A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Móni,
a honlapján megtalálod Kriszti minden elérhetőségét:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=8430788

italoman

Ildi, Bogesz: Köszönöm a gyors infót.

Kép
Kép
moni1973

Neked meg köszi a jó hírt az orvosválasztással kapcsolatban - hátha még van remény... :wink:

italoman

Sziasztok!
Bogesz, köszi az infót! Sajnos 2 hete vírussal küzdünk, és ma sem mentem volna kismamatornára, mert nem akarom senkinek tovább adni. Szerdára remélhetőleg jól leszek és akkor megyek. Jössz Te is szerdán?

Nekem pénteken lesz a következő UH. Már nagyon várom, Apával jól megnézzük a Kismucit :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Nekem is szokott keményedni a hasam,de nem túl sűrűn.Gábornál én is szedtem a magne b6-ot,3x2.Most szerdán megyek majd dokihoz,és rákérdezek,hogy elkezdjem e már szedni.

A naplót én is néztem.Engem inkább Pistike sorsa érdekelt.Úgy bőgtem rajta,mint egy szamár.Vannak még jó érzésű emberek,akiknek van,és segítenek is.Hányan megtehetnék ezt az országban,akik ha nem is ekkora összeggel,de tudnának segíteni.

Kép
Kép
huni

Lányok!

Ha esetleg valaki nem olvasta volna, beollózom az új hírt:

Puhítja a reformokat

Horváth Ágnest egyébként húsz jelölt közül választotta ki a liberális párt ügyvivői testülete, az utolsó körben Horváth mellett már csak Erdős Attila, a Genoid Kft. vezetője volt versenyben. Horváth Ágnes a bejelentés után úgy fogalmazott, hogy most a reformlépések stabilizációjának időszaka következik. Az új egészségügyi miniszter lapértesülések szerint már el is kezdte a Molnár-csomagok felülvizsgálatát: egyrészt szűkíti és bővíti a vizitdíjmentességet élvezők körét, másrészt olyan javaslatot készít elő, mely alapján nem kell fizetni a kismamáknak a választott szülészért.

Persze ez még csak terv, de bízzunk benn, hogy így is lesz :wink:

További szép napot mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

benn= benne

Kép
Kép
moni1973

csajok, mi erről a véleményetek?

Hauck.
Újszülött kortól használható, strapabíró, nehéz terepviszonyok mellé is!
- textil mózeskosárral (merevfalú, lábzsákká alakítható)
- nagy bevásárlóháló
- levehető kocsitető
- állítható magasságú lábtartó
- levehető első karfa
- állítható magasságú eslő karfa
- átfordítható tolókar
- állítható magasságú tolókar
- felfújható, légkamrás kerekek
- kerékátmérő: 30 cm
- súlya: 14 kg
- 3 pozícióban, kb. 170 fokig dönthető háttámla (majdnem vízszintes)
- összecsukva méretei: 103*66*50 cm
- fekvőfelülete: 30*90 cm
- magassága: 109 cm
Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Remélem, hogy mire mi fogunk szülni, addigra megvalósítja Horváth Ágnes, hogy nem kell fizetnünk a választott orvosért. Reménykedjünk.

Ma is nagyon szép időnk volt, bár én csak 4 óra után tudom élvezni, addig pedig ücsörgök az irodában.

Amikor itthon leülök a számítógép elé, akkor jó nagyokat rúg a pici, a munkahelyen nyugiban van.

Apa csinált ma új pocifotót, fel is teszem őket.

Kép Kép

Kép
Kép
márkanyuka

márkanyuka, szép pocid van, és Márk is nagyon aranyos fiúcska. :wink:
Nagyon magas, ugye? Hűű, milyen pasi lesz belőle :shock: :wink:
Hol vetted ezt a farmerrúhát? Tetszik :wink:

Kép
mona76

Márkanyuka, nagyon édei a pocid, már szép nagy neked is!! A fiad pedig szívdöglesztő........

Ágnes, ha minden igaz megyek szerdán, reméljük nem jön közbe semmi!

