
Puszi mindenkinek!
Lexi:
Jó pihenést neked, vigyázz magatokra! Teázást meg majd megejtjük valamikor.
Kriszti:
Tiszta vékony vagy már. :D
Baby:
???
Vendég

Estrella és Süni!
Isten éltessen sokáig benneteket szülinapotok alkalmából! Egy-két babót kívánok nektek az elkövetkezendő évre!

Brumi
:(
De szuper hogy kezdhettek!!

Ballagyo :D
Irigyellek, én még kb. 1 hónap mire szurhatom a decat! :cry:

Baby
:?:

Kriszti :D
Nem is tudom, honnan akarsz fogyni, tök vékony vagy?! Jók a képek!!!

manda

Most én is kezdtem kicsit vissza fogni az evéssel, én inkább a napi kalóriákat számolom, az már kétszer bejött. Kb 5 kg kéne minimum 1 hónap alatt leadnom, mert utána sajna úgyis visszajön. De majd azért figyelek. De azt nem írom meg, hogy mennyiből, mert itt mindenki véknyabb nálam: :?

manda

Süni, Estrella

Nagyon boldog születésnapot kivánok Nektek!
Kivánom, hogy a képzeletbeni tortán a gyertya elfujása előtti gondolatotok minél előbb teljesüljön.

Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Benszi
Örülök,hogy elmúlt az a fránya haematóma!Remélem most már nyugodt,boldog pocakosodás köszönt rád!

Babyke mos biztos bepótolja férjével az elmúlt napokat :lol:
Holnap megy csak eredmény hírdetésre (majd küldöm a szokásost neked is :D )
gabicsibe

Én meg itt nézem, hogy miért nem írt még Baby, nem tudtam már mi van. Aztán látom, hogy Gabicsibe írja, hogy csak holnap megy. Vissza is néztem a táblázatban hogy tényleg 25-e. Tisztára el vagyok havazva.
Na akkor szorítok holnapra is!!! :D
Vendég

Már korábban meg akartam kérdezni, még mindig vacillálok, hogy mikortól milyen vitamint is szedjek. Érdemes-e a Gravida mellé C és E vitamint is szedni. Gondoltam a méhpempőre is, de mikortól? Szerintetek?
ballagyo

Ballagyo
Én szedem az E vitamint, a C vitamint, folsavat és méhpempőt.
Most per pill. kétnaponta Elevitet, mert maradt korábbról, de majd utána át akarok térni a Gravidára. Jó? Dokik ajánlják?
Ja és méhpempőt, C vitamint naponta, E-t és folsavat felváltva kétnaponta szedem.
Remélem segíthettem!

manda

Sziasztok!
Nem volt ma időm benézni....Nem értem, miért van ennyi beteg ember! :( :(

Kedves mindenki!
Hááát, van még mit leadni, majd teszek fel oylan képet is, amikor elkezdtem a diétát.....Bár azzal inkább nem büszkélkednék!!! :lol: :lol: :lol: HOgy miből is kell még fogyni??Fenék, comb, és egy picit hasból....Remélem elérem a hőn áhított 50-55 kilómat(mert most 64 vagyok....) :oops: :oops:

Estrella, és Süni!!
Nagyon boldog születésnapot kívánok nektek!!!!
Kép

Lexi!
Valóban !El is felejtettük a dvd-t... :lol: :lol: Majd legközelebb!!!A képet küldöm!!!Csak megkeresem...

Tini!
Vigyázunk rád!!!!!Igérem!!!! :wink:

Nefke!
Remélem nem lesz semmi gond.....Szorítunk érted!!!!Értetek!

Gabi!
Én is egy kolleganőmet kisértem el a kondiba, amikor is eldöntöttem, na most nekiállok fogyózni....És azóta törekszem arra, hogy csini legyek, hisz soha nem voltam ennyire molett!!!! :lol: :lol:

Estrella!
Hááát, nem tudom mi lesz..... :( Párom hívott, júni végéíg van szabin...Júliban nem jöhet el, mások mennek...És ugye júl. 3-íg tartana.... :( :( Elszomorodtam...... :( :(

