Sziasztok!
Ma jól felhúztam magamat. Megkaptam az AFP eredményemet, ami tizedre ugyanannyi lett, mint 8 nappal azelőtt, 0,56MoM (Bocs a humánértelmiségiektől

). Ezért is, meg a korom miatt is, meg egyébként is genetikai tanácsadásra kell mennem, hogy eldöltsük, kell-e amniocentezis. (Miómáim vannak, ráadásul rossz helyen, ezért szeretném, hogy meg legyen alapozva a döntés, ha a szúrás mellett döntünk.) Telefonáltam, hogy időpontot kérjek, és 3 hét múlva kaptam, május 14-re. Mikor kétségbeestem, hogy az már a 20. hét lesz, ha baj van, már nem sok mindent lehet csinálni, a nő ahelyett, hogy valami olyasmit mondott volna, hogy ne aggódjak, még időben lesz, és sajnos olyan sokan vannak, hogy nem tud előbb időpontot adni, ehelyett keményem rám szólt, hogy ő nem hülye, tudja a szakmáját, itt dolgozik nemtudomhány éve, tudja mit csinál, stb. szóval esélyem se volt valami kismamacentrikusabb időpontot megbeszélni vele. Most nem tudom mit csináljak, a 20. héten már nem sok értelmét látom az eredmények megbeszélésének.
Cukika, de szép pocid van, és Cukika is nagyon édes.
Gabi, remélem, minden rendben volt az amnion. Mit mondtak, mikorra lesz redmény?
Ági29, a babák idejük nagy részében alszanak, az a lényeg, hogy dobogott a pici szíve, majd a következő UH-n biztos sikerül felébreszteni.
Évi, én havonta egyszer megyek a védőnőhöz, eddig kétszer voltam. Úgy emlékszem, összesen négyszer kell menni, hogy jogosult legyél mindenre, koraszülés esetén kétszer.
Ariel