A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Kata! ezt is megérted :lol:

robcsi tiéd a második helyezet!

Ceni szegény BOgi :( egész nap nincs babanet, oszt erre a szörnyű hírre kell jönnöm?

((((((((((((((((((((Bogi))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Igen, most jött vissza, én meg közben visszaolvastam meg persze Réka is felébredt mire ide tudtam jönni.

Boni, nagyon jó a cipő és az új vonalzó is.

Szilcsi, én is megkívántam a krumplilevest :D Ismét gratula az erősödő csíkokhoz.

Coca, szegény géped, béke poraira.

Melcsi, te aztán nem vagy semmi :D Nehogy valaki házának a festéséről menj a kórházba :lol:

Veramami, OTP-sek vagyunk :roll:

Szirom, remélem minden rendben van/volt/lesz.

Piskóta, nálunk csak a 32. héten van a következő kötelező uh, már Rékával is így volt, azért voltam vele is a 26. héten 4d-s uh-n.

Én tegnap voltam védőnőnél és utána megejtettem még egy vérvételt is, mert apa itthon volt a Rékával, így nem kellett még egyszer menni. Holnap megyek dokihoz 11-re.

Áfi ezt ne olvassad el! Most megyek és keresek valami fini csokikát, mert annyit emlegettétek, hogy ezt is megkívántam :)

Kép
Kép
robcsi03

Ceni, gyógypuszik Boginak. Hát nem semmi amit veletek az ügyeleten műveltek.

Tegnap én is leadtam a laborba a papíromat, utánam jött még 2 nyögdíjas, hát nem behívták őket hamarabb, holott jó 5-10 perccel később érkeztek mint én. :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Ez a babanet egyre siralamasabb :twisted:

Purc
tök jó, hogy már ilyenkor is sétáltatod, és kommunikáltok :) tetszik :) reklamál már most, hogy ringasd a popsiját :)

Ceni
Szegény Bogi :( MÁr írtam msn is :wink:

Most nem is tudom már kinek mit akartam még írni :?
NA majd otthon két ablakot megnyitok, egyiket nézem másikba írok :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Nekem most lett babanet. :evil:

ceniko: Sajnálom ami veletek történt. Jól megvárakoztattak benneteket. :cry: :evil: Sok-sok gyógypuszit küldök Boginak!

Sajnos mi sem kerültük el a baleseti ügyeletet. Írtam is, hogy a férjem focizik. Sajnos foci közben kiugrott a bokája. Annyira bedagadt neki...irány az ügyelet. De mi valahogy jobban kijöttünk a dologból. Kb. 1-1,5 óra alatt végeztünk. Vizítdíjat befizetni, vizsgálóba bemenni, vizsgálóból RTG-be, oda kétszer is behívták (passz, hogy miért, még a férjem sem tudja), onnan vissza a vizsgálóba és szerencsére kiderült, hogy nincs inszalagszakadása és törése, repedése sem. Csak nagyon be van vérezve. Választhatott, hogy vagy kap egy injekciót a hasába trombózis ellen és hozzá grátiszként kap egy lábgipszet vagy 3000 Ft-ért tud adni egy szorítókötést vagy micsodát. Férjem kijelentett, hogy ő ne szurkálja csak senki, szorítókötést kér, amit bármikor le és felvehet, de 3 hétig hordania kell. A doki hátranyúlt és a kis nejlonszatyrából elő is kapott egy ilyen hogyishívjákot és rá is tette. Megvan a véleményem az ilyen dokiról...még számlát sem kaptunk erről. :evil: Egész éjszaka nem aludt semmit a párom. Nagyon fáj neki, de már sokat lappadt.

Szóval, Ceniko... a tegnap este nem a mi esténk volt. :(

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

robcsi köszi :lol:

nyugdijjasok :twisted:
Vendég

gaby: én wordpad-be szoktam írni. Onnan kívágom és bemásolom.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Már mindenkinek elvonási tünetei voltak, mi? :-D

Áfi: diabetikus csokit sem szabad enned?

Enikő: szegény Bogi :-(
AKINEK NINCS EMPATIKUS KÉPESSÉGE, AZ NE MENJEN AZ EÜ-BE DOLGOZNI !!!!! Nem is értem különben, hogy lehet úgy ott dolgozni, hogy valaki utálja az embereket. Akkor minek ment oda? Mert imád röntgenezni?