Valami nyavaját összeszedtem bent, folyik az orrom, tüsszögök, és hasmarsomvan...Ma megittam vagy 4 lliter teát....MOst viszont olyan, mintha az agysejtjeim buliznának a fejemben(pedig nem sokan vannak) :lol: :lol: Majd szétmegy a fejem, hányingerem van....Babás nem lehetek, most volt meg!(tudom, nem kizáró ok) :roll:
Remélem holnapra elmúlik, hisz menni kell spinningelni!!! :lol: :lol:
Vendég

Találtam képet, hoyg hogy is néztem ki fogyi előtt...Igaz ez a babanet talin készült, de itt még nem is voltam olyan duci....Erre csak jöttek a kilók!
(Csak összehasonlításképpen küldöm)....
Kép Szóval volt okom elkezdeni fogyózni! :lol: :lol:
Bocsi, hoyg offoltam a topikot picit!
Ma még teszek táblát is, csak vacsit adok az uracskámnak!!!!
Vendég

Kriszti:
Jó ez a fotó, főleg mert én csináltam. :D
Viszont szomorúan olvasom soraid, szóval ez már végleges hogy nem jöttök nyaralni? :(

Ja, képzeljétek már most barnás dolog van, lehet meg fog jönni? Na de most?? Még csak a 26. napon leszek most. Mi van itt? Mostanában érdekes dolgok történnek velem, mert ugyanez a barnás cucc a 12.nap körül is utolért. :?
Vendég

Süni,Estrella nagyon boldog születésnapot kívánunk nektek! :lol: :lol: :lol:

Andi & Máté

:lol: :lol: :lol: Kép

Kép
taptau

Tök arik vagytok, MINDENKI!!! :D

"Ne küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek."
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntést. Nagyon jól esett! :D

Csak megnyugtatásképp, Babyka nem tesztelt ma! A szokásos "pozitív" hozzáállásával nem akarta elrontani férje élménybeszámolóját :) De hát mi tudjuk, hogy jó híreket fognak holnap kapni. Ugye???? :wink:

Eddig ünnepeltem, most megyek kicsit tornázni. Kriszti, majd megnézem a fotókat! Nagyon kiváncsi vagyok.

Jóéjt!
süni76

SÜNI, ESTRELLA!

ISTEN ÉLTESSEN TITEKET SOKÁIG!
És kívánom, hogy a következő szülinapot már babóval a kezetekben ünnepelhessétek!!!!!
gil

Baby!

Megy a drukk!!!! Holnap hamar jelentkezz! Sok sikert! Remélem, azért tudsz aludni ma.

Zsókuci!
Köszi a választ, jó, hogy ilyen bátran szurkálsz! Ügyi vagy!

Kriszti!
Én is rögtön megnéztem a képeket, gratulálok! De egyáltalán nem voltál molett előtte se!
gil

EStrella!
Na igen!!Itt a fotós volt a jó, és előnyös beállításból csinálta!!! :lol:
Hazaért párom, és sajnos nem cserélt vele az, akivel tudott volna, ők is mennek nyaralni....Lehet ez tényleg égi jel????? :roll:

Süni!
És volt tortád is???? :roll: Én 1 X kaptam tortát, de akkor is ki kellett dobni...Ugyanis sem én, sem párom nem eszi.... :lol: Na, azóta sem kaptam! :lol: :lol:

Gil!
Azért élöben veszélyesebb volt.... :lol: :lol: 165 cm-hez majd 70 kiló..... :lol: :lol:
Nem mondom, ma már elégedett vagyok...Még párom is megjegyezte, jobb így...Persze úgy is tetszettem neki! :wink: :lol:
Most láttam, hogy a szurival kapcsoltaban kérdeztél...Ha van egy jó nővér ismerősöd, ő is beadhatja, vagy ahogy Zsókuci írta, ha van bátorságod, te is...Holnap írok privit!

Lippa!
Köszönöm!Neked is válaszolok holnap!!
Puszillak!

É s íme a tábla!
Kép
Kép
Kép
Kép

Holnap Numato is megy UH-ra.....Várjuk a jó hírekkel!!!!!

És végül, d enem utoljára:Baby!!!!!!
Nagyon szorítunk!!!!!!! :wink: És nagyon várunk vissza!!!! :lol:

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!!!

Süni, Estrella sok boldog szülinapot nektek így kissé megkésve!!! Pusssza!

