A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Andi: Ja, és pénteken pozitvat tesztelsz. Ezzel felemelem rólad a varázslatot! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi pénteken pozitívat tesztel.

Andi pénteken pozitívat tesztel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee:
1 év 4 hónapra visszamenőleg néztem a ciklusaim hosszát. Február óta hőmérőzöm (ebben a hónapban látható igazán szép emelkedés rajta, az előző kettőben csak nagyon kicsi volt).
Vendég

Hmmm...Nem biztos, hogy jó hatással vagyok rátok...Megyek is dolgozni egy kicsit... :lol:

jaimee

Sziasztok! :D

látom jó a hangulat, ennek örülök :D

jelentem a hőm 37, előtte 4 napig 36,9. Kérem a hőfenntartó energia felelőst, hogy nekem is juttasson belőle!!!

visszaolvasok...

Kép
mercure

Andi:
Iszonyú kiváncsi vagyok! Hamar meg fogok öregedni.. de majd rádfogom. :)
Vendég

Szia Mercure!!!
Nálad is el kél az energia,de vigyázz Dzsémivel.... :lol: :lol: :lol:

Mano: persze,nyugodtan fogd rám....én fiatalodom közbe,amíg Ti megöregedtek a kíváncsiságtól (egyébként meglepően jól bírom....még)
vedresandi

Szia Mercure!
Ez nagyon jó! Szépen melegszel. Úgy néz ki, hogy még eredményesek lehetnek ezek az áprilisi bolondos hancúrok. Csak nehogy bolond gyerekünk szülessen! :)
Vendég

Mano: én állítom,hogy az enyém "bolond", de ő áprilisban született.Ugyanaz,szerintem :lol: :lol: :lol:
vedresandi

miért vigyázzak, rossz a hatása? :D szerintem ma pszihésen különösen kattant.... BOCSIIIII... UH után visszaköltözik a régi Jaimee :D :D Vagy??????

Még egy bolond a családban???? Jesszus!!!!!!!!

Kép
mercure

Mercure,

Mardjon fenn a hőd :D :D

Jaimee,

Miért nem vagy ránk jó hatással? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mercure: sztem Dzsémi ma hahotával takarózott!!! :lol: :lol:
vedresandi

Szóval kattant vagyok és vigyázni kell velem, na szép. Dolgozom is tovább... :cry: :cry: :cry: :wink:

jaimee

Jaimee,

Hát azt hiszem ma nem irigylem a munkatársaidat. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Miért????? Nem értem. Mindjárt visszaolvasok, miket értetek ti itt félre....Nagyon kedves vagyok - mind mindig. Nem harapok. Most tök nyugodt vagyok. Majd úgy este 5 után...

jaimee

Dzsémi: én szeretlek Téged!!! :lol: :lol:
vedresandi

Judy:
Ezt írtad ma reggel:
"Ezen kívűl van egy nagy bűnöm, amit meg akarok gyónni nektek, de eddig még nem mertem szólni, nehogy megverjetek miatta."
Visszaolvastam, és nem írtad le mi a nagy bűnöd.
Elárulod? :wink:
Vendég

Judy: Ezt mikor írtad?? Én erre nem is emlékszem. Még jó, hogy MANO figyel.
Na gyónjál csak, nosza!

ANdi: Szeretsz? Ezt csak a magas hődnek tudom be! :D :D :D Én is különben, de nekem is magas. :lol: :lol:

jaimee

Lányok:
Én is szeretlek Titeket. (nekem is magas a hőm)
Vendég

Jaimee,

Azért gondoltam, mert ma mész uh-ra, és gondolom baromira nem vagy a munkára ráizgulva. Nem beszélve arról, hogy ránk koncentrálsz inkább. Én is szoktam így lenni, hogy belemerülök a saját dolgaimba, és kizárom a külvilágot. Ilyenkor szoktak idegrohamot kapni tőlem. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mano: :lol: :lol: Oké, majd nyilatkozz, ha lehülsz. .... 1,5 év múlva.

jaimee

Hát az a bűmöm, de nem megverni, hogy még mindig nem tettem le a cigit. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Hát mondom őszintén, én már november óta nem vagyok a munkára rázizzenve. :oops: Csak azt csinálom, ami a munkám, egy telefonhívásnál sem több. Nem érdekelnek a külföldi utak, ha lehet kikerülöm őket. Nem izgatnak fel az új feladatok sem. Sajnos ez van, de majd ha 3 évesek lesznek a gyerekek, mind a 3, ígérem megjavulok. Ha most 10 évvel ezelőtti önmagammal találkoznék, nem ismernék magamra. De ez jó, én így vagyok boldog, ne érts félre!

jaimee

Judy: Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! Milyen büntit találjak ki? :evil:
Vagy inkább: Milyen jutalmat ajánljunk fel, hogy letedd? Egy kis incentive nem ártana szerintem.

jaimee

Jaimee, én is ceretlek ám !!!!!!!!!!!!!!!

Judy, az nem jó, de iután és szerencsére nem dohányoztam sosem, így elképzelni sem tudom mennyire nehéz letenni. Mennyit szívsz?

