A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Pocóka
Ne hallgass rájuk, bár van alapja a dolognak, én itt nem részletezem. Mindekinek szíve joga, hogy EDA-val vagy anélkül szeretne szülni, aztán õ úgyis máshogy fogja megtapasztalni.
Én mindenesetre nem választanám, mint ahogy nem is kértem Dani születésekor, valszeg másodszor sem fogok.
Szerintem pont ez a szép a szülésben, hogy fájdamak közepette hozzuk õket világra, aztán az egészet feledteti a picur, amikor már kibújt.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Határozottan tavaszt énekelnek a madarak. Csak már jönne!
Tennék fel új képet magamról, de elfelejtettem a címetKép Segítség!

Myssniáról semmi hír!?

Gumilepedõ: én nagyon meggyûlöltem a kórházban, iszonyúan izzadtam, égtem meg minden. Így nem volt szívem a gyerekek alá sem tenni. Inkább két rend fürdõlepedõ a lepedõ alá, a fejük alá meg 4 rét hajtott pelenka. Egy nagy balesetre emlékszem, akkor kimostam a matracot, amíg száradt, addig több réteg takarón aludt.

KangiKép
Nekem is rengetegszer fáj a gyomrom. Arra már rájöttem, hogy vacsi után tilos rögtön lefeküdni. Olyan picike már szegény gyomrocskaKép, bizti kell neki a gravitáció is az emésztéshez.

TinaKép
A tamarint bármikor elkezdheted, elvégre csak lekvár. Rendszeresen kell szedni, nem hashajtó tkp hanem lazít, ha jól emlékszem. De nagyon jó a szilvalekvár is.

Urszila
31+3
urszila

Urszila,

http//:kep.tar.hu/kismamak

ha a jelszót is elfelejtetted, akkor elküldöm a mélcímedre, ha megírod

Manócs
21+1
Manócska

bocs,
[url=http://kep.tar.hu/kismamak" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamak[/url]

KépKépKép
Manócs
Manócska

Sziasztok!

Myssnianak ki van kapcsolva a telefonja. Vajon ez mit jelenthet?Kép Ugy varom a hireket!!!Kép
Most nincs idom visszaolvasni, majd jovok, puszi:

Leszter
33
leszter

Gumicukor, Beu,
Köszi a felvilágosítást digitális fényképezõ, kamera ügyben. Kb. mennyibe kerül a papírkép?

Kangi,
Kókuszmartacot méretre lehet szabatni (valamelyik nap csörögtem rájuk, nekünk is ekkora matrac kellene) pl:
Mini Manó Babacentrumban 12.500 Ft 2 hét alatt készül el 6 cm-es
Brumi Maci Bababoltban 12.500 Ft 1 hét alatt készül el
(További lelõhelyeket lásd februári Kismama 7. oldali hírdetés)

Beu,
Remélem megtaláltad már az apaságit.

Myssnia,
Lehet, hogy már babázol? Drukkdrukkdrukk.

Pocóka,
Én az elsõ 3(-4) hónapban szedtem Elevitet, meg most az utolsó 3-ban.

Nektek milyen gyakran csuklik a babátok? Normális az, hogy naponta többször (akár 4-5 alkalommal) is?

Maci_2
32+2
maci_2

Csak hogy nevessetek (és a baba is) Kép

"Szomszed, hasznalhatnam a funyirojat?
Persze, csak ne vigye ki a kertembol..

Ket szoszi horgaszik. Orakig varnak, hogy kapas legyen.
Egyszer megszolal az egyik.
- He, kolcsonadnad az uszod? Az enyem eltunt...

Tudosok felfedezese szerint egy bizonyos etelfeleseg
elfogyasztasa 90%-kal csokkenti a nok szexualis etvagyat.
Ez pedig az eskuvoi torta..."