Krisztikém! Én - kg. voltam :) Mikor közel két éve abbahagytam a fogamzásgátlót / másokkal ellentétben én akkor kezdtem hízni!!! :cry: Most meg a stimu után már olyan lettem mint a kisgömböc, de már remélem ennél csak gömbőcebb leszek!!!! :D
Majd leadom valahogy amikor kell!!!!! Teljesen át kellett variáltatnom a ruhatáramat! De vannak barátnők, akik szívesen fogadják a régi ruháimat!!! :D

Mindenkinek megy a szorítás akinek kell![/img]

Kép
tini75

Hoppá a kg. előtt nincs szám :D 60 - 65 voltam, most meg ....., tehát sok!!!

Kép
tini75

Kriszti
Én is 165 cm vagyok, de én sokkal több kg-ban, igaz azt mondják nehezek vagy erősek a csontjaim, nem tom hogy kell írni.
De azon a képen nem néztél ki rosszul, de most legalább jobban érzed magad. :lol:
Én 65 kg már sose leszek annyira nem tudok lefogyni, de ha a mostaniból már lemenne 5 kg, már azzal is elégedett lennék. 10 éve voltam 65 kg. A versenysúlyom az a 68 kg volt, de hát már az is álom.
Na, lezártam a témát.

Baby
Bocsi, de én is megkavarodtam tegnap. Drukkhegyek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Numato
Uh? Szuper, már ott tarthatnék, de majd kb 2-3 hónap múlva én is megyek!!! :lol:

manda

Sziasztok!
Ballagyó!
Zeke szerint bőven elég a Gravida!Minden benne van ami a szervezetnek kell!Még folsvat sem javasolt.
Gabicsibe!
Köszönöm a jó kívánságodat!
Estrella!
Nem tudom mi a barnázgatás oka!
Spontán szerelemtől nem lehet?hátha :lol:
Kriszti!
Teljesen jól nézel ki a képen!
Manda!
Azért ajánlják a dokik a Gravidát,mert asszem olcsóbb és több van benne,mint az Elevitben.És most már kötelességük az olcsóbbat ajánlani!
Vendég

Benszi :)
Nagyon szépen köszönöm az infot a Gravidáról!
Akkor amellett nem kell mást szedni, mert én most mindent eszem, méhpempőt is, bár már sokat írtam róla, bocsi. :(
Szép és nagyon boldog pocakos hónapokat kívánok neked!!!

manda

Mindenkinek szép Kép -ot!

Babyke
Remélem a tiéd ma csodu szép lesz!!!!!
Hozzon neked is Kép
gabicsibe

Csodu=csudi szép :oops:
gabicsibe

Sziasztok!
Kriszti!Gratulálok a fogyáshoz, iszonyúan látványos!További sok sikert kívánok!

Benszi!
Én is Garvidát :lol: , szedek, de csak 2 naponta, meg napi fél szem folsav....

holnap megyek UH-ra Zeke dokihoz, már tűkön ülök!Kicsit izgulok.... :oops: :roll:
egyébként ma ég a gyomrom reggel óta, mondjuk ha csak ennyivel megúszom akkor tök örülök, meg estére fájnak a szemeim, pedig nem ülök sokat gép előtt....

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Estrella, Süni:

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!

Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Köszi mindenkinek a választ vitaminügyben, segítettek. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy szedett már valaki közületek Estrofem tablettát. Legutóbb - injekció helyett - ezt írta fel Konc, lassacskán ki kell váltanom.
ballagyo

Ballagyo
Én nem ismerem ezt a tablettát, talán majd valaki más.

manda

Hali!
Manda!!
Nagyon köszönöm a jó kívánságot!
Ha hiszel a méhpempőben,akkor azt szedd be nyugodtan.Csak a felesleges tabletta evés nem jó.Ami természetes alapú az nem árt.
Réka!
Üzenj majd mi volt az UH-n!Szorítok!
Vendég

Sziasztok!

Zsókuci, drága, Neked is köszi a jókívánságot!
Kriszti, majd javítanád a következő táblában? Köszi

Kriszti, megnéztem a képeket. Le a kalappal előtted!!! Én nagyon lusta vagyok :( Bár már 5 napja hullahoppozom :)

Én is váltottam Elevitről Gravidára. Egyrészt legalább magyar vitamin, másrészt tényleg nem mindegy, hog mennyit fizetünk érte. Nálam egyiknél sem lépett fel semmilyen mellékhatás.

