A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia Baby!

már annyira izgultam, hogy mi van Veled! gratulálok és pihizzé sokat, nyugi minden rendben lesz!
Nefke
nefke

Baby!
Örülök neked!!!De csak hallkan! És mivel tudom, hogy babonás vagy, még nem teszlke át a babás topikba..vagy tegyelek????Maradsz a sor elején ha nem!!!

Örülök neki, hogy kellemesen csalódtál Mártikában..:Lehet csak egy jó beszélgetés kell, és rájövünk, miért is olyan morc néha...Párom szerette, csak azt mondta nagyon lassú, de vele kedves volt....Lehet bennem van a hiba????? :shock: Kezdek kétségbe esni!!!! :roll: :wink:
Vendég

Babyke
Akkor csak a felét kapod meg GRAT!Hétfőn a másikfelét :D
Most az a fontos,hogy nyugodt legyél és bízzál benne,hogy minden rendben lesz!!!csak pozitívan!!!!Tudom ez most még nehezebb,de minden rendben lesz!Pihizz sokat és vigyázz magadra!!Szorítok és küldöm neked még egyszer a szerencsehozót
Kép
gabicsibe

Baby nagyon-nagyon szorítok Nektek,hogy minden rendben legyen!
lippa

Gravida Elevit összehasonlítás

Kép

Baby! Én úgy éreztem neked most sikerülni fog, nagyon szorítok!!
gombahölgy

Én a Gravidát szedem, korábban, amíg nem tájékozódtam az Elevitet szedtem, de az ára és az hogy több minden van benne meggyőzött, plusz legalább magyar cég készíti. Amúgy szerintem benne van mind a kettőben ami kell. Nekem inkább csak ilyen önnyugtatás ez a vitaminszedés, hogy mindent megteszek, de én amúgy eszek mindent és úgy gondolom abból is bejut minden.
gombahölgy

Baby!

Egész nap gondoltam rád, és továbbra is szorítok értetek, vigyázz magadra! Puszi
Kép
Vendég

gabicsibe!
kaphatnék mára én is egy lóherét? :roll:
Csajok alaig aludtam valamit, annyira izgulok, hogy mi lesz az uh-n. Még múlt héten se izgultam ennyire, na jó akkor már sejtettem, hogy rosszat nem fognak mondani, de akkor is!
nefke
nefke

Baby
Én is drukkolok, hogy sikeres terhesség legyen!! Nem mondták meg, hogy mennyi a HCG szint? Nekem két éve aug.-ban volt egy 20-as HCG-m, és mondták, hogy abból lehet is meg nem is sikeres terhesség.
Neked biztos sikerül, csak pihenj sokat és vigyázz magadra!!!! :)

manda

Nefke
Ne izgulj, minden rendben lesz! Gyönyörű petezsákod lesz az UH-n!!! :D

manda

Baby!
Reméljük minden rendben lesz!Tudom közhely lesz,de próbáld meg elterelni a figyelmedet hétfőig valamivel!Nehéz lesz,de szorítunk nektek!
Nefke!
várom az UH-s eredményedet!
Timi Drága!
Mondtam,hogy nyomd meg a kis popódat!
Tudom nagyon rossz,de most már ez más egy kicsit!Hát tényleg Isten is így akarta,hogy ne menj el,de sebaj!Próbáld ki a pihit.nem kell végig feküdni,fél ülő-fekvő helyzet az jó!
Vendég

Sziasztok!
Baby!Én is nagyon halkan örülök,remélem hétfőn boldogan ujjonghatunk! :lol:
nefke!Mikor mész ma uh-ra?én kb negyed1-fél1 körül fogok odaérni...jó lenne összefutni!Rajtam fekete fehér csíkos pulcsi lesz, sötét vörös összefogott hajam van.barna farmer, sportcípő... :?

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Nefke
persze,hogy kaphatsz!ne aggódj minden rendben lesz!

Kép

Réka
Neked is küldöm :D
gabicsibe

Lukrécia
Remélem jól vagy!Minden oké?
gabicsibe

Gabi!
Köszönöm!! :D

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka és Nefke!
Szorítunk értetek!!!!!
Vendég

neked is köszi Benszi!
Minden ok?

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!!!!!

Lányok én már most gratulálok NEFKÉNEK!!!!!!! :D :D :D :D
Majd jön és ír nektek bizti!!!!!!!!!

Kriszti édik vagytok, tényleg mindent megteszek másokért, és nagyon tudok szeretni, és titeket meg már imádlak is itt fenn!! :oops:

Réka neked megy a szorítás amíg nem írsz nekünk!!
Na pá lányok!