VOLTAM UH-N!!! JUHÉÉÉÉÉÉ

Skubizzátok meg a királylányt:

Kép

Kép
h.bogesz

bogesz, de jó, mintha mosolyogna :D nagyon édes :D

Kép
mona76

Igen, mosolyog és integet.... :lol:
Kaptunk róla DVD-t is, azon vannak még rögzített képek, megpróbálom kinyomtatni a jókat!
Olyan boldog vagyok!!!!!!!!! Ja és a talpával megrúgta az Uh gépet, ekkor a dokinő rögzítette a tappancsát és lemérte, 4,5 cm a cípőmérete :lol:
Nem tudom, hogy egy újszülöttnek hány cm-es a praclija, de az övé olyan kis csepp volt....

Kép
h.bogesz

Mona, Bogesz: köszi a bókokat. Amúgy nem a fiam magas, hanem én vagyok alacsony. A farmerruhát használtan vettem, az alján hímzés van, csak nekem nagyon hosszú. Itt éppen felpróbáltam, hogy még jó lesz-e, és ha már rajtam volt, mondtam apának, hogy fényképezzen le.

Bogesz: édes a kislányod, tényleg mosolyog.

Ez egy tavalyi kép a Márkról, itt jobban látszik. Az ovis ballagás után készült, anyósommal van rajta.

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Bocsi:oops: :oops: :oops: , hogy mostanában nem jöttem, dehát a jó idő, a kisfiam úgy ébred fel, hogy még ki sem nyílt a szeme, de már mondja, hogy kimegyünk ügye????
Szóval alig vagyunk bent, akkor viszont takarítás, vasalás, főzés, mosogatás, mosás....

Ápr. 11-én voltam dokibácsinál, mindent rendben talált, így megint kaptam 4 hetet a következő látogatásig....
Előtte nap voltam védőnéninél, 4kg-t híztam, ez eddig nem rossz...
16-án (múlt hét hétfőn) voltam cukorterhelésen (cukrosvíz) :? , az íze nem volt valami szupi, de a lényeg, hogy túl vagyok ezen is, és az eredmény is okés lett, éhgyomorra 4,4, majd ivás után két órával 5,7, ja és a vérképem is jó lett...

Egyenlőre ennyi, igérem, hogy visszaolvasok mindent és reagálni is fogok, addig is puszi mindenkinek és jók legyetek :lol: :lol: :lol: !!!

Ja és végre készítettem én is fotót, igaz nem lett valami szuper, de talán a pocak látszik rajta!!!
Kép Kép

Kép
Kép
times

Hát nagyon jó lenne, ha ez a kedves Horvát Ágnes valóban megvalósítaná, hogy ne kelljen plusszba fizetnünk...

Betsy!
Írtam neked mailt.

Mona!
Szerintem jól néz ki ez a babakocsi, és egy kisfiúnak a színe is szuper. És még az ára is nagyon jó. Te már láttad élőben is? Lehet más színben is kapni?

Bogesz!
Cuki a kiscsajszitok!

Márkanyuka!
Jók a pocis képek! Totál hasonlítasz egy volt gimis osztálytársamra.

Kép
mirosz

Mirosz, nekem is tetszik ez a kocsi, feladtam a leckét egy másik fórúmon, hogy a tapasztalt anyukák mit szólnak hozzá, és íme :cry:

bocs, de sztem nem a legpraktikusabb...

1. A felfújható kerekek jól jönnek, ha sokat fogtok túrázni erdőben vagy nehéz terepen, viszont eléggé nehezítik a kocsit, ami mint írtam az egyik legfontosabb szempont.
2. Sztem ez nem alumínium váz, ha 14kilós és higgy az öreg dzsuleenak, sokat számít!
3. A textil mózest igazából nagyon keveset fogod használni (nem beszélve arról, hogy nem biztonságos, tehát amikor hazahozzátok büdöskét, rettegsz, hogy ne jöjjön egy barom hátulról, de a biztonságos autós hordozóba még ugye nem akarod tenni, annyira kicsi és feküdnie kell), utána -ha téli a baba- még 1-2 sétához jó lesz betétnek, hogy melegítsen (de erre remek pokrócokat lehet kapni), viszont nagyon hamar kinövi és nem lesz szíved az overáljában belepréselni, szóval nem egy túl praktikus cucc.
4. A 170 fok az nem 180(!) és ez szintén nagyon fontos, mert a miniknek VÍZSZINTES KELL, pláne ha esetleg (mint nálunk) hason alszik majd szívesebben, akkor nagyon érezhető az a 10 fok, ami általában több...
Ez sajnos pont egy olyan jármű, amiről beszéltem, azt mondják, hogy több funkciós, de igazából sem mélykocsinak nem jó, sem sportkocsinak, mert mire ülni fog és mozgékonyabb lesz, Te pedig jönnél-mennél, pláne fontos szempont lesz a könnyű kezelhetőség, ami erre a kocsira sztem nem jellemző...