Kép
mercure

Judy:
Enyje-benyje.. Ez nagyon nem jó!! Nemcsak a leendő babód egészségét veszélyezteted ezzel, hanem a saját magadét is, a környezetednek sem jó..
Én nagyon nem szeretem a dohányosokat, persze téged szeretlek, mert tudom, hogy le fogsz szokni!
Vendég

Mercure: Na azért! :wink:

A sógornőm is csak a gyerekek előtt és alatt hagyta abba. Utána visszaszokott a munkahelyi stressz miatt és a 2 lurkó okozta stressz miatt.

Judy: Kéne neked egy új vonalzó. X napja nem dohányzom felirattal!!

jaimee

Bár én se tudom, soha nem próbáltam még, de biztos nehéz lehet tenni a cigit egyik napról másikra. De a baba egészsége érdekében muszáj!
Vendég

Dzsémi: Judynak ez a vonalzó nem rossz ötlet:D
vedresandi

Vagy ha fokozatosságot megengedünk neki, akkor lehet olyan vonalzó is, hogy "Judy ma maximum x szál cigit szív el." Ez napról napra csökkenne. :)
Vendég

Nah,Judy!Mit választasz a felsorolt alternatívák közül??? :lol:
Kép Kép
vedresandi

Nem akarok okoskodni, de még akárhány ismerősöm leszokott a cigiről, akár átmenetileg, mind egyik napról a másikra tette. Én úgy csinálnám. Hát, Judy, nem irigyellek... :D Mikor szoktál rá?

jaimee

Jamiee: én is a dohányzók közé tartozom,de én képes vagyok napokig nem rágyújtani.Ha olyan helyen vagyok,ahol nem lehet,én nem megyek olyan helyre ahol lehet,mert annyira nem vagyok függő.Most nem dohányzom éppen.
vedresandi

A vonalzót választom, de már nem fér be a profilomba.

Tudtam, hogy kapok a fejemre emiatt. Az első 2 babánál sem dohányoztam, aztán visszaszoktam. Kb 15 szálat szívok naponta. Mindig húzom halasztom a dolgot. Majd akció után, majd beágyazódás után stb .......

Tényleg nagyon nehéz abbahagyni. Novemberben csökkentettem napi 5 szálra, aztán amikor megtudtam, hogy P3 na utána újra sokat szívtam.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,

Már nagyon régen, még a szakközépben.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,

Hogy csinálod, hogy nem gyújtasz rá???? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok,

Most egy kicsit el kell szaladnom, de sietek vissza. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Még szép, hogy kapsz a fejedre. :D SZóval mikor is hagyod abba? Már ha nem veszel cigit az is segít, egy idő után elfogy a készleted... :D :D Apa is dohányzik otthon?

jaimee

Judy: azért nem gyújtok rá amikor épp dohányzom időszak van,mert nekem inkább a kávéhoz kell,és kajálás után.Meg nekem nem esik jól a cigi csak úgy magában....tudom,hogy pótcselekvés,és nem gyújtok rá.Utcán még soha nem gyújtottam ré,és éhgyomorra sem.
vedresandi

Judy!

Csodák Palotája útvonal:

Felülsz a Metróra és a Moszkva térig mész azaz a következő megálló a délitől az az, így elég szakasz jegyet venni.

http://www.csodakpalotaja.hu/engine.aspx?page=terkep
Vendég

Jaemee! Nyugi minden oké lesz a Uh-on! Tök jó Neked!!!! Láthatod a kis babókádat!!!

Gyabi! Nem lehetzs olyen negatív!!! Egészen a piriig reménykedni kell! Ne add fel!!!

Judy! Jujj ez a cigi nem szép dolog! A múltkor sétáltunk és láttam egy nagy pocakos kismamit és ő is meg a férje is csak úgy szívták azt a mérget! Nagyon csúnya látvány volt! Szegény kis babóca a pocakban!

Mercure! Küldöm a melget, hogy fent maradjon a hőd!!! Irtó klassz, hogy fent van!!!

Pusza mindenkinek és szép Napot!!!!
Vendég

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek.

Hormonvizsgálati eredményeim(3. és 21 .napi vérvétel) alapján PCO valószínűsíthető. (Magas tesztoszteron, alacsony progreszteron, és rossz lh/Fsh arány)-egyéb tüneteim nincsenek-vékony vagyok-173cm-58 kg.bőröm szép, hajhullás semmi...

Ma voltam UH-vizsgáaton:

28x18 mm és 35x27 mm ciszta - és esetleg több kisebb.

Kb. egy éve próbálkozunk teherbeeséssel, 25 éves vagyok.

menstruációm rendszertelen átlagban 33-38 napos, évente kétszer 40 nap feletti, egyébként normális 4-5 napos, semmi különös fájdalom.

Orvosom csak műtétről beszél, azt mondja ,hogy gyors és biztos, hamarabb lehetek terhes mint ha gyógyszeres kezelésekbe kezdenénk.(persze azért szerinte most is van esélyem teherbe esni, csak nagyon kicsi)

Szóval én amiket olvastam nagyon elbizonytalanít.