Tünde
(20!)
csibe21

Maci_2
a második harmadban volt vmi oka, hogy nem szedted, vagy csak kimaradt?
Pocóka (pocóka)

Leszter, Urszila, és akinek még ilyen van:

hogy lehet a profilba egyszerre több képet feltenni?

köszi
Pocóka
19
Pocóka (pocóka)

Sziasztok!

Myssniáról nincs még hír??? Leszter, ha ki van kapcsolva a mobilja, akkor lehet, hogy babázik!!!!!!!!!! De jó lenne!!!

Manócs,
tényleg jól elvoltunk! De mekkora öröm volt, mikor sikerült megfejteni a titkot, és rájöttem, hogyan kell berakni ezeket a vacak gifeket!!! A szõrmók muki nekem nagyon tetszett, az a karmozgás különösen, ezért raktam be ide, hogy ti is örüljetek! KépKépKép

Kangi!
Részvétem a túróspali utóhatása miatt! De nem lehet, hogy ez valami más fájdalom volt? Kép Most már igencsak idõszerû neked is a drukk!!!!!!!!!

Pocóka,
nekem a dokim azt mondta, hogy végig szedjem a napi 1 Elevitet, ezt én tartottam is, és nem is kellett semmi más vitamint szednem, a vérképem is rendben volt végig. Egyedül egy kis kalciumot szedtem még hozzá, mert párszor nekem is volt lábgörcsöm (amit ugye, én, a Hõs, mondanom sem kell, hogy összeszorított foggal, üvöltés nélkül viseltem, hogy szegény párom nehogy halálra rémülten riadjon az éjszaka közepén KépKépKép)

EDA:
én is azt gondolom, hogy mindenki maga döntse el... mondjuk, akikkel eddig beszéltem "frissen szültekkel", mindenki azt mondta, hogy anélkül nem bírta volna. Gumicukor, szerintem te nagyon sok szempontból kivételnek számítasz azért, ez a pár órás szülés sem mindennapi, igazán szerencsés vagy, hogy nem kellett annyit szenvedned, mint pl. szegény Timicinek!

Beu, meglett az apasági?

Franyó
39
franyo

Sziasztok!
Bocsi az offért.
Zsófi,
láttam ti jártok zenebölcsibe, írnál nekem róla? Inkább magánba, a címem a profilomba van.
Elõre is köszi.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Pocóka,
valamilyen képszerkesztõ programmal a több képbõl egy képet "montázsolsz" össze, és azt az egyet töltöd fel. Ha nincs ilyened, szívesen segítek...

Gumicukor,
amit a fotomarket oldalról rendelsz, jó minõségû képek szoktak lenni? Meg vagy elégedve vele? Mert elég sokat szeretnénk mi is elõhívatni, és még nem próbáltunk soha ilyet, eddig csak gépben voltak meg a fotók.

Franyó
39
franyo

Franyó, Gumicukor, köszönöm, a válaszokat!

Úgy okoskodtam eddig, hogy majd úgyis kiderül, hogy mennyire bírom, mekkora fájdalmaim lesznek, csak kicsit elbizonytalanítottak azok, akik szerint teljesen el kellene zárkózni az EDA-tól, mert ilyen meg olyan mellékhatásokról hallottak. Még sok idõm van addig, hogy eldöntsem, csak jó olyanok véleményét hallani, akik már éltek vele...

Pocóka
19
Pocóka (pocóka)

Sziasztok!
A fájdalom küszöböm elég kicsi, én is gondolkodom az EDA-n. De nem hiszem, hogy annyira kellene tartanunk a mellékhatásoktól. Inkább csak anyáinktól ered a hiedelem, de azóta már korszerûbb a módszer, az orvosok is azzal bíztatnak bennünket, hogy már elég régóta alkalmazzák, mostamra kiforrot módszer... gondolom más lötyiket is alkalmaznak benne, nem lehet?

Hermi
14+3
hermi

ManócskaKép
Kösz a címet, már fel is tettem az aktuális képemet! Könnyû megtalálni, most én vagyok az utolsó!