Babakocsi! Nekünk 32.000 Ft-os Pierre Cardin van. 170fokban dönthető, és Dzsuleenak igaza van abban, hogy tényleg nem tudom benne hasra fektetni, pedig 2hetes kora óta úgy alszik. Háton alszik kb. fél órát, és állandóan felriad, mintha megijedne.
Azok a nagy kerek tényleg nem praktikusak. Baromi nehéz közlekedni vele, kivéve, ha állandóan olyan úton jársz, ami nincs lebetonozva. Kanyarodni nem kell velük, az biztos.
A mózest tényleg nem lehet használni, csak pár hétig, mert kicsi, és kinövi. Ebben a nagy melegben meg kifejezetten használhatatlan, belepálik a gyerek

A nagy bevásárlókosárral mi is büszkélkedhetünk alul, de ha a fekvőrész alja és a kosár között csuklóig beférek, akkor lehet, hogy sokat mondok.
A felfúható kerekekről sem tudok sok jót, a másik fórumomon már a fele kidurrant, úgyhogy fújhatod. Vékony a gumija.
Én sem bántásból írom, de mi is megszívtuk, bár azért 100akárhányezret még most sem adnék ki érte.

márkanyuka, nagyon helyes a kis Márk :D

csajok, még nektek is van folyásotok? Én azt gondoltam, hogy majd el fog múlni, de nem :roll:

Times, aranyos kis pocid van, már jól látszik :wink:

Kép
mona76

Sziasztok Lányok!

Sikerült a vizsgám, most tanulhatok a következőre... :roll:

Márkanyuka, Márk tényleg nagyon helyes kisrác! Szegény csajok, mi lesz később :wink:

Lányok: van egy kis problémám. Hónapok óta fáj az alhasam a jobb oldalon, egészen lent. Ha a baba esetleg arra talál boxolni, akkor egész éles fájdalmat érzek. Eddig nem törődtem vele, de ma éjjel alig bírtam aludni miatta. Visszagondoltam, hogy már hónapokkal ezelőtt vezetésnél is fájdogált, amikor emelgettem a lábam pedállváltásnál. Nem tűnt olyan vészesnek és azt hittem, hogy csak elcsaptam valamivel a bélberendezésemet, de ma reggel visszagondolva majdnem a pocaknövekedéssel egyidős a dolog. Esetleg tapasztaltatok ilyesmit? Gondolom az orvosok most nem tudnak túl sok vizsgálatot elvégezni rajtam, nem is szeretném erőltetni, mert hátha csak a baba helyezkedik úgy, hogy nyomja a belső dolgokat. Még arra is gondoltam, hogy ha csinálnak UH-t, akkor megkérem az orvost, hogy csúsztassa el azt a kütyüt arra a területre is...

Mona: folyás ügyben engem rendesen elkerserítettek, mert bizony a terhesség velejárója és valószínűleg végig is fog kísérni... Hát, ez van :?

Times: klassz a pocifotód :) Most már lassan én is készítek egyet :)

Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

hello!

Lassan nekem is rá kéne szánnom magam egy pocifotóra, főleg az utókornak, hiszen a csajokról is van!

Mona: Tildussal nekem is mózeskosaras nagy kerekű kocsim volt, bár nem felfújható, de jó magas volt, mivel nem akartam, hogy a kipufogó gázt szívja. (akkor még nagy városban laktunk) Kb. 6-7 hóig használtam és akkor vettünk másikat, de nem bántam meg, mert akkor nagyon jól jöttek ezek a tulajdonságai. Igaz elég olcsón, használtam vettem! egyébként ez ránézésre elég kényelmes sportkocsinak tűnik, jó az ha kényelmesen tud benne aludni.

