2003.02.12 11:32
Mivel õ csak hason tud aludni, rossz volt neki, mert nyomta a lábát. Ha meg megfordítottam, úgy meg nem tudott aludni. De aztán párnákkal kitámasztottam és valahogy oldalt sikerült aludnia. De a tegnapi napot is majdnem végigaludta (én is) A combija már ma reggelre nem volt bedagadva, de azért még borogatom. Ja, meg szerencsére nem lázasodott be.
Mikor felébredt, jól telekakálta a pelust. Tisztába tettem, mentem összeágyaztam. Visszamegyek, gyerekecske vigyorog, magyaráz, csak furcsa szaga
Megint tele a pelenka. Megint tisztába tettem. Pakolászok tovább. Aztán veszem ki a kiságyból, megint furcsa a szaga
3* tettem tisztába ma reggel
Úgy látszik csak a tiszta pelenkába jó kakilni. Na jó, biztos azért volt ez a nagy rakás, mert már 4 napja nem volt semmi. De birom, mert már mindenfelé kalimpál a kezével, így a kakás pelenkába is
Nem gyõzöm lefogni, meg letakarítani
Én meg kelhettem fejni
Próbáltam, hogy nem fejek éjszaka, de muszály. Pár óra alvás után már nagyon feszül a cicim. Amikor kihagytam (6 órát) reggel 4 és fél deci tejet fejtem le(csak a jobb-ból, amibõl nem szopott Ádám). Az sejó, ha nincs tej, de ez se egy leányálom. Olyan napi 8 decit elvisznek tõlem az anyatejgyûjtõk.
Azóta nem próbálkozott. De a nagyi vett neki habtapi lapot! Majd pénteken jön (õk 30 km-re, Kiskunfélegyházán laknak) akkor kipróbáljuk!
annyira imádom. Õ mostanában tök jól alszik éjjel (kopp-kopp) este 8-tól alszik, éjfél, 1 óra körül szopi, aztán hajnal 4-kor, és olyan reggel fél 7 körül szoktunk kelni. Szerencsére kaja után egybõl alszik is vissza. Már egy jó hónapja tartja ezt az éjszakai ritmust. (kivétel most az oltás miatt)
Apja szerint, amíg fõiskolára nem megy a gyerek, addig úgysem alszom nyugodtan éjszakánként. Köszi
Úgy látszik össze kell ragasztani.
2003.02.12 13:29
2003.02.12 15:53
Elegem van a télbõl, meg ebbõl a takonykórból. Olyan bánatos voltam este.
2003.02.12 20:33

Nagy szemetsegnek tartom,hogy ilyen letezik meg.
) 

Olyan jo,hogy Neked is lehet ebben az elmenyben reszed.Es persze Ádamnak is nagyon nagyon fontos! 2003.02.13 11:14
És bldog 180 naposságot Elõdnek!
Mindig bedugja alá a kezét. Gondolja, itt van ez a lógó cici, tartom le ne essen
Neki is feltûnt, hogy nem vagyok már 18 éves

2003.02.13 14:15
ez tegnap derült ki, én vagyok a másik szerelme. Lehet, hogy egy kicsit korán kezdi, nem?
jellegû, és az a rész amit az orrába kell tenni az is más (legalábbis attól ami itthon van), és miközben szívja egy fecskendõvel az orrába vizet is nyom. Ahogy elnézem egyébként felnõtteknek is szokták csinálni.
és már most észrevette, hogy ez nem is olyan rossz érzés
2003.02.13 21:49
)Örülök, h Alex jól viselte az oltást!
Hanna nem horkol, bár néha-néha hangosan veszi a levegõt. (azaz horkol?)
Jó, h számolod a napokat, én mindeig abból vonok le 5 napot
)mert utdom milyen a tak_ny szívás
De este meg napközben is ált. magától.
Persze most már más a helyzet, mert jól lefoglalja magát.
)2003.02.14 20:17
De mis is becenevesek vagyunk, apával is
S nagyon hiáynzik!!! De már két éve így van. Lehet, h csak nyárig.
2003.02.14 21:59
Egyébként mindent imádott megrágni és a szájába venni. 2003.02.16 17:49
2003.02.16 20:15
Úgy néz ki, mindenki elõre fejlõdik, csak mi vissza
2003.02.16 20:44
. 2003.02.16 20:56
2003.02.16 21:14
Szóval akkor ne is törjem magam? Egyébként én is gondoltam már arra - mert olvastam is vhol - hogy a nagyon aktív gyerekeknek kisebb az alvásigényük, meg hogy nem is alszanak olyan mélyen. Ha ezt biztosan tudnám, akkor nyugodtabb szívvel kiköltöznék a szobájából, csak a bölcsõhalál miatt félek. Légzésfigyelõnk nincs (apa szerint túlzás), és hanna persze hason alszik.
2003.02.16 21:55
2003.02.16 22:06
Ja, es o is csak hason tudott jol aludni szinte kezdetektol. Es a mai napig halozsakban alszik, mert annyit mocorog, vandorol az agyban, reggelre megfordul altalaban /de neha beszorul keresztben
/, van, hogy a sarkaba kucorodik, sot, ujabban ulve alszik el
Kepzeld el, nem akar elaludni az istennek sem. Acsorog. Elfarad. Leul. Elfarad. Eloredol. Alszik
Iszonyu hajlekonyak meg, el nem birom kepzelni, hogy tud igy aludni. Aztan ha melyen alszik, eligazgatom
2003.02.17 05:01
Remelem nem lesz olyan remes. 2003.02.17 09:58
Tök cuki Róbert a sok maci közt
Nem biztos, hogy gond lesz a 2 hónapos oltással, nálunk Ádám észre se vette.
Mert eddig nagy nyögések kíséretében ment ez a mutatvány, mert hát csak nehéz a feje