Ma nagyon furi dolog történt velem. Reggel bejöttem dolgozni, és mielőtt megnyitottam volna az Outlook-ot, arra gondoltam, milyen jó lenne, ha törölnék a pesti tréninget.
És ott figyelt a levél, hogy, hogy törölték!!!! Apa javasolta, hogy legközelebb gondoljak a lottó ötös megnyerésére :-D

Már nem emlékszem, kinek milyen eseménye van ma, de jöhetnétek beszámolóval lassan…

Babaimi: egyedül a Te UH-dra emlékszem, sürgősen írd meg, hogy mi volt…

Melcsi: igen, tök jó, hogy 6.naptól néz az új dokim, így azért más, mint a másiknál, aki most is elküldött volna 1x a 12.napon, amikor már késő…

Robcsi: a nyugdíjasok sosem érnek rá :wink:

Szilva: ápolgasd csak szegény párodat….

Puszi

(Én ma kb. 6-ig bentleszek, mert csütörtökön az UH miatt csak délután jövök dolgozni…)

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso, miért késő a 12. napon? :oops:

pedig vinni akartam neked finom extramogyorós csokití Pénteken! :lol:
Vendég

Mert a 11.napon van pé-m :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nem fogjátok elhinni, hogy mit vettem a lányoknak idebentre. Buborékos Boci csokit. Mindet befaltuk 2 perc alatt :lol: :lol: :oops: :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: nem ér :evil: a buborékos a kedvencem :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok!

áfi: ma este ugye tanulunk????

vera: mára visszament a hőd? nekem ugyanannyi, mint tegnap :roll:

kata: grat az első helyhez :lol:

ceni: szegény bogi! gyógyulást neki!

robcsi: a nyugdíjasok a legtürelmetlenebbek. a villamoson majd fellöknek, úgy rohannak leülni.

szilva: gyógyulást apának!

szezso: várjuk a lottó számokat tőled! :wink: :lol: :lol: :lol:

boni: csoki? csokit nekem hozzál! küldhetsz postán is! :wink:

rólam: ma megírtam a mai zht. szerencse, hogy kis zh, mert nem lesz túl fényes. egyszerűen ma nagyon érzem az időt, és nem bírok gondolkodni.

katica
katica30

szezso értem, már kezdtem elkeseredni, mert hogy nekem kb. a 18.napon van a PÉ em, és én a 14.napon megyek a doktornőhöz. :oops: az hittem az késő!
Vendég

szezso: naná, hogy ápolni fogom szegénykémet :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok,

Ceni, remélem hamar jobban lesz Bogi, nagyo ügyes kiscsaj, hogy így tűrte a megpróbáltatásokat, sok sok gyógypuszi neki, meg neked is :lol:

Gaby, jóhogy dumcsizunk, egyezkedünk, megbeszéljük a dolgokat. :lol: Néha azért sikerül :lol:

Szezso, benned egy boszi veszett el. Különben tök egyetértek veled, nem értem miért foglalkozik olyan valki emberekkel, aki utálja őket. sajna nem csak az eüre vonatkozik ez :shock:
Tök jó, hogy a 6. napon már nézi VÉGRE! Már különben épp akartam kérdezni, hogyha tudják, hogy korai peteérős vagy, miért nem nézik korán... :roll: De akkor az új dokinak csak leesett a dolog :lol:

Szilva, akkor ti is jól éjszakáztatok, jobbulást.

Purc

Kép

Kép
purc

purc: köszi a nevében is

Szilvi

szilvaqueen

KAtica Egerbe majd viszek soksok csokikát! :wink:

szilva jobbulást a párodnak! ápolgasd csak! :lol:

babimi , szirom mi újság?
Vendég

Sziasztok!

Annyit nem dolgoztam mostanában, mint ma, amikor nem volt babanet. :D
Jól vagyok, éjjel nagyon csúnyát álmodtam, Ceni le is szidott, hogy nem szabad ilyet (elvesztettem a babát...) Úgyhogy hajnal háromkor paramama voltam én is, de a reggel hőm megnyugtatott, majdnem 37, az nálam már extracsúcs.
Mennem is kell, lejárt a munkaidő, most, amikor már van babanet. :twisted:
Ceni, :twisted: ezt nem hiszem el. Szilva, szintén. Magyar eü........ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
szilcsi

Uh-soknak nagy-nagy drukkok, Szirom, neked külön extrahipermegadrukk!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++

Kép
szilcsi

boni: az még messze van! nyáron kevesebb csokit eszek, évközben kell a gondolkodáshoz. de szerencsére itt van előttem egy tábla mogyorós csoki... :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Katica sok drukk a ZH-hoz!!!