Copfi: nekem egyáltalán nincs folyásom, bár nem is hiányzi, sőt csajokkal sem volt, csak a legeslegvégén...Az nem árt, ha a doki odakuksol, de sajna ez is a pocak velejárója, (mármint a fájdalom) nekem ez is csak az utolsó hónapban jelentkezett, de tényleg elég kellemetlen. Most csak akkor van ha több órát kell állnom vagy sétálni, de ha pihizek elmúlik!

Times: Gratula a kilókhoz, nekem meg ez a nagy gondom...án már a duplájánál járok. + még ami elötte rajtam volt felesleg... :cry:

Egysébként uh alapján behoztuk az elmaradást, lehet mégis augusztus elején szülök! Hát nem bánnám!:)

Szép napot!

judit

mamiblue

mamiblue 6-7 hónapig használtátok a mózes részét? Mert az tényleg nem rossz, de sokaktól azt hallottam, hogy 1-2 hónap után kinővi, és utána a mózes része már semmire nem használható :cry: ehhez meg tényleg nagyon drága lenne :?
Most egy másik felé hajlunk, de komolyan annyira tanácstalan vagyok :oops: :(
Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Bocsánat, majd holnap leszek bővebben,ha kisasszony alszik.

Mona, ez a második kocsi sokkal jobban tetszik, mint amit először mutattál. Bár ez meg inkább városi kocsi, a kicsi kerekei miatt nem igazán bírja szerintem a terepet, úgy mint egy nagykerekű.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Van egy iwiw-es meghívom. Ha valakit érdekel priviben keressen meg, hogy hova küldjem.

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Mirosz
Válaszoltam is!

Mona
Nekem nagykerekű kocsim van... nagy batár... nagyon szeretem... most majd azt fogjuk Lucasnál is használni...
Kicsi, bolygós kerekek még az átlagos aszfalton se igazán élmény...(repedések, bukkanók...
Mózeskosár... ha elég nagy a fekvőfelülete, akkor sokáig jó...(90x30-as jó). Sasa májusi, egésznyáron használtuk a mózest... és, ahogy beteszed, már észrevehetetlen a 10foknyi eltérés...

Autóba meg megfelelő biztonsági gyerekülés kell.... a legjobb az ISOFIX-es rögzítésű...
Vendég

betsy, és nem fúra, hogy nem forog a kocsi kereke?
És akkor nyárra nem hülyeség a mózeskosaras kocsi?

Kép
mona76

Sziasztok!
Bocsi, hogy mostanában én sem jövök... sűrűek a napjaim.

Mona!
Elvileg augusztusban szülünk, szeptemberben meg már nem biztos, hogy olyan jó idő lesz... Remélem, sikerül kiválasztanod a megfelelő kocsit. Nekünk egy jó nagy batár Bergon kocsink van és nem volt hozzá mózeskosár, mégis Benus az első telén napközben jól bebugyolálva csaknem mindig a babakocsiban aludt 2-3 órát, miközben én halálra fagytam... (de csak kint volt hajlandó elaludni...) Szóval szerintem is elég télen 2-3 pléd+az overál, nem muszáj mózeskosár. Meg aztán, az én fiam olyan gyorsan nőtt az elején, hogy elkelt a nagy fekvőterű babakocsi, s egy kisebb modellben nem fért volna el. Úgyhogy én a tágasságra szavaznék. Meg a vízszintes dönthetőségre.

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

A jó időnek köszönhetően mi is egész nap kinnt vagyunk a kertben, ezért nem jövök. :) Aki most várja az első babáját és kertes házban lakik... :D:D Majd megtudják, h milyen egy igazi koszos gyerek. :lol: :lol: Apa épített 2 hete egy kerti tavat. A kiásott földet ( homokot ) a gyerekek megkapták homokozónak. Vivi legjobb elfoglaltsága, h kisvödörrel vizet merít a tóból és a homokozóba önti. Tutyi-tutyit csinál.. :lol: :lol: Boorzalmasan mocskos egész nap. :D:D De hát ezért gyerek nem? És legalább találtunk egy olyan mosószert ami ki is szedi a beszáradt kakaót és sárfoltot. Mindenkinek merem ajánlani. A plusban lehet kapni ilyen márkátlan folyékony mosószert 599.- ért. Van kék kupakos és zöld kupakos. 20 mosásra elég , finom az illata és hó fehérek tőle a gyerekruhák. Na mindegy. Csak szóltam, ha valaki spórolni szeretne.