Műtétről sokan egy legvégső esetben beszélnek, vagy talán nálam túl nagy a majdnem 4 centis ciszta.

Válaszokat előre is köszönöm:))

Szép napot Nektek.

(azt tervezem, hogy megmutatom a leleteimet egy másik orvosnak is)
k.vanda

Krisztinka,

Terhesség alatt én sem szívtam, az szerintem is csúnya látvány.
Amugy köszi. :D

Jaimee,

Igen, apa is dohányzik.Sajnos. :cry:

Andi,

Irigyellek emiatt. Igazából fogalmam sincs miért dohányzok. Büdös, a számnak rossz íte van, és a ruháim is beveszik a cigiszagot. Idebenn is mindig kapok a fejemre, ha lemegyek dohányozni. :D

Amugy azt olvastam, hogy addig amíg nincs beágyazódás, nincs közvetlenül kapcsolatban a baba az anyával. Szóval, ha valaki akkor teszi le amikor megtudja hogy terhes, ugyanannyi az esélye az egészéges babához,mint annak aki sosem dohányzott.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vanda:Egy meddőségi szakembertől hallottam, hogy a PCO/PCOS nagyon jól kezelhető ma már, lesz babója a legtöbbnek. Fel a fejjel! Azt azért jól teszed, ha konzultálsz más dokival, dokikkal is. Olyannal lenne érdemes, aki nem mezei nőgyógyi, hanem a meddőségi problémákban is nagy rutinja van. Mit jelentene a műtét? A PCO miatt? Hogy a kis tüszőket szétroncsolják? Vagy csak a két nagy ciszta miatt lenne műtét?

Judy: Hát így még nehezebb, ha otthon is van aki dohányzik...

jaimee

Judy, kitartás, tuti összejön! A párom is erősen dohányzott, aztán az unokahúga befizette arra amágneses izére, egyszer visszament mert úgy érezte nem elég, és láss csodát, azóta nem szívja. Ennek 3 éve! Volt, hogy meggyújtott valakinek cigit - persze én majd betojtam, hogy visszaszokik - és rosszul esett neki, szerencsére :D
Lényeg, hogy mindenkinél más válik be, de én is úgy látom, hogy az egyik napról a másikra jön be.

Kép
mercure

Ja... szia Kriszti! :D

Vanda én sajna nem vagyok benne járatos, de több helyen láttam ilyen fórumot, utánaolvastál már?

Kép
mercure

Itt vagyok :D

Judy: Pont ma reggel el akartam mesélni, hogy a tegnapi kirándulásom legrémesebb pillanata az volt, hogy a barátnőmhöz beszaladt egy csaj ( olyan 25 hetes terhes lehetett). Amikor bejött cigizett aztán amikor kiment azonnal rágyújtott. Annyira undorító volt, hogy bementem a szobába, hogy ne lássam. Később a barátnőm mondta, hogy a csaj egyszerűen nem tudja letenni. Az ilyentől kiráz a hideg. Mindent elfogadom - hidegeket, melegeket, transzvesztitákat, de ezt az egyet NEM TUDOK :roll: Egyszerűen nem megy. Mindenképp próbáld meg letenni, ha törik, ha szakad, még mielőtt a baba beköltözne oda. Az hogy az első hetekben a baba kapcsolatban van-e a mamájával, vagy sem - az csak a saját megnyugtatásodra kell. A baba már akkor lép kapcsolatba, amikor csak először gondolsz rá és felkészülsz a babaságra.
Bocsika, ha hosszú lettem :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Helló Olik! :D
Igazad van, bár engem a transzvesztitáktól jobban kiráz a hideg. :D :D

Nekem is van egy történetem. Ahogy vonultam be annak idején a kórházba a HSG-re, mint aki a vágóhídra megy, mogyorónyi gyomorral, nem túl virágos kedvvel.....hááát, ahogy lépkedünk fel a kórház lépcsőjén a főbejárat felé min akad meg a szemem? Vagy 5-6 nagy pocakos kismamán, akik vadul cigiztek. Kb. olyan érzés volt, mint akit gyomorszájba vágtak.

Jó szocifotó lett volna különben. Csak éppen nem volt nálam a kamerám...

jaimee

Lányok,

Ahogy olvaslak benneteket, arra következtetésre jutottam, hogy van még 4 szál cigim, azt elszívom, és nem veszek több dobozzal. Tudom, hogy igazatok van, azt is tudom, hogy amit írtam csak a saját megnyugtatásomara írtam. De azzal számoljatok, hogy lehet szúrosabb és rosszmájubb, meg idegesebb leszek.

Majd beszámolok minden nap, hogy bírom. Amugy érdekes, mert amikor terhes lettem, rögtön letettem. Tudtam, hogy kárt okoznék a babának. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Jajjjj, de ügyes vagy. Már azt vártam, hogy azt írod: "tartsuk meg magunknak a kioktató, okoskodó véleményünk, te is tudod, mi lenne a jó, de könnyen beszélünk mi...." :D

Nem is feltételeztem rólad, hogy terhesen cigiznél, ilyesmi meg sem fordult a fejemben. :wink: :wink:

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?