PocókaKép
Még egy EDA-s vélemény. Nekem volt egy EDAm szüléskor meg két spinálom ortopédiai mûtéten. Minden anesztes azt mondta, hogy bénuláshoz jópár csigolyát kéne tévedjenek, ami azért sok az õ szakmájukban. De errõl Snoopy bõvebben, ha megjelenik. Szubjektív: én sem akartam, de kaptam rajta, amikor a dokim a 2 perces fájásoknál megint felajánlotta. Nagyon jó lett, amikor elkezdett hatni. Fájdalommentességrõl szó sem volt, csak egy erõs mensis szintre való lehúzásról. Úgy adagolják, hogy toláskor viszont rendesen érezzél. Majd varrásra kaptam még egy adagot. A szülés élménye megvolt, csak a fájás nagysága nem.

Urszila
31+3
urszila

Halihó Kismamekok!

Magdi, egy akadálya van annak, hogy nemkaptál még mélt tõlem, hogy nem tudom a mélcimedetKép. De ha elárulod, megkapod az adatokat, de a talira is viszemKépKép

Ágci, mi érdekel? Dobj meg nyugodtan a kérdéseiddel!KépKép

Leszter, ha Myssnia ki van kapcsolva, annak egy oka lehetKépKép

Pocóka, én is EDA nélkül szültem, igaz én nem olyan gyorsan, mint Gumimaci, a magzatviz megindulása után 9 órával lett meg DanóKép. Szerintem teljesen egyéni dolog, hogy kell vagy nem kell... És még az sem mindig igaz, hogy lassitja a szülést, én ismerek olyan emberkét, akinek kifejezetten felgyorsitottaKép. Tehát ne azt nézd, ki mit szól hozzá, hanem azt, hogy Neked meg a babádnak mi a jó!

Kangi, edzel szülésre a gyomorgörcsökkel??? Hidd el, nemugyanaz, tehát nem érdemesKép. Fincsi kaját inkább napközben egyél, ne este!Kép Na osztom az észtKép

Este megyünk leselkedniKép

Na pussz!
Zsófi
34KépKépKépKép
Csucsuka

Lenne egy kérdésem, mint tapasztalatlan kismami a tapasztaltaktólKép Szóval 90*100 cm-es cseh tetra fürdõlepedõt mire lehet használni? Na most ez elég hülyén hangzik... gondoltam a kiskádba, hogy ne csússzon, vagy a baba alá a kiságyba jó, nem? Csak itt a közelben egyetlen élelmiszer bolt van, Profi és a múlt héten hoztak ide babacuccokat és ma találtam 500 FT-ért... az elsõ szerzemény...

Hermi
hermi

Urszila,
ez vadiúj friss kép? Csak azért kérdem, mert nem írtad oda, hogy te vagy, ha akarod, aláírom neked, és azt is, hogy hányadik héten!
Szép nagy pocid van! KépKépKép

Hermi,
én sem vagyok egy tapasztalt mami, de szerintem fürdetéshez jó, nem?

Myssniával mi lehet???

Franyó
39
franyo

Hát nem tudom, törölközõnek vékonynak találom, gondolom egy rendes fürdõlepedõ ugye vastagabb és több vizet beszív...

Hermi
hermi

Pocóka,
A 2. harmadban jók voltak az eredményeim és az orvosom is egyetértett vele, hogy nem kell szednem. Persze hébe-hóba, ha eszembe jutott ettem egy Elevitet. Most részben a diéta miatt szedem (a fölösleget állítólag kipisilem), másrészt a vérképem sem valami jó (szedek vasat meg jódot is).

Urszila,
Szép nagy már a pocid.

Maci_2
32+2
maci_2

FranyóKép
Igen az. Feb20-2 a címe, piros felsõ, fekete nadrág. Én pedig beírtam, hogy Urszila 31 hetesen, nem tudom, miért nem vette be. És utólag sem tudom beírni! Légyszi, segíts! Kösz a bókod a pocimra!