Ami a babakocsit illeti. Én anno auchanban vettem kocsit 13 ért. Az elvárásaim egy babakocsival szemben: átfordítható kar, legyen könnyű és több pozítcióban lehessen dönteni. Most szerettem volna egy nagy babakocsit, de miután rájöttem, hogy sem a vonaton, sem sehol nem igazán segítenek a fel és leszállásnál, és már nem csak egy gyereket kell felraknom a vonatra, maradok inkább a régi jól bevált kocsinál. :) Igaz most lehet ugyan abból a típusú kocsiból masszívabbat is kapni úgyhogy azt vesszük meg.
Azt hogy hány kg egy kocsi érdemes megnézni. Nem mindegy hogy mennyit emelsz és a bébi nem lesz örökké 3-4 kg. Plusz a ruhák a pelenkázó táska stb. Szóval nem mindíg a nagyobb a jobb. Ha már tud maszívan ülni a baba akkor érdemes egy esernyőre csukható sportbabakocsira beruházni. Felrakok két képet. Ilyen kocsija volt Vivinek. Sajna az erdei túrák egyikével elhagytuk a kerekét, de nagyon sokáig bírta.

Kép Kép

Mindenki nagyon szépen gömbölyödik. :D Szépek a pocakok nagyon. :) És bogesz: Tündéri a királylány. :D

Na szisztok és szép napot mindenkinek!. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Nem bírom ki. :D Rakok fel pár képet. :) Vivi maszatolós. Általában ígynéz ki, bár már nagyon ügyesen eszik kanállal. :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Márkanyuka! Kicsi Márk gyönyörű és Te is az vagy!! Félre ne értsd, de tényleg olyan helyes kis pofid van! Nagyon tetszik a pocid! Timesé is! Hát, az én pocim is látszik már, de a tiétekhez képest indurka-pindurka! Pedig én sem vagyok egy nádszálvékony. Sajnos....

Pattogo! Nagyon édi ez a csöpp leányzó!!!

Lányok! Rossz hírem van! Sajnos a korábbi híresztelésekkel ellentétben július 1-től marad minden úgy, ahogy tervezték. :( Az újságban leírtakat tegnap cáfolta az új miniszterasszony. / Én ezt a rádióban hallottam/ Szóval fizethetünk kőkeményen, ha ott és annál szeretnék szülni akinél mi akarunk. :evil:

Babakocsi: én még csak a nézelődésnél tartok, illetve tartunk, mert a párom nélkül nem döntök. Én a könnyű, de mégis stabil, vízszintes kocsira szavazok. Nálunk nincs nehéz terep, viszont sokat szeretnék vele utazni. Én nem vagyok márkafüggő, de azért szeretnék egy olyan kocsit, ami a későbbi kistestvérét is kiszolgálja.
Mona! Szerintem Te is azt döntsd el, hogy mire, és meddig akarod használni! Én mikor ezt eldöntöttem, már így nézelődtem, és így kértem tanácsot az eladóktól! Eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim, nagyon jó tanácsokat, sok segítséget kaptam! :D

Folyás: Nálam sem jellemző, hál istennek! Van néha egy kicsi, de nem vészes, de általában semmi! Bár a dokim vett le kenetet a múltkor, és most is fog, mert azt mondta, ez nagyon fontos! Sok fertőzés kialakulhat, ami a babára is veszélyes! Úgyhogy akinek kétségei vannak, inkább menjen el az orvosához! Lehet, hogy semmi gond nincs, hiszen a terhesség alatt a megnövekedett folyás normális!
Remélem tudtam segíteni!

Szép napot mindenkinek!

Kép
mirr-múr

Mona
Ha a mózesen nincs rajta a takaró rész, akkor a kocsi olyan, mint a hagyományos mélykocsik...
Kerék... ki mit szokik meg... (én anno nagyon sok hagyományos babakocsit tologattam)

Egyébként ez is személyiség függő, hogy kinek mi jön be...

Én sokat gyalogolok, vonatozom, buszozom.... mégis szeretem a nagy babakocsinkat... és nem is vettem kisebb kocsit, hogy nagyobb lett a lányom...
(világ végén lakunk, a legközelebbi bolt is kb. 2-3 km, a város meg kb. 10...)