Kép
tini75

Tini
Ezek szerint te már tudsz valamit?! :lol:

manda

Sziasztok!

Jól elvesztem, de azért nem örökre :)

Baby! Szurkolok, hogy minden rendben legyen hétfőn!! Nem tudod, hogy mennyi volt az az alacsony hcg érték?

Brumi! Azóta még nem voltam mióta megtudtad az eredmény.
Nagyon sajnálom!!! A következő biztosan sikerül!!!

Nefke! Várlak a hírekkel, bár tini írásából már sejthető, hogy minden a legnagyobb rendben van! :)
Én is parán vagyok, holnap uh.

rékaróka! Téged is várlak ám nagyon, remélem jó hírekkel térsz vissza!

tini! Ugye Te írtad a hasszurkálást? Ha igen légyszi írj egy privit, nem akarok itt beszélni a tünetekről, de nálam is ez van!

lexi! Te is nagyon elvesztél! Mi van veled??

Lukrécia? Minden rendben??
timy28

Na sziasztok csajok!
Szóval egy pocaklakóm van! De szép nagy! 14 mm-es a petezsák és már lehet látni (bár én nem láttam, de Konc Tanár úr igen), hogy alakulnak a dolgok a petezsákba. :P
Elmondtam, hogy volt egy kis barnás akármim és azt mondta, hogy valószínüleg ketten akartak lenni, de ezt sose fogjuk megtudni. Most sokat kell még pihizni és két hét múlva kell mennem.
Kaptam fényképet, hogy mutogassam a családnak, mindenki olyan aranyos volt.
De én eléggé be voltam parázva a mai naptól. :oops:
Réka, én elég korán ott voltam, reggel 7-re, mert már éjszaka sem nagyon bírtam és így 10-re már végeztem is, de nem is bánom, hogy korán végeztem, mert nagyon sokan lettek egy idő után. Remélem Nálad is minden rendben van!
Lányok nagyon köszönöm a szorításokat! bocsi, hogy ilyen későn írtam csak, de hazajöttünk és aludtam, mert nagyon fáradt voltam!
Puszi mindenkinek, ja és javítottam a vonalzómat is!
Kép
Nefke
nefke

Nefke!

Ez szuper :lol: :lol: :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Nefke:
Gratulálok! :D
Jucicuki:
Megnéztem az UH-képeidet, nagyon édesek a bébik! Puszi neked is!
Lexi:
Mi van veled? Jól vagy? Rókakoma?
Vendég

Drága Kriszti!

Csak hogy jobban szemléltessük a változást a többieknek :D :

Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép

Mindez 2 hónap alatt!
Mégegyszer gratulálok neked! Le a kalappal! :D
Vendég

Estrella!!!

Atya ég!!! :lol: :lol: :lol: Na, igen, ezen tényleg látszik!!!!!Csak erős idegzetűeknek!!!!! :lol: :lol: Jézusom!!!Nem is gondoltam, hogy ennyire kövér voltam!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Ezt komolyan mondom, nem is hittem volna!!!!!! :oops: :oops:
Szégyen hogy el voltam hízva!!!!!!! :lol: :lol: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!
Baby! Én is nagyon szorítok neked:-)

Kriszti! Ez tényleg látványos, nagyon ügyes vagy! Én a napi 45 perces sétára esküszöm, már fogytam is tőle 4 kilót. Persze az utro-s korszakban megállt a fogyás:-)

Figyi Lányok! Honnan lehet tudni, hogy ki mit ünnepel (születésnap, névnap)? az iwiw-ről?
Nagyon tudatlan vagyok, úgy látszik!
Szép hosszú, kellemes hétvégét kívánok!
Üdv: Brumi
brumi_30

Sziasztok!
Nefke, gratulálok a szép, nagy pocaklakóhoz!!! Pihenj sokat!

Jucika, megnéztem a uh képeket. Nagyon helyesek!!!! Vigyázz nagyon magatokra!! Mi van rókáékkal??? Lassan már abbamaradnak, ugye?

Kriszti, valóban szemléletes a fogyás, gratulálok még 1x! Azért ne vigyük túlzásba, hogy annyira "kövér" voltál. A kövérség nem itt kezdődik. Szerintem.

Brumi, igen, én legalábbis az iwiw-ről tájékozódom.

Képzeljétek, az egyik fiúkollégám ma bejelentette, hogy babát várnak. Cirka 2 hónap próbálkozás után. Azért ez se semmi. De hát Istenem, van akinek rögtön sikerül...