HermiKép
Fürdõlepedõbe kell tenni, puhább mint a frottír. És könyebben szárad, ha kimosod. Mi meg mindig olajoztuk fürdés elõtt a gyerekeket (kék szem, szõke haj=száraz bõr), az olaj inkább a pelenkán maradt. Nagyon jó ár az 500, én az Auchanban 800-ért vettem! Kiskádba elég a normál pelenka kettéhajtva. Avagy egy apukakéz, sokkal nagyobb és biztosabb, mint egy anyukakézKép

Ha már pelenkánál tartunk: én anno vagy két pelenkát szétszabdaltam 4 fele, pelenkaöltéssel stílszerûen beszegtem, ezeket használtuk szájtörlésre, hogy ne egy egész pelus koszolódjon egy kis bukásnál avagy nyálazásnál.

Urszila
31+3
urszila

En ugy tudom, hogy a torulkozon belulre szokas tenni a tetra furdolepedot, es igy 2 reteg lesz. Hogy pontosan miert jo ez igy, hat ezt en sem tudom.Kép Talan mert a tetra anyagot mossuk igy gyakrabban, mert az erintkezik a babaval, es az jobban birja a mosast, mint a torulkozo?

Leszter
33
leszter

Köszi Lányok!! Most már tudom mire kell használniKép Urszila, akkor holnap veszek még egyet, ha még lesz... 2-öt legalább lehet cserélni...

Hermi
hermi

Urszila,
nagyon helyes kis pocak!Kép

Na, Leszter,
mi van már Myssniával?????

Manócs
21+1
Manócska

Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy Bence végre megmozdult!!!
Legalábbis vmi olyasmit éreztem.

Honnan lehet ilyen gifeket letölteni???
Mondjátok meg lécccccci!!!!!!!!

Zsófi(21+2)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

SZiasztok!

Mostanában nem tudtam jönni, kedden nem értem rá, szerdán pedig olyan fejfájás-migrén, nem tudom, hogybnevezzem, támadott meg, hogy azon is csodálkoztam, hogy nem haltam meg Kép De ma reggelre élek rendesen! KépKépKép Úgyhogy megpróbálok reagálni is az eddigiekre - amíg Ármin alszik és hagyja!

Angi! Nagyinak jobbulást! Szegények, nektek is nagyon rosszul jöhetett ! Hazajönni nem tudtok, a távizgulás mindig sokkal rosszabb - és még apósod segítségére sem számíthattok többet! Hát, azért egy kis jókedvet küldök: KépKépKép

Mindenki, aki dicsérte a lámpákat: Nagyon köszi! KépKépKép Régen sokat festettem, képeket is, meg mindent, hát, most jó másfél év után ragadtam újra ecsetet - nagggggyon jólesett! Maci_2! Az IKEA-ban vettük a lámpákat, 1900valahány (gondolom:99) Ft volt, a festék meg sima üvegfesték, nem vízalapú, hanem oldószeres, sajnos, de csak ilyen volt itthon - és én már nem bírtam ki festés nélkül! Árminé azóta sincs készen, de a készenlévõ oldalaiért már most nagyon rajong, csak persze nehezményezi, hogy nem veheti kézbe!

Hermi! Hol van a Profitok? Mert nálunk is az van, de fürdõlepedõt nem láttam! Mi önmagában is használjuk, nem csak frottír betétjeként, könnyen szárad és nem bántja a baba bõrét!

Myssnia! Ezek szerint már kibújhatott SZilárd???? Akkor igény szerint DRUKK vagy GRATULA! KépKépKép

A többieknek is, akik a holnapi tasli idõpontját nézték ki maguknak! KépKépKép

Megyek, aztán majd még jövök ám, amint tudok!