Pattogó
Gyönyörű :lol:

Márkanyuka
Szép nagy fiad van...

Pocakok is szépen gömbölyödnek.... :lol:
Nekem még igazából most kezd látszódni... eddig csak híztam... ma már+7-nél tartok...
Vendég

És az én gyönyörűségem....
2 hónaposan
Kép
Majdnem 2 évesen
Kép
Vendég

Vendég

pattogobolha, betsy, gyönyörűek a lányok :)
betsy, itt hogyan lehet megnézni a kocsitokat?
csajok köszi az infót a babakocsikról, este a párommal megvitattuk a témát, és ki is néztünk párat :wink:
Jővőhéten megy Bécsbe, és én is elmegyek vele, kicsit ott is körülnézünk. :D
A héten kell mennem laborba, de csak halasztgatom, mert minden reggel korgó gyomorral ébredek, és ugye a labor előtt, meg utána 2 óra hosszat nem ehetek. :roll: Holnap már rá kell magam venni :x
nyuszifül még mindig nincs :cry:

Kép
mona76

márkanyuka, boldog névnapot a kispasidnak :wink:
mit fog kapni?

Kép
mona76

nagyon gyönyörűek a gyerkőcök!!!! én már várom, hogy a kezemben tarthassam azt, aki akkorákat rúg a pocakomban, hogy csak na :lol: rakok fel egy képet én is. :)
dimet

később teszek fel, vmit szarakodik a gépünk :cry:
dimet

csajok, ti vesztek külön hordozót?
és anyukák, mennyire lehet azt kihasználni?
Kép

Kép
mona76

Mona: Nekem tetszik ez másik kocsi, árat márkát, lehet tudni? Jelentem a bőséges folyásom a dokibácsi kúpjától elmúlt.
Márkanyuka: Nagyogyon szép a pocid, és kis-nagy fiad is, nagyon hasonlít rád.
Times: Örülök, hogy megvagy, és hogy jól vagy, és hogy szépen gömbölyödsz.
H.bogesz: Nagyon aranyos a kiscsaj ahogy mosolyog, hogy is fogják hívni?
Cofi: Gratula a sikeres vizsgádhoz ,én is most kezdek neki a tanulásnak, apa megígértette velem hogy ezt a félévet lazára veszem, eddig nem úgy tűnik.
Pattogólabda: Nagyon jók ezek a képek! Édes a kislány! Nekünk is ilyen tesco gazdaságos :lol: babakocsink volt és elégedett voltam vele nekünk a kerekek is megúszták, ajánlottak ,most nekem egy egykezesnek hívott Peg Perego Arial típusú kocsit, 2 gyerkőchöz, mert felszerelhető rá a nagytesónak egy tartó amire felállhat, de gondolom ez sokra felszerelhető.
Képet keresek majd róla és megpróbálom feltenni.
Mirr-múr: Nekünk nincs tv-nk anyukám naponta hív, amióta terhes vagyok, az aznapi törvénymódosítással, vagy a hírekkekel kapcsolatban, már röhögök amikor felveszem a telefont, megbeszéltem vele, hogy majd csak júli közepétől kövesse behatóbban a dolgokat, mert addig, még minden megváltozhat, és naponta hozza rám a sikítófrászt.
Betsy: Édes a kilányod!
Help:Lányok akinek nagyobb gyekőce utálja az óvónénit és ő viszont utálja, azzal szívesen társalognék akár priviben.
Zeze

Kép
Kép
zeze

zeze :wink:

a kocsi neve HOCO, ára: 45800

- a kocsitetőn levehető kistáska
- kukucskáló ablak
- levehető és nyitható karfa
- a háttámla és a lábtartó is vízszintesig dönthető
- 5 pontos biztonsági öv
- nagy bevásárlóháló
- első kerekei bolygósíthatók illetve fixálhatók
- könnyű légkamrás kerekek
- könnyő alumínium váz
- levehető, kézzel mosható huzat
- súlya: 8 kg
- tolókar magassága: 102 cm
- fekvőfelület: 76 x 34 cm
- összecsukott méretei: 100 x 53 x 35 cm

és ehhez mit szóltok?