Purc

Kép

Kép
purc

Szirom, sok drukk a vizsgálathoz, pihenj utána sokat!!!!((((((((((((((((szirom))))))))))))))))

Purc

Kép

Kép
purc

sziasztok, mindenkinek gyors sikert kívánok!!
egyetlen egy kérdésem lenne, (a sikeres inszemesek topikjában vagyok), hogy a decapeptyl injekció mire jó? mert nekem inszem előtt egyet adtak be, és többen írták, hogy ez nem tüszőrepi szuri hanem tüszőérlelő...segítenétek??? nagyon köszönöm :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

Hahó!

Hazaértünk, de nem volt meg a mintavétel, mert úgy tapad a lepényem, hogy azt mondta a doktornő, hogy nem szabad megszúrni. Hátul, mélyen valahogy. Nagyon kedves volt, nagyon profi, és azt javasolta, hogy legyen inkább amnio. Május 22. Az uh egyébként oksi volt, tarkóredő 1,9 mm, orrcsont megvan, semmi olyan jelet nem látott, ami gondra utalna, de a korom miatt indokolt. 6,3 mm a pöttöm különben :wink: Beleegyeztünk a magzatvízvételbe, bejelentkeztünk, szóval megint egy hónap várakozás. Pedig azt hittem, hogy ma túl leszek rajta. Ez van, most sietek, mert még vásárolni kell vacsit.

Pussz, és nagyon köszi, hogy ennyien gondoltatok ránk!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: mindennek megvan az oka, hogy miért így vagy úgy történik :wink: örülök, hogy minden rendben...

Kicsiboris: én nem igazán tudom, mire jó a decapeptyl, még nem volt hozzá szerencsém...de vajon nem ez az, amit arra adnak, hogy gátolják az idő előtti tüszőrepedést?
Majd jönnek a lombikosok és majdnem-lombikosok és megmondják a frankót :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Veramami! Köszi a drukkot!Szerintem a 19.cn. drukkolok!

Szegény Bogi! Jobbulást neki!
Szezso! Édes vagy, hogy érdeklődsz!

Szirom! Örülök a jó híreknek!

babaimádó
Kép
babaimado

Rólam: csináltattam cytológiát, 2 hét múlva lesz eredménye.
Uh:3 szép tüszőm van, ami jó hír, a legnagyobb 17 mm, várunk csüt.ig, akkor este 8-kor be kell adnom egy szurit magamnak, majs szombat de. inszem, de nem a dokim csinálja, mert nem lesz bent. Inszem után Utrogestan hüvelytabletta.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi: hurrá!!! :lol: mondtam, hogy nem lesz semmi baj, csak a tüszők nőttek :lol: ilyen szép nagyra :lol:
Tuti sikerülni fog az inszem!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

A bnet velem van! Már tűkön ültem egész nap, hogy nem férek hozzá a nethez, meg hogy teleírtatok vagy 4 oldalt és mikor fogom elolvasni! Erre tessék! Szolidalitásból nem is volt bnet! :lol: :twisted:
Sokat dolgoztam! Fogdokinál is voltam! Van egy szép új fogam! :lol: :lol: A többinek pedig nincs baja! :lol: YESSS!

Veramami! Ha szépen visszamenne a hőd, akkor lehetne simán 19cn-en péd és ez a leesés lehetne beágyazódás is akár! :wink:

Katica! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szirom! Azért jó, hogy rendben vagytok és nincs rosszra utaló jel! Akkor kitartást a várakozáshoz!

Ceniko! Hát ez nem semmi! Köszi, hogy felhívtad a figyelmet az ilyen esetekre! :lol: Boginak meg ölelés, hogy ne fájjon a karja!

Csokiról! Beértem a fogdokihoz a váróba! Pont akkor jött kezében egy csokival mosolyogva rámnézett és megkérdezte: Kér egy kis csokit? Mire én! Most köszönöm nem, majd utána!
Jót röhögtünk! Nem volt felkészülve a "poénos" válaszomra!