Többiek? Hogy vagytok ezen a csodás tavaszi napon??
süni76

Sünike!

Köszi :lol:

Már javul a helyzet, olyan két-három naponta azért még jön a róka, hogy el ne felejtsem :wink:

Judit

jucicuki

Sziasztok!!!

Nefke pusszantás nektek!!! / Mégegyszer / És remélem nem gond, hogy előbb gratuláltam neked itt, de boldogságom határtalan volt! :oops:

Tymi írtam privit!!! Majd megnézed!

Benszi mi van veled????

Süni köszike jól vagyunk!! Mi legalábbis! És te???

Kép
tini75

Csak beugrottam gratulálni az új babásoknak :)

Gombahölgy, nagyon köszönöm az összehasonlító táblázatot! 1 hónapig szedtem az Elevitet, most kb. 1 hete szedem a Gravidát. De már nem ég a gyomrom, és látszólag a wc-ügyek is rendeződtek :)

Olyan furán érzem magam... Kb 1 hete 2 napon át nagyon fájtak a melleim, mint ahogy félidőben szoktak, amikor a Clostyt szedtem (meg amikor még volt mensim)... ráadásul mérem a hőmet, és 36,8 körül van, pedig amúgy 36,0-36,2 szokott lenni... Elég vicces lenne, ha másfél év után pont most jönne meg spontán, amikor május 2-ra be vagyok jelentkezve Wigandthoz...:oops: Persze, nem bánnám, csak csodálkozom...
elan

Elan, sok ilyet hallottunk már :D

Tini, köszi, én is jól vagyok. Most lazítunk, pihizünk, dolgozunk, bulizunk, aztán majd ősszel újult erővel ismét belevágunk és akkor már tuti sikerülni fog :)
süni76

nefke! Gratulálok!!!! :) :)
Remélem most megint jó hírekkel követlek holnap!

Kriszti! Úúúúú. Tényleg le a kalappal! Elég látványos a fogyás, pedig csak az arcod látszik!
Mennyi az annyi? :)

tini! Privi ment!
timy28

Sziasztok!
Nefke!Óriási gratuláció!

Kriszti!Te nem semmi vagy, gratula!

háááát lányok nem sok jó hírt mondhatok. Van petezsák, 4-mm, annnnnnyira szééééép, de sajna a pénteki Toxom is magas lett, így bennem van a vírus...jövő szerdán kell mennem genetikai tanácsadásra, de Zeke doki nem kecsegtetett semmi jóval...sőt mondta, hogy az lenne talán a legjobb ha magától elmenne...Itt bőgök már mióta, lányok ez nem ér!Gyerek korom óta van macskám, évek óta akarunk babát és a kettő pont egyszerre jön?én ezt nem tudom felfogni...
na nem akarom lelombozni a jókedve, inkább megyek megpróbálok kikapcsolni és enni valamit mert ma még nem sikerült.

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka
Ez nagyon gáz!Remélem azért csak mondana valami biztatót!!!!
gabicsibe

Réka, nagyon sajnálom :( Ez annyira igazságtalan...
elan

Réka! nagyon sajnálom.
nefke
nefke

Réka:
:(
Ez kb. olyan, mint nekem a 2 évvel ezelőtti sikeres terhességem tüdőgyulladással fűszerezve. Soha nem volt tüdőgyulladásom, és soha nem voltam kórházban. Nem kívánom senkinek.
Remélem mondanak valami biztatót, szorítok érted!
Vendég

Nefke gratulálok :D :D :D !Vigyázz magatokra,pihizz sokat!

Réka :cry: nagyon sajnálom,de hátha a genetikai tanácsadáson mondanak v.mi biztatót.Ez tényleg olyan igaszságtalan!!!!!!!!!!!

Timy épp ma gondoltam Rád,hogy mi lehet veletek.Szorítok nagyon holnapra,biztos minden rendben lesz :wink: !

Elan,de jó lenne ha.....szorítok nagyon :wink: !