Kép
Jellemzõk:
- állítható magasságú tolókar
- leszedhetõ, illetve nyitható karfa
- háttámla és lábtartó vízszintes pozícióig állítható
- 5 pontos biztonsági öv
- nagy bevásárlóháló
- könnyû, rugós kerekek
- könnyû alumínium váz
- kukucskáló ablak és napellenzõ a tetõn
- moshatú huzat
- bolygósítható elsõ kerekek
- tökéletes rugózás
- súlya: 16 kg mózeskosárral együtt
- fekvõfelület: 84 x 30 cm
- mérete összecsukva: 98 x 62 x 44 cm

gondolom, ha már nem kell a mózes, akkor olyanra lehet szétszedni mint az elözző

Kép
mona76

Szia Lányok!

Látom terítéken a babakocsi meg a hordozó ismét.... Lehet, hogy nem leszek túl népszerű, de a negyedikkel a hasamban talán megengedtek nekem némi észrevételt.....

Nos, hangsúlyozom, ez az én véleményem, nem szentírás! De kiállok érte, mert meggyőződésem.

Tehát:

mózeskosár: én nem vennék, mert bár gyönyörű a fonott gyékény mózeskosár hófehér csipkével de sztem használhatatlan... cipelni nehéz, autóba nem tudod bekötni... tehát sztornó....

Autós hordozó: Ha kocsival jártok, elengedhetetlen! Nálunk is bevált, még 7 éve vettük, azóta kiszolgál... és már egyszer kölcsön is adtuk... :) Most a legifjabbat várja szépen kitakarítva.....

pólya: én használtam, de csak arra, hogy betettem a babakocsi aljába télen és arra fektettem a gyereket...

mózeskosaras babakocsi: klassz, de nagyon drága... ráadásul 5-6 hónaposan már le kell cserélni, mert a gyerek kimászik (pontosabban kiesik) belőle, mivel akkortájt már hasrafordulnak.... szóval nem biztonságos.... emellett nekem volt egy 15 éves (borzalmasan ronda, piros) ringó nagykerekű, amit egy barátnőmtől kaptam... meg kell mondanom az igazat: IMÁDTAM!!!! Ronda volt, mint a csuda, de akkoráka aludt benne az én Enikőm, hogy öröm volt nézni... nem kapott "agyrázkódást" séta közben, nagy volt és kényelmes...... de pénzt semmiképp nem adnék érte!!!

Kis kerekű csodakocsi: nálunk szóba sem jöhet... Szentendre és a híres macskakövei..... nekünk volt egy, de kitört a kereke....

Nagy kerekű csodakocsi: újonnan megfizethetetlen (nem a Tesco-sra gondolok,hanem arra, ami tényleg megbízható és strapabíró márka)....
Mi vettünk egy használt GRACO-t és most már a negyedik gyerekre várakozik.... pontosabban már előtte kiszolgált kettőt, aztán a mi három gyerkőcünket és most a pocaklakóra vár...aztán még biztos megkapja másik baba is....

Summázata a dolognak: én a használt, jó minőségű kocsira esküszöm.... nem hinném, hogy lenne közel 60-100 ezer forintom valaha is arra, hogy babakocsit vegyek. A miénket 15 ezerért vettük és mondom, már a negyedik gyerekünket várja..... ennyit megért. Egy hatvanezer forintos új kocsi sem állja jobban a sarat, állítom.... és még mindig nem mondanám, hogy le lenne lakva.... Ok, lehet, hogy szebb az új.... de csak addig, míg a nap meg nem szívja a színét, vagy a kerekei meg nem kopnak.... de ennyi áldozatot én bevállalok...... van helye a pénznek máshol.....

Remélem senkit nem bántottam meg... aki megteheti, hogy újat vesz, tegye... én is szerettem volna.... de a józaneszem mást diktált, mint a szívem...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Apropó babakocsi: még mindig áll az ajánlat:

A barátnőmnek van egy használt ikerkocsija, amit AJÁNDÉKBA odaadna, ha valakit érdekel!!! Adjátok tovább, lányok, ha tudtok valakit akit érdekel.... priviben megküldöm a telefonszámát....
köszönet!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mandala, és nem idegesítő a nagy kerekű kocsinál, hogy nem forog az első két kerék?

