Szia nyusz.Mint már rengetegen elöttem én is csak az együttérzésemet tudom kifejezni.Nem tudom,hogy milyen lehet most neked,csak sejtem,de szerintem is a mandala tanácsa hejénvaló.Ha úgy érzed,hogy már tiszta szívből és csak csöppnyi aggódással tudod várni a következőt,akkor vágj bele.Ne a napokat számold.!!!!!!Persze azért a szervezetednek egy picit helyre kéne állnia.(Én a szülés után az első alkalommal teherbe estem az előző fiam után,úgy, hogy elötte 6 évet próbálkoztunk.No comment.Most meg fogamzásgátló mellett...??)
b.zsuzska
Üdv köztünk.Ne csak leselkedj,irogass is.
Babaruha téma még mindig.56-osnál kisebbet ne vegyél.aug.ra nem kell sok,mert inkább bodyban lesz egy kis pelussal letakarva,szeptemberre meg nagyot nő.bár ha aug végi baba,akkor egy pár rugi már persze kell,mert jön a hidegebb idő,de akkor is elég az 56-os,a többit már meg tudod venni ha látod,hogy mennyire gyarapszik a csöpp.
babakocsi.Nekem az első két gyerekemnél kiskerekű egyszerű kocsim volt.Pesten elment,könnyű volt vele a buszra felszállni,DE AZ ÁLLÍTHATÓ tolókart nagyon fontosnak tartom,mert ha nem, akkor pont besüthet a kocsiba a nap,beeshet a hó,eső, szél,stb...
Kiköltöztem Fótra, és mint akit a pók csípett meg jöttem rá,hogy a kiskerekü kocsit nem lehet tolni homokban,földuton,hóban, a betonkátyús úton szétrázza a gyereket.Tehát vettem egy nagyobb kerekű,de sportkocsit.Az jó volt.
Most egy nagykerekű,extrás,bevásárlszatyrosVÍZSZINTIG dönthető, ÁLLÍTHATÓ magasságú, de használt kocsit vettem.
Szóval,gondoljátok át,hogy hol fogjátok használni,mennyit(kocsival közlekedtek-e).
hordozó:Én imádom.ha elalszik benne a gyerek,nem ébreszted fel,ha kiveszed a kocsiból.Tudod benne etetetni,vendégségben altatni( a legtöbb hintáztatható)orvosi rendelőben(oltások)nem kell a kézben tartani.Viszont az utcára csak négy hat hónapos koráig tudjátok szállítani,vagy dupla méretű lesz a karizmotok.
És még egy. aki az első babát várja és bizonytalan a fürdetésben,annak a fürdető matrac nagy segítség az első 2 hónapban.1-2000 ft,de nekem nagyon megérte,mert nem kellett egyik kezemmel tartanom,a másikkal mosdatnom,a harmadikkal pedik a kencét kinyomni a tubusból.A képét ide is felrakta valaki.
Szisztok!!