Ballagyo, én sem ismerem ezt a tablettát, de valaki biztos tud segíteni.

Babyka, lassan hazaértek!!!
süni76

Baby???????
lippa

Babyről senki sem tud semmi.
l
Rékaróka, én is holnap megyek uh-ra!
Nefke
nefke

Sziasztok!
Csak nemrég értem haza, de látom, Baby még nem érkezett meg...vagy már nagy bulit csaptak, ünnepelnek!!!!

Süncike!
Javítalak....A hullahoppozás jó kezdetnek....Én kb. 10 másodpercíg tudom csinálni!!! :oops: :oops:

Tini!
Az én ruhatáramat hugi örökli, ő is örül....Aztán ha én kismami leszek, addigra ő lefogy, és visszakapom őket!!! :lol: :lol:

Na, megyek zuhizni, és ha még lesz erőm, jövök ma...Felkészülök a holnapra, és holnaputánra, mindkét nap nappalos leszek!
Vendég

SZiasztok!

Már nagyon várom Babyt!
A vitaminokhoz nem tudok hozzászólni, én csak Elevitet szedtem eddig. Most azt se, de át fogok térni a Gravidára, ha így dicséritek, és olcsóbb is.

Kriszti!
Köszi a választ, gondolokodom, ki tudná beadni, mert semmi kedvem mindig dokinál sorban állni egy szuriért. Csak ez tart még vissza a Gynevactól, pedig már nagyon csinálnám. Most épp ebbe kapaszkodom... Mindig kell valami, ami reményt ad.
gil

Sziasztok!

Ballagyo én csak Gravidát szedek!! Mást nem mondtak, amit írtál azt nem is ismerem! Napi egyet szedek!!

Nefke szorítok neked holnapra, meg persze aki megy mindenkinek!!! :D

Kriszti! Érdekes dolog ez a ruha téma! A hugom nekem adta kismamás cuccait, és egyetlen egy ruha jó rám azok közül, pedig ő hat hónapos korukig, koráig tudta használni őket!!!! :oops: :oops: Tehát én mint egy kis elefánt olyan leszek! :cry: De párom megnyugtatott, hogy ő a plusszz kilóimmal együtt imád!!! :D
Majd meglátjuk mi lesz később, ha jöttek a babyk!!! :)

Benszi! Kimentünk a dokimhoz, itthonihoz, és mivel császáros szülésben van éppen nem vártuk meg! Isten is így akarta, tehát hazajöttünk! Ez van!!! De ma talán jobb volt! Rá kell jöjjek, lehet sokat mászkálok és akkor fáj jobban! Pfffffffff, de olyan jó, hogy mászkálhatok! :oops:

Kép
tini75

Tini!
Te egyébként is egy csupaszív lányka vagy...És aképed alapján is ez jön le...Pont ezt beszéltük Lexivel, és Estrellával...Tehát ha 2 mázsás leszel is, akkor is szeretni fog mindenki!!!

Ballagyó!
Én sem kaptam ilyen gyogyit...Sajna nem tudok segíteni!

Gil!
Ment a privi!

Nefke!
Szorítunk holnapra, minden rendben legyen!!!!!!

Juciék is ma voltak...Remélem jóhírekkel tér haza.... :lol:
Vendég

Kriszti!
Köszi, megkaptam!
gil

Sziasztok lányok!

Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem, mert igazából létrejött a terhesség a doki szerint, de a HCG érték igen alacsony, ezért hétfőn mennem kell vissza vérvételre. Reméljük minden rendben lesz. Köszi mindenkinek a drukkot.

Még egy fontos dolog!
Ma beszélgettem a Mártikával és megbeszéltük a konfliktusokat. Ezt tanácsolom mindenkinek, mert igazából egyáltalán nem olyan, mint a róla kialakult kép. Ezúton is elnézést kérek a korábbi megjegyzéseimért.

Üdv:
Baby
baby.81

Szia Baby!
Ahogy írtam sms-ben is, fel a fejjel!!! Légy optimista, hagy érezze a baba, hogy pozitív a mamája :D
süni76

Baby!

Remélem, minden rendben lesz, és azért halkan gratulálok!!!! Akkor megy tovább a drukk!!!!!!!!! Nagyon vigyázz magadra!
gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?