Kép
mona76

mona: én ugyanezt a típusú babakocsit néztem ki, ezt nézzük meg hétvégén Ausztriában. Te tudsz arról, hogy itthon hol lehet kapni? Én eddig a Kikában láttam, bár az nem a legújabb modell volt
( nem is az a lényeg), és 49.900,- Ft volt ha jól emlékszem, Viszont nem volt belőle színválaszték. Te hol láttad ezt a babkocsit 45.800-ért?

Üdv, Móni

Kép
Kép
moni1973

moni, itt taláhttp://www.poppet.hu/catalog2/catalog/index.php?cPath=357_360&osCsid=ed0eae60c1d1bfd3e4e117e164165d5altam,
mi hétfőn, vagy szerdán megyünk Ausztriába :D
imádok ott :lol: :D
valaki valami véleményt a nagy kocsiról?

Kép
mona76

Kép
mona76

Na, elszállt amit írtam...

A lényeg, a poppetből már én is vásároltam, nagyon jók az áraik és Pesten is át lehet venni az árút, legalábbis tavaly mi oda mentünk érte!
Én nagy kocsit vennék, ha nem egyedül kéne majd 3 gyerekkel babakocsival közlekednem...egyébként hétvégén megnéztük amit kinéztem, de rájöttem, hogy nem lesz jó mégsem, így én is tovább nézelődöm. Szerintem élőben jobban meg lehet ítélni, hogy melyik a szimpibb kocsi.

H.Á. végképp elásta magát nálam, még jó, hogy én se láttam a tv-ben, mert biztos rögtön ideges lettem volna tőle...nem jósolok neki hosszú időt...

Mennem kell, mert csajok várnak!

Pá: Judit

mamiblue

Sziasztok!

Ma voltam dokinál, méhszáj zárt, szívhang tökéletes szóval minden ok.

Mona én még mindig azt mondom, hogy nem vennék olyan kocsit aminek a lábtartója nem külön, hanem a fekvőfelülethez van rögzítve, mert (szerintem) egy ilyen babakocsival a telet sem húzzátok ki (szomszédunknak ilyen fajta volt)

Nekünk nagy kerekű mózeskosaras babakocsink van, ez lesz a tesóé is. Réka januári és én nagyon szerettem a mózeskosarat mert nagyon sok hideget felfogott. Nem kellett még 66 plédet stb-t bepakolni a kocsiba, fel volt rendesen öltöztetve, egy vastagabb kispléd és kész.

Na, egy béna pocifotót még dobok. Képzeljétek a kórházban voltam a dokimnál és egy szülésznő be akart hívni NST-re :roll: előtte meg egy másik nő, aki szintén a dokit várta megkérdezte, hogy ugye már csak egy-két hét van hátra. Majdnem seggre ült amikor közöltem, hogy még 3 hónap.

Kép

és egy a kis majmomról :lol:

Kép

Kép
Kép
robcsi03

http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/p ... _131gr.jpg

Na... most talán jó lesz....

Hordozó: abban hurcikálni a babát jó edzés...
Viszont itthon nagyon jól használható etetésre, gyerekaltatásra, bevásárlásnál jó a kocsira tenni...

Ami szerintem még felesleges, az a fürdetőszekrény és azok az előreformázott kádak... a kutya közönséges kiskád is nagyon jó... aztán 7-8 hónapos kortól meg lehet a rendes kádban fürdetni a gyereket...
Vendég

robcsi, nagyon aranyos Réka :D :wink:

betsy, jó ez a kocsi, igazán tetszik :D
tudnál olyan üzletet írni Ausztriában, ahol érdemes megnézni?

Kép
mona76

nézzétek csak mit találtam :lol: hi-hi Kép

Kép
mona76

Hát... Betsy, az én nagyfiam már jövő héten 2 éves lesz, de még mindig a kiskádjában fürdik, a nagyban nem érzi biztonságban magát...

Robcsi!
Ma voltam a terhesgondozóban, vércukorvizsgálat, vérvéte, stb. és bizony az én hasamtól is ki volt ájulva a többi kismami, rólam is azt hitték, hogy jóval előrébb járok. :) Úgy látszik, második gyereknél tényleg hamarabb nagyobb az ember hasa..

Kép
Kép
pfranciska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?