Lukrécia,Lexi mi újság Veletek?
lippa

Nefke!
Nagyon gratulálok!
Elan!
Reméljük a gólya beköszöntött hozzátok!
Timcsi!
Minden ok!Ma kb 6 órát csavarogtam és nem nagyon tett jót!Nagyon bekeményedett a hasam tőle!Lassítanom kell!De minden ok!
Hasid jobb már?
Réka!
Őszíntén sajnálom!Hátha a genetikain valami jót mondanak!Én megértelek,mert nekem ilyen volt,amikor a 9 héten közölték,hogy méhen kívüli a terhességem!Próbálj meg bízni,hogy minden rendben lesz!
Nagyon szorítok nektek!
Vendég

Sziasztok
Nem tűntem el, csak még ahhoz is fáradt voltam, hogy írjak. Anyukámnál voltam pár napig. Ott ágyba kapom kaját és pihenhetek. Lehet, hogy maradok is, mert amikor hazajöttem egy szemétdomb fogadott. Hihetetlen. Az én férjem egy hajszálat nem rak arrébb, de ez még semmi. Hétfőn megkérdeztem, miért van az, hogy még egyszer sem simogatta meg a hasam. A válasz elég hülye volt: - mert még azt se tudjuk hányan vannak. HIhetetlen együtt élsz valakivel 15 évig, akiről azt hiszed, hogy normális és kiderül, hogy fából faragták. Persze még volt más is, hiszen nem véletlenül mentem anyuhoz, de mindegy. Egy pasi képes újból és újból alulmúlni önmagát. Csak annyira fura, hogy itt mindenkinek tök normális a férje, csak az enyém ilyen.......

Timy
Látod, most Te vagy az előörsöm. Én még egy örökkévalóság, mire megyek.

Brumi
Jövő héten csütörtökön jössz? Jó lenne!
Vendég

Sziasztok!!!

Réka, nagyon elkeseredtem miattad, de kitartás! Nem szabad feladni amíg van egy kis remény! Bízzzz kicsit, és egyél ám! Sajnálom! Vigyázz azért magatokra! :( Ez tényleg igazságtalan!!! Valaki így írta! :(

Tymi ment a válasz!!! :) És nagyon aggódva várlak holnap a válasszal!!!

Manda tudtam, megéreztem??? :oops: :oops: Viccet félreértve, jött egy SMS, és én kis buta nem bírta megállni, hogy ne írjak ide!

Nefkém szívem ugye nem harizol? :( / De olyan boldog lettem!/

Elan csak gratulálni lehetne nektek, ha sikerült !!! :)

Süni remélem ti is követtek minket!! Nagyon fogunk nektek szurkolni!!! :) Helyettem is napozz, és pancsolj!!! :oops:

Benszi változattlan a helyzet!!! :( Belenyugszom, talán ha többet jövök megyek rosszabb, de ez van!!! Tűrök! A reggeli rosszullétek jók, vagyis jó jelek! :)

Kriszti, és te akarsz fogyni még???
Én egy kissebb léghajó vagyok már most! Mi lesz velem?? majd elrepülök, és integetek nektek!!! :D :D

Kép
tini75

Lexi szívem!!!

Fel kell nőniük ehhez a dologhoz!!
Nekem elhiheted! Az én párom 30 évesen lett apa típus, addig semmi, egy pár hónapos csecsemőre azt mondta akkor, hogy mit lehet vele csinálni??? :)
Két éves kórtók már dobálta őket!!!! Bár a mostani helyzetünkben igen csak okozott meglepit!!!!takarítás, felmosás, és egyebek terén!!!
Ne add fel vele kapcsolatban!!! Bízz benne, hogy meg fog változni, csak lehet még nem akarja elkiabálni a dolgokat!!! :oops:

Légy jó, és vigyázzatok magatokra!!!

Kép
tini75

Bocsi én voltam igaszságtalan=igazságtalan :oops: .
Azért tudok ám helyesen írni,csak siettem :D (tudom jó kifogás).

Lexi sajnálom amit írtál,de azért ne idegeskedj sokat!Egyébként én sem értem miért kell ilyen későn menned,de mindegy már mindjárt itt van :wink: .

Kita itt is, nagyon-nagyon szorítok holnapra,minden ok.lesz :wink:
lippa

Réka
Nekem van egy barátnőm, aki hasonló, vagy lehet, hogy ugyanabban a cipőben járt mint Te. Próbálom elérni, de még nem sikerült. Ő is megfertőződött a terhesség elején ezzel a vírussal, de már nem tudom pontosan mi volt, ezért nem akarok belemenni a részletekbe. Megkeresem és kifaggatom, hátha tud okosat mondani. A kisfia megszületett és makk egészséges! Amint van info írom Neked.

Juci
Annyira jó, hírek ezek. Ez most akkor hogy lehet, rosszul mérték először, vagy rendbe jöttek a dolgok? Bocsi, hogy sötét vagyok, de tényleg nem tudom és nagyon-nagyon érdekel. Persze ha kellemetlen írni erről, akkor ne válaszolj. Nagyon szorítok, hogy most már ne legyen semmi baj!