Márti
24+2
márti

tasli=TALI
Hogy épp ezzel mit akart Freud???? KépKépKép

Márti
márti

Urszila,
nem is néztem a kép nevét Kép, pedig abból rájöhettem volna... Lehet, hogy nem pipáltad ki a "kép címe" melletti kis négyzetet, mielõtt a "módosít" gombot nyomtad.

Leszter,
én meg úgy tudtam, elég csak a tetralepedõ...

Zsuzsófi!
Például www.smilies.org
Kicsit lassú, legalábbis nálam...

Franyó
39
franyo

Márti, Pécsen lakunk. És itt sincs minden, amit az újságban hirdettek, csak ez a fürdõlepedõ és a takaró+kispárna...

Hermi
hermi

Eszembe jutott még egy nagy pelenka felhasználási mód! Kánikulában egy kis könnyû takaró az alvó babán!
Különben puding próbája az evés, majd meglátjátok, hogy jobb "kifogni" a kádból a babust!

ManócskaKép
Kösz a bókot!

ZsófiKép
Jó érzés, ugye?

Urszila
urszila

nagy pelenka=nagypelenka
urszila

Sziasztok!

Meglett a hasfájásom eredménye. Két nap alatt akkorát nõtt a pocakom, hogy most már nem lehet okom panaszra. Lilivel 30 hetesen volt ekkora, igaz akkor nagyon picinek számított. Kép

Kangi!
Remélem, jobban vagy már kicsit! Kép

Pocóka!
Ne hallgass azokra, akik ilyeneket mondanak. Kép Majd ott eldöntöd, hogy kell-e vagy sem. Én Lilivel nem kértem, de azt hiszem, már nem is lehetett volna, mert 4 cm-rõl indultunk. Ha szerencsés vagy, és gyors a szülés, akkor ki lehet bírni, ha meg hosszú, szerintem nagyon jól jöhet, bár tapasztalatom nincs.
Én Maternát szedtem Lilivel, végig, minden nap. Most hol eszembe jut, hol nem. Volt, hogy 1 hónapig nem szedtem, most is van, hogy egy héten egyszer jut eszembe. Akkor szedem minden nap, ha kicsit megfázom.

Hermi!
Meg arra is jó, hogy fürdés után megtöröld vele a babót. Kép Mi ezt használjuk, nagyon sok vizet beszív, szerintem nem kell vastagabb. És sokkal puhább, mint a frottír.

Mi van Myssniával?

Ildianyu
22+2
ildianyu

bocsi, én is elkaptam a dolgot Franyóéktól, úgyhogy próbálkozom:

Kép
Manócska

nahát, ez tök jó ténylegKép

Köszi FranyóKép bár Zsuzsófinak írtad!

de hogy miért maradt le a végérõl a nevem????

Manócs
21+1
Manócska

Hello Kép

köszi mindenkinek, kicsit mintha jobban lennék, idáig fetrengtem. Most megint fetrengeni fogok. Enyhe höemelkedésem is van: 37,1. Ez vajon gyomorrontás, vagy a vajúdáskor emelkedik a testhömérséklet?

Megyek halni, addig legyetek nagyon jók! Kár, hogy semmi hir Myssniáról, de szerintem eccerüen babázik Kép

Pussz
Kangi
39+6
kangi

Zsófi!
Bocsi, de meg voltam gyõzõdve róla, hogy a profilomba betettem a mail címemet. Kép Most ott is pótoltam, de ide is leírom: gmagdi@freemail.hu

Pocóka!
Én is EDA nélkül szültem mind a kettõt, de jobban bírom a fájdalmat, mint amennyire tartok attól, hogy hátba szúrjanak. Kép De mindenki maga tudja, mit bír, vagy mit mer, én ilyen gyáva vagyok. Kép

Na most megyek, mert Miki felkeltés hiányol.

Mindenkinek, akit érint, DRUKKK!

Magdi
22+4
gallainémagdi

Hermi!