2003.02.17 14:21
2003.02.17 15:36
2003.02.18 05:13
2003.02.18 07:17
de néha ezt ébren is csinálja . 2003.02.18 21:34
2003.02.19 12:48
. Ha jol tartja a fejet, szerintem ne kinozd vele. Rekam is szepen megtanult felulni, maszni, azota pelenkazasnyi idot sem hajlando hanyatt fekudni

2003.02.19 18:08

, gondolom Neked már állva is menne) Azt én is észrevettem, hogy jobban alszik Anna, ha jól bebugyolálom. Sõt, legújabb felfedezésem, hogy mivel séta közben mindig alszik, és már akkor becsukja a szemét, mikor elkezdem öltöztetni, a sapkánál pedig hortyog, na szóval kipróbáltam, hogy mûködik-e a dolog egy kicsit másként. Ráadtam a porontyra egy vékony sapit, és attól is bealudt. Vagy ha rá tudok nézni, akkor hagyom, hogy a befúrja magát egy pelenkába. Imád kuckózni.
Van egyébként egy nagyon jó könyvem, David Haslam: Ha a gyerek nem alszik 2003.02.19 18:51
2003.02.19 20:21
Egész jól bírtam, bár így a számtalan felkelés tovább tartott, mert pár lépéssel többet kellett menni.
Gondolom persze, h amikor a párom nem lesz itthon, akkor én visszavonulok. Mert azt hittem (én naív), h majd ettõl jól alszik a drágám, s kevesebbszer ébred fel. De legalább most bebizonyosodik h nem miattam ébred fel
A könyvet megpróbálom beszerezni.
A párom nyaggat, h legyek egy picivel szigorúbb, de én nem bírom sírni hagyni. Úgy sajnálom! Az viszont igaz, hogy már nappal is tök álmos vagyok. Ráadásul pénteken kezdõdik a sulim is..
Úgy látszik ezek a hannák már csak ilyenek
2003.02.19 20:35
2003.02.19 21:18
. Talán annyit csinálnék másképp, hogy nem mennék bele hosszas altatási ceremóniákba. Mert nálunk a mai napig kb. egyórás mesélés van. És ugye ott van Anna is.
Ha már nagyobb lesz, akkor megpróbálhatod, de lehet, hogy nem fogja elfogadni. Anna most 11 hetes, és csak akkor hajlandó elfogadni, ha már az éhhalál küszöbén áll, de akkor is nagyon fintorog, és apa legyen a talpán, aki ki tudja várni, amig legyûri az adagját. (kb. 60ml/óra sebességgel, ez nem vicc!!!)
. 2003.02.20 06:04
2003.02.20 08:06
2003.02.20 12:21
Nálatok ? fok van a lakásban?
De majd hátha egyszer, mert egyébként tök szeretek órákat a vízben lenni, olvasni. Meg az a jó még az ajándékban, hogy egy szép, piros, piramis alakú dobozban kaptam, ami nagyon megtetszett Ádámnak, jó sokáig elnézegette.
De azt meg szereti, ha a feje búbja hozzáér a párnához.
Csak felköszöntöttek és ennyi. Páromtól tök szép csokor virágot kaptam, meg egy könyvet: Gyermekünk fejlõdõ értelme címût. Arról szól, hogy mennyire meghatározó a gyerek életében az elsõ 2 év. És hogy mit tehet a szülõ, hogy a gyereke értelmi fejlõdése a lehetõ legnagyobb mértékû legyen. Szakaszokra van osztva a 24 hónap, hogy mikor milyen játékokat játszunk, hogyan foglalkozzunk a babával. Jó könyv, bár nem sok olyat írt, amit ne tudtam volna, vagy máshogyan csináltam volna.
Ablakot meg azért nem merem kinyitni, mert éjjel nagyon hideg van odakinnt. De hátha tavaszodna lassan. 2003.02.20 13:11
de annyira nem kritikus a helyzet (marmint nem vagyok meg nagyon faradt). Szoval ha azt tanacsoljatok, akkor marad a szopi. Semmikepp sem szeretnem ,hogy abbahagyja!!
Dokino tanacsara adtam neki teat cumisuvegbol....hat 2 napig csillagokat lattam a fajdalomtol, Jazmin pedig ehes volt...de azota nem is latott cumit! 2003.02.20 15:00
2003.02.21 04:49
2003.02.21 17:49
De azért nem félünk
Amúgy nyáron is szörnyen meleg tud lenni. De ha minden stimmel, akkor talán 1 éven belül sikerül elköltöznünk.

2003.02.21 22:05
De tenyleg gyors volt!!! Sokkal rosszabra szamitottam. 2003.02.21 22:51
. Nekem már többször beállt a kereslet-kínálat egyensúly, de mindig megborul, mikor nyügibb napja van Annának. Ilyenkor egész nap cicikél, és ettõl nagyon be szokott durrani és csomósodni a cicim. Egyébként csak reggel és este fejek, egy másik babának.
. Csak úgy aludt el Malacka, ha legyeztem. Egy kicsit aggódtam, mi lesz ha megszokja

.
2003.02.22 14:54
, meg persze rohangáltam.
És minenkit végignéztem a képeken tutik vagytok! És nekem is nagyon tetszik a Jázmin név!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|