Marietta, drukkhegyek! ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++
Esztora, mi lett a matraccal? Aranyos, ahogy írtad, h szép kerek feje van Lurkónak. Örülök, h jól vagytok!
Doki ma: felhúztam magam, mert nem elég, h majd' 3 órát vártam, de mikor elmentem pisilni, mert most már tényleg én következem, akkor behívták az utánam következőt. Előtte meg meg lett várva egy másik kismami, aki pisilt. Azt megszoktam, h sokat kell várni, de ez így sok volt. És már a könyvemnek is a végére értem, amit pedig félig elolvasva vittem oda. Nem off, h mi a könyv: "Gyesen voltam New Yorkban", Simon Ágnes. Nem egy felhőtlen olvasmány, pont ezért is voltam rá kíváncsi. Ha érdekel Titeket, írok mad még róla.
Vizsgálat: az uh-gép túlmelegedett
2 hét múlva kezdődik az NST, aztán hetente.
A méhszájam nyitva van. Ezen meglepődtem, a doki azt mondta, h nem nagyon, ettől még akár túl is hordhatom, de azért én intő jelnek vélem. Véglegesítem a héten a csomagomat!!!
Fertőzésre nem gyanakszik, ennek örülök. 2 hét múlva lesz a kenetezés is.
Mérnem kell a vérnyomásom, ezt arra mondta, mikor kérdeztem, mi lehet az, h időnként fekvésben méhösszehúzódásnál a fejemben erős szorítást érzek.
No, remélem, nem lesz ezzel is vmi, azt már utálnám. Amikor mérik, mindig inkább alacsony. Ugyanakkor a fiam születése után, ha emeltem, mindig zúgot tegy kicsit a fülem. Az is vérnyomásemelkedést jelent, de mivel alapban nem volt magas, azt mondta a házidoki, h nem gond.
Ja, tényleg, kösz az érdeklődést, a szülésznő nagyon helyes. Megbeszéltük a kérdéseimet (mit kell vinni, hogy lesz az egész, mi van, ha hamarabb stb.). Kicsit problémáztam rajta, h váltok, azért is nem számoltam talán be, de közben tényleg az a fontos, h azt érezzem, őt szeretném ott tudni. Ahogy beszélt, nem mondott semmi extrát, de jó hatással volt rám, és ez sokat számít. És utána volt egy megmagyarázhatatlan érzésem/gondolatom, amikor rágondoltam: az, h körbepuszilom, mint egy családtagot, amikor találkozunk. Nem az, h vmi gyengédséget éreztem volna iránta, egyszerűen csak többször ez jutott így eszembe. Ez azért számít, nem, egy ilyen különleges érzés?
Itt egy húsvétkor készült pocikép, a kötőtől nem igazán látszik, de a Ti kedvetekért csináltam

Maszatkám