Kép
bettike
Eger

Babaimado! Annnnnnnnyira jó! De jó! Szép tüsző, csütörtökig meg még nagyobbak lesznek! Hip-hip! Szombaton akkor megadrukk, meg persze csütörtökig is és a két nap között is és még utána is!

Kép
bettike
Eger

Szirom! SZezsonak igaza van, mindennek megvan az oka! Jó, hogy addig is minden rendben van! :lol:

BAbaimi! érik az a tüsző, annyira Drukkolok NEktek! pussz

VEramami nektek is drukk!

Szilcsi remélem minden rendben van, pussz

KAtica akkor nem viszek csokit EGerbe! :lol:
Vendég

BEttike gratula a szép foghoz, és a poénodhoz! :lol:
Vendég

Szezso! Köszi.

Bettike! Nem fáj a fogacskád? Korona lett, hogy új, vagy mi?Köszi a drukkolást, nagyon kedves tőled.

Boni! Drága vagy! Majd most kiderül, milyentesztet adtál el nekem dílerkém:-)))

babaimádó
Kép
babaimado

babimi pozitívatpozitívat
Vendég

megyek tescoba, majd utána olvasok és írok :D
tegnap vett apjuk egy csengőt, vezeték nélküli elemes. Visszaviszem, mivel amúgy is elemes van itthon, amibe sokszor kell cserélni az elemet. Férfi logika, vesz másikat, ahelyett hogy elemett vett volna :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Enikő,
nagyon sajnálom Bogit! Főleg az "ellátásért" amit a balesetin kapott! :evil: Hogy engem lesz*rnak még elviselem, de egy kisgyereket!!! :x
Szezso,
annyira eddig se voltam ám csokis, ha meg megkívánom a sima csokiból is eszek ám egy kicsit, ha valaki nem bír diétázni szigorúan, az én vagyok. :D
Szilvi,
sajnálom a férjed bokáját! :(
Katica,
jövök este, persze! De nem leszek sokat, pénteken 2 ZH és 1 beadandó vár, egyiknek se kezdtem még neki...
Kicsiboris,
nekem a Decapeptyl-t a lombikomnál arra használták volna (terhesség miatt elmaradt :lol: ) hogy leállítsák a saját hormontermelésem, és csak a kívülről bevitt hormonokkal legyen egy kontrollált "hiperstimum" ami persze nem igazi hiperstimu, de sok petesejt. Ám az nem egy szuri... hogy egy szuri mire jó, azt nem tudom.
Babaimi,
tök jó tök jó! Most leszel ám babás!!! :D
Vendég

Boniko! Köszi!

Babaimi! Nem, csak fúrta, faragta és csapott egy kis építkezést! Ennyi! És nem fáj, hisz egyből adott szurit, aztán még most is le van zsibbadva az arcom!

Gaby! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

Cenikő :( Szegény Bogi... Remélem hamar meggyógyul.

Babaimi, éljen. Ügyi kis tüszöcskék :)

Szirmi, miért erölteted annyira ezt a mintavételt? UNokatesóm 40 felett szült és semmi baja gyerekének. 18 hetesen lesz úgyis genetikai uh és 16 hetesen AFP tehát ha valami gond lenne akkor azért azon már ugyis megtudnád. Én nem értem ezt még akkor se ha volt az ismerőseid közében down kóros. És az a 100/1-ből vetélési kockázat se éppen meggyőző. Illetve nekem van pár ismerősöm aki 35 felett szült és egyik se csináltatta meg de nem is lett semmi baja.
Szóval én nem értelek, persze abszulút a te döntésed és biztos van is rá érved miért csináltatod. De én akkor már inkább az Istenhegyin csináltatnám meg a 4 markeres (vagy mi...) tesztet, ami vérvételből áll.
a másik meg ÉN azért se csináltatnám meg ezt mert a legtöbb "betegség" (pl. Down, nyitott has vagy gerinc) az kimutatható egy JÓ uh-n ami meg nem (pl. mert később alakul ki)
Persze biztos előfordulnak kivételek is. az az aminoval se.

Huh. ez kicsit hosszú lett ,de mindegy. kikivánkozott :) :) :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

De azért gratula a nagy bébikédhez, kaptál képet?
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Halihó!!!

Ceni: a baj csőstül jön,....? Szegénykéim!!!! Ölelést küldök!