Én speciál ilyen fürdõlepedõbe törlöm Emmát fürdés után. Az enyém eleve dupla, tetra anyag, igaz magyar, nem cseh. Olyan mintha két textil pelenkát varrnának össze, csak nagyobb. Nekünk nagyon bejött, egyáltalán nem kell mögé még frotír is. Én a frotírt még egyszer sem használtam.
Most látomhogy Ildianyu is épp ezt írta.Kép

EDA: Ahol én szültem, ott nem is volt lehetõség EDÁ-ra, így könnyen voltam bátor. Nem volt olyan rossz, de azért ha vajúdás közben felajánlják nem biztos hogy elutasítottam volna.(Pedig elõtte nagyon hangoztattam hogy nem akarom hogy hátba szúrjanak.Kép) Viszont a kitolási szakasznál nem bánom hogy nem volt.

Manó és Emma (4,5 hónapos)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Koszi mindenkinek az ujabb infokat, asszem mar muloban van az a hasszurkalasom.Kép Csinalt maganak helyet a gyerkoc.Kép
Ma megyunk este dokihoz, azert majd megemlitem neki. Es kerek egy icipici drukkot, hogy mindent rendben talaljon, eddig tudtatok segiteni, ugyhogy legyszilegyszi most is!Kép

Myssniarol semmi hirt nem kaptam, tovabbra is ki van kapcsolva a telefonja. Szerintem mar reg nincs ra szuksege, de azert drukkkkk!KépKépKép

Mano2,
Kedden megszuletik a babad, mi ez, ha nem izgalmas?!KépKép

Maci_2,
Nekunk is olyan a digitalis fenykepezonk, mint Gumicukornak, HP PhotoSmart 912C. Mi is elegedettek vagyunk vele, a kinagyittatott papirkepeken (szinten internet utjan) egyaltalan nem latszik, hogy nem hagyomanyos tecnologiaval keszultek, sot, tenyleg nagyon szepek. Talan emlekszel is ra, a multkori talin ezzel fenykepeztem.
Az utobbi 1-2 hetben nekem is van, hogy egy nap 4-5x is elkezd csuklani a babo.Kép Ugy latszik, ez mar csak igy megy babaeknal.Kép

Manocska,
Ez azert nem csak edzettseg kerdese. Azt lathatod esetleg, ha csunyan piros a garat hatso fala, a mandulajat nem hiszem, hogy megtalalod. Orulok, hogy jobban van.Kép

Beu,
En nem sajnalom, hogy nem varnak vissza a melohelyemre. Eleg genyo egy banda volt...Kép Ez persze erre a konkret helyre vonatkozik, es az nagyon jo lehet, ha Teged visszavarnak.Kép

Kaska,
Azt, hogy gyenge, ugy ertettem, hogy nehez elkepzelni, hogy a pici labacskajaval ilyen erosen ki tudja nyomni a hasfalamat, hogy rendesen latszik, es erzem a kis kup alakban kidomborodo alkatreszeit. Na jo, nincs az a beton hasizmom, de akkor is.Kép

Kangi,
Ez az oszibarackos vanilias palacsinta egy merenylet volt ellenem... Oooo, te szegeny, most latom, hogy inkabb magad ellen volt ez merenylet... Jobbulast, aztan remelem, nap kozben pihengetsz az ejszaka helyett.Kép

Urszila,
Jajj, ez a Bartolini-mirigy dolog nagyon durvan hangzik... Kezdek felni a szules utani idotol, tegnap a szuleselokesziton is remitgetett a szuleszno mindenfelevel...Kép Bar akkor mar ott lesz a babo, ugyhogy csak kibirom!Kép

Franyo,
Nem semmi a tancolo farkas!Kép
Mi masfel eve a naszut utan csinaltattunk digitalisbol papirkepet, a www.tar.hu-ra kellett feltolteni, akkor 85Ft/db volt a 10x15cm-es, 1 nap alatt megcsinaltak, es futarral hazhoz szallitottak. Akkor ez volt a legolcsobb, amit talaltunk, a minoseggel kapcsolatban pedig semmilyen kifogasunk nem lehetett.Kép
Lehet, hogy onmagaban is eleg a tetra furdolepedo, Te elobb kiprobalhatod majd, mint en.Kép

Pocoka,
En a teherbeses elott masfel honappal kezdtem az Elevitet, es azota is nyomom minden reggel.Kép

Tina,
Tegnap a szuleselokesziton nekunk azt mondtak, hogy EDA utan 6 oran at kell fekudni. (Spinal utan 24 ora.)