Nefke
Jó Neked, hogy már láthattad a babókádat. Jól emlékszem, hogy Te ikreket szerettél volna?

Képzeljétek el, az egyik barátnőm, most jósolni tanul. Nem tudja, hogy állapotos vagyok, de ma ránézett a kezemre és közölte, hogy két babám lesz és ikrek. Azt hittem betojok.
Vendég

Babyke! Megy a drukk!! :)

Kriszti! Gratulálok neked is, remélem hamarosan másért kell, és örülni fogunk a súlygyarapodásnak is.

Lexy! A férfiak kiismerhetetlenek és gyakran kiszámíthatatlanok. Sajnálom azért, hogy felhők árnyékolják be a boldogságodat. Nekem is volt hasonló érzésem egy kicsit más szituációban és tudom, milyen rossz. Ilyenkor tényleg járna a "tenyéren hordozás" a nőknek, ha máskor nem is.

Nefke! Egy babó is babó ! Csak szépen gyarapodjon. A testvérke meg majd jön később :) :)

Jön valaki holnap?
nellike

Nefke!

Gratulálok! Nagyon vigyázz magadra! Pihenj amennyit csak bírsz, de még annál is többet!!!

Réka!

Nem tudom, hogy mit mondhatnék! Ez egy rohadt dolog! Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Nagyon sok erőt kívánok most neked, nehéz időszak áll előtted. Tarts ki!!!

Lexi!

A pasik már csak ilyenek. Nagyon sokan olyan hülyén állnak ehhez a terhesség kérdéshez. Szerintem, amíg nem láthatják, foghatják, addig nekik alig létezik. Mi, nők pedig már az első UH után egy aranyos-édes bébit látunk magunk előtt. Elég nagy a szakadék a két megközelítés között, de szerintem idővel majd közelednek egymáshoz a gondolataitok a terhességről. Addig pedig élvezd az anyai kényeztetést, a rumlival meg ne törődj, majd ha már nem lesz tiszta inge, rendet rak és mosni is fog! Csak ki kell várni!
sharon

LÁnyok Köszönök mindent!
Lexi!Most Te és a barátnőd kisfia a reménysugaram!
Meglátjuk mit mond a genetikus, de ehet, hogy az élet is eldönti magától...meglátjuk, addig is megpróbálok nem erre koncentrálni, hanem, hogy az esély megvan, hogy egészséges legyen...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka
Tényleg próbálom elérni, de megváltozott a telefonszáma, legalábbis azt mondja be, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Már kétszer kerestem otthon, de sikertelenül. A kaputelefon miatt be se tudok menni, hogy egy levelet bedobjak. Holnap ismét próbálkozom, de valahogy bejutok a lépcsőházba és bedobok legalább egy üzit neki. Kifaggatom mindenről! Emlékszem Ő is nagyon kivolt, de a végén minden jól alakult. Ezt kívánom Neked is tiszta szívemből.
Vendég

Lexi!Köszönöm szépen, hogy így "ismeretlenül" is ennyit segítesz!Nagyon-nagyon köszönöm!!
Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka, nagyon sajnálom, hogy rossz lett az eredményed. Azért ne add fel!!! Látod, Juciért is mennyien aggódtunk, szorítottunk érte, és egyre jobb híreket kap! Fel a fejjel!!
És még valami pozitív, bár tudom, ez most nem vigasztal, de a tudat, hogy spontán sikerült teherbe esned, ez már egy nagyon klassz hír. Szorítok nagyon!!

Timy, holnap mész uh-ra??? Húú, nagyon kiváncsi vagyok, milyen hírekkel jössz!

Lexi, legalább kipihented magad anyukádnál? Sajnálom, hogy káosz fogadott otthon. :( Remélem, ha nem is egyik napról a másikra, de minél hamarabb megváltozik a férjed! Leeshetne végre neki a tantusz, hogy hamarosan apa lesz :D
Egyszer én is teszteltem, hogy vajon hány napig képes átlépni az egyik pólóján, amit a földön hagyott :) Azt tettem, amit Sharon ajánlott. És a mai napig is. Ha nem a szennyestartóba teszi a ruháját, én úgy veszem, hogy az tiszta. Aztán ott sorakoznak a pólók, ingek a szobában az ágy támláján... De törjön el a kezem, ha behelyezem a szennyesbe :D Ezek után egyre rendesebb a pasi.

Na, pusszantás mindenkinek. Szép álmokat!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?