Szirom: a névnapomon lesz az aminod. Véletélenek nincsenek szerintem se.

Babim: hurrrrá!!!!! Tök jó!!! Mennek a hiper-mega drukkok!!!

Bettike: mosolyogj ezerrel!!!

Coca gépét még mindig nem sikerült újraéleszteni?

Na pussssssssz:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

MINDENKINEK kivétel nélkül köszönöm a drukkolást!

Bobi!Szezso! Tennétek nekem egy görbét, ha kérem?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Babaimádó!!!!!!!!!!!!!Hurrá!!!!!!!!!!!Végre van eredmény!!!!!!!!!!!Már annyira izgultam!!!!!!!!!!!Hát még szombaton hogy fogok!!!!!!!!Addig is sokat gondolok rád!!!!!!!!!Csók!

Bettike: 1cn., de nem búsulok mert végre dolgozom és így már nem a babaprojekt jár az eszembe! hihihi

Kép
klarissza32

Itt egy link a Down kór szűrésről:
http://www.downkorszures.hu/

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babaimi: tennék én, de nem mérek :lol: és nem is érzek késztetést, hogy mérjek :lol: nem baj, ugye?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Klara! Nagyon kedves tőled, de szeretnék gyakrabban hallani rólad.

babaimádó
Kép
babaimado

babaimi ha én vagyok bobi, akkor jelentem én sem mérek ebben a hónapban. rábízom magam természetanyánkra, meg 3.-án a doktornénire :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok :D ,

Tiszta frászban voltam, hogy nem volt babanet :twisted: , függő vagyok, még ha nem is jövök gyakran :wink:

Enikő, nagyon sajnálom Bogit, remélem már jobban van és nem fáj annyira neki. A felnőttek, talán még valahogy fel tudják fogni, hogy sz.r az egészségügy, de egy gyerekkel hogy lehet ezt csinálni?

Szilvi, jobbulást a férjednek.

Babaimcsi, de jó, drukk a növekvő tüszőknek!!!!!! :D És sikeres action-t :wink:

Bonika, ma is egész nap hiányoztál :lol: :lol:
Te intézted a technikai bakit, hogy megint érezzük a hiányodat? :lol: :lol:

Szirom, de kár, gondolom örültél volna ha ma túlesel rajta, de azért a lényeg, hogy szakemberhez kerültél és képben volt. Bátor csajszi vagy és abszolút megértelek, hogy ki szeretnél zárni bármilyen betegség esélyét :wink:

Klarissza :( , de sok drukk az új hónaphoz, májusi eső..... :D :wink:

Bettike, grat az új fogadhoz :wink: És csokiztatok utána? :wink:

Katica, Te mikor végzel a vizsgákkal?

Robcsi, én is pont így időzítettem az UH-okat, hogy egy hónapban csak egy legyen. Biztos ami biztos.

Szezsó, drukk csütörtökre akkor, éljen az új doki :wink:

Szilcsi, az tényleg rossz álom lehetett. Én is elég sokszor álmodtam rosszakat, valószínűleg az izgalom miatt van, ne aggódj, babás vagy és kész, csak nyugi :wink:

Képzeljétek ma kismostam a babó minden ruháját, törcsiket, pelusokat és még az összes kabalánkat is amit a hosszú évek alatt gyüjtöttünk. Holnap már "csak" vasalnom kell és a kórházi cuccaimat összepakolni és megvagyok.
Délután a pedikürős barátnőmnél voltam, szép franciás lábkörmeim vannak, a kezemet nem csináltattam meg, két mosogatás után tuti lekopik, csak egy szép manikürt kaptam :wink:

Elméletileg holnap vagy a jövö hét szerdán jön a védőnő családlátogatásra. Asszem holnap reggel felhívom, mert nem vagyok egy itthon ülős fajta, jó lenne tudni, hogy pontosan mikor jön.

Mindenkinek további szép estét, puszi.
Melcsi

Kép
melcsi6

melcsi hát persze, hogy én intéztem :wink:

nekem is van egy csomó kabalám, küldhetem mosásra?
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Babaimádó: nagyon örülök és szorítok!

Sajnálom a baleseteket :( majd írok mindenkinek részletesen.

Szerintetek 3.4. napon nem korai a beágyazódás?

többen azt mondtátok, hogy az lehet az esés....

Veramama
veramami4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?