Azt hiszem, nem nagyon lesz alkalmam netezni a hetvegen, szoval valoszinuleg most elkoszonok, es csak hetfon fogok ujra jelentkezni. Ezert a tablat is ma kuldom, nem holnap. Tudjatok, a festes miatt. Remelem, siman fog menni minden, szep lesz az eredmeny, es anyosommal is jol toleraljuk majd egymast...Kép Ha megis lesz modom bekukkantani, akkor persze jovok, es javitom a tablat is, gondolom lesz ra szukseg!Kép
A talizoknak jo szorakozast, es varjuk a beszamolot es a kepeket, ha lesznek.Kép

Es a lenyeg: minden finisesnek oriasdrukkdrukkok!!!KépKép

Na puszi:

Leszter
33
leszter

Akkor a kismamik:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Myssnia [size=-2]2002.05.10.[/size] 40+6 28 év/1.b. Budapest 2003.02.14. [size=-2]2003.02.14.[/size] [size=-2]János K. / Dr. Dömötöri J.[/size]
[size=-2]2.[/size] Kangi [size=-2]2002.05.17.[/size] 39+6 28 év/1.b. Budapest 2003.02.23. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszky Kórház / Dr. Polgár[/size]
[size=-2]3.[/size] Judó [size=-2]2002.05.19.[/size] 39+4 33 év/2.b. Gödöllõ 2003.02.23. [size=-2]2003.02.23.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Sárvári[/size]
[size=-2]4.[/size] Mano2 [size=-2]2002.05.25.[/size] 38+5 29 év/1.b. Budapest 2003.03.01. [size=-2]2003.03.01.[/size] [size=-2]János Kórház / Dr. Bárány[/size]
[size=-2]5.[/size] Franyo [size=-2]2002.05.26.[/size] 38+4 26 év/1.b. Budapest 2003.02.27. [size=-2]2003.03.02.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]6.[/size] Momo [size=-2]2002.05.31.[/size] 37+6 32 év/2.b. Albertirsa 2003.03.06. [size=-2]2003.03.07.[/size] [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]7.[/size] Beu [size=-2]2002.06.01.[/size] 37+5 34 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 2003.03.08. [size=-2]2003.03.08.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Nagy Gyula[/size]
[size=-2]8.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 36+6 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 36+4 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]10.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 36+4 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]11.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 36+3 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]12.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 36+1 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]13.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 35+0 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]14.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 34+6 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]15.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 34+0 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]16.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 33+0 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]17.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 32+2 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]18.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 31+4 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]19.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 31+4 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]20.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 31+3 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]21.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 31+2 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]22.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 30+5 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]23.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 29+6 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]24.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 28+4 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]25.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 28+3 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]26.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 27+5 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]27.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 27+3 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]28.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 26+5 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]29.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 26+2 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]30.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 24+6 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]31.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 24+3 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]32.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 24+1 27 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]33.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 23+1 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]34.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 22+4 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]35.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 22+4 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]36.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 22+4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]37.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 22+2 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]38.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 22+1 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]39.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 21+2 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]40.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 21+1 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]41.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 21+0 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]42.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 20+6 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Hegedüs Tibor[/size]
[size=-2]43.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 20+0 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Weiss Manfréd Kórház / Dr. Szathmáry György[/size]
[size=-2]44.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 19+5 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]45.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 19+2 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]46.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 18+4 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]47.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 14+3 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
</pre>
leszter

...es a babak:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Kép Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
</pre>
leszter

Lanyok!

Akkor en most el is bucsuzom hetfoig, hupp-hupp-hupp, vigyazzatok magatokra, finiseseknek drukk, es pussssz:

Leszter
33
leszter

Sziasztok!

A kismanó megengedte, hogy feltöltsem a profilomat. Kép
De már nagyon ugrál az ölemben. Majd még jövök.

Magdi
22+4
gallainémagdi

Sziasztok, lányok!

Gyorsan végigfutottam a mai termést, látom még senki, semmi.

Vagy mégis, Myssnia??!! Remélem! Kép

Kangi! Ez felháborító, hogy az ember már egy palacsinta-vacsit sem ehet jóízûen! Szegény! Jobbulást!!

Leszter! DRUKK! DRRUKK! És jó munkát, de vigyázz magadra. Anyós miatt se idegeskedj!
Nem is mész vissza dolgozni a munkahelyedre?

Pocóka! Én is végig szedtem az Elevitet, és azt mondta a dokim, hogy még a szoptatás alatt is szedjem.

Urszila! Ez már új kép, amit láttam, ugye? Igen, közben olvasom! Szép pocid van rajta!

Zsófi! Gratulálok!

Márti! Tasli- Freud! Kép Kép Kép

Az apasági nincs meg! Rákérdeztem az apánál, fent írt módon. Nem kiabált, de nem volt nála. Azóta viszont legalább 15x kente az orrom alá. Kb. így:
Én:Mikor veszünk kamerát?
Apa: Majd ha megtalálod az apaságit!
Én: Hol van a TV újság?
Apa:Ahol az apasági. Stb

Ma lemegyek alfába, muszáj megtalálnom. Kép

Beu
37+4
beu

Hurrá! Ma is megy!

Kangi! Ezt még neked akartam a gyógyuláshoz:Kép

Beu
beu

Sziasztok!

Franyo, köszi a címet, nagy hasznát fogom venni!

Pocóka! Én is minden reggel beveszem az elevitet, anyu is szedte egész terhessége alatt, sõt most, szoptatás közben is szedi!

Zsófi(21+2)
Zsuzsófi

Még egy-két humormorzsa (ezzel szerencséltet az egyik ismerõsöm naponta többször) Kép

Mikor adta fel a kameleon?
- Amikor talalkozott a skot szoknyaval.

Ha boldog akarsz lenni egy ferfival, nagyon meg kell
ertened es egy kicsit szeretned.
Ha boldog akarsz lenni egy novel, nagyon kell szeretned, es
ne is probald megerteni.

Tünde
(20+0) Kép
csibe21

Ja igen, Pocóka
Nekem azt mondta az orvosom, hogy elég ha a 20. hétig szedem az Elevitet. Én azért néha bekapok még egyet, míg
ki nem ürül a doboz, és amikor nem felejtem el.
Ártani nem árt

Tünde
csibe21

Sziasztok!Kép

Most kaptam a hirt: kb. 1 oraja megszuletett Myssnia babaja, Szilard!!!Kép Csak annyit tudok, hogy nehez szules volt, tegnap este 8-kor kezdodott, es nem is Myssnia hivott, hanem a kispapaja, mert o nagyon faradt most. Szilard 59 cm, es 4050 g.Kép

Sok boldogsagot Nekik!!!KépKépKép
Puszi:

Leszter
33

Ui. Majd lesz valamikor tabla is talan, de most rohanok keszulodni, aztan dokihoz, csak ezt muszaj volt megirnom!Kép
leszter

Kép

Nagyon nagyon nagy gratula

Tünde - akinek még nagyon sok van hátra _Kép(
(20+0)
csibe21

Myssina!

Hatalmas gratula Szilárdhoz! Szép nagy baba! Sok tejcit és sok boldogságot!
Kép

Pusszi!

Betti és Ádám

Kép

Betti
fodbetti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?